KisGenyo2

Új magyar köztársaságot alapítana az MSZP
"ha 2022-ben a köztársaságpárti ellenzék az MSZP-vel együtt kormányra jut" Na ez az amitől nemigen kell tartani, amíg ezek vannak ellenzékben akik most vannak...
Így akár tejjel-mézzel folyó kánaánt, vagy vezetékes sört is ígérhetne. ;-)

Ettől még fugáznám a fos-szóróját, cuki kis luvnya, amikor nem beszél! :-p
Legszégyenletesebb keddjére készül az országgyűlés
Amennyiben annyira [email protected], hogy a saját maguk által hozott törvényeket nem tudják betartani, akkor nem csak azok az ügyvédek hibásak, akik ezen betegre keresik magukat.
Ez egy joghézag. Minden joghézagot előbb-utóbb kihasználnak. Ezt most nem csak a fidesz közeliek teszik meg. Gondolom ezért is "fáj" annyira... ;-)
Hadházy Ákos: "Nincs értelme az ellenzéknek a parlamentben maradni”
Ennek az ellenzéknek valóban nincs értelme ott maradni. Az egyetlen amiért mégis maradnak az a zsíros fizetés és költségtérítés. Tehát van az a pénz, amiért asszisztálnak a látszatdemokráciához. Persze tisztelet a kivételnek, csak sajnos annyira kevés van, hogy nem biztos, hogy egy frakció kijönne belőlük...
Rossz hír érkezett az Északi-sarkvidékről
Ó szegény Grétácska, ha megtudja, biztosan agyérgörcse lesz!
Alternatív parlamentet hozna létre Vona Gábor
Hát ez qrvanagy 5let! Lehetne mindjárt Kijevben, Moszkvában, vagy Bukaresten is, annyi szavazó, mit itt, ezekben az országokban is meg lenne! XD
Nem kapta meg a menedékjogot, megölte finn barátnőjét, majd öngyilkos lett egy férfi
Az indexre jellemző ez a fajta kettős mérce, ahogy az áldozatnál fontosnak tartják kiemelni a számazást, míg az elkövetőnél már nem fontos. Milyen tájékoztatás ez? Megmondom: liberális, okádéxar!
Durva törvénymódosítás: az egész országban tilos lesz közterületen dohányozni
@division: "Ja, plusz mennyi pénz megy el azokra akik még tüdőrákot, stb. is kapnak tőle."
Nos sokkal kevesebb, mint amennyit plusz adóként betesznek az államkasszába, nyugdíjként meg kevesebbet vesznek ki onnan (mert előbb halnak meg). A dohányzás ezért nem tilos és várhatóan nem is lesz az! Ez az egyik legnagyobb üzlete az államnak! ;-)
Most végre belekukkanthat Rogán Cecília hétköznapjaiba
Egy patront megérne, de ennyi. Még van vagy 600.000 nő csak Magyarországon aki kb. ennyire jó lenne nálam! :D:D
Eltűnnek a hazai boltokból a közismert trappista sajtok
Akkor, ha jól értem átneveztetik a trapista sajtok nagy részét.
Ilyet már csináltak szeszes ital fronton is. Kíváncsi lennék, hogy mennyivel kevesebb sütőrumot iszik a nép, amióta "tengerész szeszes ital" a neve?
Taxisofőrt erőszakolt meg a részeg orosz fiatal
@efesma, @Lana22: Hülyeség! Írja a cikk, hogy csak bicska kell, meg egy "megfelelő" taxisofőr!
Metálbandában játszott a tatabányai férfil, aki meggyilkolta gyerekeit
Vizet nem ivott a gyilkos véletlenül? Mert ha igen, a cikkcímadó többé ne tegye! ;-)
Már halálos áldozata is van Magyarországon a szélviharnak
@jouabreachon: Anyád rajta van? Mert szívesen megdöngettetném a szamarammal! ;-)
Fiatal focista volt a ferihegyi úti baleset halálos áldozata
Mert hajtanak mint az állatok! A NB1-es fizuból meg nem is akármilyen kocsira fussa, azzal már lehet repeszteni, de agyat, reflexet, fizikát még az NB1-es fizuból sem lehet "venni".
Félmilliót fizet a rendőrség annak, aki megtalálja a szökésben lévő gyilkost
"2006-os emberölés és jármű önkényes elvétele miatt ítélték 12 év fegyházra"
Nekem nem jön ki a matek! 2006+12=2018, azaz 2 éve le kellett volna már ülnie amit kiszabtak.
Ha meg valaki emberölés miatt nincs előzetesben, még ha 5 évig tart is a tárgyalás, azt sehogyan sem értem.
A 14 éves Bogdán Barbara hétfőn kilépett a lakásuk ajtaján, aztán nyoma veszett
Fejlődik a rendőrségi fotosoppos csávó, már szemet is átfest, nem csak arcot! :D:D:D
Megrögzött pedofil bűnözőt ítéltek súlyos évekre Esztergomban
"A tettest korábban erőszakos közösülés, szemérem elleni erőszak és gyermekpornográfia miatt hat év fegyházbüntetésre ítélték, mely büntetésből 2017 májusában feltételes kedvezménnyel szabadult."
Ehhez csak gratulálni tudok! Jól látszik itt is mekkora "sikersztori" lett ebből a jó magaviselettel előbb kiengedjük sztoriból. A kiengedést elrendelők azért ilyenkor egy kis mozgóbér elvonást megérdemelnének szerintem. Mondjuk ilyen nem lesz, teljesen következmények ország vagyunk.
Drasztikusan kevés zöldséget fogyasztunk
A nagyüzemileg termesztett zöldség, gyümölcs tömegre vetített beltartalma sajnos igen silány. (hiszen a nagyüzem csak a tömeget tartja szem előtt amikor termelési módszereket és fajtákat fejleszt ki)
"Normális" zöldségekkel, gyümölcsökkel a fele fogyasztás is elég lenne, hogy bevigyük a vitaminokat, ásványokat, nyomelemeket. De a normális termelés volumene minimális ezért sokan nem jutnak hozzá.
A magát őstermelőnek mondóktól vásárlás sem feltétlenül jó taktika. Ugyanis ez csak az egyik legjobb adókerülési forma. (mert ők is jellemzően a nagybanin veszik az eladott holmi 80-90%-át, a saját termelés, ha van egyáltalán, inkább a családban marad...) Fontos a bizalom. Társadalmunkban sajnos idegenek egymást 300 Ft-ért simán átverik. ;-)
Ezért nem vennének elektromos autót a magyarok - autósajtó
Szerintem a leginkább a magas vételár. Mert munkába járni, városban furikázni, sokaknak elég lenne 60-120 km-es hatótáv, meg egy sima konnektoros töltő. Persze ha egy ilyen újkorában jóval drágább, mint egy otto motoros és a várható élettartama alatt bele tankolt üzemanyag és ráköltött szervíz díja, Akkor nem igen marad más.
Én pl. még életemben nem kötöttem autóra (vétel- és eladási-ár különbözettel, üzemanyagostól, szervizestől) annyit, amennyibe a legkisebb villanyos cucc kerül újonnan!!! Pedig 20 éve van saját kocsim, és 13 éve 28km-re dolgozom a lakhelyemtől... ;-)
Szóval nem "csoda" ez, hanem egyszerű matek!
Gyöngyöspata: tovább hergel a fideszes képviselő
Gondolnám, hogy a bíróság az ítélet meghozatalakor már figyelembe vette a körülményeket. Azt is gondolnám, hogy ahogyan más bűncselekmények esetén a megítélt kártérítés kifizetése az elkövető feladata (ha nem tudják behajtani rajta, akkor ugye nincs kártérítés sem, nem pedig adóból pótolják!!!), azaz első sorban az iskoláé, és az önkormányzaté. Ezektől kell behajtani. Lehet, hogy több, vagy több10 év alatt sikerül csak. Akkor annyi idő alatt kapják meg a károsultak, ennyi. Max. annyi ideig nincs a faluban közmunkás árokparti nyirkáló/gerebléző, közmunkás önkormányzat takarító, szennyvízcsatorna fejlesztés, stb.
Amennyiben az én adómból is fizetik, akkor jogosnak érzem, hogy az összes megítélt és behajtás alatt álló kártérítéseket vállalja át az állam!!!
Jó példának mindjárt Szögi tanár úr családját hoznám fel, de gondolom több ezer hasonló eset van, kisebb vagy zéró média-visszhanggal. Lehet ezekkel a kártérítésekkel kezdeni és szépen időrendben majd eljutnak a gyöngyöspatai esetig is!
Brutális gyermekotthoni bántalmazás miatt emeltek vádat egy tizenéves lány ellen Zalában
Eltérő kultúra. Jövőre kint lesz. Akkor már nem az intézetben, hanem az utcán nyomja majd ezt. Bárhol, bárkivel, aki rosszkor van rossz helyen.
Megszívatták Gyurcsány Ferencet a patikában, beteg lánya járt a legrosszabbul
Isten hozott Magyarországon Ferikém! Sajnos még jó néhány ilyen, vagy még faramucibb helyzetet tudnék sorolni. A dilettáns politikai talpnyalók szabályalkotói pozícióba emelésének éppen ez az ára.
Ez sajnos teljesen pártfüggetlen jelenség...
A "párt" mint szervezeti egység, amúgy is egy idejétmúlt, elavult forma. A pártokráciák pedig ennyit tudnak.
Újabb alagutat találtak a rendőrök a déli határkerítésnél – fotók
Meglepően pontos és gyors kormeghatározás történt. Amikor a haver egy bűnjellel ment be, hogy ezen rajta van az elkövető ujjlenyomata, elhajtották azzal, hogy "Uram, ez itt nem a helyszínelők!", azaz egy ujjlenyomat levétel egy tárgyról már drága és bonyolult volt nekik (4 hónap, ismeretlen tettes, nyomozás lezárva, ahogy "kell").
De egy talajba ásott lyuk kora, az hasból megy! XD
A zöld növénykék meg 1-2 óra alatt hajtottak ki az alján, ebben a jó kis -4 és +4 C° közötti, igazi csíráztatós időben...
Olyat tett az autós, amiért a rendőr biztosan nem dicséri meg – videó
Aztán amikor kivasalja a gyalogost, akkor jön a nehéz gyerekkor, meg ott se volt, meg hasonló mosdatása az elkövetőnek. Az ilyennek SOHA nem szabadna vezetői engedéllyel rendelkeznie!!!
Schobert Norbi - apokalipszis most!
Naaa!
Azé nemár, hogy mindenről a Norbi tehessen!
Egyrészt van 3 gyereke, másrészt meg egy ostoba véleménye.
De ettől még nem ő az antikrisztus és nem miatta csökken a népesség!!!
Pártatlan közmédia: itt az összes kérdés, amivel bombázták az főpolgármestert
Én ezt a Katát nem kicsit sunáznám! Még akkor is, ha aközben is így folyna szájából a [email protected]ág! Persze akkor inkább hátulról... XD
Újra kötelező lesz a katonai szolgálat – visszatér a sorkatonaság
Aztán mi értelme a sorkatonának, ha egy drónról 4-5 km magasból simán agyonlövik...
Újra kötelező lesz a katonai szolgálat – visszatér a sorkatonaság
@nevemnick: Téged vihetnének 10 évre, (vagy 7-re, ha kislány vagy,) Mint Észak-Koreában. ;-)