Nessy

Olasz külügy: Orbán ne avatkozzon bele az olasz politikába
@papa.49: Mert úgy O.V., mint a külügyérünk, állandóan bele vau más országok dolgaiba, de a legkisebb bíráló szóra kikérik maguknak, hogy a magyarok dolgaiba beleszóljanak. Ilyenkor jön a népnemzeti szuverenitás, ami természetesen csak ránk vonatkozik. Tusnádfürdőn már mi osztjuk az észt!
Kósa a szegedieknek is elmagyarázta: rosszul járnak, ha nem a kormánypárti jelöltekre szavaznak
@Sámannus: Kósa! Ne zsarolj! Ja, mindig elfelejtem, hogy fideszéknél ez a "tisztességes" kampány!
Orbán: A baloldal be akarja hozni a migránsokat
Sőt, ha köztörvényes bűnöző, még diplomata rendszámú autót is küldenek érte! Ha meg igazolja a keresztény gyökereit, kap lakást, ellátást mindent!
A "nemzet vezetőiért" kellett imádkoznia hatszáz gyereknek a parlamentben
Már teljesen beleszédülnek a fene nagy kereszténységbe, illetve annak a látszatába!
A "nemzet vezetőiért" kellett imádkoznia hatszáz gyereknek a parlamentben
A következő lépés az esti imában kérni kell a Jó Istent, hogy "vigyázz az én szüleimre, testvéreimre, hazánk vezetőire..." Ámen!
Gondolom, az ima kezdetét ismerik a státusz keresztény hívek?
Kifütyülték, kiröhögték Orbán államtitkárait az orvosok
@reagens: No problem! Most "csak" osztályokat zárnak be, vonnak össze, és szüntetnek meg, illetve szüneteltetnek, létszám hiány miatt! Egyre hosszabb várólisták, már a járóbeteg ellátásban is! Természetesen hazánk nagyjainak ott a VIP ellátás, újgazdagéknak a magán praxis szolgáltatásai, a magán klinikák! Gerinc műtét? Lehet választani! Két év várakozás, vagy félmillió forint. és két hét! És ez nem performansz, ezek a tények! GDP arányos csökkenő egészségügyi költségvetés, kórházak egyre növekvő adósság állománya, hiányzó gyógyszerek stb. Át lehet csodás épületeket, ha nincsenek meg a tárgyi és személyi feltételek, akkor csak reklám és propaganda az egész!
Varga Judit: Magyarország igazságszolgáltatása Európa élvonalába tartozik
@vacsi: Azért emlegeti a 150 évvel ezelőttit, mert ahhoz képest kissé előbbre léptünk! Bár lehet, hogy Európában már akkor is sokkal előrébb voltak!
Fidesz: még a falvakban is különb a helyzet, mint Karácsony Gergely kerületében
@papa.49: Azt tudtam, hogy a fideszesek támogatták a parkolási társaságot, amiért most ugyanaz a társulat Karácsonyt veszi elő.
Azért talán néha nem ártana egy hangyafülnyit a tényekkel is törődni a tisztelt fideszeseknek! Vagy úgy vannak vele, hogy sokan nem tudják a valóságot, és elhiszik a meséjüket! Az meg számukra tiszta haszon!
Fidesz: még a falvakban is különb a helyzet, mint Karácsony Gergely kerületében
Elnézést, tudja valaki melyik párthoz tartozott a képviselő testületi többség, aki le tudta szavazni a polgármestert? Komolyan kérdezem!
Kifütyülték, kiröhögték Orbán államtitkárait az orvosok
Ki lehet gúnyolni a "fekete ruhás nővért", de már akármilyen ruhás nővér jó lenne, amikor műtét után először kellene felkelni, amikor ágytálra van szükség, vagy egy szem fájdalom csillapítóra és még lehetne sorolni!
Talán a közösségi panasz áradat helyett a kedves jövendő paciensek is mellé álltak volna! A kollegákról nem is beszélve, akik lassan magukra maradnak, vagy elmennek árú feltöltőnek.
Orbán beszédét énekelve és tapsolva szakították félbe Rómában
nekem nagyon tetszik, ez a "odavigyük a segítséget" szöveg! Csak először talán egyeztetni kellene az oroszokkal amerikaiakkal, szaudiakkal, törökökkel, hogy ha felépítünk egy kórházat , sőt ami lényeges, egy templomot, akkor szíveskedjenek ne rögtön földig bombázni! Ha humanitárius segítők érkeznek, ne lőjék le, ne ejtsék túszul, a segély csomagokat, meg ne a maffia lopja el! Innen lehet folytatni!
Puzsér csapata felfestette a Sétáló Budapest határait
@CsipkeRózsa: Isten ments! A fidesz támogatónak minden jogos! Ne félj a Momentum, vagy a Kétfarkú esetében már bevitték volna a társaságot, és megállapították volna hogy sérti a Közlekedés biztonságot, a Nemzetbiztonságot, a kereszténységet, meg a a fideszt!
A választási krumpliban rengeteg a vitamin
Itt Óbudán valóban minden ősszel van ilyen krumpli akció. Jó, én nem élek vele, mert nincs hol tárolnom, és egy magamnak csak kicsírázik, és tönkre megy! El szoktam sétálni, és van akinek odaadom, mert tudom, hogy nagy a család, és ezzel is segít nekik. Senki nem szól érte.
Tavasszal meg muskátli akció van. Függetlenül a választásoktól. Tehát nem a szavazatomért kapom!
Bayer Zsolt: A lázadó
Írja ezt Bayer Zsolt! Igaz, ő akkoriban valóban az éppen regnáló kormány talpát nyalta szent áhítattal, és avatta őket szentté a Szabad Nép újságírójaként! Bár azért akkoriban még valamivel kulturáltabb stílusban!
Egy rezsiutalvány rémtörténete, csak erős idegzetűeknek!
Nesze semmi, fogd meg jól! Különösen kis településen, ahol már 5000 forintért "átveszi" az uzsorás, és 6 - 7 ezerért eladja a neten! Ügyes! Éljen pártunk és kormányunk ügyeletes hülye gyereke, aki ezt így kitalálta!
A pusztaszabolcsi plébános szerint hiteltelen és hazug, hogy az ellenzék politikai célra használja fel a keresztet
Atyám! Nem tudja elképzelni, hogy vannak, akik bár nem fidesz hívők, gyermekkoruk óta hisznek Istenben, a mindenható Atyában, és néha azért nem mennek ma már szentmisére, mert önök Isten helyett immár Orbánt szolgálják, kellő júdáspénzért! Sőt egyre gyakrabban a szószékről a politikusok hirdetik a saját igéiket!
Varga Judit: Magyarország igazságszolgáltatása Európa élvonalába tartozik
@durbincs: Az igaz! Ha már találkozom Alzheimer professzorral, mindent elhiszek, és miután én is elfelejtem, mi mondtam tegnap, még fideszes is lehet belőlem!
Újra sztrájkolnak a közszolgák
@Eladott Ország: Megmondták, ha még egyszer nyernek, az örökre szól!
Azoknak, akik nyertesei a rendszernek, ez tökéletes! A levelezőtagozatosoknak azért sok milliárdért, meg ganz egal, hova teszik az ikszet, még a halott nagypapa helyett is, miután a kutya nem ellenőrzi ki, kinek a nevében szavazott! Miután az ódiumát nem kell viselniük! Azért erdélyi "hű magyarjaink" remélem, nem fogadják el a 15% nyugdíjemelést, hanem szolidaritásból csak az éves 2,7 + 0,8% emelést! Elvégre, ők erre adták a voksukat!
Újra sztrájkolnak a közszolgák
@jesz: Az tény, hogy káosz lenne, de így nem sokat ér az egész!
Ugyanis a bíróság kimondja, hogy mennyi az elégséges szolgáltatás, és az lefedi a tevékenység legalább 60 - 70%-t, ebben a pillanatban többet várnak el, mint a nyári szabadságok idején!
A Fidelitas titkolja, miből fizeti a cirkuszos kampányt
@dr. prédikátor: Miből? Úriember biztosra nem fogad! :-))
Azért ennyi milliárdért, amibe ez kerül, lehetett volna szellemesebb plakátot is tervezni! Olyan gyerekes az egész viselkedésük! Igaz, mit vár az ember az ifjú fideszesektől? Bizonyítani kell, hogy a "nagyok" is meg - és elismerjék őket!
Gyurcsány Ferenc: meggyőződésem, szerelmi életem csak az enyém....
Igaza van! Ma még megtehetem, hogy bár Esterházy nem felel meg pártunk és kormányunk kényes ízlésének, én azért elolvashassam pl. a Harmonia coelistis c. könyvét, hogy Ákos helyett Bachot, Verdit, Gershwint hallgassak. Akkor sem vágytam a dicsőségre, amikor "lánynak szülni dicsőség, asszonynak kötelesség" volt. És nem "kötelességből" született gyermekünk, hanem szeretetből.
Az Isten hitem meg csak rám és Istenre tartozik! A hit nem hivalkodik!
Tudom, ezek ma eretnek gondolatok. Na bumm, és akkor mi lesz? Ennél kisebb nyugdíj emeléshez már nehéz lesz inflációs mutatót találni.
Szétvertek egy holokauszt-emlékművet Hajdúszoboszlón
@Szeparepa2: Tudod, ezeket a NER híveket sok esetben a mi korosztályunk nevelte, már ameddig lehetett, mi fizettük az "ingyen"oktatásukat (kár volt a pénzért). De vannak nem levesen, akik anno az MSZMP tagjai, vagy pártitkárok voltak, többen már akkor is vezető pozicióban ( lásd: a CŐF Orbán hű vezéreit), újságíró volt, (mára lovagkeresztes, és egy részeg kocsis szintjén ír), és ők komcsiznak a legjobban, verik a mellüket, hogy mekkora keresztények, és váltogatják ma is az elveiket, mint más az alsóneműt!
Gigantikus Orbán Viktor-portré figyeli a szentlőrincieket
@papa.49: Tudod, vannak akiknek többször kell óriás plakáton elmondani, hogy a ki a miniszterelnök, kire, illetve kinek a pártjára kell majd szavazni, ki menti meg őket ... Tényleg mitől is?
Ürülékkel kenték be egy momentumos polgármesterjelölt kocsiját
Tisztelt uraim és hölgyeim! Ez a tett max. a totálisan demens betegeknél fordul elő, hogy nem tudva már magukról mindent, magukat is összekenik ürülékükkel.Meg a majmok dobálják meg ürülékkel, aki a territóriumukat veszélyezteti.Lehet választani, melyik vonatkozik a vicces jedvű, intelligens elkövetőre. Csak annyit, hogy ma már a telefonnal pillanat alatt minden lefotózható, és továbbítható.
Szétvertek egy holokauszt-emlékművet Hajdúszoboszlón
Pedig, ha idős az elkövető már tudhatná, hogy az elhunytakat és a halált tisztelni illik! Még ha csak a nevük kerül egy is táblára, kőre. Hiszen a szóró parcella mellett is pénzért vésik fel egy oszlopra, falra az ott elszórt holtak neveit! És senki nem teszi tönkre, mert az egyik elhunytról nincs jó véleménye!
Brutális Fidesz-fölényt mértek, tovább gyarapodott a kormánypárt tábora
Nos, a jelenlegi kormányzati kampányt, a kormányzati osztogatást, a zsarolásokat, a kutyaólba bejelentkezett ukrán szavazókat, a választási törvényt, a szavazó körzetek állandó változtatását, az egymást követő informatikai bakikat nézve a 110% is elképzelhető!
Semjéni "leg-képzés": Németország és az Unió sehol nincs Magyarországhoz képest
@Borsodi: Most meg versenyben vannak hazánk nagyjai, ki tud bődületesebbet lódítani!
Háry János és Münchausen báró csak a "futottak még" kategóriába vannak hozzájuk képest!
Ebben csak az a tragédia, hogy nem csak őket tartják idiótának, hanem minket is! Azokat az embereket, akik ennek lelkesen tapsolnak, abszolút nem tudom megérteni! Nem érzik ennek a szövegnek az idiotizmusát?
Halász János szerint az ellenzéki polgármesterek bevándorlókat telepítenének mindenhová – videó
@CsipkeRózsa: Oda csak legalább 85 fő ukrán "szavazót " jelentenek be!
Azért néha érdekelne, hogy ezeket az értesüléseiket honnan szerzik a fidesz szónokai! Ugyanis egyetlen programban sincs róla szó! Vagy megbízási szerződésük van az óbudai javasasszonnyal?