Csizmás Kond

Háromgyermekes édesanya az inárcsi gyilkosság áldozata
újból kezdődik a süketek párbeszéde...a pártunk és kormányunk, a nem hagyunk senkit az út szélén...
Mintegy 100 ezer embert rúgnának ki a közszférából
Kilencven százaléka az eltávolítottaknak vagy a hiánynak abból adódik, hogy a főnök-alkalmazotti bérkülönbség nem csökken hanem nő...és csak így tudják fenntartani.
A NATO az elrettentés mellett párbeszédre is törekszik az oroszokkal
Amint egyre jobban kiderül a nato csak arra jó, hogy ámerika kiélhesse hatalmi játékait a térségben és közös erővel fenyegethessen egyes államokat...ez így disznóság.
A Jobbiknak sem világos, hová tűnt a pénzük
...mongyuk én már az elején sem hittem, hogy annyi pénzt tudtak olyan hamar összeszedni...
szerintem csak überelték a jóindulatot...de nem jött össze...most meg magyarázkodniuk kell a hazugságaik miatt.
A cseh kormány nem támogatja, hogy alkotmányba írják, a család csak férfi és nő közt jöhet létre
@Sámannus: Na látod, a te jellemedről nem kell regényt írni, mert te csak egy lökött, korcs, buzi vagy.
A cseh kormány nem támogatja, hogy alkotmányba írják, a család csak férfi és nő közt jöhet létre
" hogy az azonos nemű párok és gyermekeik családi élete ugyanolyan szintű védelmet élvezzen, mint a házastársaké és gyermekeiké"
Ez egyben azt is jelenti hogy legalizálják a gyerekkereskedelmet, a gyerekprostitúciót, a gyerekek félrenevelését stb.
A kormány legújabb terve a legkiválóbb kutatókat, tudósokat üldözi el az országból
...a pénzért harcolnak nem a tudományért. Akár igazuk is lehet de akkor is szégyen hogy az ország tudósai a helyzetükkel próbálnak pénzhez jutni nem a tudományukkal.
A szülők fúrták meg egy általános iskolában, hogy a fogyatékkal élő gyerekek egy tablón szerepeljenek az egészségesekkel
@Cicamama55: A kezdeményezés is egyszemélyes volt...akár úgy is lehet venni, hogy az anyuka kihasználta a kislánya fogyatékát...így nem szabad viselkedjen senki.
A szülők fúrták meg egy általános iskolában, hogy a fogyatékkal élő gyerekek egy tablón szerepeljenek az egészségesekkel
@Cicamama55: Az emberi akármire hatni is terrorizmus. Az ilyen dolgokat soha nem az utolsó percben kell megoldani és nem is egy emberre kell kenni. Ha egy iskola meg akarja változtatni az addigi szokásait, törvényeit vagy akármit akkor azt megbeszélik a tanári karral a szülőkkel a...mindenkivel és határozatot hoznak...így csak egy elégedetlen anyuka indította, idegeket felbaszó, egymásra-mutogató, gyűlölködő szarakodás folyik.
A szülők fúrták meg egy általános iskolában, hogy a fogyatékkal élő gyerekek egy tablón szerepeljenek az egészségesekkel
@Cicamama55: ...nagy a felbolydulás a téma körül...tulajdonképpen nem kirekesztés történt hanem egy fogyatékos gyerek anyukája akarta a gyerekét egy másik osztály végzősei közé tuszkolni...azt is lehetne kérdezni miért ???...szégyellte hogy melyik osztályban végzett a gyereke ?...a problémát így is meg lehet oldani, hogy olyanokat hibáztatunk akiket mi kényszerítettünk álláspont-kifejezésre.
Szomorú: senki nem ment el Paudits Béla halotti torára
@cipicirip: Sokféle haszon van , nem csak anyagi...azt viszont biztosra állítom, hogy mindenki szabadulni akart mindentől, és amit tettek azt csak a látszat kedvéért tették.
A világ egyik legrosszabb melója a Facebookon moderálni
...miért nem megy kapálni...az nem csak könnyű hanem zsírégető hatású...csinosít...
Szomorú: senki nem ment el Paudits Béla halotti torára
@Micike: Nem akartam senkit megsérteni...viszont ha valakinek, legyen az élő vagy halott, jót akarunk tenni, valamit akarunk tenni érte akkor azt meg-illik beszélni más hozzánk hasonló tenni akaró vagy tenni köteles személyekkel...mert így ilyen fonák, kellemetlen esetek születnek.
Tenni akarni nem elég a jó szándék sőt, sok esetben ellenkező körülményt szül...példa erre ez az este.
Eltűntek a Magyar Időkről Bayer Zsolt azon cikkei, amiket izraeli hátterű kémcég munkája nyomán rakhatott össze
...vagyis...
Zsóti cikket vagy cikkeket írt egy lapban amire a zindex is felkapta a fejét...most eltűntek abból a lapból a cikkek amire a zindex ismét felkapta a fejét...
...csak nehogy elszédüljön a sok kapkodásban...
Emberek! Baukó Éva kiadó szobát keres
...szerintem megelégedne egy ággyal is...csak jósokat fizessenek neki.
MTA-elnök: „A tudós szabadsága nem olyan, mint mondjuk, egy playboy szabadsága”
@RonaGyuri: ...akkor sem érdekel...és paraszt az aki ilyen ronda, alpári stílusban tud csak kommunikálni...pontosabban sültparaszt...rádégett a modortalanság mint tepszire az olaj...
...de ha ilyen stílusú firkászokat igényelnek kanadába, hát az az ők bajuk.