Hofipisti

Lázár: Retorzíóra számíthat Ukrajna a nyelvtörvény miatt
Pártunk és kormányunk Ukrajnában is - mint ahogyan a nemzeti büszkeség diktálja, mindenhol - "túltolja a biciklit". A 45 milliós Ukrajnában élő alig 150 ezres magyar (?) kisebbségre a magyar adófizetők sokkal többet költöttek - nyilván vezéri- és alvezéri döntés alapján. Hogy ez csípi a többi ukrán állampolgár szemét, azon azért ne csodálkozzunk.
Persze abba is bele kellene gondolni, hogy mit tud kezdeni továbbtanulása során egy kárpátaljai magyar fiatal, ha akár a nyolc osztályt, akár jobb(?) esetben az érettségit magyar nyelven végzi, ill. szerzi meg, csak éppen fogalma sincs bizonyos szakszavakról - ukrán nyelven?
Csak egymilliós felelősségbiztosítással dolgozhat ezentúl a vízszerelő
@sokanvagyunk: "Törvényekbe babrálók"-ról szó sincs. Nekik nincs szükségük biztosításra, biztonsággal kilopják a szemünket anélkül is!
Ciki nem átadni a helyünket a buszon? Egymásnak estek a kommentelők
Én még emlékezem olyanra, hogy a tömegközlekedési eszközökön időnként - rendszeresen bemondták, hogy kérik az utazóközönséget, hogy az öregeknek betegeknek, terhes anyáknak adják át az ülőhelyeket. Ez ma bűn lenne?
Enyhítik a családok adóterheit: éves szinten 420 ezret spórolhatnak a kétgyermekesek
@quadrocopter: Hiába lesz választás, nincs választható alternatíva. Ez az ország szégyene, s a seggén nyugodtan ülő - akár felháborodott - választó "jutalma". A nép pedig majd eszi, amit a mai ellenzék kotyvasztásából - marakodásából, saját személyes érdekekért a köz érdekének feláldozásából - kikerül. Meg is érdemeljük!
Ágica Velencében hagyta faképnél Pumped Gabót
Az én szomszédom pedig törökben volt! Róla is kellene írni, hé!!!
Ferenc pápa kiközösítené a maffiózókat és a korruptakat az egyházból
@justhpeter: Nem csak Erdős, de a kormánypártok - keresztény kormányostul is - mennek a levesbe, avagy - mint VIII. Henrik - megalakítják a Magyar Nemzeti Viktoriánus egyházat.
Semjén: „Kormány annyit még nem tett a külhoni magyarságért, mint az Orbán-kormány!”
Valóban annyi gyűlöletet, a külhoniakkal szembeni dühöt még egy kormány sem keltett! Arról persze ne is beszéljünk, hogy első kormányzásuk idején elcsábították Erdélyből a tenni kész és képes, tanult, jól képzett fiatalokat, akik többsége persze sürgősen elment a Lajtán túlra. Most a Magyarországon maradt - úgy tűnik a FIDESZ-nek másodrendű - magyarokkal játszatják le ugyanezt, s itthon maradnak az öregek, a betegek, a képzetlenek, s a restek. Hajrá Magyarország!
Németh: Soros lediktálta Botkának és Gyurcsánynak, hogy mit kell tenni
@Pálinkás Pál: Miért? Miért? Hát az alapítványi kis zsozsóért! Mára már Rezsiszili is csak a (sok) forintban érdekelt!
Orbán Viktor Sorosról és Kínáról beszélt a rádióban
"... intellektuálisan nehezebb volt ... Kínában tárgyalni, mint Brüsszelben" Azt meghiszem! Persze inkább alapvető, helytől független a megállapítás.
Pekinget is bevette a magyar kormányzati nótakommandó – videó
Ami azt illeti, ha már készültek rá - szemmel láthatóan nem kínai zenészek muzsikáltak - legalább a nótát megtanulhatták volna! Lehet, hogy a végén emiatt a gyenge muzsika miatt nem fog Kína úgy táncolni, ahogy a "mi fiaink" húzzák?
Kiemelt támogatásra számíthatnak a külhoni magyarok
@Jozefina: bizony ez nem (csak) a honi magyarság arculcsapása, hanem a honi és a határon túli magyarság újfenti szembeállítása - tudatos gyűlöletkeltés!!!
Egy csecsen óriás megkereste a szovjet emlékművet megdobáló Komáromy Gergőt
Hogy is van az, hogy ma Magyarországon már nem csak az országgyűlési házmester, avagy az államelnök, no meg "Eltolcsy" úr alapíthat saját hadsereget, de - a Kubatov-gárdán (kopaszok) túl - mindenféle külföldi ötlet-csoport is grasszálhat és "számon kérhet" bármit bárhol az országban. Ezért adták vissza a"baltást", hogy ilyen háttér-védelem legyen? Hol van a közel féltucatnyi magyar titkosszolgálat? Netán egymás kijátszásával vannak elfoglalva, a patkányok meg tort ülnek? Ezt nevezte Sanya bácsi két hét alatti rendcsinálásnak ez előtt hét évvel?
Fidesz: azok a szervezetek külföldi ügynökök, akik az országot támadják
Nagyon tetszik, mikor olyan kis pöcsök kommunistáznak, akik a rendszerváltás idején - nagy csínytevésként - még a homokozóba pisiltek. No nem mintha korábban lett volna kommunizmus! Az egy épp olyan álságos rendszer volt, mint a mai nemzeti, népi, keresztény bagázs - aminek ez a tudatlan kölyök az énekét zengi hetente. Nagy jövőt remél belőle.
Budapest minden helyszínt felépít, és újra pályázni fog az olimpiára
Ki kell kényszeríteni a népszavazást! Utcára emberek, vegyétek észre, hogy EZEK mindenkit hülyének néznek!
Fidesz: a baloldalt Soros, a Jobbikot Simicska rángatja
"..a baloldalt Soros, a Jobbikot Simicska rángatja", középen meg a pávatáncosnak húzzák - széles fronton!
Átkutatja a rendőrség a táskákat Orbán beszéde előtt
@Főlökött: Ezt a társaságot az ilyen jogi akadékoskodások és tekervények sosem zavarták! Ha meg netán mégis fennakadnának valamin, majd ismét törvénykeznek visszamenő hatállyal. Ki van ez találva kérem, s tudjuk: Magyarország jobban teljesít!
Orbán felesége levélben gratulált az azeri diktátor feleségének
@bencemacska: Nos azért azt nem szabad hinni, hogy ezt a levelet a Méltóságos Asszony írta.
Erre való a propaganda-minisztérium, ahol "Göbbelszünk" jó kis janicsárjai minden nyelvelési lehetőségre figyelnek. Nem csodálkoznék, ha Lévai Anikó is a magyar sajtóból szerezne (avagy szertett) tudomást arról, hogy ő levelet írt. Megesik a Vezér közelében mással is olyan, hogy utólag tudja meg, hogy ezt-azt vásárolt. Mondjuk szállodát, avagy "Népszabadság"-ot. Ilyen világot élünk a jobban teljesítő Magyarországon. A Nagyok helyettünk dolgoznak. Ilyen jó nekünk!
Árvácskákkal ültették tele a kátyúkat Bercelen
Pár évvel ezelőtt Bükkszék polgármester-asszonya ugyanezt a "virágosítást" megtette. Az óta nem jártam arra, nem tudom, mi lett az eredménye.
Kormányszóvivő: megtérül a határvédelemre költött pénz
@verőce21: Nagyon rossz álmai lehetnek, ha éjfél után ilyen rémtörténetek jönnek elő abból a furcsa, golyó-szerű valamiből!
Hajdú Péter képet posztolt új barátnőjével
Ki a fenét érdekel már ez a pénzeszsák kurafi?
Más - akár politikamentes - téma nincsen, mint ez a szerencsétlen?
Szigorítaná a kampányfinanszírozást a Fidesz
@justhpeter: Feledékeny, de okos Lölő pedig már közölte, hogy ő támogatja a barátját!
Töretlen Orbán bizalma Farkas Flóriánban
Flóri valamit nagyot - vagy három milliárdot érőt - tudhat a Vezér apósáról!
Félmilliárdba került a pályafűtés – sokba kerül bekapcsolni, el is maradt a meccs
Majd ha az aranylábúak úgy fociznak, mint pl. a spanyol, avagy az angol bajnokságban, akkor majd lesz "több, mint száz" néző, akkor majd lesz bevétel, s talán telik akár fűtésre is. A képviselőknek már teljesen természetes, hogy a mi, az adófizetők pénzéből villogjanak akár teljesen értelmetlen dolgokkal a választók előtt. Más szerszámával a csalánban ...
Magyarország jobban teljesít!!!
Rendőri vezetők pere: a Fidesz szerint felháborító ítélet született
Fülemben cseng Gulyás Gergely, no meg az észkombájn Kósa korábbi, más ítélet kapcsán kiadott nyilatkozata, miszerint a FIDESZ-frakció tiszteletben tartja a független magyar bíróság ítéletét. Netán ez már a múlt?
Olajat találtak Szolnok belterületén
Akkor végül is nem csak Szeged alatt hullámzik az olaj-tenger?
Felfüggesztette Trump rendeletét a bíróság
@elnyomott: Azééé ott az nem így szokás! Ott (még) élnek a fékek és ellensúlyok!
Orbán Viktor levelet küldött a Professzorok Batthyány Körének
Ha már a PBK nyilvánosságra hozta véleményét, elvárható lenne (?), hogy a válasz, s annak melléklete is nyilvános legyen. Különösen a kormány válasza, hiszen - nyilván - nem a kormányra dehonesztáló adatsorokról van szó. Avagy netán megkérdőjelezhetőkről?