Eladott Ország

Változhat a munkavállalók eddigi képviselete
@ómió: tegnap, 13:53; A fagyit az ízéért nyaljuk, a segget a hatalomért!
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Magyarok! Csak ennyi kellene, hogy lemossuk a gyalázatot.
https://olkt.hu/wp-content/uploads/2020/01/82...
Továbbra is csak harcra készül a kormány az EU-n belül
@ómió: tegnap, 10:11; Nem kellene talán visszamenni a kérdés megvitatásánál az Árpád házi királyokig?!
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
A visegrádi kormányfőkkel és az osztrák kancellárral találkozik ma Orbán Viktor
@ómió: tegnap, 09:57; Én úgy tudom, hogy 2010-től a fidesz banda van hatalmon. Az ország azóta szarik maga alá, amióta ez a bűnöző és politikai prostituált banda az ország totális kifosztásán, a diktatúra kiépítésén kívül, mással nem foglalkozik. Az EU csatlakozáskor még Csehország mögött álltunk. https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://www.facebook.com/mesterhazy.attila/vi...
Kérdés: Akkor miért nem csatlakozunk, az Európai Ügyészséghez?!
Tüntetők miatt kellett távoznia Macronnak egy színházi előadásról
Magyarok, csak ennyi kellene, hogy lemossuk a gyalázatot!
https://olkt.hu/wp-content/uploads/2020/01/82...
Harc,háború, gyűlölködés van az országban és ez nem is fog változni, míg el nem zavarjuk! "Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!”( Batsányi János)
https://olkt.hu/wp-content/uploads/2020/01/82...
Megadja a fővárosi várólisták megszüntetéséhez szükséges kétmilliárd forintot a kormány
A kormány nem szívességet tesz, kötelességet teljesít. Elég baj az, hogy így kell belőle kitaposni. A főváros nem ennyit, ennek a sokszorosát teszi bele minden évben a költségvetésbe. A kormány ugyanis elszívja a települések – így Budapest – bevételeit, majd egy keveset visszacsorgat belőle. A többit elbassza és ellopja. Hát majd most két milliárddal kevesebbet lopnak el, néhányan nem cserélik le a luxusterepjárójukat az idén is. Ki fogják bírni. Azt már csak búcsúcsók gyanánt lehelem ide: Szijjártó azt mondta, a fideszesek 4 éven belül embert akarnak küldeni az űrbe. Én ebben benne vagyok. Sőt, örömmel indítunk gyűjtést erre a nemes célra. De csak akkor, ha az összes hatalommániás fidesz geci felmászik arra az űrhajóra (félő, egy nem lesz elég), és visszaútra nem kapnak jegyet.
Kamu Geri Budapestjén már húgyozni is lehet a villamoson, vécé sem kell
@Eriksson: @durbincs: @division: https://uploads.disquscdn.com/images/0c5e643f...
Ez a Bede vadhajtások fideszes seggnyaló firkásza újabban abból él, hogy megmutatja a világnak, mekkora egy ostoba kretén. Lassan kinéz neki is egy kulturális államtitkári pozíció. Nagyon úgy fest, hogy talán a [email protected] másik végére kerül ez a droid! Sietnie kell szegénynek, kevés ideje maradt a prezentációra. Esélyes hogy az orbitális túlsúlya és a koleszterinje pár éven belül elviszi ezt a nyomorult fidesz barmot.
Áll a bál a BKV-nál: Kamu Geri átverte a dolgozókat, elmaradt a beígért béremelés
@Shikari: január 3., 9:11; Mert Tahó Pityu idején is felverte a pénz a BKV dolgozókat. A szakmunkások és diplomás szakemberek már régen a kerítés túloldalán dolgoznak. Mi pedig maradunk, időnként sírdogálunk egy kicsit, aztán robotolunk tovább, ameddig bele nem pusztulunk a családbarát jobban teljesítésbe és a miniszterek milliós fizetéseibe. Mert mi így szeretjük.
Hadházy Ákos: A “legfőbb ügyész” tetteti a hülyét
Eddig is tudta mindenki, hogy Polt Péter a fidesz bábjaként teszi azt, amit tesz. Az Elios ügy kirobbanásakor mindenki pontosan tisztában volt azzal, hogy az égvilágon semmit nem fog találni az általa vezetett ügyészség. Mint ahogy nem nyomoz Mészáros, Rogán, Matolcsy vagy épp Farkas Flórián után sem. Nem nyomoz, mert ez nem érdeke a kormánypártnak. De Poltot ez nem zaklatja föl, a szintén a Fidesz kezében lévő ÁSZ-hoz hasonlóan – ki tudja még kinek –, de hétről-hétre azt próbálja bizonygatni, hogy ő márpedig független mindentől és mindenkitől, valamint neki ne mondja meg senki, hogy ki a bűnös és ki nem, azt ugyanis ő mindenkinél jobban tudja.
https://olkt.hu/wp-content/uploads/2020/01/82...
Bogár Lászlóé a hét vicce: „Jelenleg a legnagyobb érték Magyarországon a gondolat és a közbeszéd szabadsága”
Ez az ember is csak egy a sok elvtelen megfizetett seggnyaló közül, akinek nem számít az önbecsülés, az etika, a morál, a szakmája becsülete, a tények, és ezerrel nyomják a hülyeséget. Ezeknek a gazembereknek, úgy van jól, ahogy kommunikálnak, mert így legalább minden megszólalásukkal bizonyítják idiótaságukat, értelmezhetetlenségüket, stb.
https://youtu.be/NUwZnoyOJaY...
Ez az alak már évtizedek óta gyűlölködő, szerepzavaros idióta volt. A szomorú, hogy ez főtanácsadó. Az ég óvjon bennünket, hol ilyenek tanácsolnak és a másik eszement meg is fogadja. Valahogy ez a sok, dagályos szó, amit felböfög a jóember, olyan ismerős régi felvételekről. Rákosiék szónokoltak ilyen elvakult indulattal, ilyen hangnemben, ilyen jelzős szerkezettel. A tehetségtelenségét lexikálisan kompenzálni akaró pontosan tudja, hol a helye, hogy azon a helyen mit várnak el tőle és ennek megfelelően teszi a dolgát. A házőrző kutya lojalitásával felvértezett középszerű konzervatív politikatudós, aki mindig azzal kereste a kenyerét, hogy szolgált és várta a gazditól a jutalomfalatokat.
Ezt tervezi idén a kormány
ma, 14:20; link pótolva, "Kisebb kiigazítások még szükségesek, de az irány láthatóan jó." ( Orbán)
https://a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F...
Ezt tervezi idén a kormány
Fogy el az uniós lóvé. Lesz ez még gyengébb növekedés is. Az Audi pl. Ingolstadtból közel tízezer embert épít le, Győr is sokkal visszafogottabb lesz. És ez csak egy autógyár, amelyiknek komoly érdekeltségei vannak itt, valószínű, a többi sincs másképp. Kíváncsi vagyok, hogyan fogják magyarázni a srácok. Ja, hülye vagyok, hát persze, Soros...
"Kisebb kiigazítások még szükségesek, de az irány láthatóan jó." ( Orbán)
https://a.disquscdn.com/get?...
url=http%3A%2F%2Fimgur.com%2FEt2G8J8.jpg&key=8CWzL9zjrOtoNw63JG5w5g&w=600&h=651
Ezt tervezi idén a kormány
A statisztikába beleszámolják a külföldön dolgozókat, meg azokat is, akik egy napot dolgoztak pénzért egy hónapban. Az egész adat egy nagy hazugság. A minimálbér mostanság a Monarchia maradványain , 1500 euró/hó, a munkanélküli segély pedig 1200 euró havonta, de az nagyon kevés. A picsába, akkor mi életművészek vagyunk, mert 1500 x 340 = 510 000 jó magyar forint Orbániában. Mocsok jó fizetésnek tűnik, de ezt nem egy utcaseprő vagy gyári melós kapja a cementgyárban Királyegyházán, hanem egy jobb képességű orvos talán, aki – mint kiderült – náluk úgy 5-8 ezer euró között visz haza havonta. És ne higgye senki, hogy nem tudnak rólunk, hogy nincsenek tisztában azzal, ami itt megy, mert de. Tudják, látják, csak nem értik. Mert ez legfeljebb azoknak felfoghatatlan, akik olyannyira messze vannak innen, hogy el sem tudják képzelni, milyen ebben a szarban vegetálni. Mi lettünk az európai Észak-Koreai Népköztársaság. Főleg most, hogy már a külföldi tudósítókat is cenzúrázzák. Két teljesen különböző világ, ugyanúgy, ahogy évtizedek óta van: egyfelől az oly régóta vágyott nyugati (európai!) életszínvonal és a mienk: a széthazudott, hamis, csóró, ki ha én nem, buta, pökhendi felsőbbrendűség. Meg G néni-bácsi Baszomfalván, aki azt hiszi, csak az a menő, amit az ezeréves falujába beszűrődik a való világból.
Szexuális erőszakkal gyanúsítják a kunágotai lelkészt
Épül szépül Orbán Viktor régi vágású kereszténydemokráciájának terve, valójában a húszas-harmincas évek dzsentri urambátyám-világa. Nosza, váltsunk hát ismét köpönyeget, és mivel az új rendszerhez immár minden adott – földbirtok, kastélyok, pénz, gazdag és szegény ember egyaránt – itt az idő, hogy építsünk egy régi vágású kereszténydemokráciát.
Hogy az annak a kornak tulajdonított „első éjszaka joga” igaz volt-e, vagy csak amolyan „urban legend” szóbeszédféle, nos, arra nézve én nem tudok hitelt érdemlően állást foglalni, de tény, hogy a cseléd nőszemélyek legfőbb kötelessége az volt, hogy sok cselédgyermeket szüljenek. Lehetőleg fiúkat, akik aztán felnőve majd keményen tudnak dolgozni az uraságnak. Már alig várom mikor jönnek a nemesi előnevek, előjogok, a lovak, lovagok és lovaginák' mindenféle pózban.
Szexuális erőszakkal gyanúsítják a kunágotai lelkészt
Miközben a kormány egy egész országot elmebeteg módon ráültetett a menekültek-migránsok-idegenek gyűlöletére, valójában ezek a húsba vágó kérdések teljesen lekerültek a megoldandó problémák listájáról. A virtuális ellenségekkel szembeni gyűlölködés közepette jellemzően a legkiszolgáltatottabb társadalmi csoportok velünk élő tragédiáit söprik be évek óta eredményesen az ágy alá. Egy kétharmados önkényuralom is kellett hozzá nyilván, de az ellenzék sem mondhatja el magáról, hogy legalább megpróbálta napirendre tűzni ezt a kérdést. Meg a hasonlókat. Hogy az Isztambuli Egyezmény ratifikálására még mindig nem volt kellő politikai akarat, az meg egyenesen vérlázító. Közös szégyene az állampártnak ( fidesz-kdnp) és minden rendpárti szarrágónak. Ha a sértett 12 évesnél idősebb – csak magánindítványra üldözik, a sértettek pedig csak az esetet követő 30 napban tehetnek feljelentést. A gyerek áldozatoknak sokkal nehezebb dolguk van, ha feljelentést akarnak tenni, mint a felnőtteknek, hiszen helyettük csak törvényes képviselőjük kezdeményezheti az eljárást. Egyetlen fideszes képviselő sem támogatta azt a szexuális zaklatás elleni EU-s jelentést, amelyet 91 százalékos többséggel fogadott el az ivarérett magyar emberek tetemes hányada által pillanatnyilag reggeltől estig köpködött, mélyen megvetett Európai Parlament.
Irgalmatlanul pofára estek Gyurcsányék: Nem akar egységes minimálbért bevezetni az Európai Unió
@Nessy: ma, 10:39; Eriksson ide citálta a mindenszo.hu, politikailag inkorrekt blogot. Persze, hogy nem érdeke Orbán strómanjainak és oligarcháinak a béremelés. Lassan már Ázsiai bérszínvonalhon és munkakörülmények ( rabszolgatörvény) között kell dolgozni, és egyre több ázsiai munkaerő van a piacon ( például indiaiak a mezőgazdaságba, tehenészeti telepen stb.)
Változhat a munkavállalók eddigi képviselete
Palkovics Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnökére, továbbá Cser Ágnes a Magyarországi Munkavállalók Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (MSZ EDDSZ) elnökére semmi szükség, mivel ők kizárólag mindig a hatalmon lévő kormány seggét nyalták. Sajnos az ezt megelőzőek, Gaskó István, 1996 és 2016 között a Liga Szakszervezetek konföderáció, illetve 1991 és 2015 között a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnöke, Szőllősi Istvánné (PSZ) stb.. csak egy rakás szarok voltak. A szakszervezetek ugyanis – ha működőképesek lennének – több százezer hazai munkavállalót képviselnének, akik egy esetleges sztrájk alkalmával megbéníthatnák az országot, amely végső soron a kormány bukását jelenthetné. Ez a forgatókönyv azonban – véleményem szerint – nem lehetséges, úgy legalábbis biztosan nem, hogy a szakszervezeti vezetők nagy többsége Orbán zsebében van.
Irgalmatlanul pofára estek Gyurcsányék: Nem akar egységes minimálbért bevezetni az Európai Unió
@Eriksson: ma,10:08; Az továbbra is cél, hogy a tagállamokon belül a minimálbér ne legyen kisebb az adott ország medián bérének 60 százalékánál. "Támogatják-e az egész EU-ra kiterjedő, medián bérhez képest 60 százalékos minimálbérre vonatkozó tervet, Kordás azt mondta, hogy alapvetően támogatják, de inkább csak irányvonalként, a konkrét javaslathoz szerinte még több vitára és egyeztetésre van szükség." Szó sincs "pofára esésről"
https://g7.hu/vallalat/20200116/europai-minim...
Irgalmatlanul pofára estek Gyurcsányék: Nem akar egységes minimálbért bevezetni az Európai Unió
Úgy félnek az Egyesült Európa létrehozásáról, mint ördög a tömjénfüsttől. Anélkül, hogy átgondolnák, netán tájékozódnának az USA működéséről, felépítéséről, ahol minden állam önállóan dönthet saját dolgairól a nagy, közös dolgok mellett, ahol mindenki megőrizheti saját identitását és amellett büszke amerikai. Ahol nagyobb különbségek vannak egy-egy állam közt, mint Európában. Miért lenne rossz az Egyesült Európa? Nem csak a javakat kell elfogadni az Uniótól részt kellene venni a népek életszínvonalának felemelkedésében.Talán jobb lenne bezárkózni, határokat lezárni? Milyen jövőt hozna? Látjuk milyen az állandó nemzet emlegetés, ami nemzeti mindent leromboltak, csak nemzeti máz van.
A kormány betiltaná a civileket? A Századvég már készíti elő a terepet
@ómió: tegnap, 16:08; Mint tudjuk, a Csizmadia-Bayer-Bencsik-Stefka-Lomniczi&Co. hivatásos békemenetelők hangzatos nevei által fémjelzett CÖF-CÖKA, közhasznúnak csúfolt, kormányseggnyaló szervezet a 100 százalékban állami, azaz közpénzből működő Magyar Villamos Művek (MVM) kifizetési listáján szerepelt . Egészen konkrétan 508 millió forintot (= több, mint félmilliárd) tehettek zsebre. A Velencei Bizottság súlyos kifogásokkal terhes véleményt nyilvánított a kormány, nagyszerűségében felülmúlhatatlan civil törvény-javaslatáról, amely véleményt a kormány – közleménye szerint – ívesen leszardos.
Szanyi Tibor megtalálta új, politikai otthonát
@Pegero: tegnap, 19:13; Magyarország 100-ból 46-pontot szerzett tavaly, ez az előző évhez képest egy pont javulás, így az ország a 27.-ről a 26. helyre jött fel, megelőzve Görögországot, azonban ez közel sem igazán nagy siker, hiszen a görögök három pontot rontottak a 2017-es eredményhez képest, így Magyarország Romániával, Görögországgal és Bulgáriával még mindig az Európai Uniói legkorruptabb országai közé tartozik.
https://24.hu/kozelet/2019/01/29/transparency...
A fagyi az ízéért nyaljuk, a segget a hatalomért!
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Egyéni fogyasztás, (AIC) az EU átlag %-ban (PPS, 2018)
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...