Lackó50

"Hallo, itt Szijjártó Péter beszél, Soros Györgyről szeretnék beszélni!"
Sajnos kicsit sántit ez a konzultáció. Ki tudja, hogy hányat rendeltek a nyomdából és a minisztériumban az unatkozó titkárnők töltögetik, hogy elegendő számú levél menjen vissza. Mindenesetre az enyém eltépve került a kukába.
Államtitkár: azért fogyott el a hospice ház pénze, mert rosszul gazdálkodtak
Ha valaki éhen hal a 28 ezer Ft-os nyugdíjából, akkor biztosan rosszul gazdálkodott a reá bízott hatalmas vagyonnal.
A Nézőpont Intézet szerint majd 4 millió magyar akarja Orbánt miniszterelnöknek
Ha a FIDESZ Székházban végezték ezt a felmérést, akkor lehet ilyen eredményre jutni százalékosan.
A legnagyobb baj ott van, hogy nincs elfogadható alternatíva, aki ellenük felléphetne. Ezért sokan el s mennek szavazni. Így lehet sikereket elérni. Ha más nincs, akkor a kétfarkú Kutyákra kell szavazni. Ha bejutnak, akkor legalább nevethetünk a parlamenti üléseken.
Sírógörcsöt kapott Győzike lánya, amikor ki kellett nyitnia a széfét a NAV-nak
Én 43 évet ledolgoztam és nincs bankszámlám. Én akkor kapok sírógörcsöt, mikor a 43 év jutalma képpen kihozzák a nyugdíjamat.

Ha már annyi esze nem volt, hogy a kis pénzecskéjét egy bécsi széfben dugdossa el, akkor magára vessen. Azt nem nyittatta volna ki vele a NAV.
(23 évesen még egy biciklim se volt!)
Fogyatékos fiát várta a parkolóban, bűnözőként állították elő
Biztosan a havi tervteljesítéshez kellett bevinni valakit, hogy a statisztikai adatok stimmeljenek.
Bevetették a csodafegyvert: így fűtenek egy hatágyas kórteremben a János kórházban
A lényeg, hogy a stadionokban már van fűthető gyep. Az nagyon fontos. A betegnek meg van keze és a fejére húzhatja a takarót. Majd ebédre kap sok babot és akkor a takaró alatti fűtés is biztosítva lesz.
De jó ötlet a lázas betegek szétosztása is a kórtermekben.
Ifj.Lomnici Zoltán emelte a tétet: szerinte Soros György világuralomra tör
Ha valaki nem ért a politikához, az ne szóljon bele.

Hülye vagy fiam. Leülhetsz.
Fáj a gerince? Örüljön, ha egy éven belül megműtik
Amikor a TAO pénzeket kitalálták, akkor miért nem jutott eszükbe az egészségügy??? Miért csak a sportra lehet néhány kiválasztott embernek ez a pénz? A focisták miért nem termelik ki maguknak azt a magas fizetést amit kapnak? Nekik jár a fűthető gyep, nehogy felfázzon a pici lábuk. Akkor még az is előfordulhat, hogy kórházi ellátásra szorulnának az átfázott izületei.
Semjén Zsolt tudja, mi a szexuális zaklatás ellenszere
Keresni fogok egy viccházat és önként jelentkezek. Ott ennél értelmesebb emberek vannak.

Az azért új infó, hogy már a Marton László is hithű mohamedán migráns. Fehér ember ilyet nem követ el (Kivéve néhány zaklató papot)

Egyébként csak annyit kellett volna neki mondani, hogy a zaklatót jól irányzottan tökön kell rúgni és kész. Aznap már nem fog senkit zaklatni. Mindannyian isten kezében vagyunk. (Vagy Allah kezében??? Már nem is tudom. Úgy megkavartak már ezzel a migráns dumával, hogy még az is előfordulhat, hogy áttérek az iszlám vallásra. Zsótika szerint akkor kedvemre erőszakoskodhatok.)
Lázár: nyolc év alatt nem lehet orvosolni negyven év hibáit
"Ha a "Márciusban újrakezdjük!" jelszavát jövőre úgy aktualizálhatjuk, hogy "Májusban tovább visszük!", "Jövő tavasszal folytatjuk!" "
Mit akarnak folytatni??? a stadion építést??? Értelmes beruházást nemigen csináltak.
A KDNP-s politikus elmagyarázta, miről is beszélt: nem Soros a sátán, hanem a terve
"Ugyanakkor azt is elmondta, hogy a rózsafüzér a legerősebb fegyver a gonosz ellen, és képes a történelem megváltoztatására, amit Soros György is meg fog tapasztalni."
Ennél már csak egy erősebb fegyver van a WUDU szertartás. Az egyenesen a sátánt hívja szövetségesnek. Na azt kellene bevetni a Soros ellen. Az már rendesen tenné a hatást egy ügyes átokkal kombinálva a Szent István Bazilika közepén. Az egész világ a csodájára járna.
Kifakadt Vujity Tvrtko: "Több nemzetközi szintű stadionunk van, mint nemzetközi szintű játékosunk"
@silber13: @Csizmás Kond: Barátságosan elbeszélgettek egymással, pedig nagyon igaza van. Ezeknek a libalegelő is barokkos túlzás lenne. Puskáséknak ezekből mi jutott? Mégis tudtak focizni. Nem a fűthető gyeptől gurul a labda.
Beer Miklós: nem lehet egy másik embert lesátánozni
Úgy látszik, hogy még akad értelmesebb ember is közöttük. Ez a rózsafűzéres propaganda egyre inkább kezd a wudu szertartásokhoz hasonlítani.
Lázár szerint bármi is lesz, jövőre 3 százalékkal emelik a nyugdíjakat
A dolgozóknak egyre több helyen 10 - 20 - 25 %-al emelik a fizetéseket, hogy ne menjen el mindenki. A nyugdíjat 3 %-al emelik. Azok elmehetnek.
Nyílik az olló rendesen. Ha így haladunk, nemsokára semmit nem ér a nyugdíj.
Áprilisra csak ígérgeti a pénzt, de ha nyernek, akkor már elfogja felejteni, hogy kinek lehet hálás.
A sátán ellen küzdeni keresztény kötelesség – ez is elhangzott ma a parlamentben a Soros-terv kapcsán
Ezeknek a keresztény demokratáknak annyi közük van a kereszténységhez, mint nekem a budhizmushoz.
A sátán ellen küzdeni keresztény kötelesség – ez is elhangzott ma a parlamentben a Soros-terv kapcsán
Régen a törökök a selyemzsinórt használták a kivégzésekre. Szerintem elegánsabb volt, mint a rózsafűzér. Azon túl sok a bogyó.
Gondolom, hogy mikor azt mondta, hogy a "rózsafűzér a legerősebb fegyver" az járt az eszébe, hogy milyen jól mutatna ez Soros nyakán. Vagy szeretné, ha visszatérne a máglyán történő égetés? Lesz ehhez elég fa itthon?, Vagy majd akkor arra panaszkodnak, hogy már a favágók is nyugatra mentek dolgozni.
Na mindegy. Legfeljebb Semjén előkapja a vadász puskáját és majd rendet tesz a sátáni erők felett.
Orbán Viktor szerint téved Navracsics Tibor
"Hűség a párthoz! Hűség a néphez!" Már volt egy rendszer, ahol ezekhez a szavakhoz kellett igazodni. Az volt az egypárt rendszer. Tulajdonképpen csak egy nagyon rövid idejű rendszerváltás kezdett kibontakozni a demokrácia jegyében, amit most teljes erővel próbálnak visszafordítani. Csak ők tudják a tutit és mindenki más, akinek más véleménye van, az hazaáruló, sátán, akit el kell taposni. Úgy látszik, hogy Rákosi elvtárs jó talajra szórta el a magot. :(
Orbán: ha kell, segítünk megvédeni Románia keleti határát
Qrva jó üzlet lehet ez a kerítés építés.Nem kellene nekünk egész Európát körbe keríteni. Mi már tudjuk, hogy lehet kilopni belőle a pénzt. Hogy örülnének a franciák, meg az olaszok a tengereiknek a körbe kerítésének. Ha a partra teszik a kerítést, akkor a halászoknak is engedélyt kell kérni, hogy kihajózhassanak?
Nem tudom, hogy mit szólnának Orbánék ahhoz, ha a Román miniszterelnök is átjárkálna Szegedre meg Debrecenbe és itt osztaná az észt. Biztos, hogy ő lenne azonnal a következő népellenség. Váltaná a Sorost.Mi ugyan nem szeretjük, ha beavatkoznak a belügyeinkbe, viszont mi annál nagyobb vehemenciával oktatunk ki mindenkit. Ha kell helybe is megyünk.
(Még valaki jól pofán nem veri őket.)
Botka lemondott a miniszterelnök-jelöltségről
A FIDESZnek, mióta a hatalomra került, az "oszd meg és uralkodj" a legfontosabb stratégiája. Mindeben ez a cél vezérli. Be is épültek már minden pártba és minden erővel arra törekszenek, hogy ha nem tudnak egy pártot kellő módon besározni, akkor belülről bomlasztják szét. Ezt csinálták az MSZPvel is. (A Jobbikkal is próbáltak már párton belüli szakadást elérni, hogy megosszák. Ha két párt lesz belőle, akkor már nem ellenfél.) Ha ezt Botka nem vette eddig észre, akkor ne politizáljon, mert ez nem neki való.
Ha meg tudta, akkor csak azt tudom feltételezni, hogy Orbán, mikor Szegeden volt, akkor megvásárolta őt is és ez az egész cirkusz csak arra volt jó, hogy még jobban szétbombázza az ellenzéket. Mikor bejelentette, hogy indul az MSZP színeiben, már akkor tudta, hogy nem lesz belőle semmi. Ahelyett, hogy minél nagyobb összefogást próbált volna létrehozni, mindjárt azzal kezdte, hogy kivel nem hajlandó együtt dolgozni. Miután összeugrasztott mindenkit, elkezdte osztogatni a képviselői helyeket. Ez volt a hab a tortán. Miután leradírozta az MSZPt, lazán lemondott.
Ez a két variáció lehet. Olyan nincs, hogy ezt előre nem tudtam. Akkor sem szabad politikával foglalkoznia.
Most már csak a Jobbik a nagy ellenfél. A következő 5 hónap az ő besározásukkal és a bomlasztásukkal fog eltelni Mikor a Jobbik megjegyzést tett a FIDESZes nyugdíjasokra, a FIDESZ azonnal azt akarta mindenkivel megetetni, hogy a Jobbik az EGÉSZ nyugdíjas társadalmat megalázta. Itt is az emberek megosztása volt a cél! Mindenben erre törekszenek. Erre kell nekik a média.
Orbán szerint a magyar nyelven írott jövőben a nemzeti büszkeség kora jön
--Mindenki döntse el, hogy mire lett volna szüksége az országnak,
hazánknak és ebből az irdatlan mennyiségű pénzből mi minden ÉRTÉK
születhetett/készülhetett volna!!!??? (kórházak, autópályák,
útak, vasút stb... jutott volna bőven az orvosok, ápolók, tanítók,
mentősök stb. stb. fizetésemelésére!)
És még amiről nem tudunk...
Ami még kimaradt a felsorolásból:Laosz: 160 millió, Iraki keresztények: 580 millió, Fülöp-szigetek 6000 millió, Oroszoknak stadion: 17,5 millió, Kenya, Jordánia: 534,6 millió, SriLanka 285 millió, Vietnam: 379 millió, Szerbia: 387 millió, Ukrajna 415 millió, Ukrán nyugdíjasoknak évi 10 milliárd, Nigéria 17 milliárd.
Tovább is van, mondjam még?! Ilyen gazdagok vagyunk! Ha továbbra is így költekezünk, akkor nem tudom milyen nyelven fogják írni nálunk a jövőt.
Orbán szerint a magyar nyelven írott jövőben a nemzeti büszkeség kora jön
ESZMÉLETLEN!!! ​
-- Pár forint Orbán Viktor "takarékos" kormányzásának köszönhetően:
Orbán kisvasútja 850 000 000 Ft.
Orbán Várba költözése 19 000 000 000 Ft.
Rogán új minisztériuma 24 000 000 000 Ft.
Orbán röszkei kerítése 22 000 000 000 Ft.
Fazekas S. egy brókercégnél bukott 1 400 000​ 000​ ​Ft.
MET, az értelmetlen offshor gázcég 100 000 000 000 Ft.
Szíjjártó, Magyar Kereskedőház Zrt. 2 400 000 000 Ft.
Ex USA kongresszusi képviselő, C. Mack 1 400 000 000 Ft.
FK Csíkszereda focicsapat 1 200 000 000 Ft.
Századvég 2014-es tanulmányai 1 400 000 000 Ft.
KOGART galéria évi 200.000 m. 600 000 000 Ft.
450-es mobil hálózat Miért is? 13 000 000 000 Ft.
Nyúltenyésztési „szakkönyv” 31 000 000 Ft.
Látványsportok 190 800 000 000 Ft.
* Felcsúti focicsapat 9 200 000 000 Ft.*
Nem működő csődvédelem 626 000 000 Ft.
Munkahelyteremtés 0 új állás 300 000 000 Ft.
MTK stadion 1 530 000 000 Ft.
Nyugdíj kassza 3 000 000 000 000 Ft.
MNB műkincsre 4 év alatt törvénytelenül 30 000 000 000 Ft.
Közmédia 2015 100 000 000 000 Ft.
Államkötvények offshor értékesítése 27 000 000 000 Ft.
Matolcsy villavásárlás 1 000 000 000 Ft.
Roma önkormányzat dajka képzés 1 500 000 000 Ft.
Győri Tibor sajtófigyelés 4 400 000 000 Ft.
Zöld Erdély Egyesület 11 200 000 Ft.
MMA Fekete Görgy 6 500 000 000 Ft.
Laslie Mándoki koncert 100 000 000 Ft.
Corvin lánc vendégház 1 000 000 000 Ft.
Erdélyi kulturális programok 1 470 000 000 Ft.
Bánsági magyarság kulturális programok 150 000 000 Ft.
Olimpiai központ 40 000 000 000 Ft.
Zsidó emlékezet 4 700 000 000 Ft.
MKB bank 300 000 000 000 Ft.
Határon túli papok és lelkészek 420 000 000 Ft.
Kormány autóflotta 6 000 000 000 Ft.
Nemzeti infokommunikációs stratégia 1 400 000 000 Ft.
Ózdi filmes élménypark 1 000 000 000 Ft.
Brain Bar koncert Bp-en /143 eladott jegy/ 100 000 000 Ft.
Ócsai lakópark 2 700 000 000 Ft.
* összesen 3 919 188 200 000 Ft. (felfoghatatlan összeg!!!)* (háromezer-kilencszáztizenkilenc milliárd)
--Mindenki döntse...
Meghalt Hugh Hefner, a Playboy alapítója
Csak kicsit elszámolták az éveit. Ha 23-ban született, akkor nem 91 éves volt, hanem 94.
Többen is próbálták utánozni, de senki nem tudta túlszárnyalni.
Hét kérdés lesz majd a Nemzeti Konzultáció kérdőívén
Ez is csak egy figyelem elterelés. Kiváncsi lennék mi van a háttérben. Én ahogy megkapom összetépem, nehogy más a kukából kivadássza.
Mindenki nyugodjon le: még mindig él a homeobogyókat túladagoló magyar orvos
Nem kellene egy kalap alá venni mindent. Sok hülye sarlatán rontja el a valóban ható gyógynövények hírét. akik egy nap alatt megszüntetnek betegségeket és brutális fogyásokat ígérnek, azokra nem szabad odafigyelni se. Velük tele van a net. Ugyanakkor vannak olyan termékek, melyeknek a hatóanyagai jobbak mint a gyógyszereké és még mellékhatásuk sincs. A doki biztosan kikeresett valami ártalmatlan placebót és ráírták, hogy altató. Azt a gyógyszerészek se vitatják, hogy a fokhagymának pl. értisztító hatása van a szervezetre és nincs mellékhatása. De nem mernék belőle túladagolni (Gondolom a doki se.) Gondolom van az a pénz, a gyógyszergyáraktól, amiért ez a doki ezt az átlátszó trükköt bevállalta a rivális homeopátia ellen.Kicsit szigorúbban kellene ellenőrizni a valóban ható és a hatástalan placebókat forgalmazó társaságokat. A gyógyszergyárak termékeiért se tenném tűzbe a kezem. Sokszor több gyógyszer fogy a mellékhatások kiküszöbölésére, mint magára a betegségre. Meg lehet nézni, hogy egy kemos kezelésnek mennyi mellékhatása van. Azok a gyógyszerek, amelyekkel ki lehet váltani a kemót, olyan drágák, hogy szinte megfizethetetlenek. A gyógyszerészek gondosan vigyáznak arra, hogy minél nagyobb haszonnal dolgozhassanak.
A homeopátia kamu, és még káros is lehet
Ez az egész cirkusz a gyógyszergyárak támadása, mert ebből nincs hasznuk. Ha nem olyan brutális haszonnal dolgoznának, akkor talán több gyógyszer fogyna. Itt ezt a harcot nem könnyű eldönteni, mert egyiknek sincs teljesen igaza és mind a kettőben van némi igazság. A homeopátiás szereket se lehet minden feltétel nélkül mszedni, mert már ott is megjelentek szép számmal azok, akik a profitért cserébe mindent eladnának és megmagyarázzák, hogy csak ők a csalhatatlanok. Itt is lehet a neten találni szép számmal olyan bődületes marhaságokat, hogy az ember haja égnek áll. Sajnos sokan bekajálják. Valahol a középutat kellene megtalálni. Vannak olyan természetes anyagok, aminek a hatásait a gyógyszerészek se merik megkérdőjelezni a bennük lévő összetevők miatt (Pl: méhpempő, fokhagyma, ... stb.) de ezeket se lehet korlátlanul szedni. A vega étrend se jó mindenkinek. Különbözőek vagyunk. A gyógyszereknek is van rendesen mellékhatásuk, ami egyénenként is lehet változó. A kemó is kimondottan méreg és nem csak a káros sejteket pusztítja. Jó esetben a szervezet védekező képessége a káros hatásokat felszámolja. Rosszabb esetben ugyanúgy meghal a beteg, mint a korlátlan homeopátiától. Nem tiltani kellene, hanem tudományosan megvizsgálni és ami jó, azt használni! A természetes anyagoknál a mellékhatás elenyésző (legfeljebb allergia léphet fel.)
Téglákkal dobálták meg a rendőröket a tiszt felmentése miatt tiltakozók
Ez az ügy se annyira fekete-fehér, mint amilyennek a sajtó beállítja. Az a 120 kilós néger gyerek kiprovokálta ezt magának. Előtte kirabolt egy dohányboltot és az intézkedő rendőrökre is rátámadt. Bzott a testi erejében, viszont a rendőrök nem hagyták magukat és más megoldást nem láttak a testi erővel szemben. A helyi lakosok meg azonnal rasszizmust kiabáltak és politikai ügyet csináltak belőle.
Onkológiai gyógyszerek: a betegek egy része nagyon rosszul járhat a vaklicittel
@Desischado: Nekem másfél éve kivették a jobb tüdőmet, mert rákos lett. Mikor észre vették, még csak a jobb felső lebeny volt rákos, de mire kivizsgálgatták (mert mindenre várni kellett!) már a teljes jobb tüdőm re átterjedt. Szerencsém volt, hogy a jobb tüdő elvesztésével megállt. Azóta kemózgatnak 3 hetenként, hogy nehogy kiújuljon. Nagy öröm ez nekem. Így legalább élesbe tapasztalom, hogy mennyire toppon van az egészségügy, annak ellenére, hogy Balog úr szerint milliárdokat költenek rá. (Ha mond ez valakinek valamit: PetCT-re 4 helyre lehet menni - Kaposvár, Pest, Debrecen, Kecskemét. Szegeden is van, de oda nem lehet menni, mert ott kísérletek folynak. Ez a CT-nél jóval részletesebb képet ad.) Nem akarok példákat felhozni, hogy másutt hány készülék áll rendelkezésre. Elszomorító. És csadálkozunk a várólistákon.