Az M1-es autópályán kamion borult fel, az M0-s autóút északnyugati végén egy autó szalagkorlátra hajtott, az M43-as kilépő oldalán 5 kilométeres a kamionsor.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M1-es autópályán a 80-as km-nél egy kamion átszakította az elválasztó sáv korlátját és a főváros felé vezető oldalon felborult. Budapest felé jelenleg áll a forgalom. A 85-ös Komárom-Kisbér csomópontnál letérve a pályáról elkerülhető az érintett szakasz. Az M1-esre a 68-as Tata-Környe csomópontnál érdemes visszahajtani.

Útinform: balesetek lassítják a forgalmat országszerte

Fotó: 

- Az M0-s autóúton a Megyeri híd után a 11-es főúti lámpás körforgalomba vezető szakaszon egy személygépjármű az elválasztó szalagkorlátra hajtott. Buda felé a külső sávot lezárták. Komolyabb fennakadás nincs.

- Az M43-as autópályán a csanádpalotai határátkelőnél a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladja a 5 km-t.

- Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a határátkelő ki- és belépő oldalán zavartalan a forgalom.

Lezárás

Az M7-es autópályán a 102-es és a 111-es km közötti terelésnél, a Letenye felé tartó oldalon lezárták a 65-ös főúti kijáratot. A személyautóval közlekedők a Siófok-Sóstói (97-es km) kijáratot használhatják. A teherautók a terelés mellett elhaladva a Zamárdi-Felső (112-es km) kijáratnál tudják elhagyni az autópályát, majd a Zamárdi körforgalomnál fordulhatnak vissza az M7-es Budapest felé tartó oldalára. Onnan a siófoki, 65-ös főúti csomóponton hajthatnak le a városközpont és Tamási irányába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.