Az Útinform szerda reggel fél nyolcas helyzetjelentése szerint alapvetően mindenütt jól halad a közlekedés az autópályákon, de több helyütt aszfaltoznak, ami miatt torlódások alakulhatnak ki.

Az Útinform szerda reggel fél nyolcas helyzetjelentése szerint az M1-es autópályán, Tatabánya térségében, szerdán és még csütörtökön is aszfaltoznak. A főváros felé az 53-as és az 54-es km között a külső sávot, valamint az 54-es km-nél lévő Harkályos pihenőt lezárták. A forgalmat a belső sávba terelik, 2-3 km-es torlódásra számítsanak.

Aki teheti, Tatabánya és Bicske között az 1-es főúton kerülhet.

Több autópályán is aszfaltoznak, torlódásra lehet számítani

Fotó: pixabay.com CCO

Az M3-as autópályán Gödöllő térségében zajvédő falat építenek. Budapest felé a 29-es km-nél a külső sávot napközben lezárják, a forgalmat a belső sávra terelik, itt torlódás várható.

Szintén az M3-ason és szintén a főváros irányába a 114-es és a 113-as km között, valamint a 63-as és a 62-es km között felújítják a burkolatot. Mindkét szakaszon a belső sávot lezárják, lassabb tempóra és torlódásra számítsanak.

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon, a gyáli szakaszon az elválasztó sáv növényzetét gondozzák. 7:00 és 18:00 óra között a belső sávot lezárják.

Hegyeshalomnál az M1-es autópályán a határátkelőnél nincs fennakadás a közlekedésben.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.