Eladott Ország

Fidesz: még a falvakban is különb a helyzet, mint Karácsony Gergely kerületében
És ki nem szarja le Zsigmond Barna Pál pofáját. Ki a [email protected] ő?! Egy szarházi bűnöző fidesz nevű szektatag, a sok geci közül! A zsarolás nem lep meg, végtére ezek közönséges cinikus bűnözők. A zsarolás nyilvános lebegtetése viszont pánikról, félelemről, kapkodásról árulkodik. A nagy kérdés, hogy ezt hogy kezelik Karácsonyék, ill. hogy a budapestiek most beszarnak-e, és a bűnözőkre szavaznak, vagy pedig ökölbe szorul a kezük. Remélem az utóbbi!
Orbán beszédét énekelve és tapsolva szakították félbe Rómában
Orbán Salvini kicsi hőse.
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Semmi másnak nem örült volna jobban Orbán és hívei – ide értve az összes propagandalapot – mint annak, hogy Salvini Olaszország miniszterelnökeként jön ki abból a csatából, amelyet ő maga indított, remélve, hogy képes lehet megszerezni az ehhez szükséges többséget. Ezúttal azonban tévedett, és pofáraesés lett a végeredmény. Ettől függetlenül a miniszterek elnöke gratulált Salvini legyőzőjének, és közös együttműködésre invitálta Giuseppe Contét. Hogy ez mennyiben válhat valósággá, az a közeljövőben kiderül, mindenesetre én nem mernék nagy tételben fogadni arra, hogy Conte szívesen mutatkozik az Európai Unió egyik leghírhedtebb szélsőjobboldali vezetőjével.
Varga Judit: Magyarország igazságszolgáltatása Európa élvonalába tartozik
Varga Judit jól szolgálja a gazdát. Valószínűleg lesz majd cupák, kalácsmorzsa. Már ameddig lehet. Aztán, ha bukás lesz, majd kiderül, őt mennyiben érinti. Hogy a dekás gazságügyi miniszter síkhülye, vagy vérgeci, az nem vagy-vagy kérdés, lehet egy személyben mindkettő.
Brutális Fidesz-fölényt mértek, tovább gyarapodott a kormánypárt tábora
@fergeteg: tegnap, 19:53, Igen ennyien vagyunk: 49 % = kétharmad?!
https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--AgpS1U...
1. A legnagyobb kisebbség irányítja teljhatalommal az országot
https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--MHuNfM...
2. A Fideszt túlkompenzálja a saját választási rendszere
Jó lenne, ha a fejed kihúznád a fidesz seggéből, te szarházi!
Kifütyülték, kiröhögték Orbán államtitkárait az orvosok
Ötvös cirkusz után szabadon Orbán cirkusz Van Másik...
https://uploads.disquscdn.com/images/c23dd3d7...
Ejnye no,Bástya elvtársat már senki nem akarja kinevetni?
Telepítés közben felrobbant a tűzijáték Kazincbarcikán
A hír már kétszer robbant. Kérdés mikor fog robbanni harmadszor?!
A választási krumpliban rengeteg a vitamin
LEMARADUNK, LESZAKADUNK…Míg itthon az uniós átlagnak a kétharmadát sem éri el az egy főre jutó fogyasztás mértéke (a pontos szám: 64 százalék), Lettországban és Romániában tavaly már 70 százalék volt a hasonló adat. A szomszédos államok közül a leggazdagabbnak számító Ausztriában pedig az EU statisztikai hivatala szerint közel kétszer olyan magas az életszínvonal, mint idehaza.
https://olkt.hu/lemaradunk-leszakadunk/?utm_s...
A választási krumpliban rengeteg a vitamin
Népünk bölcs vezére, aki utoljára a kínai emberekkel fedezett fel lelki rokonságot, mindannyiunk egetverő szerencséjére idejében hazakacsázott és osztotta az észt a magánrádiójában. Szerintem a Cinege utca pincéjében lehet egy stúdió, oda elég frissen beszerzett kínai papucsban és valódi nájlon, kézzel gépihímzett hátú kimonó-otthonkában levonulni, még csak fogat sem kell mosni. Orbán Viktor, aki magánbirtokának tekinti az országot – tévesen, mert az nem az ő, hanem a felcsúti szomszédja nevén van – szólott az alattvalókhoz. Az a rendszer is széthullott a francba, a Krumpli nénik megtalálták maguknak a következő Kádárt, csak most Orbánnak hívják. Kicsit ugyan rosszabb, mint az elődje – jó, nem kicsit, mert nagyon -, mert lehet nosztalgiával, vagy gyűlölettel gondolni a feszt épülő kommunizmusra és annak vezetőire, de azt el kell ismerni, hogy ők a lehetőségeken belül azért dolgoztak, hogy az ország lakóinak élhető mindennapokat biztosítsanak. Akkor is, ha ennek az árát a következő generáció is fizette. Orbánéknak már nincsenek ilyen kínjaik, de gátlásaik sem. Lopnak-csalnak-hazudnak. Viszik, ami mozdítható, ami meg le van betonozva, azt a nevükre íratják. Akkor is így van ez, ha Krumpli néni nem érti, nem hiszi, nem fogja fel. Ez az egyetlen, ami mozgásban tartja a rendszert. Ha nem jön több utánpótlás, akkor Krumpli néni lesz az első, akinek nem viszi a postás a nyugdíjat. Az első hónapot még ki fogja húzni és még szorosabban csimpaszkodik a vallásalapítóra. A második hónapban már kritikusabban fogadja a szavait, a harmadik hónapban pedig kirúgja maga alól a hokedlit és az első sorban fog üvöltözni a bukott vezér háza előtt. Mert a világ így működik és a Krumpli nénik is így működnek. És a krumplileves bizony krumplileves.
Érdekes részleteket árult el Demcsák Zsuzsáék szerelméről Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti elárulta azt is, hogy "háromkezes" lett a játék vége. Így Krishan leszakadt Gabikáról.
A pusztaszabolcsi plébános szerint hiteltelen és hazug, hogy az ellenzék politikai célra használja fel a keresztet
Igen, az egyház már megint beleugat abba, amihez köze nem lehetne, a szokásos álszent módon korlátozni próbál. Mert miközben a szekularizáció a világ szerencsésebb részein egy évszázada sikeresen végbement, itt a lánctalpas visszarendeződés aranykorát éljük. Annál károsabb, pusztítóbb dolgot nem tudok elképzelni ebben az amúgy is pusztulófélben lévő jelenben, mint hogy totális szereptévesztésben fetrengő egyházi emberek, a politikum által vaskosan megtámogatva vetik bele magukat abba a közéletbe, aminek a közelében sem lehetnének. Az egyház politikai szerepvállalása káros, ártalmas és itt az újabb bizonyíték arra, hogy ennek soha nincs vége. Mert a (katolikus) egyház szerepvállalása kimerül a kormány célkitűzéseinek szervilis képviseletében, ennek az egészségtelen, bűzös középkori szemétdombnak a fenntartásában. A katolikus egyház a magát zsibbasztóan kereszténynek nevező kormánnyal összeborulva a kussoló hívek és elkötelezett alattvalók kinevelésén munkálkodik. Ahelyett, hogy azon fáradozna, ami a dolga lenne: az elesettek támogatása, felkarolása és a hívő emberek alázatos szolgálata. Valaki szóljon a pusztaszabolcsi plébános elvtársnak (úrnak egyszerűen nem tudom nevezni), hogy le kéne szállni arról a túltolt bicikliről. Sürgősen.
A Fidelitas titkolja, miből fizeti a cirkuszos plakátokat
https://uploads.disquscdn.com/images/e264a325...
Gyűlik az országnak házában a politikai elit. Vagyis hát ami nálunk annak minősül, de legalábbis szeretik ezt gondolni önmagukról. A fiatal demokraták már régen nem fiatalok és talán soha nem voltak demokraták, a keresztények és demokraták meg fiatalok sem voltak soha, így ránézésre. Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A Böröcz Lászlók, Dömötör Csabák jönnek. Mindenféle néven. Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számonkérhetetlenül és lehetőleg zsíros üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes. Az új eresztés már túl van minden normán és határon, a kritikátlan szervilizmus a kormánypárt irányába éppen olyan természetes dolog, mint a cinikus pofátlanság, a sötét ostobaság és a gátlástalanság. A legszomorúbb az egészben, hogy a választópolgárok nagyobb része még most is a kormányt és a kormánypártokat támogatja, annak ellenére, hogy korruptak, hazudnak, mint a vízfolyás, közpénzen urizálnak. Igaz az is, hogy a média nagy részét is sikeresen megszállták, így aztán a valóság sem jut el mindenkihez.
Brutális Fidesz-fölényt mértek, tovább gyarapodott a kormánypárt tábora
@Dr plágium: Minden diktatúrának azért egyszer vége lesz! Minél tovább húzzák annál tragikusabb a vége!
https://i2.wp.com/adevarul.ro/assets/adevarul...
Újra sztrájkolnak a közszolgák
@Nessy: Ahol nincs demokrácia és a hatalmat közönséges bűnözők gyakorolják, ott demokratikus játékszabályokkal nem lehet győzni! Azért módosították szájízük szerint a gyülekezési törvényt, hogy a büdös életben ne lehessen leváltani ezt a tróger, politikai prostituált, bűnöző bandát!
Durva: 8,5 év börtönt kér az ügyészség a fideszes Simonka Györgyre
@papa.49: Az is lehet, hogy az önkormányzati választás után az egész ügyet ejtik, vagy csak ejnye-bejnye lesz.
Brutális Fidesz-fölényt mértek, tovább gyarapodott a kormánypárt tábora
Závecz, te mennyiért nyalod a fidesz ánuszrózsáját, te gerinctelen szarházi?!
Ürülékkel kenték be egy momentumos polgármesterjelölt kocsiját
@Málna: tegnap, 07:31;Azután fotózták le a hölgy kezét, mielőtt a levesedben megmosta, te faszszopó fideszes, geci szarházi! Gecicsökkentést! https://uploads.disquscdn.com/images/d9377eaa...
Újra sztrájkolnak a közszolgák
@jesz: 2013-ban az oktatási kiadások csökkentésének álcázására bevezették a pedagógusok minősítési rendszerét. A pedagógusok nagy része addigi pályája során komoly befektetéseket eszközölt szakmai tudásába azzal a reménnyel, hogy mint a befektetések általában, ez is meg fog térülni, és anyagi hasznot is fog hozni. Sokan különféle továbbképzéseken vettek részt, második, harmadik diplomát, tudományos fokozatot szereztek. Erre pénzt, szabadidőt, energiát áldoztak.
A kormány ezt a befektetést egy törvénnyel lenullázta, amikor minden pedagógust a legalacsonyabb – és a legkisebb fizetéssel járó – „Pedagógus I.” fantázianevű kategóriába sorolt, és egy értelmetlen portfólióhoz kötötte nemcsak a fizetésemelést, hanem a pályán maradást is. Ötvenkét öntudatos tanár nyilvánosan közölte, hogy bojkottálja a portfóliót. Követték őket a pedagógusok tízezrei? Nem. Miközben morgolódtak és panaszkodtak, önként igába hajtották fejüket. Tüntetésről, pláne sztrájkról szó sem esett. 2014-ben végleg elvették a tűzoltók, a rendőrök, a buszsofőrök, a mozdonyvezetők, sőt a különösen egészségkárosító munkakörökben dolgozók korengedményes nyugdíját, és még egy tüntetés sem volt – sztrájkról nem is beszélve. Az érintett körülbelül százezer ember belenyugodott. Az „emútnyócévben” egyetlen nagyszabású és sikeres tüntetés volt, az úgynevezett internetes tüntetés. Mindebből az tűnik ki, hogy ha valaki közvetlenül és már holnap akar a magyarok zsebébe nyúlni, akkor felhorgadnak. De ha úgy kotorászik a zsebünkben, hogy a hatás majd csak évek múlva, az ország lepusztulásában jelentkezik, akkor nem törődünk vele. Békésen legelészünk tovább. Igaza is volt Kertész Ákosnak minden betűjével. Fekszünk a sárban, röfögve, örülve, ha a gazda moslékot zúdít elénk és nem figyelünk rá, hogy a háta mögött ott a böllérkés a kezében.
Bunkerszerű valamit építenek az Orbán-család által használt birtokon
https://uploads.disquscdn.com/images/3d439cb8...
Ez alatt egy kicsit nagyobb volt a bunker még sem segített. De beléd kár a golyót is pazarolni te bűmöző, szarházi, kötélen végzed!
https://uploads.disquscdn.com/images/6912b3f6...
Novák Katalin: már több mint ötvenezer család igényelte a családvédelmi akcióterv valamelyik elemét
@Mirabilis: Az egész csak egy nagy parasztvakítás. A vásárlóerőt tekintve már csak Bulgária van mögöttünk, de a trendeket figyelembe véve az sem sokáig. A multik milliárdos támogatása helyett, a kkv szektort kellene támogatni, tisztességes bért kellene fizetni, és a falun élhető életet kellene teremteni! Ez így egy ló[email protected]!
https://uploads.disquscdn.com/images/f2d52ffa...
Durva: 8,5 év börtönt kér az ügyészség a fideszes Simonka Györgyre
@Klubtag: Beáldozzák ezt a balfaszt, hogy a nagyok tovább tudjanak lopni.
Meghívta Orbánt Rómába az Olasz Testvérek párt elnöke
@namihami: Ha a csúti kiviszi az országot az EU-ból, itt Észak-Korea lesz rövid időn belül, vagy még rosszabb.
Trócsányit három órán keresztül vallatják október 1-én
@nemkati: tegnap, 07:41; Míg ez a bűnöző, kleptokrata banda van hatalmon az eurót sosem fogják bevezetni. Ezek szándékosan azt nézik, hogy minél rosszabb legyen, függőségben, szolgaságban tartják a lakosságot.
Orbán egyike a világ nagy bajainak a Yale professzora szerint
@Eriksson: tegnap, 11:42; Csak azért tettem fel a munkásmozgalmi dalt, mert azóta a fidesz konzervatív mélykeresztény lett és a ruhatárba a gerincet a kabáttal együtt leadták. Csak egy a fontos, a hatalom!
https://m.blog.hu/er/erkolcstan/postimage/orb...
geci csökkentést! https://uploads.disquscdn.com/images/d9377eaa...