Siófokon is garázdálkodtak azok az enyingi férfiak, akik a hétvégén Veszprémben szíven szúrták a román kézilabdázót, Marian Cozmát. Pillanatok alatt csapatokba verődnek és félelmet keltő sereggé képesek verbuválódni - ezt mondják az enyingiek arról a bandáról, amelyiknek tagjai vérfürdőt rendeztek a veszprémi éjszakában vasárnap.

Feltöltő: tnezo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tnezo
Ezek a videók tényleg megdöbbentőek. Ezek után kérdéses, hogy a nyáron ellátogatok-e Siófokra, mint ahogy korábban minden évben. :(
ugyeugye
@tnezo: Tudod, azért megdöbbentő ez az egész, mert a térfigyelő kamerák nyilván közvetítették vhová a képeket. Namost, ha az a vki, aki a monitort figyeli, nem észleli ezt a tömeget, megette a fene az egészet.
Egyébként nem vagyok jogász, de ez a maffiabűnözés, ha elkerülte volna az illetékesek figyelmét!
tnezo
@ugyeugye: Ami még elgondolkodtató az az, hogy az egyik vidón jól kivehető a kalapos, öltönyös, pálcát a kezében tartó "úr", aki magyarországi országos cigányvajdának mondja magát. Egy korábbi tv2-es Napló műsorban beszélt is erről.
Ha ő egy népcsoport vezetője, vajdája, akkor kérdezem én, miért vonul egy 150 fős bűnöző banda élén Siófokon?
tnezo
Sajnos a rendőrök is félnek bizonyos bűnözői köröktől, így még ha a videón látják is élőben az ehhez hasonló dolgokat, nem mernek tenni ellene semmit. :(

De akkor mi a megoldás, mikor lesz itt Normális Magyarország?
ugyeugye
@tnezo ma, 10:53
Védelmi pénz, maffiabűnözés. Szted miből lenne nagy autó, aranyfux, meg akkora palota, hogy nem érsz a végére???
Evikati
@tnezo: A rendőrök nem félhetnek! Nem is félnek. Talán a parancsok osztogatásával, a rendőrség kivezénylésével van a probléma. Akkor, mikor az ország minden városából Budapestre rendelték fel a rendőröket, mert a politikusaink be voltak rezelve, a bűnözőknek szabad kezet és teret adtak mindenhol. Azok pedig azóta is kihasználják ezt. Nincs retorzió, büntetés, nincs elfogás. Kevesen vannak és nem hatékony a munkájuk. Amikor elfognak egy-egy nehézfiút, bűnözőt, mindannyian tapsolunk és örülünk. A média hetekig emlegeti a sikert. De azokról mélyen hallgatnak (évekre visszamenőleg), akik még mindig szabadlábon garázdálkodnak és röhögnek a markukba:-( Ezt már nagyon nehéz demokratikus keretek között helyrehozni.
tnezo
@Evikati: Szerintem a rendőrök nem félhetnének, de FÉLNEK. Sajnos. :( Persze nem ez a fő szempont, ez egy következmény. Mégpedig annak a következménye, amit te is írtál, hogy "Kevesen vannak és nem hatékony a munkájuk.".
De abból következően, hogy kevesen vannak, igenis félnek, mert egy 150 fős bandával szemben még a 10 fős rendőri egység is kevés lenne.
Így inkább ki sem mennek a jó meleg rendőri irodából, hanem végignézik a kamerán keresztül, ahogy a bűnözők az utcán agyonverik a békés embereket.
Aztán ha a balhénak vége, és az elkövetők ELTŰNTEK, akkor kimernnek helyszínelni.
Ma ez a realitás Magyarországon. :(((
nanena
@tnezo: És ezért javulnak a bűnözési statisztikák. Ezt ma egy rendőri vezető mondta. Ha több rendőr lenne az utcán, akkor romlana a statisztika, mert azt is észre kellene venni, amit eddig nem.
ugyeugye
@Evikati: igazad van. Most pedig majd oda mennek bűnözni, ahol nem lesz fokozott rendőri jelenlét. Aki keresi a lehetőséget a törvényszegésre, ezután is megtalálja.
Tv-ben beszélt egy agressziókutató. Mondta, hogy az ilyen emberek más közegben élnek. Velük csak erőszakkal lehet felvenni a harcot.
De az én kérdésem is itt dübörög - ilyen Magyarországot akartunk???
tnezo
@nanena: Igazad van! Ha a rendőrök nem veszik észre a szemük előtt zajló bűneseteket, és ezért nem is fognak el senkit, akkor az a statisztikában sem jelenik meg!

Vagyis nevetséges, hogy azt mondják, hogy papíron javultak a bűnözési statisztikák.
Még ha papíron ez így is van, én akkor sem érezm magam biztonságban ebben az országban. Nem sajtótájékoztatókat kell tartani egymás után, hanem el kellene fogni a bűnözöket!
tnezo
Vannak azért tisztességes roma emberek is, mint ahogy az Kamilla hozzászólásásból is kiderül...
Hoppare
El sem akarom hinni ezt a videót... én ilyen országban élek?! Jézusom. Nem igaz, hogy nem tud a rendőrség fellépni ilyenek ellen. Szánalmas.
tnezo
@Hoppare: Sajnos pedig ez a valóság volt tavaly a Balaton partján, Magyarországon, az Európai Únió szívében. Itt tartunk most...............de hova jutunk, hamindezt nem fékezzük meg???
ugyeugye
volt itt már ukrán, orosz, szlovák megmittudoménmilyen maffia - de ilyet!
tnezo
Egy érdekes adalék:

"A cigánybűnözés a rendszerváltást követő évekig létezett mint kriminalisztikai fogalom, de egy 1991-es alkotmánybírósági döntés nyomán megszűnt – magyarázta Kerezsi Klára, az Országos Kriminológiai Intézet igazgatóhelyettese."
ugyeugye
@tnezo: ezen én is megdöbbentem. Hogy egyik nap még van, aztán meg nincs....
Egyébként ismerem a siófoki rendőrkapitányt, nagyon keményen kiképzett SZAKEMBER, tudom, h vélekedik a tezsvérekről. Tuti politika van ebben is. Mint a miskolci kapitány esetében. Ezek az utolsó segélykiáltások a hatalom felé, észre kellene venni. Vagy amíg a Rózsadombra nem indul egy ilyen erődemonstráció, addig szemet lehet hunyni felette?
nyirtass
Rózsadombra nem mennek, mert ott "legalizálják" a tetteiket.
Ha pedig nem kapnak hozzá "segítséget" akkor a nép leveri őket, mint vak a poharat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok