Apatszerek

Jogszerűtlenül gyűjtenek pénzt a szülőktől a tanárok
@Eladott Ország: A szülőknek nem kellene a fellegek fölött repkedni, márkás igényekkel fellépni, divatmajmokká alacsonyítani a gyerekeket, mert a celeb szülőket követni kell minden áron felfogással :, egy ballagás, szalagavatónak miért kell divatbemutatóvá válnia? Tehetős szülők jólétének feltüntetésével. Elveszett a jó ízlés, a tiszta ruha, melyben jól érzik magukat a gyerekek, és nem felnőtt utánzóvá vannak kényszerítve szülők által.
Jogszerűtlenül gyűjtenek pénzt a szülőktől a tanárok
@Veleda: A virtuális oktatás szerinted az életre való nevelés eszköze, itt az első tévedésed, ami az oktatást a leadott órák számával könyveli el... Az, hogy az anyagot érti, és tudja értelmezni azt tudja is gyakorlatban alkalmazni az szerinted nem érdekes?
Jogszerűtlenül gyűjtenek pénzt a szülőktől a tanárok
@Ludmilla: Onnan, hogy a tanító, tanár, pedagógus 17 perc rend teremtéssel kénytelen foglalkozni hátrányos helyzetű osztályoknál, erről is legyen már oly jó vélelmed.
Jogszerűtlenül gyűjtenek pénzt a szülőktől a tanárok
Jogszerűen házi feladatokkal oktatnak a tanárok mivel a tananyagot órán nem képesek megértetni,elsajátíttatni a tanulókkal, módszertani hiányosságuk már égbekiáltó, tanárok is csak gyerekmegőrzésre vannak képezve, nem tanításra.
LL Junior teljesen kiakadt Janicsák Vecára
,"A fővárosban szocializálódtam, itt élek, ide járnak a gyerekeim iskolába" Attól még, hogy tudod nemzet kisebbséghez tartozásod., nem kell a fővárost égetned, igaz a fővárosban élők is a te szinteden kényeskednek. Sztereotipia:, negatív pozitív vagy semleges elképzelések és előítéletek együttese: Köztudatban a sztereotipia fogalma mint a "cigány" negatív csengésű, mint cigány tulajdonságot rendelünk egy csoporthoz, egyúttal annak. Az előítéletének jelentése
annak károssága Vecánál mutatkozott, mivel lelkületével nem tudta a cigány lelkületet megközelíteni sem, de ez így természetes...
Diákok ellátás nélkül a határon? – megszólalt a rendőrfőkapitány
Buta emberek butaságainak, csak buta személyek képesek hinni, ugrani a sületlenségre, akik buták ahhoz, hogy a szakmai gyakorlat feltételeit ismerjék. Kik is részesülhetnek szakmai gyakorlásban? Ki jogosult szakmai gyakorlatra,küldeni, fogadni milyen feltételek mellet., oktatási intézmény kötelezettsége mi is?
Muri Enikő végignézte a várpalotai körhinta-balesetet
Virtuálisan kell szórakozni, és akkor nincs baleset, nem kell senki egészségéért imádkozni, és nincs katasztrófa turistának látnivaló:, egy celebnek sem:, se fellépés előtt v után sem. Ez ilyen egyszerű, de az önimádat, ezen rikácsoló celebnél minden emberi ízlést felül mull mert csak ő létezik, a többiek meg az őt imádókat követik. Igaz a szemetet a szél is összefúja
Jancsó Miklós unokája vette el Janicsák Vecát
Pörög Jancsó a sírjába, hogy a család egy tagja idáig jutva gigerlivé aljasodott.
A Gyurcsány Bokros szövetség a kormányváltás záloga.
Az egész politikának egy baja van, a hatalomért eladja az országot!
60 év körüli nő tépte meg Sarka Kata haját egy szórakozóhelyen
@bakcsubakka: A jó hír az lenne, ha közlekedési balesetben hunynának el ezek az ágyas celebek.
Megmondaná valaki, mitől ilyen okos egy gázszerelő?
Megmondaná valaki, mitől ilyen okos egy gázszerelő? Hát a pénztől megvilágosodott, azóta csak mennyiségre ügyel, a varjak meg károgjanak a lószaron.
Kislány bántalmazott és rabolt ki egy 90 éves nénit Budapesten
@picike1: A cigányokat kell kalitkába zártan biztonságba tartani, s csak a kilencvenévesek adhatnának nekik enni, inni akik a szeretett szolgálatában állnak.
Bűnnek nevezte Orbán a magyar kormány náci kollaborálását
Törvény. Az mi is? Ki hozza? Kire rá? Ha a te és a bírónők mentalitását, betanult gondolkodását vesszük alapul, akkor és egy pillanatra elfogadva megkérdem - ma miért van megemlékezés? Mért kell holokausztra megemlékezni? Hisz az akkori törvényeknek megfelelően ítélkeztek az akkori bírók és cselekedtek a végrehajtók. Tehát ne gyere törvénnyel ami egy évszázadon belül sokszor változik.
Rubint Réka újra oltár elé áll
@nezelodo: El kell zárni a csapot, hogy a csatornába ne kerüljön a szenny!
A fideszes politikusnak elképesztő ötletek jutottak eszébe a melegek diszkriminálására
@quadrocopter: Betegségről írtam, és nem a nemi identitásról, betegszemélyek azok orvosi esetek, de nem vonulgatnak büszkeséggel., mutogatni magukat, hogy betegséggel élnek, és nem akarnak kigyógyulni betegségükből! A szabadon burjánzott betegségnek kell gátat vetni, az egészséges életfelfogással.
A fideszes politikusnak elképesztő ötletek jutottak eszébe a melegek diszkriminálására
"Lehet vonulgatni, meg prájdolni. Akkor is ti vagytok a legnagyobb vesztesek a világon! Minden élet értelme a szaporodás! Mivel ti erre képtelenek vagytok, teljesen értelmetlen az életetek, és ezt nem bírjátok elviselni, ezért "tornáztok" állandóan! Soha sem fogjátok megtudni, hogy milyen érzés először a kezetekbe venni a gyermeketeket! Milyen érzés látni rajta, hogy az én szememet, de az édesanyja száját örökölte. Akárhány gyereket örökbe fogadhattok, ezt akkor sem fogjátok átélni lúúzerek! És majd ha eljön az idő ( remélem minél hamarabb) amikor a halálos ágyatokon fekszetek, egyedül lesztek. Nem lesz mellettetek gyerek, unoka, család. Remélem, majd akkor is ilyen"vagány csajok" lesztek"! (K infó)
A fideszes politikusnak elképesztő ötletek jutottak eszébe a melegek diszkriminálására
a hétvégi volt Pride közönsége azt hitte, hogy a kifutón parádézhat, a piros szőnyeget elfelejtették leteríteni sok kóros:, elme bajos, zavart gondolkodású személynek.
Lecsaptak a vámosok Lajcsira a reptéren
Ha a piszok a személyt már befogta, ne játssza el a tisztaságot, ha még nem mosta ki a piszkot.
Az Együtt letépte a Soros-plakátokat a XVI. kerületben
Feltűnési viszketettséggel rendelkező gügye személyek mindég voltak, lesznek, mert maradnak
az együtt is ilyen maradó fajta, baromfi udvar.
Csődbe ment az Országos Roma Önkormányzat
Az országalkotó 13 kisebbségben nem található roma elnevezés csak cigány, a cigánynak meg társadalom ellen elkövetett bűntettet követ el az aki pénzt ad, vagy juttat cigánynak, csak természetbeni juttatásba részesülhetnének, és közhasznú munka végzésben.
Sírunk és nevetünk egyszerre: kiderült, milyen "művelt" Gáspár Evelin
A cigány az mindég cigány marad, rossz kérdésre rossz válasz, Ki volt Dankó Pista ez cigány kérdésnek megfelel, vagy ki, mi Győző, a csoda gyerek?
Vona Gáborból profi módon csináltak nácit
Nagyapám mindég azt mondta, fiam mióta megszűnt a német nácizmus azóta elkurvult a világ, a férfiak nyuszikká váltak, hölgyek lettek:, a hölgyek meg magamutogató hiú kirakat babák.
Hosszú, szőke hajra váltott Radics Gigi
Magamutogató hiú lányokra, ideiig óráig:, fekvőkészségük unásáig mindig igény van.
Újra megtörtént - rengeteg a sérült - vallási ünnepen gázolt egy női autós Nagy-Britanniában
@Peller Anikó: Ez már egy frissítés:, de Franciaország- i Iszlám István csak tesztelte a rendőrségi közlekedési eszköz légzsákját, hogyan működik.Szándékosan rendőrségi furgonba rohant egy autó Párizsban, a Champs-Elysée sugárúton hétfő délután. A férfi személyazonosságát egyelőre nem közölték, de a BFM hírtelevízió úgy tudja, hogy egy 33 éves, a rendőrségi nyilvántartásban iszlamista radikálisként nyilvántartott férfiről van szó. Ez nem terrorista
csak a hajlama vezérli a terrorizmus elkövetéséhez!