Veleda

Év végén plusz pénzt kaphatnak a nyugdíjasok
@advocat: A 13.ik havi nyugdíjat 7 év alatt beleépítették a nyugdíjakba. Mondják ők aljas sunyi módon
Annyi fiatal hagyta el az országot, hogy minden hatodik magyar gyerek külföldön születik
Akik 6-10 évvel ezelőtt mentek ki, már nem mosogatnak. Az alja munkát elvégzik az egyéb bevándorlók. Nagyon sokan jól kereső szakmunkások lettek, sőt már addig vitték, hogy önálló vállalkozásuk vagy üzletük van.
Egy példa, hogy okuljatok.Írországban, West Portban annyi magyar dolgozik, hogy egy élelmes magyar kereskedő már meg is nyitotta a magyar élelmiszer boltot. Minden olyan élelmiszert lehet kapni, amit eddig nem. Van a töltött káposztához savanyú káposzta és piros paprika, Mák, dió, tejföl és minden, amit a magyarok keresnek:))
Év végén plusz pénzt kaphatnak a nyugdíjasok
Ha a januári ny. emelést elbaxták, a korrigálásra miért kell novemberig várni??? Ja hogy akkor szavazzák meg! Remélem ez már nem Bözsi utalványban érkezik.
Ja és novemberben már lehet gondolkodni a januári emelésen is!
Annyi fiatal hagyta el az országot, hogy minden hatodik magyar gyerek külföldön születik
Ez egy természetes következménye volt a fiatalok kivándorlásának. Eszük ágában sincs haza jönni, a gyerekek már angolul beszélnek és ott járnak iskolába. Ha 30 évvel fiatalabb lennék, én is elmennék innen.
Demjén Rózsi szőlőkaróval fegyelmezte meg cigány szomszédait
Az én házam, az én váram! Mindenki tartsa be a telek határt, még a cigó is:))
Mindenki megnyugodhat, megegyezett a Csíki Sör és a Heineken
A román kormánynak is csípte a csippás szemét, hogy Csíkszeredán magyar sört gyártanak:))
Meghalt a veronai buszbaleset egyik sérültje
Na persze, a villanyoszlop volt a hibás. Mert azok mindíg közel vannak.

Szerencsétlen gyerek, még alig élt, ráadásul ilyen borzalmas halált kellett elszenvednie. Nyugodjék békében, részvétem a családnak.
3,3 milliót gyűjtött a punkzenekar Szilágyi Istvánnak
Miután megjelent a pénz összege, már nem is olyan fontos, hogyan él Szilágyi István.
Gratulálok az AURÓRA zenekarnak, ez szép volt fiuk:))
A DK 150 ezres alapnyugdíjat, az MSZP ingyenes gyógyszert adna az időseknek
@Eriksson: Nem vagyok jövőbe látó, gőzöm sincs, hogy mi lenne ha...de már annyiszor beetettek bennünket, hogy van okom pesszimistának lenni.
DK: atomerőmű-bővítés helyett a lakásokat kellene korszerűsíteni
Ez egy jó javaslat. nem kell a paksi bővítés.
Viszont a 25 évre épített panel lakások már olyan lelakottak, dohosak, penészesek, büdösek, mert vékonyak a falak, az ablakokon beesik a hó. És persze rondák. Aki tudna menekülne belőle, de nem tud, mert áron alul sem tudják eladni.
Egy jó konstrukciós hitel lehetőséggel vállalni lehetne a felújításukat.+ természetesen állami támogatással.
Németh szerint a kommunisták miatt van még mindig korrupció
Rezsi Szilárd hülyeségben vetekszik a Kósa Lajossal.De az is lehet, hogy már el is hagyta.
A DK 150 ezres alapnyugdíjat, az MSZP ingyenes gyógyszert adna az időseknek
@Eriksson: Kaphatnának, de mivel nem a Gyurcsány lesz a miniszter elnök, a Fidesz meg magasról tojik a ny.-sok életvitelére, így nem lesz belőle semmi.
2002-ben a Medgyesi fölemelte a diplomások alapbérét 100 ezer forintra. Utána 10 évig nem volt béremelés. Egy óvónőnek a bére akkor 60 ezer volt. Rá is fázott, mert 2012-14-ben kapott újra béremelést
„Cristiano homoszexuál!”, „Utálunk, szar Románia!” – énekelték a magyar szurkolók Lisszabonban
Na itt is szépen bemutatkoztak a dicső honfiak. Hajdanán lopni jártak Ausztriába, most buzizni Portugáliába. Csak azt nem értem, ha annyira tudnak románozni, mi a f@sznak járnak csiki sörözni meg zabálni Romániába???
A DK 150 ezres alapnyugdíjat, az MSZP ingyenes gyógyszert adna az időseknek
Még meg sem kapták a semmit a nyugdíjasok, máris veszekedés van miatta. Nem azt mondta a Gyurcsány, hogy ő 150 ezret fog adni, hanem azt mondta, hogy a jelenlegi életvitelhez 150 ezer ny, kellene ahhoz, hogy tisztességesen tudjon megélni, a rezsit fizetni, esetleg még egy nyaraláson is gondolkodhatna.(nem a járda szigeteken).
Ha a kormány visszatérne a svájci indexálásra, még lehetne szó róla. Az mindenképpen felháborító, hogy sokan 28 ezerből vegetálnak havonta. Ez a nyomorok nyomora.
Az ingyenes gyógyszert túlzásnak tartom, de a nagyobb támogatást-különösen a halálozási listát vezető betegségeknél (rák-cukor-stb) az ajánlatos lehetne
Kiakadtak a szülők: elsősöknek magyaráz "apa fütyijéről" a felvilágosító-kifestőkönyv
Egy 6 éves gyereknek még nem kell ilyen mélységekben tudnia a gyerekcsinálásról. Egyenlőre még csak a saját teste, illetve a másik nem teste érdekli, persze, csak a külső jegyek alapján. Ha kérdez, persze, őszintén kell válaszolni neki, de mindíg csak annyit és arra, amit éppen kérdez. Még nem érett ahhoz hogy 6 évesen nőgyógyászati ismeretekkel rendelkezzen.
Az ózdi kislány pedig azért szült 11 évesen, mert a drága édesanyja nem magyarázta el neki, hogy mit jelent a menzesz, innentől kezdve, mire kell vigyáznia. Mint ahogyan a teherbe ejtő fiú sem lett felvilágosítva arról, ha föláll a fütyije, nem kell vele rögtön gyereket csinálni. Ez az eset az egész család felelőtlensége.
Hazafias neveléssel robbantanak idén az Erzsébet-táborok
@Kutyuska: Így van! szerencsére itt vagyunk mi még a nagyszülők és vannak még normálisan gondolkodó szülők is. Hidd el, sokszor helyre kell tenni a dolgokat.
Kihátrálhat a Fidesz-KDNP a lex Heineken mögül
nem tudom, hogy mit nyűglődnek a vörös csillag miatt? A Heineken 1864-ben már alkalmazta a vörös csillagot, Lenin pedig 1870-ben született. Nem értem, hogy egyeseknek mi a gondjuk a csillaggal.
Az írek miatt zöldbe borult Budapesten
Hangulatos műsorokkal szórakoztatják a sétáló Pestieket, táncolnak, énekelnek és persze van jó barna sör is. Szeretem az ír zenét, imádom, amikor stepp táncolnak.
Hadd mulassanak, üde színfolt .
Hazafias neveléssel robbantanak idén az Erzsébet-táborok
@Kutyuska: Értelek én téged, nagyon is, de ez a helyzet nem fog megváltozni. Sőt, rosszabb lesz. Itt marad a Fidesz, vele együtt az ő eszméik. Ne gondold, hogy én ennek tapsikolok, látom az új tankönyveket, és figyelemmel kísérem, hogy mit és hogyan tanulnak az unokáim. Időnként föláll a szőr a hátamon.:))
Csuja Imre nem tudja feldolgozni most sem fia halálát
A serdülőkor nagyon krízises kor. A gyerekek befolyásolhatóak, sok kérdésre nem tudják a választ. Keresik önmagukat, sok félelem-gátlás, megfelelési kényszer van bennük. A szülőknek nagyon a gyerekük mellé kell állni, ha látják, hogy baj van.
Ne a fészbuk adjon tanácsot a gyereknek, hanem az apja.
Igaza van Csuja Imrének, ezt nem lehet feldolgozni.
Hazafias neveléssel robbantanak idén az Erzsébet-táborok
@Kutyuska: Egy -két dologban ellent kell, hogy mondjak. Az első mondatoddal- biztos! Az Erzsébet táborokba nem a jómódba élő gyerekeket iratják be. Nekem elhiheted, hogy az alapvetően szegény sorban élőket válogatják ki a pedagógusok, ezeknek a gyerekeknek 1 hétre a teljes ellátásért 10 ezer ft.ot kell befizetni. Szállás+ napi 5 étkezésért. A mi iskolánk évente 100 gyereket üdültet Fonyódligeten. A 100 férőhelybe bekerülhet olyan gyerek is, ahol több a kereset, ám ő utánuk 1 hétre 25 ezer ft.-t kell befizetni.
Az iskola pedagógusai csak mint kísérők és felügyelő tanárok vesznek részt, teljes egészében a gyerekek szolgálatában állnak. Fürödni, sportolni viszik őket, kiosztják a tízórait és az uzsonnát.
Ha ilyen van, mint ez a betervezett hazafias nevelés, ezt a táborban alkalmazott -központból biztosított tanárok végzik. Na ezzel már nekem is vannak kételyeim, hogy mi ez, de lényeg a lényegbe, a gyerekek érdekeit kell nézni.
Sok szabolcsi, meg békési gyerek a büdös életben nem nyaralna a Balatonon, ha nincs az Erzsébet tábor.
Anno én is úttörőként nyaraltam a Balcsin, minden évben, azért ott is volt egy kis hazafias nevelés--úttörő módjára:))
Így magyarázta tettét az orvos, aki meglopta a halott nénit
A halott néninek miért is volt elő a pénztárcája? Valamelyik hozzátartozója már azt kiürítette. Hülye doki csak egy rongyos, üres pénztárcát vágott zsebre. Hát ez volt a banánhéja. Amikor értékesebbet lopott, akkor nem bukott le:))
Botka László tökéletes képeken tölti a kolbászt Szeged népének
Ez is a kampány része. Már megszokhattuk, hogy ilyenkor a politikusok elvegyülnek a nép közé, .Begyűjtik a sikereket elhitetik hogy majd ez+ az lesz, aztán a választás után mindent hírtelen elfelejtenek:))
Leleplező videó, fotók: Szijjártó a Heinekent ajnározza és a vezérigazgatónak gazsulál – Nyugati Fény
Nyalizik ennek a csíkszeredai Fidesz körben mozgó vállalkozónak. Nem a sör az első közös vállalkozásuk.