Ugyan már tavaly februárban bejelentette újraindulását, most úgy tűnik, meggondolta magát a 2019-ben megválasztott polgármester. A döntés mögött nem politikai, hanem magánéleti okok állhatnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Nem elsősorban személyesen, hanem a város számára érzem nagy lehetőségnek" - írta Veres Pál. Azért a havi 800 ezer forint is jól fog jönni, amit a diktatúra fizet - gondolta. De ezt nem írta le. A város számára mi a "nagy lehetőség"? Személyesen ő élethosszig kurátor jó pénzért. Az egyetem meg vergődik tovább, mint eddig, csak közbeszerzés nélkül adhatja túlszámlázva a megbízásokat az oligarcháknak, és a közpénz elveszti közpénz jellegét. Ha csak az EU-nak fel nem tűnik, h ezek körül a magyar "modellváltások" körül valami nagyon nincsen rendben. Kedves polgármester úr, a fideszes mocsárba nem szabad belelépni, nem lehet "belülről bomlasztani: a gaz lehúz, altat, befed. Ha bevesznek a nyerők csapatába kezdj el gyanakodni, hogy igazából kell nekik valaki, aki majd elviszi a balhét. "Óvakodj a görögöktől, még ha ajándékot hoznak is."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok