Nem észlelte a tüzet az a három jászalsószentgyörgyi gyermek, akiket rendőrök hoztak ki abból a házból, amelynek alsóépülete lángolt – közölte a rendőrség honlapja.

A leírás szerint négy rendőr vonult 2019. február 16-án 2 óra után Jászalsószentgyörgy egyik utcájába, mivel onnan lakástűzről érkezett bejelentés.

Égő házból hozták ki a gyerekeket, akik észre sem vették a tüzet

Az egyenruhások a helyszínen észlelték, hogy az egyik ingatlan alsóépületéből füst szivárog, illetve annak tetőszerkezete lángol. Azonnal benyomták a bejárati nagykaput, majd az alsóépületbe benyitva látták, hogy a bútorok és egyéb tárgyak lángolnak, de a helyiségben senki nem tartózkodik.

Ezután a főépülethez mentek, ahol az előszobában három lányt találtak, akik nem észlelték a tüzet. A 18 éves lányt és két fiatalkorú testvérét haladéktalanul kihozták az épületből és a fűtött, szolgálati gépjárműbe ültették.

Az időközben helyszínre érkező tűzoltók és a katasztrófavédelem munkatársai eloltották a tüzet, amely már átterjedt a lakóépület tetőszerkezetére is. A katasztrófavédelem vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.