Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index szombati hírösszefoglalója.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Géza
Hamarosan mind égni fog! Hajrá Putyin!
Yoda69
@Géza: Sikari, te mocskos hazaarulo moszkovita genny. Ha putyin gyoz Magyarorszag is haboruba fog sodrodni rovidesen a NATO oldalan. Remeljuk nem a NATO-val szemben, bar te roman kocsog szar biztos ezt szeretned.
Géza
@Yoda69: Mi magyarok, veled, te mocskos szájú, magyar gyűlölő idegen, Putyint támogatjuk a honvédő harcában. A zsidó bankárok és sprekulánsok, befektetők által kirobbantott háborút Putyin simán nyeri!
Yoda69
@Maccska: Felfogtad, amit írtam? Ha puttyant győz Ukrajnában, akkor az a nyitánya a 3. világháborúnak, amiből mi sem maradunk ki helyzetünknél fogva. Es akkor mar inkább a NATO oldalan harcoljunk, mint a ruszkikén.
@Géza: Most ki a szad sikari, mert fröcsög belőle a szar. Csak te es orban haverod támogatjátok puttyantot, Minden jó érzésű magyar ember zsigerből utalja a ruszkikat, ha másért nem, mert levertek 48-at es 56-ot. Ha egyáltalán mondanak valamit neked ezek a számok, te román moszkovita bolsevik faszszopó parazita.
Sziszifusz
@Yoda69: 08:22

Öregeink akik még élnek, sokat tudnak mesélni a ruszki mentalitásról, viselt dolgaikról . Nem sok jót , illetve semmi jó sem tudnak mesélni. A történetek lányok, asszonyok megerőszakolásáról, elfoglalt területeken történt fosztogatásokról, értelmetlen gyilkolásokról... stb. szónak.
A helyzet sok évtized elteltével sem változott, láthatjuk mi történik Ukrajnában. Civilek bombázása, utcai járókelők lelövöldözése, gyermekek elrablása, elfoglalt területek fosztogatása ...stb.
Pluszban még, hozzájön hogy köztörvényes, erőszakos bűnözők amnesztia reményében történő bevetése.
Sziszifusz
@Őrnagy: 08:59

Orosz vagy Ukrán "eben guba". Legyen ez, vagy az.
Az emberiség elleni bűntett, így is úgy is megvalósul.
A különbség köztük, a mennyiségben van.

Hasonló a helyzet az izraeliek és a palesztinok közt. Mindkettő gyilkos .
A különbség a mennyiségben van.
Egyik oldalon meghall pár száz, a másikon sok ezernyi ártatlan ember.
teuton
@Maccska: Fogadni is mersz velem az ellenkezöjere vagy csak primitiv gyava modon a levegöbe pofazol??? Tegyünk le 10000 eurot egy ALTALAD VALASZTOTT ügyvedhez letetbe!!! Na akkor majd kiugrik a hazug nyul a bokorbol!!! En barmikor tudom a luxemburgi szamlamrol utalni, kb. 2 napba tart a külföldi jovairas. Ja, hogy neked nem hoz ennyit a bertrollkodas? A te hiabad, primitiv birkakat 5 forintokkal fizetnek ki...
Géza
A Pentagon fegyverei nagy lánggal fognak égni! Slava Russia, hajrá Putyin!
teuton
@Géza: Mezgageza, ki az a "mi magyarok"??? Te egyedül? Mert a potrohos kolostormalac gazdad is azt pofazza, hogy putyler az agresszor, nem tamogatja, csak a segget nyalja... Aztan ha annyira tamogatod az oroszokat, miert nem jelentkezel a frontra önkentesnek??? Meg a gyilkosoknak is szabadsagot igernek, meg havi 500ezres fizetest (ami az oroszoknal 2 millanak felel meg!), meg ingyen temetest... Na, en kifizetem neked meg a repjegyet is!!!
Géza
@teuton: Te egy idegen, magyargyűlölő ügynök vagy, aki soha nem lesz magyar. Neked közöd nincs hozzá, hogy mi mi módon képzeljük a jövőnket.
Te maradj kinn rettegni!
teuton
@Őrnagy: Analfabeta troll, ha Europa LEfegyverzi magat az Ukrajnanak szallitott fegyver- es löszerszallitasok miatt, akkor szerinted vedtelen marad... Csak 1 kerdes: KITÖL kellene felnie??? Svajctol, vagy esetleg a nagy San Marino megtamadja atombombakkal??? Melyik ellensegnek van atomfegyvere???
Yoda69
@Őrnagy: Ilyenkor bezzeg Ukranok mi, kocsog agyhalott? Eddig azt szajkoztatok Ukrajna nem is letozo allam. Most hogy valaki felsorolta a ruszkik haborus buneit, egybol az ukranokra kenned. Igazi naci bolsevik torzszulott vagy.
verőce21
Az ukránok már tárgyalásos úton, régen visszaadták volna az oroszoknak a Dnyeperig a területet.
De az amerikai kitartóik nem engedik nekik, mert felvásárolták USA cégek a régi orosz földet...!
Yoda69
@verőce21: Legalabbis ezt probalja beadni az embereknek a ruszki propaganda, amit orbanek egy az egyben atvettek. Teged be is szopattak vele rendesen, de az nem lehetett nehez.
teuton
@Maccska: Nem üres levegöbepofazast vartam töled, hanem kökemeny kijelentest fogadassal! Meg aztan mi is pontosan az a Kelet-Ukrajna???
teuton
@verőce21: Aztan a tulajdonjogi lapokat is megmutattak neked az orosz propagandistak???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.