Eladott Ország

A Türk Tanács diplomáciai mentességgel költözött Budapestre
Hogyan áll össze az egyszerű, keresztény magyar ember fejében ez az egész, miután évek óta azzal mossák hülyére az agyát, hogy az ember színe fehér, a muszlimok meg nem is emberek? És tényleg megint nem arról van szó, hogy még ezek a véreskezű diktátorok is képesek élére vasalt nadrágban mutatkozni, valahányszor színpadra állnak, csak ez a Duna-menti küldetéstudatos kisember néz ki mindig úgy, mintha Nárcisz alól rángatná ki minden nap a gönceit. Hanem arról van szó, hogy miközben válogatott, dagályosan hömpölygő hazugságokba csomagolva temetik a gyökértelen Nyugatot, mégsem Üzbegisztánba, vagy Kirgizisztánba küldik tanulni, dolgozni, világot látni, nyaralni, tapasztalatokat szerezni a leszármazottaikat, hanem az utolsókat rúgó Németországba, Angliába, Hollandiába, Svédországba. Vajon mi a fenéért? Hogyan nyeli le az üldözött keresztények utolsó európai végvárának keresztény gyökereire oly nagyon büszke polgára, hogy a főnök tömeggyilkos, az emberi szabadságjogokat, a vallásszabadságot (a keresztényekét pláne!) lábbal tipró, a rezsimjeik ellenségeit börtönbe vető elnyomókkal hetyeg? És ami a legborzasztóbb a napi mantra fényében: muszlimokat simogat a homogén magyar nemzetállam nagyobb dicsőségére. Én nem tudom, hogy ezelőtt húsz évvel bárki nagyobb tételben fogadni mert volna arra, hogy egyszer ide is eljutunk. Abban sem vagyok biztos, hogy maga a főszereplő nem görnyedt volna ketté a röhögéstől, ha valaki azt mondja neki, hogy 2018-ban Kirgizisztánban keresi majd a Nyugat felé áramló virágzó keleti tőkét, és – utolsó igazi, gyökeres mélykeresztényként – muzulmán despoták oldalán harcol majd az Európába özönlő iszlám ellen. De hogy ezen az egészen már se röhögni, se sírni nem lehet, az egészen biztos.
Hiába ha a kipcsakok összefognak: https://hirklikk.hu/images/docorig/364312.jpg...
A szülők többsége nem bízik abban, hogy az iskolai nyelvoktatás elég a nyelvvizsgához
Megjegyezném, éppen a nyelvtanárok sokasága hagyta ott a katedrát – jobb fizetésért, a szabadságért, mert tudjuk, az Orbán-kormánynak az iskola, a tudás arra való, hogy bábukat neveljenek maguknak, hűséges hazafiakat. Istenem! Ahhoz pedig minek egyetem, főiskola. Olyan nagyon rosszul állunk az Európai Unióban (ebben is), hogy szégyenszemre a sereghajtók között kullogunk. Közben kipattant az agyukból egy homályos ötlet. Orbán Viktor évértékelő beszédében bejelentette: korszerűsítik a nyelvoktatást. A 9. és a 11. osztályban minden tanuló kéthetes külföldi nyelvtanfolyamon vehet részt, a költségeket a kormány állja. A 2020/21-es tanévben induló programban évente 140 ezer diák mehet külföldre, mindez évi 90 milliárd forintba kerülne. Rozgonyi Zoltán, a Nyelvtudásért – Országos Nyelvoktatási és Nyelvvizsgáztatási Szakmai Egyesület elnöke szerint: Ha 140 ezer diákra 90 milliárd forint költséget veszünk alapul, az a kéthetes tanfolyamra nézve diákonként nagyjából 640 ezer forint. Negyedik osztálytól kötelező a nyelvóra az iskolákban – bár a többség ennél hamarabb elkezd tanulni –, tehát átlagosan körülbelül 9 éven át tanul előbb egy, majd két idegen nyelvet a diák. Mindez összesen nagyjából 700 ezer forintba kerül ez idő alatt. Akkor? Megint a látvány, átgondolás nélkül, hátha hasra esnek tőle a diákok, a szülők, a pedagógusok. Nyelvturné állami módra. Úgy tűnik, nyelvtanulás címen államilag szponzorált kis kirándulás lesz Orbán ígérete. Megjegyzem, biztosan ő sem ennyi idő alatt tanult meg angolul. Őt a Soros segítette.
A nap vicce: ő volt Gulyás Gergely kedvenc politikusa
Itt a trottyos Torgyán, tessék. Ezt a gyűlölködő populizmust fejlesztette tökélyre a fideSS, nem véletlen, hogy Bayer Zsolt a párt Julius Streichere. Íme:
https://youtu.be/JAPaXp2Jrvc...
Részlet az 1996. március 14-i kormánybúcsúztatóból, ami féregirtó beszédként híresült el. Ellenfelei, gyakorlatilag az összes parlamenti párt, élükön a fidesszel, csak ürügyre vártak, hogy egységbe tömörülve támadást indítsanak és véget vessenek a Kisgazdapárt győzelmi reményeinek. Lejárassák a sajtón keresztül. A Kisgazdapárt ugyanis programja meghirdetésével alternatívát kínált. 1996-ra a legnépszerűbb párt lett, ha akkor tartották volna a választásokat, a mandátumok több mint felét megszerzi, kormányt alakíthatott volna, akár egymaga is. A beszédre Torgyán titokban készült, ma is csak találgatni lehet, kinek a hatására lépett vissza részletesen kidolgozott, megalapozott programjától és kezdett újra vagdalkozni. A beszédet Torgyán hatalmas, kétszázezres tömeg előtt tartotta meg. Tele volt a Kossuth tér és a környező utcák, az emberek a program után kíváncsiak voltak, jöttek mindenhonnan.
Tuzson: Márciustól egyszerűsödik a kormányhivatalok működése, a kormány a földhivatali rendszer megváltoztatásán is dolgozik
Lassan már nyitott kormányablakot sem nagyon találni. Fizetést próbáltak adni már? Kormány! Ablak!
https://uploads.disquscdn.com/images/e31ebe9f...
"Tömegesen mondanak fel a közigazgatásban, de a kormány szerint ez nem baj" Szerintem meg az a baj, hogy még vannak, akik nem mondanak fel. "de a kormányban azt mondják, ez nem veszélyezteti a munkavégzést" Öhm, azért ha 2500 ember így egyik napról másikra nincs, és ez nem veszélyezteti a munkavégzést, akkor eddig miért voltak? Az azért nem kevés ember, vagy a nem veszélyeztetett munkavégzés azt jelenti, hogy minden megy úgy ahogy volt, de most fél helyett 5 és fél órát kell várnod a sorban? Egy ügyes kislány, majd mindent elvégez.
https://uploads.disquscdn.com/images/618b15d4...
Tuzson: Márciustól egyszerűsödik a kormányhivatalok működése, a kormány a földhivatali rendszer megváltoztatásán is dolgozik
Szerintem már most is nagyon hatékony és gyors a rendszer. Nálunk például január közepére adtak időpontot ideiglenes lakcímbejelentéshez. Jogosítvány intézését meg sem mertem nézni. Csak úgy mondom, hogy a migránsok által letarolt, szélsőségesen genderizálódott (ha nem volt ilyen kifejezés, most már van. Értelme nincs, de az nem baj) nyugaton az ember az okostelefonjáról, a pubban ülve tudja igényelni például az erkölcsi bizonyítványt. Mire elkortyolja a sört, meg is kapja elektronikus formában, három nap múlva postán is. Ott már rájöttek, hogyan használják a technikát. Mi meg még ott tartunk, hogy a sorszámhúzó automata mellé odaállít a posta egy unatkozó biztonsági őrt, aki megkérdi mindenkitől, hogy mit akar intézni és ő nyomja meg a gombot. Sőt, a boltokban, ahol már sikerült feltalálni az automata pénztárat, ott áll mellette a pénztárosnéni és csinálja a dolgot, holott a cél éppen az lenne, hogy ne neki kelljen csinálnia. Hát így éldegélünk mi ebben az őrületes fejlődésben, ameddig meg nem bolondulunk teljesen.
Várkonyi Andrea bevallotta: nős férfi szeretője volt
"Nem az a fontos, hogy igaz legyen, csak beszéljenek rólam".(Gábor Zsazsa) Egyébként nem a közvéleményre tartozik, hogy kivel játszol "háromkezest".
Kálmán Olga: Nemcsak tanácsadó vagyok, hanem a DK politikusa is
@36: tegnap, 16:13; Íme a "liberálbolsik": Köpönyegforgatók...politikai prostituáltak! Amellett hogy közpénzből tartjuk el őket, még milliárdokat is lopnak! Most néz ki egy több százmilliárdos büntetés az EU-tól a lopások miatt!
https://youtu.be/crRGp7aL3Ow...
A momentumos Cseh Katalin az amerikai kongresszus elé viszi a magyar jogállamiság kérdéseit
@Szeparepa2: A csúti gecit minden lehetséges fronton támadni kell! De a legmegnyugtatóbb börtönbe zárni mindörökre, mert ennek a szarházinak sosem lesz nyugta ha szabadlábon van! Kutyából nem lesz szalonna!
"Nincs mit beismernem" – Gyárfás Tamás tagadta bűnösségét a bíróságon
@jesz: Amúgy nem a NapTV-ből lett a pénz, és nem is az úszóelnökösködésből, hanem még ‘88-‘89-ből, de az már elévült. Szent tehén lett emiatt. Mostanáig. 2002-ben becsülték Gyárfás vagyonát 2,5 milliárdra... Fenyő özvegyének vagyonát meg ennek többszörösére becsülték.
Kálmán Olga: Nemcsak tanácsadó vagyok, hanem a DK politikusa is
@Béla333: Talán L Simon Lászlót kívánnád tanácsadónak?! A fidesz udvari narancskoszorús költőjét és kulturális világítótornyát, aki mérhetetlen értéket képviselő műveinek egyikében bevallotta, hogy szétbaszott zsidó kurvák seggéről szokott gipszlenyomatokat készíteni egy röhögő törpe társaságában.
https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/im...
http://m.blog.hu/te/tenytar/image/tumblr_ncjx...
Fekete-Győr András szívesen látná szövetségeseként Botkát, Hadházyt és Szél Bernadettet
@Donáld Tramp: november 3, 08:07; Te hülyegyerek, a csúti bűnöző konzervatív mélykeresztény cigányod jóvoltából legalább 600 milliárdos forintos bírság nézhet ki az EU-pénzeknél Magyarországnak! Azt viszont közpénzből kell majd kifizetni, te pökhendi szarházi tahó [email protected]! Arról nem is beszélve, hogy közpénzből reklámozza magát a fidesz nevű bűnbanda, illetve az állampárt/ maffiaállam!
A momentumos Cseh Katalin az amerikai kongresszus elé viszi a magyar jogállamiság kérdéseit
Végre nem állunk Csehül a liberális frakcióban. "A csalás gyakorlatilag kivédhetetlen. Az EU választások előtt Orbán nem volt hajlandó megmutatni az EBESZ-nek azt a szoftvert, amivel a szavazási rendszert felügyelik, s ami az eredményt számolja. Ezért nem is küldtek megfigyelőt a választásra - mondván hogy ettől fogva értelmetlen. Vagyis amíg a szoftver Orbán és bandája kezében van - illette míg azzal számolnak - senkinek semmi esélye nincs. "Új fejlemény az ügyben, hogy egy átfogó vizsgálat készült a választásról, ami a nyugati szakértőkben alapvető kétségeket ébresztett a választás "eredményével" illetve annak hitelességével kapcsolatban. "Vajon Európa megbízhat-e a magyarországi választási eredményben most, hogy minden kétséget kizáróan kiderült: a magyar kormány nem képes szabad és tisztességes választásokat rendezni?"
/ Prof. Kim Lane Scheppele alkotmányjogász, Princeton Egyetem"
"A New York Times azt írta Orbánról, hogy leépítette a demokratikus intézményeket, magyar etnikai homogenitásra törekszik, országa Amerika ellenfeleihez, Oroszországhoz és Kínához közeledett, gyengítette az amerikai befolyást a térségben. Úgy értékelték Orbán fogadását a Fehér Házban, mint Trump elnökségének egyik preferenciáját, hogy aláássa a liberális demokratikus világrendet."
https://nepszava.us/amerikaban-elhultek-orban...
Nézőpont: őrzi előnyét a Fidesz-KDNP az önkormányzati választás után, a Momentum az ellenzék legerősebb pártja
Ezek a pénzmosásra használt kamuintézetek is csak a propagandagépezet zsoldosai amikor ugyanazokat a sablon paneleket büfögik fel, mint valami kibaszott papagáj, amiket a fidesz agitprop osztálya a szájukba adott. Nulla munka van ezek a kamufelmérések mögött és százmilliókért a hasukra csapva próbálják befolyásolni a választókat egy újabb fronton.
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Csak az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy amennyiben valaki ennyire komoly kihívásokkal küzd a gondolkodás és a megértés területén, az miért nyilatkozik, miért ír, miért szólal meg? Az illiberális jogállam valami önmegtermékenyítő csoda lehet. Talán át is lehetne nevezni önbeporzó jogállamra. A demokrácia liberálisok nélkül valami olyasmi lehet, mint a romák felzárkóztatása Farkas Flórián hatékony közreműködésével. A pénz eltűnt, a romáknak egy centivel sem lett jobb, de az, aki meglopta őket is, minket is, ma is a parlamentben ücsörög és annyit keres egy évben, amennyit egy keményen dolgozó ember tíz év alatt. Ezek után mi a túró csodálatos lehet abban, ha az ijesztgetett lakosság megijedt? Hát ez volt a cél, nem? Beszaratni a polgárokat. Most beszartak, erre jön a Nézőpont és kimutatja, hogy beszartak. Egyszerűen fantasztikus, de tényleg. Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog szólni, hogy a magyarok 99,9 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek.
Kálmán Olga: A DK politikusa vagyok, meglátjuk, mi sül ki ebből
@Eriksson: A csúti cigánynak sem volt semmi köze a politikához, jogi/szakmai gyakorlat nélkül csak az országgyűlési bársonyszéket koptatta. Mára egy közönséges bűnöző és politikai prostituált lett. Börtönben lenn már régen a helye! Bár az közismert, hogy bizonyos szint után a politikusok mindenhez értenek. Sajnos. Az eredmény kézzelfogható.
https://i.pinimg.com/564x/7b/15/85/7b1585edcd...
https://i.pinimg.com/564x/fb/fb/30/fbfb3087fe...
https://i.pinimg.com/564x/33/17/c1/3317c1164c...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://uploads.disquscdn.com/images/5d4cda07...
Kósa Lajos meglátogatta a győri Fideszt - és egy szót sem szólt Borkai Zsolt utódjáról
Kósa nem szólalt meg? És mit mondott volna? A mamám disznótelepén is rendszeres a fedeztetés! Vagy Borkai , te egy disznó vagy mész a mamám óljába? Borkai nyugodt, a főnök már biztosította, hogy anyagilag minden ott lesz ahol idáig, akkor meg mit akarjon dumálni Kósával? Kérdezem: a Borkai gyerekeket továbbra pénzeli a papa vagy a győri maffia, és Borkainé vásárol még luxusra luxust? Módosítanám Orbán évekkel ezelőtti kedvenc szlogenjét. Íme a Borkai-féle családpolitika: 1 feleség, 2 gyerek, 6 kurva. Az a legnagyobb baj, hogy még nincs vége. Erősíti Orbánt a független Borkai család meg a Rogán család Cilikéstül, a Kósa család anyukástul, a Matolcsy család rokonostul, a Semjén család Istenestül. Lopják a magyar emberek pénzét. Számukra a józan észnek és a morálnak nincs értéke, csak a ellopott közpénz millióknak, milliárdoknak.
Kálmán Olga: A DK politikusa vagyok, meglátjuk, mi sül ki ebből
@Eriksson: ma, 11:40; Orbán Viktor aki régebben, amikor még nem volt sem jobboldali, sem konzervatív, sem unortodox, sem hithű mélykeresztény, hanem csak egy ágáló fiatalember, aki soha nem jutott volna el az egyetemig, ha nincs tandíjmentes oktatás és aki soha nem óbégatott volna összeborzolt hajjal, hogy ruszkik haza, ha nem omlik össze a Szovjetunió – az óbégatás előtt omlott, nem Orbán omlasztotta. Omlás előtt még gyorsan KISZ-titkár lett, mert a karrierje szempontjából jó ötletnek tűnt -, Soros György támogatása nélkül most talán a felcsúti focipályát takarítaná a libaszartól a hétvégi meccsek reggelén. Ez a következménye annak, ha tetszőleges félművelt, tehetségtelen futballistából nem elcseszett jogász, ( aki sohasem praktizált) hanem miniszterelnök lesz. És ez a következménye annak is, ha a munkáltatói nem küldik el a [email protected], hanem tapsolnak a tehetségtelenségének.
Az EP jogi bizottsága vita nélkül továbbengedte Várhelyi Olivért
A meghallgatáson egy kérdést kell feltenni, az EU-t fogja-e képviselni vagy Orbánt, aztán udvariasan megmutatni, merre van a kijárat. Mivel az EP-nek még abszolút többséggel meg kell szavaznia a bizottság egészét, így be kell nyalni a fidesznek (is) mert máskülönben a EP fideszesei nem szavazzák meg a bizottság egészét. Tekintve hogy az EP 747 fős és Ursula 383 (374-től van többség) szavazattal ment át a nyáron, így nincs mese Merkeléknek le kell feküdni Orbánnak (is) különben bukik az egész bizottság. Biztos, biztos, de mi lesz a feladatköre? Remélem O1NG emlékezetes nyilatkozata után nem a bővítés, jobb lenne a játszóterek szabványosítási feladatköre, jól árasítva.
"Nincs mit beismernem" – Gyárfás Tamás tagadta bűnösségét a bíróságon
Gyárfás Tamás minden kormányok hű seggnyalója, a messziről bűzlő mutyikkal, szőnyeg alá sepert disznóságokkal vastagon bélelt hajlékony gerincű ember. Ahhoz képest elég sokáig titokban maradt. Vagy nem volt titokban, és csak most lett felesleges Gyárfás, és kell a vagyona a csútinak.
Rákérdeztek a kormánynál, hogy mit jelent a létszámstop az egészségügyben, de nem jött válasz
A létszámstop azt jelenti, hogy ezekért a fizetésekért a kutya sem áll be dolgozni! A létszám stopnak az a rémisztő vonzata, hogy az idén végzett friss diplomásokat, ápolókat sem tudják majd a kórházak felvenni. Menjenek csak a fiatalok külföldre, itthon nincs szükség rájuk. Aki öreg és beteg az pusztuljon. Minek neki orvos és ápoló, az ilyen ember csak kolonc a NER nyakán. A Mészáros féléknek és a multiknak erős, egészséges és tanulatlan munkásokra van szüksége, a nyugdíjaskorú csak viszi a pénzt.
Kálmán Olga: Nemcsak tanácsadó vagyok, hanem a DK politikusa is
A közpénz az pontosan az, ami a neve alapján valószínűsíthető. A köznek az ő pénze. Abba befizet mindenki, azok is, akik nem választották meg Orbán Viktort királynak. Sőt, ők vannak többen. Na most. Ebből az következik, hogy a közpénz nem a kormány pénze. A sánta kutyát nem érdekli, hogy ő mit támogat és mit tűr el. Ugyanis őt is mi fizetjük. Mi, a köz. Tehát a mi alkalmazottunk. A kulturális élet szereplői, sőt, a sarki hentes is akkor kritizálja a magyar kormányt, amikor úri kedve úgy hozza. Merthogy neki joga van ehhez. Ahhoz viszont a magyar kormánynak nincsen joga, hogy az én befizetett adómból Mándoki Dzsingiszkánt és hasonló alakokat tömjön pénzzel. Még akkor sem, ha Orbán Viktor szerteágazóan kifinomult ízlésvilága Nagy Ferótól, Mága Zoltánig hullámzik, mint a lábmosó lavór. Lavor. Lavoár.
Kálmán Olga: A DK politikusa vagyok, meglátjuk, mi sül ki ebből
Budapestet megszerezte az ellenzék, de az országot még nem. A kormányváltás nehéz lesz, a rendszer gondoskodik róla, hogy ez sohase történhessen meg, csaló választási törvény, fékek-ellensúlyok leépítése, nyomozati szervek hatalom alá rendelése, fideszes médiauralom, rabszolgasorban tartott vidék, stb., de el kell kezdeni. Hajrá! A fidesz nyilván elkezdte kutatni azokat a területeket, ahol továbbra is az élen állnak. A vidéki szavazók lefizetése és megfenyegetése a mai napig működik, ezért az ottani számokkal a mai napig lehet dicsekedni. A győzelmi öröm azonban ezúttal nem tűnik olyan önfeledtnek és őszintének, mint mondjuk tavaly áprilisban, amikor Orbán a Bálna előtt dajdajozott bódult állapotban párttársaival egyetemben. Akkor minden gond nélkül kiálltak a szavazóik elé, és győzelemről beszéltek. Azonban ez ezúttal elmaradt. Orbán a kültéri helyszín helyett egy terembe invitálta pár száz támogatóját, valamint a sajtó munkatársait, beszédében pedig a korábbiaknál visszafogottabb melldöngetés kíséretében hirdetett győzelmet. A teljes vezrékaron látszott az, hogy nem voltunk felkészülve egy ekkora vereségre. Ugyan számolhattak egy-két elvesztett várossal, de a fővárossal szinte biztosan nem. Az összefogás, valamint a Borkai-botrány együttesen elegendő volt ahhoz, hogy a NER megroppanjon, ami gondot okoz Orbánnak a mai napig.