Eladott Ország

„Esterházy jelentéktelen szereplő volt” a Demokrata főszerkesztője szerint
Mert igaz, hogy ismétlés a tudás anyja. De mi a helyzet például a hülyék anyjával, aki állandóan várandós állapotban van? Bencsik András, hivatásos köpönyegforgató például nem tudhatja, mert ő egy teljesen normális ember, aki azt viszont pontosan tudja, hogy mások meg nem annyira normálisak, mint ő. A senki által nem olvasott Demokrata főszerkesztője az Echo TV stúdiójában rendszeresen megfordul és az elvtársaival összekacsintva tesznek úgy, mint egy elnyomott kisebbség felkent képviselői. Mondjuk, abban teljesen igazuk van, hogy a kormány és hívei meglehetős kisebbségben vannak e hazában, ám azért mégiscsak nyolcadik éve kormányoznak és a hatalomból óbégatják, hogy mennyire rossz nekik, mert állandóan támad a gaz. Mikor melyik. Ezek és ilyenek vagytok ti, kivénhedt, keresztény-nemzetinek újjászületett MSZMP-sek, a mindenkori rendszereket széles nyelvcsapásokkal kiszolgáló nímandok. Akik, ahelyett, hogy meghúznátok magatokat és örülnétek, hogy vígan szívhatjátok az ország vérét az elvtelen seggnyalásért cserébe, köpköditek azokat, akik nem menetelnek veletek, csak egyszerűen élni szeretnének. Békében, nyugalomban, jólétben. Bencsik András, te szégyene az emberi evolúciónak! Rossz hír, hogy a te létezésed az ország nyakán taposó velejéig rohadt rendszer működésének tükre. Ami nem a ti szátok íze szerint történik, az hivatalból hazaárulás. Aki nem veletek van, az hazaáruló. A normalitást nélkülöző szavaidhoz már csak annyit fűznék hozzá: nem lesz ez mindig így. Ennek a hazaárulózó pusztításnak vége lesz egyszer. Jó, ha tudod, Bencsik!
Népszavazást indít Hadházy a gátlástalan kormánypropaganda tiltásáért
Igen, a sajtó az, mely az ellenforradalomnak s a nagy bűnökre felkészüléseknek leggyűlöletesebb és kezünkből legalaposabban kicsavarandó. De nemrégen néhai Henri Rochefort III. Napóleon idejében Lanterne címmel csinált újságot, s ha százszor elkobozták, a francia népnek ezer cikknél többet jelentett, hogy lámpavas is van még a világon, s arra feldühödt rabszolgák mákvirágokat tűzhetnek. Polgárságunk zöme korrupt s különben is gyenge: a sajtó bakóinak szörnyű szándékát csak az intellektuelek s a munkásság érzik szinte testi fájdalomként. Valóban, siessenek a sajtótörvényükkel a bűnös szándékok kiküldött pribékjei, hadd verődjék össze az a nagy tábor, mely a félig néma sajtó egy messzi szavából megérti, hogy van világosság, lámpa és lámpavas.
Szabadgondolat 1913. december
Ady Endre
Nincs új a nap alatt sajnos...
Botrány: másodszor is Budapesten hagyta a légitársaság a csomagokat – rémálommá vált a magyarok álomútja a Kanárin – egy aggódó ara az esküvői ruháját várja
Igaz ugyan, hogy a keményen dolgozó kisemberek döntő többsége nem hogy a Kanári szigetekre, de még Kiskunlacházára se jut el egy hosszú hétvégére, de hát már régen tudjuk: az a kisember annyit is ér. És azt érdemli. Én már csak a négyötödös győzelemre várok: attól kezdve három Audival járok. Ez itt Orbánisztán a csúti vajda birodalma !
Elbóbiskolt az államtitkár, míg mellette az inárcsi gyilkosságról volt szó – videó
Nincsen ezzel semmi baj, a hazugság fél egészség: fizetésemelés csak akkor lehetséges, ha mindenkinek nő a közigazgatásban az alapilletménye. Feltétlenül. Pláne ha eltekintünk attól a mintegy 200 ezer, a közalkalmazottak igen széles körét – a szociális munkásoktól egészségügyi dolgozókig, az iskolák műszaki és adminisztratív munkatársaitól a könyvtárosokig – felölelő rétegtől, amelynek 10 éve nem emelkedett a bére. A magyar állam a hatályos magyar törvények szerint több milliárd forintnyi, évek óta visszatartott bérrel lóg ezeknek az embereknek. Ők nincsenek benne a Fidesz-frakció kiadott közleményében, amelyben felsorolni is alig bírják, hogy ki mindenkit engedtek maguk elé a bérelemés nevű népnemzeti könyöklésben. Nem, tényleg nem lenne ezzel a növekvő-duzzadó képviselői bérnövekedéssel a világon semmi baj (rohadjon meg minden irigy, demagóg libsi, aki még ebbe is beleköt), ha mindeközben nem pörgetnék a legmagasabb hőfokon a gátlástalan lopást, ami komplett társadalmi csoportok tönkretételével jár együtt. Bár semmi kedvem idecitálni az otthon ápolást végzők anyagi megbecsülését jelentő évi mintegy 6 milliárd forint körüli fideszes mocskolódást, de amikor fejenként 200 ezerrel tolják meg a saját bérüket úgy, hogy emberek 30-50-70 ezer forintból próbálják túlélni az eleve elrendeltnek látszó nyomorúságot, akkor ne legyen senkinek bőr a képén demagógiát kiáltani. És akkor még nem beszéltem a Kövér László 3 milliót meghaladó tiszteletdíja fölött járó kismillió, ilyen-olyan juttatásokról, beleértve a töredékáron, haveri alapon, pofátlan önkormányzati bérleményekről. Miközben futószalagon tolják az újabb kétharmad birtokában immár semmilyen kockázattal nem járó családbarát kilakoltatásokat. Remek időzítés, lakbértámogatást a képviselőknek! Még többet.
Elbóbiskolt az államtitkár, míg mellette az inárcsi gyilkosságról volt szó – videó
Igen, változatlanul képtelen vagyok felfogni, hogy ezek az emberek vajon miféle elkorcsosult, beteg, erkölcsöt nyomokban sem tartalmazó mérce szerint szívják a levegőt ebben a földi paradicsomban. Mennyire kell elvetemültnek lenni ahhoz , hogy egyetlen összetett mondatba valaki beleírja a közönséges kisemberek és nagyemberek százalékos bérnövekedését bezzegösszehasonlítás céljából? Úgy, hogy közben pontosan tudja, hogy az egyes területeken végrehajtott 50%-os béremeléssel együtt magyar emberek fizetése mai napig nem éri el azt a szaros 200 ezer forintot sem. Amennyi nekik csak a szóra sem érdemes 18,5%-os bérnövekedésük.
A Fidesz megint a "Soros-hálózattól" retteg
@Shikari: Írod: "globalofasiszta nemzetközi szervezetek". A fidesz meg politikai kurvák és bűnözők bandája.
Nyílt színi csókkal végződött az altisztek avatása a Hősök terén
@Shikari: A választási törvény alkotmánysértő, melyet több nemzetközi alkotmányjogász is megállapított, ugyanis a fideszes matek szerint 49% = kétharmaddal. Idióta fideszes faszkalap. Az belátható , hogy nem sokáig lehet fenntartani 2,8 millió főre épített kétharmados diktatúrát. Azt is csak rendszerszintű csalással sikerült összehozni. Egy politikai prostituált bűnöző banda a fidesz és a történelem trágyadombján a helye.
Nyílt színi csókkal végződött az altisztek avatása a Hősök terén
@Shikari: http://www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/...
FIDESZ - MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG-KERESZTÉNYDEMOKRATA NÉPPÁRT
2 824 551 fő ; 49,60 %
olvasd akkor f @szfej
A Fidesz megint a "Soros-hálózattól" retteg
Te hülye fideszes seggfej nem ég még le a bőr a pofádról te anyád majma. Az ilyeneket az állatkertben kéne mutogatni, te tahó! Az evolúció szégyene vagy!
Tudtad ezt a csalánról?
A málenkij robotra elhurcoltak megnyerték a csalánlevest, mivel sokszor csak ez volt és még savanyú uborkaleves, káposztaleves, marharépaleves, marharépa-levélleves. Meg volt szabva, „beosztástól függően kinek hány centiliter olajjal lehet dúsítani a tányérjába mért csalánlevest. Jött is a fejfájás, migrén és allergia magától, egymás után hullottak elfele…
Jobbik: a Fidesz megzsarolta az ellenzéket, azért szavazták meg a képviselők fizetésemelését
Megzsarolták az ellenzéki pártokat, ha nem írják alá a képviselői fizetések megemeléséről szóló javaslatot, akkor megnyirbálják a költségvetésüket. Azonban az ellenzéki pártok nem felháborodtak ezen és mondjuk a sajtóhoz fordultak, hanem behódoltak a fidesznek és aláírták a javaslatot. Kérdem én, ezek után mi értelme volt átvenni a mandátumokat? Annyi hatalommal rendelkeznek a tisztelt házban, mint mondjuk én. Az pedig, hogy a kormánypártok ehhez a módszerhez nyúltak pontosan megmutatja, hogy azt tesznek amit csak akarnak. A szabályok őket már nem kötik, hiszen azokat ők maguk írják.
Orbán Viktor: a horvátok megmutatták, hogy a futballban minden lehetséges
Orbán:"A horvátok sikere persze a horvátoké, de egy picit úgy érezzük, hogy abban mi is benne vagyunk, hiszen ez a régió dicsősége is, még hogy ha most a horvát zászlót is kell most a magasba emelni – valamint hozzátette: a horvát foci a mi kutyánk kölyke."
Nem Viktor, nem vagyunk benne a horvátok sikerében még csak egy kicsit sem, te meg főleg nem. A magyar foci úgy szar ahogy van, de legalább borzasztó sok pénzt ölt bele a kormány, méghozzá az adófizetők pénzét. Mi járt cserébe? Semmi. A magyar csapat(ok) sem klub szinten, sem válogatott szinten még csak a futottak még kategóriában sincsenek. Egy válogatott, mely simán kikap Albániától, nincs és egy ideig nem is lesz egy szinten egy vb döntőbe jutó, minden erejével küzdő horvát csapattal.
Nedves fenekével őrjíti meg a férfiakat Pumped Gabo exe – fotó
@wagabund: Gabo Velencébe repítette Ágit, amiért cserébe a szőke bombázó a csúcsra repítette a srácot! Nézd meg, hogyan hálálta meg Pumpedné a romantikus utazást!
http://rtl.hu/most/pumpedek/18-agi-meghalalta...
Lópici Gáspár nyolcvan évesen az utcára kerülhet
@terlasz: Sajnos a magyar bíróság nem fog a horvátok mintájára dönteni, amíg ez a bűnöző, korrupt fidesz banda van hatalmon.
Juncker alig állt a lábán: részeg volt a NATO-csúcson?
@bencemacska: A liften közlekedve, az EB elnökénél több alkalommal, alkoholos szagot éreztek., New Deal (új irányvonal és kerekes szék nélkül.
A magánkiadók hátrányos megkülönböztetés miatt perlik az oktatási hivatalt
@Shikari: https://uploads.disquscdn.com/images/c1b3ff17... A fidesz nagyon is tudatosan célozta meg a tanulatlan, alapvetően sem túlságosan intelligens réteget, mert ők bármit elhisznek és őket lehet fanatizálni, gyakorlatilag a végtelenségig.
Lópici Gáspár nyolcvan évesen az utcára kerülhet
A horvát legfelsőbb kereskedelmi bíróság semmissé nyilvánította a svájci frank alapú jelzáloghitelt. Az indoklás szerint a bankok nem tájékoztatták ügyfeleiket a devizahitelek magas kockázatáról, mely később duplájára emelte a hitelfelvevők törlesztőrészletét. A döntés leegyszerűsítve annyit jelent, hogy 120 ezer érintett kapja vissza a túlfizetett kamatok és a devizaárfolyam közötti különbséget. A horvát eset nem egyedi, például még 2016-ban a román képviselőház arról döntött, hogy az eredeti, vagyis felvételkori árfolyamon kötelesek visszaváltani a svájci frank alapú hiteleket Romániában a bankok. Magyarországon azonban úgy tűnik, hasonlóról még csak szó sem lehet, pedig a jelenlegi kormány a mai napig sikerként kezeli azt a döntést, amikor is forintosították a devizások tartozását. Ez mondjuk valóban siker is volt, leginkább az MNB, élén pedig Matolcsy György számára. A Magyar Nemzeti Bank ugyanis 262 milliárd forint árfolyam-nyereséget ért el, melyet az unortodox gazdaságpolitika atjya belepumpált több törtvénytelenül létrehozott alapítványba.
Nyílt színi csókkal végződött az altisztek avatása a Hősök terén
@Shikari: Egyet tudok megismételni. A fidesz zsiványoknak a börtönben a helyük.
200 ezer egy éjszakáért – Berki Krisztiánék hihetetlen luxusban pihenik ki az élet fáradalmait
Abban az országban ahol egy pszichopata a miniszterelnök, a belügy miniszter egy nehézsúlyú bűnöző, a pénzügy miniszer egy közönséges tolvaj,ahol a kormányzat tehetségtelen félművelt idiótákból áll és az ellenzék csak a parlamenti mandátumát félti,
ott a becsületes munka értéktelen, a szegény az teher, a beteg, elesett az felesleges kolonc, a segítő szándék megvetendő. Ahol a vállalkozó szinonimája a bűnöző, ahol az üzletemberé a csaló, ahol a menekülté a terrorista, ott Iványi Gábor válhat számkivetetté és egy M.Richárd meg egy Berki Krisztián lehet arany szívű jó ember. Kifordult ez az ország magából amitől kifordul a belem. A Kunát is érintő adócsalási ügynek- egyfajta Mészáros Lőrincként működött ő a NER rendszerében-, ugyanis legalább 60 vádlottja van, akik között szerepel, a vasalt herével rendelkező celeb, Berki Krisztián is. Futja a lopott pénzből.
Örömében kezdett zokogoni a horvát szövetségi kapitány – fotó
A Duna-menti futballkultúrára (aminek mindig is a részei voltunk), és a horvát futball sikereire felcsimpaszkodott felcsúti kocafocistához vajon eljutott a nagyszerű hír, hogy a baráti szomszédos országban nem a helyi unortodox alufóliasisak alá szorult agyú Matolcsy Rómeó nyerészkedett a pórul járt devizahitelesek nyomorán? Miközben a Fidesz azt hazudta, hogy megmentette a bedőlt devizahitelek tulajdonosait, de valójában Matolcsyékon és a pénzes geciken kívül mindenki pórul járt, Horvátországban mintegy 120 ezer adós kapja vissza a hitelei után túlfizetett kamatok és a devizaárfolyam közötti különbséget, fejenként csaknem 4 millió forintnyi kunát. Ennyit rólatok, nemzeti seggfejek.
Juncker alig állt a lábán: részeg volt a NATO-csúcson?
Jean-Claude Juncker EB-elnök NATO-csúcson dülöngélését ábrázoló videótól földbe gyökereztem. Kegyetlen élmény. Elfogadhatatlan. Ha az egészségi állapotával is összefügg, akkor pláne. Ha úgy tetszik, világ szégyene. És igen, mindenhol kurvára kötelező lenne az egészségügyi alkalmassághoz kötni vezető pozíciók elfoglalását. E tekintetben Junckertől Orbánig hosszú a sor.
Fidesz: az országgyűlés tisztségviselőinek tiszteletdíja az általuk vállalt munkával arányosan alakul
A dologból a legjobban Kövér László házmester jön ki, akinek havi fizetése így közel 3 millió forint lesz, ami mellé természetesen még járnak juttatások is. A parlament tehát – annak ellenére, hogy ezt még hónapokkal korábban maga Orbán Viktor tagadta – megemeli saját képviselőinek fizetését, melyet az ott csak igen ritkán tartózkodók többsége bizony elfogadott. Az iPhone-ok, valamint ingyen – közpénzen vásárolt – laptopok után megkapják nekik járó jussukat is. Ezek után mondja nekem valaki, hogy nem érte meg átvenni azt a képviselői mandátumot…Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. A rendszerváltozás után néhány évvel mondta ezt Kövér László, akkor, amikor még a Fidesz magát liberális baloldali pártként határozta meg, és amikor az akkor még a Kövér által kiadóként jegyzett Magyar Narancs Cápaszem című gúnyos kiadvánnyal „köszöntötte” a katolikus egyházfő magyarországi látogatását.
http://kanadaihirlap.com/2014/01/13/kommunist...
Fidesz: az országgyűlés tisztségviselőinek tiszteletdíja az általuk vállalt munkával arányosan alakul
Hamarosan minden parlamenti képviselő fellélegezhet, hiszen nem kell tovább kuporgatniuk, hogy rongyos 748 000 forintból ki tudják húzni hó végéig. Egy fideszes módosító javaslat szerint – melyet a DK és az LMP képviselők kivételével mindenki támogatott – hamarosan legkevesebb 948 000 forintot + juttatásokat kaphatnak a tisztelt ház lakói. Ezek után tehát a képviselők a bruttó havi átlagfizetés háromszorosát fogják megkeresni. Hiszen háromszor keményebben dolgoznak, mint bárki más idehaza, így ez magától értetődő. Ami jár, az jár.
Ez természetesen nem a végösszeg, hiszen emellé jár lakhatási támogatás, üzemanyag kártya (némelyeknek autóval és sofőrrel együtt), valamint különböző pluszok, ha valaki bizottsági tag, esetleg frakcióvezető, vagy helyettes. Ezek az emelések azért járnak a képviselőknek, mert a piacon is emelkedtek a bérek. A lakhatási pedig azért emelkedik, mert az elmúlt években a budapesti albérletárak megduplázódtak. Értem, tehát megdrágult az élet Magyarországon, ezért az ingyenélő képviselők a dolgozó ember zsebéből vesznek ki még több pénzt, hogy fizetni tudják a – sokszor áron alul megszerzett önkormányzati – lakásaikat valahol Budán.
Van még alkalmazotti költségtérítés is, ami ugyanannyi jelenleg, mint a képviselői alapfizu. Vagyis a saját "tiszteletdíja" mellett még egyszer annyiért foglalkoztathatja pl. a" kiccsaládja" tagjait táskahordozónak, sofőrnek, irodai falnézőnek, stb.