Sógora szerint lesben állt a gyilkos, aki egy nagy fekete autóval érkezett. Kóka Jenő éppen a 22. 00 órakor kezdődő éjszakai műszakba indult volna a tiszavasvári gyógyszergyárba.

Forrás: beol.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tsabeeka
a hír maga nem indokolja, de ezen a címen kb órákig lehetne röhögni. vajon tudják, hogy mi az az fbi? meg azt, hogy az fbi törvényben meghatározott feladata az usa elleni bűncselekmények felderítése?
Zsoltika
@tsabeeka: szocpolitikailag nem értesz ehhez, az fbi bizony ide fog jönni, a bodzából kifizessük mink, sőt személyesen Horáció Kén jön, mán megkértem Szamantát, hogy fotózzon le a Hammerje előtt a tesókkal!
rodeotigris
Szerintem múlder és kálé ügynököket kéne hí'ni.Ez amúgy is X aktás ügy.És ha kimennek a putriba még repülő csészealjat is láthatnak meg repülő tányért is.

Ez az egész cikk egy vicc és csak azért írták hogy jót szórakozzunk rajta.
latorkuvasz
ja, én is elvigyorodtam elsőre, de gyorsan lefagyott az arcomról, amikor azt olvastam, hogy ezt horváth aladár mondta...
na ez a gáz!
G'Alibaba
He-he, hát-hát...Az FBI-nak biztosan nincs elég munkája....
tsabeeka
@prédikátor: hja, denverből chicagóba
garamiz
már megint egy naagy fekete kocsi...kicsit már unalmas
rodeotigris
@garamiz: és egy sötét alak...
gondolom van elképzelésed

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.