Eladott Ország

Havi 1,8 milliót keres a lefújt olimpiai pályázatért felelős cég feje
"Ami jólesik, parancsoljatok, kérlek, hisz tiétek az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké. Jurtaland: ülünk majd mind, jó atyafiak, akik megmaradtunk egymásnak, rakunk egy fasza tüzet, hallgatjuk az igriceket, a hőstettek megéneklőit, Patakyt, Koltayt, Ákost, Fecót, Károlyt… és átkaroljuk egymást, szépen elkezdi az erőltetett helyben járást a békemenet, amiből végre már senki nem marad ki, közben csak lobognak azok a lángok, meg minden, kurva szép lesz ám, körbejár a bőrös kulacs, benne egy kis fasza kumisz, meg az az ősi, kevert nyál, na persze úgy értem, hogy kevert, hogy csak magyar azért, na. Sajnálatos, hogy pár senkiházi hülyegyerek miatt kínok között kimúlt egy álom. Egy Nagy Magyar Álom. A Zorbán Viktor álma neki. Hogy egy csodálatos olimpiai folyamodás során magasztos keretek között ellophatóvá válik minimum is sok száz milliárd froncsi. Erre baze mi van? Be kell érni szaros negyvenmilliárddal. Eszem-faszom megáll, azt hiszik, ez lepkeűzés, az államférfi­ lét. És akkor még ne is büntesse szegény János, miközben jó hogy idegbe’ van, a rohadt Budapestieket. Az ellenszavazó árulókat. No jó, a reklámok persze még mennek a rádióban, tévében, itt-­ott, és természetesen, naná, megmaradt a Budapesti Olimpiáért Mozgalom stábja is, akik, ha nem lenne olyan buzikommunista felhangja neki, azt mondanám, őrzik a lángot. Más szóval, amint ők mondják: elemzik a tapasztalatokat, összegyűjtik a felhalmozott tudást, havi nettó 1,8 millióért. Csodás munka lehet amúgy, szívesen segítenék benne társadalmilag, költségtérítésért."
Navracsics: Orbán nem akar autoriter rendszert építeni
Navracsics ha mást mondanál mindjárt le is váltana a nemzet tacskóhitlere.
Elrontották Balog Zoltán műtétjét, de elégedett a hazai egészségügy állapotával
http://index.hu/gazdasag/2017/03/01/versenyke...
Minden régiónk csúszik lefelé a lejtőn. Balog Zoltán ezzel elégedett. A véleményem szerint ehhez hülyének kell lenni páter atya.
Nem adják fel, tovább titkolná a kormány, honnan jöttek a tao-pénzek
@eszegfu: Elég az amennyit nem fizetnek be máris csökken a befizetni való közpénz. A kérdés mennyit nem fizetnek be a kedves strómanok ( Mészáros, Garancsi,Tiborc stb.) és mennyit néz el , Tállai András főállású hurka­-szalonna­-kolbász-­pálinka fesztivál­guru, mellékállású adóügyekért felelős államtitkár, egyben NAV­ elnök, aki a kombinált Kósa-­Németh érdemrend L. Simon tisztikeresztjének boldog tulajdonosa is lehetne, ha volna ilyen elismerés, a kontraszelektált káderekre épülő rezsim toplistás versenyzője.
Nem adják fel, tovább titkolná a kormány, honnan jöttek a tao-pénzek
@magyarbakancs: Világos mint a vakablak, ez már hétkamrás 3 rétegű hőszigetelő üveggel.
Ma a legjobb hőátbocsátási tényező értéke U=0,5W/m2K
Nem adják fel, tovább titkolná a kormány, honnan jöttek a tao-pénzek
@eszegfu: A jelenlegi baloldal is olyan zsivány mint a fidesz , egykutya. A TAO pénzeknek van egy adóvonzata is az a nagybuli.
Többet keres Orbánnál a Budapest 2024 vezetője
@quadrocopter: A Paks II fognak igazán kaszálni az elvtársak ha megépül az időközi túlszámlázásokkal együtt. Abba döglünk bele igazán.
Többet keres Orbánnál a Budapest 2024 vezetője
@volvós: Nem lehet felvinni az ex elvtársakat az ugrótoronyba mert annak az árát is ellopták. A nemzet tacskóhitlere, marcipánceausescu­ja és tikkelőbonszájcézára, már Mészáros Lölö emlőire van kötve.Orbánnak a havi nettó 1,8 millió csak zsebpénz.
Semjén ismét hazaárulózott egyet
https://kolozsvaros.com/2017/02/09/tobb-tiszt...
Ezeknél a török veszedelemig visszefejtett, hányatott magyarság évezredes történelmét
lebegtető, uszító és hazug (Semjén-Lázár szerint a Heinken összefogott a román bírósággal, hogy kinyírja az egyetlen, igazi magyar sört) propagandaszövegeknél károsabb állásfoglalásokat nehéz elképzelni is. A tájékozatlanságot meglovagoló, a melldöngető magyarkodást, siránkozva trianonozást, ökölbe szorult kézzel büdös románozást vállára emelő kormányzati kommunikációs bravúr valójában egy dörzsölt gazüzletember kiváló marketinghúzásának állít szobrot. Aki a maga rendjén azzal házal, hogy a Csíki Sör és a magyarság között meghúzta az egyenlőségjelet, aki szerint az ereinkben is Csíki Sör folydogál, amit most a románok elvitattak tőlünk, magyaroktól, székelyektől, jobbikosoktól, fideszesektől. Veszélyes játék ez, elvtársak! A Heinekent szerintem (jogosan) nem hatja meg a Nagy-Magyarország térkép, ahogy Semjént-Lázárt sem hatja meg például a magyar egészségügy állapota, mert azzal nem lehet uszítani, hamis konfliktust generálni, szavazatokat szerezni. Megette a fene azt a céget, amelyik úgy próbálja rám tukmálni a termékét, hogy a mély magyar nemzeti érzelmeimre apellál (mert ami magyar, az csak jó lehet). De megette a fene azt az országot is, amelynek kormánya képes egy ilyen sokad rangú, kreált problémát a magyarság megmaradásának sorskérdései közé emelni. Semjén-Lázár duónak szíve joga a komplett miniszterelnökséggel együtt bojkottálni a Heinekent, és helyette Kőbányait inni, de ez a hőzöngés már jóval túlment a falon. Be kellene most már fejezni.
Nem adják fel, tovább titkolná a kormány, honnan jöttek a tao-pénzek
@eszegfu: https://444.hu/2016/10/11/csak-a-szokasos-tev...
Továbbra sem tudni, meddig tart még az MSZP ámokfutása, amin jóérzésű ember már felháborodni sem tud, inkább csak elhűlve nézni, mit művel a legnagyobb magyar baloldali ellenzéki párt. Most például a Fidesz és a KDNP mellett a teljes MSZP-frakció is megszavazta a kormány utolsó pillanatban benyújtott törvényjavaslatát, ami titkosítja az adókedvezményeket. Ezzel a kormány elsősorban azt akarja elérni, hogy ne derüljön ki, melyik sportegyesületnek mennyi TAO-pénz jut. (Eddig a Felcsútnak jutott a legtöbb.)
Ez a trógerek gyülekezete .
Nem adják fel, tovább titkolná a kormány, honnan jöttek a tao-pénzek
Sajnos ezek ilyen trógerek míg hatalmon vannak. A helyzet megoldása csak a rabosításuk lehet!
Lázár elárulta, mikor van korrupció
https://kolozsvaros.com/2017/02/12/aki-majd-t...
Lázárnak soha nem kellett a szomszédba mennie a nagy arcért, a féligazságok igaztalanabb
felével való házalásért, de a mai megmozdulását akkor sem képes átfogni a tudatom, ha a Fidesz kormányzása egyébként minden egyes napon egy végtelenített Benny Hill­ -show keretében zajlik. A kormány tervei szerint március 31­-ig minden pályázatot kiírnak. Idén az összes kiírt, azaz 9000 milliárd forintnyi megpályáztatott forrásból 2200-­2700 milliárd forintot
akarnak fejlesztésre fordítani. 2018. március 31-­ig az összes pénzt elköltenék. Nem, nem azért, mert 2018-­ban választások lesznek Magyarországon és bármi lesz is addig a
Fidesz már túlnyerte magát, hanem mert – nem fogjátok elhinni – növelni kell az ország
versenyképességét. Ugyanis az elmúlt nyolc év utáni elmúlt hét év sem volt elég arra, hogy
megválaszoljuk a kérdést (a fényes csillag már megválaszolta az évértékelőn, Lázár biztos aludt): vajon a magyar gazdaság meg tud­ e állni a saját lábán, akárcsak Récsöl királykisasszony, vagy 2020 után, az uniós források jelentős csökkenése okán összefossa magát, mint a dinnyére sört ivó egyszeri felhasználó. Aki viszont majd évek múltán tudni szeretné, a legvidámabb barakkból hogy lett Európa pöcegödre, az vegye elő többek között Lázár nyilatkozatát is. Amelyben elismeri, hogy ide jött a legtöbb pénz, és ez lett belőle. Felfoghatatlan pénzmennyiség mellett rohadó infrastruktúra, szociális­ és egészségügyi ellátás, kivéreztetett oktatás, példátlan dolgozói szegénység, megannyi tönkretett tisztességes vállalkozás, külföldre menekült százezrek, és a táskás szemű, milliárdos
mangalicaszerelők. Hogy ezzel még gátlástalanul verték is a mellüket, külön tragédia.
Utóirat: Lázár szerint a 4-­es metró ügye a csalás tankönyvi példája. Egyetértek. Kár, hogy a
Fidesz­ kormány mocskos ügyleteinek összefoglalására viszont több polcnyi tankönyv is kevés lehet.
Ma nincs Orbán-interjú, helyette Semjén mondott sokkal erősebbeket
Semjén: "megvédeni az országot, de meg kell védenie a kormányzás eredményeit is." A Semjén féléktől kell megvédeni az országot. Nos lássuk az eredményeket: Nem közhely és nem demagógia, hogy miközben olyan mértékű a nyomor, hogy az eltörölt létminimum ­számítás, a minden fronton kozmetikázott statisztikák ellenére sem lehet már eldugni a Blaháról sem; miközben többnapos hullákat dob felszínre a szárnyaló egészségügy; miközben gyerekek százezreit kell ingyen etetni, mert különben éhen döglenének; miközben Magyarország Európa gazdasági sereghajtója, amely az Unió pénzén gyalázza Európát, Semjén Zsolt úgy tesz, mintha Magyarország valójában a dúsgazdag amerikai nagybácsi lenne, aki megteheti, hogy két kézzel szórja a pénzt a szegény rokonoknak. A magyar közpénzmilliárdok büszke két kézzel szórása nem váltja ki azt az úgynevezett erős anyaország pozíciót, amely érdemben hozzájárulhatna ahhoz, hogy Semjén Zsoltnak ne kelljen semmitmondó, konkrétumokat nélkülöző, szarelkenő, a valószínűtlen jövőbe projektált baromságokat beszélnie, amelyek arra utalnak: a szomszédos országokkal fenntartott diplomáciai kapcsolatok a bányászbéka segge alatt nyolc méterrel vegetálnak. A magyar kormány leghatározottabb fellépését a hajára kenheti Semjén Zsolt, ez egy üres szlogen, ami mögött egy komolytalan, súlytalan, jelentéktelen, de legalább velejéig korrupt bűnbanda áll. Közben pedig csak arról van szó, hogy a Semjén ­féle, semmihez nem értő szervilis, kártékony paraziták az anyjukat is eladnák azért, hogy 2018­-tól is (lehetőleg az idők végezetéig) Orbán ossza a lapokat a Kárpát­ medencében. És úri óhaja szerint emeljen fel, tegyen tönkre mindent és mindenkit aszerint, hogy a pillanatnyi érdekét mi szolgálja. Ha vannak történelmi bűnök, akkor ez az egyik legnagyobb mind közül: amit nemzetpolitika cím alatt művelnek."
Vajna Tímea fotóval reagált arra, hogy kommentekben gyakran lófejűnek nevezik
@Cefi: Az abrakos zsák már másra nem használható, csak zabálásra. Olyan már mint egy rossz óra, 12-őn áll és 6-ot mutat.
Alagútban ragadt a 2-es metró az utasokkal
http://b1.blog.hu/2017/02/07/nala_alkalmasabb...
A vizsgálatot a gazdasági bizottság elnöke kezdeményezte. Ő Tiszta Kezek magyar fideszes megfelelője, a puritanizmusáról és morális hajlíthatatlanságától közismert. Bánki Erik, csiga gerincű. Ő volt az, aki törvénymódosítást terjesztett be arról, hogy a Nemzeti Bank alapítványainak vagyona veszítse el közpénz jellegét. Ugyancsak ő volt az, aki törvényben engedte meg a Magyar Postának, hogy eltitkolja a gazdálkodási adatait. Továbbá az is ő volt, akinek tavaly két inaktív, halott cége 55 millió forint hasznot hozott. Mondom, inaktív, halott cége. Valamint az is, aki "technikai hibaként" diplomát hazudott magának. Ugyancsak technikai hibaként" egy teljes céget el tudott felejteni a vagyonnyilatkozatából. Ezek után az biztosan állítható, ha valaki, Bánki Erik jól ismeri a magyarországi korrupciót. Igazi innovátor: nemcsak azért, mert neki az inaktív cégek is váratlanul több tízmilliós nyereséget termelnek időnként, hanem nyelvi-kulturális értelemben is. Már magát a kifejezést is ő találta ki, hogy elveszíti közpénz jellegét. Nála alkalmasabb embert nem is találhatott volna a Fidesz egy korrupciós ügy kivizsgálására.
Amerikában kezdene új életet Majka és családja
@Mirabilis: A Majka féle celebeket szándékosan futtatják és ők is tudják, hogy egyik napról a másikra mennek a levesbe, ezek az életművészek. Ebből a zenei tudásból kint nem fognak megélni. Eminem amerikai rappertől a tudása fényévre van.
Vajna Tímea fotóval reagált arra, hogy kommentekben gyakran lófejűnek nevezik
@quadrocopter: Így van, az öreg patásék nem adnak a 48-ból, nyergelj, fordulj.
Kilyukadt a 49 milliárdból felújított Dagály
@papa.49: A fidesz egy politikailag köpönyegforgató alakzat, dugóból még exportálhatnának is, nagyhatalom vagyunk.
Német Zsolt: ha jól értjük a szavait, akkor utólag folyik a kommunisták agyagba döngölése. Tudja ezt a főnöke, az MSZMP-ből indult Martonyi János, vagy azok az egykori állampárti vezetők is, akik mára a Fidesz rendezvényeinek rendszeres látogatóivá váltak.
Elfelejtettek ugrótornyot építeni a vizes vb-re
@Qqberci: Helikopterről is lehet ugrani a Pasaparki medencébe, ott kiépült a tetőteraszon az ugrótorony. Rogán Tóni építette a letelepedési kötvényből. Sőt futotta még a Balatonlellei nyaralójába is új medencére amely legalább 10 millió forintba került. Ilyen a fidesz féle munkaalapú társadalom. (Ki tud többet a Szovjetunióról vetélkedő menedzsere )
https://atlatszo.hu/2016/11/28/roganek-nyaral...
Puzsér nyílt levele Botkához: önnek nem a Fidesszel van baja, hanem azzal, hogy nem önök lopnak
Úgy látom: a Brexit­re szavazó legsötétebb brit paraszt is akadémikus az MSZP színe és virága mellett. De ez is tökmindegy, ezeknek szerintem semmi más céljuk nincs, mint valahogy átcsúszni 2018-ban is a parlamenti küszöbön és csendes egyetértésben elvegetálni újabb négy évig az adófizetők pénzén.
Új szerelmével fotózták le Sarka Katát
Sarka Kata meg az ő sarka képviseli a nemzeti-konzervatív-keresztény értékrendet. Mint a pálinka, akác, székely zászló, turulszar, nemzeti vakvágta, házelnöki bajusz, pitykés struccpörköl a baszki Izaurával együtt. A munkaalapú társadalomban vett táska márkája Yves Saint-Laurent -most már csak Saint Laurent-, ami több százezer forintba kerül. A márkát egész pontosan 1650 dollárért, azaz 477 ezer forintért lehet most beszerezni. A médián naponta végigvonagló, gondtalan életet élő celebnépség ilyen szokatlan gesztusra vetemedik. Szomorú és egyben dühítő, hogy az ilyen feltűnési viszketegségben és mániában szenvedő celebpicsák azt hiszik, hogy a magamutogatásuktól önmagukban értékesek lesznek.
Milliós fizetést kapnak a bukott olimpia szervezői
"Ilyen árokásó, saját népét akár feláldozni is kész önző f*sz talán még soha nem csimpaszkodott ennek a nyomorult országnak a trónjába. Miközben te a beszarni készülő hűtő tetején rendezgeted a sárga csekkeket. A bűnszervezetben mindenkinek megvan a helye, a geciségek körbeérnek és az égig."
Lázár nem bírja az alkoholt, de a Csíki Sört megkóstolja
Nincs egyetlen nap, amikor nem fosnak bele az arcomba kormányzatilag, nem próbálnak
retardált kreténnek, óvodásnak, öntudatlan kergemarhának nézni. Van aki ezt rendszeresen, menetrend szerint, mintegy nemzeti sportként űzi és nem fonnyad le a pofájáról az a sunyi, önmagával elégedett, hazug vigyor. Nem kell különösebben bemutatnom a főszereplőt, hiszen csütörtök van. Úgyhogy hazudozzál csak tovább nyugodtan, mi ezt is felírtuk, nem került semmibe. A jutalmadért majd jelentkezhetsz te is a többiekkel együtt. Majd akkor merengjél el, hogy ekkora nagy cinikus pofával, nulla gerinccel és nulla lelkiismerettel érdemes volt ­e nálad sokkal hülyébbek miatt elárulnod a hazát. Trafikonként, térkövenként, mangalicatelepenként. Nem foglak megszánni, ne aggódj. Addig meg – bár borzasztóan, rettenetesen és kurvára unom már hetente hallgatni a magabiztos nagy pofádat.
Kilyukadt a 49 milliárdból felújított Dagály
@kiscsillag66: Az épület átadási csapatból már csak L Simon László hiányzik, a nemzet energetikai szakértője.
5 milliót fizet egy tanulmányt a KDNP a szingliadó atyjától
Jobban kommunikálható az átlaghülye átlagmagyar átlagember felé az, hogy a kormány
csökkenti az adókat és támogatja a családokat, nem beszélve az ingyenes gyermekétkeztetésről! Csakhogy mi – akik már felneveltük a gyermekeinket, vagy akik még nem vállaltak gyermeket, esetleg nem lehet gyermekük – fizetjük a családi adókedvezményt és a csökkenő SZJA-­t, ahogy az “ingyenes” gyermekétkeztetést is. Holott mindenki jobban járna, ha nem kegyként osztogatott támogatásokra kellene számítania, hanem normális bérekre, amiből képes eltartani és felnevelni a gyermekeit, illetve amiből maga is meg tud élni, akár még félre is tud tenni idős korára. Ma ez esélytelen a legtöbbünk számára. Nem a lehetséges családtámogatási formákról kellene agyalni és a haverokat, vazallusokat agyonfizetni a közpénzből.
Semjén Zsolt szerint a Rolling Stones az ördög
A Semjén-féle, semmihez nem értő szervilis élősködők, akik az anyjukat is eladnák. Csak azok a messzi földön híres, szájbatekert keresztény erkölcsök ne lennének, amelyekre hivatkozva ezek az ájtatos élősködők naponta kioktatnak mindenkit arról, hogy miként, hogyan kellene élni, szaporodni, a nemzet felemelkedését szolgálni.
Tovább enyhítették Kulcsár Attila büntetését – az ítélet jogerős
"A törvény olyan, mint a pókháló, amely megfogja a kisebb állatokat, a nagyobbak azonban átjutnak rajta. A dongó beléje jutva széttépi, s kirepül belőle, a kis légy azonban fennakad benne.” (Temesvári Pelbárt )
Kiakadtak a szülők: elsősöknek magyaráz "apa fütyijéről" a felvilágosító-kifestőkönyv
Amihez hozzányúltok, azonnal trágyalévé válik a kezeitek között, de soha nincs felelős, csak Soros György van, meg a sunnyogó, vagdalkozó, terelő propaganda. Hetedik éve teszitek rendbe az elmúlt nyolc év által szerintetek tönkretett oktatást, és mi lett belőle? Soha a büdös életben nem volt ilyen szörnyű a helyzet. Nem kell a hörgés és mellébeszélés: a PISA­ eredmények pontosan mutatják, az eredményeket. Ennyire futja a hozzáértésetekből, meg arra,hogy apa fütyije nagy lesz és megkeményedik. A lánynemű egyetemisták meg szüljenek unokát Kövér László portásnak, a fiúk növesszenek bajuszt és fingják teli a liftet férfiasan! Az kell ide, a magyar pusztába, két gémeskút közé. Nesztek, parasztok.
Németh Szilárd: szívesen laktam volna olyan konténerben, mint a menekültek
"A csepeli proligyerekből tanítóbácsivá cseperedett, először SZDSZ-­es, majd fideszes politikussá erősödő birkózószövetségi elnök és rezsinagyonbiztos jelenleg a magyar emberek, a magyar családok és a magyar gyermekek megvédésével megbízott lépegető exkavátor pozíciót tölti be. Szellemiségében is. Németh Szilárd rengeteg mindenre alkalmas (nyilván), kivéve a vitát. Vitázni – szerintem – érvekkel szokás egy adott evolúciós fejlettségi szinten. Alatta: aki hangosabban ordít, annak van igaza. Aki sokszor és egyre emeltebb hangon mondja el ugyanazt a baromságot, annak méginkább igaza van. Mármint abban a másik dimenzióban, ahonnan Németh Szilárd ide katapultált. A rettentően nagy baj ott van, hogy ez az ember nem egy csepeli kocsma asztalánál osztja az észt a hasonlóan cizellált lelkű­agyú kollégáinak, hanem jelen esetben a magyar kormányt képviseli."
Két állását is elvesztette Matolcsy barátnője
"Miközben tanult magyar fiatalok százezerszámra vándorolnak külföldre, itt szerelmes
jegybankelnökök osztják az észt és lopják a közöst. Polt Péterrel egy ebéd mellett tárgyal a megúszásról, és semmi nem történik. A magyar társadalom ingerküszöbe az egekben, a devizahitelesek fájdalma pedig – a szamárbőgés analógiájára – nem hallatszik az égig.
Matolcsy, a magyar jegybank elnöke, aki a Pallas Athénéről elnevezett átláthatatlan alapítványi hálózat révén nyúlt bele a tutiba, aki – mint minden lelkiismeretes, becsületes ember, aki tudja, hogy jó munkát végez – két rettegés között magántestőrséget szervezett maga köré, aki rajong a keleti kultúráért és a misztikus dolgokért – a szakmai, ekrölcsi dilettantizmusán túl, emberileg is egy trágyadomb. Alapvetően nem ránk tartozik, de mindezek tetejébe hosszú évek óta csalja a feleségét. Amiről egy árva szót nem kellene szólni, ha 2010 óta tartó románcát és hősszerelmét nem szintén a mindenki más pénzéből finanszírozná."