Nessy

„Gázkamrába Soros Györgyöt” – gyűlöletkeltő feliratok Budapest népszerű sétaútvonalán
Annak az Isten/ Orbán állatkájának aki ezt felfestette, fogalma nincs arról, amit odaírt, mit jelent! Céltalan, értelmetlen,vak gyűlölet, maga sem tudja ki vagy mi ellen! Mondanak neki egy nevet, és azt ő gyülöli!
Ha azt mondja holnap Orbán, meg a többiek, hogy jönnek a pomogácsok, akkor holnapután már ettől rettegnek, és utálják!
„Gázkamrába Soros Györgyöt” – gyűlöletkeltő feliratok Budapest népszerű sétaútvonalán
Erre gondolt Rétváry, amikor arról beszélt, hogy a magyarok békés emberek? A verbális erőszak következő lépcsője a fizikai!
Deutsch Tamás szerint Jeszenszky Géza az elbutulás állapotában van
"Nincs Soros terv, de mégis van Soros terv! Aki nem érti az hülye!" Tompika! Te érted amit mondtál? Költői lélek vagy! Az agyad Tompa!
Felrobbant a Facebook egy magyar nyugdíjas levelétől - ha elolvasod, te is megérted, miért
Orbánék már a kezdetektől gerontofóbok voltak, és ez csak rosszabbodott az évek folyamán! Nem tudom, hogy néznek otthon az idős hozzátartozóik szemébe?
Az esőre hivatkozva lemondták Gulyás Mártonék a holnapra tervezett tüntetést
Voltam már esőben tüntetni. csak az a gond. hogy később pont azok nem állnak a szervezők mellé, akiknek az érdekében a tüntetés szerveződött! Lásd: Fekete ruhás nővér, Oktatási törvény.
Nálunk ma már verbális - és fotelforradalmár a nagy többség. Akkor viszont kiakad, ha ő szívja meg azt, ami ellen fel kellett volna időben emelni a hátaltáját a fotelból.
Felrobbant a Facebook egy magyar nyugdíjas levelétől - ha elolvasod, te is megérted, miért
@Csizmás Kond: Nem kell itt senkit "biztatni"! Biztatás nélkül nyúlják le jelen nagyjaink ami kell nekik, rombolják le, amiről úgy gondolják, nekik útban van. Teszik tönkre a természetet, hiszen ennek a hatásait nem ők fogkák "élvezni"!
Abban van igazad, hogy ezt a generációt mi taníttattuk ingyen, mi hagytuk, hogy ámítson bennünket szép szavakkal, ígéretekkel, és még ma is sokan hisznek nekik! Szolgálni itthon fognak az utódaink újgazdagéknak, minimálbérért! Mi harcoltunk az orosz megszállás ellen, ma több generációra gazdasági gyarmata lettünk, pár ember döntése miatt! A gyűlöletre nem mi biztatunk, mi is már szenvedő alanyai lettünk!
Komcsi volt, mehet a szemétbe - Pécsi pillanatkép
@tudode: Ilyen ostoba embereken múlna, nem lennének múzeumok, köztéri szobrok, régi épületek, emlékek!
Az iszlám fanatikusok, a kinai kulturális forradalom hívei tettek tönkre sok évszázados műremekeket pusztán ostoba elvakultságból!
Véresre verték a 77-es troli vezetőjét Budapesten
Azért tessen mondani kedves utasok, önök mit csináltak? Fotóztak, fogadásokat kötöttek ki vérzik előbb? Nem tudták volna a renitens utastársat ott tartani a rendőrök megérkeztéig?
Egyet ne feledjenek, hogy ez a közöny egyre jobban terjed, és ne várjanak segítséget majdan maguk sem!
Felrobbant a Facebook egy magyar nyugdíjas levelétől - ha elolvasod, te is megérted, miért
A fizetésünk 10 %-t adtuk önként hónapokig az üdülőre, aki tudott ment építeni, aztán ma már szálloda, amit max. kívűlről nézünk meg, ha arra járunk!
Kommunista műszakokkal, felajánlásokkal épült sok minden, amit ma sikeresen "privatizáltak",haverok kezére játszottak fillérekért.
Azért van egy üzenetem az ifjaknak! A fiatalság csak átmeneti állapot, és az idő múlásával mindenki öregszik! Sőt, betegebb is lesz, mint húszon évesen! Születésünkbe bele van kódolva az öregség és a halál is!
Komcsi volt, mehet a szemétbe - Pécsi pillanatkép
Ezek az agyament ürgék, ha infarktusuk van, meg kérdezik a dokit, hogy kire szavazott legutóbb , és ha nem a fideszre, akkor inkább feldobják a talpukat? Talán ha gondolkoznának, akkor tudnák, hogy Trianont az akkori "uraknak" kell megköszönni, nem egy orvos tehet róla, aki életeket mentett, és ment azóta is átvitt értelemben, mint a Bábaképző megalapítója!
Botrányos képpel köszönti a nemzeti ünnepet Szanyi Tibor
@Kornél: Pedig lehet fanyalogni, megbotránkozni, a valóság még ennél is rosszabb volt! De egy ünnepi megemlékezésen "csak a szépre" illik emlékezni, a regnáló kormány szemszögéből magyarázva!
Meglincselt ávós képével és az ünnep szó idézőjelbe rakásával köszöntötte Szanyi Tibor október 23-át
@bencemacska: Ez természetes, hogy az ilyen megemlékezéseken "csak a szépre emlékeznek"!
Akkoriban anyám, miután 25.-én majdnem lelőttek a Kossuth téren, bevitt a kórházba, mondván ott legalább értelmes dolgot csinálok.
A sérültet mindig megkérdeztük, hogy melyik oldalon harcolt, hogy itt ne essenek egymásnak. Pont úgy lett ellátva mindkét oldalon a sérült. Ott hallottam borzalmas dolgokat pro és kontra. De erről még ma sem beszélek. A gyerekemnek sem. Akkor hirtelen "felnőtt" lettem, mind a 18 évemmel.
Remélem, hogy az "ultrák" holnap nem verik szét a belvárost értelmetlenül.
Minden harmadik nyugdíjas a Fidesz híve
@egyvandor: Aztán mikor kilopták a kispárnát is a fejül alól Orbánék, akkor jön Soros, meg Gyurcsány szidása.
Meglincselt ávós képével és az ünnep szó idézőjelbe rakásával köszöntötte Szanyi Tibor október 23-át
Meg lehet kövezni Szanyit, de bizony akkoriban sok értelmetlen halál volt mindkét oldalon. A fegyverhez jutott emberek, néha a személyes bosszújukat is ki élték. Még ha egy ártalmatlan kiskatona is, ha egyenruhában volt, nem biztos, hogy hazaért élve.
Volt, akinek segítettek elbújni a munkatársai elől, aztán hálából Kistarcsára küldette a megmentőjét a fordulat után.
Perelni fog a magyar Weinstein
Sajnálom Marton Lászlót. Tegnap este a Vígben sok évtized után újra, most az ő rendezésében, nagyon jó szereposztásban néztük meg Molnár Ferenc : Játék a kastélyban című darabját. Jól szórakoztunk.
Szeretem Molnár darabjait. Remek dialógusai vannak.
Perelni fog a magyar Weinstein
@karma1: Anno én voltam, aki a verbális ajánlat és némi sarokba szorítás miatt megpofoztam a főnökömet és felmondtam, amivel pályát is módosítottam. Az utódom "okosabb" volt, mert hamar helyettes vezető lett.
Ami érdekes a dologban, hogy mindig közismert embert vádolnak pár évtized távlatából. De hát nem kell nekem mindent érteni a mai világból.
Minden harmadik nyugdíjas a Fidesz híve
A cikkhez csak annyit, hogy a "minden harmadik Fidesz hívő" nyugdíjas legyen szives nem nyaff - nyaffolni a várólisták miatt, az egészség ügy állapota miatt, a gyógyszer és élelmiszer árak miatt. Vásároljon a "magyar üzletláncnál", menjen magán orvoshoz, magán klinikára! Mondathat Te Deumot!
Perelni fog a magyar Weinstein
Azért a "zaklatás" és az "erőszak" között van nem is kicsi különbség.
Ha zaklat, ajánlatot tesz valaki , azt ott is hagyhatom, el is kerülhetem,
Meg is pofozhatom,ha épp a főnököm, de akkor mindjárt meg is kell írni a felmondásomat.
Az erőszak más. Ott már nehezebb védekezni, sőt sokszor nincs is rá lehetőség. Viszont ebben az esetben nem 20 év után borítom a bilit.
Ez egyéni véleményem.
Új kormányzati abszurd: a szögesdrótból készül kerítés a szabadság szimbóluma
Ez a jótét lélek biztos, hogy nem élt az igazi szögesdrót ( vasfüggöny) mögött, mert akkor nem mondana ilyen bornírt ostobaságokat.
Ezek a beszédek egyre gyakrabban juttatják eszembe a Négyszögletes kerekerdőt, ahol a félelmet a "jönnek a pomogácsok, jönnek a pomogácsok!" szöveg táplálta.
Kiretusálták Orbánt Soros mellől: a Fidesz mostantól soha nem állt Soros oldalán
Drága Völlner elvtárs, akarom írni NERtárs! Ma már a XXI. században élünk, nem a XIX.-ben. Ma már a világháló többet megőriz, mint anno egy megsárgult fotó, vagy újságcikk! És sokkal könnyebben vissza lehet keresni!
Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak!
Orwellt plagizálják?
A NAV már nyílt diktatúrának megfelelően dolgozik
Az adóhívatal sohasem volt liliomos cserkész egylet, de most "állami ítélet végrehajtó"!Azt és akkor vegzálja, akit, amikor pártunk és kormányunk megrendel! Ilyenkor választás előtt dupla adag "Activál" tablettát szednek!
Kiakadt Náray Tamás: szembesült a magyar egészségüggyel
Épp ma fejtette ki Hende Csaba, hogy nem igazak az egészségüggyel kapcsolatos negatív hírek, azok csak "lejáratások" az ellenzék részéről!
Jó ötlet a magán klinika, csak éppen mire komolyan betegek leszünk, erősen a nyugdíjból próbálunk éldegélni, és abból bizony nem igazán telik egy 15000 forintos vizsgálatra, egy százezres diagnosztikára.
Pláne, ha az egészségügyből ment nyugdíjba a delikvens,pláne a 90-s években.
Az OECD-országok közül Magyarországon a legalacsonyabb a diplomások munkanélkülisége
@Lepényleső: Valamikor azzal csúfoltak az egyetemen, hogy kis hazugság, nagy hazugság, statisztika! Ezt ma még egy fogalommal megtoldom! Kormánypropaganda!
Azt hiszem, ma nem lehnnék elemző statisztikus!
1. Nem vállalnám az adatok megerőszakolását
2. Másnap ki is rúgnának.
Művészek tiltakoznak a Puncs.hu ellen
Kereslet - kínálat! Van rá kereslet, és van "kínálkozó", nem is kevés!
Ez is olyan, mint a legősibb mesterség. Be lehetett zárni az ellenőrzött nyilvánosházakat, most ellenőrizetlenül, futtatók révén működik az útszélén.