Apatszerek

A Gyurcsány Bokros szövetség a kormányváltás záloga.
Az egész politikának egy baja van, a hatalomért eladja az országot!
60 év körüli nő tépte meg Sarka Kata haját egy szórakozóhelyen
@bakcsubakka: A jó hír az lenne, ha közlekedési balesetben hunynának el ezek az ágyas celebek.
Megmondaná valaki, mitől ilyen okos egy gázszerelő?
Megmondaná valaki, mitől ilyen okos egy gázszerelő? Hát a pénztől megvilágosodott, azóta csak mennyiségre ügyel, a varjak meg károgjanak a lószaron.
Kislány bántalmazott és rabolt ki egy 90 éves nénit Budapesten
@picike1: A cigányokat kell kalitkába zártan biztonságba tartani, s csak a kilencvenévesek adhatnának nekik enni, inni akik a szeretett szolgálatában állnak.
Bűnnek nevezte Orbán a magyar kormány náci kollaborálását
Törvény. Az mi is? Ki hozza? Kire rá? Ha a te és a bírónők mentalitását, betanult gondolkodását vesszük alapul, akkor és egy pillanatra elfogadva megkérdem - ma miért van megemlékezés? Mért kell holokausztra megemlékezni? Hisz az akkori törvényeknek megfelelően ítélkeztek az akkori bírók és cselekedtek a végrehajtók. Tehát ne gyere törvénnyel ami egy évszázadon belül sokszor változik.
Rubint Réka újra oltár elé áll
@nezelodo: El kell zárni a csapot, hogy a csatornába ne kerüljön a szenny!
A fideszes politikusnak elképesztő ötletek jutottak eszébe a melegek diszkriminálására
@quadrocopter: Betegségről írtam, és nem a nemi identitásról, betegszemélyek azok orvosi esetek, de nem vonulgatnak büszkeséggel., mutogatni magukat, hogy betegséggel élnek, és nem akarnak kigyógyulni betegségükből! A szabadon burjánzott betegségnek kell gátat vetni, az egészséges életfelfogással.
A fideszes politikusnak elképesztő ötletek jutottak eszébe a melegek diszkriminálására
"Lehet vonulgatni, meg prájdolni. Akkor is ti vagytok a legnagyobb vesztesek a világon! Minden élet értelme a szaporodás! Mivel ti erre képtelenek vagytok, teljesen értelmetlen az életetek, és ezt nem bírjátok elviselni, ezért "tornáztok" állandóan! Soha sem fogjátok megtudni, hogy milyen érzés először a kezetekbe venni a gyermeketeket! Milyen érzés látni rajta, hogy az én szememet, de az édesanyja száját örökölte. Akárhány gyereket örökbe fogadhattok, ezt akkor sem fogjátok átélni lúúzerek! És majd ha eljön az idő ( remélem minél hamarabb) amikor a halálos ágyatokon fekszetek, egyedül lesztek. Nem lesz mellettetek gyerek, unoka, család. Remélem, majd akkor is ilyen"vagány csajok" lesztek"! (K infó)
A fideszes politikusnak elképesztő ötletek jutottak eszébe a melegek diszkriminálására
a hétvégi volt Pride közönsége azt hitte, hogy a kifutón parádézhat, a piros szőnyeget elfelejtették leteríteni sok kóros:, elme bajos, zavart gondolkodású személynek.
Lecsaptak a vámosok Lajcsira a reptéren
Ha a piszok a személyt már befogta, ne játssza el a tisztaságot, ha még nem mosta ki a piszkot.
Az Együtt letépte a Soros-plakátokat a XVI. kerületben
Feltűnési viszketettséggel rendelkező gügye személyek mindég voltak, lesznek, mert maradnak
az együtt is ilyen maradó fajta, baromfi udvar.
Csődbe ment az Országos Roma Önkormányzat
Az országalkotó 13 kisebbségben nem található roma elnevezés csak cigány, a cigánynak meg társadalom ellen elkövetett bűntettet követ el az aki pénzt ad, vagy juttat cigánynak, csak természetbeni juttatásba részesülhetnének, és közhasznú munka végzésben.
Sírunk és nevetünk egyszerre: kiderült, milyen "művelt" Gáspár Evelin
A cigány az mindég cigány marad, rossz kérdésre rossz válasz, Ki volt Dankó Pista ez cigány kérdésnek megfelel, vagy ki, mi Győző, a csoda gyerek?
Vona Gáborból profi módon csináltak nácit
Nagyapám mindég azt mondta, fiam mióta megszűnt a német nácizmus azóta elkurvult a világ, a férfiak nyuszikká váltak, hölgyek lettek:, a hölgyek meg magamutogató hiú kirakat babák.
Hosszú, szőke hajra váltott Radics Gigi
Magamutogató hiú lányokra, ideiig óráig:, fekvőkészségük unásáig mindig igény van.
Újra megtörtént - rengeteg a sérült - vallási ünnepen gázolt egy női autós Nagy-Britanniában
@Peller Anikó: Ez már egy frissítés:, de Franciaország- i Iszlám István csak tesztelte a rendőrségi közlekedési eszköz légzsákját, hogyan működik.Szándékosan rendőrségi furgonba rohant egy autó Párizsban, a Champs-Elysée sugárúton hétfő délután. A férfi személyazonosságát egyelőre nem közölték, de a BFM hírtelevízió úgy tudja, hogy egy 33 éves, a rendőrségi nyilvántartásban iszlamista radikálisként nyilvántartott férfiről van szó. Ez nem terrorista
csak a hajlama vezérli a terrorizmus elkövetéséhez!
Újra megtörtént - rengeteg a sérült - vallási ünnepen gázolt egy női autós Nagy-Britanniában
@F_Viktor: Neked az olvasás megy, de az értelmezéssel van nagy hiányosságod:, amit már képtelen vagy életszerűen pótolni:, globál demokrata barbálság simogatója tudatosan v. tudatlanul de benne vagy.
Újra megtörtént - rengeteg a sérült - vallási ünnepen gázolt egy női autós Nagy-Britanniában
@F_Viktor: Az olasz-fran­cia ha­tá­ron ro­ham­rend­őr­ség osz­la­tott fel egy mig­ráns-sá­tor­tá­bort, Athén bel­vá­ro­sá­ban pedig több száz mig­ráns kö­zött tört ki tö­meg­ve­re­ke­dés.
Újra megtörtént - rengeteg a sérült - vallási ünnepen gázolt egy női autós Nagy-Britanniában
@F_Viktor: Olvas hátha értelmesebb leszel azoknál akiket sajátos módon, megszokásodnak megfelelően lehülyéztél. Értelmet az értetlenségnek:, A Ramadán pontos kezdetét sajátos számítások és megfigyelések alapján állapítják meg különböző tekintélyes muszlim intézmények, ezért az csak az ünnep előtti napokban válik véglegessé, és nem ritkán a döntés nem egységes...!!!--------@F_Viktor: Azért én nem leszek terrorista simogató még úgy sem ha lehülyézel:, mert nem simogatom az általad oly nagyra becsült terroristákat.
Újra megtörtént - rengeteg a sérült - vallási ünnepen gázolt egy női autós Nagy-Britanniában
@Csizmás Kond: A Ramadán pontos kezdetét sajátos számítások és megfigyelések alapján állapítják meg különböző tekintélyes muszlim intézmények, ezért az csak az ünnep előtti napokban válik véglegessé, és nem ritkán a döntés nem egységes., én is őszre emlékezem.
Újra megtörtént - rengeteg a sérült - vallási ünnepen gázolt egy női autós Nagy-Britanniában
@Csizmás Kond: az iszlám vallás másik jelentős ünnepe és e hét vasárnapján kezdődik. Az általában négy napos ünnepet annak az emlékére tartják, hogy Ábrahám kész volt feláldozni fiát Istennek.
Az ünnep első napján a muszlimok legjobb ruhájukba öltöznek és kora reggel imádkoznak a mecsetekben. Ezt követően aki megteheti, áldozatot mutat be Allahnak, vagyis a vallási előírásoknak megfelelően leölnek egy bárányt, kecskét vagy tehenet.
Storck: egy vb-selejtező még Andorrában is teljesen más szint
Elvárható a foci akadémia teljesítő képességű játékosok győzni akarásának rutinszerű akarása!!!