Túl vagyunk az új összetételű Országos Bírói Tanács tagjainak a megválasztásán, de még előttünk áll az új elnök kijelölése. Sándor Zsuzsa szerint van ok az aggodalomra, mivel a tagok kiválasztása sem a legdemokratikusabban történt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
"„Kedves Elnök Asszony! A hivatalba lépésed óta eltelt nyolc esztendő eredményei által hazánk bíróságainak történelemkönyve aranykort hirdető újabb fejezettel folytatódott, amelynek írásában jelentős szereppel vetted ki a részed. 2012 óta a bírósági szervezet mérföldes léptekkel haladt előre, melyek nyomán a siker, az eredményesség és a fejlődés hangjait visszhangozták a magyar igazságszolgáltatás templomai.” Emlékeztetőül: 2012 volt az az év, amikor a bíróságokról törvénysértő módon több mint 220 bírót távolítottak el, köztük szinte valamennyi bírósági vezetőt. És a mézédes búcsúmondat a levélből:

Soha el nem múló tudást, érzést kaptunk Tőled bírói hivatásról, bírói függetlenségről pártatlanságról, méltányosságról, elfogulatlanságról, igazságosságról, melyet ezúton is hálásan köszönünk."

Rákosi elvtárs forog a pokolban.
telegdilaci
@Pusztai:Mint ahogy általában semmi nem történik Demokratikusan az Országban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.