Szombaton csak sajtóközleményekben tudott beférkőzni az ellenzék az MTI-be, 24 óra telt el az utolsó olyan hír óta, amiben ellenzéki politikus. A legmagasabb szintű BBC-normákat is felülről, a sztratoszféra magasságából érintő közmédiában gazdag szép délutánt nekünk! Választási kampány van, már csak kevesebb, mint 48 óráig lehet polgármester- és képviselőjelölteket állítani a június 9-i önkormányzati választásra, míg az EP-listaállítás határideje pénteken már le is telt, bár volt, aki csak szombaton tudta meg, hogy a 20 300 valójában csak 19 900.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak semmi ugri-bugri, avagy aki kicsit nem becsüli …

444.hu: „Kormány-ellenzék 10:0 – a közszolgálatiság magasiskolája az MTI-ben”

„Szombaton csak sajtóközleményekben tudott beférkőzni az ellenzék az MTI-be, 24 óra telt el az utolsó olyan hír óta, amiben ellenzéki politikus.” írta a portál.
Majd hozzátette: „Ha a híreken túl a sajtóközleményeket is nézzük, kissé már javított az ellenzék: négy darab közleményüket hozta le az MTI OS – hírt azonban ezek egyike sem ért.”!
Na kérem itten álljunk meg; igen a derék MTI-OS 4 azaz négy közleményüket is leközölte!! Ahelyett, hogy örülnének neki még háborognak?
Pedig tudhatnák, hogy ez nagy kegy a közpénzből (Orbán kegye) kitartott MTI-OS válogatós.
Akár emlékezhetnének arra, hogy pár hete, mikor Orbán azzal „érvelt”, hogy neki köszönhető, hogy a bicskei pedofilt elítélték, nem adtak helyet a DK közleménynek amiben okadatolták, hogy nem egészen úgy történt; idézték a releváns Magyar Közlönyt, amiben Orbán a kitüntetéséről intézkedett! =))
Pusztai
Közmédia kormány hírek:
imgur.com/VGt4CKg
100% fidesz!
Ez választási csalás, ugyanis ez a törvénytelenség erősen befolyásolja a választási eredményt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.