dr. prédikátor

Luxusjachtok lephetik el a Balatont is állami milliárdokból
@reagens: nyikari cerkóf!!Honnan tudod hogy nem puha pöcs??? őt is leszoptad magánszorgalomból ??? te féreg patkány!!!
Borkai bejelentette: független polgármesterként folytatja Győrben, kilép a Fideszből – videó
ATTÓL HOGY KILÉPTÉL VAGY KILÉPTETTEK A FITYMASZBÓL GERINCTELEN TTOLVAJ FÉREG PATKÁNY MARADTÁL!!!
A Fidesz leszámol Borkai Zsolttal
@reagens: nyikari cerkóf!!!NEKED ITT K U S S, takony!!!
Reviczky Gábor csalódott a választókban és lakása miatt remeg
RIPACS vagy reviczki!!!Csak remegjél és fossál!!!Amikor segget nyaltál nem féltél és remegtél???
A Fidesz leszámol Borkai Zsolttal
Nincs kérem itt semmi látnivaló!!! Most a borkai lett a S O R O S!!!dE EZ NEM CSAK AZ Ő BUKÁSA !!!A fitymaszba megindult a rothadás folyamata, és ezt már nem tudják megállitani!!!De láss csodát!!! A patkány O1G is inkább elmenekült Azerbajdzsánba!!!A borkaival való leszámolást pedig rábízta a köteles etársra és a kibaszov etársra!!!Gerinctelen tolvaj nemzetvesztő csürhe!!!
Orbán már Azerbajdzsánban van
O1G te patkány!!! Meneküész??? a kurva a nyádat!!!
Így magyarázkodik az kormányhivatalnok a valasztas.hu botrányos működésképtelensége miatt
@reagens: nyikari cerkóf! baszod a cigánykurva vérbajos anyádat!!! T A K A A R O D J innem a MAGYAROK ÖZÜL TE SZEMÉT FITYMA CSICSKA PATKÁMY!!! várnak a cigó tesoid romániába a cigánytelepen ahonnan való vagy!!!Ott a helyed a putriba te szellemi toprongy!!!
Így magyarázkodik az kormányhivatalnok a valasztas.hu botrányos működésképtelensége miatt
@reagens: Nyikari cerkóf!!! megbaszod te a román kurva cigány anyádat!!! takarodj innen a sunyi picsába te féreg! Nagyon verted a szaros szádat , hát most tele lett szarva!!! Takarodj vissza a romám putrudba!!! Neked SEMMI KERESNI VALÓD NINCS A MAGYAROK KÖZÖTT!!! te csak egy ingyenélő napéopó migráncs vagy!!!
Karácsony: "Kihirdetjük a klímavészhelyzetet" – videó
@reagens nyikari cerkóf , döghal , vergőce!!! Nagyon kussba vagytok!!!Beszoptátok a faszt rendesen!!!Elkenték a szaros szátokat!!! TAKARODJATOK MAGYARORSZÁGRÓL !!! MOCSKOS ROMÁN HAZÁTLAN BOZGOROK!!!
Így magyarázkodik az kormányhivatalnok a valasztas.hu botrányos működésképtelensége miatt
Nocsk vén kurva!!! Nem jött össze a csalás, nem volt elég két óra a családhoz???takarodj az O1G faszára vén mocsok riherongy kurva!!!
Borkai Zsolt tovább vezetheti Győrt
Hát Győriek!!! Ehhez nincs mit hozzátenni!!! Megérdemlitek hogy egy kurvapecér üljön a nyakatokon!Szégyelhetnétek magatokat, de úgy látszik nektek tetszik a kurvázó szipozó korrupt borkai!!!Sajnálom azokat a győrieket akik tisztességesek!!!
Pálffy Ilona: Az informatikai átállás miatt volt szolgáltatáskiesés az eredményközlésben
Szemét vén kurva!!! Megint csaltatok!!! Megint manipulálták az eredményeket, Húzzál már el a kurva anyádba te vén mocsok luvnya!!!
Kálmán Olga: Gruppen Morgen Magyarország!
@Béla333: tegnap 17. reHá csak meggyütté bejlánk!!Hol kódorogtál ezidáig külföldön???Hiányzott a szeles bernike úgy e??? Oszt most mellik párt seggét fogod tisztogatni??? Mán igencsak te hiányoztál a trollok közül!!! Nem felejtünk ám!!!
Az Ördög Ügyvédje most Rogán Antalról posztolt egy képet
Remélem az Ördög ügyvéde tud vigyázni magára!!!A fizyma csürhe NEM TUDJA KIDERÍTENI A KILÉTÉT!!! Mert akkor meg fogják öngyilkolni!!!Fityma módszer, mert volt már rá példa!!!
Tiborcz egymillióra perelte be Karácsonyt
tiborc te mocsok zabigyerek!!!hazug egy patkány tolvaj vagy!!!
Tállai: Magyarország ma az EU legnagyobb adócsökkentője
tállai!!!a részeges kurva anyádat!!!Ne hazudj te mocsok zsírdisznyó!!!
Pálffy Ilona: 8 millió 25 ezren vannak a névjegyzékben, a legfiatalabb szavazó 16 éves
@reagens: 13.49 re nyikari te mocsok román bocskoros bozgor patkány mért ugatsz te folyton a MAGYAROK dolgába???Te mocskos hazátlan ingyen élő patkány ! Takarodj már el MAGYARORSZÁGRÓL!!!mENJ HAZA A PUTRIDBA A CIGÁNYTELEPRE ROMÁNIÁBA!!!Semmi keresnivalod közöttünk
Megfosztanák Borkait az olimpiai életjáradékától
@reagens: Nyikari cerkóf !!! Húúúúúzál már el a románcigány bocskoros bozgor kurva a nyádba te geci patkány!!!Mit keresel te itt a tisztességes MAGYAROK KÖZÖTT???Te fityma féreg!!!
"Szégyent hozott a városára" – Videón üzent Borkainak a győri ellenzéki polgármesterjelölt
@reagens: Nyikari cerkóf!!!Te mocsok román bocskoros bozgor!!!T A K A R O D J A PICSÁBA te mocsok szemétláda!!! Szopd le a zsótikádat , úgy is csak a szopáshoz és a seggnyaláshoz értesz!!!
Rejtélyes Maldív-szigeteki utazásokról, milliárdos lopásokról ír az ördögügyvédje
pol pot!!!A fityma kurva anyádat!!! Sintér sanya te mocsok maffiózó!!! Hol vannak a pribékeitek???Miért nem ugranak kivizsgálni . házkutatni??? Mocskos szemét fityma csürhe!!!O11G te patkány féreg most miért kussolsz!!!Korrupt mocskos tolvaj csürhe!!!Dögöljetek meg fitymaszosok!!!
Borkai Zsolt szabadságra ment
Menekül a patkány !!! Pár adag fehér por és a rihonya kurvák társaságával!!! Na meg jutalomként vitte az embereit is egy kis gruppen szexre!!!
Iránytű: Karácsony beérte Tarlóst, nagy meccs lesz vasárnap
@reagens: Nyikari cerkófte szerencsétlen kis faszszopó köcsög !! mit qakarsz te 60kilós izompacsirta , te fenyegetőzöl aki tornából is fel volt mentve???Húúúúúúúzál el a román cigány kurva anyádba te féreg!!!A szart is kiverjük belőled!!!