Molnár Ferenc három dédunokája és két ükunokája is megdöbbent azon, mivel vádolják A Pál utcai fiúkat is rendező Marton Lászlót.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
@Nessy: - attól, hogy nem érted, az áldozat még áldozat. És bizony kell hozzá bátorság. És bizony az erőszak még (!) büntetendő akkor is, ha hírességről van szó.
Vagy ha rablás, lopás, gyilkosság lenne a bűncselekmény, akkor is várnál vele az évad végéig?
Vagy ha a te hozzátartozód lett volna megerőszakolva?
Majd ha téged erőszakol meg egy vadállat, akkor várj a megfelelő időpontig, ha esetleg hírességről van szó, hogy ne legyen neki és rajongóinak nagyon kellemetlen. Vagy inkább hallgass vele életed végéig és szégyenkezz, és legyenek rémálmaid!
Nessy
@elnyomott: Én a zaklatásról értekeztem! ha felajánlják, hogy tegyen meg valamit, amit nem akar, ott van lehetőség dönteni, hogy vállalja, vagy nem. Az erőszak az már más! Az erőszaktevőnek milliméteres szeletekre karikáznám fel a farkát, közben még sózva!
Az, hogy nem hagyja faképnél, nem pofozza fel, mert az érdekei úgy kívánják, az is más kategória.
Ha már félre érted amit, írtam, ok, de a hozzátartozóimat légy szives kihagyni!
Egyébként tudom, miről beszélek!
elnyomott
@Nessy: - a hozzátartozód is lehet olyan helyzetben, hogy állása, karrierje a tét. És igen, lehet nemet mondani, de visszaélni a helyzettel ez is bizony erőszak.
Persze, ha helyesled, ha úgy véled lehet ilyent és mindenki maga tehet erről, az más.
Csak az érdekelne még, hogyha nem hírességről van szó, akkor is így véled?
Nessy
@elnyomott: Igazad van! A helyzettel vissza élni tisztességtelen. Azt sem mondom, hogy csak kizárólag maga tehet róla. Én sem tehettem a verbális ajánlatról, ettől függetlenűl másnap felmondtam, és , de ez már nem ide tartozik.
Egy tény, az utódom nem volt ilyen érzékeny lélek, és szépen ívelt felfelé a karrierje.
Utolsó kérdésedet én is feltettem,más aspektusból. Ha Kukac Péter valamikor ajánlatot tett valakinek, de ma már kis nyugdíjas, akkor mi történne így húsz év távlatából.
Tudod, az az érzésem érdekes vitát tudnánk folytatni erről a témáról. Hiszen ha más véleményét is meghallgatjuk néha más szinben látunk dolgokat. De azt hiszem ez nem az a hely.
elnyomott
@Nessy: - egyszer kiborul a bili. És jobb, ha nem viszi magával a másvilágra senki a trutyit.
Megbocsátani annak lehet, aki megbánta a tettét. Ha nem, nincs automatikus megbocsátás. Az idő ha az, akkor csak arra kell törekedni, hogy minél tovább titok maradjon?
Bár erre törekszik a zöm, ez szerintem nagyon rossz. Bár, mindenkinek mást jelent ez a fogalom.
Nessy
@elnyomott: Majd "odaát" megbeszélem az illetővel. Pláne miután nem történt semmi olyan, ami ...érdekes beszélgetés lenne. Szerintem azt sem tudná, ki fia, borja vagyok.
De egyelőre még inkább várok a találkozásra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.