Apatszerek

Halálosan megfenyegettek egy bírót Borsodban
Ennek csak a beosztása bíró, de, hogy ítélkezéshez életszerű indoklást adjon arra képtelen.
A Hősök terére szerveznek megmozdulást a szurikátagyilkos fiúnak megtorlást követelők
Most fejezte be az általánost; kirúgni nem merték, mert az szegregáció. Az erőszakos cigány csak tizenhat éves egyszer még a tanárnőjét is a székhez kötözte. Ezért a cselekedetért lehetne a hősök terére vonulni, értelmesebb lenne, csakhogy értelmes ember ilyen esetnél nincs.
A Hősök terére szerveznek megmozdulást a szurikátagyilkos fiúnak megtorlást követelők
Veszprém megyei Királyszentistván közelében, a rendőrség emberölés miatt nyomoz. A kislány eltűnését édesapja jelentette be péntek este a rendőrségen. A hatóságok azonnal megkezdték a kutatást, a sólyi kislány holttestét szombat hajnalban találták meg. Ez nem hír az állatvédőknek... hisz csak egy gyerek...Sokan felháborodtak és megtorlást követeltek, mások túlzásnak érzik, hogy idáig fajult a dolog. Az állat értéke a gyerek értéke fölé emelve. Ez lett a Hősök terének mondandója, a tér lejáratása, az állat hősként való feltüntetése.
A Hősök terére szerveznek megmozdulást a szurikátagyilkos fiúnak megtorlást követelők
Ezek azok az eszement embernek nem de állatnak nevelkedett férgek, akik gyereket nem de állatot védnek. Igazi megnevezésük Állati lények.
Magyar György köszönetet mondott Vonának és Schiffernek a 2/3-ért
" Fiala megtapsolta az adásban Magyar Györgyöt, aki az összefogás hiánya miatt nyilvánosan és feldúltan „köszönetet mondott” Vona Gábornak és Schiffer Andrásnak. Magyar a választáson elvesztette a körzetét.
A műsorban szóba került a miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatója, a „kitűnően megszervezett” Ja kérem Orbán takarodj , helyébe az ellenzék lépett, neki kell takarodni.
Másnap: az LMP rátámadt a szocialistákra Gyurcsány miatt
"A Neue Zürcher Zeitung (NZZ) című svájci napilap egyebek között rámutatott, hogy bár minden ellenzéki erő Orbán megdöntését tűzte ki célul, a baloldal és a jobboldali szélsőséges Jobbik párt közötti együttműködés csődöt mondott." Négy évenként Bukta egymást követően tudják ezek egyáltalán, hogy a vesztesből is sok, újból, és újból veszteséget megszokásból ismételgetni.
Juhászék több milliót gyűjtöttek eddig
A kamu az jövedelmező, ezt használják ki... a kamu szövegelésű majdnem pártképződmény.
Morvai megszólalt a visszahívása miatt
@szettevette: Mivel még nem vitték el, kiérdemelt helyre, egyre nagyobb mértékben bontakozik ki nála az elvonási tünet, ...de ezt a tünetet ...nem a gyógyszer minőségében kell keresni, hanem magában az ember valóság felismerésének kóros hiányában ... de ehhez még nem találtak tudósaink forgalmazható gyógyszert,...de ha feltaláltak volna, akkor sem tudna már segíteni rajta. Ez a betegség az MSZP- től ragadt rá, a libsi világpolgári hamisságával. Az is feltételezhető már róla, hogy saját magával sem tud már békességben lenni. Ez az egy okos ember tulajdonságát tükrözi.
Az MSZP-Párbeszéd négy helyen ajánlott fel visszalépést az LMP-nek és az Együttnek
@Béla333 Miért mit vártál az MSZP párbeszéd tingi tangli vezetőitől, majd a szavazók lerendezik ezt a két hányinger manuszt. Úgy legyen utána egyezkedhetnek.
Beszólt egy lánynak a diszkó után, a barátja fejberúgta
@egyvandor: Alapfokon ha nem tud viselkedni, akkor megérdemli azt ami a viselkedést emlékezetessé tudja tenni.
Meztelenül ábrázolták Kunhalmi Ágnest egy szórólapon
Hátha kell még valamire valakinek... arra való lenne... ha lenne valaki... aki felvenné valamijére azt a valamit... amije van. Csak nem celeb akar már Ági is lenni... mert akkor jó irányba mozog.
Gyurcsány akciója célt ért: felkavaró levél érkezett
@Szeparepa2: Te sem vagy különb, Ferinél a családodnak kellett volna átélni az eseményt.
Valaki kifizette Lagzi Lajcsi brutális áram- és gázszámláját
Lajcsi ügyvédje benyújtott három dokumentumot, amelyben az érintett közműszolgáltatók, vagyis az Égáz-Dégáz, az E-On, valamint a TIGÁZ-DSO Kft. igazolja, hogy a zenész tartozá­sa már nem áll fenn. Tökéletes ügyvédi tevékenység. Ezért mondom, hogy minden ügyvédet egy év után egy év börtönnel kell megkínálni.Kin is követelték a kár megtérülését, na az bízott meg valakit, hogy fizesse már be ezt a pár Forintot. A fogyasztó rendezte azt. A vádiratban öt fogyasztási hely és öt közműszolgáltató szerepel, több szerződésről van szó. A fogyasztók gazdasági társaságok, de ezek egyikének sem tulajdonosa, sem Galambos Lajos, sem a többi vádlott Akkor hogyan lehet az hogy Galambos Lajos a vádlott, mivel nem szerepel fogyasztó ként. A kunkor itt van: Lajcsiék ügyvédei szerint 44 ezer oldalnál is vaskosabb nyomozati iratból nem lehet 27 munkanap alatt felkészülni. De egy nap alatt ezt a nyomozati anyagot semmissé lehet tenni..
„Újra meg kell tanulnunk a sorok között olvasni”
Gáncsoskodók mindig voltak, és mindig is lesznek, nem megszüntetni kell, hanem leégetni valóság tartalmú cáfolatok bemutatásával, és akkor megszégyenülten hallgatásba burkolóznak. Rádöbbenek arra, hogy amit ők folytatnak az már az állam törvényes működtetésénél megengedhetetlen, ez már nem szólásszabadságnak minősül, hanem tudatos káosz megteremtésére irányuló cselekedetek összessége... valóság tartalmak hiányának tömkelegével.
A békülés reményében utaztak külföldre Hosszú Katinkáék
Ez már nem sportoló, de celeb szint. Most már biztosan kiéget a teljesítmény orientáltságból, abba kel hagyni a sportolást, ne égesse magát meg az országot. Ennyi volt, nincs tovább. Ez a
siker ára, örömtelen magánélet.
Gyurcsányék beperelik Vágó Gábort, aki részegnek nevezte őket
@kereső: Észre kellene már végre a szavazóknak vennie, hogy az ellenzéki pártok az ország lejáratására vannak kihegyezve. Ellenzéki szerepük... átment ellenség szerepkőrbe, ebben az országban minden rossz, ha ez így van... Miért is akarnak szavazatokat tudni pártjuk részére. Miért is akarnak parlamentbe képviselőnek lenni? Frakciót alakítani? Csak egyéni érdekből, mert pártérdeket nem képviselnek. Egymás lejáratása, háttérbe szorítása ez egyéni hatalmi törekvésükkel romba vágnak minden ország, közérdeket, csak egyéni villongásuk látható. Magasról tesznek a köz akaratra." Viszont a köz egyszerű dologban hisz, ez a munka, a család meg a hazánk" Az a párt amely ezt a három célt magáénak ismeri el, az a közakarat pártja. A többi smafu.
Gyurcsányék beperelik Vágó Gábort, aki részegnek nevezte őket
Mondja meg már értelmesebb emberek közül akik valóságos életvitelt folytatnak , ezek a hataloméhes parlamenti képviselő politikai önjelöltek közül, van - e olyan aki szavahihető, és nem tagadta meg politikai érdekből saját állításait. nem tud, mindegyik kezdetben önmaga megmérettetésének érdekében önállósult,... majd összefogtak, majd nem, egy pártvezető kénye kedve szerint... alázzák meg választóikat, a tingli tangli szédelgésükkel. Ezek lennének az ország vezetésére alkalmasak... Isten óvja az országot ezeknek a vezetésétől
Szijjártó Péter: A kormány kérni fogja a Soros-hálózatot leleplező hangfelvételt
A DK - MSZP és a hozzájuk csatlakozó kukac pártok nemzetköziségi ismérvei, mindég, mindent az ország ellen... ez az a kommunista viselkedés... ami jellemez benneteket... ami a véretekben
van. @Horizont: Nektek minden rossz, ami a magyarnak megfelelő,... önálló akaratotok hiányzik... mert a szolgalelkűségetek nemzetközivé vált. Szivárvány ideológián alapszik, amit a kommunisták követnek.
Szijjártó Péter: A kormány kérni fogja a Soros-hálózatot leleplező hangfelvételt
@dr. prédikátor: “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke kívánja, DK , MSZP EGYÜTT kívánja.
Szita reagált az ügynökvádra: "nem félek tőled, Simicska Lajos!"
@Mirabilis: Tegnap 14:23-ra azon egyszerű oknál fogva mert akkor még gyűjtögető életmódot folytatott a köz kárára, maga és családja javára, ezután tért rá a patkány életmódra amikor vagyonát már nem gyarapítani kell, hanem megtartani. Na ekkor van ideje az elszámoltatásnak.
Meggondoltan, nem kapkodva ahogyan azt a Simicska teszi,,, vád konkrét formában magában áll - e vagy csak ahogyan jelenleg gyűlölet szinten jelenik meg, feljelentések nélkül, a köz részére rágóguminak tálalva, Hiányos ismeretekkel rendelkezők... hagy cumizgassanak megérdemlik, csak sajnálni nem szabad a cumizgatókat.
Videó: Márki-Zay beleáll az ellenzék koordinációjába
@Shikari: Mert a hülyét max. sajnálni lehet, de a gerinctelent leköpni kell!
Puzsér Róbert: Nem ünneplem többé március 15-ét,.... legyen május 31. az új nemzeti ünnep! - Városi Kurír
@Köb Jani: Na végre helyére lett téve ez a @Eladott Ország: ennél magyarosabban nem lehetett volna kifejezni, hogy mennyire értékeled @Eladott Ország: MSZP, DK, LMP,, EGYÜTT, MOMENTUM Politikus személyeit akiket a mosható WC papírhoz találóan neveztél.
Szita reagált az ügynökvádra: "nem félek tőled, Simicska Lajos!"
@Mirabilis: Simicskát, nem - e kéne elszámoltatni vagyonosodásának körülményeiről, hogyan is
jutott hozzá az első milliárdhoz, hogyan lopta ki a köz zsebéből. Patkány módszer, ezt nem lehetett akkor megtudni. Miért is?
"Valami jót tessék már mondani az elmúlt 8 évből" – Gulyás Márton a közmédiát parodizálta a Békemeneten
Nagyon felül becsüli magát az a személy, aki a nyugatot akarja, keleten nevelkedett kultúrában majmolni, saját értékrendjét becsülje annyira, hogy ne keljen mást majmolnia. Óvodás kort sem, lehet... iskolás korúnak tudni. Az évek múlásával érik iskolás korúvá.
Puzsér Róbert: Nem ünneplem többé március 15-ét,.... legyen május 31. az új nemzeti ünnep! - Városi Kurír
"mandiner.hu/cikk/szeles_nemzeti_ünnep"
"Szeles nemzeti ünnep. 2010. március 15. 09:41. Az állami, fővárosi és pártünnepségek miatt egész nap forgalmi korlátozások vannak érvényben a fővárosban. ... A pártok rendezvényei miatt március 15-én gyakorlatilag az egész belvárost lezárja a rendőrség, de nehéz lesz közlekedni az I. kerület bizonyos részein is." Minden ünnep, ünnepel, ünneplés, ünnepléshez, , naptárban piros betűvel kiemelten Nemzeti ünnep március 15. nem ünnepi megemlékezéssel
szerepel.
Puzsér Róbert: Nem ünneplem többé március 15-ét,.... legyen május 31. az új nemzeti ünnep! - Városi Kurír
@Köb Jani: Ez 2010 március 15.- i Szégyenteljes közjogi méltóságosok egyedi ünneplése. A civilek az eseménytől igen távoli kordonok mögé szorultak, az utóbbi évek szokása szerint. A Kossuth tér kordonozva, a méltóságok kordonon belül, civilek azon kívül.Ez volt nekik a Nemzet ünnepe. Ez a hiányérzetük mostanáig megmaradt, a fene nagy szabadságuk jellegzetesen maradóan. Most is a pártok elzártan, külön külön ácsingóztak a hatalomhoz jutásért ...ez nekik a nagybetűs szabadság... nem tagadják meg magukat.
Puzsér Róbert: Nem ünneplem többé március 15-ét,.... legyen május 31. az új nemzeti ünnep! - Városi Kurír
@Eladott Ország: Igen minden párt saját magát ünnepeltette, ha eddig nem vetted volna észre. A pártok külön, nem együtt egy nemzethez tartozó ként, mivel ők nem a nemzettért vannak, csak mint hatalom éhesek csoportosulása különleges gusztustalansággal... annál inkább a nemzet ellen,mint a nemzettel a nemzetért. NEMZETI ÜNNEP ezt kellene a felvilágosult agyukkal a helyére tenni. Nemzethez tartozók,... Vagy idegen érdekek szolgálói. Az a személy amely a magyar nemzet, ország vezetőjét zöld nyakkendősként tudja megtisztelni, az igen csak hiányában van az embertől - emberig való tiszteletnek amennyiben
ismerné azt.
Kiborult a magyar celeb: Te rohadt szennyláda
Ez amúgy is a kék fény helyet,a piros fényből él, az világította meg pindurivá zsugorodott agyát, a két tőgy, ami fel van tupírozva villog mint az elakadás jelző lámpa...Ez a celebnek kijáró köz tisztelet, örüljön, hogy észrevette valaki, a taps elmaradt.