22 év után távozik a Nemzeti Színháztól Udvaros Dorottya, aki lelkileg nagyon nehezen éli meg a távozását, lassan elkezd pakolni.

Mint arról a propeller.hu is hírt adott: Udvaros Dorottyáról múlt héten derült ki, hogy Vidnyánszky Attila 22 év után nem hosszabbítja meg vele a Nemzeti Színházban a szerződését. A színésznő nagyon rosszul éli meg a történteket. Állítása szerint sokáig tart majd, amíg feldolgozza, hogy véget ért ez az időszak, és tovább tud majd lépni.

„Valahányszor belépek az öltözőmbe, ott látom 22 év »hordalékát«. Amikor az embernek a színház a második otthona, annyi minden kötődés van. Szerintem még nem is tudom felfogni pontosan, hogy lesz egy pillanat, amikor ezt össze kell majd csomagolni"

– nyilatkozta a színésznő a Femcafe videójában. Szerinte annak ellenére, hogy nagyon sok időt töltött el a színházban, harag nélkül távozik most.

Udvaros Dorottya elárulta, hogy éli meg kirúgását – szívszorító

Udvaros Dorottya nagyon nehezen éli meg kirúgását/Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

"Nincs bennem harag vagy kétségbeesés. Azt gondolom, hogy 22 év nagyon hosszú idő, de egyszer minden véget ér. Lehet, hogy az az ajtó, ami most becsukódott, ahelyett kinyílik majd egy másik ajtó. Erre próbálok fókuszálni.”

A művésznő a jövőt illetően még nem tudott semmi konkrétumot mondani.

„Ez még nagyon közeli ez az esemény. Még nincs kész a lelkem arra, hogy most azon gondolkodjak, hogy ennek vége van, hová menjünk tovább. Ennek a megélése, hogy az, ami volt az volt, az még szerintem eltart egy darabig."

Abban biztos, hogy nem fog otthon ülni és szomorkodni, hiszen egy nagyon nyitott és kíváncsi ember. Nem akar örök haragban maradni Vidnyánszky Attilával.

Erről így vallott:

„Sokszor dolgoztunk együtt, szóval régóta ismerjük egymást. Én nem szeretnék semmi olyasmit mondani, hogy haragszom, vagy nem szólok többet hozzá, mert ezekről ilyenkor még nem lehet beszélni. Az ember nem akar örihariban maradni senkivel, pláne olyan valakivel, akivel sokszor dolgozott már együtt.”

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
A Nemzetin kívül is van élet
Nekem L hiheted!
csak ennyi barátilag
J.L.
justhpeter
@KisTehen: Igen szivem, szentek. Indiágan ! Azt gondolom ideje indulnod oda. Mégiscsak jobb, mint a vágóhíd.
namihami
Ismét bizonyítja egy fideszkreatúra a Nagy Előd (Pistabá) örökérvényű mondását. "" A szakértelem...!""
Persze, lássuk be, mert tény, hogy egy Udvaros ottléte mégiscsak luxus egy fidesznemzetiben! Mintha Ferrari motor lenne a Tra...Zaporozsecben (az orosz vonal jobban fekszik ennek a pártnak).
KisTehen
@justhpeter: minek menjek oda, ha azok jönnek ide
levarosbukta
Ki mondta hogy kirúgták? Lejárt a szerződése pont. Nem vagyok Vidnyánszki-rajongó sőt, de már hótra unom ezeknek a szinészeknek a sirámait. 70 éves, mit akar? Holnap meg majd azzal jön hogy nem tud megélni a nyugdijából?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.