Orbán KISZ-titkár és besúgó volt a Kádár-rezsim alatt és ingyen tanulhatott és mit csinál most? Komcsizik. Orbán 1989-től felcsap liberálisnak, Soros pénzén élősködik és mit csinál most? Sorosozik. Orbán harcra szólít Brüsszel ellen miközben napi szinten köpködi és mit tesz? Napi szinten dézsmálja az uniós pénzeket. Orbán lop, csal, hazudik! Orbán börtönre vagy golyóra érett. Én ez utóbbit jobban preferálom, mint azt, hogy eltartsa a nép ezt a férget.

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Soha nem dolgozott Orbán az egész életét végig lopta, csalta, hazudta.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Soha nem dolgozott Orbán az egész életét végig lopta, csalta, hazudta.
Aki Én
Már előre megnyugtat és igazol,hogy ebbe csak durbincs és shikari fog belekötni. Esetleg csizmás kondom, ha épp nem megy az Izaura a román tévében, mert akkor azt bámulja. :))))
Tehát a hír igaz.
karma1
@peterkelemen: Erdekes, hogy ez megse tunik fol a rengeteg nyuggernek, aki istenkent tekint fol ra. Pedig ok meg sokan a haboru utani ujjaepitesben is reszt vettek, ma mar 80, 90 evesek, es egyszeruen nem tudom, hogy mi a turotol imadjak! Amikor hazamentunk 2 es fel eve nyaron, a nyaraloszomszedunkra figyelmeztettek, hogy a bacsika verfideszes lett. 2015 decembereben lett 90 eves, es ugy emlegette a szulinapjat, hogy azt szeretne nagyon megerni, mert akkor az a jo orban viktor a 90. szulinapjara ad valami penzt. (Mar nem emlekszem az osszegre, valoszinu 10 ezer forintot vagy egy Erzsebet utalvanyt...)
A bacsi meg a felesege hulyere dolgoztak magukat egy nehezipari gepgyartouzemben, fizikai munkaval, egy kicsi kis lakasra tellett nekik, autora soha, a 60 eve megvett velencefurdoi (nem vizparti!) telkecsken egy 4 x 5-os kis bodegat tudtak osszehozni, es amikor kerdezik toluk , hogy nem felnek attol, hogy ez a tarsadalom majd megbelyegzi oket, mert nem szultek gyereket, ki fogja oket eltemetni, stb. akkor egy kurva szavuk sincs orban ellen, csak az, hogy milyen szepen megvedi a magyarokat... Szegeny oregeket nem bantom - mindig jo szomszedok voltunk a telken -, meg erre a kis idore mar nem erdemes megingatni oket a hitukben, de azert szivesen megraznam oket, hogy akkor miert kell sakkoznia a Babikanak a gyogyszertarban, hogy melyik szivgyogyszert vegye meg, melyiket nem? (Mindig le szoktuk oket vinni vasarolni a nagykozertbe, meg nagyon sokszor Pestrol is lehozzuk-hazavisszuk oket.) Szegenyek, meg az sem eleg into jel nekik, hogy szukos a nyugdijuk, pedig a bacsi vezetoesztergalyos volt egy oriasi carousel esztergan, turbinakat csinaltak Dunaujvarosnak...:o((( Es ezek el fognak menni szavazni, es orbannak egy kurva fityingjebe sem kerult megszerezni az o szavazatukat, sot...
Rockxy
És akkor hogy lesz kilőve?
Távcsövessel, vagy sörétessel?
Mesterlövésszel beszéltetek már?
A viszkis nem egy beszari csávó, szerintem elvállalná.
Utána meg szép romantikus filmet lehetne forgatni az eseményből.
peterkelemen
@karma1: Azért, mert a magyar nyugdíjasok éppen olyanok, mint a többi réteg: nemtörődöm mások jövőjével a lényeg, hogy én túléljek. Magyarul önzőek, gyávák és nemtörődöm. Nézd meg Franciaországot, Görögországot ha kell ezerrel tüntetnek a nyugdíjasok is sőt volt, hogy kövekkel dobálták a rnedőröket a fiatalokkal együtt. Gyáva népnek nincs se hazája, se igazsága, se jövője!
karma1
@Rockxy: A filmforgatasrol lemondanek, a tobbi johetne - nem szeretem sem a vert, sem a kilogo nyelvet, a ceausescu videot is csak egyszer lattam a hirekben (es meg akkor sem akartam hinni a sajat szememnek)
karma1
@peterkelemen: Sajnos, minden szavaddal egyetertek,...:o((( Es nagyon szomoru ez egyben... Pedig egy ilyen nyugdijasnak kellene, hogy gyerekei, unokai legyenek - az eletkora szerint -, latnia kellene, hogy mit szenved a sajat csaladja egy ilyen tetu kormany miatt...
Vagy nalunk tul sok az egyedul elo, elszigetelt, csalad nelkuli nyugdijas? Masra mar nem tudok gondolni.
quadrocopter
Yóóóóóóóóó írrrhhhhháááááássssss, nekem teccik!
desiro
@durbincs: Takarodj köcsög, olyan sötét vagy a negró világít a szádban.
kokopelli
@peterkelemen: én meg azt hittem új szakmában próbálkozik!
Szabó és használt köpönyegeket forgat? Csak nem ugrik ki a tűvel
minden öltés után az ablakon? Cérnaspórolás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.