Eladott Ország

Bod Péter Ákos és a visszavont lapszám: "Az elmúlt 25-30 évben ilyen nem nagyon történt velem"
Sok érdekeset mondott strasbourgi beszédében a magyar miniszterelnök, de talán ez a részlet volt a legmeredekebb: „mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk”. Nos ilyen egy gátlástalan, cinikus, bűnöző, politikai prostituált, a csúti kancigány.
Orbán nem a magyar adófizetők pénzén utazgat – válaszolt a miniszterelnök sajtófőnöke
Csak a kötélbarát Garancsi kerül a mi pénzünkbe, a többszörös túlárazással, illetve az aranyáron történő kivitelezéssel. Az ilyen strómanok ölik meg a piaci versenyt, hogy azután zsírosra gazdagodjanak.
Éves mélypontjára esett a GKI konjunktúraindexe
A magyar adatokat célszerű a hasonló országok adataival összevetni. Akkor azt látjuk, hogy konkrétan sereghajtók vagyunk, messze leszakadva Románia, Szlovákia, Csehország, Lengyelország teljesítményétől. Az építőipar addig tud és addig is fog szárnyalni, ameddig az uniós pénz ömlik az országba. Tovább nem. Egy darabig még tolja az állami agybaj, a stadionépítések és hasonlóan felesleges, de legalább sokszorosan túlárazott ökörségek, de az nem valódi fejlődés, csak annak látszata. Az ország gazdasági kitettsége hihetetlenül magas, ha az autóiparban bármi negatív esemény bekövetkezik, már fejre is álltunk. Ezzel szemben a statisztikák meghamisítása, a számokkal és adatokkal bűvészkedés ellenére az államadósság nem csökken, még az ellopott nyugdíjvagyon 3000 milliárdja ellenére sem. Szép próbálkozás valami homályos gazdasági válságra fogni a bekövetkező bajokat, de nem érdemes. Az országot szétlopták, az Unió talán végre a sarkára áll és visszafogja a kifizetéseket. Az pedig fájni fog. Nem kicsit, hanem nagyon. És nem az ellenség lesz a bűnös. https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
A csúcsról márpedig csak lefelé visz az út. https://1.bp.blogspot.com/-APa69pbIvPs/WVu1xu...
"Ugye, hogy Andyék a rokonaink, szerintem mi még hátrányból indultunk."
Ők is a mi kutyánk kölykei... Andy Vajna (70) kormánybiztos feleségének a testvére a csodálatos panorámás környezetben lévő rózsadombi lakóparkban lakik a szerelmével, Gáborral – itt a legolcsóbb lakások 70, a legdrágábbak pedig 150 millió forint körüli összegért keltek el. Lilla állítja: családi összefogással bérlik a minden luxust kielégítő álomotthont!
http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/r...
Vajna Tímea húga önerőből házasodott, Palácsik Lilla kiszemelte magának az akkor 19 éves Tamást. Az azóta fotósként dolgozó lány még fényképeket is készített róla titokban és saját láb(unk)ra álltak.
https://giphy.com/gifs/crazy-ex-girlfriend-ex...
Október 8-tól beindul a TV2 – Mindennap új műsorok jönnek a csatornára
Vajna András TV2 nevű kanálisa, a pártállam kezében lévő szakmai-etikai-erkölcsi alapvetéseket páros lábbal taposó, kilóra felvásárolt szolgamédia. A kormány úgy veszi át a hatalmat a teljes hazai média felett, TV2, M1, Hír TV , Echo TV hogy a számlát bizony velünk fizettetik meg. Akár akarjuk, akár nem. Reméljük Bencsik, Bayer és a kormány többi seggnyalója majd napi rendszerességgel fog vendégeskedni a jobboldali értékeket nagy becsben tartó kormányfelszopók stúdiójában, úgyis szinte alig látni ezeket a nagyszerű hazafiakat és a TV2 karaktergyilkolásban verhetetlen, takonygerincű stábját a közpénzből milliárdossá tett adóelkerülő pocokpofájú ingyenélő strómanjával együtt. Pedig ezeknél az enyveskezű percembereknél büdösebb, mocskosabb lényeket el sem tudok képzelni.
Rétvári: az ellenzéki pártok kiadták az utasítást a médiának, hogy mondjanak rossz híreket az egészségügyről
A szocializmus idején az MTI ugyanúgy meghamisította és megszűrte a híreket, mint most. Az ötvenes években csak Néprádiót lehetett kapni, amin kizárólag a Kossuth és a Petőfi jött be, külföldi adókat nem lehetett vele fogni. 1956 után egyetlen televízió lett, az állami. A napilapokat nem lehetett egymástól megkülönböztetni, ugyanazt a hivatalos ideológiát nyomták. A szocializmus idején is elképesztő hazugságokkal etették a közönséget. Egyre jól emlékszem gyerekkoromból: amerikai ügynökök titokban kolorádóbogarat csempésztek a szocialista országokba, és ezért nem volt elegendő krumpli. Ez is van olyan képtelenség, mint az asszonyainkat és lányainkat megerőszakoló migránsok. De hát emlékezhetünk a „rothadó Nyugatról” évtizedekig terjesztett rémhírekre is. Meg az ígéretekre, hogy nemsokára utolérjük, sőt lehagyjuk. Mintha Orbán vagy Matolcsy mostani jóslatait és ígéreteit hallanánk. Egyszóval akkor is ugyanúgy folyt az agymosás, mint most. Mégsem hitte el senki egy szavukat sem.
Rétvári: az ellenzéki pártok kiadták az utasítást a médiának, hogy mondjanak rossz híreket az egészségügyről
Az ellenzéki sajtóban sok szó esik az orbánizmusnak arról a sajátosságáról, hogy a tömegtájékoztatás szinte minden eszközét maga alá gyűrte. Övé a legfőbb hírforrás, az MTI, amely Orbán szája íze szerint válogatja és hamisítja a híreket. Saját játékszerükké tették a közszolgálati rádiókat és televíziókat, amelyek nem tájékoztatnak pártatlanul az ország és a világ dolgairól, hanem leplezetlenül kormánypropagandát terjesztenek és hazudoznak. A demokratikus díszletnek használt Népszava kivételével megszerezték a teljes írott napi sajtót, amit pedig nem tudtak, azt csavaros úton-módon megszüntették. A közpénz trükkös fölhasználásával – az egyetlen RTL Klub kivételével – megszerezték vagy hatalmuk alá hajtották a magántelevíziókat. A frekvenciaosztás állami feladatának fegyverként való forgatásával, ellehetetlenítették az Orbánhoz nem lojális magánrádiókat. Szerény becslések szerint a világ dolgairól való teljes körű és pártatlan tájékoztatás legfeljebb az olvasó- és nézőközönség öt százalékához jut el, és ez a magyarázata az orbánista agymosás páratlan sikerének.
Beragadt Zár Kinyitása
Ahogy száguldva fejlődünk és konvergálunk Európához nem csak illiberálisék, a betörőknek is javult az életminősége, csak hívni kell a zárszervizt és nem kell bajlódni a zár feltöréssel.
Luxusjacht, magánrepülő, Orbán, Mészáros és a többek
Az állampárt totálisan elveszítette az önkontrollt: a lopni, még többet lopni, és lehetőleg titokban lopni keresztényi szentháromságban fogant igyekezet visszafordíthatatlanul átvette a kormányzás helyét. Igaz, hogy nem tegnap, és igaz, hogy kellett hozzá egy hülyének nézhető ország. Hányingerem van ha arra gondolok, mivé lehetett volna ez az ország, ha nem a frusztrált, gátlástalan suttyóság és erkölcstelenség jelenti a követendő példát két millió ember számára.
A rendőrök tényleg tömegesen le fognak szerelni?
https://m.blog.hu/b1/b1/image/Rendorallam_Kov...
A parlamenti képviselők épp most szavaztak meg maguknak óriási fizetésemelést, Kövér László 2,4 millió forintot visz majd haza havonta; van olyan politikus, akinek másfélszeresére nő a fizetése. Mindenesetre csak találgathatunk, hogy a kezdő járőr mikor jön rá, hogy ha a Lidlben dolgozik inkább, akkor nettó 50 000-100 000 forinttal keresne többet; illetve, ki fogja a hajléktalanokat sittre vágni, meg az ellenzékieket vízágyúval lőni? ( Bár ez az ellenzék a csúti cigány fizetéséből él, amit tőlünk lop el)
Átlátszó: egy NER-elitet szállító luxusjacht és Orbánt is utaztató luxusrepülő titkai
Mostmár nincs Nokiás doboz, hanem közpénzzel telezsúfolt kamionok vannak és letelepedési kötvényenként kiárusított ország. És a birka legelészik tovább az árok partján és boldogan béget, hogy immár azok élik fel a jelenét-jövőjét, akiknek bizalmat szavazott. És még mindig van élő ember, aki azzal vigasztalja magát, hogy ennek a kormánynak nincs alternatívája? Ennek a kormánynak, amelyik főállásban azon izzad, hogyan tudna még többet lenyúlni a másokéból? Hogy miként tudnák úgy módosítani a törvényeket, hogy azok kiskapuk százait nyissák meg a gusztustalan harácsolás és annak eltitkolása előtt? Ezért van ennek az országnak kormánya? Hogy amikor mégis kiderül valami hasonló feneketlen görénység, akkor lehessen kommunistázni, migránsozni, sorosozni, balliberálisozni, hazaellenségeit kiáltani, és minden szart elkenni?
https://youtu.be/4dDPT8y29jI...
Tizenkilenc magyar aranyérem az utánpótláskorúak kick-box vébéjén
@almalibre: Azért nem támogatott, mert elcsúszott, mint a korcsolya szövetség elnöke Kupakos Lala a Tuszi Hutuknál . https://coub.com/view/42cc7...
Szijjártó: ha Ukrajna konzult utasít ki, arányos választ ad Magyarország
A szavazatbizniszt, és az ukrán nyugdíjat mikor akarjátok megszüntetni, futsalos szarcsimbók?
Nem mellékesen az országos átlagnyugdíj többszörösét kapják azok az ukránok, akik felveszik a magyar állampolgárságot.
Durván emelkednek a közjegyzői díjak
Sajnos ezeket a kötelező jellegű közjegyzői eljárásokat nem lehet kikerülni és ezzel a hatalmi joggal keményen vissza is élnek. Úgy is lehet fogalmazni "kötelező jellegű szerződéskötés" pofátlan díjszabása, mely így együtt törvénysértő is.
Beszólt L. Simon László Balog Zoltánnak
L. Simon László, aki volt már minden, ami saját szemének-szájának ingere (EMMI-államtitkár, kormánybiztos, miniszterelnökségi államtitkár, miniszterhelyettes, majd újra államtitkár) néhány év leforgása alatt számos kudarcot és megszámlálhatatlan, kínosabbnál kínosabb korrupciógyanús ügyet halmozott fel. A botrányos kastélyfelújítástól, a rákellenesnek hirdetett barackmagos mizériáig; a méregdrága bicikliúttól, a földvásárlásban élen járó fitneszedző feleségig és a cégeivel kapcsolatos hazugságokig; a saját maga által benyújtott törvénytervezet nem ismerésétől a nap- és szélerőművekről vallott tudományos analfabétizmusáig L. Simon a totálisan alkalmatlan, korrupt, hazug törtető ideáltipusa.
Azt gondolom, hogy amit látunk, az ennyit jelent: egy szarkupacot átraknak innen oda, remélve, hogy ha kevésbé jól látszik, akkor kevésbé büdös is. Ezt az én torkomon nem tudják lenyomni és nem azért, mert a Fidesz fűzfapoétája (akinek irodalmi munkássága alapján legfeljebb az elmebeteg perverzióhoz lehet köze, a kultúrához aligha) eképpen vallott korábban önmagáról: "büdös vagyok meg kell fürdenem kimosnom a seggemből az elmúlt három nap papírdarabjait." "fejem rothadó bőrdarabra hasonlít hamarosan elpusztulok
bűzlök akár egy csillag alakú dögvirág" Addig is csak annyit akartam mondani, hogy igazad volt, L. Simon! Te tényleg úgy bűzlesz, mint egy csillag alakú dögvirág. Én sem fogalmazhattam volna meg találóbban.
Miért éppen a só emeli meg a vérnyomást?
Sajnos napjainkban nem csak a sófogyasztás emeli meg a vérnyomást illiberális kis hazánkban.
Durván emelkednek a közjegyzői díjak
Lúzerjenkó: "Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Pusztuljon a férgese.
Publicus: A magyarok többsége megszavazta volna a Sargentini-jelentést
@F_Viktor: Sajnos a magyar választási rendszer két pártra van kalibrálva a jelenlegi rendszerben a fidesz leválthatatlan nem beszélve a rendszerszintű csalásról és a megélhetési ellenzéki pártokról, és a külön indulásukról.
Bakondi: az EP-választás fő kérdése az illegális migráció lesz
Hogy egyetlen kurva kibeb*szott nap nem múlhat el anélkül, hogy a feneketlen korrupciótól felpúposodott szőnyeg alól ne ömöljön bele sápadt, unott arcunkba az éppen aznapra jutó random görénység, olyan nem lehet. Ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát. Nem, a migránsok nem vehetik el a magyar emberek és főleg a szakemberek munkáját, azt csak Bakondi Györgyök fiai vehetik el, azért kell egyik autóból a másikba ülni és néhány centis hóban megfagyni, szerencsétlen pitiáner bűnözőket hónapokig hajszolni, egy három utcás zsákfaluban eltévedni terrorelhárításügyileg, mert mindenütt szakemberek helyett lojális semmihez nemértők ülnek.
Szijjártó: ha Ukrajna konzult utasít ki, arányos választ ad Magyarország
Futsalos hülyegyerek, miért nem jártok Ausztriába vagy Szlovákiába illiberális haknit tartani? Ha egyszer tilos a kettős állampolgárság akkor ne pofázzatok bele, amikor ti annyira ragaszkodtok a nemzeti szuverenitásra, sőt kikértétek a franciáktól is hogy nem voltunk gyarmata.
Júliusban is kétszámjegyű volt a fizetések emelkedése
Én is ezt álmodtam, csak utána felébredtem. Ezek a KSH kozmetikázott, kamu számai, melyekkel a kormány állandóan belehazudik az emberek arcába. Csak tájékoztatásul a KSH átdolgozta a létminimum értékének számítási módszertanát. Azt még nem tudni, hogy milyen adatok jelennek meg jövőre, de logikus lenne, ha Magyarország is az európai uniós sztenderdekhez igazodna. Ha így lenne, akkor egy csapásra 14,6 százalékra csökkenhet a létminimum alatt élő háztartások száma a jelenlegi 40 százalék körüli értékről. Mármint a kimutatásokban. http://static.origos.hu/s/img/i/1507/20150707...
Publicus: A magyarok többsége megszavazta volna a Sargentini-jelentést
Akkor hogy is van a kétharmados többség, politikai prostituált és bűnöző banda?
Orbán ütlegelése kevés a Fidesz bukásához
Sajnos a csúti cigány és bűnöző bandájának leváltásához nem csak az ütlegelés kevés, hanem a demokratikus úton történő választás is, olyan mértékben építette ki (totális) diktatúráját. Minden államhatalmi szervezetbe beépítette saját vazallusait ( csinovnyikjait).
Kirúgták Bolgár Györgyöt a 168 órától
Csak ez, mindenki mást kinyírni. Így kell telibeszarni a demokráciát, sajtószabadságot ...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Hihetetlen, de igaz: a magyar nyugdíjasokat kényeztetik el leginkább
Bajnai elvette a válság közepén a 13.havi nyugdíjat és a svájci indexálással számolt emelést is. Ez utóbbi 40 milliárddal emelné a kiadásokat. A mocskos kötvényes Bűnöző Tóni biznisze 35 milliárd visszafizetése az idén! Számoljuk hozzá a fűtött gyepes stadionokat,mangalica szerelő Lölőkét, a vejkót, a haverokat! Ha ezek nincsenek,élhetnénk mint a csúti csüngőhasú kancigány a horvát tengerparton! Csak rajtunk múlik,hogy meddig tűrünk!
Kormányszóvivő: a többség elutasította az új Frontex-javaslatot
Salzburgban semmi nem történt, ami szóra érdemes lenne, és semmi nem oldódott meg, aminek meg kellett volna. Annyi történt, hogy Orbán megint hangosan keresztbefeküdt valaminek (Frontex), amivel a többség egyetértett még Sebastian Kurz is és kikiáltotta magát többségnek. Ha nem hiszik, kérdezzék meg Kovács Desikerült? Zoltán kormányszóvivőtől. Majd még Rogánt is odatette, hogy telefonáljon már haza az MTI-nek és mesélje el, hogy győztünk, de a harc folytatódik. Már sokszor feltettem hangosan a kérdést: mi lehetett volna ebből az országból, ha lassan egy évtizede nem az állandó harcok és háborúk lázában égne egyik választástól a másikig? Erre sem kell válaszolni. Mindazonáltal pacsi annak osztrák köztelevíziós embernek, aki a csúcsot megelőző „doorstep” sajtótájékoztatón megkérdezte Orbántól: Hogyan érzi magát Nyugaton? A legendás magyar gógyiból aki két nappal azelőtt még Moszkvában gazsulált, ennyire futotta: nem érti a kérdést, hiszen Magyarország már a Nyugat része.
https://uploads.disquscdn.com/images/909b3c31...