Katalin hercegné márciusban, egy videós nyilatkozatban közölte a nyilvánossággal, hogy rákkal küzd, és megkezdődött a kemoterápiás kezelése.

A nyilvános eseményeken való részvételektől egyelőre visszavonult hercegné állapotáról most a férje, Vilmos adott hírt, miközben egy jótékonysági rendezvényen vett részt Newcastle-ben. Amikor egy jóakarója azt mondta neki, nem bánja-e, ha megkérdezi, hogy van a felesége és a gyerekei, a Daily Mail beszámolója szerint Vilmos herceg azt felelte:

Mind jól vannak, köszönöm. Igen, jól vagyunk.

Hétfőn ünnepelte 13. házassági évfordulóját a hercegi pár

Vilmos herceg és Katalin hercegné hétfőn házassági évfordulójuk alkalmából hivatalos Instagram-oldalukon közzétettek egy fotót, ami az esküvőjük után készült róluk, és amit korábban még sosem tártak a nyilvánosság elé. A fekete-fehér képen mosolyogva pózolnak a friss házasok.

Forrás: 24.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
A cím helyesen: A királyi család nehéz helyzetében trónörököshöz méltóan maximálisan helyt álló Vilmos herceg köszöni az aggódó, szeretettel teli kérdéseket, egyben közli, jól vannak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Nyírfa: Sürgetném a koleszterin tábornokot. Jöhetne már...
Nyírfa
@kereső: @Horizont: Én is drukkolok! Egy mindenkiért, mindenki egyért!
Nyírfa
@Horizont: 17,43

Csak ne legyen "munkaképes"! Ne haljon meg, mert nem kerülheti el a felelősségrevonást, és látnia kell az igazi büntetést: hogy mindent elveszít.
Horizont
@Nyírfa: Igen én is így gondolom. Csak essen le a lábáról, de úgy hogy ki kell vinniük a Karmelitából, mert még arra se lenne képes.
kereső
@Nyírfa: Nagyon tanulhatnának a Három/Négy testőrtől...ha mást nem is, ennek az egy mondásnak a betartását.Szele tamásnak volt minap egy posztja...beraktam, de nem érdekelt senkit, bár Szele nem szokott, belpolitikával foglakozni.A végén ezt irta:
"Most képzeljétek el, mi lett volna, ha a hét vezér nem vérszerződést köt - egyenrangú alapon - hanem összeverekszenek Ópusztaszeren pillanatnyi szempontok miatt.
No, mindegy.
Jó harcokat tovább, én a bunkerből nézem."
Nyírfa
@kereső: 17.52

Jó példa! :))) Elképzeltem. :)
Elég sok inkarnációs kötődésem lehet a francia néppel, kezdem azzal, hogy anyám kedvenc énekesnője Edith Piaf volt, így hívták a legkedvesebb barátnőjét is, ezek után engem csak Editnek nevezhettek el. Az első dal, ami megállította bennem az ütőt, Edit Piaf A szerelem himnusza volt, hozzám szólni sem lehetett, amikor ezt adta a rádió. Mintha átlényegültem volna egy másik világba. Sokáig vágytam arra, hogy francia honban élhessek, magával ragadott a nyelvük, a kultúrájuk, a zenei világuk, az életérzésük: otthon voltam.
És sok egyéb, személyes élmény, tapasztalat, a külsőmtől a nagyfiam első utazásáig, amely csakis Franciapország lehetett.
Szabadság, egyenlőség, testvériség...nem is fejezhetném be mással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.