Eladott Ország

Orbán Viktor felesége is jól mulatott Patakyék esküvőjén
https://youtu.be/Ik1wfStNShE...
Lehet azt mondani, hogy ez az ufókba belegárgyult, egy ideje a zene helyett hagymázas látomásaival haknizó, nem túl intelligens zenész ilyetén megnyilvánulásai annyira röhejesek, hogy szóba hozni is fölösleges. Viszont ezen a bomlott, gyűlölködő, primitív hörgésen én nem tudok felhőtlenül röhögni. És akkor sem lennék rá képes, ha nem tudnám, hogy ez a nyomorult szellemi rövidnadrág a rendszerváltás idején még országgyűlési képviselőséggel is kacérkodott, midőn az SZDSZ-nek (!) ajánlotta fel szolgálatait és a fiatalok körében elért befolyását; hogy 1998-ban már a szocialisták kampányában zenélte össze magát, amikor is Horn Gyula választási nagygyűlésén vallotta meg baloldaliságát. Az sem baj, hogy a Pataky metamorfózisához illeszkedő zenekar teljesítménye évtizedek óta értékelhetetlen, vagy hogy a frontember elveszítette a kapcsolatát a valósággal és a magyar zene Kósa Lajosba oltott Némethszilárdjának színvonalát hozza valahányszor megszólal. A baj az, hogy ez a nívótlan, gyűlölködő okádék ömlik mindenhonnan, erre a szintre süllyedt a magát nemzeti jobboldalnak és elitnek tituláló politikusok és hívők gyülekezete. Pataky a maga suttyó, nadrágra szerelt kutyaláncos megjelenésével, primitív kommunikációjával, pincesötét szellemiségével.
Hadházy válasza a nemzet házelnökének - Városi Kurír
Igazán megható. Talán itt lenne az ideje, hogy Kövér László vétójogot kapjon a neki nem tetsző állampolgárok döntéseivel szemben és akkor nem fordulhatna elő az a vérlázító helyzet, hogy számára elfogadhatatlan illetők is bemehetnek az ország házába, amit pedig ő lényegében a sajátjának érez. A Hadházy Ákost nem szívesen látja a parlamentben, mert leleplezi a lopásaikat, hazugságaikat, meg az összes szennyet, amit a fidesz ki okád magából! Bezzeg a többszörösen elítélt bűnöző, mint a farkasflóri jelenléte megdobogtatja az ő nagy nemzeti szívét!
Porosenko: Ukrajna kilép minden FÁK-megállapodásból, amely ellentétes az érdekeivel
"1954 –ben újabb fontos esemény következett a Krím történetében: 1954. február 19-én Hruscsov kezdeményezésére a Krími terület az orosz föderációból átkerült az Ukrán SZSZK -ba a Perejaszlavi Rada összehívásának 300. évfordulója alkalmából. A Krím félsziget tehát ekkor lett Ukrajna része. Napjainkban is sokan találgatják, vajon miért adta át az ukránoknak a Krímet Hruscsov? A legvalószínűbb, hogy valamiféle gesztus értékű ajándéknak szánta a második világháború alatt sokat szenvedett ukránoknak, akikhez több szálon is személyesen kötődött. Bár Hruscsov származását és felmenőit tekintve orosz volt, valójában Ukrajna területén nőtt fel, ott végezte iskoláit és később is az ukrán kommunista pártban csinált politikai karriert. A Krím félsziget később, a rendszerváltást követően a az önállóvá váló Ukrajna része maradt, majd 1992 –ben autonómiát kapott Kijevtől."
http://tortenelemcikkek.hu/sites/default/file...
http://tortenelemcikkek.hu/sites/default/file...
A háttérben elhaladó nyugdíjas arckifejezése mindent elmond a Liberálisok sajtótájékoztatójáról
Magyarország a felvirágzás küszöbén áll. Már megint. Az orosz hitelből, oroszok által kivitelezett paksi erőmű mellé már itt is van nekünk a kínai hitelből, kínaiak által kivitelezett Budapest-Belgrád vasútvonal. Csak abban reménykedhetünk, hogy azért zúzott kőre szükség lesz és azt nem Kínából hozzák ide, hanem helyben vásárolják és talán néhány univerzális tehetségű gázszerelő és apuci is hozzáfér némi megbízáshoz. A 8 orbáni év alatt annyit buktunk, amennyit a rendszerváltás óta sem. 8 éve még visszafordítható lett volna ez a folyamat, ma már - szerintem - nem. Bár ne lenne igazam!
A magyarok harmada szerint jobb volt az élet a Kádár-korszakban, mint azóta
Orbán Viktor, aki magánbirtokának tekinti az országot – tévesen, mert az nem az ő, hanem a felcsúti szomszédja nevén van – szólott az alattvalókhoz. Szinte látom magam előtt Reszelőfalán Krumpli nénit, ahogy a konyhában maga alá igazítja a hokedlit és beizzítja a Sokolt, hogy jobban hallja a vallási vezetőt. Megboldogult ifjú koromban mi is így hallgattuk a Szíriusz kapitány kalandjait (az idősebbek a Szabó családot), később a könnyűzenei műsorokat. Csak ezek bennünk nem okoztak maradandó kárt, pedig akkoriban volt menő a Boney M. Krumpli néniben meg kárt okoz, ráadásul másfél millió Krumpli néni van,
( levélszavazatokkal és fideszes algoritmussal 2,8 millió ) ez meg elég nagy tehertétel ennek a nyomorult országnak. Pedig ha belegondolok, hogy a Szabó családdal együtt ott volt nekünk Kádár és akkor is volt marhasok Krumpli néni, aki az élete árán is megvédte volna a puritán kommunista vezért és rendszerét, akkor most sem kell pánikba esni. Az a rendszer is széthullott a francba, a Krumpli nénik megtalálták maguknak a következő Kádárt, csak most Orbánnak hívják. Kicsit ugyan rosszabb, mint az elődje – jó, nem kicsit, mert nagyon -, mert lehet nosztalgiával, vagy gyűlölettel gondolni a feszt épülő kommunizmusra és annak vezetőire, de azt el kell ismerni, hogy ők a lehetőségeken belül azért dolgoztak, hogy az ország lakóinak élhető mindennapokat biztosítsanak. Akkor is, ha ennek az árát a következő generáció is fizette.
A magyarok harmada szerint jobb volt az élet a Kádár-korszakban, mint azóta
Miután az Unió nem ingyenkonyha, sem nem jótékonysági intézmény, hanem egy gazdasági, jogi és eszmei közösség, csak addig élvezhetjük a védelmüket, ameddig teljes jogú tagként kivesszük a részünket a közös munkából éppen úgy, mint a közös feladatokból. Krumpli néni mindebből semmit nem ért, csak a szónokot hallja és hisz neki, bármekkora ökörséget is beszél. Azt felesleges remélni, hogy a Krumpli nénik kihalnak, mert nem halnak ki, mindig van utánpótlás. Arra azonban érdemes gondolni, hogy az előző rendszer is megbukott, hiába szurkolt a rádió előtt az akkori Krumpli néni. Ez most is így lesz. Mert még másfél millió Krumpli néni sem tudja működtetni az országot, ha elfogy a pénz. Ez az egyetlen, ami mozgásban tartja a rendszert. Ha nem jön több utánpótlás, akkor Krumpli néni lesz az első, akinek nem viszi a postás a nyugdíjat. Az első hónapot még ki fogja húzni és még szorosabban csimpaszkodik a vallásalapítóra. A második hónapban már kritikusabban fogadja a szavait, a harmadik hónapban pedig kirúgja maga alól a hokedlit és az első sorban fog üvöltözni a bukott vezér háza előtt. Mert a világ így működik és a Krumpli nénik is így működnek. És a krumplileves bizony krumplileves lesz.
Köllő Babett kislányát és kutyáját is kényezteti
Már úgy néz ki mint egy kivénhedt pornósztár, kenheti már magára is, legalább olyan szaga lesz mint a kutyának.
Kinek nincs helye a Parlamentben? Hadházy kőkeményen visszavágott Kövér Lászlónak
Farkas Flórián egy cigánybűnöző, aki a romákat lopta meg a cigányoknak nyújtott EU-s pénzek elsikkasztásával hatalom közeli büntársai segitségével. Orbán Viktor és a Fidesz vette a szárnyai alá a szavazatokért cserébe. A két éve feltárt bűnügyben máig nem történt felelősségre vonás. Miért képtelenek a romák egységesen fellépni Farkas Flórián és bűntársai ellen? https://youtu.be/5AcvCo__hQg...
A történet így kerek és így letaglózó. A cigányság felemelkedése és önérdekérvényesítő képessége sem a Fidesznek, sem Farkas Flóriánnak nem érdeke. Zsarolható, fenyegethető, riogatható, kiszolgáltatott közösségként viszont még hosszú ideig hozzájárulhatnak a Fidesz hatalomban maradásához. A legtragikusabb az benne, hogy a többségi társadalom is nyugodtan magára veheti.
Kinek nincs helye a Parlamentben? Hadházy kőkeményen visszavágott Kövér Lászlónak
Kövér – a rá és pártjára oly nagyon jellemző módon – úgy gondolja, hogy a demokrácia a következő módon néz ki: a szavazópolgárok a Fideszt juttatták hatalomba, ezért az ellenzéknek kuss van. Egyetlen dolguk, hogy tiszteletben tartsák a fideszes szavazók akaratát és persze Kövér Lászlót, mint ennek a sajátságos demokráciának az őrzőjét. Az a pici probléma, hogy egyrészt ha a Fideszt demokratikusan a választók juttatták be a parlamentbe, akkor az ellenzéki pártokat is. Igaz, hogy nem ugyanazok a szavazók, de ugyanúgy magyar választópolgárok. Ha feltételezzük – egyébként ne tételezzük fel, mert ez így nem igaz -, hogy az ellenzéki pártoknak mostantól az az elsőrendű és lényegében egyetlen feladata, hogy tiszteletben tartsa a fideszes választók akaratát, akkor azt is feltételeznünk kell, hogy a kormányon lévő bandának, de még Kövér László portásnak is az a feladata, hogy tiszteletben tartsa a Fideszen kívüli univerzumban élő polgárok azon akaratát, hogy ők meg más pártokat juttattak be ugyanabba a parlamentbe.
Még mindig nem fizet jogdíjat Andy Vajna tévéje
Nem Vajna kötött alkut a hatalommal, hanem a csuti gecinek kellett a Vajna. A volt parókakészítő még az amerikai adóhatóságot is megvezette, off shore ügyben többet tud, mint a Simicska, ezért kellett a a kancigánynak. A ringyó csak járulékos veszteség az ország részére, ami a vén rohadékkal jár. Akárhányszor olvasok erről a ribancról, meg a vén stricijéről, mindig pontosan ugyanaz jut az eszembe: ezek ki fogják harcolni, hogy felkössék őket.
Andy Vajna nem egy ügyes vállalkozó, hanem egy elvtelen élősködő, aki pontosan tudja, hogy mi az ára Timike milliós ruhakollekcióinak. És ezt az árat nem Vajna, nem is Vajnáné fizeti meg, hanem Kovácsék Kishartyánban, Szabóék Békéscsabán és Nagyék Putnokon. A minimálbérükkel, a közmunkájukkal, a továbbtanulásról csak álmodozó gyerekükkel, a másik országba menekülő unokájukkal.
Kövér László a korábbiaknál harciasabb ellenzékre, nagyobb "ricsajokra" számít az országgyűlésben
Mondja ezt egy rohadt, kommunista gennygóc. Kutyából nem lesz demokratikus szalonna, te szarházi. Igazán megható. Talán itt lenne az ideje, hogy Kövér László vétójogot kapjon a neki nem tetsző állampolgárok döntéseivel szemben és akkor nem fordulhatna elő az a vérlázító helyzet, hogy számára elfogadhatatlan illetők is bemehetnek az ország házába, amit pedig ő lényegében a sajátjának érez. Csatazaj, mi? Meg persze támadások, mert ezt a viharvert, bátor országot kivétel nélkül mindenki támadja. Érdekes, hogy ez azóta van így, mióta Orbán Viktor meghozta nekünk a békét, biztonságot és jólétet. Azelőtt a kormány döntéseit kritizálták, azóta az országot támadják. Fura egy helyzet. Szerencsére itt is visszaköszön az a fideszes remény, amit jó ideje kivétel nélkül minden megszólaló igyekszik belesulykolni a hívek fejébe: az orbáni illiberalizmus a normalitás, de hamarosan erre rájön az egész európai közösség és mindenki beáll Orbán Viktor mögé, hogy az vezesse őket. Hogy hová, az nem teljesen világos, de feltételezem, hogy harcba. Csatába, háborúba. Az alkotmányos költségeket pedig majd elteszik az arra jogosultak, de mégis más lenne ezt európai nagyságrendben művelni, mert Magyarország kis ország és hamarosan nem marad semmi, amit a keresztényi, valamint polgári jólétben dőzsölő polgároktól még el lehetne venni.
Semjén Zsolt: ezt üzeni Csíksomlyó Európának
@justhpeter: "Amióta Semjén a KDNP elnöke, azóta Máriapócson a Madonna-szobor nem könnyezik, hanem zokog." Ha én svéd rénszarvas lennék, akkor azt kívánnám, hogy egy jól
irányzott lövéssel ejtsen el a magyar miniszterelnök-helyettes, mintsem megegyen a migráns, nyomorultul fagyjak meg, és az erdőben még napokig kínlódjak. semjén keresztényminiszter-helyettes úr az eutanázia pártján:
„Ha én kidobott, kóbor kutya lennék, akkor azt kívánnám, hogy egy jól irányzott lövéssel ejtsenek el, mintsem nyomorultul fagyjak meg, megegyen a rüh, éhen pusztuljak, vagy elüssön egy autó, és az árok szélén még napokig kínlódjak.”
Megingathatatlan, mély tiszteletet érez Orbán Viktor és a magyar nép iránt a Zsidó Világkongresszus elnöke
@karma1: --> A kétmillió forintos kérdés: mennyi közpénzből finanszírozott támogatást kapott az Egységes Magyar Izraelita Hitközség?
http://www.visszaelesek.hu/userfiles/koves_sl...
Erős mezőnyhöz zárkózott fel az EMIH, az Egységes Magyar Izraelita Hitközség: fél év bujkálás, halogatás és taktikázás után merészet húzva úgy döntött, 1 millió 848 ezer forint plusz áfáért árulja el, mennyi állami támogatáshoz jutott a hitközség az elmúlt hét évben.
http://m.magyarnarancs.hu/data/Archivum_lapsz...
https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--ySi_Ci...
Megingathatatlan, mély tiszteletet érez Orbán Viktor és a magyar nép iránt a Zsidó Világkongresszus elnöke
Ebben a turbulens időkben, amikor az országot a csúti és bandája szétlopja, mindig az a kedves aki éppen a soros, sőt van amikor az iszlámot dicsőíti, egy igazi politikai prosti. https://youtu.be/7mLtNI13J5U...
Semjén Zsolt: ezt üzeni Csíksomlyó Európának
A magyarságára csak az büszke, akinek nincs másra büszkének lennie. Az pedig, hogy bárkinek a magyarságát megkérdőjelezik vagy megtagadják tőle, egy újabb képzelt ellenség kialakításának az eszköze, külső ellenség híján egy belső ellenségé. Figyeljük meg, ahogy fokozatosan magukévá teszik a szavakat: keresztény, polgár, nemzet, haza, család, magyar stb. Ezzel egy olyan zárt, ideológián alapuló közösséget alakítanak ki, ahonnan azt rekesztenek ki, akit csak akarnak. A magyarság kritériuma többé nem az, hogy beszéled-e a nyelvet, hanem hogy egyetértesz-e a Fidesz-KDNP politikájával. Ha nem az ő feltétel nélküli hívük vagy, kizárnak a nemzetközösségből. Gyakorlatilag erre épül a Fidesz működése. Védik a védhetetlent. Mindezt úgy teszik, hogy rajtuk kívül még soha, senki nem vonta kétségbe például az én magyarságomat, de még a hazaszeretetemet sem. Orbán Viktor és udvartartása viszont naponta megteszi. Hol nyíltan, hol burkoltan hazaárulóznak, idegenszívűznek, szólítanak fel arra, hogy takarodjak az országból. Ehhez csupán annyi kell, hogy ne értsek egyet az ő politikának nevezett bűnözői módszereikkel és ezt ki is merjem mondani.
Az MSZP politikusa ajánlatot tett Bősz Anettnak - olyat..... - Városi Kurír
1. Volt egy faltól-falig ház,
Ó, ez embertelen gáz!
És volt egy huszonéves láz,
Ó, ez embertelen gáz!
És besurrantunk az üres házba,
Hogy szeressük egymást minden délután.
Ó, ez embertelen gáz!
És szeretőt, inget, hitet cseréltünk
A törvénytelen éjszakák után.
Ó, ez embertelen gáz!
https://youtu.be/o-yHgaCFJZc...
Uniós pénzből épült a vendégház, de a polgármester sógornője lakik benne
Mióta a Magyar Orbánság csatlakozott Putyinisztánhoz, egycsapásra megszűntek az országot fenyegető bajok és gondok. A csatlakozás óta hetvenöt atomerőmű épült fel csak a Felcsút-Lovasberény tengelyen, nőtt a közbiztonság, az ellenséget gyakorlatilag jobb belátásra térítette a kormány a munka- és átnevelőtáborokban, folyamatosan emelkednek a bérek. Mióta a fizetés 100 százalékát be kell fizetni a kincstárba, azóta ezzel sincs gond. Cserében az állam ingyen étkezést és ötévente új váltás ruhát biztosít minden polgárának. Az olimpiai belépő állampolgári jogon jár mindenkinek, a 20 éve folyamatosan tartó Magyar Olimpiai Játékok rengeteg érdeklődőt vonz az év minden napján. A Nemzeti Büszkeség Órájában a Nemzeti Tévében mindig felolvassák, aznap mennyi aranyérmet nyertek a magyar sportolók.
Jó itt élni! – sóhajtott fel a Keményen Dolgozó Kisember. Gondosan visszacsúsztatta a fotót a tárcába, háromszor meghajolt Orbán, Semjén, Harrach , Laokoon szoborcsoportja, előtt és ruganyos léptekkel megindult a Szép Jövő Sugárút irányába. Majdhogynem zavarbaejtő, hogy ilyen csóró, mondhatni proli miniszterelnöke van ennek az országnak. Még akkor is, ha valójában igazi példakép ő: a keményen dolgozó kisember mértékletességet, egyszerűséget megtestesítő példaképe. Nem lehet könnyű úgy élni, hogy míg körülötted mindenkinek bejön az élet, te beéred kevéssel, szinte a semmivel, és megmaradsz annak, ki mindig is voltál, a nép egyszerű, nincstelen fiának.
Uniós pénzből épült a vendégház, de a polgármester sógornője lakik benne
https://uploads.disquscdn.com/images/cfdbe50e...
Nem tudom, az EU mit fog szólni mindehhez, de nem is érdekel. Folyton megpróbál minket összezavarni mindenféle Macron-ökonómiai számokkal, de mi nem hagyjuk magunkat. Nézetgyököt vonunk, majd előadunk nekik egy Szájer-fictiont. Közben itthon meg mindenféle civilek folyton közérdekű adatokat igényelnek. Fujj! Aktasáskák. De a civilek ne feledjék, hogy a törvényeket én hozom. Még ha nem is tűnik elsőre valami jogilag megoldhatónak, bármikor elő tudok húzni a kabátom ujjából egy jog-ászt. És végképp ne felejtse el senki, hogy aki keres, az halál!
Gyurcsány Ferenc: Évek óta hallgatom a szöveget a “szemkilövető” Gyurcsányról
Ki követelte éles lőszer használatát a TV ostroma után? Ki terelte a hallgatóságát a Nemzeti Múzeumtól az Astoria felé? Lenne szerecsen -(OV)-mosdatás, ha MINDEN titkosszolgálati feljegyzés nyilvánossá válna.
Gyurcsánytól azért fél mindenki a jobbtól a balig mert túl intelligens és emberi ehhez az elithez és ennek az országnak a népéhez!
“1990-ben még a legígéretesebb ország voltunk az Elbától keletre. A világ elsősorban tőlünk várta, hogy példát mutassunk a többi átalakuló országnak. Hogy lehetett ennyire elrontani mindent? Hogy nem tudtuk megőrizni és kihasználni a lépéselőnyünket? Nem az akarat hiányzott. Minden rendű és rangú ember azt kívánja, hogy hazája gazdag, befolyásos és erős legyen. Ha nem hazaszeretetből, akkor önérdekből. Hisz mégiscsak jobb egy nagy szemétdombon kakasnak lenni, mint egy kicsin. Nem, nem akaratból volt kevés, hanem a képességből. Abból viszont ijesztő mértékben.” Az idézet A féltudású magyar elit című írásból való, szerzője Publius Hungaricus, civil nevén Orbán Krisztián. Miért Gyurcsány Ferenc a legnépszerűtlenebb politikus? Miért gyűlöli a nép és miért retteg tőle a többi politikus, élükön most a szegedi harsány tejbetökkel? Mert egyedül ő lóg ki a sorból. Ő tényleg azt akarta, hogy hazája gazdag, befolyásos és erős legyen. Minden, amit tett, ennek a célnak az irányába mutatott. Csak nem jól csinálta. Éppen azt nem vette figyelembe, amit fentebb leírtam. Hogy ez a nép nem szereti, ha valaki beismeri a politika hazugságait. És még annál is kevésbé szereti, ha valaki be akarja fejezni a hazudozást. Mert akkor esetleg azzal is szembesülni kell majd, hogy milyen ez a nép, milyen Magyarország történelme, és mindez a jelen helyzetben mire tesz minket alkalmassá a világban és benne főképp itt Európában. Hogy úgyszólván mindenen változtatni kell. Elsősorban a hazudozáson, a szüntelen öncsaláson.
Búcsúzik a NAV-tól Tállai András
Bandi, te intellektuális Mariana-árok, te fekete lyuka minden kormányok legsötétebbjének!
Világ szégyene és országos katasztrófa, hogy ez a figura, aki szerintem a budira sem tud úgy elmenni, hogy közben ne tenne valami kárt maga körül, aki legfeljebb 10 betanult tőmondatban képes kommunikálni a világgal, akit még egy hentes is erős fenntartásokkal venne fel maga mellé segédnek – ellenkező előjelű információk napvilágra kerüléséig -, mégiscsak a NAV elnöke, b*sszameg! Aki elvileg azért felel, hogy az állam forintcsilliárdokat szedjen be az adófizetőktől, aztán hogy hova tűnik az a sokezermilliárd, mit érdekli őt, egyáltalán honnan kéne tudnia. Ettől még félelemetes: hogy magas állami pozíciókba ilyen mangalicaszagú dilettánsok kerülhetnek tökéletesen mutatja egy leszakadó, elszegényedő, elhülyülő ország szellemi és lelkiállapotát. Amiben az a legszörnyűbb – utalványokon átívelő tanulság ez -, hogy a NER pontosan ilyen buta, semmire nem jó, értetlenkedő, segghülye idiótákat akar kineveleni, mint Tállai. Akik azt sem tudják, melyik világon vannak, merre nyílik az ajtó, de mennek, csinálják, taposnak, csörtetnek ameddig kő kövön nem marad körülöttük.
A fenti Tállai Miakérdés? Andrásról nehezen tudom eldönteni, hogy megjárta a fejét a korábban betolt pálinka, esetleg gyomorsüllyedést kapott a ráküldött disznótorostól, mert azt mégiscsak méltatlan lenne feltételeznem, hogy azért nem érti a kérdést mert (Vida Ildikó legalább az angol nyelvű kérdésekhez kért tolmácsot) ennyire buta és sötét. Pedig a megfejtés valahol emitt lészen. https://www.facebook.com/hirtv/videos/1345503...