Húsvét után egy nappal, április 23-án debütál a TV2 legújabb, hazai fejlesztésű kvíz show-ja A Bank is, Stohl Andrással.

Bankban fog dolgozni Stohl András

A műsorban 2 páros játszik, akik lehetnek szerelmesek, családtagok, barátok, de akár régi jó szomszédok is. A legfontosabb, hogy jól ismerjék egymást, illetve kölcsönös legyen a bizalom köztük.

A Bankban az idő pénz! Minden e körül és a tudás körül forog. Ami igazán izgalmassá teszi, hogy a tudás és a szerencse közelharcot vívnak egymással az idő szorításában.

A játék két részből áll: az első fordulóban 2 játékosduó párbajozik egymással. 4 kérdést kap a 2-2 pár, majd azok kerülnek a következő fordulóba, akik nagyobb összeget gyűjtenek össze a válaszaikkal.

A második forduló fő szabálya: 6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! A nyertes pár egyik tagja kvízkérdésekre válaszol, eközben a másik versenyző a páncélteremben trezorokat nyit. Összesen 30 trezor közül válogathat. A 2-es, 4-es és a 6-os kérdések kiemeltek, extra trezorokkal! A jó válaszok után nyitott trezorokban található összegek hozzáadódnak, rossz válasz esetén pedig levonódnak a nyereményből.

A végső, mindent eldöntő kérdésre a pár mindkét tagjának külön-külön kell jól válaszolnia – erre egy percük van fejenként. Ha a válasz jó, hazavihetik az addig összegyűlt nyereményt. Ha viszont nem ugyanazt jelölték, a benti játékos – a pénzt felére csökkentve – eldöntheti, a saját vagy a párja válaszát tartsák meg végső opcióként. Ha rosszul döntenek, mindketten pénz nélkül távoznak A Bankból.

Forrás: Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
A cím alapján már azt hittem, tényleg dolgozni fog...
Szeparepa2
Sok erőt kívánok hozzá szegénynek. Mert nem csak a fizikai és lelki állapota necces ehhez, hanem hogy közben a bele kifordul az egésztől, de muszáj csinálni a pénzért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.