Nessy

Szívszorító körlevélben búcsúzik kollégáitól a Margit kórház kirúgott igazgatója
@Mirabilis: Miután ez volt a hivatkozás Imreh főorvos azonnali leváltásánál, és nem is kerestem jogszabályt. Azt hiszem ott leírták a törvényt. Sőt, arról volt szó, hogy neki ezt tudnia kellett már hónapokkal ezelőtt. De azt hiszem, mint Margit kórházi nyugdíjas, törvény ide, törvény oda, az elmúlt hetek nem éppen korrekt eseményeire reagáltam. És jól ismerem a szereplőket.
Hiába hazudozik Kamu Geri, a Liget projekt növelné a zöldterület arányát a Városligetben
Azért ez egy érdekes dolog. Több száz négyzetméteren kivágják a fákat, és beton tömböket építenek, akkor az a terület hogy lesz "zöld terület"? Zöldre festik a tetejét? Az hogy az öreg fákat pótolják, és ahova lehet fákat telepítenek az nagyon dicséretes, de az nem fogja pótolni a lebetonozott négyzetmétereket. Ugyanis a Városliget területe adott. Arról nem is beszélve, hogy ezeknek fáknak sok év múlva lesz számottevő lombkoronája. Viszont ezektől a betontömböktől, amiből egyre több épül a fővárosban, az ország "legforróbb pontja" lesz Budapest!
Iszlám pártokkal készül együttműködésre Orbán a liberális gondolkodás ellen
@verőce21: Kormányunk ígéret cunamiját ismerve, mi sem fogjuk olcsón megúszni. :-) Nem zavarna, ha itthon nem volna a napi uszítás. Aztán mikor meghívják valahova akár Orbánt, akár Szíjjártót, akkor jön az iszlám vallás laudációja!
Szívszorító körlevélben búcsúzik kollégáitól a Margit kórház kirúgott igazgatója
@Mirabilis: A vezető főorvosokra is vonatkozik! Sajnos! Csak anno, mikor az állam nem avatkozott bele mindenbe, ( kivéve amiben kellene) az osztályról lépett kompetens személy a helyére.
Iszlám pártokkal készül együttműködésre Orbán a liberális gondolkodás ellen
@verőce21: Aztán mindjárt együttműködési szerződést is kell velük kötni!
Pár milliárdot megér az "ismerkedés". Eddig a török muszlimok voltak jó muszlimok, most bővül a kínálat.
Mennyibe kerül és mivel jár a Roszatom Budapestre költözése?
Sokba kerül, és Paks II. építésének felgyorsításával fog járni a költöztetés!
Szívszorító körlevélben búcsúzik kollégáitól a Margit kórház kirúgott igazgatója
@Mirabilis: Van egy ostoba törvény. Ha egy főorvos eléri a nyugdíj korhatár dátumát, fel kell menteni. Általában mint szakorvost "vissza foglalkoztatják". Hogy ki és hogy döntött, nem tudom. De pár napra rá már meg is jelent az EMMI által delegált helyettes főorvos. Ez volt a végső lökés a felmondásokhoz. Állítólag úgy mellékesen Főigazgató helyettesi státuszt is kapott a doktor úr. Tényleg korrekt, tisztességes vezető volt Badacsonyi Szabolcs! A Jánostól vissza szerzett, padlón lévő kórházból ismét működő intézmény lett a keze alatt! A Budai Gyermekkórház is jól működött, mikor az igazgatója volt.
Én mindenesetre "minden jót" kívánok Kásler miniszter elvtársnak! Komoly pálya módosítás az övé! Orvosból kormányzati ítélet végrehajtó!
A ballibierális ügyvédek közöljék, mennyit kerestek a börtönbizniszen!
Majd annyi idő és per után, mint a Felcsút a TAO pénzek felhasználást!
Kéretik először a saját kupi előtt söpörgetni!
Rétvári Bence: Hét év alatt megfeleződött a nem megfelelő fűtésű lakásokban élők aránya
Megkérdezték a szokásos, ismerős 1000 főt! Miután a fűtés és lakás hiány mellett még több a telefon és az internet hiány,pláne az időseknél a tanyavilágban. Viszont jól hangzik!
Csak tudnám miért hűlnek ki annyian a saját lakásukban. Biztos a sportos életmódjuk miatt!
Magyarország 600 millió eurós hitelkeretet ad Szaúd-Arábiának, a világ egyik leggazdagabb országának
@RonaGyuri: Hitelezünk a hitelünkből, meg az unió pénzéből!
Külügyérünk is elénekelheti a főnökével egyetemben:" Én nem hiszem, hogy normális vagyok!!!"
Az iszlám gyarmatosítás legújabb trükkje: a "klímamenekült"
@durbincs: Kérj program frissítést! Már régen nincs Echo tv, beleolvadt a (rém)hír tv-be. Rúzsos férfi meg a kedves nagynénikéd, aki a Szaharában egy marék homokért táncolt! Ha nincs értelmes gondolatod, akkor dugulj el végre!
Pilhál is megszólalt a "méhecskét a buszmegállókba!" ügyben
Jó látni az eredeti szöveget! Mert ez a "nem hivatalos hír" ilyen fél mondatban orbitális szamárság!
Meztelenül volt egy osztrák nő a bécsi uszoda női öltözőjében, egy muszlim nő burkiniben felháborodott ezen és belekötött
Érthetetlen vihar az éjjeliben, politikai köntösben! 7 éves fiúgyermeknek semmi keresni valója a női öltözőben. Váltson kabin jegyet a hithű anyuka!
Hasonló esetben itthon is helyre tették volna.
A kormány betiltaná a civileket? A Századvég már készíti elő a terepet
@Eladott Ország: Ahol olyan hatásos a gyülölet keltés, hogy nem létező embercsoportot, a pirézeket is gyűlölik, ahol tiltakoznak az arab számok bevezetése ellen, ahol a CÖF az igazi "civil szervezet" állami milliókból, ott tényleg nehéz értelmes diskurzust folytatni a hívekkel.
Az iszlám gyarmatosítás legújabb trükkje: a "klímamenekült"
@kereső: Orbán a liberalizmus ellen már iszlám pártokkal köt szövetséget, és a hatalma megtartása érdekében, ha kell áttár a muzulmán vallásra! Akkor majd a kereszténység helyett az iszlámot védi! Ez nála nem probléma!
Még nem zárják ki a Fideszt az Európai Néppártból
@Shikari: Milyen jó, hogy itthon nincs "kettős mérce"! Legalább is a kormány szerint! Ők meg ugyebár csak az igazat, a színtiszta igazat mondják mindenkor, mindenhol!
Üdvözöljük az egymillió alkoholista országában!
@division: Reménykedjünk! Más lehetőségünk nem igazán van. Én optimista vagyok! Néha rejtélyes dolgokat művel egy, egy vírus. Ahogy jön, úgy el is tűnik.
Szijjártó szerint tíz év leforgása alatt Magyarország utolsóból első lett a gazdasági növekedésben
Drága külügyérünk! Gondolom ismertette a bázisadatot, és az anyagi forrást, mely ezt biztosította, ami nélkül már csődbe mentünk volna!
A multik "kiűzése" jelenleg úgy műxik, hogy minden multi cég milliárdokat kap, ha idejön egy kisebb üzemmel akár.
Üdvözöljük az egymillió alkoholista országában!
@division: Talán, ha nem titkolóznak az országok, hanem közösen keresik a vírus "ellenségét", meg lehet állítani. Attól függ milyen gyorsan fog mutálódni!
Fideszes alpolgármester felesége az a riporternő, aki a Karácsony-interjút készítette a köztévén
@Hari: Ezért volt a fidesznek egy szavas ígérete anno: Folytatjuk! Na azt maradéktalanul teljesítette, túl is teljesítette! Már ami a korrupciót, a jogállam lebontását, tudatos valótlan állítást , és egyéb, nem éppen tisztességes tettüket illeti!
Üdvözöljük az egymillió alkoholista országában!
@division: nem azt mondom, hogy a dohányzás élet, erő, egészség! Én azért bosszankodom, hogy az alkohol bizony sokkal károsabb, mert egy részeg sofőr nem csak a maga, hanem sok más életét is veszélyezteti. A családon belüli erőszaknak is sok esetben okozója. Az sem ideális gyereknek, ha a szeme láttára verik, vagy gyilkolják meg az édesanyját pl. Viszont ez sokaknak jobb üzlet, mint a dohányzás. Cigarettás dobozt ne lásson a kisded, de a teljes pia választék megismerése még előnyös is!
Úgy mellékesen a szálló por magas koncentrációja jelenleg több kárt okoz, mint a dohányzás. Az öreg teherautók, buszok és egyéb járművek kibocsátott káros anyagai viszont pont a kicsikre veszélyes, ők közelebb vannak a földhöz, mint mi felnőttek. Száz szónak is egy a vége, mindegyik ártalmas!
Kásler indoklás nélkül kirúgta a Margit kórház igazgatóját
Na, akkor friss adalék a világhírű sürgősségi ellátás megjavításáról!
Délután Győr közelében két autó karambolozott. Az egyiknek a pilótáját a Győri kórház sürgősségi osztályára vitte a mentő fél háromkor. Erősen fájt a nyaka, és nem mozgott rendesen. kapott sanz gallért a mentőktől. Fél hétkor jutott oda hogy egy orvos megnézte és rtg vizsgálatot kért.
Ez az utolsó híradásom róla. Csak remélni tudom, hogy azóta ellátták, és nem lett súlyosabb baj az órákig tartó ücsörgéstől. Holnap már többet tudok talán róla!
Kásler indoklás nélkül kirúgta a Margit kórház igazgatóját
@Hari: Nem bizony! Azt az intézmény "konszolidálják", a másiknak meg a beszállítók jogos számláit sem fizetik ki! Most lehet a híveknek örömködni, hogy hú, milyen kemény a Kásler, így kell ezt csinálni, aztán majd ha az ő élete függ az ellátás gyorsaságától és szakszerűségétől, akkor meg azért fog trombitálni, hogy mindenki lusta, hülye, nincs orvos, nincs ct, nincs szabad ágy stb.
Kásler indoklás nélkül kirúgta a Margit kórház igazgatóját
@SystemError: Badacsonyinak nagy bűne , hogy még a Budai Gyermekkórház igazgatójaként SZDSZ-s volt. Hogy remek szakember az manapság huszadrangú kérdés, ha valakin bosszút kell állni! Csak tudnám, hogy amikor egy főorvost a nyugdíj korhatár elérésének pillanatában felmentenek, szenilis, vén hapsiból minisztert csinálnak! Minek következtében a hozzátartozó területeket tönkreteheti, kivéreztetheti a kormány, mert ez a miniszternek csúfolt, érdekérvényesítésre képtelen vén manusz mindenre rábólint a pénzért és a vélt hatalomért.
Különben is a szaktudás bolsevik huncutság! Mondá Csurka István!
Bocsánat a kiakadásért! De édesanyám 30 évet dolgozott a Margit kórházban, én 40 és felet.
Kásler indoklás nélkül kirúgta a Margit kórház igazgatóját
@Cicamama55: Nagyon sajnálom! Amikor a János kórháztól sikerült visszaszerezni, miután az lenyúlta az összes modern 85-90-között beszerzett műszert, intenzív ágyakat, meg amit tudott, mára talpra állt, és ez Badacsonyi igazgató úr érdeme volt elsősorban. A sebészeti balhét valójában dr. X. bemutatkozása koronázta meg, aki a kiebrudalt Imreh dr., sebészeti főorvos helyett már másnap megjelent. Állítólag Főigazgató helyettes, Sebészeti vezető helyettes, Műtő vezető főorvos titulusokkal. Innen már borítékolható volt Badacsonyi dr. leváltása.
Viszont a "hogyan" aljasabb, mint az ötvenes évek elején volt! Remélem Kásler és a többi talpnyaló is így kerül majd elbocsájtásra!