Némi csapadékkal és sok komoly gomolyfelhővel érkezett a melegedés a Kárpát-medencébe, az előrejelzések szerint azonban vasárnap alig kell csapadékra számítani.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap az eleinte napos nyugati tájakon is erősen megnövekszik a felhőzet, de csapadék sehol sem várható. A délkeleti szél elsősorban a Baja-Győr vonal környezetében többfelé megélénkül, helyenként meg is erősödik, majd késő délutánra mindenütt mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között alakul, keleten lesz a melegebb.

Akár 11 fok is lehet vasárnap – beindult a tavasz

Fotó: pixabay.com CCO

Késő estére 0 és +5 fok közé hűl le a levegő, nagyrészt erősen felhős idő várható, az éjszaka második felében elsősorban délen helyenként eső is kialakulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet késő este 0 és +5, hajnalban -2 és +4 fok között alakul.

Hétfőn eleinte változóan felhős, majd átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, helyenként eső előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 13 fok között várható.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Cseréljétek ki a levelibékát már fáradt hülyeségeket mond nektek !!!
Az egész ország felhőben van a hőmérséklet 2-3 fok ellehet húzni a francba !!!
simmering73
Akár 11 fok is lehet. És ez nektek tavasz, balgák? Télutónak mondanám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.