Eladott Ország

Zimány Linda csúcsformában és szűk topban mutatta meg magát
Ostoba liba ! Ilyen fotók után hogyan veheti föl a talárt? Hiteltelenné válik mielőtt azzá lenne !
Egy csődör ebben már harangnyelv lenne!
Ukránokat taníttat magyarul a kormány, hogy a Fideszre szavazzanak - olvasta ki a Magyar Időkből a DK
@Eriksson: Az ukrán nyugdíjasoknak 80 nap alatt nem a földet kell megkerülniük, hanem azt, hogy hová tegyék az ikszet, a 150.000-300.000,- Ft-os nyugdíjuk megtartásáért.
Hujber: "Csak annak adok interjút, aki lefekszik velem"
Akkor vegyél magadnak egy péniszpumpát te hüyegyerek, vagy marokmarcsázz.
Itt üzenhet bárki a kormánynak, várják az észrevételeket
https://www.youtube.com/watch?v=DLb_EAUmU_o...
Gyertek lányok, öltözzetek fehérbe,
Szórjatok rózsát Orbán Viktor elébe!
:Hadd járjon ő a rózsába’ bokáig,
Éljen, éljen Orbán Viktor sokáig! :

Orbán Viktor, ha felül a lovára,
Kilovagol a felcsúti határba.
:Szemeiből hullanak a könnyei:
Szegény népnek de sokat kell szenvedni!:

Felszántom én Orbán Viktor udvarát,
Belévetem magyar hazám búbaját.
:Hadd tudja meg Orbán Viktor fölsége,
Mi terem az árva magyar szívébe’. :

Viktor apánk, ne féltsd ősi nemzeted!
Nem vész az el, ha eddig el nem veszett.
:Hervad már a régi búnk és bánatunk,
Heje-huja, megint élünk, vigadunk. :
Itt üzenhet bárki a kormánynak, várják az észrevételeket
És az, hogy ez az akcióterv és ezek a beteg ötletek egyáltalán felmerülhettek, pontosan mutatja, hogy miközben kikérik maguknak a sorosistának bélyegzett Freedom House jelentését, minden egészséges, demokráciára emlékeztető önkontrollt elveszítettek (jó, nem most). Elképzelhetőnek tartom, hogy bár Orbánt megpróbálják elszigetelni a valóságtól, azért a nem teljesen idióták pontosan érzékelik a közhangulatot, ami legnagyobb pechükre nincsen a közvéleménykutatási adatokba kódolva. Ezért mindent egy lapra tettek fel és fullba nyomják a debilitást. Ami nem lenne baj, ha simán ki lehetne röhögni ezt az egészet. De valójában nem lehet röhögni. Azon nem lehet röhögni, hogy ott tartunk, hogy miután rákenték valakire, hogy Soros szervezete, immár fizetnie is kell azért, mert a kormány nem bírja elviselni az ellenkező véleményeket. És ha úri kedvük úgy tartja, akkor majd olyan illetéket nyomnak rá tetszőlegesen bárkire, hogy esélye nem lesz levegőt sem venni. És ha majd a társadalom peremén élőket, időseket, betegeket, éhező gyerekeket évtizedek óta segítő civilekre mutatnak rá, mert Soros, akkor majd ők is mennek a levesbe. Mivel máshogyan még nem sikerült kiirtani a hatalmat ellenőrizni hivatott, a hatalom túlkapásaival szemben jogvédelmet nyújtó civileket, hát így döngölik földbe őket.
300 ezer forintos nyugdíj és magyar állampolgárság az ukránoknak, ha a Fideszre szavaznak - Városi Kurír
@jancsipapa: ma, 14:56 ; És Gyurcsány Ferenc elzarándokol az ukrán határra és felsikolt: de hiszen itt külföldieknek adnak magyar nyugdíjat, miközben a szegény magyar nyugdíjasok éheznek! Tűrhetetlen! Tényleg az. A helyzet fennállt akkor is, amikor Gyurcsány Ferencnek hívták a miniszterelnököt. Mégis egy Bajnai Gordon nevű ember volt kormányon abban a röpke egy évben, amikor a volt szovjet tagköztársaságok és Magyarország között a mai napig fennálló szerződést fel akarta mondani a kormány. Elő is készítették, le is tárgyalták a szerződő felekkel. Aláírni már nem volt idő, Orbánnak pedig nem volt érdeke aláírni. Így hát a mai napig milliárdokat fizetünk olyan nyugdíjasoknak, akik egy percig nem dolgoztak Magyarországon, egy fillért nem fizettek be a közösbe. És most jön a választás és Gyurcsány Ferenc megtalálta a tutit. Miközben évek óta tudnia kell(ene róla). Mert kormányfőként tudnia kellett volna róla. Mert évek óta téma a médiában.
300 ezer forintos nyugdíj és magyar állampolgárság az ukránoknak, ha a Fideszre szavaznak - Városi Kurír
Sorost is leszarjuk, a magyarokat is leszarjuk, a zsidókat is leszarjuk, az örök hatalmat nem szarjuk le. Ameddig Sorossal vagytok elfoglalva, nem figyeltek arra, hogy kilopják a szemeteket is, de örültök majd, hogy jól megvédtünk.
Nagy a tét: ennyit ér Tusupnak Katinka hallgatása
Én ezt a Shane gyereket nagyon sajnálom! Utálja őt az egész ország, az érdemeit pedig senki nem nézik, pedig Katinka is neki köszönhet mindent! Aztán ott van, hogy Katinka nem véletlenül nem talál másik edzőt, annak idején ő is ugyanúgy semmibe vette az egész magyar edzői társadalmat, mint a férje! Én Katinkán nem láttam, hogy megviselte volna a szakítás, ráadásul ha szeretek valakit, nem megyek el egy másik férfivel szilveszterezni. Sajnos nem az eszéért szeretjük ezt a lányt, de szerintem botrányos amit művel!
Betilthatnak egy operát Budapesten, mert nem fekete színészek játszanak benne
Rémusz bácsi egy néger cipész, aki cipőtalpalás közben tanulságos meséket mond a gyerekeknek. Miután Magyarországon ötven évvel ezelőtt (ekkor készült a mesesorozat magyar változata) viszonylag kevés néger élt – feltételezéseim szerint nagyjából egy sem, vagy ha igen, ők nem voltak mesélős kedvükben -, ügyesen feketére políroztak egy színészt és onnantól ő volt Rémusz, a néger cipész. Mai szemmel elég vicces, de ha belemosom a politikát, akkor megállapíthatjuk: az ötven évvel ezelőtti egypártrendszer normálisabb, felvilágosultabb és sokkal kevésbé rasszista volt, mint a jelenlegi egypártrendszer. Nem lehetne most is ezt megcsinálni és feketére polírozni a szinészt?
Durva: ez várja a betegeket a fővárosi kórházak vécéiben – rejtett kamerás felvétel
Akkor mondja meg egyértelműen a Fidesz, hogy számukra nincs értéke az emberi életnek. Legyenek tökös, magyar kurucok, vágják ezt az ország szemébe. Legalább tudjuk, mire számíthatunk. Tőlük megdögölhet a magyar, ha beteg. Próbálja meg valaki kiszámolni, hogy hány százmilliárdot költ el a kormány az „örökös miniszterelnök” hobbijára, a futballra. Tudja bárki, hogy mennyiért épültek és épülnek a foci szentélyei, amelyek ott állnak üresen? Nézők elmaradtak, foci már régóta nincs, már az csodaszámba megy, ha a labdába néha belebotlanak – a gyakorlatilag közpénzből, havi 5-8 millió között kereső – magyar sztárocskák.
Nem vagyok jó fejszámoló, de szerintem a gyermekkórház ügyeletén hétvégén egy felcsúti focimeccs nézőinek a többszöröse fordul meg. Az ő „kényelmük”, az ő ellátásuk nem fontos ennek a kókler, pénzéhes bagázsnak. Nekik is vannak gyermekeik – igaz van, aki már a saját lábán áll – hogyan veszhetett ki belőlük a jóérzés, az emberség? Vagy a harácsolás kiölt belőlük mindent, ami emberi?Vajon miért nem vállal személyesen szerepet az egészségügy gondjainak a megszüntetésében? Emlékszik valaki, hogy mikor beszélt arról, hogy mit akar tenni a magyar egészségügyért? Ha bokros vezénylő tábornoki teendői mellett erre nincs ideje, akkor miért nincs a területnek legalább miniszterelnöki biztosa? Tele van a Parlament kókler ingyenélőkkel, vannak, akik több cafrang után is tisztes dohányhoz jutnak. Nem telik arra, hogy találjanak valakit, aki nem pártkatonaként tenné a dolgát? Vagy a betegek gyógyítására szánt pénzből kevesebbet lehet lopni, így inkább olyan területekre költenek, ahol az alkotmányos költség jóval nagyobb lehet? „Csak” az ország jövőjéről, saját magunk, gyermekeink, unokáink életéről van szó!
Körözik Trump egykori magyar tanácsadóját, de Szijjártó így is találkozott vele
Amerikában még senki nem vetette fel, hogy a Magyarországon kémgyanúval megbukott Gorka hogyan kerülhet a Fehér Ház közelébe, és megvizsgálta-e már valaki, hogy ez az ember kém-e vagy sem. Esetleg bekérhetnék a róla készült egykori magyar nemzetbiztonsági átvilágítás eredményét, kiegészítve azzal a kérdéssel, hogy akkor vagy azóta felmerült-e más titkosszolgálattal kapcsolatos érintettsége is. Van-e köze az oroszokhoz, például?
Gorka Magyarországon nemzetközi szélhámos hírében állt, aki nemcsak azért veszélyes, mert az orosz propaganda nagy híve és közvetítője, a nyugati liberális demokráciák gyűlölője, ideológiailag egy fasiszta, hanem azért is, mert ha nemzetközi szélhámos, tisztázatlan kapcsolatokkal és elkötelezettségekkel rendelkezik, miközben amerikai tartózkodása alatt mindvégig a NATO környékén igyekezett pozíciókat szerezni magának, akkor az felvet bizonyos kérdéseket.
1300 menekült, Stop Soros, OLAF-vizsgálat, a hódmezővásárhelyi papi politizálás - élőben a Kormányinfóról!
https://kolozsvaros.com/2017/03/27/roza-neni-...
Róza néni Lázár Jánost is nagyon. szereti.http://www.kormany.hu/download/d/fb/b0000/Laz...
http://www.parlament.hu/egy-kepviselo-adatai?...
Gondolom, hogy a heti ügyeletes mesemondónk mesehősével ellentétben azonban ő – mármint a mesemondó – soha nem hazudik. Ezért is hiszünk neki abban, amiket ő nyilatkozgatott az ő kis vagyonkájáról és jövedelmeiről az évek során, a Parlament honlapján valahol itt, meg a Kormány honlapján is, emitt ni. Kár lenne nem elhinni neki (akár a dupláját is), hiszen olyan szépen gyarapodott ő. Szóval, lányos anyukák, ahogy mondta Lázár após, bizony jó parti lesz János Boldizsár és Zsigmond Bertalan fiacskáiból. Mert tudjuk ugye, hogy már ott is megvan a 70 milliós luxusingatlan valamelyikük nevén, de az valahol egy másik vagyonnyilatkozatban szerepel. Vagy nem. És igenis, én megvédem őt, mert megvolt rá a pénze, akkor is ha majdnem ugyanannyi az összes tartozása is. Látva ezeket, értjük már, hogy miért gondolja úgy Lázár János, hogy kétféle ember van: olyan, akinek mindene van (mint ő) és olyan „akinek nincs semmije, az annyit is ér”? Értjük már, hogy mi van a cinikus vigyor mögött, amivel ő hetente a pulpitusra áll és osztja az észt? Mert neki legalább még az is van.
És mindezzel szemben ott van a mi csóró, sohasem-volt-van-lesz-vagyonos és soha-nem-hazudik miniszterelnökünk, akinek összesen csak 742.000 forint megtakarítás jött össze teljes pályafutása alatt. Adjatok egy papírzsepit, mert mindjárt elsírom magam!
A Nézőpont szerint a budapestiek elégedettek a városvezetéssel
Hittük volna, gondoltuk volna? Sose. Ezért tartjuk a közszolgálatinak csúfolt csatornát és különféle kormányközeli, kormányálláspontot hurcoló, ki- és megmagyarázásügyi intézeteket, intézményeket, sóhivatalokat. Hogy rendet rakjanak a fejünkben. A ma reggeli menü az volt a Migráns1 televízióban, hogy becsődítették a Mráz Ágoston Sámuelről elhíresült Nézőpont Intézet ügyvezetőjét, világosítsa már fel a nemzetet a baloldal állapotát illetően. Nem mintha nem lenne bőven kritizálni való az úgynevezett baloldalon, mert nagyon is van. Annak azonban mégiscsak van egy nem túl diszkrét, de annál perverzebb bája, amikor a nyolcadik éve teljhatalommal üzérkedő kormánypárti szopó-nyaló-gombot varró szakember a baloldalon kéri számon az ország állapotát. A büdös nagy igazság az, hogy az ország kormányzása helyett, az ország helyzetével való foglalkozás helyett itt a Fidesz az, amelyik az egyéni túlélésre koncentrál és ennek rendeli alá pofátlanul a közpénzhegyeket, és a fideszesített állami intézményeket. Mert az egyéni túlélés az egyedüli garancia arra, hogy itt soha, semmiféle felelősségre vonás ne történhessen. Hát így kerek ez a történet, tisztelt felvilágosító úr!
Márpedig ha nem a Nézőpont Intézet kormánymegrendelésre készülő felméréseit és elemzéseit vesszük figyelembe, akkor azt látjuk, hogy a bizonytalanok Magyarországon legalább annyian vannak, mint a Fidesz szavazói. Vagy inkább sokkal többen?
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Orbán Viktor az EU vallásszabadságért felelős különmegbízottjával találkozott
Tegyünk fel lényegi kérdéseket: ki az a főemlős, aki a világban üldözött (feltételezem a terrorszervezetek által üldözöttekre gondol a Balog-Semjén-Harrach-Orbán nevekkel fémjelzett műanyag-keresztények csordája), védelemre szoruló keresztény közösségeket egy helyettes államtitkárság létrehozásával kívánja megmenteni? Ki az a félkegyelmű, akinek egyáltalán eszébe jut, hogy egy porfészeknyi nemzetállam fog védelmet nyújtani olyan közösségeknek, amelyeket például az ENSZ, vagy bármely nemzetközi szervezet, netán az érintett ország vezetői is csak korlátozott mértékben képesek oltalmazni az elmebeteg, öncélú pusztítással szemben? Az van, tisztelt Balog tiszteletes és népes pereputtya, hogy ez itt megint valami oltári nagy lenyúláshoz hasonlít, ami kezdődik 1 milliárddal és tetszőlegesen folytatható, amíg a 2018-as választási évben eléri majd az N milliárdot. A Magyarországon üldözött keresztény, egyre gyarapodó kisebbséget ki támogatja? A társadalom peremére szorult emberek csoportjait, betegeket, öregeket, fogyatékkal élőket, gyermeküket egyedül nevelőket, a közmunka rabigájából kiszabadulni nem tudókat ki támogatja? És miért nem őket elsősorban-mindenekfelett és ha már minden rendben van, majd miért nem azután kezdünk foglalkozni az Afrikában a Boko Haram által üldözött keresztényekkel? Mennyire aljas, szemforgató az a kormány, amelynek külügyi tárcája nem képes Szíriából kimenteni egy magyar anyát három gyerekével, de úgy kívánja magát feltüntetni, mintha az üldözött keresztények mentsvára lenne? Nem, ez már rég nem kormány, ez egy beteges, gátlástalan, szemforgató, álkeresztény horda, amely öl, butít és nyomorba dönt.
Mutatjuk, miért van embertelen tanárhiány
Ezt a szarházi kleptokrata kormányt a közpénzlopáson kívül semmi más nem érdekli. Ezek nem kormányoznak, csak lopnak!
Egy hét múlva faggatja Orbánt a nemzetbiztonsági bizottság
Indult is mindenféle vizsgálat, de sajnálatos módon senki nem tudta alátámasztani Soros György veszélyes mivoltát, de még a Soros-terv létezését sem. A mai sajtómagömlésen elmesélte Lázár János, a kormány Rémusz bácsija, hogy igen, volt nemzetbiztonsági vizsgálat, de azt nem mondhatja meg, hogy mi lett az eredménye és pontosan mit tárt fel, mert államtitok. Ifjak és a szenilitás hímes mezején járók kedvéért: Rémusz bácsi egy néger cipész, aki cipőtalpalás közben tanulságos meséket mond a gyerekeknek. Miután Magyarországon ötven évvel ezelőtt (ekkor készült a mesesorozat magyar változata) viszonylag kevés néger élt – feltételezéseim szerint nagyjából egy sem, vagy ha igen, ők nem voltak mesélős kedvükben -, ügyesen feketére políroztak egy színészt és onnantól ő volt Rémusz, a néger cipész. Mai szemmel elég vicces, de ha belemosom a politikát, akkor megállapíthatjuk: az ötven évvel ezelőtti egypártrendszer normálisabb, felvilágosultabb és sokkal kevésbé rasszista volt, mint a jelenlegi egypártrendszer.
Szijjártó: Magyarország nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is harcol a terrorizmus ellen
@Yoda69: Ha ez így megy tovább, márpedig így ,egyre pofátlanabbak , gátlástalanabbak be fog telni a pohár.
Kovács Zoltán: A sajtó próbálja Sorosra kihegyezni a kérdést
Kovács Zoltán majdnem Konok Péternek született. Konok Péter süldő korában még nem a milliomosok hobbija volt a továbbtanulás, mert a betanított munkás-szakmunkás szülők aligha tudták volna finanszírozni az egyetemi éveket. Szerencsére mi összedobtuk a tandíjra valót.
1992–1993-ban mesterképzésen vett részt a Soros György alapította Közép-európai Egyetemen (CEU), 1996 és 1999 között pedig ugyanoda járt doktori iskolába. Természetesen az egyetem ösztöndíjasaként. Közben 1994-1995-ben Soros-ösztöndíjjal Oxfordban, a Queen’s College-ban kupálódott. Azóta a kormánnyal kéz a kézben megszavazta a nem-tandíjat, szidja Sorost, mint a bokrot és bármikor kiáll és bármit képvisel, amit utasításba kap. Kovács Zoltánnak van tizenvalahány millió forint megtakarítása, néhány hektár szántója, pár hektár erdője, házacskája, eze-aza. Azóta szép nagyra megnőtt és csak ütni kéne olyan nagy faszkalap lett.
https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/im...
Lázár János egyszer sem sorosozott, elismerte, Orbán sem hibátlan
Lázár higgyen neked az akinek két anyja van. Lázár János tudtával és beleegyezésével megtollasodott miniszterelnöki vő kiül a kirakatba a kormány második emberével, és ehhez senkinek semmi köze. Milyen ország az, ahol lassan egy választott képviselő sem veheti a szájára a miniszterelnök vejének a nevét, mert megkapja a pofájába, hogy ő egy szarházi, aki mások sikereire irigy? A köztiszteletben álló, vak művészeket ráncigáló Soros-fóbiás hívők mikor értik meg, hogy az ő pénzüket is talicskázzák, az ő unokáikat is elüldözik, őket is pontosan annyira hülyének nézik, mint eddig mindenki más, aki hatalmon volt és jogot formált arra, hogy meglopja őket? Mikor éri el a butaságba, igénytelenségbe, tájékozatlanságba fásult ország ingerküszöbét az, hogy a politikai elit és pereputtya sérthetetlensége, számon kérhetetlensége nem normális? Ezekre az emberekre egyenként és együttvéve is súlyos korrupciós vádak árnyéka vetül, és még mindig elfogadható, hogy ők oktatnak ki mindenki mást sikerből és sikertelenségből? Egyszerűen felfoghatatlan. Hogy mindenki sikertelen, irigy, annyit is ér szarember, aki sehol nincs Tiborcz Istvánhoz, vagy Lázár János kiskorúságuk ellenére is milliomos gyerekeihez képest. Ezek az emberek teljesen elveszítették az önkontrolljukat és már meg sem próbálnak úgy tenni, mintha tisztában lennének azzal, hogy közpénzeket felügyelni/közpénzekből hatalmas vagyonra szert tenni nem azonos a senkire nem tartozó családi kassza kulcsának innen oda pakolásával. Ezek az emberek – még a sokévi átlagnál intelligensebbek is – úgy gondolják, valóban kemény munkával, és valóban a saját tehetségükből szerezték meg azokat a milliárdokat. Az ilyen szarházi Lázárjankó beszél „város fejlődése érdekében”.
"Stop Soros" törvénycsomagot készített a kormány
@Yoda69: Biztos lehetsz, hogy a nemzet vejkója nem saját zsebből fogja kifizetni a 16 milliárd forintot.
Orbán Viktor az EU vallásszabadságért felelős különmegbízottját fogadta
Most jöjjön valamelyik megélhetési szektás és magyarázza meg, mitől keresztény ez a banda.
Miután a szegénységi küszöböt eltörölték, mert amit nem mérünk, az nincs, most éppen azon ügyeskednek, hogy miniszteri rendelettel tüntessék el az utcákról a nyomort, az éhezést, a kilátástalanságot. Ami egyébként sem létezik, mert a Hegedűs Zsuzsa-félék megmondták, hogy nincs. Geciputtonyék most azon ügyködnek rendületlenül, hogy civilek és politikai pártok ne, kizárólag állami, önkormányzati és egyházi szervezetek kaphassanak területfoglalási engedélyt ételosztás céljából. A ki tudja melyik jódolgában unatkozó aljadék agyából kipattant horogkeresztény ötlet nem előzmény nélküli, végül is dübörög a kampány, a jobban teljesítéssel összeegyeztethetetlenek az egy tál ételért kígyózó sorok: több civil szervezet is arról számolt be, hogy hónapok óta nem kapnak területfoglalási engedélyt. Ezekhez a civilekhez tartoznak a Heti Betevő kezdeményezés aktivistái is, akik engedély hiányában magánterületen kénytelenek főzni és ellátni a rászorulókat.
A fideszesek szerint is Orbán strómanja Mészáros Lőrinc
Nos akkor kedves fideszesek, fogjátok meg és vigyétek kenyéradó gazdátokat rabláncon kihallgatásra! És Magyarország megújul.
http://cdn.blog.hu/sa/sajathir/postimage/2532...
Tállai: a jövedéki adóbevallás elkészítésében is segít a NAV
Bandi, te fekete lyuka minden kormányok legsötétebbikének.Világ szégyene és országos katasztrófa, hogy ez a figura, aki szerintem a budira sem tud úgy elmenni, hogy közben ne tenne valami kárt maga körül, aki legfeljebb 10 betanult tőmondatban képes kommunikálni a világgal, akit még egy hentes is erős fenntartásokkal venne fel maga mellé segédnek – ellenkező előjelű információk napvilágra kerüléséig -, mégiscsak a NAV elnöke, b*sszameg! Aki elvileg azért felel, hogy az állam forintcsilliárdokat szedjen be az adófizetőktől, aztán hogy hova tűnik az a sokezermilliárd, mit érdekli őt, egyáltalán honnan kéne tudnia. A magasan kvalifikált téeszelnök közben egy egyszerű kérdést nem tud értelmezni és kapitális baromságokon kívül ötödik nekifutásra sem képes egyebet kipréselni magából. Tállai egyszerűen nincs képben azzal kapcsolatban, ami a dolga, a munkája, a feladata lenne.Ettől még félelemetes: hogy magas állami pozíciókba ilyen mangalicaszagú dilettánsok kerülhetnek tökéletesen mutatja egy leszakadó, elszegényedő, elhülyülő ország szellemi és lelkiállapotát. Amiben az a legszörnyűbb – utalványokon átívelő tanulság ez -, hogy a NER pontosan ilyen buta, semmire nem jó, értetlenkedő, segghülye idiótákat akar kineveleni, mint Tállai. Akik azt sem tudják, melyik világon vannak, merre nyílik az ajtó, de mennek, csinálják, taposnak, csörtetnek ameddig kő kövön nem marad körülöttük.
Tállai: a jövedéki adóbevallás elkészítésében is segít a NAV
Most éppen az van nálunk, hogy Varga Mihály egyszerűbbé teszi a dolgokat. Ezért kellett a NAV-ot is kézközelbe húzni, hogy nekünk, keményen adózó kisembereknek nagyon jó legyen és csökkenjen a bürokrácia. Pedig már eddig is nagyon jó volt nekünk, a bürokrácia pedig már nemhogy nincs, hanem egyenesen mínuszban van. Pedig Matolcsy György ahhoz még hozzá sem nyúlt. Eddig. Gondolom, ember nem emlékszik a második Fidesz-kormány “Egyszerű Állam” fantázianéven futó programjára, ami nagyon bejött nekünk.Azóta az adóbevallás söralátét méretű lett, de mióta kinevezték a NAV élére -pontosabban a jó franc tudja már, hová is – Tállai Andrást, azóta már söralátét méretű adóbevallással sem gyötri senki a magyar adófizetőket. Helyette Tállai András személyesen visz mindenkinek egy doboz sört.Kérdem én Varga Mihály urat, miért akarja a kormány tovább javítani azt, ami már most is messze tökéletes? Mi értelme egy jól működő, mindenki érdekeit szolgáló, takarékos, átlátható, vállalkozó- és állampolgár barát hatóságot megint átalakítani? Hiszen már úgy megszerettük!
Akkor is szerettük, amikor még Simicska Lajos vezette, de Vida Ildikóval egyenesen imádtuk! Most pedig, hogy Tállai András átalakította sörözővé, konkrétan rajongói lettünk. Vannak is NAV rajongói klubbok, az adóhatóság népszerűbb, mint britniszpirsz és győzikénébeja együtt.
Ne piszkálják már ezt, mert ha ennél is jobb lesz, akkor már dolgozni sem akar majd senki, csak reggeltől estig az adóhatóságot ünnepelni.
1300 befogadott menekült: raportra hívja Orbánt a szoci bizottsági elnök
Amíg ezt a tetves fidesz bandát nem váltják le, ezek telibeszarnak mindent és mindenkit.
Az FTC titkolja, mire költik az állami 25 milliárdot - Városi Kurír
Egy illibeláris demokráciában ez így szokás. Tehát, drága barátaim, helló röfik! Most itt állok teljes pompámban és fogalmam sincs, mi a retkes lófaszt keresek itt, de nem baj. A lényeg, hogy sok mindent adjak át és ezt az én szorgos kis tollforgatóim megörökítsék, mert majd az idióta szavazók fejében az fog megmaradni, hogy mindent nekem köszönhetnek. Azt is, amit nem. Hát nem nagyszerű? Zseni vagyok! A jelszavam: minden az enyém! A hatalom, a dicsőség és persze az ország. Mármint annak vagyona, mert a nyűg meg a gürc nem kell, azzal vesződjön, akinek hat anyja van. Szóval felavatok, átadok, megvédek, emelek, ha úgy vannak a számok – és elhiszik, drága barátaim! Ennyi hülyét én még nem láttam egy rakáson -, hirdetem a saját nagyszerűségemet. Itt járok köztetek a lezabált ingemben, a gyűrött gatyámban, egy vagyok közületek, csak a közelembe ne gyertek, mert fosok tőletek és egyébként is utálom a prolikat. Az a lényeg, drága barátaim, híveim és rajongóim, hogy minden fejlődés motorja én vagyok a saját lábammal és jól jegyezzétek meg, hogy mindent én adok át és vissza, de el is vehetek mindent, ha nem rám szavaztok. Basszátok meg!