Sziszifusz

Ezrével jutnak hamis magyar személyazonossághoz ukrajnai csalók
Az unió elleni harc egyik módszere lehet az is ha alvilági, bűnöző, ukránokat szabadítanak hamis
személyi azonosság megadásával, az Európai Unió országaira.
Ugyan úgy ahogy ellenőrzés nélkül adták ki gyanús orosz alakoknak a vízumokat.
Botka: Gyurcsány hazudott, tehertétel, Orbánnal együtt el kell tűnnie
@Peller Anikó: 17:33
Régóta látható, hogy Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc a múlt emberei. Eljárt az idő felettük, lejárt a szavatosságuk. Mindketten beírták a nevüket Magyarország történetébe, céljukat elérték. Itt az idő a távozásra, helyet adva azoknak akik fiatalok és tiszták ezért alkalmasabbak az ország dolgainak rendbetételére.
Sínen a népszavazás: 266 151 aláírást adott le a Momentum
"Na most ugrik a majom a vízbe."
Ugyan mi lesz a Fidesz reakció erre a sikeres lázadás jellegű aláírás gyűjtésre ?
Sejtem, hogy ezt mindenképp el fogják bagatellizálni és valamilyen óriási figyelemelterelő akciót indítanak.
Botka László az igazságos államról és Orbán fő bűneiről
@magyarbakancs: 10:34
Az előző kormányok regnálása idején is rosszul mentek a dolgok, ez igaz, de a mostaniak nagyságrendekkel nagyobb bűnöket követtek és követnek el.
Nem kötődök egyik párhoz sem, un. "haspárti" vagyok. Viszont a Fidesz politikusainak nagy részét minden eddigitől rafináltabb, elvetemültebb, gátlástalanabb, rablóbandának tartom.
Úgy vagyok vele, hogy jöjjön bárki más, csak ezek tűnjenek el Magyarország éléről.
Még azt is el tudom képzelni, hogy egyszer, ennek a pártnak a belső, csendes ellenzéke puccsolja meg Orbán Viktor kormányát.
Botka László az igazságos államról és Orbán fő bűneiről
@magyarbakancs: 10:18
Úgy érzed igazad van ?
Nincs szükség változásra ? Nincs szükség másra, csak a most regnáló, rabló, fosztogató Fideszre és az Orbán Viktorra ?
Háááát ... Nem ! Nem ! Nem !
Érveid kopottak és hamisak. Nyisd már ki a szemed, és nézz kőrbe az országban ! Megláthatod azt a nyomort amit a Fidesz plakátjai eltakarnak.
Videó: Balhé a Jogászbálon
" Megöl a disznófejű Nagyúr,
Éreztem, megöl, ha hagyom
Vigyorgott rám és ült meredten:
Az aranyon ült, az aranyon
Éreztem, megöl, ha hagyom "
Márkaszövetség: Mást szeretnek, ezért mást kapnak a magyarok a multiktól
A magyarok azért kapják a sz...rt, mert azt szeretik, lásd a jelenlegi helyzetet. Orbán és bandája, nem hiába első a biztos pártválasztók körében. Mazoista nép vagyunk.
Pharaon már az első vízumigénylésbe beleírta, hogy találkozni fog Orbán Viktorral
Jobb helyeken ilyenkor már ilyentől kisebb dolgok miatt is... "fejek a porba hullanak".
Magyarországon nem.
A Momentum Mozgalom és a NOlimpia
@Csizmás Kond: 09:46
" ... az olimpia pedig a haladás a fejlettség a műveltség része ... aki ellenzi az maradi. "
Ez így igaz, akkor is ha az olimpiát nem Budapesten rendezik.
Az eseményekre az átlagpolgár nem tud elmenni, mert nincs pénze a belépők megvásárlására. A TV-n nézi az versenyeket. Úgyhogy ebből a szempontból tök mindegy, hogy Párizs vagy Budapest a helyszín.
Abból a szempontból, hogy mennyi pénzt lopnak el a költségvetésből viszont egyáltalán nem mindegy.
Kérdésem hozzád: Mennyi lehet a részesedésed a megdézsmált olimpiai költségekből ?
72 évesen már nem akar a színpadon bohóckodni Szombathy Gyula
Hát igen. Van aki tudja, mikor jött el az idő amikor már abba kell hagyni .
Sok kellemes percet szerzett nekünk művész úr, köszönjük.
Ma délután évet értékel Orbán Viktor
@Pergető: 11:45
Korábban amikor még nem szerveztek az ellenzékiek füttykoncertet, akkor is hasonló volt a helyzet mint a mostani. Pl. a múzeumkerti márc. 15-ei ünnepségeken.
Érdekes módon a korábbi miniszterelnökök nem voltak így elszigetelve az átlagemberektől.
Egy biztos, amikor Orbán közterületen szónokol, ketten vannak a pódiumon: ő meg a majré.
Ma délután évet értékel Orbán Viktor
@Pergető: 11:18
Annyira népszerű Orbán Viktor, hogy egy közterületen megtartott évértékelőjénél csak meghatározott személyek jelenhetnek meg. ( esetleg a korábban alkalmazott bértapsolók)
Az esemény közelébe hívatlanul, még a madár sem juthat be. A helyszíntől több száz méter távolságban lezárják a területet. Mert Orbánról nem mondhatja el senki sem, hogy gyáva. Sőt mindenki láthatja, hogy milyen bátor.
Ma délután évet értékel Orbán Viktor
@Pergető: 11:08
" 2018-ban lehet 4/5 lesz a Fidesz nyerése! "
Én jobba mondok. Miután ismét változtatnak a választási törvényeken, továbbá módosítják a választási körzeteket, elfoglalják a sajtót, kisajátítják a hirdetési felületeket, lesz itt még 99,8 százalékos Fidesz győzelem is. Csak így tovább, előre a Lenini akarom mondani Putyini úton.
Hová tűnik a befizetett járulékunk? A szlovák belügyminisztérium sem ismeri azt a felvidéki szervezetet, aminek 220 milliót adtak Lázárék
A Fidesz, a magyarországi civilszervezeteket rákényszeríti arra, hogy a külföldről kapott támogatásokat , melyek meghaladják a működési költségeik 10 %-át, tegyék nyilvánossá.
Bezzeg, amikor a befizetett adóforintjaikból adnak 220 millió forintot, egy nyilvánosság előtt ismeretlen külföldi szervezetnek, az rendben van.
Állítólag, a magyar civilszervezeteket azért támogatják külföldről, hogy azok a kormány ellen dolgozzanak. Mert Soros György egy gonosz ember.
A magyar kormány miért támogat külföldi civilszervezeteket ? Vagy nem is támogat senkit, ez is csak egy kifizetési forma ?
Öngyilkosságot kísérelt meg Sándor Mária, a fekete ruhás nővér
@Pergető: 13:00
Lázadásnak gondolod Sándor Mária tevékenységét. Nem volt az.
Ő nem vett részt tömeg zavargásban, nem akart kormányt dönteni, ő "csak" az egészségügy jobbítását szerette volna. Eltiporták, mert igaza volt, amikor az általad is ismert, áldatlan állapotokról beszélt és változást kért .
Szerencsétek, hogy nem halt bele az öngyilkossági próbálkozásba, mert akkor mártírrá válhatott volna. A mártírok példája pedig haragot gerjeszthet.
Súlyos visszaélések voltak a moszkvai magyar konzulátuson
@Pergető: 09:40
Mindkét dolog veszélyt jelent a társadalomra. A különbség abban rejlik, hogy amíg a migráns probléma külső okok miatt jött létre, addig ezt a vízum "balhét" kormányunk emberei követték el.
Ki tudja milyen magasabb szintű vezető jóváhagyásával, esetleg utasítására.
Súlyos visszaélések voltak a moszkvai magyar konzulátuson
@Pergető: 09:22
Itt most nem a migránsokról van szó. Róluk korábban már épp elég sokat és sokszor beszéltek, pró és kontra. Figyelem terelésnek kiválóan bevált .
Itt most a Fideszes potentátok egyik disznóságáról van szó, amiről eddig hallgattak mint a sír. Nem kell erről is terelni a szót.
Súlyos visszaélések voltak a moszkvai magyar konzulátuson
@Pergető: 08:24
Úgy gondolod, ebben a dologban minden rendben van ?
Az lehet, hogy egy orosz sem követett el terror cselekményt, de azt nem tudni hány kemény bűnöző jöhetett így be Európába. Bizonyára elég sok.
A vízumot azok kénytelenek ilyen illegális módon beszerezni, akiknek legálisan esélyük sincs erre. Tehát ezen a beutazóknak igen nagy a bűnügyi kockázata.
Súlyos visszaélések voltak a moszkvai magyar konzulátuson
Erről a Fideszes bandáról el lehet mondani, hogy kevés kivételtől eltekintve, minden tagja velejéig romlott.
Szippantóskocsi után most rendőrsorfallal szívatták az Együtt aláírásgyűjtőit
@namihami: 01:01
Ne csodálkozz ! A Fidesz, a hazai viszonyokhoz képest, nagyon jól megfizeti a rendőröket, ezért elvárja tőlük a maximális lojalitást. Megtudtam, hogy egy érettségivel és az alapfokú rendőriskolával rendelkező, pár éve dolgozó járőr nettó 200 ezer forint felett keres. Aki már feljebb avanzsált, például irodai munkát végez már 300 ezer forint feletti a nettója.
Felmerül a kérdés, hogy például az orvosok és más egészségügyi dolgozók, miért keresnek olyan megalázóan keveset. Lehet, hogy azért mert nem egy erőszak szervezet tagjai, és adott esetben nem képesek leverni az Orbán kormány elleni lázadásokat ??
Kerék-Bárczynak igaza volt Gyurcsány-ügyben
Gyurcsány Ferenc túlságosan is megosztó személyiség. Ha valóban ő is, az Orbán kormány leváltását akarja, akkor meg kell hoznia a nehéz döntést és háttérbe húzódik.

Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc szavatossága mára már lejárt, megromlottak.
Épp ideje lenne annak, hogy távozzanak a közéletből.
Adjanak helyet a feltörekvő nemzedéknek, azoknak akik tiszta értelemmel és érzelemmel jó irányba vezethetik Magyarországot.
110 ezer aláírás gyűlt össze az olimpiás népszavazáshoz
@Pergető: 13:12
Nem tudom hol élsz, de téves a meggyőződésed. A te Orbánista beltenyészetedben lehet, hogy mindenki vakon hisz a vezérnek, de budapestiek több mint 60 %-a olimpia rendezés ellenes. Ezt különböző cégek által végzett közvélemény kutatások is bizonyítják.
Egyébként úgy vélem, hogy a Fidesz nem kockáztathat meg egy számára sikertelen népszavazást, ezért arra nem kerül sor. Azt valamilyen rafinált módszerrel megfúrják. Vagy pedig az olimpia rendezésétől visszalépnek.
110 ezer aláírás gyűlt össze az olimpiás népszavazáshoz
Szinte biztosra veszem, hogy az össze gyűjtött aláírások számától függetlenül, az olimpia megrendezéséről nem lesz népszavazás !
Vagy valamilyen trükkel elérik, hogy mégsem gyűlt össze megfelelő mennyiségű érvényes aláírás.
Vagy pedig a vasárnapi bolt zárhoz hasonlóan, visszalépnek az eredeti tervektől és így teszik okafogyottá a népszavazást. Erre kicsi az esély.
A konyhán át menekült a sajtó elől az izsáki polgármester
@papa.49: 08:55
"nem vegyül a pór néppel " Valószínű, ez így igaz. Az ilyen típusú ember, a felső réteg tagjaival bratyizik. Gondolok a magasabb állami tisztséget viselőkre, Fideszes potentátokra, a hatóságok egyes tagjaira stb.
A vadászházak kiváló helyszínei lehettek, a magas szintű vendégek, tivornyáiknak.
A konyhán át menekült a sajtó elől az izsáki polgármester
Amikor egy kisváros első embere, az esetlegesen hozzá intézett, kellemetlen kérdések miatt menekül a sajtó elől, azzal a gerinctelenségét bizonyítja.
Ilyen jellemtelen alakok, különböző közösségek élén, százszámra lubickolnak a a közpénzből aljasul megszerzett jólétben.
Az a legszomorúbb, hogy a híveik ezt természetesnek tartják. A véleményük az, hogy nincs ebben semmi kivetni való, mert: "aki teheti, mindenki ezt csinálja".
Egy normális országban, hasonló esetben a polgármester tudná a kötelességét és lemondana.
Már nem kell sok, 100 ezer körül lehet az olimpiai aláírásgyűjtés szignóinak száma
@karma1: 08:27
Abban bízol, hogy: "... a külföldiek sem fogják megfelelőnek találni erre a célra Budapestet..."
Erre meglehet az esély de...!
Szerintem fenn áll a lehetősége a döntéshozók "kézzelfogható" meggyőzésének.
Orbán: az európai béke alapfeltétele a stabil kapcsolat Oroszországgal
" Az európai béke alapfeltétele stabil kapcsolat Oroszországgal"
Tehát ha nincs stabil kapcsolat Oroszországgal, akkor az, az európai békét veszélyezteti ?
Miért ?
Kiszivárgott az OLAF-jelentés
"Kiszivárgott az OLAF-jelentés." - Egy része !!
Na melyik része ? Hát persze, az a része, amelyik a 2010 előtti időszakot érinti.
Mondja már meg valaki, hogy Tállai András hogy lehet még mindig a NAV elnöke!
@Pergető: 14:56
Tállai azért az adóhatóság elnöke mert oda tették. Ő volt erre a szerepre a "legalkalmasabb".