Hofipisti

2,7 százalékkal emelkednek a nyugdíjak, Erzsébet-utalvány is lesz
A "Bözsicetlit" majd az urnák előtt adják a nyuggereknek. Ennyire hülyének nézik őket!
Rossi szerint Horvátország kiemelkedik az Eb-selejtező csoportjából
Maffiakormányunk főnökétől, Repülős Vikitől megtudhattuk a nyáron, hogy a horvát foci az majdnem mi vagyunk! Ennek alapján magunkkal versenyzünk. Ezért kellett a félmilliárdos adómentes bér lehetőségét belengetni. No meg persze azért, hogy a bagóját rágó átlagválasztó ne Gruevszkiről, hanem a falábúakról, netán a jó pénzért magyar mezt magukra öltő migránsokról beszéljen.
Mesterházy Attilát választották a NATO Parlamenti Közgyűlés szocialista frakciójának vezetőjének
Számomra Mesterházy 2013 okt. 23.-án, a Műegyetem előtti ellenzéki tüntetésen végérvényesen levizsgázott. beigazolta, hogy esetleg (!) bolti eladónak (elnézést a bolti eladóktól!), de biztosan nem politikusnak való. Egyénként is - valószínű azért választották meg, mert a küldöttek többsége spanyolnak nézte. No ez nem az ő dicsősége!
Kovács Zoltán államtitkár lesz, Hollik az új kormányszóvivő
A takarékos kormány már nem is tudhatni, hányadik államtitkára. Ezek szaporodnak, mint a pockok.
Azt remélik a Fideszben, hogy jövőre „a nemzetállamok Európája győz”
És akkor legalább az olyan bűnözők, mint a FIDESZ-politikusok megint egymás ellen tudják uszítani az egyes "nemzetállamokat", aminek egy újabb világégés lesz a következménye. Hajrá!!!
Ismét megszegte a házi őrizet szabályait a Dózsa György úti gázoló
Ki segítette ezt a bűnözőt odáig, hogy házi őrizetbe került, s nem fegyházba eleve?
Bakondi: télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon
Különösen akkor nem áll meg, ha magyar diplomáciai kocsik hordják keresztény hazánk határához a bukott és elítélt muzulmán miniszterelnököket!
Orbán: az emberek oldalára kell állni a győzelemért
Ilyen dumákat hangoztattak annak idején az USA D-i államainak Ku Klux Klan emberei is. Sajnos rengeteg ember halálát okozták (pl. Észak Dél elleni háború, rabszolgák felszabadítása stb). A nyomor-háttér nálunk is megvan. Csak egy kicsit körül kell nézni Nógrád - Heves, Borsod, Nyírség, avagy akár Közép-Somogy, s bármily megdöbbentő, egyes baranyai régiókban is. Így jön össze a 3,5 - 4 mio nyomorban élő belhoni magyar.
Az USA-ban időközben ezek az őrült hangok lényegesen lecsendesedtek, Csak a politika tudja már a gyűlölködés tűzét fenntartani, mint nálunk is!!!
Veronai baleset: visszakapta jogosítványát a horrorbusz sofőrje
Az autóbuszt szabályellenesen üzemeltető tulajdonos sorsáról a mai napig semmit nem tudni. Továbbra is csókol? S ez megmenti? Ha van neki lelkiismeretem soha ne legyen neki nyugodt öt perce!!!
Itt nézheti élőben Orbán Viktor ünnepi beszédét – videó
A Terror házánál jobb helyet nem is találhattak volna!
A Gestapo majd ÁVH, aztán pedig orbánista gócpont!
Több mint félmilliót netezett el egy képviselő
@csipetke: Nálunk ilyen (leleplezés) nem fordulhat elő, hacsak nem ellenzéki az érintett politikus.
"Köteles" házmester pedig a kötelezés és nép-nemzeti néphülyítés helyett lehetne egy kis figyelemmel a számlákra, amit mi, adófizetők állunk. Bizonyosan találhatna pártsemleges szemüveggel hasonlókat!!!
Orbán felmosta a padlót a repülőútjait firtató ellenzékiekkel
@cikicakk55: Remélem a "keresztfán is a jobblator helyéről ugyanígy fog vigyorogni!
Orbán felmosta a padlót a repülőútjait firtató ellenzékiekkel
Senkinek nem tűnt fel, hogy nem az a probléma, hogy elutazik, hanem az, hogy - közvetetten az adófizetők pénzén. Ugyanis a közbeszerzések fedezete jelentős mértékben adófizetői (magyar, és EU) pénz. Repülős Viki szokása szerint szemtelenül mellébeszél!
Vágási Feri reagált a leggyorsabban az Index lekapcsolására
Szerintem indítsunk gyűjtést, hogy az egyik menő budapesti színház igazgatójának összejöjjön a 10 ezer!
Gulyás Gergely: Orbán dönti el, hogy beleírja-e az "ajándék repülőutakat" a vagyonnyilatkozatába
Valóban, mindenkinek saját joga eldönteni, hogy mit ír a vagyonnyilatkozatába, csak - sajnos - ez esetben ő maga az, aki eldönti, avagy - ráutaló magatartással - eldönteti, hogy fog e vizsgálódni az illetékes bizottság az ő nyilatkozata tárgyában. Arra meg még gondolni sem merek, hogy a NAV ennek alapján az adóbevallását is megnézi!!!
Kirúgták Bolgár Györgyöt a 168 órától
Köves Slomo utolérte (az erkölcsi mélységben) a hitgyülis Kovács Sándort! Felkészül a Magyar katolikus Egyház!
Jövőre kész a magyar elhárítás fellegvára
Szép lassan, de biztosan épül, szépül szép hazánk - erőszakszervezete!
A futballpályák mellett - után ez a legfontosabb, mert hát a külső és belső ellenség itt liheg a nyomukban!!! No meg persze kell a megbízás Garancsiéknak, és a hasonlóknak. Kórház, iskola, azok egyszerű, s talán még átláthatóbb ügyek, itt viszont minden titkos, tehát kérem lehet továbbmenni! Nincs itt semmi érdekes!
Újabb műsorvezetőket rúgtak ki a Hír TV-ből – itt a lista
Senkinek nem tűnik fel, hogy az ilyen húzások mindig a Fényes Csillag szabadsága körüli időkben esnek? Ő itthon se volt! Neki ehhez semmi köze!
Óriásit bukhat Weisz Fanni
Adócsaló, bűnöző és egyéb pernahajder építési vállalkozó, nagykereskedő, "Medihotel"-építő, stb. stb. egyszerre 6 - 8 céggel is szerepel a csúcs-adósok listáján. Ők hogy alapíthattak újabb céget?
Orbán és Macron együtt nézte a vb-elődöntőt, ahol a francia válogatott a döntőbe jutott – fotó
A meccs alatti díszpáholy-képeken az alcsúti embernek nyoma sem volt. A szokásos helyezkedés, nyomulás - mint láthattuk annó Párizsban, majd Trump első európai látogatásán, de sorolhatnám - meghozta gyümölcsét, ezt a fényképet. Jó, hogy Macron mimikáját nem látjuk!
Rogán: ne Brüsszel döntsön a menekültekről
@namihami: Azon felül, amit írtál, a legnagyobb baj, s évtizedek kellenek, mire ezt a "betegséget" a magyar nép kinövi (ha egyáltalán!) az az a mérhetetlen gyűlölet, amit az emberek lelkébe beleszugeráltak! Olyan emberek gyűlölködnek, üvöltöznek, fenyegetőznek, akik életükben menekültet nem láttak, fogalmuk sincs arról, hogy mi a különbség a menekült, a gazdasági menekült, avagy az illegális bevándorló, netán a migráns között, a lényeg, hogy gyűlölhessen! Ez a fertőző népbetegség az igazi fertőzése az elmúlt hat évnek, s ahogy kinéz, ez lesz nég a "csodafegyver" a következő időkben is - a jobban teljesítő Magyarországon.
Szentmisén olvasták fel Orbán Viktor levelét: "veszélyben a keresztény kultúra"
Erdő Péter, miután Bosák Nándor püspöki jelmondatát idézi: "törd meg kenyered az éhezőknek", majd Orbán Viktort idézi: "ezért most nem elég hivatkozni a keresztény kultúránkra, de meg is kell mutatni az erejét: könyörülettel fordulva az elesettek felé, kiállva az üldözött testvéreink mellett, és hitvalló közösséget állítva a minket ostromló tömegekkel és ideológiákkal szemben. ..."
Ehhez képest Erdő Péter nem kívánt "embercsempész" lenni, ezért meg sem mozdult még a pápa felszólítására sem a menekültek érdekében, "földi főnöke", O.V. pedig az ilyen ájtatos szöveggel párhuzamosan a diadalittasan a "Stop Sorost" szorgalmazza. Képmutató, csaló, hazug banda!!!
Két kormánytisztviselőt vádolnak korrupcióval
A helyzet fintora, hogy mindezt, mint főben járó bűnt Ibolya Tibor fővárosi főügyész jegyzi, aki ellen - sajtóértesülések szerint - nyomozati anyagok kötelességszegő kezelése miatt a volt úszókapitány ügyében eljárás folyik. Hol is élünk?