Sziszifusz

Szijjártó Péter: Magyarország véleménye szerint a migráció rossz dolog
A migráció az Európai Unió és így Magyarország szempontjából valóban nemkívánatos, rossz dolog. A Fidesz számára viszont olyan jól jön mint éhes embernek egy falat kenyér. Ez a kérdés kiválóan alkalmas a híveik agyának átmosására, a saját disznóságaik elfedésére.
Úgyhogy Szijjártó ne játssza meg az aggodalmaskodó honatyát, mert amikor nem látja senki, akkor örömtáncot járnak ha történik valami szörnyűség, amivel lehet sorosozni, migránsozni.
Két illetve sok színű aljas társaság.
Bevetné Magyarország ellen a legdurvább fegyvert négy EP-frakció
@durbincs: 14:24
Kedves antipatikus honfitársam, nem tudom hol élsz. Amennyiben Magyarországon, akkor tudhatnád, hogy nálunk hála Istennek, ( nem pedig vezérednek) nincsenek terrorista merényletek. Viszont annál inkább jellemző az a merénylet sorozat amit Orbán Viktor és bandája követ el a magyarok többsége ellen.
Jobban állna neked is ha a erről beszélnél, nem pedig a kormányzati mantrát nyomatnád.
MSZP-s ment neki MSZP-snek a Budapest Park miatt
A Soroksári úton levő Budapest Parkot helyezhetnék a Várkert Bazár területére, a volt Budai Ifjúsági Park helyére. Otta fiatalok, szüleik, nagyszüleik utódjaként, szórakozhatnának úgy mint az egykoriak. A soroksári úti parkolóval pedig az autósok lehetnének elégedettek.
Stefka: "legközelebb Fekete-Győr Andrásék kezében géppisztoly lesz"
Ez a Stefka István egy gerinctelen csiga, vagy csak egy szellemileg leépült demens ex kommunista ?
Felmérés: szükség lenne a nyugdíjasok munkájára és tapasztalatára
@Pálinkás Pál: 13:15
Ha csak ők lennének bajban, nem bánná rajtuk kívül senki sem. Sajnos egész Magyarország sorvadozik , többek közt a kivándorlás miatt is.
Kubatov: a másfél millió aláírás a függetlenség melletti kiállás bizonyítéka
Kubatov is azt mond amit akar. Hazudhat is.
Saját maguk számolják a visszaérkezett leveleket.
Miután megszámolták 10-el beszorozzák az eredményt és közlik a fergeteges sikert.
" Hiszi a piszi, hülye aki elhiszi "
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
A fiatalok kivándorlása sokkal veszély az ország jövőjére, mint bármi más, amit az emberek agyát átmosva, Orbánék mantráznak.
Ha ez így megy tovább Magyarországon az öregek, a közmunkások és a Fideszes potentátok maradnak.
Gyurcsány óriási konteót adott el Orbán titkos svájci bankszámlájáról
@wagabund: 11:13
"... Altus kft. miatt kell visszafizetni18 milliárd forintot az unijó kasszájába "
Szerintem nem minden az, aminek első pillanatban látszik.

Mi van a metró pénzekkel? Amilyen nagy "balhénak" mutatta a Fidesz potentátok hada eleinte, mostanra olyan nagy csend lett az ügy környékén.
Gyurcsány óriási konteót adott el Orbán titkos svájci bankszámlájáról
@rdos: 10:53
A piszkos pénznek külföldön van a helye. Ez így volt régen is és ez így lehet most is.
Azt, hogy Gyurcsány igazat állít vagy csak blöfföl nem tudom.
Mindenesetre Orbán Viktor vagyonbevallása számomra hiteltelen. Tuti, hogy nagyságrendekkel nagyobb vagyonnal rendelkezik mint amit elismer. Ezt nyilván okkal titkolja.
" Azt meg mibű ?" -- Találgass !
Rengeteg hadieszközt vásárolt az Országgyűlési Őrség, pedig még soha nem kellett fegyvert használniuk
Egyszer ha kiderül az a rengeteg aljasság amit elkövettek, az esetlegesen tettlegességbe forduló népharag ellen fel kell készülni.
A TASZ munkatársai videóban üzentek a megverésükre buzdító Bayer Zsoltnak
Ez a Bayer addig erősködik mígnem az emberére talál, és az jól ellátja a baját. Azt teszi vele, amit ő ígér másoknak.
Orbán: a bizalom jele, hogy egymillióan töltötték ki a nemzeti konzultációt
Kontroll nélkül, azt mond amit akar. Ő hozzájuk érkeznek vissza az kitöltött lapok, azokat ők olvassák el és ők számolják meg. Állításukat van aki becs. szóra elhiszi, de a legtöbbünk nem.
Tódulnak a magyar diákok külföldre, és kérdés, vissza lehet-e csábítani őket
@Csizmás Kond: 12:01
"van aki csak szocializmusban tud gondolkodni..."
Igen, van. Az emberek sok félék.
Azonban van olyan is aki KISZ titkárként egykor a szocializmust istenítette, majd liberálisként rendszer váltott, és most pedig illiberálisként osztja az "észt" egész Európának. Az ilyen köpönyeg forgató ember nem a haza, hanem a saját egyéni érdekeit szolgálja. A bizonyítás vágya a hatalom mindenáron történő birtoklásában és a minél nagy anyagi haszonszerzésben tud gondolkodni és tevékenykedni.
Tódulnak a magyar diákok külföldre, és kérdés, vissza lehet-e csábítani őket
@Csizmás Kond: 09:42
Igen, igen, ezekből a fiatalokból hiányzik a nemzeti érzelem. Ahelyett, hogy itthon építenék a hazát a vezér által meghatározott módon, inkább elmennek a több pénz, a nagyobb jólét, és a nyitottabb világ megismerésének reményében.
Nem értem miért nem hiányzik nekik az illiberális dogmatizmus, az a semmit, vagy csak hanyatlást sejtető jövőkép amit Orbán Viktor vetít eléjük.
Tódulnak a magyar diákok külföldre, és kérdés, vissza lehet-e csábítani őket
@Csizmás Kond: 09:21
Azért nem tanulnak a CEU-n mert Orbán Viktor feltett szándéka, hogy azokat az iskolákat melyek másféle gondolkodásra nevelhet, elsorvasztja, kivégzi.
Felhívom a figyelmedet, ha eddig nem vetted volna észre, az a fiatal aki teheti, menekül Magyarországról. Ez az igazán nagy baj !!! A kormánynak ezzel kéne foglalkoznia nem olyan piszlicsáré ügyekkel mint például a Heineken vörös csillag, vagy hasonló baromságok.
Listázták a Moszkvában végzett fideszeseket, vizsgálnák a Paks-miniszter múltját
Vizsgálhatják, megállapíthatják a kommunista gyanús múltat, ismertethetik az eredményt nem jelent semmit.
Ez az LMP-s akció is, a korrupció infójához hasonlóan, következmények nélküli. "Falra hányt borsó"-ként semmit sem változtat az állapotokon.
Semjén Zsolt új adót vetne ki a kutyatartókra
@Peller Anikó: 16:11
Szerintem is a kötelezően előírt, kutyákba történő csippek beültetése lehetővé tette a kutyák nyilvántartását és a későbbi adók kiszabását.
Ez az adó is a rezsicsökkentést szolgálja.
Az idős nyugdíjasok tisztességgel fizetni fognak, de kíváncsi leszek a cigány telepeken levő kutyasereg gazdáit hogy adóztatják meg.
Nemcsak a Rolex miatt nem stimmel Botka László vagyonnyilatkozata
@papa.49: 07:18
Fidesz megmondói, az évek során, alaptalan vádaskodással, nagyon sok embert karakter gyilkoltak. Ez már kezd unalmassá, hatástalanná válni.
Disznóságaik árnyékában ez a módszerrel egyre ritkábban érik el a kívánt hatást. Az emberek nagy része jobban felháborodik Pl. Mészáros L. tisztességtelen, viharos gyorsaságú vagyonosodásán, vagy a letelepedési kötvények alvilági módszerekkel történő értékesítésén.
Habony Á. módszerei felett eljárt az idő. Új időkben, új szelek fújdogálnak.
Stadler József szívszorító üzenetben kér segítséget a néptől
Stadler úr, stadion ügyben segítségért forduljon szeretett vezérünkhöz, Orbán Viktorhoz. Mint köztudott, ő lelkes híve a stadion ügyek megoldásának. Tegyen hűség esküt, átkozza el Soros Györgyöt, meglátja a siker garantált lesz.
A Momentum indul a 2018-as országgyűlési választáson
Nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy ezek a Momentumos fiatalemberek csupán a saját politikusi karrierjüket alapozzák meg.
Kihasználva a magyarok változás iránti vágyát, ügyes hullámlovasként tűntek fel, némileg emlékeztetve az egykori Orbán Viktorra.
Az sem tiszta előttem, hogy a tegnapi demonstráció technikai feltételeit milyen anyagi forrásokból teremtették elő. Kérdés, hogy ki támogatja őket ?
Tartok attól, hogy nem minden az, aminek az első időszakban látszik.
Meghalt Usztics Mátyás
@Szeparepa2: 16:50
Halottakról vagy jót, vagy semmit !
Felfüggeszthetik Magyarországon a Norvég Civil Alap működését
@Béla333: 11:34
Orbán és bandája nem tudja elviselni azt, hogy Magyarországon tőlük anyagi és politika szempontból független szervezetek működjenek. A független szervezetek létezése számukra veszélyt jelent.
Egy autokrata miniszterelnök vezette, illiberális politikát folytató országban, az uralkodó elit számára veszélyesek lehetnek az ilyen Norvég Civil Alap félék is. Ezért el is üldözik ezeket.
Nem kapnak enni a kiskunhalasi menekültek, helyiek segítenek rajtuk
Az éhség nagy úr. Az éhes ember olyant is megtesz amit normál helyzetben nem tenne meg. Orbán csahosai arra játszanak, hogy ezek a menekültek élelem szerzés miatt előbb utóbb bűncselekmény elkövetésére kényszerüljenek. Akkor pedig a Fideszes felületek nagybetűs címmel ordítják, hogy a Soros migránsai mit tettek. Ki van ez találva.
Ki az a Soros György?
@1magyar: 13:03
Aki egy gazdag csoport és a saját érdekeit rá akarja kényszeríteni, először beetető ,később fenyegető módszerekkel Magyarországra és egy egész kontinensre.
Na... ki lehet az ? Ne csak Soros Györgyre gondolj . Megsúgom: Orbán Viktor

Soros György 87 éves . Emberi számítás szerint, túl hosszú ideig, már nem töltheti be azt a szerepet amit Orbán és társai neki tulajdonítanak. Mi történik utána ? Ki lesz a következő ellenség ? Kit kell beállítani a helyére utódként, aki alkalmas a disznóságokról történő figyelem elterelésre, agymosásra ?
Gyurcsány Ferenc klasszikus blöfföt próbált megjátszani, de nem vették komolyan
@Klubtag: 09:44
Igazad van.
Gyurcsány a legaktívabb korszakában sem ártott annyit a magyar embereknek, mint Orbán Viktor miniszterelnökségeinek legtétlenebb szakaszaiban.
Egyébként úgy vélem mindketten a múlt emberei, lejárt a szavatosságuk.
Gyurcsány Ferenc klasszikus blöfföt próbált megjátszani, de nem vették komolyan
@Szókrakész: 09:15
Orbán Viktornak eljárást kellene kezdeményeznie Gyurcsány ellen, mivel az általa felhozott állítások alkalmasak lehetnek arra, hogy az ő jó hírnevén (?), becsületén (?) csorbát ejtsenek.
Gyurcsány Ferenc klasszikus blöfföt próbált megjátszani, de nem vették komolyan
@Szókrakész: 08:20
Hamis vád ? Igen ? Mikor indul a büntető eljárás ?
Ja..., akkor fennállna a veszélye annak, hogy esetleg Gyurcsány mégiscsak rendelkezik terhelő adatokkal ?
Orbán úgy látszik megfogadja népi tanácsot, hogy : "Akinek vaj van a fején ne álljon a napra."

Egyébként Gyurcsányt nem tartom a jövő emberének, de úgy gondolom, jól teszi, hogy Orbánt hergeli. Akár valós adatokkal, akár csak blöffölve.
Magomed hontalan, és a titkosszolgálat is figyeli
Magomed Daszajevet a titkosszolgálat annyira titkosan figyeli, hogy ezt most már mindenki tudhatja.