Equus

Gáspár Győző: Nógrádmegyeren nem tisztel senki
nehezen értem, h a nagytiszteletű NAV miért nem nézi meg a família gazdagodását. Lehet, h a bűncselekmény már elévült,de az állam kártérítési igénye nem.
Fidesz: az igazi csata most kezdődik
@Nessy: dec. 14. 22.50 Csak nem Heltai Gáspárt tesztett volt olvasni?
Az Iránytű Intézet szerint Orbán Viktor népszerűsége újra nőtt
orbán NERtárs imádottsága lesz még 110%-os is a választások előtt
Fáklyás megemlékezést tartott a Fidelitas az üldözött keresztényekért
@Nessy: vallástalan hitnélküli eretnek, gyaur kutya vagyok, de nekem van egy volt Magyar Köztársaság-i templomhoz kötődő élményem. Neogótikus templom meghitt homályos sarkában királylánnyal jól éreztük magunkat. Úgy láttam vmi szt. Antalnak is tetszett, mert mintha mosolygott volna ránk, amikor eljöttünk...
Megütöttek egy férfit a 70-es trolin, a rendőrség keresi őket
@quadrocopter: nem egyszerű védeni a védhetetlent. Trágyadombon is lehet aranygyűrűt találni, de attól az még trágyadomb marad. Itt egy genetikailag nomád életformára determinált népcsoportról van szó. A viselkedési normáik Spanyolországtól USA-ig azonosak. Mo-n már Mária Terézia idejében is csak a gondok voltak velük, ahogy Horthy alatt is. A csendőrség kézikönyve külön foglalkozott velük.
https://www.youtube.com/watch?v=Pyu2z8c4L2A...
https://www.youtube.com/watch?v=gSpdsoZ1S_s...
A Nézőpont megnyugtat: Orbán még mindig túlerővel szemben harcol
Semmi gond... jövő héten már 51 tagállam fogja helyeselni a Nézőpont kutatása szerint.
Így nézne ki felüljáró nélkül a Nyugati tér
ez egy faszság... normális ember egy jól működő rendszerbe nem avatkozik be - mondta nagyapám.
Nagyapám haveri körébe tartozik az a mérnök ember, aki a felüljáró kivitelezéséért felelős volt. Tőle tudni, h a hídelemek legyártatásánál a méretek a síkban számolt arányokban adták meg, az ív görbületével nem számoltak. Ezért az utolsó elem beillesztésénél volt vmi 40 cm-es folytonossági hiány. Egy kóbor újságíró arra járt, meglátta és felfújták a törit. Ez még a Kádár-rendszerben volt. Ma méhszaros beruházásainál ilyen biztosan nem lenne.
Ez a felüljáró nem csak hasznos, hanem kortörténeti dokumentum is...
Ha már bontják, helyére nem lehetne egy 20 méteres orbán szobor? Vagy Werbőczy, esetleg Mindszenty vagy Tomori Pál? Talán még Szálasi is szóba jöhetne...
Fáklyás megemlékezést tartott a Fidelitas az üldözött keresztényekért
@lampa laz: harrach péter nemzetes úr vagy tömjénzsóti udvari főlovászmester feladata lehet a királyi segg törlése. Bizony fontos tisztség az, a király környéki közvetlen udvartartás komoly tisztsége. Amikor His Majesty I. avagy Lüke Viktor elindul az udvari pottyantósba, akkor, kezében frissen vasalt fehér damaszt szalvétával, 5 perc mólva indulhat is utána az aznapi szerencsés.
Brutálisan foglalták össze a kétfarkúak a Jobbik-helyzetet
ha lenne barátság, adott szó és annak becsülete a volt Magyar Köztársaságban, azt mondanám: az ellenségem ellensége a barátom. Csakhogy én úgy látom, Gyurcsányon kívül egyetlen helyezjkedő okostojásban sincsen gerinc. Ebben szép példa a szili katalin nevet viselő valami.
Arról sem vok meggyőződve, h ez az egész Jobbik körüli herce-hurca nem része-e vmi forgatókönyvnek, ahogy az LMP is csak része a diivide et impera elv alkalmazásának. Van szilin kívül másik példa is: a kockás inges pukli tanár úr esete.
Nyilvánosságra hozza támogatóinak adatait a CÖKA
@RonaGyuri: ez az utóbbi 8 év egy olyan szónyeg, amit mindegy hol hajtasz föl, csak a férgek nyüzsgését látod alatta... ideje volna kidobni, a férgeket meg eltaposni.
Ellopták a meztelen fotóit, rengeteg pénzt követel a Győr női kézilabdázója
@wagabund: hááát... ezt a feltörést nehéz lesz bizonyítani. A telefon nem olyan, mint a huszár segge. Utóbbin meglátszik, ha feltört. A fiúk vajon miért éppen 15-en törték fel a telót? Csak nem vmi jót álmodott a királylány és a telóra fogja a törit?
Ellopták a meztelen fotóit, rengeteg pénzt követel a Győr női kézilabdázója
@Szeparepa2: majd szépen feljelent Téged is, mert gondolatban megabúzáltad...
Szakértő: az Egyesült Államok nehéz helyzetbe került a Közel-Keleten
@Rockxy: :D... Erdogannak még lesz alkalma megbánni az SZ 400-asok vásárlását. Az arab kutyák meg csak addig ugatnak, amíg Samu bácsi meg nem elégeli és megrázza a láncot. Az ENSZ... Ha kell holnap új határozat születik, olyan, ami Amerikának kedvező lesz, kivéve a BT-t. Ha Amerika megvonja a támogatást, holnapra már a légkondit is kikapcsolják a székházban és lőttek a bizottságosdiknak, ide-oda röpködésnek, segélyprogiknak
Szexi fotója alatt alázzák Baukó Évát
@lópicigáspár: 22.28 Agg mentorom 32 évével azt mondja nekem:
Ha van kulcsod ami tobb lakatot nyit,az egy nagyon jo kulcs,az egy mester kulcs! De ha olyan lakatod van,amit tobb kulcs is kinyit az egy szar lakat
Őrizetbe vettek egy MSZP-s képviselőt péntek hajnalban
@tudode: ebből már csak lehetett volna vmi ösztöndíjas okosságot csinálni a középiskolákban jól tanulóknak... talán még az egyetemistáknak is jutott volna... vagy vmi kolllégiumot azoknak a hátrányos helyszetű ifjú polgártársainknak, ahol tanulhatták volna, h a lopás nem életforma. Persze semmi katholikus hókusz-pókusszal, pusztán a ámegszerzése érdekében.
Fáklyás megemlékezést tartott a Fidelitas az üldözött keresztényekért
nem volt autodafé? Nahát...
1ébként jó tudni, h mire van pénze ennek a nyomorult országnak, ami az unós pénzek nélkül már felborult volna, mint a liszteszsák... KERESZTÉNYSÉGÉRT FELELŐS ÁLLAMTITKÁR... segédhivatallal, titkársággal, szolgálati autóval... ez biztosan fontosabb, mint a devizahitelesek megsegítése még akkor is, ha igazolni tudják, h minden pszichedelikus szeánszon részt vettek... (ezt híjvák szent misének vagy mi a szarnak)
Hajnalban csaptak le a zsaroló ügyvédre
újbeszélül ez azt jelenti, h az Ungarische Geheime Staatspolizei dolgozik. A koncentrációs tábornak egyelőre jó helynek mutatkozik Ócsa.
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát. Ne feleledjék: a Gestapo hajnalban érkezik. Legyen összekészítve két napi hideg élelem, tisztálkodási eszközök, szappan, fogkrém, telefont ne vigyenek magukkal, úgyis elveszik, papucs viszont legyen és egy hétre elég tiszta alsónemű, mert csak heti egy alkalommal van fürdés, amikor a szennyest kimoshatják. Első 3 hónapban nincs látogatás. Pénzt ne vigyenek, mert azt is elveszik. Ha vallásosok, imádkozzanak, h ne cigány rablók közé kerüljenek.
Sok sikert birka népség. Magatoknak választottátok.
Budapest rendezi a LEN 2018-as kongresszusát
megmenekült a magyar... LEN ! Hurrá... és pont itt lesz Budapesten, de jó...
Mijafaszom az a LEN
Őrizetbe vettek egy MSZP-s képviselőt péntek hajnalban
@tudode: 20.37 Ez az ócsai projekt ez is csak templomfestés volt. Mennyibe is fájt ez az adófizetőknek?
Szexi fotója alatt alázzák Baukó Évát
hát... gusztus dolga... lehet, h jól néz ki az öltözőben hagyott cipő, de ami annyi ember lábán volt már... én nemigen dugnám bele a sajátomat.
Fasiszta háborús bűnösért tartottak szentmisét
ma Bárdossí, holnap Szálasi, utána már csak Hitler jöhet... büdös, rohadt csuhások!
Orbán Viktor üzent a nemzeti konzultációban részt vevő magyaroknak
igen mélyen nem tisztelt testvérem a NERben! Anyukám kérdezteti, h a család által visszaküldött "Nem fogadta el! Vissza a feladónak!" feliratú borítékot hová tetszett számolni? Volt még ilyen, tessék mondani.
Válaszát várva és előre is megköszönve, maradok az Ön őszinte, hű ellenfele, aki utálom, ha szarral kívánnak etetni.
Jobbik: hazudik és csúsztat a Fidesz hazugsággyára
nem lesz békés kormányváltás... egyre inkább látszik. Van az a pont, ahol a túlfeszített húr elpattan...
Őrizetbe vettek egy MSZP-s képviselőt péntek hajnalban
@tudode: a smucigság teteje és egyúttal egybevág a Horn autóbalesetével meg az alcsúti polgármesterjelölt halálával... lehetne még sorolni, pl. Welsz Tamás, de ehhez kevés itt a hely... Lényeg: ez a fideszes patkány a képviselőtestület közbiztonsági bizottságát vezette... hát... ahogy don pintér belügymininszter, pótméter legfőbb ügyész, szájerné úrasszony bírák bírája... egyszerre siralmas és szánalmas.
A birkák meg csak néznek ki a fejükből és tűrik. Azt hiszik, h ez velük nem fordulhat elő? Tévednek!