A közösségié médiában hatalmas indulathullámot váltott ki az a két ápoló, akik a pécsi Malomvölgyi Szeretetotthonban egy idős, magatehetetlen asszony mellett szexet imitáltak, miközben egy harmadik társuk fotókat készített róluk. A botrányos jelenetet bemutató cikkek és fotók alatt a hozzászólók keményen szidalmazzák az ápolókat.

Mint azt korábban mi is megírtuk, a hétvégén kerültek fel az internetre azok a fotók, amelyeken félreérthetetlen pózban látható egy férfi és egy női ápoló. A fotók egy idős néni betegágya mellett készültek.

Nem először rúgták ki az idős beteg előtt szexet imitáló nővérkét – a nőnek iskoláskorú fia van

A Facebookon hamar azonosították a botrányosan viselkedő ápolókat, és több cikk alá a kommentekben névvel és arccal is kikerültek a tettesek – írta meg a Bors.

A nővérről kiderült, hogy korábban a megyei kórházból is kirúgták a viselkedése miatt. A nő egy iskolás fiú édesanyja. Ez az információ csak olaj volt a tűzre.

Sajnálom a kisfiát, hogy ilyen erkölcstelen anyja van

– írta egy dühös hozzászóló a Facebookon.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az idősotthon közölte: a kirúgott ápolók megbánták tettüket és bocsánatot kértek az idős beteg hozzátartozóitól. A három ápoló elismerte hibáját és elfogadták kirúgásukat.

Forrás: Bors

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Egy hivatást elhivatottan emberségesen ,és kitartással lehet csinálni.
Volt olyan hogy egy nap 9 halottam volt,és igen meg viseli az embert.
Sajnos ezek az ápolók túl mentek minden határon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csyzyke
@csipetke:Nem. Én is feküdtem magatehetetlenül, méghozzá kórházban és jól esett a fiatal ápolók vidámsága, jelenléte, élettelisége. Nem a fertőtlenítő szaga és a sok gyógyszer gyógyított egyedül.
A beteg ember is ember, az idős ember is ember, meg ti is csak emberből vagytok, akik ilyen erkölcsi magasságokból ítélkeztek a látszat ellen, mert az imitáció az csak látszat. Nem?. Nem tekintitek az idős otthon lakóját felnőtt embernek, aki akkor is önálló személyiség, ha magatehetetlen. Őt, vagy az esetleges szobatársait nem kérdezte senki. A hozzátartozói a sérelendíjra pályáznak, nem elég nekik a kirúgatás és a bocsánatkérés. Pénzéhesek és vérszomjasak. Az erkölcsös? Megilleti őket a pénz? Őket?
csipetke
@csyzyk Azt gondolom,hogy te még túl fiatal vagy,ezért még nem gondolkodsz éretten,az írásodból ez jön le.Még erre válaszolj,ha erre jársz,hogyha a nagyanyádra,vagy az édesanyádra,aki(k) magatehetetlenül fekszenek,jelezni nem tudnak,hogy mi tetszik nekik,vagy sem,rátámaszkodna egy tapló,mert épp azzal szórakozik,hogy kufircolást imitáljon,te erre hogyan reagálnál?
csyzyke
@csipetke: Én már azt szervezem, hogy melyik idősotthonba vonuljak. Feküdtem magatehetetlenül kórházban is, ahol minden humor, vagy játék, beszélgetés, stb. kincs volt. Arról meg nektek nincs fogalmatok a haldoklás és a magatehetetlenség között mi a különbség Az az idős hölgy akinek az ágya melett tötént az eset, nem abszolút beszéd és mozgásképtelen, tehát nem élőhalott (a magatehetetlenség nagyon széles skálájú). Önálló jogi személy, aki csak eszköz a "családjának", hogy sérelemdíjat keressen vele. Őt nem szólaltatja meg senki, csak feltételezések vannak (ki mit lát, ki mire asszociál a látottakról), az ő véleményét,érzéseit nem ismerjük. A körülményeket, a történéseket sem ismerjük, csak látunk egy jelenetet és ítélkezünk, mert ítélkezni jó.
csipetke
@csyzyke: Száz szónak is egy a vége,az az idős hölgy a képen bőven 80 felett lehet,és több mint valószínű,hogy még a régi erkölcsök szerint élhetett,ezért ez a dolog biztos hogy nem jött be neki.Én még messze vagyok az ő korától,de nekem is gusztustalan és visszataszító volt ez a dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.