Equus

Kivégzés és emberrablás Afganisztánban egy civil szervezet irodájában
@quadrocopter: ahham... mi más lenne a motiváció? ... vmi nincs rendben, van vmi deviancia azokban, akik a békés környezetből viszik a szakértelmet egy békétlen, nagy kockázatú környezetbe. Vagy a tehetetlenségük, vagy a pénz utáni vágyuk, vagy mindkettő. Általánosságban: nincs cselekvés motiváció nélkül.
Kövér: A kormány egy jobb, erősebb EU tagjaként kívánja látni Magyarországot
@Kookas: Heltai Gáspár:
A békáról és ökerről

Egy igen szép és kevér öker morál vala a szép zöld pázsiton. Ezt látván a béka, magában kezde mondani: "Bizony szép és nagy állat ez! De mindezáltal én is lehetnék olyan nagy és temérdek, mert ráncos és rettes a bőrem. Ha ez okaért megtartom lélegzetemet, és felfúvom magamat, én is oly nagy lehetek, mint ez öker." És ottan kiterjeszté lábait, és fel kezdé fúni magát, és naggyá mutatni. Monda kedig az ő fiainak: "No, mint tetszik, fiaim? Vajon vagyok-é oly nagy, mint az öker?" Felelének a fiai: "Kezel sem." Ismeg nagyobban fel kezdé fúni magát, és ráncos bőrét nyújtani, és mondá: "No, mint tetszik, fiaim, oly nagy vagyok-é, mint az öker? Felelének azok: "Még sok héja." Tehát minden erőt reá vette a béka, és midőn igen igyeköznék felfuvalkodni, meg kezde a bőre harsogni és szakadni, és ottan kiomla a béli, és meghala.

ÉRTELME

E fabula ezt jelenti, hogy minden ember Istenre nézzen, és mint az Isten hivatalját elrendelte, és az ő hivataljának módját az ő szent bölcsességének általa elintézte, abban megmaradjon, és abban eljárjon, és amit az Isten parancsolt neki, avval megelégödjék. Mert valaki az Istennek akaratját és rendelését megutálja, és feljebb kezd hágni az ő testi kévánságából, és azt magának kezdi tulajdonítani, amit az Úristen néki nem szánt, sem adott, szinte úgy kezd járni, mint a felfuvalkodott béka. Szent Pál azt mondja: Quid habes, quod non accepisti? Mi vagyon nálad, melyet mástól nem vettél volna? Ha ez okaért más adja tenéked: vedd el azt hálaadással; és ne légy kövély! Mert aki adta, nyilván való dolog, hogy ismeg elveheti tőled. Megmaradj ez okaért bőredbe, ne fuvalkodjál fel! Lassan járnak messze.
Repül az igazgató, aki alatt az NGM megszívatta a külföldről visszacsábított fiatalokat
@durbincs: szegény... az sem kizárt, a farkas flórián sorsára jut... vérzik a szívem...
Kövér: A kormány egy jobb, erősebb EU tagjaként kívánja látni Magyarországot
az úgy volt, h a teve farokcsomójába beugrott a bolha, aztán megmondta a tevének, h merre kéne menni
Rengeteg ember törlesztője nőhet meg mostantól
@Clavigo: a fidesz vmi vallásféle... ezeknek a köcsögöknek bármit mondhatsz... mint egykor az NSDAP-tagok
Orbán Viktor: „Soros György elsősorban tehetséges magyar”
hát... elég keserves lesz a habzsi-dőzsi fidesznyikek jószágait összeterelni, még akkor is, ha őket fő- és jószágvesztésre ítélték...
Fánkozó nyílt a rendőrség székházában
haszált gyémántgyűrű, bejáratott vagina is lesz eladó?
Orbán: Észtországgal mindig is jó volt a kapcsolatunk
hiába, no... ami összetartozik az össze is nő. Ímé az ezeréves Magyarország, ami csak jót hozott a germánoknak és a szintén ezeréves Kelet-Poroszország, ami létét Felcsútnak köszönheti.
Rendőrt hívtak egy hangos házibulira a szomszédok, ami ez után történt, arra senki sem számított
@1magyar: :) válasszon olyan helyet lakhelyül, ahol ezt megteheti. Ott van mindjárt a Himalája... esetleg Vanuatu vmelyik szigete...
Rendőrt hívtak egy hangos házibulira a szomszédok, ami ez után történt, arra senki sem számított
@1magyar: voltaképpen talán árnyaltabban kellene... ja...
Úgy gondolom, h ha nem naponkénti a fesztiválozás, hanem vmi szülinaphoz, névnaphoz, közeli, gazdag örökséget hátrahagyó hozzátartozó halálához köthető vigadalomról van szó, amire esetleg a jó szomszédot is meghívják, akkor nincs helye a políciának. De ha ez mindennapos, függetlenül attól, h találtak-e alcsit, rezet vagy nem, akkor szerintem is helytelen.
Magyarország felkészül - szükségállapot a láthatáron
@bakegya: érdekes lesz a reakció... kalandvágyó vok - maradok, lássuk!
Kivégzés és emberrablás Afganisztánban egy civil szervezet irodájában
tudták, akik ott voltak, h nem a Gürtelen szállnak fel egy villamosra. Ehhez képest kaptak fizetést és ehhez képest voltak nyilván biztosítva is. Benne volt a pakliban. Mentek volna a Tescoba pénztárosnak Carlyle-ban.
Rengeteg ember törlesztője nőhet meg mostantól
folytatódnak a kilakoltatások? Alapvetően ez lenne a kérdés, kuszaszem úr.
Emelkedik az üzemanyagok ára
én roppant boldog lennék, ha vki észérvekkel megmagyarázná az üza. árának változását.

Nekem úgy tűnik, h egy monopol helyzetben lévő mammut csak játszik az őt eltartókkal.
Magyarország felkészül - szükségállapot a láthatáron
ha lesz szükségállapot, az nekik lesz. A tolvajoknak, a nemzetrontóknak, a kereszt alól gajdicsálóknak. Elég ha csak a 30 % funkcionális analfabéta felébred posványos álmából.
Repül az igazgató, aki alatt az NGM megszívatta a külföldről visszacsábított fiatalokat
majd lesz belőle sóbehozatali kormánymegbízott. Az a pár hülye meg, aki bedőlt nekik most megtudja, hogy jó dolog az orális szex, de mindegy, melyik végén vagy a fasznak.
Rendőrt hívtak egy hangos házibulira a szomszédok, ami ez után történt, arra senki sem számított
de fura... senkit nem vittek el bilincsben... ezek a hülyék tényleg szolgálnak és védenek és közben még Emberek is maradtak... Nyugat-Ázsiában ez miért nincs így?
Nem viselhetnének vallási jelképet a rendőrök Belgiumban
mert eddig igen? Keresztet vittek a vállukon vagy menora volt a gumibotjuk? Esetleg a próféta kardjával tettek rendet?
Félmilliárdos kár esett az erdőkben az április viharok során
a francba és ez még nem volt kiosztva méhszarosnak és a bandának... pedig most lett volna egy kis zsé...
Biciklizés közben lepuffantották a maffiavezért
már könnyezni kezdtem szegény viktorunk halálán, aztán látom, nem Felcsúton történt...
MSZP-s ment neki MSZP-snek a Budapest Park miatt
kevesebbet kellene lopni, kevesebb prémiumot szétszórni a Fővárosnak, akkor talán jutna egy korszerű P+R-ra is és a bulizóhely is maradhatna.
Nem értem, mitől válnak feledékennyé az idősödő emberek... már kiment az agyukból, h vmikor ők is masztival kezdték a nemi életüket, h a kályhacsövet is megdugták volna, h valamennyien Mme. Curie vagy Napóleon lettek volna?
MSZP-s ment neki MSZP-snek a Budapest Park miatt
2019-ig ugyan érvényes szerződésük van, de ezt egy törvénnyel a holnapi kávé mellett a fidesz elsöpörheti, és vagy stadion lesz, vagy búcsújáró hely szt. Orbán mennybemenetele napjára. Nehogy már a pórok valahol is jól érezzék magukat!
A családok fővárosa lesz Budapest a hét második felében
remélem, Olaszliszkáról, Piricséről is jönnek a nagycsaládosok, h megnyalják a kezét novák katalin úrhölgynek... a gyűrűit azért előbb vegye le.