Apatszerek

Megörökítették a határon fagyoskodó honvédjeinket
Igényelik a mozgás kultúra magas fokát, most viszont gyakorolják, a mozgás üdít, frissít, szórakoztat! mi ezzel a probléma talán az sms nyak!
Beszakadt a jég egy korcsolyázó alatt
@Qqberci: Nem közösülésre használt segédeszköz. Elnevezés speciális, edzett alumíniumból készült zártszelvény profil váz, egyik oldalán bemarva, 28 mm átmérőjű bordázott, négyszög profilú létrafokokkal, melyek hegesztéssel rögzítettek
a létra külső oldalai simák, így a kezet nem sértik
a felső tagok első létrafoka úgy került kialakításra, hogy az alatta lévő tag legfelső fokára pontosan illeszkedjen
egyidejűleg maximum két ember tartózkodhat rajta, nem közösülésre
ennek a típusnak a felső kiegészítő tagjaiból önálló többrészes dugólétrát is kialakíthatunk, valamint egyszerre 2 kétrészes dugólétraként is használhatjuk. Jégre fektetve használatos mentésre, Tűzoltók, Katasztrófa védelem által használatos mentésekre..
Orbán: Európa sorsa egy szalmaszálon függ
@dr. prédikátor: Akkor mégsem együtt mentek az úton, mi lenne ha megelőznéd?
Orbán "luxusrezidenciáját" milliárdokból rendezik be
@quadrocopter: Ennyire tájékozatlan nem lehetsz, hogy mások világosítsák meg azt amit te nem veszel tudatilag észre.
Megörökítették a határon fagyoskodó honvédjeinket
@verőce21: Ugye ugye te még a sajnálkozásban is megtaláltad a hasznodat!
Megörökítették a határon fagyoskodó honvédjeinket
Száz szónak is egy a vége, puhány, női génekkel megáldott anyuka kedvencek nyavalyognak, sajnáltatják magukat, a sok lágy semmirevaló meg rákattan, öntik a hülyeségüket!
Megörökítették a határon fagyoskodó honvédjeinket
@quadrocopter: Gén módosult személyek, a 21században már járőrözést is okostelefonnal végzik! a kilométereket is a két egymás mellet lévő okostelefon távolságától mérik!
Megörökítették a határon fagyoskodó honvédjeinket
Műanyag nővé deformált személyek tele vannak panasszal, nem tehetnek róla hiába van hülye gyerekeknek okossá vált telefonja, azzal nem válik férfivá a tulajdonos, hol a leleményesség?
vagy az okos telefon lemerült?
Orbán "luxusrezidenciáját" milliárdokból rendezik be
Már a Népszava. hu is elvesztette hitelességét, ugyanolyan vált mint a Blikk, a Bors hatás vadásszá pöcegödör mind. Ezek a szabad sajtó képviselői na ez a röhej !
Szövetség a Jobbikkal? Megszólalt az MSZP elnöke
@Peller Anikó: viszont megerősítheti a gazdaságit
Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak gyakorlására
Magyarország teljesen kártalanítja a magyarországi zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért
Szövetség a Jobbikkal? Megszólalt az MSZP elnöke
@Peller Anikó: Találgatásnak összeesküvésnek tulajdonított szöveg tartalma mára már a valóságot tükrözi pontról pontra. Bársonyos rendszer váltásnak csak gengszterek lehetnek haszonélvezői. Uralom váltás az nem a rendszer ellen., hanem a rendszer továbbvitelére más módszerrel történik ... A rózsadombi paktum változatai általában 20 pontból állnak és többnyire csak szövegezésükben térnek el egymástól.

A szovjet csapatok békés és barátságos kivonulása Magyarországról
A Szovjetunió kárpótlása a hátrahagyott épületekért és javakért (az általuk okozott hatalmas környezeti károkról akkor még nem sok fogalmunk volt)
Barátságos politikai és gazdasági viszony kiépítése a Szovjetunió és Magyarország között
Mindennemű szovjetellenes tevékenység megakadályozása
A határok kölcsönös megnyitása a Szovjetunió és Magyarország között
A volt kommunista párttagok minden büntetés alól való mentesítése
A volt kommunista titkosszolgálat, határőrség, rendőrség megvédése az esetleges megtorlástól
A volt kommunisták más pártokban való indítása a választásokon
Az államvagyon átmentése a volt kommunisták kezébe
Az igazságszolgáltatás megtartása a volt kommunisták kezében
Minden zsidóellenes megnyilatkozás, megmozdulás és szervezkedés megtorlása
A szélsőjobboldali pártok szervezkedésének megakadályozása
Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek és azokon nem lehet változtatni
Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot jobboldali emigrációs személyekkel, szervezetekkel és csoportokkal
A románok, jugoszlávok és szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot
Az 1956-os eseményeket, mint a kommunizmus megjavítását célzó mozgalmat kell beállítani és csak azokat szabad szóhoz juttatni, akik ezt így értelmezik
A magyar hadsereget harmadára kell csökkenteni
A Szovjetunió az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását Magyarországon, az Egyesült Államok...
Három bv-intézet vezetőjét rúgta ki indoklás nélkül Pintér Sándor
Ez már nem párt, hanem drótfonat, az üzlet, az üzlet, kerítés mindég kell, csak a haszon nem oda lett könyvelve ahol vártak rá!
Szövetség a Jobbikkal? Megszólalt az MSZP elnöke
@cikicakk55: Így is van sok igazad de azt remélem tudod, hogy a jelenlegi ellenzékiekre sem lehet szavazni!. Akkor kire?
Szövetség a Jobbikkal? Megszólalt az MSZP elnöke
@Köb Jani: A valóság felmérése igazolni képes a DK előre látását mert a MAZSIHISZ Budapesti szavazói 57%- ka Mazsihiszhez kötődő + a civil és a nyugdíjas törzs szavazókkal + a kiábrándultak igen csak a többséget fogják képviselni, és a 2016 -os 0,9 százalék ami leütötte a lécet a nyugdíjasoknál:, éreztetni fogja káros hatását a szavazatoknál.
Számolatlanul költik a közpénzt a parlamenti frakciók
Szalonképtelen öltözék miatt nem készült felvétel az orgiáról!
Idén is tízmillióért fotózzák Orbánt
@nezelodo: Horgászok azt mondják: Add Istenem, hadd fogjak akkora halat, hogy ne keljen a kocsmába hazudnom!
Áder: Érdemes tanulnunk a kiegyezés korából
@Eladott Ország: Ebben teljes az egyetértés a kapzsiság, mohóság rászabadult a helyzetbe lévőkre, akik nem csak éltek, de visszaélnek -( tek )még most is az adódó helyzetükkel.
Áder: Érdemes tanulnunk a kiegyezés korából
@bakegya: Nehéz egy vakot az úttesten átsegíteni, ha az mindég földhöz veri magát
Luxusstadiont akarnak Budapestre
Nagyon jól mutatna a stadion:, Blahán ételosztás a zöld gyep kezdőpontján! Kulturált kiszolgálással az éhező szúrkolóknak
Áder: Érdemes tanulnunk a kiegyezés korából
@Eladott Ország: Ez minden egyes rendszerváltást elszenvedett ország velejárója amennyiben békés úton történik a rendszer váltás, helyében a vagyon átmentés halmozódik fel a váltó rendszerben alkalmazkodnak be, a volt rendszer haszonélvezői.
Áder: Érdemes tanulnunk a kiegyezés korából
@bakegya: ,,ÍGY IS KEMÉNYEN KORRELÁLÓDIK A SZELLEMILEG DIFERENCIÁLTAN JELENLÉVŐK MÉRLEGE KORRA ,NEMRE VALÓ TEKINTET NÉLKÜL IS-AZ ÉRVELŐ VÉLEMÉNYEKRE IGEN NAGY SZÜKSÉGE LENNE A TÁRSADALMUNKNAK.a BUNKÓSÁG NEM ÉRDEM. Két tetszőleges érték közötti kapcsolat nagyságát és irányát (avagy ezek egymáshoz való viszonyát) ...a társadalomba az ellentétek zsugorodása, megegyezéssel viszi az egyéneket az egységéhez:, annak megvalósulása a társadalom elsődleges érdeke.. (az ellentétek korrodálódásával, használhatatlanságával, kiegyezéssel érhető el)... Társadalmi érdek ebbe tartoznak a nemek is, mindaz az összesség amit ma társadalomnak nevezünk, amibe részként a bunkóság is benne foglaltatik, mert így lesz egységes egy, amikor a bunkóságot az érvek ésszerűsége hatástalanítja, kilöki magából. Ha ezután sem érthető akkor a hiba az ön készülékében van.
Áder: Érdemes tanulnunk a kiegyezés korából
@bakegya: Az átlag életkorhoz az ész osztáshoz semmi köze, ha bár te erősen érintett lehetsz az ész osztásában. Másként disztingválnál a korrodálódik szó jelentésére, /elhasználódik) (öregedik) (Fémeknél korrodálódik, rozsdásodik, kívülről befelé haladva a fém testbe) Igaz érvű érvekre lenne szükség, de nem pártokérdek érvelésére, mely hatalom megszerzéséért, hatalomba maradás mellett érveket kreálnak. Társadalmi érdek ebbe tartoznak a nemek is, mindaz az összesség amit ma társadalomnak nevezünk, amibe részként a bunkóság is benne foglaltatik, mert így lesz egységes egy, amikor a bunkóságot az érvek ésszerűsége hatástalanítja, kilöki magából.
Áder: Érdemes tanulnunk a kiegyezés korából
Ti vagytok az ész osztók, különlegesek mint a romlott tejbe tök, nem veszitek észre, feletettek már eljárt az idő. @verőce21: @elnyomott: @Eladott Ország: @nemjoezigy: @Designer:
Bogdán László feloszlatná a 25 éve sikertelen Országos Roma Önkormányzatot és a cigány kisebbségi önkormányzatokat
Az adóhivatal a Farkas Flóriánhoz köthető Híd a munka világába program miatt már régóta nyomoz, ezzel az eljárással egyesítette most a NAV a cigány szervezet szabálytalanul működtetett irodáinak ügyét. Az ügyben a fideszes Tényi István tett feljelentést, miután a Romnet.hu portál októberben beszámolt róla, hogy az irodákon keresztül havonta több tíz millió forintot juttat az ORÖ vezetése a hozzá lojális képviselők zsebébe. Zoom Kiderült, hogy az elnök tulajdonában álló betéti társaság is üzemeltet egy kirendeltséget. Ez pedig azt jelenti, hogy Balogh János az általa vezetett önkormányzaton keresztül 450 ezer forintot fizet cégének, de havi járandóságát is felveszi. A jövedelmező üzletből nemcsak a kisebbségi szervezet képviselői, hanem közvetlen családtagjaik is részesülnek. Több cigány politikus ugyanis – köztük Balogh János is – saját feleségét, gyermekeit vagy rokonait alkalmazza. A cigány szervezet egyébként megszünteti 19 megyei irodáját, amelyek a kormányhivatal korábbi állásfoglalása alapján szabálytalanul működtek az erőforrásuk a pénz, a munka meg sztrájkol náluk...
Csak behúzott Mészáros Lőrinc egy 2,5 milliárdos megbízást karácsonyra
Jézuska csak az arra érdemes embereket ajándékozza, úgy mint Mészáros Lőrinc, roma önkormányzat személyzete, utána hosszú szünet.
Hír TV: kevesebbet fog keresni Kálmán Olga, mint eddig
@Edmond Dantes: Mivel orvosi eset:, így csak jobbulást tudok kívánni!