Hofipisti

Így talán nem lesz gond karácsony előtt: csomagfeladási korlátozást vezet be a posta
Miért van az, hogy olyan állami vállalatok, amelyek bizony már évszázada helyt álltak, az utóbbi időben sorra tönkremennek? Persze tudjuk Csurka óta: " ... a szakmai hozzáértés egy komenista trükk!" Pártunk és kormányunk nem a szolgáltatás fenntartásában, hanem a csókosok jól fizető pozícióba helyezésében érdekelt. Volt már ilyen hozzáállás a hatalom részéről alig 70 éve, akkor is cipész lett az öntőde, kocsis pedig a húsüzem igazgatója.
Magyarország jobban teljesít!
Deutsch Tamás verssel emlékezett meg Brezsnyev haláláról
No nem mintha Brezsnyevet védeném, de hát halottról nem kell trágárkodni.
Igaz, Deutsch sem adhat mást, mint lényege. Legyen ez a "tartótisztje" szégyene.
Vicces közleményben kosarazta ki Csintalant az MSZP
@terlasz: Szerintem aki ezt a választ kitalálta, azt kellene megválasztani a megújítandó párt új elnökének. Végre valami frappáns is kijött a halódó csapat háza tájáról.
Erdei Zsolt jó hangulatú megbeszélést folytatott Orbánnal a boksz jövőjéről
A Király mindenhez ért, s minden témában az történik, amit ő elképzel, mond, utasít stb. - a mi pénzünkből!
Lázár: Retorzíóra számíthat Ukrajna a nyelvtörvény miatt
Pártunk és kormányunk Ukrajnában is - mint ahogyan a nemzeti büszkeség diktálja, mindenhol - "túltolja a biciklit". A 45 milliós Ukrajnában élő alig 150 ezres magyar (?) kisebbségre a magyar adófizetők sokkal többet költöttek - nyilván vezéri- és alvezéri döntés alapján. Hogy ez csípi a többi ukrán állampolgár szemét, azon azért ne csodálkozzunk.
Persze abba is bele kellene gondolni, hogy mit tud kezdeni továbbtanulása során egy kárpátaljai magyar fiatal, ha akár a nyolc osztályt, akár jobb(?) esetben az érettségit magyar nyelven végzi, ill. szerzi meg, csak éppen fogalma sincs bizonyos szakszavakról - ukrán nyelven?
Csak egymilliós felelősségbiztosítással dolgozhat ezentúl a vízszerelő
@sokanvagyunk: "Törvényekbe babrálók"-ról szó sincs. Nekik nincs szükségük biztosításra, biztonsággal kilopják a szemünket anélkül is!
Ciki nem átadni a helyünket a buszon? Egymásnak estek a kommentelők
Én még emlékezem olyanra, hogy a tömegközlekedési eszközökön időnként - rendszeresen bemondták, hogy kérik az utazóközönséget, hogy az öregeknek betegeknek, terhes anyáknak adják át az ülőhelyeket. Ez ma bűn lenne?
Enyhítik a családok adóterheit: éves szinten 420 ezret spórolhatnak a kétgyermekesek
@quadrocopter: Hiába lesz választás, nincs választható alternatíva. Ez az ország szégyene, s a seggén nyugodtan ülő - akár felháborodott - választó "jutalma". A nép pedig majd eszi, amit a mai ellenzék kotyvasztásából - marakodásából, saját személyes érdekekért a köz érdekének feláldozásából - kikerül. Meg is érdemeljük!
Ágica Velencében hagyta faképnél Pumped Gabót
Az én szomszédom pedig törökben volt! Róla is kellene írni, hé!!!
Ferenc pápa kiközösítené a maffiózókat és a korruptakat az egyházból
@justhpeter: Nem csak Erdős, de a kormánypártok - keresztény kormányostul is - mennek a levesbe, avagy - mint VIII. Henrik - megalakítják a Magyar Nemzeti Viktoriánus egyházat.
Semjén: „Kormány annyit még nem tett a külhoni magyarságért, mint az Orbán-kormány!”
Valóban annyi gyűlöletet, a külhoniakkal szembeni dühöt még egy kormány sem keltett! Arról persze ne is beszéljünk, hogy első kormányzásuk idején elcsábították Erdélyből a tenni kész és képes, tanult, jól képzett fiatalokat, akik többsége persze sürgősen elment a Lajtán túlra. Most a Magyarországon maradt - úgy tűnik a FIDESZ-nek másodrendű - magyarokkal játszatják le ugyanezt, s itthon maradnak az öregek, a betegek, a képzetlenek, s a restek. Hajrá Magyarország!
Németh: Soros lediktálta Botkának és Gyurcsánynak, hogy mit kell tenni
@Pálinkás Pál: Miért? Miért? Hát az alapítványi kis zsozsóért! Mára már Rezsiszili is csak a (sok) forintban érdekelt!
Orbán Viktor Sorosról és Kínáról beszélt a rádióban
"... intellektuálisan nehezebb volt ... Kínában tárgyalni, mint Brüsszelben" Azt meghiszem! Persze inkább alapvető, helytől független a megállapítás.
Pekinget is bevette a magyar kormányzati nótakommandó – videó
Ami azt illeti, ha már készültek rá - szemmel láthatóan nem kínai zenészek muzsikáltak - legalább a nótát megtanulhatták volna! Lehet, hogy a végén emiatt a gyenge muzsika miatt nem fog Kína úgy táncolni, ahogy a "mi fiaink" húzzák?
Kiemelt támogatásra számíthatnak a külhoni magyarok
@Jozefina: bizony ez nem (csak) a honi magyarság arculcsapása, hanem a honi és a határon túli magyarság újfenti szembeállítása - tudatos gyűlöletkeltés!!!
Egy csecsen óriás megkereste a szovjet emlékművet megdobáló Komáromy Gergőt
Hogy is van az, hogy ma Magyarországon már nem csak az országgyűlési házmester, avagy az államelnök, no meg "Eltolcsy" úr alapíthat saját hadsereget, de - a Kubatov-gárdán (kopaszok) túl - mindenféle külföldi ötlet-csoport is grasszálhat és "számon kérhet" bármit bárhol az országban. Ezért adták vissza a"baltást", hogy ilyen háttér-védelem legyen? Hol van a közel féltucatnyi magyar titkosszolgálat? Netán egymás kijátszásával vannak elfoglalva, a patkányok meg tort ülnek? Ezt nevezte Sanya bácsi két hét alatti rendcsinálásnak ez előtt hét évvel?
Fidesz: azok a szervezetek külföldi ügynökök, akik az országot támadják
Nagyon tetszik, mikor olyan kis pöcsök kommunistáznak, akik a rendszerváltás idején - nagy csínytevésként - még a homokozóba pisiltek. No nem mintha korábban lett volna kommunizmus! Az egy épp olyan álságos rendszer volt, mint a mai nemzeti, népi, keresztény bagázs - aminek ez a tudatlan kölyök az énekét zengi hetente. Nagy jövőt remél belőle.
Budapest minden helyszínt felépít, és újra pályázni fog az olimpiára
Ki kell kényszeríteni a népszavazást! Utcára emberek, vegyétek észre, hogy EZEK mindenkit hülyének néznek!
Fidesz: a baloldalt Soros, a Jobbikot Simicska rángatja
"..a baloldalt Soros, a Jobbikot Simicska rángatja", középen meg a pávatáncosnak húzzák - széles fronton!
Átkutatja a rendőrség a táskákat Orbán beszéde előtt
@Főlökött: Ezt a társaságot az ilyen jogi akadékoskodások és tekervények sosem zavarták! Ha meg netán mégis fennakadnának valamin, majd ismét törvénykeznek visszamenő hatállyal. Ki van ez találva kérem, s tudjuk: Magyarország jobban teljesít!
Orbán felesége levélben gratulált az azeri diktátor feleségének
@bencemacska: Nos azért azt nem szabad hinni, hogy ezt a levelet a Méltóságos Asszony írta.
Erre való a propaganda-minisztérium, ahol "Göbbelszünk" jó kis janicsárjai minden nyelvelési lehetőségre figyelnek. Nem csodálkoznék, ha Lévai Anikó is a magyar sajtóból szerezne (avagy szertett) tudomást arról, hogy ő levelet írt. Megesik a Vezér közelében mással is olyan, hogy utólag tudja meg, hogy ezt-azt vásárolt. Mondjuk szállodát, avagy "Népszabadság"-ot. Ilyen világot élünk a jobban teljesítő Magyarországon. A Nagyok helyettünk dolgoznak. Ilyen jó nekünk!
Árvácskákkal ültették tele a kátyúkat Bercelen
Pár évvel ezelőtt Bükkszék polgármester-asszonya ugyanezt a "virágosítást" megtette. Az óta nem jártam arra, nem tudom, mi lett az eredménye.
Kormányszóvivő: megtérül a határvédelemre költött pénz
@verőce21: Nagyon rossz álmai lehetnek, ha éjfél után ilyen rémtörténetek jönnek elő abból a furcsa, golyó-szerű valamiből!
Hajdú Péter képet posztolt új barátnőjével
Ki a fenét érdekel már ez a pénzeszsák kurafi?
Más - akár politikamentes - téma nincsen, mint ez a szerencsétlen?
Szigorítaná a kampányfinanszírozást a Fidesz
@justhpeter: Feledékeny, de okos Lölő pedig már közölte, hogy ő támogatja a barátját!
Töretlen Orbán bizalma Farkas Flóriánban
Flóri valamit nagyot - vagy három milliárdot érőt - tudhat a Vezér apósáról!
Félmilliárdba került a pályafűtés – sokba kerül bekapcsolni, el is maradt a meccs
Majd ha az aranylábúak úgy fociznak, mint pl. a spanyol, avagy az angol bajnokságban, akkor majd lesz "több, mint száz" néző, akkor majd lesz bevétel, s talán telik akár fűtésre is. A képviselőknek már teljesen természetes, hogy a mi, az adófizetők pénzéből villogjanak akár teljesen értelmetlen dolgokkal a választók előtt. Más szerszámával a csalánban ...
Magyarország jobban teljesít!!!