Apatszerek

Nádas Péter arra kéri Ádert, hogy ne írja alá a CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosítást
@lenn: Lihegni lehet, mocskolódni is, hisztizni is, normális emberhez méltóan viselkedni, nyilatkozni azt már nem, ez a CEU célja, a két diplomás észbontás!
Nádas Péter arra kéri Ádert, hogy ne írja alá a CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosítást
@namihami: Ideológiai alapokra épülő hakni egyetem ami nem életszerű tudást ad, hanem biznisz diplomát, abból is kettőt, ezzel lehet világpolgári feszelgéseket eszközölni tudatlanul, tudóst játszani, buli diplomás szokásokhoz szokva mert ez a trendi! Külföldi politikusok ép úgy hazudnak mint a mi politikusaink, csak a média figyelmét magukra tudják vonni, másként semmibe vesznek el. Még hogy sorra ajánlották fel befogadását a CEU- nak. Itt is egy tudatos
hamisság van, megszüntetésről egyenlőre nincs szándék, csak törvényes működésről, amit a Magyar törvény ír elő. De törvényes működés nem elfogadható a CEU vezetésnek?
Nádas Péter arra kéri Ádert, hogy ne írja alá a CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosítást
@namihami: Mi lenne az országgal, ha nem lenne Soros XXI. századi liberális-maxista-leninista CEU-ja? Semmi. Mert a CEU nem más, mint ideológiai hakni-egyetem. Egyetemeire valamit adó országban nem is engedik működni, még abba a nagy demokratikus országban sem működik, a pénzalapú Ceu, mert tudást nem, de szabadelvűséget, világi zagyvaságot mímel!
Nádas Péter arra kéri Ádert, hogy ne írja alá a CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosítást
@justhpeter: Józan ésszel élő személy nem fél, ha a gerinc egyenes! a CEU egy hiszti kommandó sötétben bujkáló ügynökök hálózatának látványos tevékenysége,akik a rend a törvény ellenségei! Szabadelvű társaság igazi liberálisok köztük vannak!
Nemi erőszak vádja: szembesítették a tinilányt a mentősökkel
Az emberi érzelem igazság tartalmának paragrafusba foglalása, kiöli , vagy már kiölte a természetes emberi igazságérzetét! A kábult állapotba lévő halucináló lány feljelentése elsőbbséget élvez, a becsületes józan életet élő, dolgozó személyekkel szemben a drog hatalma már az igazság szolgáltatók józanságát is romba döntötte. Mentősök, lettek a bűnelkövetők:, drogozó tini lány az áldozat! Ez a mai igazságos eljárás?
Nemi erőszak vádja: szembesítették a tinilányt a mentősökkel
Az igazságszolgáltatók tevékenységükkel ellenségnek tekintik a rendet, az életszerű emberi igazságérzetet, bizonyítottan az "igazság szó" emberi tartalmát nélkülözik, elméleti paragrafusok áldozataivá váltak, a társadalom igazságérzetét a terroristák védelmével felülírták! A tolvajlás jogosságát értékhez kötötték a törvényhozók:, cigány lophat, a károsult meg bosszankodhat...
A magántulajdon védelméhez való jog:, a nevetség tárgyává téve, a tulajdonos lesz, a bűnelkövető, mert megakadályozni merészelték a saját vagyonukat.
"Miért nem lépnek ki az EU-ból?" – feldühítette a Fidesz az Európai Néppártot
Az igazság a kurucon olvasható! Ez is Soros találmány, csak igaz történés érintve vagyon, egy pici életszerűen valósággal.
A CEU-ügy miatt lép ki a pártból egy KDNP-s
@verőce21: Így ahogyan Írod, A többi egyetem csak szórakoztató műsort ad nem DIPLOMÁT!
Farkas Flórián hűtőjét 450 ezer forintból töltötték fel
Lehet az, hogy döghússal? Nem a hűtő:, mert az méreténél fogva kisebb mint a fagyasztó láda!
Indul a balhé: beadta a Fidesz a civiltörvényt
Magyarország az első! A többi csak lehet említésre sem méltó!
A CEU-ügy miatt lép ki a pártból egy KDNP-s
tart, az embercsempészek csak az utóbbi időszakban kaptak nagyobb figyelmet, és ez azért történt mert bűnbaknak kiáltották ki őket. 9. Identitásképzés a magyar migrációs diskurzuson keresztül A dolgozat azt kívánja bemutatni, hogy a kirekesztő magyar bevándorláspolitika, és a kormány által kialakított ellenségkép, hogyan befolyásolta a magyarok identitását. 10. Antiliberalizmus és antiszemitizmus a dualista Magyarországon A diplomamunka Kárpátalja térségén keresztül mutatja be a kor magyarországi antiliberalizmusát és antiszemitizmusát. A CEU csak társadalomtudományi, gazdasági és bölcsészszakokon folytat képzést. A fenti példák csak a 2015-16-os évet tükrözik. Aki kíváncsi a korábbi dolgozatokra, böngésszen bátran a CEU-s disszertációk között - javasolja a blog.
Forrás: https://kuruc.info/r/6/171436/...
A CEU-ügy miatt lép ki a pártból egy KDNP-s
Marxizmus, Buzulás, Szado- mazo és feminista férfiak ilyen diploma munkák születnek a CEU-n
Íme a 10 dolgozat: 1. Megfosztás és jövőtlenség: a marxizmus és a queer elmélet találkozási pontjánál A queer elmélet a gender tanulmányok része és a másság témakörével foglalkozik. A dolgozat többek között Lee Edelman, a queer elmélet kiemelkedő alakjának és Lukács György kommunista filozófusnak a téziseit veti össze. 2. Játék az identitással: tanulmány a budapesti szado-mazo közösségről A dolgozat a szado-mazót alkalmazók narratíváit elemzi, azon belül is kiemelt figyelmet szentel a játék szerepének. 3. A blaszfémia mint az intézményi kritika eszköze Ez a történelem tanszéken készült dolgozat esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogy az istenkáromlásnak milyen szerepe van a posztszovjet politikai művészetben. 4. Az anya nevében: médiadiskurzus, nacionalista ideológia és a reprodukcióval kapcsolatos politika a posztszocialista Macedóniában Ez a kutatás feltárja, hogy Macedóniában a média hogyan terjeszti a nacionalista ideológiát a tradicionális nemi szerepeken és a női test tipizálásán keresztül. 5. Lengyel kivételesség: gyűlöletbeszéd-törvények a szupranacionális standardok és a nemzeti politika között Ez a diplomamunka azt vizsgálja, hogy a gyűlöletbeszédet érintő lengyel törvények szigorúsága miért marad el a nemzetközi standardtól. 6. Létrejönni és létezni: fiatal feminista férfiak tapasztalatai Izlandon A dolgozat betekintést ad az izlandi feminista férfiak tapasztalataiba és az elméleti háttér alapján bemutatja, hogyan lehet jobban bevonni a férfiakat a nemi egyenlőséget propagáló programokba. 7. A queer elmélet és a Korán: hogyan artikulálják a nem heteroszexuális londoni muszlim férfiak a szexuális narratívájukat A dolgozat etnográfiai megközelítéssel, interjúkon keresztül mutatja be a londoni homoszexuális muszlim férfiak identitását. 8. Migráció a Földközi-tenger térségében: az embercsempészek mint bűnbakok A dolgozat szerint noha az illegális bevándorlás évtizedek...
Brutálisan összevertek egy orvost Hatvanban
Ezek lettek Magyarország terroristái, nem az első eset az orvos támadása!
“Húzzál a zsidó anyádba” bemutatjuk Önöknek a valódi Orbán hívőket. Érdemes megnézni! +VIDEÓ!
@karma1: Nálad az értetlenség:, nélkülözi az értelmet! ha meg nem akkor értened kell , ugye nem vagy ovis!
“Húzzál a zsidó anyádba” bemutatjuk Önöknek a valódi Orbán hívőket. Érdemes megnézni! +VIDEÓ!
@coni: Ragasztott szavak értelmezését, ami a valóst hamisítja, ua mint az obszcén szavak alkalmazása, hamisítás, ami elkerüli a valóságot, hol van már udvartartás? Király? Csak a demagóg ideológia követőinél, akik fényévi távolságra vannak a történések életszerű indoklásától!
“Húzzál a zsidó anyádba” bemutatjuk Önöknek a valódi Orbán hívőket. Érdemes megnézni! +VIDEÓ!
@dr. prédikátor: Ez a természeted, nem tehetsz róla, másra már képtelen vagy, háztájiságodat igazoltad! @coni: Nekem a videóról éppen, hogy az jött le nem Orbán hibája, hogy a magyarok mindig így jártak a történelem során, hanem a sajátjuk. Ekkora sötétség mindig is meg fog találni egy Orbánhoz hasonló hopmestert, mert erre van igényük. Szerintem még vannak vidékek ahol azt hiszik az oroszok még mindiig bentvannak (és nem megint). Hát ezért4
“Húzzál a zsidó anyádba” bemutatjuk Önöknek a valódi Orbán hívőket. Érdemes megnézni! +VIDEÓ!
Ezek a szoc jogvédők, ez itt mind:, ellenségüknek tekintik a rendet, és a polgári társadalmat, mint ha ők minden alól kivételek lennének, nem eme társadalom tagjai lennének, vagy a tudás, átcsapott tudatlanság mély bugyrába, (nekik sikerélmény)csak még nem ismerte fel a személy, hogy házi állattá silányodva vált érzelmei okán. Kellő informáltság:, hiányába sajátos érzelmi ötletelései vezérlik, a hamisság állításához, mert a valóságosság neki nem hiánycikk, ideológia vakság okozza vélelmezéseit. Ezért menekülnek az obszcén szavakkal történő alázásokhoz, természetükkel nem tudnak mit kezdeni.@Manhattan: @dr. prédikátor: @Hellcat: @Cefi: @coni:
Majtényi: le lehet váltani a Fideszt, mint ahogy a kommunistákat is
@quadrocopter: Arra hogy nem érted az összefüggéseket, és ha nem érted akkor az elkalandozott gondolataid valóságában:, nem létező, kitérő marhaságokat vél igazául közölni. Az értelem, érzelem, és képzelet ha nincs összhangban a személy csak egy körhintára felkapaszkodott potya utas. Érdemtelen személy a valóság ismereteinek kommentálására!
Majtényi: le lehet váltani a Fideszt, mint ahogy a kommunistákat is
@quadrocopter: Ha összefüggéseket amit @keresztapa: feltételez a kommentelőkröl nem fogod fel, nem érzékeled, mert nem tudod, akkor a baj nem keresztapánál jelentkezik! Mert nem csak Orbán uralkodik rajtunk rajtunk, hanem a bankárkaszt!
Annak láthatatlan kormánya pedig nemcsak a vörös vírussal, hanem a kufárság vírusával is fertőzi a tisztességes embereket, hiszen a harc minden területen a tudatunkért folyik! Ennek egyik állomása az, hogy megfosztják a középosztályt attól a kis vagyonkájától. amely a függetlenségét biztosíthatná! Ezt a kifosztást szolgálja ma minden: a cigányok ellenük uszítása és segélyen nyomorítása, a bankok csaló hiteltechnikái, a közteherviselés igazságtalansága, a hatalomcentralizáció és az állam valódi szerepének átalakítása is.
Letagadták, hogy Orbán etnikai homogenitásról beszélt
@Köb Jani: Végre van már új gondolat a propelleren kommentelők közül: Igen az etnikai homogenitásról beszélni kell, miért kell erről hallgatni? ,, A homogenizációs célú nemzetiségpolitika történetileg ismert módszerei a következők: genocídium, asszimiláció, népességmozgás (ki- és áttelepítések, illetve cserék) és a politikai határok megváltoztatása. A polietnikus kisebbségpolitika két nagy válfaja pedig a kisebbség államalkotó partnerként való elfogadása valamilyen szinten és formában, illetve a kisebbség alávetése és elnyomása, anélkül hogy fizikai vagy kulturális megsemmisítése szisztematikus célként fogalmazódna meg." Fogalmak jelentése, című tudományos akadémia kiadás vázlat..
Felvágta az ereit Bándy Kata gyilkosa
Nagyon jól hangzana, ha az ügyvéddel együtt részesülnének ebbe a nagy büntibe. Többé nem lenne gyilkos védője, aki enyhítésért könyörög, és az áldozatot miért nem képviseli? Ja az már elvesztette az élethez való jogát, képes volt gyilkos által meghalni!
Csendben szétrohadnak a villamossínek Budapesten
@kemeati: A felsorolt tanárok vannak, csak tanítani nem tudnak életvitelszerűen elméleti tudásuk megfelelő amely magoláson alapszik, tartalom értelmezése, tudatos kifejezés gyakorlatiasságba hiányos oly annyira, hogy értékelni már nem is lehet!
Majka: "2017-ben ki a f...t érdekel, ha valaki cigány?"
Az egyik szar, csak abban különbözik, a másiktól, hogy az egyik nagyobb rakás, és nem annyira szagos mint a másik, de amúgy mind kettő kellemetlen szagú, a szar soha nem lehet elfogadható a felszínen, csak a celebeknek mert azok nem különböznek a szartól semmiben. Elemzés utáni összefoglalt tudományos alapokon indokolt értékelés:, ,,a tudományos akadémia elemző körének megállapítása".
Másfél év börtönt kapott a palesztint lelövő izraeli katona
A zsidó ügyekben nincs beleszólása senkinek, így tiszta hogy csak ők tudják a saját belügyüket
értékelni, nem valami idegen senkiházi:!
Most már a BOM is akarja az olimpiai népszavazást
Budapest szép, Budapest jó, de Párizs jobb, Párizsnál meg, Los Angeles is jobb! De mindegyiknél jobb a dollár. Ezen kéne már gondolat tovább vivés? BOM meg egy művi pénzlenyúló akarati,látvány szervezet.
Orbán: a korrupt politikusokat sikerül ellenzékben tartani
Azért ez felkeltette az érdeklődésemet itt ebben látható az igazság vajmi kis szikrája."Így szoktak járni azok, akik eladják a pártjuk lelkét".