Eladott Ország

Schmidt Mária a TASZ segítségét kéri
@terlasz: No mos merre néz Mariska?
https://zarojel.hu/wp-content/uploads/2017/06...
https://3.bp.blogspot.com/-Tr4dGqlf2l0/WAnwFw...
A politikai alapon kinevezett csókos lakájok lassan többen vannak, mint amennyien 1956-ban a vérüket adták azért, hogy az ilyen Schmidt Mariskák 60 év múltán úgy hamisítsák a még mindig velünk élő történelmet, ahogy nem szégyellik. Ebbe a nemzetinek csúfolt, belterjes klubba tartozók önfelszopó, gusztustalan szeánsza ez, ahol a hűség a párthűséget, a maffiához való hűséget jelenti. Ahol valaki a nagy nemzeti együttműködésből kizárja a más véleményen levőket, visszaél a közérdekű adatokkal, belelép a kritikus sajtó torkába és a felszopó osztag másik szárnya kitünteti a haza iránt tanúsított hűség plecsnijével.
Orbán rendszerét már csak a félelem tartja össze
@Rockxy: Itt nem fosik senki a vezéreden és a sleppjén kívül.
Rétvári szerint a baloldal egészségügyi miniszter-jelöltje továbbra is vizitdíjpárti
@Commenter: https://zsurpubi.hu/cikk/1192-a-nyugdijasokna...
Lantos Gabriella: A nyugdíjasoknak is fizetniük kellene a TB-járulék alapdíját - interjú a Róbert Károly Magánkórház operatív igazgatójával
Rétvári szerint a baloldal egészségügyi miniszter-jelöltje továbbra is vizitdíjpárti
Ez az ember vagy nem ebben az országban él, vagy nagyon vastag bőr van a képén. A NASA sírva könyörög a receptért, kell nekik a hővédő pajzshoz. A kórházakban Soros ellopta a csapot! A klozett papír elfogyott, a migránsoknak viszi Síkagy falvára. Aki migránsoknak visz magyar wc papírt, annak a gurigáiról le kell csévélni "minyimum" 25% papírt és leadni a Nemzeti Sárkányellátó Vállalat illetékes közbehajtási és padláslesöprési osztályán. Orbanisztán töretlenül erőlködik erősödik, és ebben kiemelt szerepet kap a mindenkori humánerőforrás foltozásában megkerülhetetlen egészségügy. A dinamikus fejlődés azonban politikailag mit sem ér, ha az ellátóhelyekről kiszivárgó móka, és kacagás hangja nem éri el a keményen dolgozó kisembert. A Központi erőforrás-Bizottság utasítására ezért minden kórházigazgató köteles heti két pozitív hírt, médiamegjelenést prezentálni az intézményben tomboló sikerekről.
Deutsch Tamás Brüsszelben csinálta meg azt, amit Lázár Bécsben
Eszembe is ötlöttek valami sim kártyák :
"A Népszabadság információi szerint egy arab érdekeltségű GSM-boltban vásárolták Salah Abdeslam és emberei azokat a magyar SIM-kártyákat, amelyekkel egymással és az Iszlám Állam rakkai főhadiszállásával is tartották a kapcsolatot. Szerdán derült ki, hogy szervezett bűnözői körök egy hajléktalan nevére mintegy 200 ezer SIM-kártyát vásároltak a Magyar Telekomtól, a kártyák egy része a párizsi és a brüsszeli terrorcselekményeket végrehajtó terroristasejt tagjaihoz vándorolhatott, és mindez nem tűnt fel egyetlen magyar hatóságnak sem. Így viszont eddig azt sem lehetett tudni, akkor egyáltalán hogyan derült ki mégis az ügy. A Népszabadság most azt írja, a TEK az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága előtti beszámolójában elismerte, hogy sem a hajléktalanról, sem a nevén lévő 200 ezer SIM-kártyáról valóban nem tudtak semmit, egészen addig, amíg a párizsi és a brüsszeli terrortámadások miatt A SALAH ABDESLAM TERRORSZERVEZETÉNEK FELTÉRKÉPEZÉSÉN DOLGOZÓ BELGA ÉS FRANCIA HATÓSÁGOK JOGSEGÉLYKÉRELEMMEL MEG NEM KERESTÉK ŐKET."
Ezek szerint már mi elestünk, tenoristák' fészke lettünk? te atyaúristen, Mária ne hagyj el!
havi 1milláért én is tudnék ilyen hülye tróger lenni. ja, lehet nem menne mert közben kirókáznám magamtól a belem . :)
"TEK az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága előtti beszámolójában elismerte, hogy sem a hajléktalanról, sem a nevén lévő 200 ezer SIM-kártyáról valóban NEM TUDTAK SEMMIT..." azt ezek európai kereszténység "occsó" bástyái, isten úgyse úgy meg lesz védve Európa ,mint a mi nyugdíj megtakarításaink, azt valahogy észre vették franc a pofájukat.
Deutsch Tamás Brüsszelben csinálta meg azt, amit Lázár Bécsben
https://kolozsvaros.com/rovidek/becs-2-0-laza...
Hát ez csodálatos. Aztán ezzel szemben titeket mégis mi vezet, Deutsch kartárs az ordenáré, két semmittevés közé ékelt gyűlölködésben? Titeket mi a gyász vezet a hatalom megtartásán kívül? Nektek milyen elképzelésetek van arról, hogy mi legyen ezzel a biztonságos kelet-európai paradicsommal azon túl, amit még nem loptatok szét belőle?
Orbán rendszerét már csak a félelem tartja össze
@Commenter: A fidesz alól már kicsúszott a talaj és ha most nem sikerül a választással, akkor a népharag zavarja el ezt a bűnöző, tolvaj bandát (de ne így legyen).
Egyelőre nem látszanak a botrányok a Fidesz népszerűségén
" Aki nem akar kétharmadot, az szavazzon taktikusan: párt- és egyéb szimpátiáitól függetlenül egyéniben adja a voksát a legesélyesebb ellenzéki jelöltre. Azt sem akarjuk mondani továbbá, hogy a 2018-as választás eleve lefutott. Ha ugyanis a választás eleve lefutott lenne, nem sok értelme lenne elmenni szavazni. Mi ezzel szemben azt mondjuk, hogy a 2018-as választás még akkor sem lefutott, ha az országos listán a Fidesz szerzi az első helyet. A választás eredménye és a Fidesz győzelmének mértéke ugyanis az egyéni körzetekben fog eldőlni. Ha az ellenzéki választóknak sikerül taktikus szavazással a legszorosabb eredményeket megfordítaniuk, és ezzel néhány „billegő” körzetet megnyerniük, akkor megállítható a fideszes kétharmad. S innentől kezdve minden további visszanyert körzettel tovább korlátozhatjuk a Fidesz hatalmát. Ehhez viszont minden szavazatra szükség van, és csak az a szavazat hasznosul, amit taktikusan adunk le az egyéni választókerületekben."
Mindeközben a teljes népességben nőtt a szavazási hajlandóság: 56 százalékon áll, míg egy éve még csak 52 százalék volt. Reméljük minél többen mennek el szavazni, annál nagyobb az esély a bűnöző horda leváltására.
Egyelőre nem látszanak a botrányok a Fidesz népszerűségén
http://pestibulvar.hu/2018/02/18/do/...
A Publicus Intézet úgy találta, hogy a hatvan év felettiek 50 százaléka búcsúztatná az Orbán-rezsimet, azaz a szociális transzferekkel nem sikerült megvásárolni az időseket. Ennél jóval nagyobb a rendszer elutasítottsága a 18-29 éves korosztályban, E CSOPORT TAGJAINAK 80 SZÁZALÉKA NEM KÉR A JELENLEGI KORMÁNYBÓL.
Hát ennyire puplikus, a Publicus. Úgy látszik, most rátetettek egy lapáttal a megrendelésre. Aki fizet az rendel!
Orbán olyan gazdaságot szeretne, mint a német
Nélküled és bűnöző tolvaj bandád nélkül fog menni, te szarházi, gerinctelen pondró!
Sokkoló titokra derült fény a Czeglédy-ügy kapcsán: ez az oka, hogy börtönben tartják a politikust?
@bencemacska: De ha szó nélkül hagyjuk, azt hiszik, hogy amit tesznek az természetes. Azért kell mindnyájunknak szembeszállni, akkor nehezebben tudnak levadászni.
Orbán rendszerét már csak a félelem tartja össze
@Peller Anikó: https://uploads.disquscdn.com/images/f5a0c125...
Több mint százezer közszolgát, katonát, rendőrt, bírót és tüntetőt rúgtak ki az állásából, állítottak bíróság elé, zártak börtönbe. Ellenségképnek pedig Fethülleh Gülen hitszónokot találták meg, aki az Egyesült Államokban él önkéntes száműzetésben, mióta szembekerült régebbi szövetségesével, Erdogannal ...
Orbán rendszerét már csak a félelem tartja össze
Ha győznének, akkor ott a kimondott fenyegetés. El fogják tüntetni az ellenfeleiket.Mára mindenkinek világos lett, ha eddig még nem volt az, hogy egy kisebbség tartja sakkban és uralja az ország többségét. Hazudik, lop, csal és rohasztja lefelé az országot. A többség számára teljesen világos, hogy vissza kell venni tőlük az országot, és vissza állítani az európai értékeket, a demokráciát. A cél teljesen világos és tiszta. Nincs más út, mint visszatérni a demokratikus nemzetek közé. De ha világos a cél, a többséget képviselő pártok miért követnek el tevékenységükkel hazaárulást? Mert senki ne feledje, az is hazaárulás, ha ismerem a célt, ismerem az ahhoz vezető utat, és mégsem azon járok. Az ellenzék hazaárulása még fájdalmasabb, hisz hatalomban tartja az Orbán-rezsimet. Tudja, ismeri a leváltásához szükséges megoldást és mégsem alkalmazza. A játék ellenzéki résztvevői külön méregetik a farkuk hosszát, nézegetik naponta a tükörben, hogy mekkora. A miniszterelnök-jelöltjeik naponta öntik a nép nyakába, hogy ők egyenként is képesek leváltani Orbánt, mindenki meglássa majd. Vona, Szél, Fekete-Győr, Gyurcsány, Karácsony, mind egytől egyig hiszi, hogy képes lesz leváltani Orbánt. Ha minden így marad, a hátralévő 20 napban, előre borítékolható az ellenzék bukása.
Deutsch Tamás is elkészítette a Lázár-videóját, ő Brüsszelben retteg
Csak rá kell nézni a képére. Ebben az a szomorú, hogy ezért mások börtönbe kerülnek egyesek meg szabadon szaladgálhatnak a mentelmi jogukra hivatkozva. Még titokban ki is mentik a tett helyszínéről. Egy demokratikus országban ilyen helyzet esetén a képviselő lemond és lehajtott fejjel távozik a közéletből. Náluk meg EU képviselő is lehet. Az ilyen eseteket még a diktatúrák sem szokták tolerálni!
https://mork.nyugat.hu/Scopes/nyugat2015/var/...
Fidesz: Orbán Viktor senkit nem támadott, és nem kívánnak elégtételt venni a szavazókon
"a miniszterelnök-helyettes emberi és politikai tisztessége előtte kétségbe vonhatatlan." Gulyás, van még bőr a pofádon!
Fidesz: Orbán Viktor senkit nem támadott, és nem kívánnak elégtételt venni a szavazókon
Jó hogy nem azt mondta a csúti kancigány, hogy a népet leváltom! Rajtad már Grazban sem tudnak segíteni, akkora baromállat vagy b*zdmeg!
Szél Bernadett: Csak később értik meg Orbán elégtételező kijelentésének értelmét
Ha fidesz nyeri a választást, az ellenzéki pártokat felszámolja. Például elveszik tőlük az állami támogatást és lehet panasszal fordulni az ÁSZ-hoz, vagy a Jóistenhez, az eredmény dettó. Lehet majd elmélkedni az együttműködésről, de akkor már késő lesz. Ismerjük a dalocskát: „Ha elbasztuk, hát elbasztuk, utólag már baszhatjuk...” De azért ez nincs így, azt várjuk a felelős politikusoktól, hogy korrigáljanak.
Karácsony Gergely így képzeli el a korrupcióellenes ügyészség működését
Az uniós szakbizottság jelentése szerint el kell indítani Magyarország ellen a 7-es cikkely szerinti eljárást, és ha nem csatlakozunk az európai ügyészséghez, fel kell függeszteni az EU-pénzek folyósítását. Senki nem boldog, ha az országát korruptnak látja az Unió is, mégpedig annyira, hogy amennyiben Magyarország (és Lengyelország, ugyanis ketten ücsörgünk a szégyenpadon) nem hajlandó együttműködni a korrupció feltárásában, akkor szívás van. Függetlenül a 7-es cikkelytől. Tehát hivatalosan is szétlopják az uniós forrásokat, nem az ország fejlődésére, hanem a klientúra gazdagodására folyik el a rengeteg pénz. Bár ez a propagandát nem fogja érdekelni és ezerrel óbégatják majd, hogy Soros és a hazaárulók intézték el, megtámadva így hazánkat, ez hazugság. A Fidesz pártcsaládjának tagja nyújtotta be a javaslatot.
Karácsony Gergely így képzeli el a korrupcióellenes ügyészség működését
Nem kevésbé röhejes, hogy szegény román honatyáknak még megszabhatja valaki, hol töltsék le a szabad rablás limitjén kívül eső botlások következményeképp – szégyen, még ilyet! – rájuk mért éveket: itt viszont senkinek nem kell aggódni, egyrészt mert úgyse bukik le senki semmivel, de ha, ad absurdum, a körülmények szerencsétlen összjátéka következtében netán mégis elindulna valami kis látszatnyomozás, akkor se kell fosni, legkésőbb Peti bácsi majd ügyesen elintézi, mint anno Tibi bácsi a bármit a Három kívánságban. Van tehát bőven még mit tanulni, szőröstalpúkáim: ha adhatok egy jó tanácsot, ne amatőrködjetek ott tovább, inkább vegyétek meg a magyar franchise-t, azaz hívjátok meg részmunkaidős miniszterelnöknek a miénket, persze a nagyszerű brigádjával együtt, ők majd rendet tesznek nálatok is, csak hagyjátok, hogy kifuthassák magukat egy kicsit. A korrupcióellenes ügyészség egy megfelelő és tisztes összeg fejében magától fog lemondani és eltakarodni, attól fogva pedig már csak arra kell ügyelni, hogy ne ragadjatok le holmi pár százezer euróknál: a tétel az minimum milliárdos legyen, akkor kutya baja nem lesz egyikőtöknek se.
Orbán Viktor megtekintette a hóhelyzetet
@Horizont: Rogán Tonyó van kiszemelve belügyminiszternek, azért viszi magával, a főzsivány.
Ilyen posztra, már csak ilyen rohadékok kerülhetnek.
Sokkoló titokra derült fény a Czeglédy-ügy kapcsán: ez az oka, hogy börtönben tartják a politikust?
Vagyis szólt a nemzet főmangalicája a nemzet főmangalicastrómannak, hogy adjon már az össze strómankodott pénzből kicsit, hogy kussoljon a nemzet...
Nem akárhogyan reagált az újabb ügynökvádra Szita Károly és a hirado.hu
Az "ő lelkiismerete tiszta" mondja ez a fideszes pártkatona szarházi. B*zdmeg az a baj, hogy mindnyájan ilyen degenerált, mocskok, tolvaj banda vagytok! Rohadjatok meg a börtönben!
Kisorsolták a Bajnokok Ligája negyeddöntőit, durva párharcok lesznek
A Sevilla a Manchester United ellen nagyot alakított. Nem véletlenül szerepel három spanyol klubcsapat a Bajnokok Ligája negyeddöntőben.