Nessy

Fidesz: a bevándorláspártiak félre akarják állítani Magyarországot
Talán már minden hívő megjegyezte, és kívülről fújja a migráns témát.
Esetleg rá lehetne térni a többi tizenegy témára is?
Vagy ennyire ostobák a hívek, hogy naponta háromszor el kell nekik mesélni a milliós migráns tömeget, ami éppen most akarja megostromolni a kerítést? Esetleg a többi témával nem akarják megzavarni a politikai tisztánlátásukat, és vak hitüket?
Pedig elsősorban nem azért marasztalták el kormányunkat. Viszont, miután azok Orbán és a kormány számára kínos témák, ergo arról nem beszélnek. Mert amiről nem beszélnek, az nincs!
Potápi: a határon túli magyarság a kormány mellett áll
Annyi pénzért persze! De itt nem élnének!
Azt hiszem, erre nincs mit reagálni!
Kövér László beparázott, hogy politikai kisebbségbe szorul az erkölcsi többség
Nem tartom valószinünek, hogy pont a pártunk és kormányunk által képviselt erkölcsi értékekre lenne szüksége nyugat Európának!
Biztos, hogy erőszakos, korrupt, talpnyaló, jellemtelen ember náluk is akad, nem szorulnak importra kis hazánk erkölcsi meséire!
Miután nálunk nagyon szépen tudnak ex katedra szónokolni az erkölcsökről, majd fennkölt erkölcsösségük tudatában hoznak törvényt a korrupcióra, lopásra, csalásra, mellébeszélésre!
Az erőszakoló migráns meg a vízilabdás „fiúk”
Nem ok nélkül nem ratifikálja a parlament az isztambuli egyezményt!
Akkor kevés lenne a vak komondor részvétele a verésben!
Lehet homokba dugni a fejünket, de az erőszakos cselekmények nagyon sok esetben családon,rokoni, baráti körön belül történik.
Azt hogy nem szól az áldozat, érthető! Majd minden esetben őt marasztalják el, és az elkövetőt védik!
Az ajkai intenzíven nincs fennakadás az Állami Egészségügyi Ellátó Központ szerint
Ismerve az ilyen "megoldásokat", bizony többe fog kerülni a működtetés, mint került volna! mert esetleg a négy orvos helyett hat fogja részmunka időben ellátni a betegeket. Aminek aztán az is a hátránya, hogy minden nap más orvos látja, ha látja, és vagy meggyógyul magától, vagy így járt!
Ukrajna kiutasítja a beregszászi magyar konzult, ha Szijjártóék nem hívják vissza
@Eriksson: Amennyiben itt él, adózik, vállalja döntéseinek ódiumát rendben.
De akik megkapják a az "adományokat", itt kihasználják a kedvezményeket, tudják hova kell X-t tenni, de a hátrányok már nem érintik őket, sőt otthon élénken tiltakoznak a korrupció ellen, ezt nem tartom tisztességesnek! Különösen, amikor más tölti ki a papírjaikat, és tanítja be nekik az "eskü" szövegét.
Az erdélyi magyarok többsége szerint az azonos nemű párok nem alkothatnak családot – most szavazhatnak róla
@1magyar: A csudába! Most már késő megváltoznom, így a sokadik X után.
Ha ezt édesanyám, meg a nagymamám tudta volna.
Persze a szomszéd fiuktól remekül megtanultam fára mászni és verekedni! Ja, és bizony több mint félévszázadon át férfi volt az életempárja!
És tetszik, nem tetszik de manapság egyre több a válás. Az talán jobb, ha gyereknek minden hónapban, évben új apukát, vagy anyukát kell megszokni?
Az inga most a szabadabb szexualitás felé leng ki, amit lehet hogy majd követ egy szigorúbb rend. Ez mát többször megtörtént a történelem folyamán. Legalább is, ami a külsőségeket illeti!
Hitler és Lenin közül lehet választani
Nincs új a Nap alatt! :-))De ők legalább nem két azonos nevű jelöltet indítottak!
Az erdélyi magyarok többsége szerint az azonos nemű párok nem alkothatnak családot – most szavazhatnak róla
@1magyar: Miért? Ha emlékeim nem csalnak a "férfi és nő" házastársak sem a gyerek előtt élnek "családi életet"!
Mi történik szerinted pl, azzal a kisgyermekkel, akit szülei válása után az anyuka, nagymama, keresztmama, vagy apuka, nagypapa, nagybácsi nevel? Hidd el, nem fog "rossz irányba" változni a nemi identitása!
Felmondott tizenkét tanár a Budai Nagy Antal Gimnáziumban
Az tény, hogy a főnököket nem a beosztottak választják, de nekik kell vele együtt dolgozni. A főnök munkáját sokban minősíti, hogy van e vezetői készsége, megfelelő szaktudása. Tud e szervezni, a munkatársakkal együtt működni.
Amikor a munkatársak 25 - 30%-a feláll, és elmegy, akkor bizony a vezetőnek és a kinevezőjének is illene elgondolkozni a miérten!
Amikor hiány van pl. orvosból, pedagógusból, akkor ez a "két treff és ezt játsszuk" felettesszervi stílus nem túl célravezető.
Ukrajna kiutasítja a beregszászi magyar konzult, ha Szijjártóék nem hívják vissza
Ha az Unió, melynek a tagja vagyunk, bármelyik tagja elmarasztaló megjegyzést tesz a kormányra, különös tekintettel Orbánra, megszólal a kórus! Szuverenitás, identitás, nem hagyjuk magunkat zsarolni, Soros etc.
Ezzel szemben a kormány átjár Romániába minden évben szédíteni a jó pénzért kettős állampolgárokat, meg áttételesen a hazai híveiket.
Zsarolja Ukrajnát, és betart nekik a nyelvtörvény miatt, amihez aztán semmi közünk, mert ez bizony belügy!
Persze, az hogy hátráltatjuk Ukrajna csatlakozását pl. a NATO-hoz, az elsősorban Putyin érdeke, és így lesz Orbáné is.
Ukrajna kiutasítja a beregszászi magyar konzult, ha Szijjártóék nem hívják vissza
Viszont a román, meg az ukrán "kettős állampolgárok" remekül ki tudják használni a kedvezményeket, amit a fidesz nyújt nekik a mi terhünkre!
Itt a nyakunkba szavaznak egy velejéig korrupt társulatot, otthon meg tüntetnek a korrupció, a korrupt politikusok ellen!
Fidesz: Gyurcsány Ferenc és Botka László nyíltan bevándorláspárti politikus
Orbánéknak a kerítés a szent Grál! Persze jó pénzért jöhet maffiózó, kém, bűnöző! Netán legyenek kettős állampolgárok, és ha hűségesküt tesznek a fidesznek, remekül el lesznek tartva a magyarok pénzéből.
Egyébként igaza van a fidesznek, Ameddig csak és kizárólag a népnemzethy érzelmekre játszik a menekült kérdés feltupírozásával, addig nyugodtan tud lopni, csalni, hazudni!
Mégsem veszik vissza a kirúgott szívsebész professzort
@Qqberci: A jogi és etikai szabályok betartását tekintve a parlamentbe, a minisztériumokba, az állami vezetésbe pocsék szakemberek, ha egyáltalán szakemberek vannak! Vagy rájuk nem vonatkoznak Andréka dr. megállapításai?
Egyébként annyi szívsebészünk van, és olyan kevés problémás szívbeteg, hogy felesleges az egész Kardiológia intézet igazgatóstól.
De szabálykövető lett igazgató úr! Státuszért mindent?
Folyamatos a leépítés a postánál
Akkor ezért kell majd mindenkinek a bankba totyogni a pénzért? Nem lesz aki kiviszi? Feltételezem, az összes nagy főnök a helyén a magas fizetésért! Aki meg a postán akar valamit intézni, vigyen két napi hideg élelmet, és a Háború és Békét olvasni!
Hoppá, kiderült a terv: ezután nem vihetné ki a postás a nyugdíjakat
@CsipkeRózsa: Jól tudod!
Tényleg, a gazdaságot a nyugdíjakkal, a NAV-hoz bekötött kávé automatákkal lehet "fehéríteni". Ha csekket adok fel véletlenűl a postán, kérik a személyimet, hátha most akarom "tisztára mosni" a Bohócdoktoroknak, vagy a Mentőknek szánt pár ezer forintot!
Nem akarják meglátogatni a mamájukat??
Hoppá, kiderült a terv: ezután nem vihetné ki a postás a nyugdíjakat
Nem tudom, pl. a 90 éves szomszédasszonyom, akinek soha nem volt bankkártyája, mert mindig azt a pénzt osztotta be, amit a tárcájában látott. Arról nem is beszélve, hogy a bevásárlást is felváltva intézzük neki, mert két bottal is nehezen megy. Még a mobilt sem tanulta meg használni, nem hogy mobil bank, mobil rendelés és fizetés.
Azért talán nem az ő 100 ezer körüli nyugdíján kellene kezdeni a gazdaságfehérítést! Vannak ennél komolyabb összegek, méghozzá bankon keresztül, "törvényesen"! Ja, ők "védett személyek"!
Sulyok Tamás: az alkotmányjog oktatásának kapcsolódnia kell a mindennapi élethez
Tessék mondani mi értelme van az "alkotmányjog oktatásnak", amikor nincs Alkotmányunk?
Az Alaptörvény oktatás meg felesleges időpocsékolás! Mire megtanulják, már egy éven belül ismét módosítják, ahogy éppen a kormány és Orbán érdekei megkívánják! Sziszifusz sziklagörgetésének talán több értelme van.
Az ápolók után az összes altatóorvos felmondott az ajkai kórházban
@lampa laz: Lehetőleg Brüsszelbe, sok millióért! Természetesen a főnököknek repülővel. Esetleg Orbán kölcsön adja nekik a "nem kormánygépet", amivel röpköd.
Felmondott tizenkét tanár a Budai Nagy Antal Gimnáziumban
Úgy látszik többeknél baj van a politikai tisztánlátással! Nem a dajkameséknek, hanem a tényeknek hisznek, márpedig a tények makacs dolgok. Ennek következtében szépen felállnak, és távoznak. Feltehetően adtak időt 2015-től napjainkig az igazgató asszonynak, hogy bizonyítson. Nos, bizonyított. Ime az eredmény.
A jegybank 45,5 millió forint bírságot szabott ki jogosulatlan pénzgyűjtés miatt
Érdeklődve várom, mikor fog a saját jogosulatlan közpénz átváltoztatása miatt bírságot kiszabni.
Ja, azt nekik törvény garantálja!
A minisztérium szerint nem ülhet 40 utasnál több a kormánygépnek használt honvédségi szállítón
Ez az "érvelés" kb. olyan, mint amikor az öreg férfi megmagyarázza ifjú barátnőjének: Azért puha, hogy ne fájjon!
Akárhogy igyekszik, Orbán Viktor csak egy epizód Emmanuel Macron játszmájában
Van ennek az ádáz idegengyűlöletnek egy komolyabb következménye is, legalább is kis hazánkban egyre jobban terjed. Egymás gyűlölete, ha más a véleménye, az empátia, a segítőkészség teljes hiánya. Ma már meghalhatsz az utcán, egy balesetben,segítség helyett csak videóznak, fotóznak nagyon sokan.
Fényes nappal elesel, láthatatlanná válsz a többiek szemében. Biztos részeg, drogos, etc. Egy rossz lépés miatti boka sérülés már fel sem merül.
Most még a sötétebb bőrűeket verik meg,de ki lesz a következő célpont?
Visszatartja a pénzt az EU, augusztus végére az Orbán-kormány már 1646 milliárddal többet költött, mint amennyi bevétele volt
@tulipan: Felesleges idő és energia pocsékolás! Van, akinek a személyeskedés az érvrendszere. Tudom, hogy én is néha beleesek abba a tévhitbe, miszerint lehet értelmes diskurzust is folytatni, aztán rájövök, hogy nem. Próbáld meg szó nélkül hagyni, ha tudod. :-))
Macron ismét nekiment Orbánnak: Magyarországnak el kell hagynia a schengeni övezetet, ha a kormánya nem tartja be a szabályokat
A Néppárt még mindig hisz Orbánnak. Aztán mikor sikeresen szét vert mindent maga körül, akkor majd meglepődnek! Csak félő, hogy akkor már késő bánat lesz!