El azért nem akarja árulni, hogy se Rogán Antal körei, se az ellenzéki elit ne tudja ellehetetleníteni indulását az EP-választáson.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Hát tőlem akár még nyerhetne is,de inkább az egér útjára gyűjtenék,mert annyi ideig volt kitartott!Az ilyen férgekhez mindig vonzódnak a senkik!
KisTehen
petya ... szerintem az ellenzék elől titkolod :)
KisTehen
„Ugyanakkor nincs ambícióm arra, hogy európai parlamenti képviselő legyek, én 2026-ig, az országgyűlési választásokig itthon szeretnék dolgozni, hogy visszavegyük a hazánkat”

2026-ig ... már ő is belátta, hogy a bizonyítékai egy kalap szar :)
KisTehen
"Saját felmérései még nincsenek, de fideszes ismerősök szivárogtatták Magyar Péternek, hogy sok ember reménykedik benne: 20 százalék körülire mérik a még nem is létező pártját."

szóval még megvannak a NERes kapcsolatok :)
KisTehen
"A mai napig segítik információkkal régi kormánypárti kapcsolatai"

szóval még megvannak a NERes kapcsolatok :)
KisTehen
nagyon hallgattok itt, agyhalottak :)
KisTehen
petya megüti mzp szintjét az elszólásaival

HAHAHA
simmering73
"Magyar Péter nagy ajándék az ellenzéknek, amely 13 éve szenved attól, hogy nincs olyan kommunikációs készséggel rendelkező embere, aki zseniálisan beszél bármiről, a szavak és a hasbeszéd mestere, aki a semmiről is képes beszélni és szemrebbenés nélkül hazudni. A Fidesz tele van ilyen emberekkel, tenyésztik a professzionális hazudozókat, ami nagy érték.

Magyar Péter személyében az ellenzék kapott egy kiképzett hazudozót, nyelvzsonglőrt, aki úgy beszél, aki úgy bánik a szavakkal, úgy forgat ki bármit, és hamisít meg bármit, ahogy csak Rogán propagandistái és a Fidesz papagájai képesek. Magyar Péter ezek között is azok közé tartozik, aki nemcsak a párt által kiadott silabuszt képesek ismételgetni. Nagy kincs.
nepszava.us/brillians-fideszes-hasbeszelot-kapott-az-ellenzek/
Őrnagy
@simmering73: Ezzel azt sugallod, hogy Magyar Péter "Messiás" egy hatalmas szélhámos. Ha ez így van, arra a rajongói előbb, vagy utóbb rá fognak jönni. 2026-ig biztosan.
KisTehen
@simmering73: az amerikai népszava a kezdetektől fogva nyírja a magyar messiást ... nem pressman üdvöskéje :)
KisTehen
@Őrnagy: utóbb ... tudod milyen az istenhit

HAHAHA
Őrnagy
@KisTehen: A messiás hit rosszabb, mint a szolíd, mértéktartó istenhit!
A szolid, mértéktartó istenhit, amire szüksége van azoknak az embereknek, akik nem bíznak önmagukban, általában ártalmatlan, a messiás hit, az sokkal rosszabb, mert az elmeroggyant messiás hívők minden marhaságra képesek a messiásukért, és semmi hasznos dologhoz nincs affinitásuk.
KisTehen
libsik ... hát hol a pöcsben vagytok?

HAHAHA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.