Fotókon örökítették meg, hogy a miniszterelnök felesége, Lévai Anikó társaságban beszélgetett Magyar Péter és Hernádi Zsolt, a Mol vezetője.

A MCC Feszt, a hagyományos nyári fesztivál, Esztergomban került megrendezésre tavaly júliusban. Ebben az időszakban már lezajlott Varga Judit igazságügyi miniszter és Magyar Péter válásának bejelentése. Az eseményen Lévai Anikó és Magyar Péter nem szerepeltek előadóként vagy résztvevőként, csupán Hernádi Zsolt tartott előadást.

Lassan kávémérgezést kap Orbán Viktor – Hadházy is beszállt az ellenzék szétverésébe: különös fotókat hozott nyilvánosságra

Fotó: Hadházy Ákos Facebook oldala

Hadházy Ákos legutóbbi bejegyzésében azt írja: "A kép készítője ezekkel a szavakkal írta le a buli körülményeit, illetve az általa felvetett kérdéseket"

Tavaly, 2023. július 28-án az MCC dzsemborit rendezett Esztergomban, ahol baráti társasággal én is ott voltam. Nagy meglepetésemre az egyik sátornál azt vettem észre, hogy együtt bulizik Lévai Anikó, Hernádi Zsolt és Magyar Péter. Hernádi végig Anikó fülébe súgdosott valamit. Talán érdekes, hogy a miniszterelnök felesége »tárgyal« az ország egyik legnagyobb oligarchával. Szerintem ez a pár fotó jól mutatja az ország jelenlegi állapotát.

Hadházy bejegyzésében azt is hozzátette, hogy nem tudni miről beszélgettek, erről csak a Diákhitel Központ volt vezérigazgatója tudna beszámolni. De érdekes felvetés, miszerint "a képek alátámasztják azt az állítását, hogy Lévai Anikónak egészen más a szerepe ebben a rendszerben, mint eddig gondoltunk". Legalábbis Hadházy szerint.

Forrás: https://hvg.hu/itthon/20240422_magyar-peter-es-levai-aniko-egyutt-bulizott-a-tavalyi-mcc-dzsemborin-errol-tett-kozze-fotokat-hadhazy

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Kedves sajtómunkások! Ennyire félremagyarázni, csakis önök tudnak. A képek, és Hadházy Ákos posztja nem MP-ról szól- mert azt mindenki tudja mára , hogy a NER-ből jött , hanem sokkal inkább MP egy korábbi megjegyzésére utal, amelyet orbánnéval kapcsolatban tett. Mármint, hogy a "háziasszony", milyen módon befolyásolja a NER múködését, hogy beleszól a miniszterek munkájába(bár ezt csak szőrmentén emlegette). Ott van képen az a hernádi zsolt MOL vezér -aki miatt ivo sander volt horvát miniszterelnök börtönbe került a MOL-INA korrupciós ügy kapcsán(polt péter: nincs itt semmi látnivaló-ugorgyunk)- összbújva a háziasszonnyal , bizonyára az időjárást beszélik meg. Mert mi másról is lehetne szó Magyarország egyik legfőbb oligarchája és egy háziasszony között? Na, ugye..., hogy ugye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
Milyen ellenzék szétveréséről van szó? MP az ellenzék ellenzéke, így aztán ez a buta megfogalmazás félrevisz.
jáger laszló
A roma esete OV-al
Majd +oldja!
FFlóri itt már nem rúg labdába!
csak ennyi
barátilag
J.L.
verőce21
Az Ukrajnából átjelentkezett nyugdíjasokra most is számíthat a fidesz. Kérdés, hogy a Vajdaságiak elkezdenek-e tömegesen lakcímeket létesíteni pár billegő körzetben...? 
KisTehen
@Ezodabasz: a KÉPEN B+ ... vak vagy?
Ezodabasz
@KisTehen: ma, 08:38 Arra a képre gondoltam amit belinkeltél B+. Tudod amin a fideSS konda látható:)
www.maszol.ro/uploads/files/userfiles/images/belfold/2016/m%C3%A1jus/26/birka.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.