Nessy

Kipukkant a Szijjártó-lufi: nem kikötőt vetettek velünk, hanem lepukkant gyártelepet!
De ha már ipartelep, lehet kishajókat gyártani a gyerekeknek az esti fürdéshez! A "kikötőben" meg lehet meózni, nem e süllyed el. Ha nagyobb léptékben terveznek, akkor halászcsónak is szóba jöhet!
Kikerül az RTL Klub a Digi online kínálatából
Igazuk van! Az RTL klub csak megzavarja a hívek áhitatát melyet a királyi média sugároz! Rossz hatással van a szellemi és lelki fejlődésükre!
Miközben hatalmas építkezések zajlanak Felcsúton, a kormánymédia "leleplezte" a momentumos Cseh Katalint, aki járt a VOLT Fesztiválon
Micsoda "luxus" házi cirmos macsek! És a Velencei tó partján olvasni? Skandalum! Igaz, nem nyaralhat mindenki Lőrinc barát luxus hajóján, az Adrián! Bár Orbánt nem hiszem, hogy olvasás közben lehetne fotózni! Olvasni, illetve felolvasni csak a beszédeit szokta!
Döbbenetes nettó bérükkel fotózkodnak és üzennek a kormánynak a magyar tanárok
@Cincinntatus: Sőt, 1960-ban 1000 - 1500 forint volt az átlagbérük! Mennyivel jobban mutatna az ehhez mért növekedés!
A bevándorláspártiak kötelezővé tennék a legveszélyesebb migrációs csomagot
Ha összeszámolják a kötvényeseket, az egyéb jogcímeken Orbán és a kormány által "befogadottakat", az ország minden kvótát túlteljesített!
( Üldözött keresztények, magyar felmenőkkel rendelkező Venezuelaiak, akik szépen bekopogtattak,még köztörvényes haver is akad köztük)
Csúfosan leszerepelt Magyarország a jogállamiságot értékelő listán
Miután az igazságügy miniszter asszony közölte, hogy nem tudja definiálni a "jogállamiságot", továbbra sem várható javulás! Csak tudnám mit tanult az egyetemen?
Brutálisan leszakadtak a magyar nyugdíjak
@Mirabilis: Lehet, hogy furának találod, de nem minden nyugdíjas agymosott, demens! Alzheimer professzort sem ismerjük sokan. Egyébként bigott szervilis fidesz hívő minden korosztályban találtatik. Ki anyagiakért, ki jó állásért, ki csak meggyőződésből.
Kárász Róbert az ATV reggeli műsorában védte meg a szédítő tempóban fejlődő magyar egészségügyet
Szépen felmondtad a leckét Kárász fiam, fáradj a pénztárhoz! Gondolom, 15 percen belül oda érsz, és nem kell 5 - 6 órát várnod a folyosón a pénzedre!
Miközben idehaza rettegni kell a migrációtól, a németek biztonságban érzik magukat
@kokopelli: ha jól emlékszem, a migraten szó az unióból érkező keletieket is magába foglalja. köztük minket , magyarokat is.
Tűzoltók: Szopat minket a kormány
@simmering73: Bizony "erős felhatalmazást", határon innen és túl 49%-t!
Orbán hatalmas építkezésbe kezdett – valami készül Felcsúton
@verőce21: Gondolod, hogy aztán majd megnyitják a plebsnek? Ne légy már ennyire naiv!
Félegyeség Szolnokon: a Jobbik és a Momentum Lukácsi Katalint támogatja
Jó magyar szokás! Hárman hatfelé húznak! Mire jön a választás, megint faltól, falig érő szavazó lista lesz!
A fővárosban is minden héten akad új jelentkező, aki "megméretteti magát", és ha könnyűnek találtatott, a ráadott szavazatokkal a fideszt támogatja. Lehet, hogy ez a célja???
Egyre kevesebb a működő vállalkozás Magyarországon
Viszont van aki évente dönti be a vállalkozását, és másnak a neve alatt csinál másikat, ugyanott, ugyanúgy!
Brüsszel összegzett: 50 eljárás folyik a kormány ellen, mert nem tartotta be az uniós jogot
@Aki Én: Bánccsák a magyarokat! A bevándorláspárti Brüsszeliek irigylik a sikereinket! Soros kottájából játszanak! A liberálfasiszták itthon "örülnek", de Orbán megvédi a magyarokat határon innen és túl!
Kérsz még "véleményt"? Van még jó pár sablon duma!
Brutálisan leszakadtak a magyar nyugdíjak
@Eladott Ország: Viszont döbbenetes a kistelepüléseken élők tájékozatlansága. Nem is hallanak más pártról, csak a fideszről, és annak "jótéteményeiről"! Néha csak nézi és nem érti egyik másik megkérdezett válaszait.
208 millióba került, hogy Orbán szólt Sopronban és a Balatonon a fesztiválozókhoz
@ágimami: A következő a "vérszerződés" után mondott Orbán beszéd lesz, fehér lovon ülve, a hat vezérrel körülvéve!
Brutálisan leszakadtak a magyar nyugdíjak
@Eladott Ország: Orbánt érdekli? Igen! A nyomorgó, megfélemlített embereket lehet a legolcsóbban, pár ezer forinttal és népnemzeti szóvirágokkal megvásárolni!
Karácsony Gergely máris egyeztetne az ellenzéki kerekasztallal az EP-ben
@Eriksson: Az biztos! Ők is szeretnek mindig mindenki kioktatni, és megmondani, hogy mit tegyenek. Csak egyet nem tudnak, nekik mit kellene tenni.
Visszavágott a finn kormány az országot leszólni próbáló Kovács Zoltánnak
A szokásos fidesz reakció! Aki nem a glóriájukat szidolozza, hanem kritikát fogalmaz meg velük szemben, az ostoba, hazudik, bevándorláspárti, Soros embere stb.! Az, hogy a finnek hol állnak hozzánk képest jogállamiságban, média szabadságban, oktatásban az nem lényeges Kovács szerint!
A nyári melegben Toroczkai László bejelentette, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet a Dikh TV
Az nem zavarja Toroczkait, hogy a magyar kormány mennyi mindent finanszíroz Romániában? Hogy odajárnak finoman szólva uszítani?
Ha Lőrinc barát finanszírozhat foci klubot, akkor egy román üzletember miért ne finanszírozhatna egy Tv adót. Persze, ha felajánlaná a Média holdingnak, minden rendben lenn!
Brutálisan leszakadtak a magyar nyugdíjak
@kokopelli: Pont 1990-ben vezették be a degresszív nyugdíj megállapítást, ergo jóval kevesebb lett az induló nyugdíj. Tudom, szenvedő alanyai voltunk életempárjával együtt. Igy járt, aki rossz időben született!
Brutálisan leszakadtak a magyar nyugdíjak
@Cincinntatus: Csak az a probléma, hogy miután pártunk és kormányunk eltörölte a járulék plafont, a felső decilis és az alsók között nagyon szélesre nyílt az olló, és ez bizony erősen torzító hatású.
Meg van egy érdekes dolog! Hogy bizony 89 előtt is dolgoztak, és mentek nyugdíjba emberek, a 90-s évek degressziós nyugdíj megállapításáról nem is szólva. A jelenlegi minimálbéresekről meg szó se essék! Azt hiszem itt és most részemről befejeztem, mert elveszett a narancsszínű szemüvegem, és még elég demens sem vagyok.