Lackó50

Hét kérdés lesz majd a Nemzeti Konzultáció kérdőívén
Ez is csak egy figyelem elterelés. Kiváncsi lennék mi van a háttérben. Én ahogy megkapom összetépem, nehogy más a kukából kivadássza.
Mindenki nyugodjon le: még mindig él a homeobogyókat túladagoló magyar orvos
Nem kellene egy kalap alá venni mindent. Sok hülye sarlatán rontja el a valóban ható gyógynövények hírét. akik egy nap alatt megszüntetnek betegségeket és brutális fogyásokat ígérnek, azokra nem szabad odafigyelni se. Velük tele van a net. Ugyanakkor vannak olyan termékek, melyeknek a hatóanyagai jobbak mint a gyógyszereké és még mellékhatásuk sincs. A doki biztosan kikeresett valami ártalmatlan placebót és ráírták, hogy altató. Azt a gyógyszerészek se vitatják, hogy a fokhagymának pl. értisztító hatása van a szervezetre és nincs mellékhatása. De nem mernék belőle túladagolni (Gondolom a doki se.) Gondolom van az a pénz, a gyógyszergyáraktól, amiért ez a doki ezt az átlátszó trükköt bevállalta a rivális homeopátia ellen.Kicsit szigorúbban kellene ellenőrizni a valóban ható és a hatástalan placebókat forgalmazó társaságokat. A gyógyszergyárak termékeiért se tenném tűzbe a kezem. Sokszor több gyógyszer fogy a mellékhatások kiküszöbölésére, mint magára a betegségre. Meg lehet nézni, hogy egy kemos kezelésnek mennyi mellékhatása van. Azok a gyógyszerek, amelyekkel ki lehet váltani a kemót, olyan drágák, hogy szinte megfizethetetlenek. A gyógyszerészek gondosan vigyáznak arra, hogy minél nagyobb haszonnal dolgozhassanak.
A homeopátia kamu, és még káros is lehet
Ez az egész cirkusz a gyógyszergyárak támadása, mert ebből nincs hasznuk. Ha nem olyan brutális haszonnal dolgoznának, akkor talán több gyógyszer fogyna. Itt ezt a harcot nem könnyű eldönteni, mert egyiknek sincs teljesen igaza és mind a kettőben van némi igazság. A homeopátiás szereket se lehet minden feltétel nélkül mszedni, mert már ott is megjelentek szép számmal azok, akik a profitért cserébe mindent eladnának és megmagyarázzák, hogy csak ők a csalhatatlanok. Itt is lehet a neten találni szép számmal olyan bődületes marhaságokat, hogy az ember haja égnek áll. Sajnos sokan bekajálják. Valahol a középutat kellene megtalálni. Vannak olyan természetes anyagok, aminek a hatásait a gyógyszerészek se merik megkérdőjelezni a bennük lévő összetevők miatt (Pl: méhpempő, fokhagyma, ... stb.) de ezeket se lehet korlátlanul szedni. A vega étrend se jó mindenkinek. Különbözőek vagyunk. A gyógyszereknek is van rendesen mellékhatásuk, ami egyénenként is lehet változó. A kemó is kimondottan méreg és nem csak a káros sejteket pusztítja. Jó esetben a szervezet védekező képessége a káros hatásokat felszámolja. Rosszabb esetben ugyanúgy meghal a beteg, mint a korlátlan homeopátiától. Nem tiltani kellene, hanem tudományosan megvizsgálni és ami jó, azt használni! A természetes anyagoknál a mellékhatás elenyésző (legfeljebb allergia léphet fel.)
Téglákkal dobálták meg a rendőröket a tiszt felmentése miatt tiltakozók
Ez az ügy se annyira fekete-fehér, mint amilyennek a sajtó beállítja. Az a 120 kilós néger gyerek kiprovokálta ezt magának. Előtte kirabolt egy dohányboltot és az intézkedő rendőrökre is rátámadt. Bzott a testi erejében, viszont a rendőrök nem hagyták magukat és más megoldást nem láttak a testi erővel szemben. A helyi lakosok meg azonnal rasszizmust kiabáltak és politikai ügyet csináltak belőle.
Onkológiai gyógyszerek: a betegek egy része nagyon rosszul járhat a vaklicittel
@Desischado: Nekem másfél éve kivették a jobb tüdőmet, mert rákos lett. Mikor észre vették, még csak a jobb felső lebeny volt rákos, de mire kivizsgálgatták (mert mindenre várni kellett!) már a teljes jobb tüdőm re átterjedt. Szerencsém volt, hogy a jobb tüdő elvesztésével megállt. Azóta kemózgatnak 3 hetenként, hogy nehogy kiújuljon. Nagy öröm ez nekem. Így legalább élesbe tapasztalom, hogy mennyire toppon van az egészségügy, annak ellenére, hogy Balog úr szerint milliárdokat költenek rá. (Ha mond ez valakinek valamit: PetCT-re 4 helyre lehet menni - Kaposvár, Pest, Debrecen, Kecskemét. Szegeden is van, de oda nem lehet menni, mert ott kísérletek folynak. Ez a CT-nél jóval részletesebb képet ad.) Nem akarok példákat felhozni, hogy másutt hány készülék áll rendelkezésre. Elszomorító. És csadálkozunk a várólistákon.
Onkológiai gyógyszerek: a betegek egy része nagyon rosszul járhat a vaklicittel
Amikor a Vona Gábor megjegyzést tett néhány hőzöngő nyugdíjasra, akkor a FIDESZ tele pofával harsogta, hogy megalázták a nyugdíjasokat és majd mikor a választások lesznek, akkor gondoljanak erre is a nyugdíjasok. Szerintem azon is elgondolkozhatnak a nyugdíjasok, hogy ez a FIDESZ mit tesz a 75 éven felüliekért és a rákos (többnyire idős) betegekért
Én még jobban elviselném, ha valaki megszólna, mintha lemondanának rólam az orvosok. A választásoknál ezen is el lehet gondolkozni.
Ma debütál az Apple új csúcsmodellje – ha megkapaszkodott, már mutatjuk is az árát
Nekem olyan van, amivel telefonálni lehet és megfelel. Ezekre az újakra majd akkor fogok rácuppanni, ha lesz olyan, amit alul felül bekenek egy kis kovásszal és 10 perc múlva lerághatom róla a reggeli zsemlémet. Ja és lesz benne legalább 1 Tb memória. A méretei se legyenek nagyobbak a mostaninál. Ha majd ilyet kínálnak, akkor verekedni fogok érte a boltban.
Kötelezően bevezetik minden városban a 30 kilométeres sebességkorlátot?
Ez csak egy gumicsont, amin el lehet rágódni egy darabig. A balesetek száma nem fog csökkenni, mert ennél a lassú sebességnél jobban elmélázik a vezető, nem oda figyel és már kész is a baj. Amerikában már folytattak ezzel kapcsolatban kísérleteket és megállapították, hogy minél biztonságosabbá tesznek valamit annál nagyobb a baleseti veszély, mert nem oda figyel az ember, a gondolatai máshol járnak, mert biztonságban érzi magát és ezáltal sokkal figyelmetlenebbül vezet. A káros égéstermékek viszont jóval nagyobb koncentrációban lesznek a városokban. Akit nem az autó üt el, az rákban hal meg. Ennél már az is jobb, ha a gépkocsikat tiltják be úgy ahogy vannak. Majd nevelünk újra lovakat. Évszázadokig jók voltak, akkor most is jók lesznek.
Levelet írt Balog Zoltán a mentőszolgálatnak, hogy náluk milyen jó minden
Ott már baj van, ha a dolgozóknak ebből a levélből kell megtudni, hogy milyen jó nekik. Ha nem érzik, akkor valami sántít a dologban. azt meg, hogy magasabb fizetési KATEGÓRIÁBA sorolnak valakit, még nem jelenti azt, hogy a fizetését is megemelték. Csak a lehetőségét kapták meg. Azért pedig sehol nem adnak kenyeret. A mentőkről levált betegszállításról meg ne is beszéljünk. Udvarias, aranyos emberek, csak kivárni őket egy agyrém. Nem tudom hány kocsival rendelkeznek, de úgy tűnik, mintha csak 1 autó volna mindig szolgálatban.
Majd 40 percet késett Orbán a szokásos kora reggeli rádiós szerepléséről
Az ellenőrzőjét kiteheti az asztalra. Majd be lesz írva apucinak magatartásból a megróvás. Lehet leakasztani Viktorkának két sallert a késésért.
Bugyiviselési iránymutatást is ad a bíróságok arculati kézikönyve
@nyanya001: Hétvégére, otthonra jó a használt is. Arra nem vonatkozik a munkahelyi etikett.
Szétrúgta a tanú a gyilkossággal vádolt férfi fejét a szolnoki bíróságon
Ha van humorérzéke a bírónak, akkor a tanú kap 6 hónapot és a gyilkost is ugyanabba a börtönbe zárják. Ott lerendezheti rendesen a pofáját.
Bugyiviselési iránymutatást is ad a bíróságok arculati kézikönyve
... és a portás bácsi minden reggel szorgalmasan ellenőrzi a bejövő dolgozók bugyiját. Tekintettel a színére és a frissességére. (Ha kell, az ügyfelek bugyiját is megnézi.) Ha valaki túl sok kölnit nyom magára, azt helyben egy lavórban mindjárt le is fürdeti.
Ezzel a szöveggel hívja a Fidesz a nyugdíjasokat.
Gondolom, hogy ez egy géphang és nem lehet rá válaszolni. Arra már nem kíváncsiak. Pedig abból lehetne tanulni nekik is. Bár az, aki ennyire el van a saját egójával, az még a válaszokból is azt szűrné le, hogy neki van igaza.
Telefonos kampányt indít Vona ellen a Fidesz
Inkább egy normális nyugdíjemeléssel probálkozzon kedveskedni és ne az újabb gyűlölet szításával. Mert ez a telefonos játék másra nem alkalmas.
Telefonos kampányt indít Vona ellen a Fidesz
Azért bocsánatot kértek már valakitől, mert a magánnyugdíj pénztárakat lenyúlták???
Az idén mekkora nyugdíjemelést adtak? 0,9-et akartak, végül adtak 1,6%-ot. A fizetéseket meg emelik 10-20%-al. Akkor mekkora az infláció? Ez az 1,6% követi az inflációt? Akkor mit akar megmagyarázni? Nem hülyék az emberek, hogy mindent a szájukba kelljen rágni. Aki magára veszi, az sértődjön meg. Ez mindenkinek a magánügye. Én is meg tudok sok mindenért sértődni. Hívjam fel minden stadionépítésnél a FIDESZ irodát, hogy miért nem a nyugdíjalapba fizette a pénzt? Vagy emelte volna az orvosok és az elvándorlók fizetését, megfelelő munkavégzési lehetőséget biztosítva nekik? Sorolhatnám én is, hogy miért vagyok sértődött. Akár a Kétfarkú kutyákra is szívesebben szavazok, mint a FIDESZre.

(Most lehet nekik is megsértődni)
Átnyúlnak Botka felett: kiegyezik az MSZP a DK-val
A baj főleg ott van, hogy a Fidesz már beépült az ellenzéki pártokba és mindent elkövet a széthúzásért. Párton belül ugrasztja egymásnak az embereket és így megosztva már könnyű uralkodni. Mutassatok egy normális alternatívát, aki felvehetné a kesztyűt. Sajnos nem látok senkit. Nekem már az is gyanús, hogy mikor Orbán Szegeden volt, akkor "felvásárolta" Botkát is. Ő mindjárt azzal kezdte, hogy kikkel nem hajlandó együtt dolgozni. Így már eleve vesztésre van ítélve. Ha én meg akarnám buktatni a fideszt, akkor az ördöggel is szövetséget keresnék a választásokig. Ha nyertem, akkor majd lehet vitatkozni azon, hogy a győzelem kinek köszönhető és kivel lehet kormányt alakítani, de a választásokig a Jobbiktól a Kisgazdákig mindenkivel barátkoznék, mert csak összefogva lehet elérni valamit. Addig még a FIDESZnek fut az "oszd meg és uralkodj" szisztémája, addig nem is lesz versenyképes ellenfele. Mikor itt volt Orbán Szegeden, mindent megígért, amit csak szerettek volna elérni. (Ennek fele se lesz igaz!) ezek után jelentkezett Botka a kormányfői posztra az MSZP színeiben és mindjárt azzal kezdte, hogy kivel nem akar együtt dolgozni. Ezzel be is fejezte a dicső szárnyalását. Nemcsak Gyurcsánnyal veszett össze, de még az MSZPn belül is talált olyat, akibe bele lehetett kötni. Nagy egonak kell lenni ahhoz, hogy azt higgye, majd egyedül fog győzni a FIDESZ ellen. Érdekes módon a FIDESZ se nagyon támadta Botkát. Pár olyan apróságot találtak nála, hogy hova ment üdülni, milyen órája van és milyen kocsival jár. Ezeket szinte bármelyik FIDESZESre is rá lehetne húzni. Nem Maserattija van, és vannak ennél sokkal értékesebb túrista utak is és amibe bele lehetett volna kötni, arról mélyen hallgattak. Annyira azért nem akarják kigolyózni, mert úgyse fog nyerni, viszont arra, hogy megossza a választókat, arra ragyogóan megfelel.
Gáspár Győző lefogyott, elhagyta minden barátja
1.) Akik a szarban ott hagyják az embert, azok nem barátok. Ergo: ha mind otthagyott, akkor neked nem is voltak barátaid. Mire vágsz fel?
2.) Végül is ez örömhír. spóroltál egy kis vagyont. Elmarad a következő zsírleszívás.
3.) Ha elmennél egy kőműves mellé dolgozni, akkor tudnád tartani ezt a kedvező súlyt és nem lennének felesleges kilók rajtad. (Konditerem is megspórolva.)
4.) Mellyit kapsz egy ilyen nyilatkozatért? Mert gondolom, hogy azért ezeket se adod ingyen. remélem vannak számlák róla, mert a NAV harap az ilyesmire. Nehogy ezt is elvegyék.

Így pontokba szedve talán könnyebb a lényeget kihámozni. Miért is jó, hogy figyel a nagy testvér.
Bayer Zsolt munkássága felér Jókaiéval és Karinthyéval
Remélem díszes bőrkötésben lehet majd kapni és csak egybe árulják a sorozatot, mert akkor csak a milliárdos (pl: Mészáros) barátai tudják megfizetni. Nekem Jókai, Madács, ... olcsó könyvtári kiadásban is megfelel.
Plakátrazzia – Lázár János kiadta az országos parancsot
Még emlékszem, hogy évekkel ezelőtt a Délmagyar újságban megjelent cikketkommentelők között volt pár bátor ember, aki kicsit kritizálni merte Lázár elvtársat. A következmény az lett, hogy felszólította az újságot, hogy adja ki a neveket. Erre az újság nem volt hajlandó. A mi derék politikusunk erre feljelentette az újságot. Nem lett komolyabb következménye, de a bíróságnak már köteles volt az újságnak kiadni a neveket. Elérte a célját. Az újságnak az lett a válasza, hogy már náluk nem lehet a cikkeket kommentelni, csak a facebookon keresztül. Így ő már nem felelős a beírt kommentekért. Na röviden ennyit erről a nagyszerű állampolgárról. (Leginkább Gerő Ernőt látom benne. Vagy inkább Göbbelsz?)
Észak-Korea megtorlással fenyegetőzik az ENSZ-szankciók miatt
A kis butus csak a támadásra gondol. Hogy az ellenfélnek van védelmi rendszere, arra nem is mer gondolni.Az ő szeretett rakétáit már félúton kilövik és jön a válasz. Neki meg milyen védelem van a kezébe ezekkel szemben? Tankok? Géppuska? Háááát akkor készülhet a rakéta vadászatra. Meg lesz lepve. No de kicsi törpébe annyira tombol a kisebbségi érzés, hogy azt se tudja mivel kompenzálja, hogy ezt ne vegyék észre. Általában az ilyenek szokták osztani az észt, hogy nagynak tűnjenek.
Titkos megfigyelőrendszert épít állampolgárai ellenőrzésére a magyar kormány
Nem tudom ki emlékszik Madács "Ember tragédiája" c művének a "falanszter" epizódjára. Lassan eljutunk odáig. Már a következő lépés, hogy mindenkinek a lakásába kötelezően felszerelik a kamerákat és aki eltakarja, az azonnal gyorsított eljárással 2 év börtön. Ha káromkodik valaki, az azonnali pénz büntetés. (A kormány bírálása félév felfüggesztett - súlyosabb esetben már jönnek is érted.) Ezt a témát már egy amerikai filmben is feldolgozták. Ott már a karba beültetett chippekkel játszadoznak. Ennek kicsit fejlettebb változatát már a csecsemőkbe bele lehetne ültetni a kötelező védőoltásokkal és aztán ...
Ezek nekem ne mondják, hogy örüljek annak, hogy szabad országban élhetek, mert ez már minden, csak nem SZABAD:
2 milliárd Németh Szilárd privát alapítványának: nem lesz nyomozás
Ha ti nem támogattátok az olimpiát, mi megmutatjuk, hogy azért is elb..k azt a pénzt sport csarnokokra és egyéd sport létesítményekre. Ha tetszik, ha nem. Ez egy nagyon zsíros üzlet, amiből rengeteget lehet lopni. (Saját számlán még a kamatok is elég tisztességes összeget tesznek ki.) Ha már minden ötlet megvan, akkor több milliárdért vitorlás pályát jelölnek ki a Balatonon Kenesétől Keszthelyig. Bólyákat húznak végig, hogy mindenki lássa mire ment el újabb 50 milliárd. majd megmagyarázzák, hogy a medret ki kellett mélyíteni 10 méterre végig a pálya hosszán, hogy alul a versenyt követni lehessen kamerákkal és búvárokkal. Ennek a hülyének gyerekkorában valaki azt mondta, hogy merjen nagyokat álmodni. Ez meg a gyenge képességeivel komolyan vette. Egy ország meg dolgozik azért, hogy ezekre a megalomán álmokra meglegyen az anyagi bázis. Hogy az egészségügy, az oktatás romokban, az nem szempont. Már lassan buszveztető sincs mert azok is külföldön dolgoznak. Ja és a pékek is már kint sütik a kenyeret. Lassan csak a nyugdíjasok maradnak és akkor azoktól kell elvenni a nyugdíjakat, hogy még több sportcsarnok legyen.
Lehallgathatták Győzikét?
Árúház:
- Te most merre vagy?, Mert nem látlak.
- Most épp a papír osztályon. Gyere ide.
- Oké. Mindjárt ott vagyok.

Pl egy telefon beszélgetés. Ebből írjon valaki cikket.
Lehallgathatták Győzikét?
Engem lehallgathatnak. A telefont alig használom, de olyan titkaim sincsenek, amitől félnem kellene. Ha ennyire fel van háborodva, akkor valami lehet a háttérbe. Van mitől félnie??? Akkor csak nem jár tiszta úton. Próbáljon a sajtó engemet lehallgatni. Abból nem lenne újságcikk.
Indexet meg 444-et csak agyilag és lelkileg sérültek olvasnak
Biztosan így van. Ő már csak tudja. Mivel a szorgalmas olvasói közé tartozik. Különben honnan tudná, hogy mit firkálnak össze ezekben a médiákban.Jelentem, én is az vagyok (mármint lelkileg sérült) mert még mindig itt vagyok. És az ilyen Bencsikektől már én is megsérültem.
Bécsi luxushotelben ünnepeltek Győzikéék, miközben elszegényedésre panaszkodnak
Ahány millióval itt játszadozik (pl nagymama öröksége) Lehet, hogy a nagypapa öröksége meg egy svájci bankba landolt és azt ha Bécsben veszik fel, akkor a NAV bottal ütheti a pénz nyomát.
Nem féltem én a kisleányok tovább tanulását Ha nem is tanul, majd megveszik pénzért azt a diplomát. Elvégre előttük nincs akadály.