Eladott Ország

A kormány visszavonja a polgármesterek jogosítványainak korlátozásáról szóló törvényt
Dühít, hogy mindenhol a koronavírus-járvány elleni védekezésről szóló törvényként emlegetik ezt, holott elsősorban nem erről szól, hanem a korlátlan idejű felhatalmazásról. A rossz megnevezés miatt nagyon sokan hajlamosak félreérteni, mintha bárki is a védekezés ellen háborogna, de hát erről szó nincs. Ha lehetséges, mi legalább nevezzük a nevén a gyereket.
"A koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzettel összefüggő sajátos szabályok" Aha. Mindeközben, Semjén Zsolt benyújtott egy salátatörvényt. Mi fontos most a Karanténdemokrata Néppárt elnökének? Például ezek:
A bányászati törvény módosítása a Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhely és Máriapócs Nemzeti Kegyhely érdekében
Betiltani a transzneműek nemváltását
Módosítani a közös fenntartású színházak felügyelőbizottsági szabályain
Ingyen épületet adni Schmidt Máriáéknak
Mégis megépíteni mindent a Városligetben.
Mindehhez még hozzájön a polgármesterek jogköreinek elvonása is. Nem bírják elviselni, hogy a Soros-féle 1 millió dollárra nem tehetnék rá az enyves kezüket!
Megszüntetné a kormány a nemváltoztatás lehetőségét
Ámulok és bámulok, hogy mi minden szükséges a vírus elleni, ellenzéktől zavartalan védekezéshez. Az igaz magyar ember szerint ez majd jól kiírcsa a vírust! Mióta érlelgethette ezt magában Semjénke. Most azután becsempészi egy saláta kupacba, hátha nem veszik észre. Aljas egy ember ez a bátor fővadász. Aki folyton ezen agyal, annak belül valami billeg a genderazonossági területeken. Semjén már a főemlősök rendjébe tartozik, csak sok benne az atavizmus az ősökre való visszaütés.
http://forum.p24.hu/forumkep/28/271792/429/12...
Padlóra került a forint
@Shikari: Ami 8 év alatt elvesztette közpénz jellegét, abból egy fejlett országot lehetett volna létrehozni egy elégedett társadalommal! Magyarország Európa szaros segglyuka. Előbb-utóbb összedől a kontinens első számú kipcsak disznóólja és ott találja magát a magyar társadalom, ahol a románok voltak 89 decemberében. Idő kérdése.
https://olkt.hu/wp-content/uploads/2020/02/87...
Amiről nem beszélnek! Az Orbán nevű maffiaállam, 8 év alatt több pénzt lopott el , mint a kommunisták 40 év alatt!
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
MSZP: a kormány vállalja át a fizetések legalább 80 százalékát!
Támadt egy sanda gyanúm. Az ugye, nyilván való, hogy az ország gazdaságának jelentős részén a fideszes oligarchák, sógor, koma és egykori iskolatárs uralkodnak, ők birtokolnak termelő üzemeket, feldolgozóipart, mezőgazdasági területeket, állattenyésztést, erőművet és sok más mindent.
http://kanadaihirlap.com/2020/04/01/tamadt-eg...
MSZP: a kormány vállalja át a fizetések legalább 80 százalékát!
@division: Te biztosan át tudod vállalni a bérköltségeket, mert olyan kurvára tehetséges fidesz bérenc vagy b+!
Az állam által átvállalt bérköltségek Európában:
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://olkt.hu/wp-content/uploads/2020/03/91...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
A konzultációra szánt milliárdokat, fordítsák az otthon maradt szülők bérkompenzációjára, és ne a bűnöző csúti cigány lányának (Récsöl) és a nemzet vejkójának, turizmusára, üdülőépületeire, kastélyaira, és az általa megvett Balatonra!:
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Tíz évre titkosítanák a Budapest-Belgrád vonal felújításának részleteit
Úgy történik nyílt színi lopás ebben az országban, hogy a legtöbben már kínunkban nevetünk az egészen, hiszen senki nem tesz semmit ez ellen. Ugyanis akik tehetnének, azok jó esetben pontosan tisztában vannak az ügy hátterével, azonban felsőbb utasításra inkább félrenéznek és nem találnak gyanúra okot adó bizonyítékokat. Intézmények tucatjai asszisztálnak a magyarok meglopásához, miközben törvénytisztelő polgárok százait vegzálják évente. A kishalakat könyörtelenül eltapossák, miközben asszisztálnak egy országos méretű oligarcha-hálózat létrehozásához, amely teljesen ellehetetleníti azok életét, akik pártpolitikától függetlenül szeretnének boldogulni Magyarországon. Ma ez szinte már teljesen kizárt, hiszen egy jól menő, azonban a Fideszhez nem köthető cég egyik pillanatról a másikra kerülhet a hatalom célkeresztjébe, hogy aztán hónapokkal később „önként” adjon túl azon egykori vezetője. Az elmúlt évek kétharmados kormányzása tett arról, hogy ma már szinte minden hivatalban, bankban, cégben és vállalatban legalább egy tucat káder legyen, akik a hatalom parancsának engedelmeskedve lehetetlenítenek el minden egyes olyan kísérletet, amely a cég függetlenné tételére irányul. Egyszerűen már nincs kihez fordulni jogorvoslati lehetőségért, ezért is tehetnek ma meg már szinte bármit. Hogy Mészáros vasútfelújítását melyik magyar hatóság fogja felügyelni és megvizsgálni egy esetleges panasz esetén? Érdemben semelyik, ezzel pedig pontosan tisztában van ...és mindezek mellé a kínaiaknak építünk vasútvonalat hitelből ! Hát már csakugyan a qrva anyjukba!
Megszólaltak az ellenzéki polgármesterek arról, hogy a kormány beültetné föléjük a védelmi bizottságokat
A magyar javaslathoz hasonló nincs sehol egész Európában. Ugyan van példa több helyen is arra, hogy a katonaság bevetésére kényszerültek, mégsem szüntették meg a parlameti demokráciát. Spanyolországban is működik a Parlament a mai napig (ott nem megugorhatatlan akadály az elektronikus szavazás), pedig a helyzet már elég súlyos Madridban, ahol a katonaság segíti a rendőrök munkáját abban, hogy betartassák a kijárási tilalmat az emberekkel. A logisztikában is segédkezik a katonaság, sőt: több képviselő tesztje is pozitív lett, ennek ellenére sem szüntették be a Parlament működését. Tényleg érdekelne, mégis melyik államra gondolt Hidvéghi? Olyan ugyanis, amit Orbán tervez bevezetni jövő héttől, tudomásom szerint példanélküli egész Európában. Már csak emiatt is érthető az, hogy miért emelték fel ellene szavukat európai politikusok. Az Európa Tanács főtitkárának kioktatása helyett, szerintem Orbánnak inkább arra kellene magyarázatot adnia, hogy miért nem hajlandó belemenni a hatalomátvétel időbeli korlátozásába? Ha nem a diktatúra bevezetése a célja, akkor nyugtassa meg az embereket azzal, hogy csak bizonyos időre szerzi meg a teljhatalmat.
És, ha már ilyen súlyos a helyzet, akkor bejelentik, hogy megvették a havertől az erőművet, amiből az kivette a 11 milliárd eredménytartalékot. https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Koronavírus: Elvenné a kormány a választott önkormányzatok, polgármesterek önálló döntési jogát a veszélyhelyzet idejére
A fidesz nem jobboldali párt, hanem szekta, de erős maffia beütéssel. A fideszmaffia se nem jobboldali, se nem centrista, se nem baloldali, se nem liberális, se nem konzervatív hanem egyszerűen hatalom- és pénzéhes rablóbanda. John McCain ( amerikai republikánus szenátor és elnökjelölt volt) mondta, hogy Orbán neofasiszta diktátor és ugye ő azért tudta, hogy mi hol van a politikai palettán. Ártunk és ormányunknak annyi köze van a jobboldali konzervatív eszmékhez, mint Rákosinak volt, vagy Ceaucescunak. Ezek nem politikusok!b Elvtelen köztörvényes bűnözők!...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
A fidesznek a hatalom az az eszköz...
https://olkt.hu/wp-content/uploads/2019/12/80...
Padlóra került a forint
@Shikari: A valódi lista a Soros bérencekről!
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Erre szokták mondani, hogy az ilyenek nem emberek, hanem csak egy szarházi, gerinctelen, parazita férgek.
Már az Európai Bizottság is foglalkozik a magyar koronavírus-törvénnyel
@ómió: ma, 10:05; Valódi diplomás kommunisták: ( kiegészítés: Kupak Lala csak érettségizett )
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
A Soros bérencekről valódi lista:
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Kezdeményezik a Fidesz kizárását az Európai Néppártból
@Klubtag: Az elmúlt tíz év legszembetűnőbb tapasztalata...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
+ az EU ejnye- bejnyéje, és a fidesznek EU-s támogatásból a magyarok közpénzéből sikerült szépen kiépítenie a totális diktatúrát. leépíteni a jogállamot és most lehet nézni az ellenzéknek, mint hülyegyereknek a moziban. A keményen dolgozó kisember meg szív mint a torkos bor és kuss van neki.
Kezdeményezik a Fidesz kizárását az Európai Néppártból
@Klubtag: Bizony a multik feltétel nélküli kiszolgálása, milliárdokkal való támogatása, a meglévő ipar szétverése és lezüllesztése,( fejlett hazai ipar alig van) a munkabérek éhbéren tartása, a rabszolgatörvény, a szakszervezetek szétverése, kellett ahhoz, hogy ez a tróger bűnöző prosti banda a mai napig hatalmon tudjon maradni és ehhez még hozzá kell tenni a megélhetési, haszonleső ellenzéket is ( akinek nem inge...).
Rossz hírre készülhetnek a nyugdíjasok
@ómió: Annyira sokan vagytok, hogy mindenki hozzon magával még egy embert, mert már az egyharmad sem jön ki!
2022-ben beindítjuk a börtönépítési programot, a stadionok építése helyett és nem lesz börtönbiznisz! Ingyen lesz az állami menza, (nem lesz Gundel kaja) ha dolgozni fogtok a sitten!
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Padlóra került a forint
@ómió: Magyarország Európa szaros segglyuka. Előbb-utóbb összedől a kontinens első számú kipcsak disznóólja és ott találja magát a magyar társadalom, ahol a románok voltak 89 decemberében. Idő kérdése. Te ütődött fidesz barom, már a román lej is elszáguldott mellettünk és az összes volt kelet-európai blokk devizája. Pedig a románoknak 89-ben még enni is alig volt mit éhínség volt! Jelenleg már a román gazdaságot is ánuszrózsán csókoljuk b+!
Padlóra került a forint
Magyar alkimista csapat, akiknek sikerült szart a forintból szart csinálnia.
https://olkt.hu/wp-content/uploads/2020/02/86...
Orbán: Mondom, nem a forint gyengült, hanem az euró Erősödik! Meg a ... összes többi.
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Türkmenisztán betiltotta a koronavírus szót
Az elmúlt nyolc év utáni elmúlt nyolc év és különös tekintettel az elmúlt három év kormányzásának legfőbb, kvázi egyetlen csapásirányát és kommunikációs háborúját tekintve (idegen vallású, más bőrszínű csőcselékek ide ne jöjjenek, ne vegyék el a munkákat, a kultúránkat, a kereszténységünket!) mit keres Orbán Viktor nettó muszlim országok nettó autokratáival közös fotón? Hogyan illeszkedik ez a hanyatló Nyugatról a virágzó Keletre kacsingató rablómese a kék plakátok, 1 perces hergelő agymosások csendéletébe?
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
És nagytotálban a kép szélére szorult magyarosan hanyag elegancia:
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Mivel tudom, hogy a külcsín alapján nem szabad a belbecsre nézve felelőtlen, igazságtalan következtetéseket levonni, szorítkozzunk a tartalomra, bármennyire is ökölbe szorulna a kezünk a látványtól. Nézzük a csoportképen szereplő virágzó, irigylésre méltó, a fennálló világrendet új irányba terelő, csinos, keleti, államférfiaknak álcázott sötét despotákat, illetve képzeljük mögéjük az általuk képviselt országokat.
Kezdeményezik a Fidesz kizárását az Európai Néppártból
Hatalmas szolgálatot a magyaroknak kellene tenniük saját maguknak, vagyis az országnak. Felébredni végre, abbahagyni a tíz éve tartó hajbókolást a tolvaj banda felé, elzavarni őket a megfelelő szigorúan őrzött intézményekbe. Nem eltűrni, hogy cca 2 millió elvakult, megtévesztett és becsapott imádó-nyerészkedő honfitárs csóválja a maradék sok milliót, mint farok a kutyát. Tusk sokat segíthet - de a megoldás a MI kezünkben van. Ne kívülről várjuk a csodát mindig, emeljük fel szép kis fenekünket végre, és ne csak pár ezren.
Koronavírus: így fékeznék meg Gyurcsányék a járványt
@FLETÓ: tegnap, 18:08; https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Nos akkor mutatom, neked a valóságot: "Magyarország erős és büszke ország" ( mondta a bűnöző és politikai prostituált cigány)
https://olkt.hu/wp-content/uploads/2020/01/80...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
És már el lehet menned a picsába az elmebeteg cigányodhoz te fifdesz faszszopó birka!
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...