Szerinte a kelet-európai munkavállalók lényegesen kevesebbet keresnek ugyanazért a munkáért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@KisTehen: Te vagy a radiátor az istállóban, Bimbó? Pörögsz mint a villanyóra, ha a buzikat szóba hozhatod.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
A keleteurópai munkavállalók minimálbéren vannak bejelentve minden egyes nyugati országban, és ezt mindenki tudja.
kereső
@KisTehen: 12:39 El vagy maradva boci. Nem csak beszél róla, hanem el is érte, amiért dolgozott éveken át...az EP megszavazta az európai minimálbér és minimál nyugdij szabályozásának koncepcióját, amely koncepció kidolgozásának elinditója, és kidolgozója is Dobrev Klára volt, csapatával együtt.Az EP-ben Erről a magyar parlamentben is beszámolt a minap.
Na, és melyik csapat volt az, amelyik nem szavazta meg? "CSAK A FIDESZ"!. A következő lépés már az ET-és EB feladata...jogszabályba önteni a szabályozást. Na, mehetsz legelni boci...
kereső
Dobrev indokai éppen azok voltak, hogy a magyar munkavállaló a kecskeméti mercedes gyárban miért is kap harmadannyi bért, mint az ugyanolyan munkát végző, és ugyanazon terméket előállitó német munkavállaló. Úgy látszik ungár sem figyelt.
csak úgy....
persze,hogy így van, de csak azoknak akik magyar közvetítö cégeken keresztül melóznak nyugaton, akik piszoku lenyúlják öket! havontam minimum 1000 eurót lopnak ki a zsebükböl!
csak úgy....
@Maccska: persze,hogy tudom, ezt csak az idióták mint te, nem tudják!
Nessy
Ameddig az olcsó munkaerővel kampányol a multiknál a kormány, addig ne az uniót tessék hibáztatni! Ha leválzja is őket Ingár Péter, akkor sem lesz itthon magasabb a bér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.