A fiatal magyar énekesnő közösségi oldalán kér segítséget – tudta meg a Blikk. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bogi vagyok. (Nagy Bogi) (@bogcatubca) által megosztott bejegyzés,

15 évesen elköltöztem otthonról a József Attila Kollégiumba. Ez lett az “otthonom” itt Budapesten. Most viszont minket, a kollégium lakóit akarják innen elköltöztetni. Kérek mindenkit, töltse ki a petíciót. Nem akarunk innen elmenni

- írja Bogi közösségi oldalán.

A tizenhat éves Nagy Bogi éve sikeresen indult, hiszen első dalával a Duna Tv dalválogató műsorának, a Dal 2019 döntőjének finalistája lett.

Bogi egy évvel ezelőtt budapesti televíziós feladatai miatt egy gyors döntés következtében költözött Budapestre és váltott iskolát.

Debrecenben kezdtem meg a gimnáziumot, de az egyik nagy televíziós show műsorral járó elfoglaltságaim már nem voltak egyeztethetőek az iskolával, így muszáj volt elszakadnom otthonról. Egyik napról a másikra Budapesten folytattam a tanulmányaimat, itt lettem kollégista

- mesélte Bogi a Blikknek.

Hozzátette:

Sok kollégiumot megnéztük, végül a József Attila Kollégium tetszett meg, itt lakom több mint egy éve. Nagyon szeretem ezt a kollégiumot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bogi vagyok. (Nagy Bogi) (@bogcatubca) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő tegnap a közösségi oldalán tette közzé, hogy veszélybe került a lakhatása.

Tegnap kaptuk a hírt, hogy a kollégium lakóit ki akarják költöztetni. Mi pedig nagyon nem szeretnénk innen elmenni. Tudjuk, hogy nincs sok esélyünk arra, hogy ez ne így legyen.

A József Attila Középiskolai Kollégium Diákönkormányzata petíciógyűjtésbe kezdett.

A petícióban ezt írják:

A József Attila Középiskolai Kollégiumot átszervezés veszélye fenyegeti, ami annyit jelent, hogy a kollégiumnak egy másik épületbe és rosszabb körülmények közé kellene költöznie, amely kevesebb férőhellyel rendelkezik és a tanulók egy részét is elveszítenénk. A felkínált épület nem teszi lehetővé, hogy a kollégiumi tevékenységünket ugyanolyan magas színvonalon folytassuk tovább (hagyományőrző rendezvények, sport- és kulturális események, programok…). Ahhoz hogy megakadályozzuk ezt, minél több aláírás és támogató vélemény szükséges, hogy a már 60 éve jól működő kollégiumot a jelen állapotában meg tudjuk menteni, ami a bentlakó diákok és régi kollégisták számára is létfontosságú. 

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Instagram

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.