Nem először közöljük „Marika néni” gondolatait, nála jobban „alulnézetből” ugyanis kevesen látják jobban, mi is történik körülöttünk, velünk. Most Orbán „kamányberúgása” a témája. "Látom te is megkezdted a csámborgást erősen. "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Most fedeztem fel az egyik legjobb oldal az fb.-n.
"felhúztad a gumicsizmádat hogy minél nagyobb műparasztnak tűnjél"
"zsebrebaszott kezekkel ahogy egy igazi bunkóhoz illik, megindultál a nagy magyar ugaron."
"Te meg mucikám döntsd el ügyesen hogy békét akarsz e, vagy tüzelni akarsz mindenre."

És itt van egy Pottyondy jó nagyon!
www.youtube.com/watch?v=Gnc0G0lrob8

Néha muszáj egy kis humor is! Túlélésre.
Horizont
@Maccska: neked meg a Bayer a szinted. Hülye.
Pusztai
"– Aztán hogy vannak az elvtársak? – viccelődött Rákosi elvtárs
– Jól vagyunk Rákosi elvtárs – viccelődtek a parasztok.

A falu összes lakója -621 fő- ott volt? - érdeklődte egy kommentelő Orbán Viktor magtárban tartott "országjárása" kapcsán
De a javadra legyen mondva, még egy miniszterelnök sem próbált azzal hízelegni a vidék népének, hogy ő az első parasztvezető, aki igazán közülük való
Ilyen diskurzusokat csak a régmúlt mozik híradójában látott az ember, amikor Indiana Jones kalandjai előtt, még Kádár János elvtárs sietve átadott egy csibekeltetőt.

Nem mondom hogy nem nyeltem félre a nyelvemet a tejbekenyér nyammogása közben, amikor fegyvert kértél a néptől hogy rúgj, csípj, harapj abban a mocskos Brüsszelben, hogy felvirágozhassék végre a haza, és kigyomlálhasd a Feri mumus által össze@aszott virágoskertet.

Mert hát azért szar itt minden, mert a Gyurcsányék elrontották a mi nagy közös békeművünket. Az persze ne zavarjon össze, hogy az utolsó kutyám aki a szent keresztségben a Menyhért nevet kapta, épp egy napon született az első kétharmados Fidesz győzelemmel, és a múlt tavaszon temettük a szerencsétlent, mert kimúlt végelgyengülésben.
Olyan vaksi volt már a szerencsétlen, hogy rajzoltam neki egy nagy tányér székelykáposztát , és miután megette a papírt, még a száját is megnyalta."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.