A Mercedes háromszoros világbajnoka, Lewis Hamilton attól tart, csapata 2018-ban is szenvedni fog autójával, ha nem sikerül mihamarabb megoldást találni idei problémáikra.

Forrás: F1világ.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
annyi nagyon-nagyon jólfizetett mérnök állja körbe a motort, hogy három sorban sem férnek oda..nehogymá ne találja ki valamelyikük, hogy hoppááá..itt a hiba..mert Hamilton az nyomná, mint a süket a klotyóajtót, dehát nem megy...

esetleg megpróbálhatnák a Hunyadi úti merciszervíz néhány szerelőjét kicsalogatni...néznék má' meg...
papa.49
@wagabund: Te én szerintem már ,,irányított lett a verseny,, nekem olyannak tűnik mint valamikor az első pankrációs közvetítések, marha nagy pofonok, oszt. a kampó mégis csak leveri az erősebbiket !!!
Szerintem már előre meg van ki hol, mikor nyer, hogy úgy nézzen ki mintha borotvaélen lenne a verseny, a nézettség miatt !!!
Lassan erről is leszokom !!!
wagabund
@papa.49: amit írsz, az annyira igaz..mint emlékszünk, Talmácsi egy apriliás spanyol versenyző előtt vezetett a világbajnokság egyik futamában...egyszercsak Talmácsinak lehörgött a motorja, majd amikor megelőzte a spanyol, akkor hirtelen beindult...

ezért(is) ment el Talmácsi az apriliától...egy spanyol csapatban magyar nem győzhet..
papa.49
@wagabund: Látom te is észrevetted ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.