Siófokon is garázdálkodtak azok az enyingi férfiak, akik a hétvégén Veszprémben szíven szúrták a román kézilabdázót, Marian Cozmát. Pillanatok alatt csapatokba verődnek és félelmet keltő sereggé képesek verbuválódni - ezt mondják az enyingiek arról a bandáról, amelyiknek tagjai vérfürdőt rendeztek a veszprémi éjszakában vasárnap.

Feltöltő: tnezo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hoppare
El sem akarom hinni ezt a videót... én ilyen országban élek?! Jézusom. Nem igaz, hogy nem tud a rendőrség fellépni ilyenek ellen. Szánalmas.
tnezo
@Hoppare: Sajnos pedig ez a valóság volt tavaly a Balaton partján, Magyarországon, az Európai Únió szívében. Itt tartunk most...............de hova jutunk, hamindezt nem fékezzük meg???
ugyeugye
volt itt már ukrán, orosz, szlovák megmittudoménmilyen maffia - de ilyet!
tnezo
Egy érdekes adalék:

"A cigánybűnözés a rendszerváltást követő évekig létezett mint kriminalisztikai fogalom, de egy 1991-es alkotmánybírósági döntés nyomán megszűnt – magyarázta Kerezsi Klára, az Országos Kriminológiai Intézet igazgatóhelyettese."
ugyeugye
@tnezo: ezen én is megdöbbentem. Hogy egyik nap még van, aztán meg nincs....
Egyébként ismerem a siófoki rendőrkapitányt, nagyon keményen kiképzett SZAKEMBER, tudom, h vélekedik a tezsvérekről. Tuti politika van ebben is. Mint a miskolci kapitány esetében. Ezek az utolsó segélykiáltások a hatalom felé, észre kellene venni. Vagy amíg a Rózsadombra nem indul egy ilyen erődemonstráció, addig szemet lehet hunyni felette?
nyirtass
Rózsadombra nem mennek, mert ott "legalizálják" a tetteiket.
Ha pedig nem kapnak hozzá "segítséget" akkor a nép leveri őket, mint vak a poharat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.