Álhír terjed a Facebookon arról, hogy Kulka János színművész levelet írt a tavaly decemberben félárván maradt hármasikrek apjának – figyelmeztet a Bors.

Példátlan! Kulka János megdöbbentő ígéretet tett a félárva Léna, Mira és Milán ikerbabáknak! Könnyezve olvastuk levelét: le a kalappal előtte!

- ezzel a címmel jelent meg a Facebookon egy álhír, ami arról szól, hogy Kulka János színművész levelet írt a tavaly decemberben félárván maradt hajdúszoboszlói hármasikrek édesapjának. 

Álhír jelent meg Kulka Jánosról és a félárva hármasikrekről – ne kattintson rá!

Fotó: wikipedia CC BY 3.0/Végh Tibor

A Bors cikke szerint az egész egy ordas nagy kamu az egész, és az álhírt terjesztő oldal csak a kattintások után érkező reklámbevételekre hajt.

"A mostani, Kulkához kötött levél egészen gyomorforgató, hiszen többek között olyan mondatokat adnak Kulka szájába, miszerint ő már tudja, milyen a halál közelében lenni és hogy nagyon sajnálja, amiért soha nem született saját gyermeke és hogy betegsége is talán az isten büntetése, amiért nem adatott meg számára a gyermekáldás" – olvasható a cikkben.

Az ilyen álhírek ellen egy megoldás létezik: nem osztja tovább az ember, és ha egy ismerőse ezt megtette, akkor annak felhívja rá a figyelmét, hogy belefutott egy álhírbe.

A Bors megkereste Kulka Jánost, a színművész azonban nem kívánt nyilatkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél