Eladott Ország

Schmidt Mária megmondta, milyen történelemoktatást szeretne a NER-ben
Schmidt Mária az a történelemtudomány számára, mint Matolcsy György a kardjába beledőlni készülő magyar gazdaság számára, és az, amit tágabb értelemben a fideszes rezsim jelent az egész ország számára: szégyenérzet nélküli menetelés, totális hozzá nem értés, hatalmas pofa, sértődött vernyákolás, a falon áttolt, védhetetlen alternatív valóság foggal-körömmel védelmezése. Szégyellje magát sokadszorra is, Schmidt terrorné! Aki nem más, mint egy kicsinyes, sértett, önmaga tévedhetetlenségébe szerelmes csúszómászó, aki sem a történelmet, sem a történelmi tényeket, sem a megcsúfolt emlékű, elhunyt Pruck Pált, sem honfitársait, de ’56 emlékét sem tiszteli. A hatalom megtartásának igyekezete, és egy ocsmány rendszer kiszolgálása minden emberi jellemvonást kiirtott ezekből a Schmidt-szerű képződményekből. Annyira túltolták az arroganciát, hogy ebbe fognak belefulladni. Mert ennek az ocsmány színjátéknak előbb-utóbb vége lesz.
Schmidt Mária a honvédő...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Gruevszki igazán szerencsés: Magyarország ritkán ad menekültstátuszt
@Eriksson: tegnap, 16:00; Lattmann Tamás nemzetközi jogász szerint: az Európai Bizottság a schengeni határőrizeti rendszer megsértése miatt borítékolhatóan kötelezettségszegési eljárást indít majd Magyarország ellen. Egy biztos: a macedón ex-kormányfő bárhogyan jött Magyarországra, illegálisan érkezett, hiszen a macedón hatóságok 2017 júliusában elvették tőle az útlevelét. Az amerikaiak szerint Gruevszkit Macedóniában kell felelősségre vonni.
Visszakaphatják otthonaikat a bajba került devizahitelesek
@Pegero: tegnap, 17:03; Amíg ez a fideszes, kleptokrata, bűnöző, politikai prostituált banda van hatalmon, addig semmi nem jó. Ennek a bandának ( koleszszobai társaságok szövetsége) a börtönben van a helye, történelmi szempontból meg a trágyadombon. Mutatom, a szózatot fideszül... https://i1.wp.com/balrad.ru/wp-content/upload...
Schmidt Mária megmondta, milyen történelemoktatást szeretne a NER-ben
Éljenek "56 hősei...! Schmidt Mária, a terror nagyasszonya, az ’56-os emlékév szexiségéért felelős közpénzszóró milliárdos és NER-történész.Schmidt Mária, akiről kiderült, hogy éveken át Soros ösztöndíjas volt. Igen, jól olvasták, az a Schmidt Mária, aki annak a Figyelőnek a tulajdonosa, mely pár nappal ezelőtt egy Soros zsoldos listát hozott le. A nemgogol blog kiderítette, hogy a listázó Schmidt éveken keresztül külföldön tanult a Soros alapítvány ösztöndíjával. Ez szerepelt is életrajzában korábban, azonban ezt idővel eltüntette, így szinte alig maradt fenn információ az esetről. Az, hogy ezután még volt pofája ahhoz, hogy ezt a náci időket megelevenítő listázást beeszközölje, talán nem is annyira meglepő, hisz volt kitől tanulnia. Mariska külső értékei szebbek, mint a belsők…
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Visszakaphatják otthonaikat a bajba került devizahitelesek
Alattvalók! Senkit nem hagyunk az út szélén! Beletaposunk mindenkit az árokba, a sárba, a szarba! Kétpofára szidjuk a bankokat a devizahitelek miatt, amit mi vezettünk be annakidején, és amiből Matolcsy cimbora olyan nyereséget ért el, hogy a csodájára járok azóta is. Hát hol van még ilyen Európában, mondjátok meg! Sehol! Sehol nincs olyan barom nép, amelyik rommá adósítja magát azért, hogy a jegybank milliárdos nyereséget érjen el, amit aztán szétfolyathat alapítványokba, műkincseket és ingatlanokat vehet rajta. És ti még örültök is ennek, tapsikoltok és büszkék vagytok! Még a híd alól is éljeneztek, a bokorból, a kartondobozokból összetákolt vityillóitokból.Tündérország ez, sikertörténet és mindenki minket csodál, minket irigyel. Tündérország a Makovecz-stílusú kazánházzal, a fűtött gyeppel, milliárdokért feldíszített miniszterelnöki irodával, közpénzből fizetett propagandával, külföldre talicskázott pénzekkel, óvodáskorú villatulajdonosokkal, félanalfabéta milliárdosokkal, helikopteren röpködő politikusokkal, jó pénzért adott letelepedési kötvényekkel, szétrabolt termőföldekkel, szétmutyizott, lerabolt országgal. Sikertörténet az országból elüldözött, gondolkodásra és kritikára hajlamos tömegekkel, az itt maradó, de megfélemlített, lefizetett, lejáratott, földbe taposott egykori kritikusokkal, a végletekig lebutított, egymás ellen fordított, rettegő társadalommal.Forradalmárok, rezsiharcosok, illiberális demokraták! Már csak egy közös erőfeszítésre van szükség és soha, soha többé nem kell aggódni, örökre bebetonozom a hatalmamat. Addig zabáljátok két pofára a moslékot, hízzatok gömbölyűre, csiszoljátok az agytekervényeiteket simára. Győzni fogunk, mert győznünk kell! Ez a harc lesz a végső! Aztán már csak a dakota harcosok és ősmagyar sámánok fognak altatódalokat énekelni a szittya pusztában. Oroszul.
Kásler Miklós az első magyar ipari kém miatt tisztogat
Ebben az országban vak vezet világtalant! Úgy tűnik, hogy mindenki hülye mindenhez és senki sem mer okosabb lenni a vezértől, az meg ténylegesen tök hülye mindenhez, őtőle hiába is várnak útmutatást hiszen a köztudottan kikiáltott foci tudása is kamu amit ezen sport színvonalán is látni! Akkor miben lehet reménykedni? Szinte semmiben, mert még élősködni, lopni és sikkasztani lehet addig ez fog folytatódni, úgy látszik ez jól bejött az Orbánnak, hogy cirkuszt /ellenséget/ a népnek, ők pedig jól élnek a kiváltságosnak kikiáltott jogaikkal, amit már nem is nagyon titkolnak!
Gruevszki igazán szerencsés: Magyarország ritkán ad menekültstátuszt
A Soros elleni háborúban hű csatlósa volt Magyarországnak. Ez olyannyira megmutatkozott, hogy Orbán konkrétan Gruevszki mellett kampányolt a választások hajrájában, melyet ennek ellenére is csúnyán elveszített. Nem kevesebb, mint 130 épület , tér vagy épp szobor lett átadva az elmúlt években, ami több mint félmilliárd (!) eurójába került eddig a macedón adófizetőknek. Ezen épületek és terek építésének egyharmadát egyetlen cég vitte véghez, így nincs kizárva a kormánnyal való egyértelmű összejátszás sem. Lehetne még sorolni a Magyarország és Macedónia vezetése közötti hasonlóságokat naphosszat, de szerintem már a korábban leírtakból is egyértelműen kiderül, hogy amit Nikola Gruevszki az elmúlt évtizedben „véghez vitt” saját hazájában, az kísértetiesen hasonlít ahhoz, amit Orbán Viktor immár nyolcadik éve művel Magyarországon. Talán pont ez az oka annak is, hogy az elítélt bűnöző, Gruevszki rögtön Orbán Viktorhoz rohant segítségért, hiszen tisztában van azzal, hogy pontosan ugyanazt képviselik. Kíváncsian várjuk a magyar kormány magyarázatát arra, hogy miért bújtatunk egy szökött bűnözőt a keresztény demokrácia fellegvárában.
Magyar Idők: Gruevszki megkapta a menekültstátust
Orbán most nagyon mellé nyúlt ezzel a történettel. Vagy azért, mert tévesen mérte fel a helyzetet, vagy azért, mert nem volt választása, meg kellett szöktetnie és most dugdosnia kell a macedón bűnözőt. A propagandisták feladata pedig az, hogy elhitessék a magyar lakossággal: semmi nem az, aminek látszik. Pedig de, minden az, aminek látszik. Pontosan az. Bayer az alábbi címet adta a propagandakiáltványának: Gruevszki bűne. Holott nem. Ez Orbán bűne.
Vajon mennyi kamatot fizet az állam a nyugdíjasoknak a hitelezésért?
2010 előtt pedig hosszú ideig a svájci indexálás szerint emelték a nyugdíjakat, vagyis fele-fele arányban kalkuláltak a várható országos nettó keresetnövekedéssel és az inflációval. Ez azonban iszonyúan drága, ( nem maradt ellopható pénz ) s így fenntarthatatlan megoldásnak bizonyult, pedig ezzel legalább részben meg lehetett volna előzni a nyugdíjak értékének leszakadását az aktív korúak keresetétől. Nem véletlen, hogy a nemzetgazdasági átlagbér utóbbi két évben tapasztalható gyors növekedése egyre több nyugdíjas szervezetet ösztönöz arra, hogy követeljék a vegyes emelés (a svájci indexálás) valamilyen verziójának visszaállítását. De úgy látom, hogy a nyugdíjas szervezetekkel is úgy járunk, mint az ellenzéki pártokkal, azaz szarni beléjük. Az állampárt meg szándékosan alábecsüli a várható inflációt minden évben a KSH pedig pártállami utasításra számolja ki. Szevasz Vera visz a víz.
Szijjártó: 12,5 milliárd forintos beruházással épül kutatás-fejlesztési központ Érden
@papa.49: Nem beszélve a két ország közötti bérkülönbségről, ami további haszon labancéknak.
Gruevszki megkapta a menekültstátuszt
A pártállami diktatúrában a hatóságoknak csak statisztaszerep marad. Gruevszki nem politikai üldözött, hanem jogerősen elítélt bűnöző. Az, hogy évekig miniszterelnök volt, nem mentesíti a bűncselekmény alól, hanem éppen ellenkezőleg, súlyosbítja a tettét. Gruevszkit nem a jobboldalisága miatt akarják börtönbe zárni, hanem korrupció miatt. Nem Soros György akarja lecsukatni, hanem a macedón hatóságok. Nem koncepciós eljárásban, hanem bizonyított bűnügyben. És Gruevszki elsősorban nem a most kiszabott két év börtönbüntetés elől fut, hanem a még folyamatban lévő ügyei miatt, ugyanis ha bizonyítást nyernek a további vádak, akár élete végéig sem fog szabadulni.
Megsemmisült a DK könyvelése és az összes, Hadházynak gyűjtött aláírás is
@papa.49: ma, 13:37; Az Unió pénzére az Orbán-rendszernek szüksége van. A hűséget megvásárolni csak így tudják, a saját luxuséletüket és a dédunokák anyagi biztonságát megteremteni is csak így lehet, és ami jelenleg mindennél fontosabb: a következő választást is csak ennek a pénznek a segítségével tudják megnyerni. Egyensúlyoznak a költségvetéssel, csak azt a pénzt nem lopják ki belőle, ami a feltétlen működéshez szükséges, minden mást kiszívnak. Orbánék ezért visítanak, mint a megszúrt malac.
Nem kommentálja a Gruevszki-ügyet az Európai Bizottság
@papa.49: Ez a teszetoszaság az EB részéről teszi alá a lovat a bűnöző cigány és bandája alá.
Nem kommentálja a Gruevszki-ügyet az Európai Bizottság
Lattmann Tamás nemzetközi jogász szerint: az Európai Bizottság a schengeni határőrizeti rendszer megsértése miatt borítékolhatóan kötelezettségszegési eljárást indít majd Magyarország ellen. Egy biztos: a macedón ex-kormányfő bárhogyan jött Magyarországra, illegálisan érkezett, hiszen a macedón hatóságok 2017 júliusában elvették tőle az útlevelét.
Szijjártó: 12,5 milliárd forintos beruházással épül kutatás-fejlesztési központ Érden
@tulipan: ma, 12:58; A kisebb vállalkozások ugyanakkor a rájuk nehezedő terhek miatt nem képesek felvenni a versenyt, a törvények által bebetonozott nagyvállalatok nyomasztó piaci fölénye mellett nem képesek érvényesülni, s ezáltal nem tudják új munkahelyek sokaságát sem létrehozni. Nem beszélve arról, hogy a nagyvállalatoktól jön a “Mr. 20%”, azaz csurran-cseppen.
Szijjártó: 12,5 milliárd forintos beruházással épül kutatás-fejlesztési központ Érden
A kormány iszonyatos tempóban próbálja meg összeszerelő üzemmé változtatni az országot. Ezzel ugyan munkahelyeket teremtenek, de egy válság idején pont ezek lesznek azok a munkahelyek, amik elsők között fognak megszűnni. Miközben a felsőoktatást és a szakképzést teljesen lerombolják, összeszerelő üzemekkel árasztják el az országot. Ahelyett, hogy a hazai termelést segítenék elő – kis és középvállalatok támogatásával – a külföldi multikat adókedvezményekkel az országba csábítják, még akkor is, ha ezek nélkül is szívesen jöttek volna.
A miniszterelnökénél magasabb bért fizet alkalmazottjának egy KDNP-s képviselő
@Aki Én: Ezek még annak is a legalja. „Leegyszerűsítve azt mondja a Washington Post, hogy befogadtuk ezeket, mert azt hittük, itt a klubban majd megtanulnak viselkedni. De nem tanultak meg, ezzel szemben belehugyoznak a zongorába.”
Kirúgták a magyar diplomatát, aki 80 milliós Aston Martinnal járkált Bécsben
Úri muri. Hiszen ilyenek ezek minden szinten. Államtitkártól a tankerületi igazgatóig és vállalatvezetőig. Fölépült a rokonok kies világa, a legjobb példa erre Tiborcz úr, a nevezetes vej. Ezek csak felkapaszkodott parasztok, akik csattogó foggal tépik a véres koncot, és eszük ágában sincs szépszerével odébb állni. Édes néném, így élünk mi Hunniában.
A miniszterelnökénél magasabb bért fizet alkalmazottjának egy KDNP-s képviselő
"...És ha eltűnnek a kommunisták, jönnek majd a félművelt, sunyi parasztok...”
Márai Sándor.
A miniszterelnökénél magasabb bért fizet alkalmazottjának egy KDNP-s képviselő
Show me an honest politician, and I'll show you a virgin whore.
Mutass nekem egy becsületes politikust, én meg majd mutatok neked egy szűz kurvát.
http://fungie.hu/media/k2/items/cache/0e8bfd1...
https://a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F...
Kirúgták a magyar diplomatát, aki 80 milliós Aston Martinnal járkált Bécsben
Ilyen szarházi ganaj a többi is a csúti bűnöző cigányig, csak még nem bukott le!
Az ÁSZ sajnálja, hogy megsemmisült a tűzben a DK könyvelése, de azért várja a dokumentumokat
A fidesz az egyetlen olyan párt, amelynek gazdálkodásában semmi kivetnivalót nem talált a fideszes ÁSZ fideszes elnöke, miközben a Jobbikot de facto kinyírták. És sőt, arról sem beszéltem, hogy az uniós források Domokos által megénekelt mind intenzívebb felhasználásáról a populáció legfeljebb a még ki nem nyírt valódi sajtó munkájának köszönhetően értesül. Hogy megint melyik Fidesz-közeli malacpersely nem bírt félreállni a közpénzeső útjából. Domokos László egy olyan jellembajnok, aki már mezei parlamenti képviselőként is trükközött a közpénzzel (három parlamenti ciklus alatt összesen 15 millió forintot vett fel adómentesen lakhatása támogatására, miközben arra nem feltétlenül lett volna jogosult), nem elvárható, hogy magasabb polcra kerülve bizonyítsa: a fekália igenis képes baracklekvárrá változni. Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy miután az ellenzéket már sikerült megsemmisíteni, lassan az Állami Számvevőszékre sincs semmi szükség, hiszen Orbán Viktor regnálása óta még a gyanú árnyéka sem vetül a kormányzati tisztességre.
Az LMP saját maga mérné a légszennyezettséget
@Zeta: Gondolom azon iparágak, mely útban voltak a nyugatiaknak a csatlakozáskor, gazdasági függetlenség, piac, munkaerő stb. szempontból meg kellett szüntetni. Így például, kohászat, cementgyár, cukor-feldolgozóipar és a többi.
Nem sugároz tovább műsort a Music FM és a Sláger FM
@advocat: november 18, 15:16; Teljesen mindegy milyen csoportfőnökség, az biztos, hogy nem a pártonkívüliek gyülekezőhelye volt.
Tarlós: Én kértem az aluljárók éjszakai lezárását
Ez a helyzet: tahó vagy, Pityu! Melletted Kósa is már majdnem a műveltség szobra.Taplósról nem most derült ki, hogy egy ingerszegény környezetben nevelkedett, utcán szocializálódott, érzelmi téren a nullához konvergáló büdöslábú tapló - de kétségtelen, hogy naponta tud újabb adalékkal szolgálni ennek az érvényességéhez. Ha a Budapestiek még egyszer megválasztják meg is érdemlik.