Veleda

Az autójába csalta, majd megerőszakolta a 10 éves lányt a dombóvári férfi
A fészbukon semmi nem marad titokban. Az elkövető a helyi Roma Önkormányzat elnöke és képviselője a Fidesz támogatásával. A következő választáson is indulni akart volna. Amúgy nem az első esete, erőszakos természete szóbeszéd volt a városban. Tehát nem liberális, hanem Fideszes -erőszakos gyermeket megrontó genyó alak.
Akik alig várták, hogy Lázár eltűnjön
Azért mégis csak Hódmezővásárhelyről indult a dohány biznisz. Nemzetileg.
Rendőrrel fenyegetett egy szoptató anyukát a pécsi Árkád biztonsági őre
Sok hülye bunkó van a világon, de ezek között is a legelső helyen állnak a biztonsági őrök. Az IQ-ja miatt se rendőrnek se tűzoltónak nem felel meg, így a vásárlókat tudja csak vegzálni. De sok ember is ide tartozik, azon nem háborodnak föl, hogy a sok csöcsike a TV-ben, fészbukon mutogatja magát, sokszor meztelenül. A kisbaba valószínű, hogy megszomjazott, ezért szoptatta meg az anyukája. Akinek ez nem tetszik, ne nézzen oda. De senki más nem volt fölháborodva, csak az őr.
A Fidesz nem vesz részt a devizahitelesek miatt összehívott parlamenti ülésen
Na így legyen biztosra lottó ötösöm, ahogyan tegnap megjósoltam, hogy ebből semmi nem lesz. Egyszerűen szarnak az egészre, mit nekik a károsultak és az otthon ápolók nyomora? Ez a tetű testület csak akkor van jelen 100 százalékban, amikor a saját képviselői fizetésük emelését kell megszavazni. Na én is megsavaznám őket.
Idén ősszel is várható nyugdíjprémium
@relatív: Elírtam. III/2 volt, mert bankárként dolgozott és nem politikai vonalon. Köszi a javítást.
Idén ősszel is várható nyugdíjprémium
@Shikari: 14.29 Igazad van ebben, 2002-2003-ban még nem volt ilyen mértékű az EU-s pályázati támogatás, de mikortól is vagyunk EU-tagok?
Futónak születni kell?
@Csizmás Kond: Ezt a brit tudósok állapították meg?
Idén ősszel is várható nyugdíjprémium
@Shikari: Hááááát hiszem is, meg nem is. De ezt a sok baromságot, amit a fidesz csinál, elherdálják az ország vagyonát ezt elbírja a gazdaság?Vagyis ennyire dübörög és jól teljesít a gazdaság, na ezt már nem hiszem
Arnold Schwarzeneggert nem engedték be egy budapesti boltba
Astana vista béjbi. Swarci nagy ívben leszja a pesti butikot. Lehet, hogy olyan öltözékben volt, hogy nem nézték pénzes pasinak. Mondjuk járt így más is, vásárolni akart 2 perccel a zárás után, de nem nyitottak ki neki. Ez a magyar mentalitás.
Idén ősszel is várható nyugdíjprémium
@Shikari: @adrenalink: Na álljon meg a fáklyás menet!!! Végül is a Medgyessy nem ebbe bukott bele, hanem abba, hogy politikailag kicsinálták.Azzal a bizonyos III/ 3-as vitatható váddal. Medgyessynek pedig túl nagy volt a nyomás, nem bírta a kritikát, és főleg a baloldal nem támogatta többé.
Óriási bejelentés: mégis megtartják a rendkívüli ülést a magyar parlamentben a devizahitelesekről
@Csizmás Kond: Az nem adott hitelt, az csak lefölözi a hasznot. De tudod te ezt, csak értetlenkedsz:))
Óriási bejelentés: mégis megtartják a rendkívüli ülést a magyar parlamentben a devizahitelesekről
Még nem esett szó az otthoni ápolási díj megemeléséről. Ez egy 24 órás szolgálat, csekélyke bérért. De ez gyakorlatilag 2 ember havi megélhetését jelenti. Kb. csak a gyógyszerekre elég. Aki az idős szülei gondozását bevállalja, az feladja a munkahelyét, mondhatnám az életét is. Vannak gyermekek akik örökre ápolásra szorulnak. Ha a régi rendszerben beadta egy intézetbe, akkor annak a költsége havi háromszázezer forintra rúgott. Ma egy anya kap érte 28 ezer forintot. Mire elég ez? Még pelenkára sem!
Óriási bejelentés: mégis megtartják a rendkívüli ülést a magyar parlamentben a devizahitelesekről
@Csizmás Kond: 15.41 Ez így igaz.Kiegészítem: Még mindíg nézik, mert így jó nekik. Meg az MNB-nak a Matolcsy féle bandának, mert ebből van az óriási bevétele amit el lehet herdálni.
Megszólalt a nő, akinek extrém hülye módon szorult be a feje egy kocsmában
@Szeparepa2: Attól függ, hogy kinek milyen a jó nő?? Egy jó nő ( alakra-arcra-viselkedésre) törzsvendég a sarki krimóban? Bár ,ha azt nézzük vannak jó alakú nők a kukorica tábla mentén is:))
Óriási bejelentés: mégis megtartják a rendkívüli ülést a magyar parlamentben a devizahitelesekről
@Shikari: De nem ennyire!!! Az, hogy elszabadult az árfolyam, abban benne van az államnak és a bankoknak a keze is!nem tájékoztatták a hitelfelvevőt, hogy ez óriási kockázattal jár. Persze, kenhetjük a szart a végtelenségig, de szerintem a horvátok csinálták jól. Választottak egy köztes megoldást.
Óriási bejelentés: mégis megtartják a rendkívüli ülést a magyar parlamentben a devizahitelesekről
@Shikari: Figyelj Csikari. Senki nem kényszerítette őket, sokan a lakás helyzetükön akartak volna változtatni. Itt semmi másról nem lehetne szó, mint arról, hogy a felvett hitelt, a mindenkori tisztességes kamat elszámolással tudják visszafizetni. Hogyan lehet a 3 millióból 10 millió tartozás? És még sorolhatnám, de szerintem te is tisztában vagy a kérdéssel. Mi nem vettünk föl, és nem is tartozunk sehova senkinek. Nem voltunk kényszer helyzetben, és luxus autóra sem vágytunk. ( mondjuk énnekem tetszett volna, de tudok hideg fejjel gondolkodni). Nem azon kell gyötrődni, hogy az állam fizessen helyettük, hanem egy újbóli banki átszámolást kell végezni. Tisztességes kamat elszámolással.
Megszólalt a nő, akinek extrém hülye módon szorult be a feje egy kocsmában
@Szeparepa2: Nem ismerem a terepet, kocsmába sem járok. Tudom, nagy hiányosság ez nálam. De azért nem felemelő látvány egy részeg nő:))
Óriási bejelentés: mégis megtartják a rendkívüli ülést a magyar parlamentben a devizahitelesekről
Vihar a biliben. Óriási bejelentés, semmi határozattal. A képviselő urak még nyaralnak az Új-Hebridákon, a kutyát sem érdekli a téma.
Megszólalt a nő, akinek extrém hülye módon szorult be a feje egy kocsmában
Törzsvendég volt a kocsmában. Megártott neki a tablettás. Azt mondták a mentősök, mire a tűzoltók kiszedték, már ki is józanodott. Akkor meg minden rendben van.
Vona Gábor: ma már azt is csodának érzem, hogy ennyi szavazatot kaptunk
Most viszont azon gondolkodom, hogy mi lett volna, ha Vona legyőzi Orbánt a választásokon. Egy nagy káosz lenne, nem mintha most abszolut rendben lenne minden.
Alaposan beolvastak Bayer Zsoltnak jobbról
Bayer Zsolt egy bárdolatlan, nagy tahó. Amolyan kellés az Orbán valagán. Fontos, hogy ott legyen?
Döbbenet: ellopták egy magyar állatkert szinte összes állatát
Villanydrót nem volt ? Nem hallották meg a gyöngytyúk rikácsolását, nagyon mélyen alhattak.
Magyarország a kárpátaljai magyar cigányokat is védje meg!
Mégis itthonról mi a fészkes fenét kellene csinálni, hogy az ukrajnai cigányokat ne érje rasszista támadás? Küldjük ki a TEK-et, vagy adjunk nekik éjszakai őrséget? Ez Ukrajna belügye, lépjenek!
Undorító balatonboglári büfét kapcsolt le a Nébih – videó
@Commenter: Teljesen igazad van. Vannak ilyen állapotok máshol is, ott is, ahol nem látjuk. Én maradok a jól bevált dobozos csomagolásnál, az autó elviszi a csomagjainkat, eszünk előre elkészített kajákat. Különben is, a gyerekek a fürdéstől óránként éhesek, vagy kérik a rágcsát, én nem állok sorba, szerencsére nagyon türelmes unokáim vannak, ők megelégednek az 1-lángos-1fagyi variációval. Papi 1 sörrel, aztán kapja a hideg otthoni limonádét.(mert vezet). Nekem a szabad strandok higiéniájával van inkább gondom, sok a szemét, nem takarít senki sem. A wc-ről nem beszélve.Undorító állapotok vannak.
Kevés ételt kapnak a határvédelemre kivezényelt rendőrök, és van, hogy az is penészes
Talán a rendőrök az elsők, akiket átvágott ez a genyó kormány? Ugye, hogy nem. Vannak fiataljaink, akik még itthon maradtak, talán egy szebb jövő reményében, talán hivatástudatból és nem utolsó sorban a nekik beígért kecsegtető fizetés miatt. Ja? hogy átvágták őket? Mi tudjuk, de ők nem tudták. Nincs túlóra pénz, megfelelő öltözék, rendszeres étkezés, télen fáznak, most a 36 fokban megsülnek. A franc aki kimenne a határba szerintem ott még 40 fok is van. Most ezért azokat a srácokat kellene büntetni és korholni mert hittek a csábító ajánlatnak? Hittek a pedagógusok, a Fekete Máriák, és most megtapasztalják, hogy szarnak a fejükre. Ha nekem volna fiam, és ott szolgálna, már rég haza hoztam volna. Na ja, ahogyan Hellcat írja, : jól tükrözi ez a rendszert.
Undorító balatonboglári büfét kapcsolt le a Nébih – videó
Az is bolond, aki egy parti büféből étkezik. Ha látná, hogy mi van a függöny mögött, elszörnyedne. Részemről marad az otthonról hozott dobozos étkezés, nincs szükségem fertőzésekre. Éppen elég látni a bűzös-eldugult illemhelyeket
Rengetegen választják a Balatont
Miközben harcolunk azért, hogy maradjanak szabad strandok (nem fizetős) a Balatonnál, mert a szegényebb családok is akarnak fürödni, ez rendben is van, de egy szó nem esik arról, hogy milyen állapotok vannak ezen helyeken. Konkrétan--vasárnap délelőtt Bfenyvesre érkeztünk a szabad strandra,vesztünkre. Elviselhetetlen hőség, elviselhetetlen ember tömeggel.Egyetlen wc, ami már délelőtt 10 órakor eldugult állapotban, bokáig ért a húgy és a fekália-bűz mindenfelé. 1 db öltöző fülke a parton, hosszú sor állt előtte. Mindenfelé kosz, szemét, árnyékos helyet már nem találtunk. Az önkormányzat nem gondoskodik pénz hiányában a tisztaságról, állami támogatás erre nincs. Az állapotok meg olyanok, amilyennek leírtam. Legközelebb mégis a fizetős strandot választjuk, egy minimális higiéniai feltételek miatt.