Eladott Ország

Ennyien voltak ma kíváncsiak az október 23-ai megemlékezésekre
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Ott, ahol egy hatalom nem eltakarítható, ott nincs demokrácia, nincs szabadság. Ott semmi nincs. Ha egy önkényre épülő hatalom demokratikusan nem leváltható, azt el lehet és el kell takarítani, bármennyire fájdalmas is. Ez ’56 üzenete. A rengeteg patetikus, émelyítő, félelmetes, gyűlöletben tocsogó gyomorforgató sallang közül ezt az egyet érdemes megjegyezni, és nem elfelejteni a szürke hétköznapokon sem. Mióta Dózsa Lászlót egy mondatban lehet emlegetni Nagy Imrével, eggyel több ok is van rá.
Október 23-a: balhé volt az Oktogonnál
Ide silányult a valamikor Mellár Tamáshoz, Bod Péter Ákoshoz hasonló szürkeállománnyal felvértezett, azóta kivénhedt illiberálissá züllött áldemokraták gyülekezete. A pitiáner, kisstílű állampárt szellemi és erkölcsi hanyatlásának nyilvánvaló bizonyítéka, hogy védhetetlen baromságaik oltárán a Fideszből jogosan kiábrándult értelmiségieket, vagyis kvázi a
sajátjaikat is megtapossák. Jeszenszky, Mellár vagy Bod hűlt helyén a Tállaik, Deutschok, Kósák és Rezsiszilárdok sötét primitívsége üli torát a jóérzés, hozzáértés, meg az emberi értékek hullája fölött.
Orbán: a nyugatiak a forradalmunkat sem értették és ma sem értenek minket
Mi nem bújtunk el soha, semmi elől. Ma azt a napot ünnepeljük, amikor sokmillió magyar
ráébredt, hogy magyar. Wittner Mária és Dózsa László a nemzet, de mi farkasszemet nézünk a
jelennel, mert az Unió be akar minket nemzetileg darálni. De Orbánnak látomása van. Meg akar szabadulni az elnyomóktól. Történelmi fordulópont van. Itt áll ő és elképedve látja, hogy
Brüsszel el akarja foglalni az országot. Basszus, ez az ember most hirdeti ki, hogy ki akarja vinni Magyarországot az Unióból. Bárki bármit mond, erről beszél. Aki ezt itt most nem érti, az nem normális.
Orbán: a nyugatiak a forradalmunkat sem értették és ma sem értenek minket
Ez az ember egy céltudatos pusztító. Az őszülő hobbifocista világ életében azt mondta, amit
mondania kellett ahhoz, hogy elérje a célját. Amikor liberálisnak kellett lennie, az volt, amikor
demokratának, az volt, amikor konzervatívnak, jobboldalinak, kereszténynek, akkor az lett.
Számára csak a kitűzött cél létezik. És eldöntötte, hogy amennyiben az Unió első embere nem
lehet – és tudja, hogy nem lehet, mert nem buta, sőt – akkor ennek a nyomorult országnak akar a teljhatalmú, senki által nem korlátozható, soha számon nem kérhető ura lenni. Élet és halál ura akar lenni. És meg fogja csinálni, ha módja lesz rá. Orbán menetelése az első perctől egy szűk baráti társaság menetelése. Az egykori kollégiumi cimboráké, akik együtt rúgtak be, együtt hánytak, ismerik egymás lábszagát, ugyanabból a körből házasodtak és akik ma is szorosan összetartoznak. Orbán ennek a szűk körnek a jelképe. Egyszerűen azért, mert ő alkalmas erre. Ennek a társaságnak egyáltalán nem számít az éhező gyermek, a kínlódó öreg, a menekülő fiatal.
Lesújtó jelentés - Máról holnapra él a kétharmad
@relatív: Ekkor segít a medián számítás, hogy ne legyen torz a számtani átlag. De lehet, hogy a fidesz statisztika itt is átver. Ezektől minden kitelik.
Belátta a fideszes képviselő, Soros embereivel dolgozik együtt
Szájer egy megélhetési politikus szarházi, lófaszjankó, egy a sok közül.
Botrányos képpel köszönti a nemzeti ünnepet Szanyi Tibor
@Equus1: Wittner Máriska csak a nyugdíjszelvényét vitte járandóság emelésre, mártíromságát maga előtt pajzsként toló, mint hivatásos nagypofájú, óbégató forradalmár.
Orbán újraválasztására számítanak az ellenzéki szavazók, állítja a politikai elemző
A Mráz féle fideszes élcsapat jobban tenné, ha közpénzből nem vakítaná a közvéleményt. Egyébként éhen döglenének piaci viszonyok között, ha nem tömnék a kutatókat? közpénzzel.
Orbán újraválasztására számítanak az ellenzéki szavazók, állítja a politikai elemző
@a helység kalapácsa: Születési idő: 1978. július 9. Iskolák: Pécsi Tudományegyetem (2001; 2004) Nyelvismeret: francia Korábbi munkahelyek: Publikum Rádió (1995-1997), Magyar Nemzet, Duna Televízió (1997-2000), Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma (2000-2002), Terror Háza Múzeum (2002), Hír Televízió (2002-2005), FIDESZ (2005-2010), Miniszterelnökség (2010-2015), Miniszterelnöki Kabinetiroda (2015- )"
A miniszterelnök sajtófőnöke. Egy a sok közül akiknek száma a párhuzamos végtelenben metszik egymást.
Orbán újraválasztására számítanak az ellenzéki szavazók, állítja a politikai elemző
Tudományosan bizonyította a Nézőpont Intézet: akit sokáig ijesztgetnek, az megijed.
Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog
szólni, hogy a magyarok 89,7 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami
gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek.
Lesújtó jelentés - Máról holnapra él a kétharmad
Varga Mihály már kilábalt a válságból. Mi még nem annyira.
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Lehet bűvészkedni a számokkal, adatokkal, módszertannal. Egy darabig. Azt is értem, hogy a
kormány hívei közül egy kisebb hányadnak nagyon megéri a Fideszt támogatni, a döntő többség pedig nem feltétlenül érzi a bőrén a bajokat, mert megtanult megélni a nyugdíjából. De minden hókuszpókusz ellenére nincs érezhető gazdasági növekedés, viszont egyre élhetetlenebb az ország. Az általánosan rossz hangulaton nem sokat javít a folyamatos uszítás és a polgárháború- közeli állapotba sodródott társadalmi szembenállás. Márpedig ezt maga a kormány gerjeszti napról napra. Nem tudom, hogy valaha lehull-e a hályog a hívek szeméről, vagy előbb halnának éhen, mintsem elforduljanak a bálványuktól. Azt viszont tudom, hogy ezt ki is próbálhatják hamarosan, amikor még több munkaképes ember hagyja el az országot és amikor az uniós fejlesztési források elfogynak. Akkor nem lesz többé mit újraosztani, de ellopni sem. Mert nem lesz, aki megtermelje. Addig is örüljünk együtt Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterrel, hogy mennyire jó is nekünk.
Lesújtó jelentés - Máról holnapra él a kétharmad
Ideje lenne elgondolkodni azon, hogy valami rohadtul nem jól van. És lehet, hogy az összes
eddigi kormány rohadt, korrupt, tolvaj, dilettáns volt egészen mostanáig és egyedül a fideszkormány helikopter, de az ország azóta szarik maga alá, amióta Orbán Viktor és családja
elkezdett jól teljesíteni. Lehet még hazudozni egy darabig, de attól a tények még egy fikarcnyit
sem fognak változni. Baj van. Orbánék hazudnak. És mi fogjuk megszívni.
Botrányos képpel köszönti a nemzeti ünnepet Szanyi Tibor
@Equus1: ma, 13:01 # Wittner Mariska a feneketlenül ostoba, mártíromságát maga előtt pajzsként toló, abból évtizedek óta jól megélő hivatásos forradalmár, a Magyar Gárda zászlós anyja. Aki több ízben nyíltan adott hangot fasiszta nézeteinek, hogy megszólalásaiban mindenkit válogatás nélkül mocskolt és rugdosott, aki nem feltétlen, gondolkodásra képtelen , az ő esetében ez a tanulatlan suttyóság egyenes következménye rajongója a fidesznek
Belátta a fideszes képviselő, Soros embereivel dolgozik együtt
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
A polgári elit aki, Kossuthnak képzeli magát.
Mindenesetre feltűnő, hogy Szájer József, akinek eddig nem túl gyakran hallhattuk a hangját, jól elvolt a jutalomként neki kiosztott EP székében a remek kis fizetésével, távol a magyar
rögvalótól, hirtelen beáll a csatasorba és segít tolni a propagandagépezetet. Méretes
hazugságokkal, csúsztatásokkal, miközben igyekszik önmagát korrekt, széles látókörű, vitaképes politikusnak beállítani. Én ehhez csak sok sikert tudok kívánni. Csak nehogy fordítva süljön el a dolog és egyszer rá kelljen döbbennie mindenkinek, aki akár ellenzékben, akár kormányon csak a saját pecsenyéjét sütögette, hogy kevesebb a megvezethető, tájékozatlan, ostoba fanatikus, mint hitték. Súlytalan emberek, akik erre tették fel az életüket. Nem a politikára, mert amit csinálnak, az nem politika. Ez számukra üzlet, egyszerű nyerészkedés. Ezt ők is tudják. És rettegnek attól, hogy kiderül, hogy elveszítik a kiváltságaikat és valaki elrántja előlük a húsosfazekat. Mivel valódi mondanivalójuk az ország számára nincsen, marad az egyetlen érv: rettegjetek és szavazzatok ránk, mert csak mi tudunk megvédeni benneteket.
Orbán újraválasztására számítanak az ellenzéki szavazók, állítja a politikai elemző
Az ellenzéki szavazók arra számítanak, hogy a csúti cigány és a bandája mielőbb a börtönbe vonulnak.
Veszélyesnek találja, visszadobta Áder a kéménytörvényt
Áder megvédte a kéményeket a dugulástól, de nem védte meg a jogállamot, a civileket, a tanszabadságot, úgy megy át rajta a diktatúra minden aljas törvénytelensége, mint füst a kéményen. Nem talál kivetni valót semmiben, ami Orbánnak és a bűnszervezetének fontos, de eljátssza a törvény őrét olyan ügyekben, amelyekben kockázat nélkül pattoghat, amely nem érinti ennek a rablóbandának a közvetlen érdekeit.
A reptéren csapott le a NAV az adóval tartozó fodrászra
Emlékszünk még a kitiltási botrányra? És a Bunge étolajgyártóhoz kötődő vesztegetési ügyre? És arra, hogy Polt Péter trágyaelhárító és korrupció elsikálóművész éppen akkor állította le a
nyomozást, amikor a szálak fideszes körökhöz vezettek? Amikor az egyik tanú azt állította, hogy Heim Péter, a Századvég Gazdaságkutató korábbi elnökének elhagyta a száját, hogy el tudná intézni az étolaj áfájának csökkentését, ha egy megadott alapítvány számlájára 2 milliárd
forintot átutalna a magyar piac vezető gyártója, az amerikai tulajdonú Bunge. Ez az eset tökéletesen megmutatja miért felesleges a jog adta keretek közt felvenni a harcot a fidesz maffiával és miért kizárólag az utcán tud ez a rendszer össze omlani.
Fidesz: az Európai Parlament megkezdte a Soros-terv végrehajtását
@Jozefina: https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Így néz ki egy igazmagyar, konzervatív, polgári-keresztény fidesz árja. Szerencsétlen Hidvéghi Balázs ahelyett, hogy a strandon nyaldosná a fagyit, kénytelen hülyeségeket beszélni. Ráadásul meggyőződésem, hogy azért az értelmesebbje tisztában van azzal, hogy mekkora rombolást végez a szellemileg amúgy sem túlságosan kigyúrt hívek körében, de egyszerűen nem érdekli. A jó kis fizetés, a biztos előmenetel, a kőkemény egyéni érdekek felülírnak mindent. Hidvéghi Balázs . Ő ( "g" után "h" betűvel) fideszes papagáj egy faszparaszt, a Fidesz kommunikációs igazgatója, akiben két Kósa, másfél Kovács Nemsikerült Zoltán, és ki tudja hány Hollik Pityu intellektuális nagysága veszett el. Ma Balázska volt az ügyeletes megmagyarázó-eligazító a vérszomjas hívek számára, akik esetleg nem laktak jól a libafoszöld-neonzöld határán foszforeszkáló fényességes telihold eléjük hányt uszító rizsájával.
Aki szerint már megint megtámadott az ellenség, elvtársak! Tényleg azt hiszitek, hogy megúsztok mindent ezzel az ócska sorosozással. Ez a lemez lejárt, kapjatok elő egy másikat. Fogy az idő, fogy a levegő. De nem csak a miénk, a tiétek is.
Marton László a Vígszínházban is lemondott
A nap valóban fontos híre, hogy a zaklatással vádolt Marton László a mai napon felfüggesztette oktatói tevékenységét a Színművészeti Egyetemen. Az viszont elég kétségbeejtő, hogy Palkovics László szerint felül kell vizsgálni az intézmény etikai kódexét. Az soha nem hangzik jól, amikor a Fidesz etikai ügyekbe ártja magát.
http://os.mti.hu/hirek/131062/os-a_vigszinhaz...
Veszélyesnek találja, visszadobta Áder a kéménytörvényt
@eszegfu: Megkaphatta a címlistát a helyi iparkamarától vagy netán az APEH-tól. A vállalkozó barát kormány a kisembereket üti-vágja, a multikat milliárdokkal támogatja.
Szociális katasztrófa van készülőben - devizahiteles-kerekasztal
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Alattvalók! Senkit nem hagyunk az út szélén! Beletaposunk mindenkit az árokba, a sárba, a
szarba! Kétpofára szidjuk a bankokat a devizahitelek miatt, amit mi vezettünk be annakidején,
és amiből Matolcsy cimbora olyan nyereséget ért el, hogy a csodájára járok azóta is. Hát hol van még ilyen Európában, mondjátok meg! Sehol! Sehol nincs olyan barom nép, amelyik rommá adósítja magát azért, hogy a jegybank milliárdos nyereséget érjen el, amit aztán szétfolyathat alapítványokba, műkincseket és ingatlanokat vehet rajta. És ti még örültök is ennek, tapsikoltok és büszkék vagytok! Még a híd alól is éljeneztek, a bokorból, a kartondobozokból összetákolt vityillóitokból. Jön a választás – az utolsó – most aztán megmentünk minden hitelest! Hét évig szartunk a fejükre, de most megmentünk! Amúgy nem, mert pont úgy szarunk rátok, mint hét éve minden áldott nap, de ti elhiszitek és örültök. Örüljetek! Majd jól megbírságolunk néhány bankot, a nyereséget szétdobjuk, ahogy szoktuk, nektek abból egy fillér nem jut. De az erkölcsi győzelem a tiétek lesz! Kenjétek a hajatokra.
Kivégezte exférje a 23 éves énekesnőt
@X-ray: Valószínűleg korábban a pipi az évszám helyett, csak a számlaszámot nézte. Időközben a pipi meg felkapaszkodott az uborkafára, ... fájront lett.
Orbán Viktor erős kijelentése: golyóbis került a puskacsőbe
@lusta: Magyarország és Lengyelország szép csendesen magára marad a baromságaival. Miközben ártunk és ormányunk bőszen veri a mellét a visegrádi négyek uniós politikát befolyásoló rettenetes erejéről, a V4-ek gyakorlatilag kiüresedik. Két ország – Csehország és Szlovákia – nem igazán óhajt részt venni a lengyel-magyar agymenésben. Gondolok itt a demokrácia leépítésére és az Európai Unió szétverésének nemes kísérletére. Nyilván nem léptek ki a V4-ekből és nem is fognak, de létrehoztak egy másik formációt, ahová már Orbán Viktor ,sem Beata Szydło lengyel kormányfő nem hiányzik. Franciaország – Nagy-Britannia kilépésével – az Európai Unió vezető erejévé lépett elő, Németország mellett. És innen nézve bizony elég gáz, hogy Macron nem a V4-ekkel, hanem a slavkovi hármakkal egyeztetett például az Unió jövőjéről.
Fidesz: az Európai Parlament megkezdte a Soros-terv végrehajtását
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Aradszki András, mélykeresztény államtitkár – „Soros és elvtársai fel akarják számolni a nemzetek önállóságát és értékeit, felhígítva a keresztény szellemiségű Európát idegen migránsok tízmillióinak kényszeres betelepítésével. A Sátán elleni küzdelem pedig keresztényi kötelességünk.” Soros = Sátán és mint olyan, minden igaz keresztény küzd ellene. Sátán elleni küzdelem = migránsok elleni küzdelem és a nemzeti konzultáció kitöltése. Hát kedves Aradszki András, elmehetnél inkább babot kapálni, ahelyett hogy jogászként ekkora faszságokat vagy képes kipréselni magadból. Amit itt sikerült két mondatban előadnod, az a keresztények idegengyűlöletre való felhívása volt, kedves András. A te értékrended szerint ez rendben van? Az, hogy nálad a keresztény értékrend mások gyűlöletében merül ki, az a te saját problémád, de ezt nem kéne hangoztatni az egykor még tisztelt ház falai között. Ugyan a Parlament épülete is elég nagy, ez mégsem a Lipótmező, az sajnos már bezárt.
Orbán Viktor erős kijelentése: golyóbis került a puskacsőbe
@Clavigo: Már mindenkinek bőven elege van a lábszagú tahóságából, a hazudozásaiból, a félázsiai óbégatásából és az összes diktátort a hátán az Unióba behurcolni szándékozó, különösen Putyin céljait mindenben kiszolgáló bumburnyákságából. Orbán már csak a saját országát tudja hülyíteni és rángatni, senki mást. Akkor sem, ha a rohadtul megfizetett pártmédiája tokától bokáig azzal van teli, hogy mekkora nagy ember is ő és mennyire csodálja a fél világ. Nem csodálja senki, de a diplomácia nem úgy működik, ahogy mi itt megszoktuk – tehát Szijjártó kiáll toporzékolni -, hanem szépen csendesen szarják le a fejét annak, aki nem képes és nem is hajlandó megtanulni késsel-villával enni. Ez történik most. Na, innen nézve már sokkal érdekesebb, hogy kivel és miről tárgyal Macron. Lehet még egy darabig hazudozni Európa megmentőjéről és jövendőbeli uráról, de ezt már csak az érintett és a hívei hiszik el. Senki más. Meg esetleg Havasi Bertalan és az Origo. Ők is pont annyira fontos szereplői az Uniónak, mint a főnökük. Semennyire.
Orbán Viktor erős kijelentése: golyóbis került a puskacsőbe
Brüsszel válasza Orbánnak: az európai szolidaritás nem egy á la carte menü. Az európai szolidaritás nem egyirányú utca, a megállapodásokat nem teljesítő tagállamokkal szemben büntető intézkedések lépnek érvénybe.
Bankok elleni rohamot hirdettek a katalánok
Majd akkor lesz sírás rívás, ha 2 ezer €-ós havi fizetés helyett, majd 20 ezer katalán "pesetafityfiring" lesz a havi fizetés és beindul az infláció.
Minden harmadik nyugdíjas a Fidesz híve
http://m.blog.hu/ny/nyugatifeny/image/orban-r...
Nem az Orbán alamizsnájáért kell kezet csókolni, hanem mielőbb elzavarni ezt a köztörvényes bandát, és olyan kormányt választani, amelyik megszünteti a közvagyon törvényesített harácsolását. És akkor a nyugdíjasok nem négyévente csirkepénzt, hanem minden hónapban tisztességes nyugdíjat kaphatnának.