Hofipisti

Orbán és Macron együtt nézte a vb-elődöntőt, ahol a francia válogatott a döntőbe jutott – fotó
A meccs alatti díszpáholy-képeken az alcsúti embernek nyoma sem volt. A szokásos helyezkedés, nyomulás - mint láthattuk annó Párizsban, majd Trump első európai látogatásán, de sorolhatnám - meghozta gyümölcsét, ezt a fényképet. Jó, hogy Macron mimikáját nem látjuk!
Rogán: ne Brüsszel döntsön a menekültekről
@namihami: Azon felül, amit írtál, a legnagyobb baj, s évtizedek kellenek, mire ezt a "betegséget" a magyar nép kinövi (ha egyáltalán!) az az a mérhetetlen gyűlölet, amit az emberek lelkébe beleszugeráltak! Olyan emberek gyűlölködnek, üvöltöznek, fenyegetőznek, akik életükben menekültet nem láttak, fogalmuk sincs arról, hogy mi a különbség a menekült, a gazdasági menekült, avagy az illegális bevándorló, netán a migráns között, a lényeg, hogy gyűlölhessen! Ez a fertőző népbetegség az igazi fertőzése az elmúlt hat évnek, s ahogy kinéz, ez lesz nég a "csodafegyver" a következő időkben is - a jobban teljesítő Magyarországon.
Szentmisén olvasták fel Orbán Viktor levelét: "veszélyben a keresztény kultúra"
Erdő Péter, miután Bosák Nándor püspöki jelmondatát idézi: "törd meg kenyered az éhezőknek", majd Orbán Viktort idézi: "ezért most nem elég hivatkozni a keresztény kultúránkra, de meg is kell mutatni az erejét: könyörülettel fordulva az elesettek felé, kiállva az üldözött testvéreink mellett, és hitvalló közösséget állítva a minket ostromló tömegekkel és ideológiákkal szemben. ..."
Ehhez képest Erdő Péter nem kívánt "embercsempész" lenni, ezért meg sem mozdult még a pápa felszólítására sem a menekültek érdekében, "földi főnöke", O.V. pedig az ilyen ájtatos szöveggel párhuzamosan a diadalittasan a "Stop Sorost" szorgalmazza. Képmutató, csaló, hazug banda!!!
Két kormánytisztviselőt vádolnak korrupcióval
A helyzet fintora, hogy mindezt, mint főben járó bűnt Ibolya Tibor fővárosi főügyész jegyzi, aki ellen - sajtóértesülések szerint - nyomozati anyagok kötelességszegő kezelése miatt a volt úszókapitány ügyében eljárás folyik. Hol is élünk?
Orbán szeretné, ha "Soros árnyékhadserege feljönne a fényre"
Németország 1934, alakul az SA és egyé szervezetek, és még a világuralmi törekvések is megvannak:"... amíg a magyarok azt nem mondják, hogy mehet, addig nincs költségvetés."
Meghökkentő fordulat a Teréz körúti robbantó ügyében
Ahhoz képest, hogy a TEK Karmacs községben eltévedt (hogy ezt hogy tudták összehozni a GPS korszakban, az külön megér egy misét!), még a végén kiderül, hogy lyukra futottak? Ha ez így marad, megint az adófizetők fizetik a kártérítést!
Röhej: kilenc napja nem tudják megjavítani a választási iroda honlapját
Meg kellett várni a fellebbezési határidő végét, hogy a beérkezett kifogásokat megfelelően kezelő helyreállítás történjék.
Orbán Viktor megtekintette a hóhelyzetet
@magyarbakancs: Az internet a Vezérnek már túl magas "technika"!
Itt a román miniszterelnök március 15-ei üzenete a magyarokhoz
Mit gondol ez a tapasztalatlan nőszemély? Kivel fog így háborúzni a Szeretett Vezető?
Rezsicsökkentés: kiderült, mikor kapják meg a távhővel fűtők
És a villannyal, fával és (kényszerből) egyéb anyagokkal fűtők?
Mi ez a megkülönböztetés? Ez az egyenlőség???
Nincs olyan párt, amely ezen emberek érdekeinek képviseletét felvállalnák?
Örömhír: gyógyul Székhelyi József
Ma este nagy sikerű előadást láttam vele, s Trokán Péterrel.
Lehet bizakodni!
Pályázat nélkül, ingyenhitelből újíthatja fel a házát!
Így veszik el az élét annak, hogy a Londonban élő "mezőgazdasági vállalkozó" műkörmös lehetőséget kapott arra, hogy az államtól földet vásároljon. Csókosnak áll a (magyar) világ!!!
A BKV nem hajlandó átvenni 30 új metrópótló buszt
@namihami: Ugyanaz a történet, mint a magánnyugdíj-pénzből vásárolt RÁBA-részvénye alapján - Szíjjártó elvtárs által - meghírdetett tűzoltóautó-gyártás.
Orbán: "Tekintsenek engem Bajorország végvári kapitányának"
"... kezdettől fogva a határvédelem és a schengeni szerződés betartásának a talaján álltunk."
Meg tudná mutatni Orbán et., hogy a Schengeni szerződés mely pontja rögzíti, hogy menekültek tízezreit - éhen, szomjan, minden elemi törődés, és nem utolsó sorben regisztráció nélkül - fővárosi kék buszokkal, avagy vonattal kell a D.-i határról a hegyeshalmi állomásra szállítani, ahonnan rendőri kísérettel,(továbbra is elemi ellátás nélkül) akár a 30 fokos hőségben átterelik az 3 km.-re lévő osztrák határon? Főként kis gyerekes- és öreg emberekkel tűzdelt családokról volt szó -Schengen szellemében!
Mesterházy Attila a balesete után: "Még szerencse, hogy balos vagyok!"
Most hirtelen ilyen - hozzá képest - frappáns kommenttel adta elő a történetet! Lett volna ennyi spontán válasz-készsége 2013 okt. 23.-án, a Műegyetem előtt! Ha akkor az MSZP elnökeként felveszi a fordulatot, s ő is az összefogás mellett, s nem az előre megírt szövege mellett áll ki, lehet, hogy nem itt tartana az ország.
Berki Krisztián az éjféli szentmisén szelfizett, és ez nem mindenkinek tetszett
Hogy ez a bunkó Magyarországon celebbé vált, az z állapotok sajnálatos fokmérője. Persze csodálkozni nem lehet, mert bizony a legfelső szinten ilyen példákat láthat a nép - keresztény álarcba bújtatva.
Soros-ellenes kiáltványt fogadott el a pécsi közgyűlés
@Eladott Ország: ne csodálkozz! Ezt látják a Vezértől is, így aztán utánozzák - a saját vélt léptékükben. De jó lenne már látni, hogy kitörik a szék lába ...
Megszavazta a parlament, hogy a Soros-terv "felháborító"
Ha a hülyeség fájna, ezek ordítanának! Kivéve a Vezért, mert ő ezt a hülyítést tudatosan, számítóan csinálja - csináltatja. Milyen jó nekünk! Olyan országban élünk, ahol a parlamenti gyülekezetnek más dolga sincs, mint az ilyen ökörségeket határozatba foglalni, s kihangsúlyozni, hogy mindenki más hülye, gazember, emberiség- és Európa-ellenes, csak mi vagyunk az igazak, az okosak, a szépek, a hősök! A Magyar Parlament jobban teljesít!
Így talán nem lesz gond karácsony előtt: csomagfeladási korlátozást vezet be a posta
Miért van az, hogy olyan állami vállalatok, amelyek bizony már évszázada helyt álltak, az utóbbi időben sorra tönkremennek? Persze tudjuk Csurka óta: " ... a szakmai hozzáértés egy komenista trükk!" Pártunk és kormányunk nem a szolgáltatás fenntartásában, hanem a csókosok jól fizető pozícióba helyezésében érdekelt. Volt már ilyen hozzáállás a hatalom részéről alig 70 éve, akkor is cipész lett az öntőde, kocsis pedig a húsüzem igazgatója.
Magyarország jobban teljesít!
Deutsch Tamás verssel emlékezett meg Brezsnyev haláláról
No nem mintha Brezsnyevet védeném, de hát halottról nem kell trágárkodni.
Igaz, Deutsch sem adhat mást, mint lényege. Legyen ez a "tartótisztje" szégyene.
Vicces közleményben kosarazta ki Csintalant az MSZP
@terlasz: Szerintem aki ezt a választ kitalálta, azt kellene megválasztani a megújítandó párt új elnökének. Végre valami frappáns is kijött a halódó csapat háza tájáról.