Apatszerek

Hosszú Katinkáék reagáltak a szakításukról szóló híresztelésekre
A szakítás mese, nem a szerelem az összekötő fonál, annál inkább a mindenkit elsőként érintő pénz mennyisége. Celeb viselkedés, ami feltétlenül biztosítja, az erkölcs hanyagolását, az anyagiak előtérbe helyezését és csak is azt. Emberi érzelmek felszíni látvány, csillogása az én-nek, és csakis az én.. a lényeg, az ő csak másodlagos szerepet tölt be...Ez előre vetítette a személy laza érdek kapcsolatát. Érdek mindkettőnél ugyanaz, személyi érvényesülés magas fordulatszámon:, egyik mint teljesítő., a másik mint siker centrikus személy, aki a sikerhez vezette a teljesítőt... Ez egyszerűen csak a köz ámítása!
Ettől kapott pánikrohamot Gáspár Győző – majdnem tragédia lett a vége
A majdnem csapjon át megtörténtként, és csak a temetésén emlékezzenek rá a hozzátartozói.
Van egy nagyon rossz hírünk! Keményen adózniuk kell ezentúl a kutyatulajdonosoknak! Ekkora összeget kell fizetniük hamarosan:
@CsipkeRózsa: Egyik sem: ... de a sok ellen érzülettel megáldott méregzacskónak mondani, írni kell butaságokat... mert ez ma a trendi... gondolkodás, értelem, hiányának celeb szintre emelése... butasággal történő megjelenítése.
Magyarországot is büntetni fogja Brüsszel – reagált a Fidesz az Európai Bizottság történelmi döntésére
Az angolok nem tűrték az EU lopakodó politikáját, nemzet ellenségeskedésüket többszöri figyelmeztetésük ellenére sem hagytak fel az EU politikusai a lopakodó politizálásukkal. Ki is léptek az EU- ból, Lengyelek sem fogják tűrni a belügyekbe történő EU akaratot.
Sarka Kata szerint ezért éri meg lezárni Budapestet a futóversenyek miatt
Ennek a celebnek belső világa csak önmaga érzékeltetése a polgárok irányába...emlékeztetés a csinosságra amit csak egyedül bír,..., értelme, gondolkodása,, akaratának jelenségeinek, folyamatának összefüggő egésze,... személy tudatának működése az /énben/ zárt személy, buta tudatának működése. Meggyőződése, hogy a világ közepe... csak ő, körülötte foroghat minden ami lényeges, a többi elhanyagolható.
Soros György démonizálja Orbán Viktort! - Városi Kurír
"független Századvég kiváló szakértőjének írásában. Nem lehet véletlen, hogy – ha egy nap késéssel is – rátaláltam erre az írásra": Istennek még szándékai vannak velem.Kinek az írására, kinek az a velem ki volna ha volna? mert itt nincs nevesítve. .
Soros György démonizálja Orbán Viktort! - Városi Kurír
Erősebben kell figyelni, következtetni tudni kell,nemcsak szeretni... új beszél nyelven kommunikálni.gender libsi szöveget...
Merész fekete szettben várja a karácsonyt Sarka Kata
@Horizont: Hát ahogy elnézem feketében... inkább egy sikeres koporsó reklám.
Pásztor Anna pasijával nem érdemes flörtölni, mert rossz vége lesz
Anna is csak egy a kurvák közül, de most szerepel, mily fontos személyiség, picsa bohóc!
Pintér Tibor rástartolt a 18 éves Tóth Andira
@Horizont: A celebség hozza a lét, a színészet az önismeret korcsosulását,... tévhitben élést,...
T. A . Pénzéhes csitri, valóságérzetét a pénz irányítja, celeb akar lenni becsülete árán is, hajlamossága megvan rá, és ez elég ahhoz, hogy a fertőbe éljen.
A németek átlátnak Orbán trükkjén
Ha az idézetek valóban Sorostól valóak? akkor Soros mit nyivákol?@quadrocopter: Te mely bégetőkhöz sorolod magadat? Mert vannak a tehenek amelyeket marhának is neveznek azok meg BÚÚÚÚÚ hangot adnak.
Pintér Tibor rástartolt a 18 éves Tóth Andira
Színészeknél,... művészeknél,... celebeknél... ez elfogadott, erkölcstelenségük pillangó létük köz tudott, mi a szokatlan?
Visszaszólt a szalonnácizó Deutsch Tamásnak a Jobbikhoz átpártolt olimpikon
Tudni... meg tenni - között van a miért nem teszik,?, na meg a ha? Ha tudnák tennék,... ha nem tudják;.. nem teszik.. .
Novák Előd szerint csak az alkalmas pillanatot várják a Jobbikban, hogy megpuccsolják Vonát
@Desischado: Igazad van testileg, viszont a gerince ingatag, a jobbiknak egészséges gerincű vezetőre van igénye, az ingatag gerinc az a jobbiknál nem lehet nyerő... Krisztina elvhű.
Több ellenzéki párt is kinézte magának Magyar Györgyöt
@justhpeter: Ez egy pénzért szolgáltató sztár aki igazat, és hazugságot egyaránt pénz függvényében, korrupt bírónál ér el. Hadova Gyuri.
Farage felszólítja az EU-t, hogy vizsgálja ki Soros pénzügyeit és politikai spekulációit
@Csizmás Kond: Ez már születési hibája... Mások mondják meg neki, hogy államonként mi a szokás rendje, mert egyéni tudása kevés.
Mesterházyt és Tóbiást is beveti az MSZP a DK-val zajló tárgyalásokban
@Béla333: Azért mert szeretik ha, ...ön akaratúan.. nyilvánossá válik semmire valóságuk a médiában is...közhírré téve. Ez nem cirkusz, mert az szórakoztat... de ez hülyeség felső szinten.
Verekedés és késelés volt a Fradi-Debrecen meccsen, többen megsérültek
Most akkor ez az a szurkolói gárda amely él hal a csapatért, annak játékáért v , a pesti buliért?
A buli az éltető eleme a celebeknek a pesti semmitevőknek, drogosoknak, majd ezt követi a szurkolói gárda, amely nem lát labdajátékot amely leköti figyelmét a rendbontástó:, és élvezi a játékos küzdelmet., amely a labdarúgás lényege lenne, ha lenne labdarúgás helyett játék a labdával. De csak a bolsi véres szórakozás van jelen.
Sárosdi Lilla férje nem fogadja el a bocsánatkérést, és keményen beszólt Martonnak és Verebesnek
@mariaberta: Karamell ízt akart nyalni, de a tölcsér átnedvesedett és elhajlott nyalás előtt, ez szörnyű bosszúságot okozott Lillának, mivel ő csak nyalni akart.,, nem pedig szerepelni...Hogyan is került ő a kocsiba?, hányan voltak?ki volt a sofőr? saját elhatározásából?, kényszerítve volt - e?, ha nem akkor ez tudatos cselekedet volt.
Jogszerűtlenül gyűjtenek pénzt a szülőktől a tanárok
@Eladott Ország: A szülőknek nem kellene a fellegek fölött repkedni, márkás igényekkel fellépni, divatmajmokká alacsonyítani a gyerekeket, mert a celeb szülőket követni kell minden áron felfogással :, egy ballagás, szalagavatónak miért kell divatbemutatóvá válnia? Tehetős szülők jólétének feltüntetésével. Elveszett a jó ízlés, a tiszta ruha, melyben jól érzik magukat a gyerekek, és nem felnőtt utánzóvá vannak kényszerítve szülők által.
Jogszerűtlenül gyűjtenek pénzt a szülőktől a tanárok
@Veleda: A virtuális oktatás szerinted az életre való nevelés eszköze, itt az első tévedésed, ami az oktatást a leadott órák számával könyveli el... Az, hogy az anyagot érti, és tudja értelmezni azt tudja is gyakorlatban alkalmazni az szerinted nem érdekes?
Jogszerűtlenül gyűjtenek pénzt a szülőktől a tanárok
@Ludmilla: Onnan, hogy a tanító, tanár, pedagógus 17 perc rend teremtéssel kénytelen foglalkozni hátrányos helyzetű osztályoknál, erről is legyen már oly jó vélelmed.
Jogszerűtlenül gyűjtenek pénzt a szülőktől a tanárok
Jogszerűen házi feladatokkal oktatnak a tanárok mivel a tananyagot órán nem képesek megértetni,elsajátíttatni a tanulókkal, módszertani hiányosságuk már égbekiáltó, tanárok is csak gyerekmegőrzésre vannak képezve, nem tanításra.
LL Junior teljesen kiakadt Janicsák Vecára
,"A fővárosban szocializálódtam, itt élek, ide járnak a gyerekeim iskolába" Attól még, hogy tudod nemzet kisebbséghez tartozásod., nem kell a fővárost égetned, igaz a fővárosban élők is a te szinteden kényeskednek. Sztereotipia:, negatív pozitív vagy semleges elképzelések és előítéletek együttese: Köztudatban a sztereotipia fogalma mint a "cigány" negatív csengésű, mint cigány tulajdonságot rendelünk egy csoporthoz, egyúttal annak. Az előítéletének jelentése
annak károssága Vecánál mutatkozott, mivel lelkületével nem tudta a cigány lelkületet megközelíteni sem, de ez így természetes...
Diákok ellátás nélkül a határon? – megszólalt a rendőrfőkapitány
Buta emberek butaságainak, csak buta személyek képesek hinni, ugrani a sületlenségre, akik buták ahhoz, hogy a szakmai gyakorlat feltételeit ismerjék. Kik is részesülhetnek szakmai gyakorlásban? Ki jogosult szakmai gyakorlatra,küldeni, fogadni milyen feltételek mellet., oktatási intézmény kötelezettsége mi is?