Nessy

Sikeresnek ítélik a választási informatikai rendszer főpróbáját
Sikeres a főpróba, a vasárnapi előadásra már készen állnak az eredmények!
Már megint én vagyok a hibás!
Tessék sportolni, korszerűen táplálkozni. Ja, hogy drága a zöldség, gyümölcs és egyéb alapvető élelmiszer? Az csak kampányfogás, ellenzéki hiszti! Hiszen pártunk és kormányunk nagyjai ezt nem úgy érzékelik. Sportolj! Persze ne valamelyik új stadionba tervezd, mert oda be sem engednek!
Németh Szilárd bizarr sajtótájékoztatója: fegyveresek néztek szembe az újságírókkal!
Hogy jövőtök előre nézzétek, szemetek Némethre vessétek! A költő után szabadon.
Olyan dugók jönnek, amiket még nem látott: lebontják a Nyugati téri felüljárót – mert csúnya
Ezzel a legnagyobb probléma, hogy nincs forgalom szervezési koncepciójuk. Ami Orbánnak nem tetszik azt aus radieren, aztán utána az vízözön!
Lehet hogy nem szép, de praktikus és hasznos! Most hogy fogja megoldani a kereszteződésben a Váci út - Bajcsi Zsilinszky út és a Körút nem kis forgalmát? Mondd Tarlós azon kívül, hogy a fejed azért van a nyakadon, nehogy lecsússzon a nyakkendőd, szoktad gondolkodásra is használni? Igaz, hazánk nagyjainak rugalmas munkaideje, és szolgálati kocsija van. Majd kapnak rá kék fényt oszt jó napot!
A Metró miatt aluljárót nem tud építeni.
Gyurcsány tehet erről is: röhejesen védi a főnök házi kommandóját a Fidesz
@Mrfingusz: Ilyen bolondot nem találsz! Sokkal többet kapna érte, mint egy rendes emberért!
Sok tízmillió emberen segíthet az MTA világító egere
@Qqberci: Adj egy negrót a szájába! Az úgy fog ott világítani, mint egy 100-s izzó.
Liberális vízió Európa ellen
Miután itthon is borzalmas angolsággal énekelnek a celebjeink. Igaz, van egy előnye, mert nem lehet érteni, amit énekelnek. Énekelnek???
Vagy az itthoni Dáridóra. esetleg a Dankó rádióra gondolnak a srácok?
Például a magyar X faktorban nagyon ritkán énekel valaki magyarul.
Az nem zavarja őket?
Szájer József: Németországban cenzúra van
@Nessy: Bocs! Más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát!
Szájer József: Németországban cenzúra van
Mondja Szájer NERtárs, nem lenne kedve a honi cenzúra és kamu hírek ellen is küzdeni egy hangyafülnyit? Vagy más szemében a gerendát...?
Theresa May: új, merész javaslatot terjesztettek be
@Eladott Ország: Az alsóház nem tudja mit akar, de azt nagyon!
Egy hét múlva lesz a voksolás
@verőce21: Várj, ahhoz már a papucsomat is le kell venni, annyi fele húznak!
Bauer Tamás: Diktatúra Németországban?
@Eladott Ország: Sajnos az értelmes, gondolkozni tudó emberek így látják. Viszont a népnemzeti keresztény cukormázzal leöntött királyi médiából tájékozódó, meg a milliárdokkal támogatott levelezőtagozatosok, akik nem viselik a döntésük ódiumát, Lánczival értenek egyet.
És ez csak rosszabb lesz!
Egy hét múlva lesz a voksolás
Nyugalom! A program már tudja a végeredményt!
Egy hét múlva lesz a voksolás
@verőce21: Jó érzed magad? :-)) A fene nagy keresztényektől ilyent kívánni??
Egy csörgőkígyóban több emberség van, mit hazánk nagyjaiban együttvéve!
Bauer Tamás: Diktatúra Németországban?
@Eladott Ország: Az első heti intenzív kezelés után kutyául irigylem a gerinctelen embereket! Pláne, még jól meg is fizetik őket!
A magyar gazdasági növekedés közel négyszerese az uniós átlagnak
Régen azt tanultuk, hogy egy index nem mond semmit, miután ahhoz hogy valós számokat kapjunk, összefüggéseiben kell nézni az adatokat. A másik, az index alapja egy valós viszonyítási alap, és egy valós tény adat.
Na, ezekkel aztán úgy lehet játszani, hogy annyi legyen az annyi, amennyit a megrendelő óhajt. Lásd nyugdíjemelés alapját képező inflációs ráta! Különösen minden kontroll nélkül!
Timmermans: Orbán és a Fidesz történelmi kockázat
@Commenter: A nagyon keresztény, nagyon jobboldali, nagyon népnemzeti kormányok már kétszer is ártottak a közel múltban az országnak! Először Trianon, másodszor Jalta. Igaz, Trianont most Károlyin verik le.
A mi Kedves Vezetőnknek úgy hiányzott ez most, mint üveges tótnak a hanyatt esés!
@Csizmás Kond: Még szerencse, hogy a"kuruc barátság" elmélyült, nem képmutató, stabil.
Orbán: védenünk kell a keresztény hitből kinőtt életformát
@papa.49: A "keresztény hitből nőtt ki" kezdetben a keresztes háború, az inkvizíció, az erőszakos hittérítés, mely kultúrák elpusztítását eredményezte, majd legutóbb a holokauszt. És most az egyre növekvő gyűlölet hullám!
Nem tudom, akik ennyi badarságot tudnak mondani, hol voltak a történelem órákon?
Megunta a rendőrség, hogy mindenért a 112-t hívják
Könyörgöm, kezdetben azért kampányoltak, hogy ne a mentőket, tűzoltókat, rendőrséget hívjuk ha baj van, hanem a 112-t, mert az összehangoltan tud intézkedni. Viszont míg a mentőknek például rögtön el lehet mondani mi a gond, rá kérdeznek a tünetetekre, segítenek,tudják oldani a pánikot, értenek ahhoz, amit csinálnak.
Orbán: védenünk kell a keresztény hitből kinőtt életformát
Akkor a tisztelt "hitvalló közösségek" szíveskedjenek eltartani a pártjukat és egyházukat!
Fene megette azt a "kereszténységet", ahol politikusok hirdetik a kormánypropagandát a szószékről! Jelzem, az érthető , hogy az általuk létrehozott "keresztény életformát" védeni akarják!
A magyar kormány 97 milliárdos programot indít Erdélyben
Egy esős vasárnap reggel nehéz erre cikkre kulturáltan reagálni!
A Román kormány nem tiltakozik, ha valaki ekkora marha, hogy a saját országa mezőgazdasága helyett őket "támogatja"! gy vannak vele, ha ütnek szaladj el, ha adnak fogadd el. Elvégre nekik nem fáj, hogy az erdélyiek tartják a markukat, és hálából még a holt lelkek is a fideszre szavaznak, ellenőrizetlen levélben.
Túl sokan vagyunk már, akikek vérig sért a kormány
@JAJMÁR: Szerintem nem beteg, csak megakadt valahol a középkorban. Az meg nem betegség, állapot!
Egyébként a WHO már régen levette az un. BNO ( Betegségek Nemzetközi Osztályozása) listáról a homoszexualitást, miután nem betegség. Ergo nincs mit gyógyítani. Az. hogy amikor az újszövetséget összeállították a négy, zsinat által elfogadott evangelista irásaiból 367-ben, a Biblia a hajlamot rendetlenségnek, és csak ha rendszeresen kapcsolatot teremt, akkor nevezi bűnnek. Később sokáig betegségként kezelték. De mára ez is megdőlt.
Túl sokan vagyunk már, akikek vérig sért a kormány
Azért az erős kijelentés, hogy akinek valamilyen okból nem lehet gyermeke, az csak önzésből fogadna örökbe gyermeket! Hol az Isten csodájába él Gulyás Gergely? Fogalma sincs arról, hogy hányan és milyen küzdelmet folytatnak, hogy gyermekük legyen. És nem kifejezetten nemi identitás miatt. Az a baj, hogy nem gondolnak végig egy - egy mondatot, ami aztán rosszul sülhet el.
Kövér elvtárs talán nézzen rá a válási statisztikára, és ne lepődjön meg, hogy homoszexualitás nélkül is van gyermek, aki "két apukával" nő föl, sőt néha többel, anyukától függően. De olyan is van akinek egy sincs, mert egy egy éjszakás kalandból született.
A magyar kormány hivatalos álláspontja: a melegek nem egyenrangú állampolgárok
@Dr plágium: ha hinni lehet a történetíróknak, Leonardo da Vinci is a fiukat szerette, de titokban, mert akkoriban halálbüntetés járt érte! Kövért hallgatva, ő is szivesen küldene máglyára mindenkit, aki nem ért vele egyet, aki másképp él, másképp gondolkodik, sőt egyáltalán gondolkodni merészel! Csak éppen mostanság XXI. századot írunk!