CsipkeRózsa

Németh Szilárd posztolta ki, hogy Demeter Mártát kitették a honvédelmi bizottságból
Egy ilyen hivatalos eljárás eredményét a Facebookon kell egy másik képviselőnek közölnie, aki élenjárt a kizárás sikerében?
Leégett a menhely, menniük kell a pitbullokkal
Lehet, hogy a tűz keletkezése nem véletlen baleset volt?
Dagad a botrány: nem vesznek részt a lengyelek az izraeli V4-es találkozón
@CsipkeRózsa: Itt olvasható:

Lengyelország: vita a történelem-hamisításról és a holokauszt-oktatásáról

https://www.szombat.org/politika/lengyelorsza...
Dagad a botrány: nem vesznek részt a lengyelek az izraeli V4-es találkozón
Monika Koszyńska

"Lengyelország elmúlt évben hatalomra került kormánya arra törekszik, hogy a holokauszt körüli események gyermekeknek történő tanításában a lengyeleket kizárólag hősöknek vagy áldozatoknak mutassák be, akik segítették a gyengéket, jó szomszédságot ápoltak a nemzetiségi kisebbségekkel és gondoskodtak róluk.

Ez azonban a fantázia szüleménye. Egyetlen nemzet sem állíthatja magáról ezt. Mi több, a történészek – köztük főleg lengyelek – dokumentálták, hogy az ország nácik által megszállt területén – elsősorban kisvárosokban és falvakban – lengyelek voltak a pogromok elkövetői. 1941-ben Jedwabne településen felgyújtották a pajtát, ahová 300 zsidó menekült, és mindnyájan benn égtek. Már a háború után 1946-ban Kielce városában 40 zsidó menekült és otthonába visszatérni kívánó holokauszt túlélő lett pogrom áldozata. Utóbbi atrocitás is szerepet játszott abban, hogy a megmaradt zsidók nagy része elhagyta az országot.
Anna Zalewska miniszterasszony azonban televíziós interjúban kijelentette, hogy a pogromokért nem a lengyelek, hanem bizonytalan származású egyének viselik a felelősséget."

Végül is, a lengyel kormánynak sem kell szépíteniük, hiszen ők is közreműködtek.
Kitört a balhé a V4-ek és Izrael csúcsértekezlete előtt, a lengyelek bojkottal fenyegetnek
Horváth Csaba Géza a facebookról,

nincs olyan törvény, "hogy törvény tiltja a zsidókkal való ellenszenvet,"
Eggyel több EP-mandátumot kapna a Fidesz és a Jobbik
A felmérésbe hogyan tudták beszámítani az új választási módosítást, a kint élő magyarok EP választási lehetőségét Magyarországon?
Hadházy Ákos: Nem kell feltalálni a csőben a lyukat, elég Hitler családpolitikáját elolvasni.....
@Eriksson: "Majd a mások gyerekei fogják az ilyenek nyugdíját is megkeresni."

Alaphelyzetben a dolgozó évek és keresetek adják a nyugdíjat.
Az Orbán-család ügyvédjének uniós számláját is inkább a magyar adófizetők állják
Miért nem az Ügyvédi Iroda fizeti meg a költségeket, hiszen rossz munkát végeztek? Miért kell egy ügyvédi iroda, hiszen a minisztériumok tele vannak államtitkárokkal, államtitkár helyettesekkel, osztályvezetőkkel, osztályvezető helyettesekkel, gondolom, a legtöbben jogi végzettséggel rendelkeznek.

Mégiscsak túlzás, hogy sorozatosan mi fizetjük ki a szar munkát végző, túlárazott emberek "munkavégzését", amit állítólag az EU kifizetne, ha...

Nagyon sok embert tartunk el nagyon jól. A szegényektől pedig sokan minden támogatást sajnálnak, holott a töredékét sem érne el, ha az ország összes rászorulóját jobb körülmények közé juttatnánk. De ők "le vannak szarva". Inkább tegyük a gazdagokat még gazdagabbá.
Lezsák Sándor: Somoskőújfalun feltámadás lett a trianoni gyászból
Lezsák Sándor a Trianon felelős, azért nem említette Sorost is.

Jó sok valótlant mondott.
Hadházy Ákos: Nem kell feltalálni a csőben a lyukat, elég Hitler családpolitikáját elolvasni.....
Ha már Hitler,

"Szabályozott fogamzás
A Lebensborn-program a német fajnemesítési törekvések egyik meglehetősen bizarr vadhajtása volt. A jól csengő Lebensborn szó (jelentése: ’élet születése’) egy emberségességet és érzelmeket figyelmen kívül hagyó náci születésprogramot takart. Az SS vezető tisztjének, Heinrich Himmlernek a fejéből pattant ki az ötlet, miszerint nemzetiszocialista mértékkel mért tiszta árja emberpéldányok „laboratóriumi” szaporításával létre lehetne hozni a Harmadik Birodalom tökéletes egyedeit. A fajnemesítés és a szaporulatnövekedés érdekében a náci diktatúra még afelett is szemet hunyt, ha egy nő házasságon kívül szült gyermeket. A propaganda a nemzeti kötelességtudatot meglovagolva rengeteg női áldozatot szedett magának: ezek a „kényszeranyák” több generációra visszanyúló tiszta árja származású SS-­férfiaktól estek teherbe.
Hitler a németek intim szférájában is diktálni kívánt. Fennhangon hirdette, hogy „A nemi életet mi határozzuk meg!” A népességnövekedés ösztönzésére tett kísérletek egyike volt az a törvénytervezet is, mely 1943-ban arról rendelkezett, hogy minden házas vagy hajadon német nőnek „faji szempontból tiszta apától” négy gyermeket kell szülnie. Ha pedig egy családban már volt négy utód, a férfit fel kellett szabadítani, hogy a házasságán kívül még több gyermeket nemzzen. Bár Heinrich Himmler nagy erőkkel szorgalmazta a törvényt, végül sosem szavazták meg azt, mert a vezetők felismerték, hogy egy ilyen jogszabály nemzeti anarchiába torkollhat.
A németek az első világháború utáni népességcsökkenés megállítása érdekében tiltották az abortuszt és a fogamzásgátlást. Sőt, még az ebben a témában megjelent tudományos publikációkat is büntették. Nem csupán azért, mert a propaganda az abortuszt „az emberi test és az állam ellen elkövetett bűntettnek” tartotta, hanem azért is, mert a fogamzásgátlásban elért eredmények úttörői elsősorban zsidó orvosok voltak. A Hitler hatalomra kerülését megelőző évben 44 000 német nő terhességét szakították...
Még több külföldi munkást engednének be Vargáék
@durbincs: Na jó, hát a "kiüldöztek százezreket" is megfelel.
Bevezetnék a halpénteket Magyarországon
"Ez a bab szerda:

Bújj, bújj, zöld ág, zöld levelecske,
nyitva van az aranykapu, hadd bújjatok rajta.
Nyisd ki, rózsám, kapudat, kapudat,
hadd kerüljem házadat, házadat.
Szita, szita péntek, szerelemcsütörtök, bab szerda!"

A "Szita, szita péntek" megváltozik, "Hal és hal a péntek" -re
Még több külföldi munkást engednének be Vargáék
Csak be kell engedniük valakiket, ha már innen "kiüldöztek" szűzezreket. Nincs arra idő, hogy megvárják a meghirdetett család-program gyerekeinek felnövekedését.
Tandori sirató - nagyon személyes emlékezés
Tetszik Pálmai Tamás írása. Egyébként mindig jókat ír, és a témák lényegét szokta megírni.
Novák Katalin bocsánatkérésre szólította fel a svéd szociális minisztert kritizáló Twitter posztja miatt
Ez a hülye p. mennyi hülyeséget tudott összehordani egy levélben, na és az, hogy
"Addig is felszólítom, hogy kérjen bocsánatot a kijelentései miatt!",
az egyik legszebb rész a szövegben.

Szíjjártó: "Magyarország a családokra költi a pénzt", nem egészen igaz, hiszen csak az ő általuk elfogadott családok részesülnek belőle, többnyire akik nem szorulnak rá.
BvOP: Nem hibázott a felügyelő, akinek elvette fegyverét egy elítélt
Ezután a bilincs levétele alatt, az előállított embert ketten fogják közre, fogják le a karját.
Országgyűlés Hivatala: legitim a szavazógépek működése
Mi akadályozta a gépek használatát, az ellenzék azt nem bénította meg. Nem volt felújítás, nem a másik helyiségben szavaztak, a szavazógépek működtek.
Az EU-t okolja a MÁV a Verseny utcai áldatlan állapotokért
"Aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál."

A MÁV valóban ezt gondolja, vagy csak átvette a kormánytól a kötelezőt.
"Minden magyar embernek joga van tudni" – Hollik bejelentette, hogy most miről indít tájékoztató akciót a kormány
Unalmas már a Soros és a migráns téma, lapozzanak.
Naponta mindegyik szóvivő, mindegyik híradó, folyamatosan ezzel foglalkozik, még véletlenül se lehet megnézni, meghallgatni őket.
A kormány tagjai is mindig beszúrják a mondanivalójukba, ha nem is tartozik a témájukba.