EGY IGAZÁN FRAPPÁNS VALLOMÁS AZ ORBÁNI AMBICIÓK MEGÉRTÉSÉHEZ!! „A fáradtság ködén át is éreztük, hogy valami nagy dolog, nagy siker részesei vagyunk” – emlékszik vissza Donáth Anna arra a három évvel ezelőtti csodálatos napra, amikor a Momentum közössége ráébredt: sikerült megtorpedóznia a 2024-es budapesti olimpiát. „Megcsináltuk!”, lelkendezik Facebook-oldalán a brüsszelita képviselő; mintha ma történt volna, sikerült Emmanuel Macron kezére játszani a nyári játékok …

(Forrás: magyarnemzet.hu, RonaGyuri által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igazán frappáns feltáró vallomás

A párt közpinti napilapja persze nem annak szánta, hanem mocskolódásnak

A derék főbohóc Pilhál eképpen zihál a „Árulók nosztalgiája” irkodmányában. „Hányingeremet leküzdve azon merengek, vajon micsoda elferdült lelkük lehet azoknak az embereknek, akiknek mások bánatától dagad a keblük, akik magyarként abban lelik örömüket, ha fájdalmat okozhatnak honfitársaiknak.” – írja. Hogy mi ez a bánat – most feledkezzünk meg arról az apróságról, hogy Orbánék maguk, önként és dalolva, vonták vissza a jelentkezést! Ugye tudjuk, hogy miért!!! =)) – csak az hogy sok ezer milliárdos újabb lopási lehetőségtől (persze igyekeznek belőle többet megmenteni) fosztódtak meg. S ez tényleg igen nagy bánat lehet, NEKIK!!! =))
Hogy az ország népe erről miképp vélekedik azt nem merték megkérdezni! =))
Shikari
Donáth Anna és magyargyűlölő, hazaáruló társai a fajtik kedvét keresve a nemzet ellen kampányol. Rothadt, degenerált csürhe amelyik már Brüsszelből árulja el Magyarországot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. March 28., 14:07
Dér Heni szerint bármikor jöhet a baba
Itthon - 2020. March 28., 14:00
Több tízmillióért foglaltak le drogot