Eladott Ország

Orbán hatalmas építkezésbe kezdett – valami készül Felcsúton
@Pegero: ma, 13:35; Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén. Nagy kár, hogy anyád nem a WC-re ült amikor megszülettél, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te rohadt szarházi faszszopó fideszes gerinctelen patkány!
Ebben elsők vagyunk az EU-ban – sajnos
@Cincinntatus: ma, 15:44; Nem csak most van a családok éve, hanem egyfeszt. Ezen felbuzdulva túrtam egy kicsit a nyilvánosan hozzáférhető vagyonnyilatkozatok között, hogy alá tudjam támasztani az össznépi örülést, el ne találjon dőlni, mint félsertés az ólban. Kezdetnek mindjárt Veresné Novák Katalin Éva vagyonkáját szemléztem (már ami bekerült a nyilatkozatba), ide is másolom: Budapest, XI. kerületében egy 240 nm-es családi ház felének a tulajdonosa, ezt 2010-ben vásárolta. Ugyanebben a kerületben 2003 óta fele részben tulajdonosa egy 90 nm-es társasházi lakásnak. Még mindig ugyanott 1996-ban vásárolt egy 56 nm-es lakást. Szegeden van egy 67 nm-es lakása. Szintén Szegeden van egy 166 nm-es lakása is. És még mindig Szeged, 174 nm-es lakás. Balatonlellén van egy 47 nm-es üdülője. Szegeden egy 50 nm-es garázs fele. Más nincs, például autó sem. Hol marad a négy kerék? Az ingatlanokon kívül van még 14,5 millió forint bankbetét, kap tőlünk 997 200 forint alapfizetést , azóta az összes államtitkár fizetését havi 1,3 millióra okosították (az egyéb juttatásokat nem lelem) és van évi 2,1 millió forint jövedelme ingatlan bérbeadásból. Ez mondjuk elég soványka, de talán szeret a család egyszerre öt házban lakni. Ki tudja? A baj csak az, hogy ezen a néhány családon (és akkor a Tiborcz, Matolcsy, Mészáros családokat, valamint azokat a famíliákat nem soroltam fel, akik néhány év leforgása alatt szembeszökően megtollasodtak) kívül van még ebben az országban pármillió olyan család, amelyik nehézségekkel küzd, nem tudják taníttatni a gyerekeiket, de még a gyógyszereiket sem képesek kiváltani sok esetben. Ha már az a néhány család, amelyik ilyen istenáldotta tehetségeket adott a honnak, akik ügyesen megtollasodtak, esetleg jól lakott, ideje lenne a többiekről is elgondolkodni. Nem adományok és alamizsnák formájában, hanem elsősorban munkahelyek, emelkedő bérek, infrastruktúra, szociális biztonság, az oktatás fejlesztése, tehetséggondozás, ösztöndíjprogramok keretében.
Ebben elsők vagyunk az EU-ban – sajnos
@Cincinntatus: ma, 15:44; És ha eladja az ingatlanát a sok pénz látványával mit kezd, ha az ingatlanárak emelkedtek, cserélje kisebbre? Az ingatlanokat éppen a fidesz oligarchák és bűnözői körök vásárolták fel, továbbá a kínai, orosz, arab kötvényesek, üzletelési céllal. Konkrétan. Varga Judit lakhatásának megoldásához felvesz havi 300 ezer forint közpénzt. Férje saját lakásának kiadásából felvesz havi 300 ezer forintot. Azaz van lakása, lakásuk. Budapest központjában évi 4 milliós bevételt hozó rövid távú lakáskiadási vállalkozása van férjével, azaz Airbnb-ztet. Balatonhenyén felhúztak egy 195 négyzetméteres házat. Varga 2018. május óta 1,3 milliót keres havonta, és 1,7 millióra nő a bére miniszterként. A férje, Magyar Péter 2018 szeptembere óta a Magyar Fejlesztési Banknál dolgozott, ahol 1,5-2,35 millió között kerestek az igazgatók, a Diákhitel Központnál pedig 3,5 millió forintot üti a számláját.
Szijjártó megint az ENSZ-szel vitatkozik
Az ENSZ migrációs és az ENSZ menekültügyi megállapodását a magyar kormány nem írta alá - pedig az nem kötelezte volna semmire, hiszen csupán szándéknyilatkozat. Hogy ezt a témát Szíjjártó miért melegítette fel, azt nem tudom, de el tudom azt képzelni, hogy el akarja terelni ezzel az emberek figyelmét arról, hogy a magyarországi jogállamiság ismételten össztűz alatt van az EU-ban. Hát Petya, így működik ez a fránya demokrácia. Proliul: erősebb kutya baszik, leszel te még alul. Tehát a gond, hogy a 2/3 aki megszavazta nem veszi figyelembe az 1/3 akaratát...jaj Petike ez olyan ismerős.
Ebben elsők vagyunk az EU-ban – sajnos
@Cincinntatus: ma, 13.1; Írod: "Valahol mindig virágoznak a rózsák!" Annak virágoznak akik ilyen faszszopó fidesz hülye barom, mint te vagy ! Te cinikus gerinctelen patkány!
https://uploads.disquscdn.com/images/5d4cda07...
Ebben elsők vagyunk az EU-ban – sajnos
Budapest lett a világ leggyorsabban dráguló városa. Ez önmagában egy jó hír is lehetne – hiszen értéknövekedés történt -, azonban a fizetések messze nem követték ezt a brutális, 22%-os emelkedést, ami a fővárosi lakáspiacon történt az elmúlt egy évben. Egyre több Budapesten tanuló diák számára vált szinte elérhetetlenné egy megfizethető albérlet, ezért egyre többen kénytelenek a város perem kerülteibe, esetlegesen agglomerációba költözni. Na de lássuk konkrét számokkal is ezeket a változásokat: https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Ugyan a magyarországi fizetések is emelkednek évről-évre, azonban nem 22%-os mértékben. Ezeket az ingatlanokat hamarosan már csak a tehetősek engedhetik meg maguknak, ugyanis az átlagban közel 1 millió forintos négyzetméter ár (természetesen vételárról beszélünk, de a vételár a bérleti díjat húzza magával) a hazai átlagfizetések mellett lehetetlen helyzetbe sodorja az emberek nagy részét. Nem kell már talán sokat várni arra, hogy luxusnak számítson az, ha valaki egy paneltömb 10. emeletén tud magának lakást vásárolni vagy bérelni, valahol a X. kerületben. A valóságtól teljesen elrugaszkodott árakat talán csak a képviselői fizetések követték, nekik azonban tucatszámra osztogatják az önkormányzati lakásokat – többek között a várnegyedben – ezért számukra huszadrangú kérdés az áremelkedés. 2020. január 1-jétől ismételten 27%-os áfakulcsot kell majd felszámolni, és a helyzet még katasztrofálisabb lesz, nem beszélve az építési vállalkozások helyzetéről.
Orbán hatalmas építkezésbe kezdett – valami készül Felcsúton
A demokrácia melós dolog, nem is kifizetődő, kár is rá időt pazarolni, főleg úgy, hogy állandóan őrizni kell a látszatot, hogy ez még az. Pedig már régen nem. Lássuk be, ez rohadt fárasztó. Ezért aztán sokkal nagyobb haszna van annak, – a hat éve tartó szabadságharc is így nyer értelmet – ha módszeresen lebontunk mindent és illiberálisnak kiáltjuk ki azt az országot, amelyet mindenáron egy (fél)ázsiai diktatúra szintjére akarunk eljuttatni. Mivel az alkotmányos demokrácia fárasztó jogállami kereteit már sikerült lebontani, a parlamentet egy futószalagot megszégyenítő szavazógépezetté silányítani, az igazságszolgáltatást a szűk kör szolgálatára idomítani azért, hogy semmi akadály ne gördülhessen a nagyüzemi harácsolás és közpénz eltulajdonítás útjába. És majd ha már a csirkefarhátra sem telik hónap elején, akkor talán sikerül megérteni, hogy nem lett volna szabad kilenc évig önfeledten tapsolni annak, hogy a maffiaállam alapköveit a szemünk láttára rakták szépen egymásra.
Gulyás Gergely a civil szervezetektől is támogatást kért
Azért abban van valami elemi erejű undorítóság, hogy az Európai Tanács milyen undorító módon hányt bele az európai választópolgárok orcájába és köpte le a demokratikus választást -, amikor Gulyás Gergely jóllakott óvodás Miniszterelnökséget vezető sztárjogász tényleg a cigányokat a civilek ellen és a civileket a cigányok ellen kijátszva, uszítva tolja, hogy nekik márpedig jár a Norvég Alapok 70 milliárdja és vagy ők fogják megmondani, hogy annak a 10%-át ki mire költse, vagy senki. Mert nekik egyáltalán nem elég a 90%, ők a 70 milliárd 100%-áról akarnak dönteni. Norvégia részéről elvárás, hogy a teljes össze 10 százalékát egy kormánytól független intézmény ossza szét a magyar civilek között, ezért inkább nem kell nekik 63 milliárd, csak azt a 7 milliárdot nehogy olyanok kapják és ne olyanok rendelkezzenek a sorsáról, akik nincsenek rajta a kormány pozitív, rezsimet éltető, széllel szembe soha nem pisilő szervezetek listáján. És [email protected], Gulyásnak tényleg ráfért a pofájára, hogy Norvégiával a vita tárgya az, hogy ők, a magyar kormány nem viselik el, hogy az amúgy is jól eleresztett Soros-szervezetek kapják azt a pénzt, hanem az egészet a cigányok felzárkóztatására (!), mert ott sokkal jobb helyen lenne. Ez az az cinizmus és arrogancia, amit még Lázár János, a műfaj egyik felhőkarcolója is megirigyelhetne.
208 millióba került, hogy Orbán szólt Sopronban és a Balatonon a fesztiválozókhoz
@kereső: ma, 09:09; Gerendai Károly teli is bömbölte a sajtót minden évben, hogy már megint veszteséges. Ennek örömére kapott is pénzt a közösből rendesen. Nem mindig persze, mert 2013-ig valahogy megállt a lábán a dolog, aztán meg nem annyira. Csurrant-cseppent az adónkból (gyakorlatilag átláthatatlan módon, csatornákon átláthatatlan összeg), de szerencsére Gerendai nem szégyellte ezt, mert elég adót befizetett az államnak, legalább egy keveset visszakapott. Ezt ő nyilatkozta egy interjúban, nem én mondom. Értem én ezt, csak azt nem, hogy nekem miért nem törleszt vissza valamit az állam, ha már. De mindegy, mert Gerendaiék eladták a Szigetet egy brit-amerikai befektető cégnek. Gratulálunk, én személyesen is örvendek, hogy adóforintjaimmal eddig is támogathattam az üzleti sikert. Annak meg plánehogy örülök nagyon, hogy olyan exkluzív közönséget fújt össze a szaharai szél a Pink koncertre, amilyet. Ott nyüzsgött természetesen Orbán Viktor veje, mert neki mindenhol ott kell lennie, ha éppen nem bokros teendőit intézi Bahreinben. Vele volt az asszony is, mert első a házasélet. Matolcsy Ádám fia – bútorgyáros és Origo-tulajdonos – jókat csacsogott Dirk Gerkenssel, a TV2 vezérigazgatójával. Ott volt még Szivek Norbert, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezetője, az MVM kommunikációs igazgatója, Kökény-Szalai Vivien, aki színvonalas, korrekt csatornát csinált a TV2-ből, hogy Vajna bácsi örüljön. Továbbá, sőt, elsősorban ott volt Rogán Cecília. A fentebb felsorolt – miniszterelnöki sarj, vő, miniszterfeleség, médiatulajdonos – társaság tagjairól semmi más nem jut eszembe, minthogy seggnyaló, élősködő, nagyarcú, a hatalom seggéből ki sem látszó, erkölcstelen, etikátlan, gerinctelen. Meg azokról is, akik most nem rázták a mi pénzünkből méregdrága rongyot a bulin. Normáliséknál a közpénz körül sertepertélők nem engedik meg maguknak, hogy a pereputty is ott zizegjen a mézescsupor körül. Még a látszatot is kerülik.
208 millióba került, hogy Orbán szólt Sopronban és a Balatonon a fesztiválozókhoz
Hülyítik a fesztiválon azokat a fiatalokat, akik még nem emlékezhetnek '89-re, nekik még be tudják mesélni, hogy orbán zavarta ki az oroszokat. Erre a legjobbnak egy fiataloknak szóló fesztivál felel meg. A végén még a szigeten is eljátszák ezt, habár ott több a külföldi mint a magyar, ők úgysem értik, de ha igen, akkor is tojnak rá. Ez az "ember", mármint Orbán teljesen nárcisztikus, állandóan látni és láttatni akarja magát.Sajátláb hercegkisasszony részt vett a 2012-es vagy 2013-as VOLT szervezésében, amikor is összehaverkodott Lobenwein Nándorral, a helyi VOLT-főszervezővel, olyannyira, hogy Lobenwein és zenekara húzta a talpalávalót a hercegkisasszony lagzijában, és azóta is él a haveri kapcsolat. A fesztiválozók - mármint a látogatók - egy része kissé zokon vette a spotot is, meg azt is, hogy a hercegnő fesztivállátogatását kísérő biztonságiak némileg zavarták az önfeledt bulizást. Persze, ha közben némi pénzmozgás is történik, az csak "segít" a történelem és az emlékezet átírásában. No és Gerendai nem fog a saját zsebe ellen beszélni aki újabban már a Lupa-tóval nyerészkedik. Gerendai és a Lobenwein is csak egy-egy jellemtelen, vén fidesz prosti. A szánalmas magyarázkodásuk pedig csak rontott a megítélésükön. Ez a szarházi is meghálálja a drogtanyájára kapott állami adóforintokat! Kilóra megvették a majmot. https://uploads.disquscdn.com/images/a0d54086...
Brutálisan leszakadtak a magyar nyugdíjak
@reagens: ma, 06:38; Most már csak egy "takarékossági trükk" van, egy utolsó megszorítás, hogy megszabaduljunk, Európa második legnagyobb géniuszától.
http://www.avx.hu/forum/uploads/monthly_08_20...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Putyin egyik legfontosabb kelet-európai barátja, Orbán Viktor Oroszországban nyaral
@tulipan: Sajnos amíg a bűnöző cigányt börtönbe nem zárják, illetve szabadlábon van, addig ez a beképzelt öntelt, mocsok szarik mindenre.
Hidvéghi Balázs szerint "reménykeltőek" Ursula von der Leyen kijelentései
@F_Viktor: tegnap, 18:52; Nem tudják a jogállamiság helyzetét vizsgálni. Ha nem maradt jogállamiság.
https://uploads.disquscdn.com/images/8e3e877c...
Majd a fidesz három bölcse megvétózza, az EPP bölcseit, mi meg beszopjuk a bölcselkedéseket.
https://uploads.disquscdn.com/images/9da71bce...
https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--r06iDK...
Putyin egyik legfontosabb kelet-európai barátja, Orbán Viktor Oroszországban nyaral
A bűnöző és politikai prostituált csúti cigány többek között KGB-s ügynök is volt. Átvilágításon nem esett át a többi szarházi és ingyenélő talpnyalóival együtt. Az ügynöktörvény tárgyalását többször lesöpörték az asztalról. Az egész fidesz banda vezérkara nemzetbiztonsági szempontból veszélyesek és zsarolhatók, amellett hogy a bűnözést állami szintre emelték, ez rosszabb mint az olasz maffia.
http://hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg...
https://djnaploja.files.wordpress.com/2015/03...
114 ezren buliztak a debreceni Nagyerdőben
Matolcsy Csörgősipkás Rómeó unortodox közgazdasági zseni és Putyin díszdoktor elvtárs nem volt ott a bulin? A lényeg, hogy ne jöjjenek a migránsok és a hűtőben mindig legyen még egy sör, vagy hozzon mindenki magával még egyet.
Hidvéghi Balázs szerint "reménykeltőek" Ursula von der Leyen kijelentései
"Tudja, Pelikán elvtárs, egyszer majd kérni fogunk magától valamit." A Rákosi-korszak paródiája az Orbán-korszakban válik valósággá?...
https://www.youtube.com/watch?v=za-zLQYGAh0...
Ami árnyalja a képet, az az, hogy Orbán egyfajta német leányvállalattá tette a magyar gazdaságot. Túl sok haszon képződik azon, hogy Orbán kiárusította az ország teljesítőképességét a német multiknak. ,tiszteljék a közép-európai országokat, nemzeteket" azaz Orbániát és a famíliát. Tudja nekem is 7 gyerekem van, különböző nőktől.
https://a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2...
Halálra gázolt a tehervonat egy férfit Berettyóújfaluban
@papa.49: Agyára ment a jólét, vagy neki ment a falu párttitkárának/ Döbrögijének, mert övé volt az első éjszaka joga, azaz a ius primae noctis. ... a földesúrnak joga volt a jobbágyasszonyokkal elhálni a nászéjszakát. Mi, magyarok, immár a Vezérünk álmaiban testet öltő sajátságos úton járunk Európában. A templomban meg azt prédikálta neki a pap, hogy „Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa” azaz:nyasgem.
Oroszországban kirándul Orbán Viktor
Ma-holnap odajutunk, hogy menekülnie kell majd innen a tisztességes embernek. Nem mellékesen, egy hivatalban lévő miniszterelnöknek minden feladatával kapcsolatos tevékenysége nyilvános kell legyen a választói felé, akkor is, ha azt szabadsága ideje alatt teszi, ez közérdek, de itt nem politikusról van szó, hanem egy politikai bűnözőről, tehát teljesen természetes, ahogy ezt a választók felé kezelik. Személyes véleményem, hogy ez az embernek látszó sejthalmaz a magyarság eddigi legrosszabb, legkártékonyabb vezetője. Rendezgeti bankszámláit személyesen.
A legnagyobb nemzetbiztonsági kockázat ez az idióta, a sok hülye meg ciklusról ciklusra megadja neki a 2/3-ot, legalábbis ha nem, választási csalással nyer.
Halálra gázolt a tehervonat egy férfit Berettyóújfaluban
Kiábrándító: Magyarország a harmadik az EU öngyilkossági listáján. Sajnos ez egy olyan adat, amin egyáltalán nem lehet csodálkozni...
https://img2.hvg.hu/image.aspx?id=4af6cae5-56...
Halálra gázolt a tehervonat egy férfit Berettyóújfaluban
Kiábrándító: Magyarország a harmadik az EU öngyilkossági listáján. SAjnos ez egy olyan adat, amin egyáltalán nem lehet csodálkozni...https://img2.hvg.hu/image.aspx?id=4af6cae5-56...
Kovács Zoltán most a finneknek ment neki, de inkább ne tette volna
Gondba kerülhet a magyar kormány és vele az ország is, hiszen az EU soros elnöke – Románia – július elsejével átadja a stafétabotot Finnországnak. Ez már csak azért is jelenthet problémát Orbánéknak, mert az északi demokráciák arról híresek, hogy azok egyrészt valóban demokráciák, másrészt pedig működnek. Ez Orbán számára vélhetően teljességgel elképzelhetetlen, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a finnek tervei között szerepel, hogy az uniós támogatások kifizetését a jogállamiság tiszteletbentartásához kötnék. Ez pedig, mint tudjuk, nem a Fidesz erőssége, hiszen jogállam ma Magyarországon már nincs, a köztársaság elnevezéssel együtt búcsút intettünk neki közösen. Egyben Desikerült Demokrata Zoltánról mellékelem a fotót: https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/im...
https://uploads.disquscdn.com/images/e786b54f...
A kormányhír felszopó papagáj: https://uploads.disquscdn.com/images/3e773401...
Putyin egyik legfontosabb kelet-európai barátja, Orbán Viktor Oroszországban nyaral
@RonaGyuri: ma, 1:59, Reméljük a csúti új dácsája, az oroszországi Gorkijban (Nyizsnyij Novgorod) lesz.
https://images.alfahir.hu/alfahir/kepek/612c7...
Rákosi Moszkvától mintegy 1500 kilométerre található Krasznodarban, vízzel teli vödröt cipel. Végül 1971-ben az oroszországi Nyizsnyij Novgorodban halt meg.