Hofipisti

Meghökkentő fordulat a Teréz körúti robbantó ügyében
Ahhoz képest, hogy a TEK Karmacs községben eltévedt (hogy ezt hogy tudták összehozni a GPS korszakban, az külön megér egy misét!), még a végén kiderül, hogy lyukra futottak? Ha ez így marad, megint az adófizetők fizetik a kártérítést!
Röhej: kilenc napja nem tudják megjavítani a választási iroda honlapját
Meg kellett várni a fellebbezési határidő végét, hogy a beérkezett kifogásokat megfelelően kezelő helyreállítás történjék.
Orbán Viktor megtekintette a hóhelyzetet
@magyarbakancs: Az internet a Vezérnek már túl magas "technika"!
Itt a román miniszterelnök március 15-ei üzenete a magyarokhoz
Mit gondol ez a tapasztalatlan nőszemély? Kivel fog így háborúzni a Szeretett Vezető?
Rezsicsökkentés: kiderült, mikor kapják meg a távhővel fűtők
És a villannyal, fával és (kényszerből) egyéb anyagokkal fűtők?
Mi ez a megkülönböztetés? Ez az egyenlőség???
Nincs olyan párt, amely ezen emberek érdekeinek képviseletét felvállalnák?
Örömhír: gyógyul Székhelyi József
Ma este nagy sikerű előadást láttam vele, s Trokán Péterrel.
Lehet bizakodni!
Pályázat nélkül, ingyenhitelből újíthatja fel a házát!
Így veszik el az élét annak, hogy a Londonban élő "mezőgazdasági vállalkozó" műkörmös lehetőséget kapott arra, hogy az államtól földet vásároljon. Csókosnak áll a (magyar) világ!!!
A BKV nem hajlandó átvenni 30 új metrópótló buszt
@namihami: Ugyanaz a történet, mint a magánnyugdíj-pénzből vásárolt RÁBA-részvénye alapján - Szíjjártó elvtárs által - meghírdetett tűzoltóautó-gyártás.
Orbán: "Tekintsenek engem Bajorország végvári kapitányának"
"... kezdettől fogva a határvédelem és a schengeni szerződés betartásának a talaján álltunk."
Meg tudná mutatni Orbán et., hogy a Schengeni szerződés mely pontja rögzíti, hogy menekültek tízezreit - éhen, szomjan, minden elemi törődés, és nem utolsó sorben regisztráció nélkül - fővárosi kék buszokkal, avagy vonattal kell a D.-i határról a hegyeshalmi állomásra szállítani, ahonnan rendőri kísérettel,(továbbra is elemi ellátás nélkül) akár a 30 fokos hőségben átterelik az 3 km.-re lévő osztrák határon? Főként kis gyerekes- és öreg emberekkel tűzdelt családokról volt szó -Schengen szellemében!
Mesterházy Attila a balesete után: "Még szerencse, hogy balos vagyok!"
Most hirtelen ilyen - hozzá képest - frappáns kommenttel adta elő a történetet! Lett volna ennyi spontán válasz-készsége 2013 okt. 23.-án, a Műegyetem előtt! Ha akkor az MSZP elnökeként felveszi a fordulatot, s ő is az összefogás mellett, s nem az előre megírt szövege mellett áll ki, lehet, hogy nem itt tartana az ország.
Berki Krisztián az éjféli szentmisén szelfizett, és ez nem mindenkinek tetszett
Hogy ez a bunkó Magyarországon celebbé vált, az z állapotok sajnálatos fokmérője. Persze csodálkozni nem lehet, mert bizony a legfelső szinten ilyen példákat láthat a nép - keresztény álarcba bújtatva.
Soros-ellenes kiáltványt fogadott el a pécsi közgyűlés
@Eladott Ország: ne csodálkozz! Ezt látják a Vezértől is, így aztán utánozzák - a saját vélt léptékükben. De jó lenne már látni, hogy kitörik a szék lába ...
Megszavazta a parlament, hogy a Soros-terv "felháborító"
Ha a hülyeség fájna, ezek ordítanának! Kivéve a Vezért, mert ő ezt a hülyítést tudatosan, számítóan csinálja - csináltatja. Milyen jó nekünk! Olyan országban élünk, ahol a parlamenti gyülekezetnek más dolga sincs, mint az ilyen ökörségeket határozatba foglalni, s kihangsúlyozni, hogy mindenki más hülye, gazember, emberiség- és Európa-ellenes, csak mi vagyunk az igazak, az okosak, a szépek, a hősök! A Magyar Parlament jobban teljesít!
Így talán nem lesz gond karácsony előtt: csomagfeladási korlátozást vezet be a posta
Miért van az, hogy olyan állami vállalatok, amelyek bizony már évszázada helyt álltak, az utóbbi időben sorra tönkremennek? Persze tudjuk Csurka óta: " ... a szakmai hozzáértés egy komenista trükk!" Pártunk és kormányunk nem a szolgáltatás fenntartásában, hanem a csókosok jól fizető pozícióba helyezésében érdekelt. Volt már ilyen hozzáállás a hatalom részéről alig 70 éve, akkor is cipész lett az öntőde, kocsis pedig a húsüzem igazgatója.
Magyarország jobban teljesít!
Deutsch Tamás verssel emlékezett meg Brezsnyev haláláról
No nem mintha Brezsnyevet védeném, de hát halottról nem kell trágárkodni.
Igaz, Deutsch sem adhat mást, mint lényege. Legyen ez a "tartótisztje" szégyene.
Vicces közleményben kosarazta ki Csintalant az MSZP
@terlasz: Szerintem aki ezt a választ kitalálta, azt kellene megválasztani a megújítandó párt új elnökének. Végre valami frappáns is kijött a halódó csapat háza tájáról.
Erdei Zsolt jó hangulatú megbeszélést folytatott Orbánnal a boksz jövőjéről
A Király mindenhez ért, s minden témában az történik, amit ő elképzel, mond, utasít stb. - a mi pénzünkből!
Lázár: Retorzíóra számíthat Ukrajna a nyelvtörvény miatt
Pártunk és kormányunk Ukrajnában is - mint ahogyan a nemzeti büszkeség diktálja, mindenhol - "túltolja a biciklit". A 45 milliós Ukrajnában élő alig 150 ezres magyar (?) kisebbségre a magyar adófizetők sokkal többet költöttek - nyilván vezéri- és alvezéri döntés alapján. Hogy ez csípi a többi ukrán állampolgár szemét, azon azért ne csodálkozzunk.
Persze abba is bele kellene gondolni, hogy mit tud kezdeni továbbtanulása során egy kárpátaljai magyar fiatal, ha akár a nyolc osztályt, akár jobb(?) esetben az érettségit magyar nyelven végzi, ill. szerzi meg, csak éppen fogalma sincs bizonyos szakszavakról - ukrán nyelven?
Csak egymilliós felelősségbiztosítással dolgozhat ezentúl a vízszerelő
@sokanvagyunk: "Törvényekbe babrálók"-ról szó sincs. Nekik nincs szükségük biztosításra, biztonsággal kilopják a szemünket anélkül is!
Ciki nem átadni a helyünket a buszon? Egymásnak estek a kommentelők
Én még emlékezem olyanra, hogy a tömegközlekedési eszközökön időnként - rendszeresen bemondták, hogy kérik az utazóközönséget, hogy az öregeknek betegeknek, terhes anyáknak adják át az ülőhelyeket. Ez ma bűn lenne?
Enyhítik a családok adóterheit: éves szinten 420 ezret spórolhatnak a kétgyermekesek
@quadrocopter: Hiába lesz választás, nincs választható alternatíva. Ez az ország szégyene, s a seggén nyugodtan ülő - akár felháborodott - választó "jutalma". A nép pedig majd eszi, amit a mai ellenzék kotyvasztásából - marakodásából, saját személyes érdekekért a köz érdekének feláldozásából - kikerül. Meg is érdemeljük!
Ágica Velencében hagyta faképnél Pumped Gabót
Az én szomszédom pedig törökben volt! Róla is kellene írni, hé!!!
Ferenc pápa kiközösítené a maffiózókat és a korruptakat az egyházból
@justhpeter: Nem csak Erdős, de a kormánypártok - keresztény kormányostul is - mennek a levesbe, avagy - mint VIII. Henrik - megalakítják a Magyar Nemzeti Viktoriánus egyházat.