Apatszerek

Felvágta az ereit Bándy Kata gyilkosa
Nagyon jól hangzana, ha az ügyvéddel együtt részesülnének ebbe a nagy büntibe. Többé nem lenne gyilkos védője, aki enyhítésért könyörög, és az áldozatot miért nem képviseli? Ja az már elvesztette az élethez való jogát, képes volt gyilkos által meghalni!
Csendben szétrohadnak a villamossínek Budapesten
@kemeati: A felsorolt tanárok vannak, csak tanítani nem tudnak életvitelszerűen elméleti tudásuk megfelelő amely magoláson alapszik, tartalom értelmezése, tudatos kifejezés gyakorlatiasságba hiányos oly annyira, hogy értékelni már nem is lehet!
Majka: "2017-ben ki a f...t érdekel, ha valaki cigány?"
Az egyik szar, csak abban különbözik, a másiktól, hogy az egyik nagyobb rakás, és nem annyira szagos mint a másik, de amúgy mind kettő kellemetlen szagú, a szar soha nem lehet elfogadható a felszínen, csak a celebeknek mert azok nem különböznek a szartól semmiben. Elemzés utáni összefoglalt tudományos alapokon indokolt értékelés:, ,,a tudományos akadémia elemző körének megállapítása".
Másfél év börtönt kapott a palesztint lelövő izraeli katona
A zsidó ügyekben nincs beleszólása senkinek, így tiszta hogy csak ők tudják a saját belügyüket
értékelni, nem valami idegen senkiházi:!
Most már a BOM is akarja az olimpiai népszavazást
Budapest szép, Budapest jó, de Párizs jobb, Párizsnál meg, Los Angeles is jobb! De mindegyiknél jobb a dollár. Ezen kéne már gondolat tovább vivés? BOM meg egy művi pénzlenyúló akarati,látvány szervezet.
Orbán: a korrupt politikusokat sikerül ellenzékben tartani
Azért ez felkeltette az érdeklődésemet itt ebben látható az igazság vajmi kis szikrája."Így szoktak járni azok, akik eladják a pártjuk lelkét".
Fricska az olimpiának – így reagáltak a Kétfarkúak az aláírásgyűjtés eredményére
@elnyomott: Drogot, a tudatformálás minden módját, ami eltéríti őket a valóságtól, látványvilágba ahol a csillogás, fényűzés van, a celebvilág utáni vágy , hogy csak az ő álmuk teljesedjen való élet értékelés nem létezik érték világukban.
Fricska az olimpiának – így reagáltak a Kétfarkúak az aláírásgyűjtés eredményére
Csak az a furcsaság a kétfarkúak pártjának törekvésénél, hogy migráns betelepítését akarja az országba, milyen párt törekvés ez Normális?
Kovács Kokó István lehet Gundel Takács Gábor utódja
Szerintem mindegy, mindkettőt a pénz vezérli, elvesztett becsületet egyik sem találja meg, kukába velük!
Április közepén válhat el Sarka Kata és Hajdú Péter
@Eladott Ország: Ne húzd fel magad, kurva az mindenhol kúrva, a strici meg mindenhol strici, csak a megnevezésük tér el országok szerint, de a tevékenységük, az egy és ugyanaz!
Elhagyja az országot Andy Vajna felesége
Már Vajnának sincs gusztusa ehhez a K--------z a női nem lejáratója!
Megvan az MSZP köztársasági elnök-jelöltje
Az MSZP már tudatába van annak, hogy jelöltje csak kamu, majd a DK közli, hogy ki lesz, és az lesz a jó.
Kósa: Magyarország nem eltartottja az uniónak
@dr. prédikátor: Most is tévedsz, szokásod szerint, nagyon marasztal a mocsár kitörni képtelen vagy belőle, ez nem a prédikátorok tulajdonsága, vagy már nem is a prédikáció de a csak már az azért se éltet,?...Te világi nyaloncokkal vagy egyenértékben.és nem tudsz kommunikálni értelemmel ezért okoztál nálam leértékelést!
Kósa: Magyarország nem eltartottja az uniónak
@dr. prédikátor: Szomorú, hogy leragadtál a mocsárba, a többiekkel együtt, ennél többre értékeltelek, sajnos tévednem kellet, valami újdonsághoz juss már hozzá, vélelmed altató.
Orbánt dicsőíti a Trump-közeli amerikai lap
@human: @Tavryni őrnagy: @vladimir putin: @Cefi: @karma1: Csak így tovább, mindannyian a butaságok hordozói vagytok, igaz más el sem várható tőletek, abba ne hagyjátok, csak így tovább, csúcsra jutva címeresek lesztek!
Gyurcsány -- eljött az ideje a visszavonulásnak
@Horizont: Akinek a foglalkozása nő, az vagy szőke, vagy különlegesség, de nem béka.Hanem olyan mint aki nyanya ( szürke sz) ( nagy fülekkel)

8 B
Gyurcsány -- eljött az ideje a visszavonulásnak
@Béla333: Neked teljesen igazad van, a sok színvakkal meg ne foglalkozz emelkedj még jobban föléjük, mivel a téged ért támadások, igazolják a tökéletes meglátásod, valódiságát:, de ezt a színvakságban szenvedők nem akarják elismerni... ,,Gyurcsány a legnagyobb gátja, hogy bármiféle szövetség kialakulhasson Orbán ellen!
Ha ezt nem látjátok be, fanatizáljátok Gyurcsányt, ezzel csak Orbánnak tesztek szívességet."
Következtetésekre azok tovább gondolására vitelére egyszerűen alkalmatlanok, beszűkült látásuk miatt, kekeckedésre szakosodtak.@surdilloFUJT: @RonaGyuri: @nemfideszes: @Manhattan @nyanya001: @Horizont:
Érik a brókerbotrány Óbudán, tízmilliárddal tartozik egy cég az ügyfeleknek
@namihami: Teljes az indoklás, a pénz ami kamatra van betéve, az csak lopott lehet, adózó munkából nem tesznek be 40 % kamatra! Ami létezhetetlen!
Rendőrt hívtak Szegeden a Kétfarkú Kutya Párt aláírásgyűjtőire
@Equus: @aremy: @vandarics: Egyszerűen csak dinnyék vagytok! Aláírás gyűjtő pult felrúgásához miért is nem lehet állampolgári bejelentés szerint rendőrt hívni? Vagy lehet felrugdosni? Az olyanoknak mint amilyenek ti vagytok! A rendőrök védelmet nyújtanak az aktivistáknak, hogy a pultot senki ne rugdossa fel. Ha van rendőr az a baj, ha nincs az meg aztán felháborító, ordító nagy hiányosság ebbe a nagy agyalágyultak által felfogott demokráciába. Ez is csak Pesten szokás jog, a bűnre szakosodott szabadelvűek körében!
@namihami: Az értelmezés ezeknek a legnagyobb hiánycikk, nem tudják azt, hogy az értelem csak a piacon árú cikk! Értelmet keverik az érzelmükkel; bevonva a képzeletükkel ahogyan az ő képzeletükben a rendőr jelenlét, mily pusztító hatással:, van az aktivisták, aláíró tevékenységének rendben történésénél, hogy ne legyen inzultus.
Rendőrt hívtak Szegeden a Kétfarkú Kutya Párt aláírásgyűjtőire
@namihami: Állampolgári bejelentésre kötelesek helyszínre menni és intézkedni. a hívást vér kommunista tette, jól mutatna neve a DK fizetési jegyzéken!
Beleállt az MSZP az olimpiai aláírásgyűjtésbe
@Pergető: Tökéletes párhuzamos rendszer, mindkettő uralkodás eszméjén alapszik, lózungja a tömegek elé vetet demokrácia mint fogalom, ami gyakorlatban törvénybe foglalt akadályokkal van tűzdelve.
Beleállt az MSZP az olimpiai aláírásgyűjtésbe
@Pergető: Ehhez csak ezt a tapasztalatból leírtakat kell elfogadni! “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”
Gyurcsány: Orbán elmebeteg
Ez is csak azért van, hogy legyen valaki akinek tegnap még kevés volt, máma meg még annyi sincs mint tegnap volt. E__________E, holnap meg már egyik sem lesz.
Botka: Ha így megy tovább, a 14-esnél is rosszabb eredmény lesz
Tényleg azt hiszitek, hogy az MSZP vezetését saját magukon kívül érdekli más nyűge, babérokra törve csak a vezetőbeosztások szalámizó érdekosztásával foglalkozik, bambaság, kritikanélküliség, saját megújulására képtelenség, helyzetfelismerésüket teljesen elvesztették, ,,Az, hogy saját konkrét tervük nincsen, egyáltalán hogy van képük az embereket győzködni? Kizárólag arra játszani, hogy a sok reményt vesztett ember majd rájuk szavaz"?! @Cicamama55: Jó meglátás!