A 2016 óta postaügyért és a nemzeti pénzügyi szolgáltatásért felelős kormánybiztosként dolgozó Bártfai-Mager Andrea lehet a következő Orbán-kormány fejlesztési minisztere – értesült a 444.hu.

Az már biztos, hogy az eddigi miniszerrel, az egyébként az országos listán is előkelő hellyel jutalmazott Seszták Miklóssal nem számolnak a kormányalakítás során.

A 444.hu szerint a posztra több más jelölt is felmerült, köztük Hernádi Zsolt MOL-vezér, vagy az NGM volt államtitkára, Fónagy János. 

Említették még a MAVIR villamos-rendszerirányító Zrt.-t vezető Csomai Kamilla nevét is, de a minisztériumi források mégis Bártfai-Magert tartják a legesélyesebbnek

- írja a 444.hu.

Kiszivárgott még egy név Orbán új kormányából – postaügyi kormánybiztos válthatja Seszták Miklóst

Fotó: NGM / kormany.hu

Bártfai-Mager Andrea 2001-től előbb a Magyar Nemzeti Banknál, később a Gazdasági Versenyhivatalnál, 2010 után pedig a Magyar Közlönynél dolgozott, később az MNB Monetáris Tanács tagja lett, mielőtt átvette a kormánybiztosi pozíciót a nyugdíjazott Németh Lászlónétól.

Férje, Bártfai Béla az első Orbán-kormány idején a Miniszterelnöki Hivatal közigazgatási államtitkára volt, most a vagyonkezelő felügyelő bizottságát is ő vezeti.

Forrás: 444.hu, Index

Fotó: NGM / kormany.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Nem mindegy,hogy ki váltja Sesztákot? Orbánnak nem kormánya van,hanem bábjai.
png
A sok hülye között megy a válogatás.
De ne tévedj, nem a legkevésbé hülyéket, a talán van lövése róla fajtát választják ki a posztokra, hanem a leghűségesebb seggnyalókat.
Káder rendszer?
Baszd meg!
Erről a dzsuváról még gyerekként tanultam, most meg el kell viselnem ezt a mocskot, hogy primitív getszi kimondottan ROSSZ EMBEREK mondják meg nekem a frankót?
Anyád, kutya!
A kurva anyád, aki a világra szart egy olyan moslék állatot, mint te, te fideszes kőbunkó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.