Sziszifusz

Orbán: új nemzeti konzultáció jön a koronavírusról
Jó, jó ...de valamit pótolni kellene !
Mi van a márciusra ígért, kártérítésekkel kapcsolatos konzultációval ? Jaaaa.. , a vírus miatt elmaradt.
Most, hogy a vírussal kapcsolatos intézkedésekről kérdeznek, egyben a márciusi konzultációt is pótolhatnák. Követelem, hogy konzultáljunk a kártérítésekről is.
Úgy hiányzik egy kis konzultáció. Már majdnem bele betegedtem, hogy nem konzultálhatok kormánnyal. Most végre megkönnyebbül a lelkem, mert végre kiderülhet az, amit már titokban kiderítettek, magyar emberek 99,9 %-a helyesli amit a kormány tesz. A bizonyosság megnyugtathat.
"Hajrá Magyarország, hajrá magyarok".
Karácsony Gergely három hete vár erre, Érd polgármestere viszont megkapta a vírusadatokat Müller Cecíliától
@Shikari: 16:47
Ha úgy van ahogy állítod, akkor az Operatív Törzs előtt ott a lehetőség, hazudtolják meg "Karigerit". A levélnek az irattárban található (?) másolatát mutassák fel, illetve a levélküldemény feladását bizonyító postai térti vevényt mutassák fel .
Amennyiben ezt nem tudják megtenni, az azt jelenti, hogy megint hazudnak.
A Fidesz kéri a kormányt, hogy tegyen további lépéseket az egyszer használatos műanyagok betiltásáért – videó
@csipetke: 15:40
Nem lehet betiltani az egyszer használatos műanyagok gyártását, mert azzal "haza vágnák" a fideszes potentátokhoz kapcsolódó soltvadkerti "műanyag fővárost" .
Orbán még májusban visszaadja a teljhatalmat?
@Shikari: 11:48
Nincs rezsi emelés az igaz. Rezsi csökkentés sincs, annak ellenére, hogy a kőolaj a földgáz világpiaci ára mélyrepülésben van már egy pár éve.
Egyébként pedig az élelmiszer árak az egekben. Egyre jobban él az aki... mi átlagemberek nem.
Közteres ütötte meg az MSZP-s aktivista segítőjét
@Shikari: 11:44
Számodra vonzó a kínai vagy arab rendszer ? Háááát ...
Orbán még májusban visszaadja a teljhatalmat?
@Shikari: 11:22
Mielőtt vádaskodsz, gondolj a forint-euró viszonyának alakulására. Jól mutatja a gazdaság "rendbehozását" .
Közteres ütötte meg az MSZP-s aktivista segítőjét
@Shikari: 11:2

Na...ne...már !
Az akasztás egy kicsit már túlzás, nem gondolod ?
Még mindig a Fletózásnál tartasz ? Ez már szinte beteges. Ő a múlt embere, régen lejárt a szavatossága, ugyan úgy mint a "kárpátok géniuszának", Orbán Viktornak. Mindketten a múlt emberei, akik megbüdösödtek. Gyurcsányon kívül, vannak más ellenzékiek akiktől jobban tarthatnátok.
Orbán még májusban visszaadja a teljhatalmat?
@Shikari: 09:29
Azért az is említésre méltó, hogy ki adósítja el Magyarországot a paksi beruházás kapcsán az oroszoknak, a Budapest-Belgrád vasút kapcsán a kínaiaknak. Ezt az, adósságot még az unokáink is fizetni fogják, pedig annak semmi hasznát sem fogják élvezni. Az csak a Fidesz potentátok érdekét szolgálja.
Álságos egy dolog az, amikor valaki a máséban a szálkát is kifogásolja, sajátjában pedig a gerendát sem tesz szóvá.
Közteres ütötte meg az MSZP-s aktivista segítőjét
@Shikari: 09:27
Akkor amikor a 2006-o események történtek, a törő, zúzó, gyújtogató, fosztogató tömeg oszlatása előtt minden alkalommal, többszörösen megtörtént a felszólítás az ott levők távozására. Aki nem tett eleget a rendőri felszólításoknak, felvállalta a kockázatát az esetlegesen sérüléssel is járó a tömegoszlatásnak. Minden sérült saját magának köszönheti azt amit kapott.
Amikor oszlatás van, akkor nincs lehetőség válogatni a bámészkodók és a rendőrökre támadó, "szabadságharcosok" közt.
Panasznak helye nincs.
Ez a dolog a világon mindenütt így zajlik.
A túlbuzgó rendőrség a gyulai "rémhírterjesztés" ügyében is kudarcot vallott
@Béla333: 16:48
Mi történne, ha leszerelnének azok a rendőrök akik nem értenek egyet a jelenlegi kormánnyal ? A mostani igen komoly létszám hiány még nagyobb lenne és ez már a bűnügyi helyzetre, a közrendre és a közlekedés biztonságára is komoly veszélyt jelenhetne. Ezt te sem kívánhatod.
Egyébként hallottam róla, hogy a rendőrök nagy része, alacsony fizetésük és az egyéb körülmények miatt is, nem Fidesz párti.
A túlbuzgó rendőrség a gyulai "rémhírterjesztés" ügyében is kudarcot vallott
@Béla333: 16:25
Utasításra intézkedtek ez tuti. Miután kényesé vált a kérdés a nemzetközi helyzet miatt , az utasítást adó visszavonulót fújt. A rendőrök pedig szó nélkül kénytelen felvállalni a hozzá nemértés látszatát, valamin az esetleg kártérítések kifizetését.
Ez az eset olyan mint amikor más ...ával verik a csalánt.
Orbán még májusban visszaadja a teljhatalmat?
@simmering73: 13:48
Azon kívül, hogy az EU erős nyomást gyakorolhatott a színfalak mögött a kormányra, a határidő nélkül rendkívüli felhatalmazás miatt, Vörös Imre professzor, volt alkotmány bíró rávilágított annak súlyosan alkotmány, boccs. alaptörvényt sértő mivoltára is. Nem a határidő nélküliség a fő baj .
Orbán, mielőtt a nagyobb beégésre sor kerülne, inkább visszavonulót fúj. Nemhiába, a muszáj az muszáj. Még egy pár ilyen visszavonulás és a vezérre felkerülhet még a muszáj kabát is.
Merkely Béla romba döntötte az egész ellenzéket: A fél világ Magyarországra irigykedik
Vezérünk olyan önfeláldozó, hogy magyarmentő munkája miatt, nem ment Európai Parlamentbe, pedig szeretett volna.
Hála neki amiért nem tette, mert így sikerült Magyarországot megmentenie, a pusztító vírustól. Nélküle aratna a halál, de ennek a szent embernek köszönhetően , a vírus pusztul nem a magyar.
Karácsony nem érti a kormány hezitálását és bizonytalankodását a kijárási korlátozások ügyében
@Shikari: 10:06
Negyedjére, az ország lakosságának negyede választotta meg ezt a kormány. Ebből az arányból nem kevés ügyeskedéssel 2/3-os többséghez jutott a Fidesz. Ez van.
Én eljutottam arra a szintre, hogy már nem tartom kívánatosnak a 2022-es kormányváltást. Az a véleményem, hogy ha a következő választáson elbukna a Fidesz, akkor az új kormányt pár hónap alatt, a meglevő "időzített bombák" berobbantásával, és a már ismert módszerekkel történő aknamunkával, pár hónap alatt megbuktatnák.
Nincs más esély a változásra, csak a kivárás. Ki kell várni amíg a Fidesz lerombolja saját magát. Ez előbb utóbb borítékolhatóan be fog következni. Minden diktátor egyszer megbukik. Remélem megéljük.
Karácsony nem érti a kormány hezitálását és bizonytalankodását a kijárási korlátozások ügyében
@Shikari: 09:44
Igen !A kormány vigye szakszerűen az ügyeket. Ne vigyen politikát azokba az ügyekbe amelyek csak szakmaiságot kívánnak.
Orbán ne használja fel ugyan arra a célra a vírus járványt mint amire felhasználta a migráns inváziót. Nem kell a magyaroknak a rémület keltés, az agymosás, az ellenzéki személyek karakter rombolása, a társadalom megosztása. Nincs szükség arra, hogy magyar a magyarnak ellensége legyen. Végre legyen már nyugalom és béke ebben az országban.
Igaz, "Álmodik a nyomor", mert amíg az ország miniszter elnökének lételeme a megosztás és gyűlölet keltés, addig nem lesz nyugalom Magyarországon.
Karácsony nem érti a kormány hezitálását és bizonytalankodását a kijárási korlátozások ügyében
@Shikari: 08:45
A járvány kezeléssel kapcsolatos össze intézkedés, beteg ellátási és védelmi eszközökkel kapcsolatos feladatok ellátása a mindenkori kormányt terheli.
A felelősség jelen esetben miniszterelnöké, Orbán Viktoré. Kár itt terelni arról hogy kinek mi felel vagy nem felel meg. A járványügyi feladatok feladat teljesítése egyértelműen a kormányra hárul.
Az önkormányzatok, normál esetben, szakemberek által vezérelt, központi irányítás szerint teszik a dolgukat.
Végrehajtják a kapott feladatokat.
Orbán a főparancsnok, rajta múlik minden, ebben a járvány elleni háborúban. A korlátlan hatalommal történt felruházása miatt minden sikerért és a sikertelenségért egyaránt övé a felelősség. Ezt nem tudja elhárítani magáról, hiába is igyekszik.
Karácsony nem érti a kormány hezitálását és bizonytalankodását a kijárási korlátozások ügyében
@Shikari: 08:18
Egy a lényeg, Orbán Viktor bizonyos dolgokban nem hezitál, de most, mint egy forró krumplit, oda dobja a döntést KARÁCSONY GERGELYnek .
Vigye el ő balhét, ha nem jól sülne el a dolog.
Pedig, hát az összes körülmények ismeretében, neki kéne döntenie budapesti karantén intézkedések enyhítésérő, vagy fenntartásáról. Egyértelmű igen vagy nem válasz volna a korrekt.
Ezt kéne tennie, mert a járványhelyzet kezeléséből adódó feladatok miatti elfoglaltságára hivatkozva, az Európai Parlamentbe történt meghívásának sem tesz eleget. Inkább az egyik csicskáját küldené el maga helyett, a sallerokat felvenni.
Kovács Zoltán államtitkár Karácsonyt okolja az idősotthonok áldozatai miatt
@ómió: 13:49
Igazolódni látszik a régi mondás miszerint : " Si tacuisses philosophus mansisses ".

A Fidesz fanok dogmatikus hozzáállása, olyan mint a tiéd is. Egykoron a Rákos idején, illetve Kádár korszak elején az egykori pártkádereké volt hasonló. Nem tűr ellentmondást, jogos kritikát sem visel el, a másféle világlátást nem tűri meg. A jelmondat újból érvényes, miszerint :" Aki nincs velünk az ellenünk van". Az ilyen hozzáállás miatt magyar a magyarnak ellenségévé válik.
Ez már katasztrófa !
Kovács Zoltán államtitkár Karácsonyt okolja az idősotthonok áldozatai miatt
@ómió: 11:35

Nincs kórház bezárás az igaz, de nem sokára lesz. Mit gondolsz mire megy ki a kórházi férőhelyek 36.000-es gyorsított, embertelen módszerekkel, kb. 36 szoros túlbecsléssel történő, vírus helyzettel indokolt, kiürítése ?
Megmondom. A kiürített helyek nagy része megszüntetésre kerül ! Ez előre borítékolható.

Kár itt ragozni a dolgokat, a járványhelyzet kezeléséért az egész országban, minden intézményben, a mindenkori kormány a felelős. Az első perctől kezdve az ő kötelessége lett volna: a védőeszközökkel történő ellátás, a folyamatos tesztelés, és a szakszerű intézkedések ellenőrzése.
A Pesti úti idősek otthonában kialakult helyzet sem jött volna létre ha az oda a kórházakból vissza vitt öregeket a visszavitel előtt tesztelték volna.
Erre nem került sor, az illetékesek megtagadták annak ellenére, hogy ezt az önkormányzat és az otthon részéről, több alkalommal is szóban és írásban is kérték.
A többi betegséggel sújtott idősek otthonáról miért nem szól a fáma ? Azért mert ott nem az ellenzékieket lehet b...szogatni.
Egy szó mint száz, az egész cirkusz arra megy ki, hogy Karácsony Gergelyt lejárassák. Magam részéről le is zárom a témát, mivel téged meggyőzni nem lehet.
Kovács Zoltán államtitkár Karácsonyt okolja az idősotthonok áldozatai miatt
@ómió: 09:12
Magyarország "főnöke" Orbán Viktor. Mivel ő a főnök ő felel az itteni állapotokért. Az ő felel mindenért amit az alárendeltjei tesznek vagy nem tesznek. Ezért ö a felelős sok ember, normál esetben elkerülhető, haláláért is.
Egyébként pedig Skultéti Fidesz kötődése miatt védettséget élvez, ezért az ő felelőssége fel sem merül.
Amit Karácsony Gergellyel művelnek a potentátok, az már kezd kontraproduktívvá válni. Minél többet támadják annál inkább erősödik. Hajrá csak így tovább.
Kovács Zoltán államtitkár Karácsonyt okolja az idősotthonok áldozatai miatt
@Shikari: 16:37
Rájöttél ?
Valamikor régen, úgy 10-15 évvel ezelőtt még talán még európai pártnak lehetett nevezni a Fideszt. Mostanra megváltozott a helyzet. Az akkori és a mostani párt közt ég és föld a különbség. Nézd vissza az akkor megnyilatkozásokat, hasonlítsd össze a maiakkal és értelmezd. Jól láthatóan nyoma sincs annak a szimpatikus politikai világképnek amit akkor mutattak.
Megromlottak, lejárt a szavatosságuk. Eltűntek a régi tisztességes potentátok ( Pokorni, Navracsics, Ángyán, Illés stb. ) nem birták gyomorral.J
Helyettük jöttek a percemberek, a gátlástalan tolvajok és az agymosottak jelentek meg. Orbánnak rájuk van szüksége.
Kovács Zoltán államtitkár Karácsonyt okolja az idősotthonok áldozatai miatt
@Shikari: 15:38
" Az nevet aki utoljára nevet."
A Fidesz lehet, hogy itthon még egy-két csatát megnyer, de a magyarok és az európaiak elleni háborúját biztosan el fogja bukni.
Megjósolható, hogy az ilyen agyament országrabló politika magában hordja a csúfos bukás bekövetkeztét.
Egyébként pedig az a szólás is igaz hogy: " Mindig az erősebb kutya ba...szik." A világ politikában, Orbán szava olyan, mint amikor köhög a bolha. Nincs jelentősége amit mond. " A pincsi kutya ugat a karaván halad ".
Kovács Zoltán államtitkár Karácsonyt okolja az idősotthonok áldozatai miatt
@Shikari: 14:48
Sajnos még korai az időpont, de a remény ettől még érthető.
Sajnos Orbán és bandája most még uralja a fanatikus agymosottak seregét, ám ha nem is ezen a nyáron de egyszer mindenképp eljön a megvilágosodás, akkor lesz majd fordulat, és elszámoltatás Magyarországon. Ez elkerülhetetlen lesz.
Akkor lesz aktuális a régi-régi Karádi Katalin sláger mi szerint : " Hiába menekülsz, hiába futsz. A sorsod elől elfutni úgysem tudsz."
Kovács Zoltán államtitkár Karácsonyt okolja az idősotthonok áldozatai miatt
@Shikari: 10:45
A nemzet "ellenségi koalíció" a Fidesz-KDNP.
Egyébként semmi sem tart örökké, így ez az országromboló ámokfutás is egyszer véget ér és akkor jön a büntetőjogi és politikai felelősségre vonás. Legalább is azokkal szemben akik addigra, a lopott vagyonnal, el nem menekülnek ismeretlen helyre, a süllyedő hajóról.
Kovács Zoltán államtitkár Karácsonyt okolja az idősotthonok áldozatai miatt
@Shikari: 09:55
Örülők, hogy egyet értünk. Az összes nemzetellenes, tolvajnak, mocskos ex komcsinak aki a jelenlegi hatalomba beépült és ott potentátként , az ország lerablásában szerepet vállal, mindnek börtönben a helye.
Ezek Isten nevét emlegetve szétlopják az országot, a népet alattvalóként kezelve, csak a saját érdeküket előtérbe helyezve, a sátánt szolgálják.
Kovács Zoltán államtitkár Karácsonyt okolja az idősotthonok áldozatai miatt
@ómió: 09:03
Csak hogy tudd!!
A szóban forgó időotthon vezetője Skultéti József. Az intézményben történtekkel kapcsolatban az róla nem szól a fáma. pedig az első kérdéseket hozzá kellene intézni. Ez nem történt meg.
Ebből is látszik hogy ebben az esetben is Karácsony Gergely karaktert gyilkossága történik.
Kovács Zoltán államtitkár Karácsonyt okolja az idősotthonok áldozatai miatt
@Shikari: 06:48
Remélem, hogy azok kerülnek börtönbe akik felelősek, a magatehetetlen súlyos betegek korházból történő kidobásáért és haláláért. Valamint azok akik az egészségügyet lebénították, az ellátatlanság miatt, emberek sokaságának elkerülhető halálát okozták. Lehet, hogy azok száma akik a vírus miatti intézkedések miatt elhunytak, nagyobb mint akik ténylegesen a vírusfertőzés miatt haltak meg.
Novák Katalin: soha nem látott méretű lejárató kampány indult el Magyarország ellen
Ez az ! Csak így tovább !
Ne hagyjátok, hogy a fejetekre sza...rjanak, van nektek szátok is.
Nézőpont Intézet: Nőtt a Fidesz támogatottsága
@solidedge: 10:30
Nem mondható el, hogy a Fidesz a kedvencem, ennek ellenére ha a Nézőpont kérdezne róluk, akkor ezt a pártot lelkesen éltetném. Lehet, hogy sokan vannak így ezzel a megkérdezettek közül. Már csak azért is, mert hadd higgye Orbán és csapata, hogy milyen népszerű .