Négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt tegnap Békés megyében, kész csoda, hogy nem lett egyiknek sem halálos áldozata.

A 47-es számú főúton, Telekgerendás közelében pénteken 19 óra 15 perckor négy autó ütközött össze. A baleset okát és körülményeit még vizsgálja a rendőrség, de valószínűleg az előzési szabályok megszegése vezetett a karambolhoz. Az egyik jármű árokba csapódott és kigyulladt, vezetőjét súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentők. A balesetben egy másik autó vezetője is könnyebb sérüléseket szenvedett.

Rájárt a rúd tegnap Békés megyére, négy baleset is történt

(Illusztráció: Pixabay, CC0)

Békés megyében több baleset is történt a telekgerendási mellett: Szarvason, a Deák utca és a Vasút utca kereszteződésében összeütközött egy személyautó és egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő férfi. Nem sokkal később, szintén Szarvason, a Vasút utcában történt baleset. A Dózsa utcai kereszteződésben tehergépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett.

Orosházán, a Kossuth Lajos utca és az Október 6.-a utca kereszteződésében egy kisteherautó elütött egy kerékpáros nőt, aki súlyosan megsérült – írja a Police.hu.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.