Kérdés: Lerohant-e valaha a Szovjetunió vagy Oroszország bármilyen országot ok nélkül?Válasz: Természetesen nem. Hogyan is gondolhattad, hogy a Szovjetunió vagy Oroszország minden ok nélkül agressziót hajtott végre? Mindig volt rá okuk. A Szovjetunió 1939-ben Hitlerrel együtt megtámadta…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Bár ez igazából inkább ürügynek látszik,

de az az igazság, hogy OK-a, sőt nyomos oka is volt mindig

A quodlibet.hu „Alex Lyashenko: Lerohant-e valaha a Szovjetunió vagy Oroszország bármilyen országot ok nélkül?” postjában felemlíti az orosz-szovjet vonatkozó csínytevések néhányikát.
A cikk néhány mondata „A megszállt országok népei megpróbáltak kilépni a kommunizmusból, de a Szovjetunió ismét megtámadta őket, mint Magyarországot 1956-ban, Csehszlovákiát 1968-ban. Az agressziók oka? Azokban az országokban az embereket „megmérgezte a kapitalizmus”, megmérgezte az „amerikai propaganda” és meg kellett menteni, gyógyítani őket. A gyógyítás több ezer ember halálát okozta.” igencsak erős áthallással van az éppen folyó
kep.index.hu/1/0/5603/56036/560366/56036641_5e3ac0dac3dbd71ce042f9fd6415aa5b_wm.jpg
banzáj alapelveivel:
„Júniusban lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben, aztán novemberben Washingtonban is, legyőzzük ezt a vágyvezérelt, be-LSD-zett mocsári szörnyet”!! =))
KisTehen
@RonaGyuri: gyurka ... ugye tudod, hogy 1956 leverésében az ukránok is részt vettek
Dr. Proktor
Mindig volt okuk a másik ország lerohanására a van kalapja nincs kalapja elv alapján!
Dr. Proktor
@KisTehen: 68'-ban pedig a magyarok Csehszlovákia lerohanásában!
kereső
Oroszország a téma, és az abban leirtakat vitassátok érvekkel, tényekkel cáfoljátok, hogy nem igy van. Az nem megy ...ezért aztán USA,(ami meg nem is igaz, hiszen Roosevelt elnök gyakorlatilag szabad kezet adott Közép-kelet Európa vonatkozásában Curchillnek és Sztálinnak,), meg CIA, meg azok a gaz ukránok...közben meg köpünk történelmi tényekre is. De legalább negligáljuk azokat, és helyette az átirt történelem a mérvadó- ahogy putyin/az oroszok szája ize parancsolja.
csak úgy....
a ruszkiknak sokáig nem kellett lerohanni senkit, elég volt a vietnámi,koreai,kambodzsai...stb. elvtársaikat meggyözni, hogy gyilkoljanak a kommunista eszme nevében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.