Apatszerek

Újra megtörtént - rengeteg a sérült - vallási ünnepen gázolt egy női autós Nagy-Britanniában
@F_Viktor: Az olasz-fran­cia ha­tá­ron ro­ham­rend­őr­ség osz­la­tott fel egy mig­ráns-sá­tor­tá­bort, Athén bel­vá­ro­sá­ban pedig több száz mig­ráns kö­zött tört ki tö­meg­ve­re­ke­dés.
Újra megtörtént - rengeteg a sérült - vallási ünnepen gázolt egy női autós Nagy-Britanniában
@F_Viktor: Olvas hátha értelmesebb leszel azoknál akiket sajátos módon, megszokásodnak megfelelően lehülyéztél. Értelmet az értetlenségnek:, A Ramadán pontos kezdetét sajátos számítások és megfigyelések alapján állapítják meg különböző tekintélyes muszlim intézmények, ezért az csak az ünnep előtti napokban válik véglegessé, és nem ritkán a döntés nem egységes...!!!--------@F_Viktor: Azért én nem leszek terrorista simogató még úgy sem ha lehülyézel:, mert nem simogatom az általad oly nagyra becsült terroristákat.
Újra megtörtént - rengeteg a sérült - vallási ünnepen gázolt egy női autós Nagy-Britanniában
@Csizmás Kond: A Ramadán pontos kezdetét sajátos számítások és megfigyelések alapján állapítják meg különböző tekintélyes muszlim intézmények, ezért az csak az ünnep előtti napokban válik véglegessé, és nem ritkán a döntés nem egységes., én is őszre emlékezem.
Újra megtörtént - rengeteg a sérült - vallási ünnepen gázolt egy női autós Nagy-Britanniában
@Csizmás Kond: az iszlám vallás másik jelentős ünnepe és e hét vasárnapján kezdődik. Az általában négy napos ünnepet annak az emlékére tartják, hogy Ábrahám kész volt feláldozni fiát Istennek.
Az ünnep első napján a muszlimok legjobb ruhájukba öltöznek és kora reggel imádkoznak a mecsetekben. Ezt követően aki megteheti, áldozatot mutat be Allahnak, vagyis a vallási előírásoknak megfelelően leölnek egy bárányt, kecskét vagy tehenet.
Storck: egy vb-selejtező még Andorrában is teljesen más szint
Elvárható a foci akadémia teljesítő képességű játékosok győzni akarásának rutinszerű akarása!!!
És végre, megnyugodhat mindenki: Sarka Kata egyre inkább elszakad Hajdú Pétertől
Ez a látványnak kikiáltott szuka mára:, már - csak orvosi eset. Viszont igaz az is, amíg az ország, látvány egyeteme buli orvosok kibocsájtására képes, addig nem kell gyógyítással foglalkoznia...
Sorra mérgezik a kutyákat Debrecenben
A parkok manapság már a kutyák WC- je lett, nem csodálkozni kell, hanem a kutyásoknak kellene a parkokat a kutyagumitól óvni, és nem lenne méreggel szórt park!
Dzsudzsák Balázs elkönnyezte magát az andorrai vereség után
A szart bármilyen színes csomagolásba teszed, kibontáskor az csak szar!
Ferenc pápa: egységre és sokszínűségre van szükség az egyházban
Hiszen ez egy keresztényellenes muszlim, csak a keresztények még nem tudják!
Már szerdán bíróság elé áll a Magyarországon elfogott német holokauszttagadó
Na és ha igazat mond, és ezért állítja:, A Németek soha nem működtettek Gázkamrákat, ezt ők állítják maguk a Németek, akkor meg igazat állít! Valakik csak haszonszerzés ként állítja a g kamrákat.
Szűcs Judith a szüzessége elvesztéséről vallott
Tegyen feljelentést, vagy érdeklődjön a talált tárgyak hártya osztályán, mert a csalódást más okozta nem ő! Ugyanis a fiú is elvesztette a szüzességét, sőt megcsalta a jelenlegi feleségét akinek mérhetetlen csalódást okozott!
Egymilliárdos kártérítést ítélt meg Strassbourg Iványi egyházának, mert megfosztották őket státusuktól
@eszegfu: Az emberi jog, ami elismer, és bünteti azt akinek ugyanaz a joga,min akit elismer akkor itt a semmi is valami, csak a valamit kell semmisíteni, egy döntéssel ami ugyancsak semmi lesz. Jogászi bírói nyelvre ültetve, még két fél vitatkozik, addig én nyugodtan mindkettőn nevetek mert én hozom a döntést ami ugyancsak, vitára ad okot, amit szintén én döntök el.Ezért élnek oly jól a jogvédő szervezetek, és ezért működtetik A pénzintézetekhez kapcsolódó érdekközösségek!
Egymilliárdos kártérítést ítélt meg Strassbourg Iványi egyházának, mert megfosztották őket státusuktól
@Nessy: Egyre inkább az az érzésem, hogy a demokrácia gyakorlatilag nem szól semmiről! Ad hoc az egész!
Mert ahol mindenre és annak ellenkezőjére is van joga bárkinek, akkor az tulajdonképpen semmi!
Egymilliárdos kártérítést ítélt meg Strassbourg Iványi egyházának, mert megfosztották őket státusuktól
@eszegfu: Teljes igazságot a jog talaján sohasem fogsz találni, egyszerű a jogtalanságnak is van joga, úgy mint a jogosságnak, amennyiben mindkettőnek van joga mint embernek a sajátos szemszögéből.Kérdés csupán csak az, hogy társadalom által elvárt és törvényben foglalat meghatározott jogról, vagy egyének jogáról még akkor is ha az egyén joga szembe megy a törvényben foglat emberi joggal???
Egymilliárdos kártérítést ítélt meg Strassbourg Iványi egyházának, mert megfosztották őket státusuktól
Az elképesztően okos, jogban és a közéleti kérdésekben rendkívül járatos (nem) kommentelőknek:

Ennek semmi köze az EU-hoz, Brüsszelhez, stb. Strassburgban az Emberi Jogok Európai Bírósága van. Ide mész pl. akkor, ha a csúnya gonosz Magyar Állam úgy tart előzetes letartóztatásban, hogy utána felmentenek, mert nem is gyújtottál fel autót 2006-ban. Ez a bíróság azért tud Magyarországgal szemben ítéletet hozni, mert aláírtuk az Emberi Jogok Európai Egyezményét. Ez ilyen butaságokról szól, hogy nem szabad pl. senkit kínozni, meg ok nélkül fogvatartani. Ha nem írtuk volna alá, akkor bizony semmi sem akadályozná meg az aktuális kormányt abban, hogy olyan törvényt hozzon, ami alapján indokolás nélkül lehetne bármelyikőtöket korlátlan ideig fogva tartani. De aláírtuk, így nem lehet.

Ez az ítélet egy dolgot jelent: a magyar törvényhozás képtelen arra, hogy a rá irányadó szabályokat betartsa. És igen, bizony a nemzetállamra is vannak irányadó szabályok, amiket be kell tartani. Attól, hogy nem akarod, még létezik. Én sem akarom, hogy létezzenek buta emberek, mégis léteztek.

Az adózási kérdések: TÉNYLEG??? Tényleg, komolyan ez zavar, erre veritek magatokat nyüszítve? 1 milliárd forint, amikor százmilliárdok mennek el feleslegesen, bűnözők zsebébe kerülve? Megérteném a felháborodást, ha minden egyes alkalommal, amikor kiderül egy-egy stikli, utcára vonulnátok. De nem. Megy a fotelugatás. Nevetséges...De valós Buta pesti drogosok verik magukat a buliért!
Nádas Péter arra kéri Ádert, hogy ne írja alá a CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosítást
@lenn: Lihegni lehet, mocskolódni is, hisztizni is, normális emberhez méltóan viselkedni, nyilatkozni azt már nem, ez a CEU célja, a két diplomás észbontás!
Nádas Péter arra kéri Ádert, hogy ne írja alá a CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosítást
@namihami: Ideológiai alapokra épülő hakni egyetem ami nem életszerű tudást ad, hanem biznisz diplomát, abból is kettőt, ezzel lehet világpolgári feszelgéseket eszközölni tudatlanul, tudóst játszani, buli diplomás szokásokhoz szokva mert ez a trendi! Külföldi politikusok ép úgy hazudnak mint a mi politikusaink, csak a média figyelmét magukra tudják vonni, másként semmibe vesznek el. Még hogy sorra ajánlották fel befogadását a CEU- nak. Itt is egy tudatos
hamisság van, megszüntetésről egyenlőre nincs szándék, csak törvényes működésről, amit a Magyar törvény ír elő. De törvényes működés nem elfogadható a CEU vezetésnek?
Nádas Péter arra kéri Ádert, hogy ne írja alá a CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosítást
@namihami: Mi lenne az országgal, ha nem lenne Soros XXI. századi liberális-maxista-leninista CEU-ja? Semmi. Mert a CEU nem más, mint ideológiai hakni-egyetem. Egyetemeire valamit adó országban nem is engedik működni, még abba a nagy demokratikus országban sem működik, a pénzalapú Ceu, mert tudást nem, de szabadelvűséget, világi zagyvaságot mímel!
Nádas Péter arra kéri Ádert, hogy ne írja alá a CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosítást
@justhpeter: Józan ésszel élő személy nem fél, ha a gerinc egyenes! a CEU egy hiszti kommandó sötétben bujkáló ügynökök hálózatának látványos tevékenysége,akik a rend a törvény ellenségei! Szabadelvű társaság igazi liberálisok köztük vannak!
Nemi erőszak vádja: szembesítették a tinilányt a mentősökkel
Az emberi érzelem igazság tartalmának paragrafusba foglalása, kiöli , vagy már kiölte a természetes emberi igazságérzetét! A kábult állapotba lévő halucináló lány feljelentése elsőbbséget élvez, a becsületes józan életet élő, dolgozó személyekkel szemben a drog hatalma már az igazság szolgáltatók józanságát is romba döntötte. Mentősök, lettek a bűnelkövetők:, drogozó tini lány az áldozat! Ez a mai igazságos eljárás?
Nemi erőszak vádja: szembesítették a tinilányt a mentősökkel
Az igazságszolgáltatók tevékenységükkel ellenségnek tekintik a rendet, az életszerű emberi igazságérzetet, bizonyítottan az "igazság szó" emberi tartalmát nélkülözik, elméleti paragrafusok áldozataivá váltak, a társadalom igazságérzetét a terroristák védelmével felülírták! A tolvajlás jogosságát értékhez kötötték a törvényhozók:, cigány lophat, a károsult meg bosszankodhat...
A magántulajdon védelméhez való jog:, a nevetség tárgyává téve, a tulajdonos lesz, a bűnelkövető, mert megakadályozni merészelték a saját vagyonukat.
"Miért nem lépnek ki az EU-ból?" – feldühítette a Fidesz az Európai Néppártot
Az igazság a kurucon olvasható! Ez is Soros találmány, csak igaz történés érintve vagyon, egy pici életszerűen valósággal.
A CEU-ügy miatt lép ki a pártból egy KDNP-s
@verőce21: Így ahogyan Írod, A többi egyetem csak szórakoztató műsort ad nem DIPLOMÁT!
Farkas Flórián hűtőjét 450 ezer forintból töltötték fel
Lehet az, hogy döghússal? Nem a hűtő:, mert az méreténél fogva kisebb mint a fagyasztó láda!
Indul a balhé: beadta a Fidesz a civiltörvényt
Magyarország az első! A többi csak lehet említésre sem méltó!