Eladott Ország

Meghalt Nagy Ferenc József, az Antall-Boross-kormány egykori minisztere
@Eladot tország: Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén. Nagy kár, hogy anyád nem a WC-re ült amikor megszülettél, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te rohadt szarházi faszszopó fideszes gerinctelen patkány!
https://uploads.disquscdn.com/images/23d585e2...
https://uploads.disquscdn.com/images/d8b519ff...
Dobrev Klára: Az EU-nak kötelessége megvédeni polgárait a diktatórikus hatalomgyakorlástól
@Commenter: Nem lepne meg azonban, ha egy nap végleg betelne a pohár és már nem csak felmérésekben nyilvánítanának véleményt ezek az elégedetlen emberek, hanem az utcán is. Tavaly decemberben kipattant egy szikra, amely – ma úgy tűnik – nem volt elegendő a tűzhöz. Akkor és ott még nem, de nincs kizárva, hogy a következő szikra már begyújtja az egész kócerájt.
Olyan dugók jönnek, amiket még nem látott: lebontják a Nyugati téri felüljárót – mert csúnya
Ceausescu Romániájában minden, ami történt, elnyerte az elmebeteg diktátor tetszését. Persze, az 30-40 évvel ezelőtt volt. Megint úgy építkezünk, hogy bontunk és nem építünk helyette semmit. Össze kellene számolni, hogy a rendszerváltás óta hány alul- és felüljáró tűnt el. Amúgy a Keleti épp, hogy le lett térkövezve, már szét is akarják [email protected] ...mert Orbánnak tetszik. Ki nem szarja le, hogy mi tetszik Orbánnak? A városépítés az komoly szakma, millió szempont figyelembevételével. Csak mert a faterjának kőbányája van, meg térkövet gyárt, szét kell kúrni egy kétmilliós várost?! Az alcsúti ramszesznek mijafax köze van a nyugati térhez? https://uploads.disquscdn.com/images/5790d762...
Amivel Garancsi elvtárs és Lőrinc barát tudnak lopni a családi kasszába, az hogyne tetszene a tsz-elnök elvtársnak?!
Miközben a hülye japánok? Érdekes nekik nem csúnya.
https://a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F...
Az osztrák kancellár egy izraeli kampánytanácsadót sejt az ibizai leleplező videó mögött
Az a legszebb, hogy a "gecinek" egy álmatlan éjszakát sem okoz, hogy a neve felmerült ezen a videón. De fura, csak be kellett volna mondaniuk, hogy boldog karácsonyt. A fejlett nyugaton ehhez egy jó orosz nő és Ibiza kellett, nálunk meg:
https://uploads.disquscdn.com/images/be7d8b20...
Jól behabonyozott Ibizán: https://i.pinimg.com/originals/a0/7d/e4/a07de...
Hamarosan diplomata autót küld érte a Orbán.
LMP: a klímabűnözés a legnagyobb korrupció
@Shikari: Ökológiai lábnyom , klímaváltozás , ezeket a szavakat az egy bites hívek nem tudják értelmezni , a fontosságát meg pláne nem fogjak fel! A szókincs kimerül a migráns , soros , megvéd , nemzeti , keresztény címszavakban. Nem szabad az egybites híveket patkánynak nevezni. A patkány a legokosabb kisemlős, a fidesz szavazó a legbutább főemlős.
Fideszes párthír: Stockholmban kihallgattak egy trópusi lepkét. Végül bevallotta: Soros. Ha például stadionok és templomok építése helyett arra fordítaná a forrásokat a kormány, hogy tájékoztassa és segítse a lakosságot az ökológiai lábnyom zsugorításában. Az ivóvízzel öblített vécék helyett megfelelő házi tisztítórendszerek kiépítésével a mosogatás, fürdés során keletkezett víz tökéletesen alkalmas lenne a klotyó öblítésére, de az ilyen rendszer pénzbe kerül és sokan nem engedhetik meg maguknak. Ott be lehetne segíteni. Ahogy a megújuló energia felhasználásának növelésbe is. Az Orbán Viktor hét pontja helyett ugyanarra a papírra lehetne nyomtatni egy tájékoztatást arról, hogy mit tehet a kéményen csüngő kisember a bolygónk érdekében. Például kicsit kevesebb húst egyen az is, akinek telik rá. Ne folyassa feleslegesen a vizet fogmosáskor, zuhanyzáskor. Gyűjtse szelektíven a hulladékot – aminek persze akkor van értelme, ha ezt a szelektív hulladékot el is szállítja és újrahasznosítja valaki -, ne menjen autóval oda, ahová gyalog is el tud jutni, használjon vászontáskát vásárláskor a reklámszatyor helyett, ne az utcát fűtse, hanem gondosokodjon a nyílászárók szigeteléséről, energiatakarékos izzót vásároljon és lehetőleg ne a nagycsillárral világítson, hanem lokális fényforrásokat használjon...
Kurz börtönnel fenyegti lemondott alkancellárát
A fák nem nőnek az égig... Egyszer Orbán is el lesz számoltatva a bűnözéséért, kérdés "csak" az, hogy mikor. Ha létezik hazaárulás, akkor Orbán elmúlt 9 évi ténykedése tömény hazaárulás és népének elárulása.
https://uploads.disquscdn.com/images/11e828e9...
Ausztriában nem szarhat az orosz vendég a szalon közepére, mint nálunk... az ott nem egy istálló, kérem!
Tény: 185.000 helyre 17.040 delegáltat jelentettek be a pártok - 9.21%!
Egyszerűen siralmas, ahogyan az ellenzék a fidesz kezére játszik. A Napnál világosabb, hogy a jövő vasárnap esedékes EP-választások Orbánék számára fokozott jelentőséggel bírnak, ha nem is élet-halál kérdése, de majdnem. A közelmúlt történéseinek fényében nyilvánvaló, hogy mindent elkövetnek a minél több képviselői mandátum megszerzése érdekében, s mint jól tudjuk, ez a népség nem szívbajos, ha az érdekeiről van szó. Egy ilyen helyzetben -akár csak egy fővel is- nem jelen lenni a szavazókörben, nem hiba, hanem bűn! Az egybiteseket elviszik szépen busszal szavazni, a mozgóurnák is körbejárják az otthonokat, sok fásult meg nem megy el szavazni. A szerverteremben csak a fideszhez hű rendszergazda tartózkodhat! Idegeneknek ( ellenzéki képviselőknek) belépni tilos!
A mi Kedves Vezetőnknek úgy hiányzott ez most, mint üveges tótnak a hanyatt esés!
@Commenter: Így sajnos csak az életfogytiglan maradhat a csúti bűnöző és politikai prostituált cigánynak!
Csiszár Jenőt nagykövetté léptették elő
@kissé felnőttem: Perényi János korábbi bécsi nagykövet Aston Martin luxusautójáról. Az oe24.at közölt fotót az újonnan több, mint 80 millió forintot érő Aston Martin Vanquishról. A kocsit sikerült azonosítaniuk, és kiderült, hogy az a bécsi magyar követség egyik munkatársáé. A kocsit a lap egyik olvasója kapta lencsevégre a bécsi Ringstrasse egyik parkolójában.
https://images.alfahir.hu/alfahir/styles/arti...
- Honnan van pénze egy havi nettó 5-6000 eurós fizetésű nagykövetnek 250 ezer eurós gépkocsira?
- Ha egy nagykövet hivatali idejében, ám magánszemélyként vásárol ilyet, és kér rá diplomatarendszámot, az nem tűnik fel a külügynek?
Kövér a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok gyereket fogadhassanak örökbe
Kövér László portás, aki valamiért erkölcsi világítótoronynak hiszi magát és ezt a többiek ismeretlen okból ráhagyják, fontosnak érezte, hogy lefektesse a morális vakvágányokat, amin tovább dübörög a fidesz. Világosan látszik, hogy Kövér szellemi állapotában nem állt be javulás az elmúlt időszakban. Sem. Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből, de úgy kellene tennie, mintha államférfi lenne. Ez annyira megy neki, mint elefántnak a piruett. Ahogy Bródy János mondja, Apám, ezek ugyanazok. Távozásuk is csak ugyanúgy képzelhető el, mint a Kádáré, Brezsnyevé. Aggkori elhülyülés következtében. Sajnos, nem fiatalon fognak már távozni, pedig a tünetek már megvannak. Persze, ha sokáig húzzák, vannak ennél rosszabb minták is. Nagyon bízom abban, hogy a 'Kárpátok (új) Géniusza' rövid időn belül egy élethosszig tartó ZÁRT helyen részesül alapos gyógykezelésben, bűntársai pedig egy szintén (nagyon) zárt - cellának nevezett - helyen töltenek el annyi évet, amennyit a törvény rájuk szabni rendel, a jól megérdemelt teljes vagyonelkobzás mellett! És a haza fényre derül...
Dobrev Klára: Az EU-nak kötelessége megvédeni polgárait a diktatórikus hatalomgyakorlástól
@Commenter: A V4 országok közül nálunk halnak meg a legtöbben, de legalább a legkorábban is, az életszínvonal is a sereghajtásra jó, ellenben lényegében a külföldi befektetőktől függ az ország. A 90-es években toronymagasan előztük a térség, benne a mostani V4 országokat minden merhető kategóriában. Volt esélyünk elmozdulni a perifériáról a gazdag, civilizált nyugat felé, optimista volt a hangulat, ehhez képest valaki megfordította a homokórát és a civilizálatlan (barbár), szegény, antidemokratikus (illiberális) kelet felé mozdultunk, nem is kicsit. Ezt mi magyarok hoztuk össze, mindenki kivette a részét ebből. Egy dologra nincs okunk: büszkének lenni magunkra. A kényszeres nacionalizmus, az állandó rinyálás, a szánalmas önsajnálat, vezetőink kollektív lopása, a frusztrált egymásra mutogatás a végleges lecsúszás, az elzüllés biztos jelei. Nincs kiút, legalábbis az az esély, ami a 90-es években adva volt most elúszott, pár száz évre.
https://uploads.disquscdn.com/images/dfa44070...
http://ujegyenloseg.hu/szegenyseg-letminimum-...
Orbán Viktor: sportdiplomáciai siker a női labdarúgó BL-döntő budapesti megrendezése
@RonaGyuri: Lehet hogy a cenzor is várja az állami támogatást, illetve az állami reklámhirdetéseket.
Bauer Tamás: Diktatúra Németországban?
@Commenter: https://m.blog.hu/ha/hacsaknem/image/rahel.jp...
Szégyen erre a jobb sorsra érdemes országra, különösen annak okulni vágyó generációjára és komoly szakmai tapasztalattal rendelkező tanáraira, hogy Orbán Ráhel koronázatlan királykisasszony valaga alá már nem elég csak kastélyokat, palotákat, kikötőket tolni, hanem újabban egyetemi karriert is kell. Egy komoly felsőoktatási intézmény lejáratása, egyben egy sötét szakadékba zuhant ország látlelete ez. Hogy egy alig több mint két éves gyakornoki állás minden szakmai tapasztalata elegendő az oktatói-előadói megbízáshoz. Amellett, hogy a Corvinus Egyetemen végzettek teljes joggal és tömegesen elkezdhetik szégyellni a diplomájukat, megállapíthatjuk, hogy annál szomorúbb nincs, mint amikor egy kézivezérelt rendszer idáig süllyed: hogy a távirányító fölött önhatalmúlag rendelkező miniszterelnök családtagjai is elhiszik magukról, hogy kivételesen tehetséges emberek, hogy megérdemlik, hogy jár nekik a pódium és a beleszólás. Ez maga a pártállam definíciója és keresztmetszete, ahol a tudás, a teljesítmény, vagy az igazi tehetség kizsigerelt, üres fogalmakká devalválódtak. Innen már csak a züllés és a leépülés marad. Az rendben van, hogy lopnak (nem, dehogy van rendben), de amikor már minden kontár belepofázhat, oktathat, eldönthet, onnan a szürkeállomány előbb-utóbb elmenekül. Mert az az ország, ahol a Ráhelekkel elhitetik, hogy ők valakik, az szép lassan a senkik országa lesz. Ez a törvényszerű. http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upl...
Ha valaki az ország első emberének hozzátartozójaként mindenáron szeretné a világ tudomására hozni személyének fontosságát, sokoldalúságát, és keresi a reflektorfényt, akkor finoman fogalmazva is elvárható, hogy tudjon angolul.
Kövér legyőzte Orbánt és Trumpot
Ez az ember valami hihetetlen csodája az evolúciónak és vigyorog az alatt az örömittas, szatír bajusza alatt, és mindenkinél felsőbbrendűnek hiszi magát. Hogy szakadna rá egy mázsa szar. Kövér egy tróger, nem érdemes ezzel a makogó, provokatív barommal foglalkozni. Már megint folyik a szar a szájából. Lassan le kellene cserélni a Lendvay utcai székház tábláját "Nemzeti tébolyda" feliratra.
Theresa May: új, merész javaslatot terjesztettek be
A tory pártnak írd és mondd 124 ezer tagja van. Bár az elég rémisztő, hogy ebből 100 ezer ennyire hülye. Aarra pedig sajnos nincs mit mondani, hogy még mindig van 43%, akik szerint hurrá, irány a szakadék. Személyesen is nagyon fog fájni, de tényleg az a helyzet, hogy aki ennyire hülye, az megérdemli amit kap. Mi orbánékat, ők a brexitet. Az angolok így lépnek ki!
https://a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2...
Hatezer forintért és némi édességért vertek agyon egy férfit Hajdúhadházon
Nahát, milyenek ezek a hajdúhadházi migránsok?! Kamu az egész. Ilyet rendes keresztény magyar nem csinál, csak a migrácsok. Hogy a devla rágja meg a májatokat. Egy Hajdú-Bihari csuklóbilincses táncot kell velük rendezni.
https://a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F...
Bauer Tamás: Diktatúra Németországban?
@Nessy: Lánczi András, NER-filozófus, a Corvinus Egyetem Matolcsyja a szánkba rágta, hogy tudniillik amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a fidesz legfőbb politikája. Az erkölcsi mocsoknak és a szellemi züllésnek egy olyan szintjére jutottunk, hogy ez az emberszerű lény rektor lehet egy valamikor hírneves magyar egyetemen. Mert azért hangsúlyozzuk ki: ha valaki a sarki köpködőben támasztja a pultot 8 kisfröccs után és ilyesmiket dumál, az rendben van.
De ez a dí[email protected] egy felsőoktatási intézmény rektoraként és egy rengeteg közpénzt felzabáló kormányközeli agycsökevény agytröszt vezetőjeként arról próbál meggyőzni, hogy amit én vagy te az ország nyíltszíni kirablásának értékelünk, az egy helyénvaló politikai elképzelés révbe jutása. Ez az ember rektorként kvázi ideológiát gyárt ahhoz a nagyipari lopáshoz, amit a jelenlegi fideszes klientúra kormányzás címen művel ezzel az országgal. Ott, ahol egy entellektüell nyíltan hirdeti, hogy az állami elosztás és újraelosztás folyamata baráti, klienteláris alapon folyik és ez természetes, ott kurva nagy baj van. Merthogy ezekből az elosztásokból – úgy értem, Mészáros Lőrincek szügyig zsírosodásából – semmi nem jut vissza azoknak, akiknek a nyomorúságából wellness-luxusba borul a felcsúti mangalicatelep. Hatalmas nagy szégyen, hogy egy egyetem rektora ilyen nézeteket vall. Ez az ember is egész életében azért volt valaki, mert kiszolgálta a kenyéradó gazdáját. Ugyanolyan silány senkiházi, mint azok, akik a ’48 utáni államosítást nem nevezték lopásnak, a ’90-es évek elbaszott privatizációját rablásnak és a 2010 utáni osztogató fosztogatást nem találják maffiáallami tempónak. Márpedig az, hogy n-szeresen túlárazott közbeszerzéseken csak a vezér holdudvarából kikerülő vazallusok járnak jól, azt korrupciónak hívják. Ha ezt ráadásul egy politikai elképzelés végrehajtásaként aposztrofálja Lánczi, azt szervezett bűnözésnek, a maffiaállam megnyilvánulási formájának hívják. Akkor is, ha a fejünk tetejére állunk.
Deák Dániel szakértő szerint az MSZP "patkányozós botránya" miatt összeomlott a párt EP-kampánya
Deák Dániel közpénzelemző, a Figyelő munkatársa.Az teljesen világos, bár nem lenne jó beletörődni, hogy ahol nincsenek érvek, ott propaganda van, ott Soros van, ott migránsok vannak, ott ellenségek vannak, ott személyeskedés van, ott hazaárulózás van, ott mindig valaki más tehet arról, hogy a korrupció lólába naponta kilóg a nagyfene nemzeti ügyek mögül. Az az állampárt, amelyik kilencedik éve leginkább a párthovatartozás alapján mocskolja, járatja le politikai ellenfeleit, amelyik listázza az általa bemondásra hazaárulónak számon tartott civileket, amelyik egyetlen olyan (ellenzéki) törvényjavaslatot nem hajlandó megszavazni, amelyik párthovatartozásra való tekintet nélkül a magyar nemzet ügyét szolgálná (csak néhány példa, mert holnap reggelig sem érnék a végére: ügynökkérdés, otthonápolás, nők elleni erőszak, nyugdíjrendszer reformja, politikusok vagyongyarapodása, bérlakásmutyi, állatkínzás, és akkor az oktatásról és az egészségügyről még nem is beszéltünk), azzal próbálja egyben tartani a táborát, hogy hazaárulózza a saját diagnózisa szerint egyébként is romokban heverő ellenzéket. Érteni vélem, hogy a harmadik kétharmad már végképp csak arra kell a Fidesznek, hogy a még meglévő jogállami kiskapukat beszögelje a picsába (mert a migránsok elleni harc mindent is legitimál), de amikor a kétharmaddal a háromharmadért kormányzó felkent tahóknak csak arra futja a szuverén, kikezdhetetlen nemzeti politizálásból – a mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk kezdetű nóta dallamára -, hogy érzelmileg hergelje az egyik felét a másik ellen, az már nem az ellenzéki pártok magánügyi kínja és keserve, az már nem csak az idegen hordák emberi jogi megleckéztetésének kérdése.
https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--fZ7RrU...