A hazugságok koronázatlan királyának nevezte a DK elnökét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mencer elvtars, jobban teszed ha kussban maradsz, mert orban elvtars 50 ezer kioltott eletert felelos a covid jarvany hanyag kezelese miatt. Ezen emberek minimum fele megmentheto lehetett volna, ha nem kamu vakcinakat hoznak be a kinaiaktol, es nem a lelegezteto gep mutyin jar eszuk.
Mi ehhez kepest egyetlen szem, amiert raadasul megcsak nem is felelos Gyurcsany?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Két idézet a “mestertől”... Térdre csuhások ! A keresztény kultúra minden erő forrása. Vidám itt az élet. Nincs szülész, nincs körzeti orvos, ápolónő, nincs tanár, szakmunkás, sofőr, drága az élelmiszer, a fűtés, a tankolás, szánalmas látszat kormányzás, rengeteg ócska rizsa. Vármegyék, Ispánok, Főispán, Végrehajtó, Jobbágy, - ELMEBETEGEK VAGYTOK fideszesek! Ezek nem fiatal demokraták, ezek az öreg véres MSZMP párt katonái, kicsit narancsos fakult színben.
twitter.com/profeta628/status/1782477906783973420/photo/1
Jó látni hogy úgy nézel ki, akár a felmosórongy, persze mentálisan se a legélesebb kés már!
twitter.com/LszlKovcs159757/status/1783125590565953845/photo/1
Horizont
@kereső: Igen ő is helytelenül mondta. Bár Gyurcsányt egyszer sem hallottam tamtamozni visszacsapni, hogy ez csúsztatás, mert nem így volt teljesen.
kereső
Évek óta hallgatom a szöveget a „szemkilövető” Gyurcsányról
Hittem és hiszek abban, hogy rendőrszakmai kérdésekbe politikus nem szól bele.

2018. május 07. 11:38
Like
0
Dislike
0
Komment
171
Könyvjelző
Mentés
Megosztás
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook
„Évek óta hallgatom a szöveget a »szemkilövető« Gyurcsányról. Arról, hogy Gyurcsány utasította a rendőrséget. Mondják ezt jobbról, balról.
Hittem és hiszek abban, hogy rendőrszakmai kérdésekbe politikus nem szól bele. Mert nem ért hozzá, mert nem az ő dolga.

Hogy 2006-ban helyesen tette-e a rendőrség, hogy lezárta a Kossuth teret, ma sem tudom megítélni. Akkor se tudtam. Ezért valóban nem volt róla politikusként véleményem. Lehet, hogy hibáztak. Lehet. Lehet, hogy nem, mert folyamatosan tüntettek a Parlament tövénél. Hogy mekkora volt a biztonsági kockázat, és hogy indokolt volt-e a kordon, nem tudom. Nem tartozott a Kormány döntési körébe.

De hogy kedden, a Parlament alakuló ülése idején le kelljen zárni fél tucat utcát a Parlament körül, az teljesen nyilvánvalóan indokolatlan. Hogy bevessék a TEK-et, az magyarázhatatlan.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.