Hofipisti

Meghozták az ítéletet a telekomos biztonsági rést feltáró etikus hacker ügyében
Egy tökös politikus erre az ítéletre válaszolva a Telecommal szemben bojkottot hirdetne. Vastagon megszolgáltak érte.
Focis utalással üdvözölte csapatában Varga Juditot Orbán Viktor
@lampa laz: Azoktól kevésbé kell tartania, hogy lelökik a feje helyén lévő focilabdát. Az ilyen kijelentés a beszűkült tudat és lelki szegénység jelzése.
Rogán: olyan vezetőre van szüksége az Európai Bizottságnak, aki tiszteli a közép-európai országokat
Piszkosul érdekelne már, hogy miben kellene megjelennie országunk iránti kellő tiszteletnek? Mit gondolnak minderről azok, akik ezt követelik, s közben ő maguk is nagy ívben [email protected]ák "imádott" népüket - no nem nemzetüket, mert annak határon túli részét tömik ezerrel a mi pénzünkből, s Repülős Viki hobbijának, szórakozásának megfelelően. hazudnak ha megszólalnak, s bármi letagadhatatlan disznóságukra fény derül azt titkosítják. Hasonló disznóság, s Magyarországgal szembeni alapvető tiszteletlenség, hogy amit a "Fényes tekintetű" elképzel, azt "kiemelt, nemzetstratégiai beruházás"-nak minősítenek. E besorolásban lassan már az óvódai WC-kefe is meg fog jelenni.
Egyébként, ha elhinném Tóni - akinek a saját lakása alapterületének valós meghatározásához is több hónap, és többszöri nekifutás kellett - telefonról szóló híradását, azt hiszem, még mindig zengene Európa NY-i fele a röhögéstől, ami egy ilyen kérdés feltevése nyomán kirobbant volna. Az ilyen Tónikat az igazi őrségi emberek már rég elkergették volna furkósbottal. Mikor leszünk már mindannyian őrségi emberek?
Éjjel kést szorítottak egy nő nyakához a nagykanizsai parkban
Fülemben cseng a mondat 2010-ből: "Két hét alatt rendet teszünk az országban" (Pintér Sándor)
Újra lett tengeri kikötőnk – Magyarország egy 300 méteres partszakaszt vett az olaszoktól 31 millió euróért
Azt várom, hogy a nyomorgó, iszlám által fenyegetett USA-beli keresztényeknek mikor fogunk már végre tagállamonként egy-egy bazilikát építeni, s a szegény bevándorló terroristák által megszállt Németországnak mikor építjük fel mi, magyar adófizetők a határaikon körbe-körbe a nálunk már jól bevált kerítést - emberbaráti, keresztény alapon!
Kemény hangú nyilatkozatban reagált a CEU az MTA-törvényre
Bármekkora veszteség is az MTA bedarálása, azt azért nem szabad elfelejteni, hogy az MTA a "fekete ruhás nővér" megmozdulásakor (bizony szégyenszemre az orvosokkal együtt) avagy a "Tanítanék mozgalom" kísérletei során is hallgatott, mint az a bizonyos a fűben. Az indok akkor: "Az MTA nem politizál!" No akkor most politizálhat, miután már gatya sincs rajta. A végén a székházból is Récselke szállodája lesz.
Ebben az országban minden szégyentelen is előfordulhat, no meg az ellenkezője - még szégyentelenebbül.
Meghozták döntést a Budapesten bujkáló Gruevszki kiadatásáról
Bízzunk a "független" magyar bíróságban! Lesz e valaki annyira tökös, hogy megtámadja ezt a döntést?
Magyarországi és kárpátaljai összefogással épült kápolnát szenteltek fel
A magyar adófizetők pénzén a kárpátaljaiak összefogtak.
Lett belőle kápolna, biztos ez volt a legfontosabb, ami ott hiányzott!
Kéjbarlang az MTA épületében? Itt az Akadémia válasza
Ha a "Riposzt" írta. no meg ha még G. Fodor is megerősítette, akkor biztosan úgy van!!!
Ezek ha azt mondják, hogy " éhes vagyok" akkor is hazudnak.
Nem hiszi el, ki akar főpolgármester lenni
Hogy ebbe a "játszmába" Vitray is beszáll, az számomra meglepő - csalódás!
Új miniszteri biztost neveztek ki
Most már nekem is kitalálhatnának valami ilyen kamu, de jól fizető állást!
Orbán nem vállalja a vitát Frans Timmermansszal
2006 ősze óta tele a gatya! Tisztelt FIDESZ-hívők! Nem feltűnő ez a gyávaság? ez az önértékelési bizonytalanság?
Bakondi: "az európai lakosoknak szimpatikus Orbán Viktor politikája"
Bakondi - migránsügyi főtanácsadó - bukott határőrtiszt, bukott ügyvéd - szíveskedjen engem a lakcím-kártyámnak megfelelően európai lakosnak elismerni, annak ellenére, hogy Repülős Viki politikáját egyáltalán nem tudom támogatni. Ha valaki pár hét leforgása után épp az ellenkezőjét nyilatkozza, mint korábban (pl. Weber jelölti értékelése), akinek politikája gyakorlatilag nem áll másból, mint a migránsozás, most már Soros kicsit lemaradt, az intézményes habonyi módszerrel gyűlöletkeltés "saját népe" körében - hogy a mérhetetlen lopásról ne is beszéljek, az a politika számomra nem tud szimpatikus lenni.
Orbán Viktor virágvasárnap alkalmából posztolt Instagram oldalán – fotó
A "Csuhások, térdre , imához!" után még a végén áldást is oszt, s megalapítja a Magyar Keresztény Orbán-egyházat!
Erősödött forint
Még edzhet egy kicsit, mert a 265Ft/EUR még nagyon messze van!
Tartok tőle, ez csak olyan óhaj, mint ha normális, tényleg emberbarát ország legyünk, még ha Repülős Viki "tradicionális keresztény országot " gondol építeni.
Erdő Péter: Isten boldoggá akar tenni minden embert
"Isten boldoggá akar tenni minden embert", de számotokra a magát tradicionális kereszténységet építőnek hirdető Repülős Viki őrült, aljas, és a végtelenségig embertelen törvénye fontosabb, mint az elesetteken való segítség! Igaz, - úgy tűnik - ti messze vagytok Istentől, ti magatokat akarjátok boldoggá tenni!
Bő 72 milliárdot szórt ki szenteste előtt a kormány
Ez annyit jelent, hogy újabb 72 ezer millió adófizetői forint megy a hűséges egyházaknak és Repülős Viki hobbijára (igaz, egy kis morzsát Kósa Kupak Lajos jeges csapata is kapott). Ebből adódik, hogy minden hazai magyar állampolgár 7,2 ezer forintot tett bele ebbe a "csomagba".
A nyuggereknek nem jutott karácsonyi "bözsi-cetli".
Orbán: Európa csak akkor lehet sikeres, ha európai marad
Szerintem Repülős Vikinek is meg kellene értenie, hogy ..." az átláthatóság jegyében tudni akarják, kik ezek az emberek, és (honnan jön) hová megy a pénz.
Azt pedig régóta tapasztaljuk, hogy Magyarországon az ö családja az első.
Orbán: Európa csak akkor lehet sikeres, ha európai marad
"még egy ország valutájával is spekulál, "ezzel tönkretesz egy országot, és emberek milliói veszítik el megtakarításaikat" 2010: 1 EUR 265 Ft; 2018: 1 EUR 324 Ft. s közben elszállt a nyugdíjpénztár, nem nőtt a családi pótlék közel 4 millió ember él hazánkban a szegénységi küszöb alatt stb, stb.
Megszólalt Csányi a magyar fociról
Csányi is rájöhetne már, hogy a "magyar embereknek" elege van ebből a királyi hóbortból, amit - gúnyolódva - labdarúgásnak neveznek. Különösen akkor, ha belegondolunk, hogy már több száz milliárdba kerül ez nekünk adófizetőknek, nem beszélve arról, hogy mennyi ment a határon túlra, s csak a felületes szemlélő nem látja, hogy az is úgy megy, hogy mindjárt vissza is fordul - csókos zsebekbe.
megfontolandó lenne ha Csányi ezt a pénzszórást tovább pártolja, hogy mi, adófizetők ne pártoljuk az ő bankját. Van másik! -ahogyan Hegedús bohóc mondta!
16 évig Fideszes parlamenti képviselő volt, most rendőrök teperték le egy parkolóban
No ebből persze, hogy "előnyért hivatali helyzetével visszaélve elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette" a gyanú, még semmit nem tudtunk meg.
Kell a példa, hát belerúgunk a portás kiselejtezett kutyájába.
Miért sorosozik annyit a kormány? Kovács Zoltán megmagyarázta a CNN-nek
"A magyar parlamentet a magyar emberek irányítják..." Jelentem, én, mint magyar ember minden reggel F.B.-on küldött üzenetben - ja meg a reggeli imában is! - kérem a magyar parlamenttől a napi betevő sorosozást. Ha nem kapnám meg, bizony azt hinném, eljött már a várva várt kormányváltás!