dr. prédikátor

Szijjártó szerint Luxemburg külügyminisztere gyűlöli Magyarországot
te féleszü geci zselés!!! Nem Magyarországot és a magyarokat "gyűlöli" hanem titeket te retardált barom!!!
Szavazati jog: ismét a csalánosban
Ugyan ezen a véleményen vagyok. Aki nem viseli a döntésének a következményét az NE SZÓLJON bele a mi dolgunkba.Mert ez csak azt eredményezi hogy egyre inkább árad feléjük a gyülölet Értem én ez alatt a magyarul is beszélő románokat , vajdaságiakat, ukránokat!Igaz az a mondás hogy könnyű más farkával verni a csalánt!!!
Szavazati jog: ismét a csalánosban
Teljes mértékben egyet lehet érteni az alábbival:Noha, egy nagyon egyszerűsítő hasonlattal élve, akkor is igen kevesen szeretnék a szomszéd beleszólási jogát a családi életükbe, ha egyébként elfogadják, hogy a szomszéd is ugyanabba a házban, utcában lakik. Sőt! Nem egy féltékenységi jelenetnek éppen az lehet az alapja, ha valaki mégis feltételezi ezt a beleszólást. De, ugyanígy, aligha szeretné bárki, ha a szomszéd házban lakók döntenének arról, hogy a saját költségén mi legyen a vacsorája, illetve ki legyen a hálótársa. Noha nyilván sokkal könnyebb úgy megmondani, hogy a másik kivel éljen, ha aztán a döntés következményét nem a döntést hozó viseli. Ami nem jelenti azt, hogy ne lennének olyan rendszerek, ahol akár a házastárs is központi kiutalás tárgya, illetve fejadagban határozzák meg kívülről az étkezést, és még egy társadalmi szervezet vezetőjét is külső hatalom nevezi ki. Ezeket a rendszereket azonban általában nem a „demokratikus” jelzővel szokták illetni. Függetlenül attól, hogy ezek az intézkedések a havi költség, a havi időbeosztás mekkora hányad
Szél Bernadett szerint az Orbán-beszéd egy másik Magyarországról szólt – videó
@Béla333: Analfabéla! Úgy őszintén, vajon hány potenciális szavazója van a szédült bercinek! lehet vagy ezerötszáz? és ennyivel akar kormányváltást csinálni???Más, vajon mit szólsz akkor ha a bercike beáll a fityfasz mögé???akkor is ilyen lelkesen fogod védelmezni???
Orbán: szenvedélyesen szeretjük Magyarországot, készen állunk, hogy mindent megtegyünk érte
Hát erre már nem találok megfelelő és kifejező szavakat!!! már a káromkodás is kevés!!!Cigus fecalicus! rohadj meg élve te szemét hazug geci!!!
Évet értékelt Orbán – a miniszterelnök szerint az ellenzék reménytelen helyzetben van – videó
Nem cigus fecalicus!!! neked és a bandádnak NEM MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ!!! nektek a lopás, csalás ,hazugság az első!!!hazudsz mocskos geci!!!
Farkas Flórián fenyeget és zsarol, akár a főnöke! - Városi Kurír
Csak nem a rühelke ellopott telója van a diszcigány kezébe a fenti képen???Nagyon nézegeti a V szopkin!!!
Temesvár a balkáni embercsempészet központja
De itt a propin is akad egy két három romány migráncs akik itt maradtak a nyakunkon!!!
Gyurcsány: Orbán Viktor és Tiborcz István bűntársak
Két idézet":Orbánt VEJBE találta az OLAF!!!"és" Vejétől bűzlik a hal"Hát azt hiszem mind a két mondás telitalálat!!!
Itt van a sorvezető, mit kell mondania a fideszeseknek Orbán vejének korrupciós botrányáról
Úgy loptam!!!Orbán V. Vagyona 1800-2000 milliárd forint+Svájci és offshore bankszámlák. Milliárdokat loptak el elsősorban az EU-tól kapott közpénzből.. Ezek egy része Felesége, Apja, Tiborc és StrómanjaI, Mészáros L, Garancsi, Flier, Szijj L, Paár A, Barkász S, Kékessy D, Vajna, Habony, Vitézy T. nevén van. Pénzét Svájci és Hongkongi Bankokban tartja. Saját nevén van a XII.Cinege utcában egy háza, amit 2002.V-ban vásárolt 75 millióért, 183 nm, 1300 nm telken. A házat 2004.I-2005.XII. kőzőtt 90 millióért átépitették 420 nm-re. 2001-ben vásárolt Erdélyben Zetelakán egy Kastélyt, tőbbszáz ha főlddel. 2013-ban vásárolt egy házat Felcsúton 18 M-ért, ahol Felesége és Apja házával a 3 házat egybenyitották, 7000 nm-en, és előttűk van Lévainak 6 ha főldje. 1993-ban a Fidesz Székház eladásából /697 M/ vásárolta Apja Bányáit. 1997-ben Felesége nevére vásárolt 8 ha szőlőt Tokajon, melyre Orbán 2001-ben 41 M ft állami támogatást adott 2001.IX. Felcsúton Felesége nevére házat vásárolt, 2677 nm-en. 2008.VIII-ban a XI.Gellérthegyen 91 nm-es lakást vett Ráhelnek, 40 M-ért. 2011-ben a mellette levő 66 nm-es lakást is megvette Fiának, Garancsi nevére Orlay u 3. 2.emelet. 2001.IX-2010.IV. kőzőtt 38 ingatlant vásárolt Felesége nevére. 2011-ben Apja nevére vásárolta meg a Hatvanpusztai József Főherceg Majorságát 13 ha-on, 5 Műemlék épűlettel és Viztoronnyal. A Majorságot 2012-ben felújitották és átépitették Tőbbszáz M-ért Lévai vezetésével. Pintér S-al kőzősen vásároltak egy Horvátországi szigetet, az Adrián. 2013-ban Apja nevére vásárolt az Alcsutdobozi Rézhegyen Őrőkpanorámás nyaralót. 2016.III. Barátja Bőjte Cs, nevére vásárolta meg a Gyergyószárhegyi Lázár Kastélyt. Tiborc nevére vásárolta: a Keszthelyi Jachtkikőtőt, Fűrdőház, Recepció, Bár 515 nm, részben állami Bankhitelből. A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel kőzőtt 2.5 ha terűleten 175 Luxusapartmant épitenek. 165 ha főldet Mányban, 497 M-ért, és 193 ha, 261 M-ért Bicskén.2015.I. Pálinkafőzdét vettek. 2014.XII. Seregélyesi Kastélyt...
Több mint 100 ezer orangutánt öltek meg Borneón 16 év alatt
@Csizmás Kond: Ugyan úgy mint a sok fityfasz gecit is a tisztességes adózó emberek tartják el!!!
Orbán: az ellenzék gyűlöletkampányt indít, le akarják vadászni a kormányt
Te mocsok geci fityfasz szarkupac cigus fecalicus! te beszélsz gyűlöletkampányról???Ti árasztottátok el az egész országot a gyűlölet plakátaitokkal!!! Ti hangoltátok egymás ellen az embereket, reggel délbe meg este!!!Hiszen már a vízcsapból is a ti gyűlölethangotok folyik!!te mocsok tetű szemét!!! T A K A R O D J !!!
Lázár Jánoson csattanhat az ostor Elios-ügyben
@RonaGyuri: Emlékszel mit irtam korábban??? Valakit be fognak áldozni a tiborc fattyú helyett!! de a lézerannyitisérfácánvadász jankót se siratom meg!!!
Az államtitkár cégei miatt kérne vissza milliárdokat az OLAF
@Yoda69: Tévedsz! a fityfasz birkáknak sem eszük sem szemük nincs!Mind zombi!!!és geci!!!