Hofipisti

Jövőre kész a magyar elhárítás fellegvára
Szép lassan, de biztosan épül, szépül szép hazánk - erőszakszervezete!
A futballpályák mellett - után ez a legfontosabb, mert hát a külső és belső ellenség itt liheg a nyomukban!!! No meg persze kell a megbízás Garancsiéknak, és a hasonlóknak. Kórház, iskola, azok egyszerű, s talán még átláthatóbb ügyek, itt viszont minden titkos, tehát kérem lehet továbbmenni! Nincs itt semmi érdekes!
Újabb műsorvezetőket rúgtak ki a Hír TV-ből – itt a lista
Senkinek nem tűnik fel, hogy az ilyen húzások mindig a Fényes Csillag szabadsága körüli időkben esnek? Ő itthon se volt! Neki ehhez semmi köze!
Óriásit bukhat Weisz Fanni
Adócsaló, bűnöző és egyéb pernahajder építési vállalkozó, nagykereskedő, "Medihotel"-építő, stb. stb. egyszerre 6 - 8 céggel is szerepel a csúcs-adósok listáján. Ők hogy alapíthattak újabb céget?
Orbán és Macron együtt nézte a vb-elődöntőt, ahol a francia válogatott a döntőbe jutott – fotó
A meccs alatti díszpáholy-képeken az alcsúti embernek nyoma sem volt. A szokásos helyezkedés, nyomulás - mint láthattuk annó Párizsban, majd Trump első európai látogatásán, de sorolhatnám - meghozta gyümölcsét, ezt a fényképet. Jó, hogy Macron mimikáját nem látjuk!
Rogán: ne Brüsszel döntsön a menekültekről
@namihami: Azon felül, amit írtál, a legnagyobb baj, s évtizedek kellenek, mire ezt a "betegséget" a magyar nép kinövi (ha egyáltalán!) az az a mérhetetlen gyűlölet, amit az emberek lelkébe beleszugeráltak! Olyan emberek gyűlölködnek, üvöltöznek, fenyegetőznek, akik életükben menekültet nem láttak, fogalmuk sincs arról, hogy mi a különbség a menekült, a gazdasági menekült, avagy az illegális bevándorló, netán a migráns között, a lényeg, hogy gyűlölhessen! Ez a fertőző népbetegség az igazi fertőzése az elmúlt hat évnek, s ahogy kinéz, ez lesz nég a "csodafegyver" a következő időkben is - a jobban teljesítő Magyarországon.
Szentmisén olvasták fel Orbán Viktor levelét: "veszélyben a keresztény kultúra"
Erdő Péter, miután Bosák Nándor püspöki jelmondatát idézi: "törd meg kenyered az éhezőknek", majd Orbán Viktort idézi: "ezért most nem elég hivatkozni a keresztény kultúránkra, de meg is kell mutatni az erejét: könyörülettel fordulva az elesettek felé, kiállva az üldözött testvéreink mellett, és hitvalló közösséget állítva a minket ostromló tömegekkel és ideológiákkal szemben. ..."
Ehhez képest Erdő Péter nem kívánt "embercsempész" lenni, ezért meg sem mozdult még a pápa felszólítására sem a menekültek érdekében, "földi főnöke", O.V. pedig az ilyen ájtatos szöveggel párhuzamosan a diadalittasan a "Stop Sorost" szorgalmazza. Képmutató, csaló, hazug banda!!!
Két kormánytisztviselőt vádolnak korrupcióval
A helyzet fintora, hogy mindezt, mint főben járó bűnt Ibolya Tibor fővárosi főügyész jegyzi, aki ellen - sajtóértesülések szerint - nyomozati anyagok kötelességszegő kezelése miatt a volt úszókapitány ügyében eljárás folyik. Hol is élünk?
Orbán szeretné, ha "Soros árnyékhadserege feljönne a fényre"
Németország 1934, alakul az SA és egyé szervezetek, és még a világuralmi törekvések is megvannak:"... amíg a magyarok azt nem mondják, hogy mehet, addig nincs költségvetés."
Meghökkentő fordulat a Teréz körúti robbantó ügyében
Ahhoz képest, hogy a TEK Karmacs községben eltévedt (hogy ezt hogy tudták összehozni a GPS korszakban, az külön megér egy misét!), még a végén kiderül, hogy lyukra futottak? Ha ez így marad, megint az adófizetők fizetik a kártérítést!
Röhej: kilenc napja nem tudják megjavítani a választási iroda honlapját
Meg kellett várni a fellebbezési határidő végét, hogy a beérkezett kifogásokat megfelelően kezelő helyreállítás történjék.
Orbán Viktor megtekintette a hóhelyzetet
@magyarbakancs: Az internet a Vezérnek már túl magas "technika"!
Itt a román miniszterelnök március 15-ei üzenete a magyarokhoz
Mit gondol ez a tapasztalatlan nőszemély? Kivel fog így háborúzni a Szeretett Vezető?
Rezsicsökkentés: kiderült, mikor kapják meg a távhővel fűtők
És a villannyal, fával és (kényszerből) egyéb anyagokkal fűtők?
Mi ez a megkülönböztetés? Ez az egyenlőség???
Nincs olyan párt, amely ezen emberek érdekeinek képviseletét felvállalnák?
Örömhír: gyógyul Székhelyi József
Ma este nagy sikerű előadást láttam vele, s Trokán Péterrel.
Lehet bizakodni!
Pályázat nélkül, ingyenhitelből újíthatja fel a házát!
Így veszik el az élét annak, hogy a Londonban élő "mezőgazdasági vállalkozó" műkörmös lehetőséget kapott arra, hogy az államtól földet vásároljon. Csókosnak áll a (magyar) világ!!!
A BKV nem hajlandó átvenni 30 új metrópótló buszt
@namihami: Ugyanaz a történet, mint a magánnyugdíj-pénzből vásárolt RÁBA-részvénye alapján - Szíjjártó elvtárs által - meghírdetett tűzoltóautó-gyártás.
Orbán: "Tekintsenek engem Bajorország végvári kapitányának"
"... kezdettől fogva a határvédelem és a schengeni szerződés betartásának a talaján álltunk."
Meg tudná mutatni Orbán et., hogy a Schengeni szerződés mely pontja rögzíti, hogy menekültek tízezreit - éhen, szomjan, minden elemi törődés, és nem utolsó sorben regisztráció nélkül - fővárosi kék buszokkal, avagy vonattal kell a D.-i határról a hegyeshalmi állomásra szállítani, ahonnan rendőri kísérettel,(továbbra is elemi ellátás nélkül) akár a 30 fokos hőségben átterelik az 3 km.-re lévő osztrák határon? Főként kis gyerekes- és öreg emberekkel tűzdelt családokról volt szó -Schengen szellemében!
Mesterházy Attila a balesete után: "Még szerencse, hogy balos vagyok!"
Most hirtelen ilyen - hozzá képest - frappáns kommenttel adta elő a történetet! Lett volna ennyi spontán válasz-készsége 2013 okt. 23.-án, a Műegyetem előtt! Ha akkor az MSZP elnökeként felveszi a fordulatot, s ő is az összefogás mellett, s nem az előre megírt szövege mellett áll ki, lehet, hogy nem itt tartana az ország.
Berki Krisztián az éjféli szentmisén szelfizett, és ez nem mindenkinek tetszett
Hogy ez a bunkó Magyarországon celebbé vált, az z állapotok sajnálatos fokmérője. Persze csodálkozni nem lehet, mert bizony a legfelső szinten ilyen példákat láthat a nép - keresztény álarcba bújtatva.
Soros-ellenes kiáltványt fogadott el a pécsi közgyűlés
@Eladott Ország: ne csodálkozz! Ezt látják a Vezértől is, így aztán utánozzák - a saját vélt léptékükben. De jó lenne már látni, hogy kitörik a szék lába ...
Megszavazta a parlament, hogy a Soros-terv "felháborító"
Ha a hülyeség fájna, ezek ordítanának! Kivéve a Vezért, mert ő ezt a hülyítést tudatosan, számítóan csinálja - csináltatja. Milyen jó nekünk! Olyan országban élünk, ahol a parlamenti gyülekezetnek más dolga sincs, mint az ilyen ökörségeket határozatba foglalni, s kihangsúlyozni, hogy mindenki más hülye, gazember, emberiség- és Európa-ellenes, csak mi vagyunk az igazak, az okosak, a szépek, a hősök! A Magyar Parlament jobban teljesít!