Magyar Péter sem különb, hiszen ugyan úgy csinálja mint a Fidesz: azonnal támadással reagál a vádakra, így nem kell neki magyarázkodni.

Bene Márton politológus elemezte Magyar Péter kommunikációs stílusát és közösségi médiás aktivitását. Szerinte Magyar Péter gyorsan növekvő népszerűsége jelentős mértékben a Facebooknak tulajdonítható, és nem pont neki szól.

A NER-ből ledobták az atombombát – Csak éppen eddig fordítva sült el

Fotó: Magyar Péter Facebook oldala

Az elmúlt másfél évben inkább visszaszorult a politika a közösségi médiában. A Facebook azért veszít a jelentőségéből, mert megváltozott a működése: egyre inkább algoritmusalapon – kinek-kinek az érdeklődése alapján – kiajánlott tartalmak jönnek fel az üzenőfalon. Így aki nem foglalkozik a politikával, ahhoz a politikusok üzenetei az ismerősein keresztül is egyre kevésbé jutnak el. Legalábbis erre utalnak a 2022-es választások óta jelentősen lecsökkent reakciószámok.

- mondta a szakértő és azt is hozzátette, hogy Magyar viselkedése a közösségi médiában nem egyedi, azonban elég profi:

Hatékony, hogy rögtön támadással reagál egy-egy vádra, hiszen így nem kerül védekező, magyarázó pozícióba – a Fidesz is évek óta így jár el

A megafon kommunikációjáról azt mondta, hogy karaktergyilkosságot akarnak elkövetni:

A kormánypropaganda mindent megtesz a karaktergyilkosságért. A kormánypárti szavazók szemében Magyar emberileg is vállalhatatlan, ugyanakkor arra is mutatnak jelek, hogy az ellenzéki szavazóknál is lehet karaktergyengítő hatásuk ezeknek a kampányoknak. Igaz, már ledobták rá az atombombát, s nehéz lesz az eddigieknél durvábbakat mondani róla.

Forrás: https://mandiner.hu/belfold/2024/04/politologus-a-ner-bol-mar-ledobtak-az-atombombat-magyar-peterre?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator#google_vignette

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@sokanvagyunk: megerősítés:

Ha valaki beleszart és hátbaszúrta jótevőjét azt a geczi, gusztustalan amit tett Sorossal!!
2015-ig még a Paralmentben is fogadta többször!
Az mégjobban rohadék etikátlan mocsok egy rakat fidesz vezető, akik szintén élvezték Soros támogatását, diplomájájukat Soros egyetemén szerezték aztán elüldözték a CEU-t, hátba szúrták Sorost!
És ez nem egy ember hanem a fidesz maffia banda!
hvg.hu/itthon/20220220_A_Soros_Alapitvany_Magyarorszagon
Parlamentben fogadják Sorost:
imgur.com/FtJvrjq
Komcsi-lipcsi-jobber-konzervatív-náci: uploads.disquscdn.com/images/7b71275cd118aa489fd4c0565d7a7b2359945ae74d4ba2ff4e615626f3375ffe.gif
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Szégyent nem, de némi megrökönyödést azért érzek. Bármennyire szánalmas, buta és primitív, amit árulnak, akkor is letaglózó. Pedig az a közel 830 millió forint közpénz se volt semmi, amit a gazdaságilag összeomló ország hulláján január közepe és április közepe között, mindössze három hónap alatt elégettek propagandára. Elsősorban február 10-e után, Magyar Péter karakterének legyilkolására úgy, hogy Karácsonynak és Gyurcsánynak is jusson az egybites mocsokból. A CÖF-nek és a Megafonnak kiszervezett idétlenkedés, a vérfideszes múltú Magyar Péter lopott koncepcióra épülő, kilóra megvett dollárbaloldalivá maszkírozása is módfelett kínosra sikerült – elképesztő lehet egy fideszes szavazónak azzal szembesülni, hogy a Fidesz dollárbaloldali állami vezetők gyűjtőhelye -, de az alkotói válság jeleit mutató Rogán-központot ez sem akadályozta meg abban, hogy piacra dobja a legújabb agyhalott-csalogató propagandatermékeket. A június 9-i önkormányzati és EP-választás kampányának hivatalos startját megünneplendő.
www.kolozsvaros.com/2024/04/22/az-agyhalallal-dacolva/
KisTehen
@Menőmanó: az ellenzéket fogja elküldeni a halál faszára :)
KisTehen
@Menőmanó: ezért engedték szabadon :)
jáger laszló
Nem atombomba ez,hanem bolondgomba!
bolondok örömére
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@NKF: Az, hogy egy tetű tetűz - diszkrét bája van...
Billibácsi
Az ágyú elé álltak aztán elsütötték! Ha,ha,ha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.