Eladott Ország

Csak öt hét börtönt kellett letöltenie a brókerbotrány főszereplőjének
Egyre többen vannak azon a véleményen kis Hazánkban, hogy itt lopni csak nagy tételben érdemes! Meddig maradunk következmények nélküli ország? "Hogy megértsék végre baloldali, liberális és konzervatív barátaim, mi is történik itt, két kulcsszót adok a megfejtéshez: hűbéri rendszer és rendi társadalom. A hűbéri rendszer lényege az, hogy aki megszerzi a hatalmat, az ország, vagy tartomány javait magánvagyonként bírja és kezeli. Cserében védelmet ígér az alattvalóinak. (...) A hűbériség természetes velejárója a kegy és annak megvonása. Kiket enged be az uralkodó az országba, kiknek ad menlevelet, birtokot, kiváltságokat, és kiket űz ki. Kunok, jászok és egyes multik kiváltságokat kapnak, a szaracénokat meg a civileket kiűzik, a kegyben nem részesülő céheket feloszlatják, a bankokat és a reklámot megadóztatják.”
Titkolja a közhasznú kft., miért fizet havi 750 ezret a luxusvillát bérlő főtitkárnak
https://kolozsvaros.com/2017/08/14/olvasoi-le...
Olvasói levél: Szánalmas, hogy a magyar politikai elit mennyire felülfertőződött ezekkel az éhes
disznókkal.Hornyák Tibor innentől nálam egyenrangú azon magyar politikusokkal, akiknek van bőr a pofájukon. Odatehetjük azon majom mellé, aki a műemlék cipőkbe köpött, majd nagyon
megbánta, vagy a másik mellé, aki szerint 47 ezer forintból meg lehet élni havonta. Bele sem gondolok abba, hogy mit érez az, aki tényleg ennyiből él meg, miközben a választott
képviselő meg több mint két havi apanázst költött el csak lakhatásra, egy luxusszállóban,
egyetlen napra. Mondjuk, azt a luxusmotelt is szívesen megnézném, amelyik napi 110 ezer forintot merészel nálunk elkérni a szolgáltatásaiért. Nem heti, nem havi, hanem napi.
Valahogy szánalmas, hogy a magyar politikai elit mennyire felülfertőződött manapság ezekkel az éhes disznókkal. Tényleg egyik-másik olyan, mint egy-egy figura a John Halas rendezte, George Orwell írta „Állatfarm”-ból.
Visszatért a nemzet esze, Budai Gyula, és megint elképesztő baromságokat mondott
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Apró kis bakik még előfordulnak a közpénzek elköltése körül, de szerencsére itt van nekünk
megint Budai Gyula dinnyebiztos, aki szemrebbenés nélkül letagad bármit. Vagy szemrebbenés nélkül állít bármit, ha a parancs arról szól. Most éppen a Szövetség a Nemzetért Alapítvány hangzatos és szokásosan patetikus nevet viselő civil (kb. annyira civil, mint a CÖF) szervezet körül kezdett kínosodni a helyzet. A Fidesz egykori hátországaként működő szervezetnek ismeretlen okból 320 millió forintot öntött a nyakába a HungaroControl nevű, állami tulajdonban lévő cég. A 320 millióból 312 milliót azon nyomban tovább is utaltak egy Magno Studió nevű, 3 milliós alaptőkével büszkélkedő, alig két – akkor még csak egy – éve működő kft-nek, bármiféle előzetes teljesítés nélkül. A könyvvizsgálói jelentés aggályosnak tartja a dolgot és kétségesnek látja a teljesülést és azt javasolja, hogy a Szövetség a Nemzetért Alapítvány készüljön fel arra, hogy vissza kell fizetniük a 320 milliót. Itt jön a képbe Budai Gyula, aki olyan, mintha Németh Szilárd és Kósa Lajos szerelemgyermeke lenne, akit végül Mészáros Lőrinc nevelt fel. Budai szerint a Szövetség a Nemzetért Alapítvány nem kormányközeli, a HungaroControl pedig azt támogat, akit akar. A ház már ég, de a pofájukon a bőr még nem.
Fiatalokat segítene Mészáros Lőrinc
@kukac50: Ezért választanak megvehető, szarházi, korrupt embereket az MNV Zrt. ( Magyar Nemzeti Vagyonkezelő) élére. Nevezetesen Szivek Norbert, aki a csúti cigány vejével is üzletel, többek között, egy kleptokrata gennyláda.
Visszatáncolt a kormány a panelek bontásától
@quadrocopter: A homlokzati panelkapcsolatok, ugyanúgy rohadnak a földszinten, mint a tizedik emeleten. A felső szintek panelbontásával, a staikai állapot nem javul.
file:///E:/Downloads/Browser/vasbetonhomlokzatok2014%20(1).pdf
ELŐREGYÁRTOTT VASBETON HOMLOKZATSZERKEZETEK
Ezt látnod kell: Orbán Viktor fiát Gáspár atyának nevezik és kérik, hogy imádkozzon az országunk felemelkedéséért
@quadrocopter: Ne feledjük, nem csak Rühelkét kell eltartanunk. Itt van még ifjú Gáspár szentegyháza is, hogy vakuljon a paraszt.
Százmilliókkal tartozhat a tanároknak az egyik egyházmegye
@nezelodo: Orbán és felesége, a szülők, a rokonság, mind beépített hálózati személyek voltak
https://kuruc.info/j/480/egyeb/levaiistvan02....
Lévai István állambiztonsági nyilvántartó kartonja.
Zimány Linda narancsbőre miatt nem fotózkodna meztelenül
@volvós: Most már van nemzeti matrac és nemzeti padlófűtés is. Ezt még Kazinczy Ferenc nyelvújító is megirigyelné. Nyelvében él a nemzet, bár a nyelvével még senki nem nemzett.
Cigit kértek a nőtől, majd felhúzták a szoknyáját Debrecen belvárosában
@durbincs: Nem én mondom, a fidesz mondja mindenre, azért mert Soros. Már az Országgyűlést is Soros akarja összehívni. Ez már csúcs.
Milliárdos tett ajánlatot Schobert Norbi 13 éves lányának
@volvós: http://m.blog.hu/ki/kiesmi/image/sokoko6.jpg...
Nem etero, ha nem enter, mert le kell nyomni a billentyűt (ütni kell) minden mondata után.
Az entero szó belet a belekkel kapcsolatost jelent is megfelelő lenne, mivel az általa árult ételtől, bélfertőződést lehet kapni. Lásd: Norbi kutyáját
http://www.topviccek.hu/Thumbnails/283.w-800....
Kezdődik! Balatonbogláron terrorveszélyre hivatkozva nem lehet autózni
Lehet, hogy főpróba a kijárási tilalomhoz, a választások betiltásához és a rendeleti kormányzáshoz.
Egyenként sorolta fel a kormány, mely termékeket lehet és melyeket nem árusítani az iskolai büfékben
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
A reformétel, amire egy ország kapta fel a fejét. “Fokhagymás harcsaapró burgonyás csicsókával.” Jól hangzik? Hát persze! Mint a norvég jóléti színvonal a nyírmadai óvodában. Pont annyi köze is van a képen látható trutymónak a fellengzős elnevezéshez, mint Rétvári Bence bejelentésének a valósághoz.
Máris visszakozik a kormány a panelbontások ügyében?
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Még véletlenül sem jutott eszébe egyetlen korrupt szarházinak sem, hogy tényleges gazdasági
növekedés mellett értelmes dolgokon agyaljanak. Nem. Melyik fideszes potentát lakik még
tetszőleges panelház tizedik emeletén és filozófál azon ingben, glóriában, hogy milyen
istentelenül meleg van, nem kellene visszabontani ezt a rohadt emeletet? Ha jól sejtem, nulla.
Sőt, ha jól sejtem, akkor nem kevés uniós támogatás állt rendelkezésre a panelházak
korszerűsítésére/szigetelésére, de azt inkább az önkormányzati/állami épületekre fordították,
hogy nehogy véletlenül kevesebb energia fogyjon télen, mert a végén még veszélybe sodorta
volna a paksi átverés létfontosságába vetett hitet. Szóval elbaszták a pénzt baromságra, (az MVM extraprofitját hagyjuk is, amiből a CÖF Brüsszelig menetel a rezsicsökkentés védelmében), most meg előálltak az agyhalált idéző ötlettel: bontsunk már el pár szintet, hátha csökken az átlaghőmérséklet. Nem az van most sem, hogy értelmes hőszigetelés, sátortető, esetleg napcellás megoldás, árnyékolás, fenntartható hűtő- szellőztető rendszer, végiggondolt, megvalósíthatósági stratégia, hanem bele a vakvilágba: próbáljuk meg, úgysem volt még ilyen. Toljuk bele az emberek arcába a látványterveket, hadd butuljon a magyar.
Nagy Bandó: “Megkúrhatnád anyádat szájba tiszai barátom”, így szólt a nagy nemzeti író
A "baloldal rémuralma alatt", azaz 1957-89 között, Kerényi Imre a hazaáruló, magyargyűlölő, országkifosztó, oroszbérenc MSZMP állampárt tagja volt, sőt MSZMP-titkár. Ő járt ki a moszkvai magyar nagykövetségre a november hetedikei ünnepségeket megrendezni.
Ebben az a jó hír – mert fő az optimizmus – hogy az ellenzéki gondolkodású emberek egyre
kisebb területre szorulnak és előbb-utóbb felfedezik, hogy nincsenek egyedül. A kormánypárt
hűségesei pedig a buzgó taposásban soha nem tudhatják, mikor taposnak arra a lábra, amely az első, kezdő rúgást beviszi az egyébként is ingatag rendszerbe. Úgy tűnik, addig nem mozdulunk, ameddig még van hová hátrálni. Hamarosan nem lesz, mind elérünk a falig.
"Nincs sok időd" – Vadai kemény levelet írt Botkának
@Nessy: Bizony milliárdokat költöttek, a szomszédos országokban sportlétesítményekre, ( még a gazdagabb Szlovákiába is ) iskolákra, óvodákra, templomokra és egyéb létesítményekre, de jutott belőle olasz templomfelújításra is. Mert tudják, hogy a jelen helyzet ismeretében, 2018-ban baromira kelleni fognak azok a szavazatok.
Zimány Linda narancsbőre miatt nem fotózkodna meztelenül
Ha szerinte a női test mutogatása nem szexuális tárgy eladásra való felkínálása, - akkor miért a mellimplantátum, a nyakatekert pózok, palicsalogató kéjsóvár tekintet, stb. Egyébként hiába a költséges karbantartás, olyan mint egy jól konzervált 40-es, nem túl jó mellbeültetéssel és elcseszett orrplasztikával. Olyan távol áll a természetes szépségtől mint Makó Jeruzsálemtől, ráadásul a sok költséges kozmetikai beavatkozás ellenére, vagy épp azok túlzásba vitele miatt, elég gyorsan öregszik. Implantoszaurusz. Szétbotoxolt képű, szanaszét szabdalt plasztikszörny lett belőle, pedig tizenévesként szép kislány volt. A macskámat nem bíznám rá, nem pedig a peres ügyemet.
Visszatáncolt a kormány a panelek bontásától
@Equus: Rapcsák András táskahordózójáról, Lúzer F*szjankóról biztos nem fognak szobrot állítani Hódmezóvásárhelyen
http://www.delmagyar.hu/vasarhelyen_felavatta...
Visszatáncolt a kormány a panelek bontásától
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Magyarországon egyetlen egy épület se lehessen magasabb, mint Orbán Viktor.Én már elsőre is azt gondoltam, hogy Lázár János okos fejét megsüthette a nap, amikor a panelházak felső szintjének visszabontásáról mesélt. Mert ilyet normális ember nem nagyon mond, ha egyébként nem buggyant meg átmenetileg az agya neki. Nekem az a javaslatom, hogy Magyarországon egyetlen egy épület se lehessen magasabb, mint Orbán Viktor! Na, okos vagyok? Szerintem is. Igaz ugyan, hogy akkor már a családi házakat is vissza kell bontani egy kissé, de megéri. Ugyanis a vezér csak kiballag a Cinege utca elejére és végig tud tekinteni a birodalmán. Úgyis tudom, hogy ez a titkos terv. Jó lesz az nekünk, drága honfitársaim az agylágyulásban! Ha ezt a nagy román Kondukátor megérhette volna... Pedig a nagy kondukátor kiváló barátja lehetett volna az erős és sikeres Magyarországnak. Én mindenesetre elkezdek csomagolni és lecuccolok a pincébe. Biztos, ami tuti.
Visszatáncolt a kormány a panelek bontásától
@rokker33: Lézer Jani, egy hülye jogász, akinek csak a pofája, halandzsája nagy. Egy valamihez ért/értett a közpénz lopáshoz, hazudozáshoz és Hódmezővásárhely eladósításához.
Kidobták a Momentum fesztiváljáról a részegen randalírozó LMP-s elnökségi tagot
Azt bekalkulálhatta volna, hogy nem lagziban van, hanem egy konkurens párt rendezvényén. A magas labdát le is ütötték.
"Nincs sok időd" – Vadai kemény levelet írt Botkának
A másfél millió fidesz szavazó nem többség. Csak ott többség, ahol hárommilliónál kevesebben vannak. Nálunk azért többség, mert a Fidesz úgy írta át a választási törvényt, hogy neki jó legyen. A saját fanatikusaira szabta és most erre hivatkozva óbégatnak. Ez hazugság. Aki kisebbségben van, az nincs többségben. Akkor sem, ha nagyon hangosan ordít.
Pláne, ha hülyeségeket ordít, mert azért lássuk be: egyedül az anyagi tőkét sikerült Orbánnak
összelapátolnia a felcsúti stadion tövében. Sem erkölcsi, sem szellemi tőkét nem halmozott fel.
Ez pedig egyre jobban kiütközik a nemzeti lóláb árnyékában
"Nincs sok időd" – Vadai kemény levelet írt Botkának
A csüngőhasú csúti cigány és bandája ellen, még az ördöggel is össze kell fogni, mert egyébként
nem váltható le.