Eladott Ország

Bróker Marcsi 80 éves koráig ülhet börtönben
@maci0427: Csak nem gondolod komolyan, hogy ezt a szarházi tolvaj fidesz banda a végtelenségig csinálhatja, pofátlanul ? Börtönben rohadnak meg! Elfog jönni a leszámolás ideje!
Kósa Lajostól kaptak fejmosást a szerencsétlenkedő fidelitasosok
@Perwool: ma,16:43 Itt még mindig Orbán a legnépszerűbb. Erre mit mondhatnék? Idézem Nagy Ferót, aki soha nem volt a szívem csücske, de most mégis ide kívánkozik: "Az embereknek jogukban áll hülyének lenni. (…) A népet nem lehet leváltani, olyan, amilyen. A nép ugyanolyan hülye, mint én. Minek tagadnám meg a fajtámat?" És tényleg. Akkor hát szép napot kívánok mindenkinek, aki a harminc fokokban érzi jól magát, és annak is, aki nem. Most még lehet levegőt venni, megyek is, csapok egy kört. Egyébként meg ez van, ezt kell elviselni. Az időjárást nem nagyon lehet leváltani, mindenki mást igen. Ne feledjük!
Mutatjuk, hol sütteti magát Kiszel Tünde és Donatella
Amely országban a média (és a nyilvánosság nem elhanyagolható része) Kiszel Tündéket, Berki Krisztiánokat, Gáspár Győzőket és további névtelenekből állítólagos valakikké avanzsált senkiket becsül meg és hordoz a vállán. Mert mindenek felett a piac diktál: egy diákolimpikonnal nem lehet nézettséget, olvasottságot generálni. Ellenben Kiszel Tündék intelligens mellei, Berki Krisztiánok arrogáns vasalt heréi, vagy éppen Gáspár Győzők tehetségtelen ízléstelensége hozza a nézőt, az olvasót, a fél ország szellemi leépüléséből szárba szökkenő reklámbevételt. Ugyanúgy, ahogy Orbán Ráhellel elhitették, hogy ő valaki, Berki Krisztián is elhitte, hogy Berki Krisztiánnak lenni egy egyedülálló életérzés,
amiből pénzt lehet csinálni. És büntetlenül pénzt is csinált belőle. Ugyanúgy, ahogy Kiszel Tündével is elhitették, hogy ő egy tehetséges médiaszemélyiség, egy attrakció, aki jogosan várhatja el, hogy akár pénzt is fizessenek értékes megszólalásaiért, hogy tiszteletben tartsák
önreflexióra képtelen, öntudatos, tömény butaságát. Csak éppen az értelmiség menekül el az országból.
Mutatjuk, hol sütteti magát Kiszel Tünde és Donatella
@Clavigo: Elkülte a másolatot pdf-ben a NAV-nak amikor ráült a másolóra.
Budai Gyula leporolva, újra kész arcát adni bármihez
@papa.49: ma 8:47 A Felúszott szart el kell távolítani a víz tetejéről, nehogy vissza ússzon,
a szarban dagonyázott küldetéstudat.
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Gulyás Gergely levélben alázta a G betűs szóval reklamáló Mesterházyt
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
A sugárzó értelem megtestesítője.
Gulyás összehasonlítja a születések számát az albán kecskepásztor fogainak számával.
Miközben Orbán Viktor a metróban katonásat játszik, Gulyás Gergely gondoskodik a népszaporulatról. Pedig azt hittem, Balog Zoltán és Kövér László valahogy már megoldották a kérdést, de ezek szerint nem így történt. Tudom, hogy a Gulyás Gergelyeknek és hasonszőrű társainak hiába is mondanám, nem is nekik mondom. Csak úgy, a jövőre tekintettel. Olyan kormányra van szükség, amelynek tagjai – sem tömegesen, sem egyesével – nem lopnak. Nem korruptak. Elszámoltathatóak. Becsületesek. Hozzáértőek. Ezzel szemben most van egy maffiaszerűen szerteágazó bűnszervezet, melynek tagjai (többnyire rokonsággal kiegészülve) lopnak, a végtelenségig korruptak, elszámoltathatóságról szó sem lehet, becstelenek és inkompetensek. De legalább telhetetlenek, pofátlanok és cinikusak a végtelenségig. Ha ez változik és az ország jó irányba indul, akkor majd talán bátrabban vállalnak gyermeket a fiatalok.Megszületnek azok a gyermekek, csak már nem Magyarországon. De nem baj, majd hazudik valamit az éppen illetékes. Esetleg összehasonlítja a születések számát az albán kecskepásztor fogainak számával és biztos, hogy a születések száma győz. Addig pedig Orbán, Mészáros, Simicska, Habony, Gulyás, Szijjártó, Rogán, Lázár. Hajrá!
Kósa Lajostól kaptak fejmosást a szerencsétlenkedő fidelitasosok
@Perwool: A fideszesek a nyugdíjplafont eltörölték, csak azt felejtették el a seggfejek, hogy nem lesz aki kitermelje nekik a (több) milliós nyugdíjat, de még az unokáik ingyen tankönyvre valója sem fog kijönni.
http://st2.depositphotos.com/1177973/7022/i/4...
Mutatjuk, hol sütteti magát Kiszel Tünde és Donatella
Orbán: nem jóléti állam, hanem munka alapú társadalom épül. Hiába jól fizet a munkaalapú társadalom. ( Hogy anyádba szorult volna a fejed )
Bróker Marcsi 80 éves koráig ülhet börtönben
https://kepek.4ever.eu/data/download/emberek/...
Elsumákolják, mint a Posta Bank és egyéb banki lenyúlási ügyeket. A károsultak meg nem kapnak semmit, vagy kiszúrják a szemüket aprópénzzel.
Az idióta Fidelitas-elnök szerint nem baj, hogy 1,2 millió fiatal menekül Nyugatra (+videó!)
http://nepszava.us/tovabbi-12-millio-magyar-m...
1,2 millióan tervezik – a már távozott 5-700 ezren kívül -, hogy a jövőben tartósan külföldön fognak dolgozni. Az okok:
mert nem tud megélni a fizetésből (55%),
mert nem tud megfelelő jövőt biztosítani a gyerekeinek (28%)
a magyarországi közéleti-politikai viszonyok miatt (27%).
Mit gondolnak a “magyar emberek”, mi az oka az erősödő kivándorlásnak?
hogy a fizetésekből nem lehet megélni (43%),
Orbán Viktor (26%),
a rossz gazdasági helyzet (12%),
az előző kormányok, konkrétan az MSZP (7%).
Orbán Viktor korábban már próbálta úgy beállítani, mintha a jelenség “természetes munkaerőmozgás” volna az Európai Unión belül. Azt is a kormány próbálja elhitetni a közvéleménnyel, hogy akik kimennek, azok azzal a csodával szembesülnek, hogy mennyivel jobb itthon, és hazajönnek. ( Erre szokták mondani lóf*szt mama)
Az idióta Fidelitas-elnök szerint nem baj, hogy 1,2 millió fiatal menekül Nyugatra (+videó!)
https://www.facebook.com/beszol/videos/619948...
Ezek a fiatalok pontosan azoknak az “öregeknek” a szellemi örökösei. Azoknak, akik kormányon a mi érdekeinkért aggódnak naponta úgy, hogy közben beledöglünk. Félek, hogy ezek a fidelitas­os fiúkák – akik a maguk rendje s módja szerint az arcátlan, szégyentelen cinizmus világbajnokai – még ezeknél is rosszabbak. Úgy látszik a Fidesznél ez az irányvonal. A Tállai-­Kósa ­féle úton menetelve a dicső és ostoba Magyarország felépítése. Még csak arra sincs igény, hogy a hazugságaikat képesek legyenek valahogy kimagyarázni. A vitaképtelenség már lassan amúgy is a Fidesz sajátja. A válaszadás helyetti korábbi ellentámadás mostanra értelmetlen hebegésbe megy át, de úgy néz ki, ez a párt számára vállalható irányvonal. A nép elbutítása megkezdődött, ennek eredménye pedig lassan a
felszínre kerül. A láthatólag fogalmatlan pártkatonák toborzása megkezdődött. Ezen tagok pedig tökéletesek a Fidesz számára. Kizárt, hogy megkérdőjelezzék a párt bármely döntését is. A tisztelt házban parancsszóra fogják nyomni a helyes gombot, bármiféle agyalás nélkül.
Fiatalként szomorúan látom, milyen irányba haladunk. Sajnos ott tartunk, hogy a korrupció és a tényleges munka nélkül szerzett jövedelem egyfajta norma lett odahaza. Ez már sajnos bőven túlmutat a vicc kategórián. Ha a Fidesz erre építi a jövőjét, az ország pedig további bizalmat szavaz nekik, akkor itt már nem csak az a kérdés, hogy mi lesz itt 4-­5 év múlva, hanem hogy mi lesz 10-­20 év múlva az országgal? A nemzeti elbutulás már régen megkezdődött, a kérdés csupán annyi, ki képes ezt megállítani?
75 milliárdos vasútfejlesztés pottyant Mészáros Lőrinc ölébe
@KisGenyo2: Ezek nem genyóznak, elosztják egymást közt az állami pénzt.
Bróker Marcsi 80 éves koráig ülhet börtönben
@Perwool: https://444.hu/tag/quaestor?page=1...
A 200 milliárdos kárt okozó Quaestor-csoport vezetője maradhat házi őrizetben.
A Quaestor-vagyon elkótyavetyélése a terv szerint halad.
Sosem találja ki, milyen mezt kapott Szijjártó kazah kollégájától
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
A magyar kormány és külön Szijjártó portfóliójából már tényleg semmi más nem hiányzott, mint hogy megfigyelőként csatlakozzon a Nemzetközi Türk Akadémiához. Nevetséges, hogy egy külügyminiszter – aki amikor éppen nem szólogat be, nem oktat ki európai politikusokat,
mintha a seggéből rángatta volna ki őket – főállásban ilyen szintű fontos dolgokkal foglalkozik. Külön borzasztó, hogy miközben Magyarországot egy eszelősen szabadságharcoló függönyfocista minden rezdülésével kiírja Európából – a kibaszott európai ügyészséghez való csatlakozásra nem füllött a foguk, az egyik legjelentősebb nemzetközi korrupcióellenes együttműködésből kiléptették az országot – ennyire szemérmetlenül gazsulálnak a keleti diktatúráknak. Külön vicces lehetne, ha nem volna katasztrófa: a Nyílt Kormányzati Együttműködésből való kilépés közvetlen előzménye volt, hogy a szervezet megdorgálta Magyarországot, amiért a kormány szembe ment a nyílt kormányzás elveivel, továbbá határozott lépéseket követelt annak érdekében, hogy ne tegyék Azerbajdzsánhoz és Törökországhoz hasonlóan inaktívvá az ország tagságát. Hogy és hogy nem, az Orbán-­Szijjártó tandem az egész holdudvarral éppen ezeknek az országoknak a gyökér vezetői mellett érzik jól, otthonosan, komfortosan magukat.
Schulz Orbánnal példálózva ment neki Merkelnek
1980. június 26-án Martin Schulz éjszaka négy órakor íróasztalánál ül lakásában Würselenben, és arra gondol, öngyilkos lesz." A falu egyetlen rendőrének gyermeke, szolgálati lakásban nőtt föl, máig „kis proletárnak” nevezi magát. Ezen az estén holtrészegen jött haza, majd további fél üveg Martinit döntött magába. 24 éves, munka, barátnő, életkedv nélkül, tartozásai vannak és alkoholista" Ha sokáig jelen vagy Európában, minden disznót megismersz” – mondta a Spiegel riporterének párttársaira és elvtársaira utalva.
Budapest Pride: nem hajlandók kordonok közt vonulni a résztvevők
https://kolozsvaros.com/2017/06/13/csak-ez-az...
Csak ez az átkozott szivárványos gomb ne volna, mert mind halomra döglünk.
"Legyünk résen, mert a cél nem lehet más, mint a családi, nemzeti és vallási értékek megkérdőjelezése, lebontása majd a teljes megsemmisítése."
Azért ez szép, nem? Mennyire lehet büszke, erős ország az, ahol egy szerencsétlen hangulatjel lerombolhatja és a földbe döngölheti egy magát nemzetnek képzelő nép családi-­vallási értékeit? Mennyi kisebbrendűségi érzés, mennyi kisebbségi komplexus szorult ezekbe a fizetett, konzervatív és büszkén heteroszexuális fegyverhordozókba, hogy ilyen szánalmas módon becsülik alá saját magukat? Egy szivárványos hangulatjel megjelenése a Facebookon, egy gomb megnyomása romba dönti az egész dohos világukat, ahol belterjes módon, összeszorított fogakkal és agyakkal tesznek hitet naponta amellett, hogy a homoszexuálisok romlott, liberális véglények, akiknek létezése fenyegetést jelent rájuk nézve? Ezek szerint tényleg megérett itt minden a pusztulásra.
Kósa Lajostól kaptak fejmosást a szerencsétlenkedő fidelitasosok
http://video.xfree.hu/?n=scorpionsrose%7C8c0e...
Hofi véleménye orbánról és a fideszről.
- Ha a cigány nem magyar ember, akkor te sem vagy magyar Viktor. ... Egyszer csak Viktor rámutat valamire, uraim de az ott egy magyar cigány, az tényleg az. Mire az amerikai kísérő, nem mister az egy velencei tükör!
Kósa Lajostól kaptak fejmosást a szerencsétlenkedő fidelitasosok
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Menthetetlen ez az ország. Ahol a jelenlegi politikai elit utánpótlásának szarházisága
túlmutat a jelenlegi politikai elit szarháziságán. Kétségem nincs afelől, hogy ezek is a szarból
jönnek. Nagyobb baj, hogy – ha ez így marad – velük együtt mi is a szarba tartunk. Ahogy Hofi mondaná ez “Jövőnk záloga. … Dögöljek meg, ha kiváltom.”
Rengeteg állatból készült a hungarikum, a minisztereknek ízlett
@Veleda: A spárban vehető marha biztos többe kerül, mint a verőcei marha.
Bróker Marcsi 80 éves koráig ülhet börtönben
"Az ellopott pénz 10 milliárd forintra tehető, amiből mintegy 4 milliárd forint megtérült." Többi hová lett? Belizben elfagyizta? Ha leadja a sápot a fidesznek ő is megússza, mint a többi szarházi.
A BKV-vezér szerint a metró hibák nagy része nem veszélyezteti az utasok biztonságát
Mondja az, aki soha nem közlekedik metróval. A vállalat vezére Bolla Tibor a felújított metró szerelvényeknek is csak a prospektusát látta. Elég csak a lóvét számolni.
Mária néni lesz Bróker Marcsika, mire szabadul
"Az ellopott pénz 10 milliárd forintra tehető, amiből mintegy 4 milliárd forint megtérült." Többi hová lett? Belizben elfagyizta? Ha leadja a sápot a fidesznek ő is megússza, mint a többi szarházi.
A Roszatom Oroszországban inkább szélerőműveket épít
@Eriksson: "Többe kerülne a technikai befektetés, mint a várható energiahaszon." A nagybüdös lóf*szt!
A Roszatom Oroszországban inkább szélerőműveket épít
De Orbánékat és a kleptokrata szarház bandáját csak az ellopható közpénz érdekli. Telibeszarják az ország érdekeit. Magyarországon, ahol egy vezető fideszes politikus azt tudta mondani, hogy azért nem kell napelem vagy szélkerék, mert nem mindig süt a nap és a szél is össze-­vissza fúj. Nem úgy mind bárhol másutt a világon, ahol ezek szerint mindig süt a nap, és a szél is fegyelmezett. Dániában tavaly volt olyan nap, amikor az áramot teljes egészében a szélturbinák generálták. Németországban volt olyan nap, amikor annyit termeltek a megújulók, hogy ingyen adták az áramot. De nem kell olyan messzire menni példákért. Már a szomszédaink is jócskán megelőztek minket. Az összes magyar napelem­kapacitás 77 MW, miközben a csupán kétmillió lakosú Szlovéniában háromszor annyi, az ötmilliós Szlovákiában hétszer annyi, Csehországban pedig huszonnyolcszor annyi. Még Romániában is a magyar kapacitás többszöröse. Hasonló a helyzet a szélenergia hasznosításával is. Lengyelországban nyolcszor annyi szélerőművet telepítettek, mint nálunk, Romániában hatszor többet, sőt még Bulgáriában is a kétszeresét. Romániában a szélkerekek névleges teljesítménye már másfélszerese a paksi atomerőmű teljesítményének.
Mit tesz ezzel szemben Orbán Viktor? Horribilis adót vet ki a napelemre, és blokkolja a
szélturbina­építést. Amióta ő van uralmon, egyetlen engedélyt nem adtak ki. Ellenben
atomerőművet építenek akkor, amikor másutt már zárják be őket.
Rubint Réka és lánya olyanok, mint két tojás
http://a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fm...
Update Pizza, nyámm.
És miközben folyik ez a dühítő harc, a brandek harca, a helyzet az, hogy régen is marha
egészségtelenül táplálkoztak az emberek. Szalonnát ettek hagymával, zsírral sütötték a
koleszterinbe fulladt (fene tudta, mi az a koleszterin) rántottájukat, halomra főzték a tésztákat, egyesek még cukorral is meghintették minden második nap és a levest is könyörtelenül vastagon berántották. Ették a zsírt zsírral, aztán elmentek kapálni a krumpliföldekre, vagy a hullámzó búzamezőkre aratni-­vetni. Aki a nehézgépgyárban szelidítette a vasat annak sem kellett aggódnia a szálkásítás vagy a lugosítás miatt (bármit is jelentsen), az összes egészségtelen kalóriát eltüzelte amíg a nap lenyugodott. Boldogan haltak meg valamennyien. Álmukban, a kilencvenen is túl.
https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/t51....
Rubint Réka és lánya olyanok, mint két tojás
Úgyhogy szerintem tegyünk pontot e szánalmas picsogás végére. Amíg a gigászok eldöntik,
hogy kinek nagyobb az arca és kinek van joga arra, amire a másiknak nincs: együnk kevesebbet, mozogjunk többet és a testünk fényre derül. Nem kell idióta kódok és updat­ek dallamára bohóckodni. Ha nagyon nem muszáj, nem árt néha zsírban kevésbé tocsogó disznóságokat zabálni, nem kell foggal ­körömmel ragaszkodni a finomliszthez, a cukrozott italokat sem kell jobban szeretni, mint az édesanyánkat, ha egy mód van rá, érdemes kerülni az alkoholt és a dohányzást, de legfőképpen a sarki boltba sem szükséges autóval járni. Aki hozzávetőleg képes ezeket betartani, annak nem kell feltétlenül Schobert Norbert és Rubint Réka másfél milliós Facebook­ csoportjához tartoznia, azt várva, hogy mikor jön a mester és margaréta a fővárosból nyilvánosan ugrabugráltatni a lefogyásra szoruló népet, vagy rábeszélni az éppen aktuális termékcsalád csodákra képes ínyencfalatjára. A piaci ár hatszorosáért, lehetőleg.
Cáfol a jászberényi kórház igazgatója
@quadrocopter: https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
ma, 08:34 Ime a kórházi kormánycsicska
A kép bal oldalán dr. Sinkó-­Káli Róbert, akit 2011-­ben neveztek ki Jász­-Nagykun­-Szolnok megyei tiszti főorvosnak, 2013-­ban pedig Pro Sanitate díjban részesítette az embertelenség minisztériuma.
A fideszes politikusok feleségei nem vetik meg a brüsszeli pályázati pénzeket
A hugyosra, zsírosra gazdagodott főállású taplók feleségei ilyen mindenhez értő reneszánsz
asszonyok. Ilyen jó ez a hely, ez pedig itt az ország krémje. Sikerült megtalálni a megfelelő ürügyet az állami támogatásra és a különféle nehezen tisztára mosható pénzek biztonságba helyezésére. A hatalom egyre inkább belterjesedik, és a birtokosi kör egyre inkább elszigetelődik a társadalomtól. Az elszigeteltség viszont oda vezet majd, hogy senki nem fog könnyet ejteni miattuk, ha buknak. De ne tápláljunk illúziókat: van még mit ellopni, ezért a közeli jövőben új meg újabb "nagy múltú" cég berobbanásáról fogunk még hallani. Remélem ebben az életben még megélem, hogy ezek az ingyenélő unatkozó díszpicsák egyszer közmunkásként fognak hónapról hónapra élni. A megélhetési gondokat hírből nem ismerő maffiózó­feleség pedig rázza a rongyot, fontosnak és megkerülhetetlennek képzeli magát. Elmondhatatlan szégyen ez az ország.