Veleda

Mészáros gazdagabb, mint a Horthy-korszak két grófja és hercege volt
Ezek a mai grófi ficsúrok és uracsok most éppen a régmúlt kastélyait vásárolják föl, majd még bevezetik a tizedet, meg a földesúri beszolgáltatást is.
Mocskoskezű bűnözők vezetik Magyarországot – itt van az érintettek bűnlajstroma
Hűtlen kezelés-hivatali visszaélés. Hosszú lenne a névsor, ha mindegyiket fölírnánk. Kizsigerelték az országot, 8 év alatt annyi kárt tettek, mint a törökök 150 év alatt.
Köves Slomó: cinikus a Jobbik hanukai üzenete
Kissé elgondolkodtató Vona gesztusa is. Mert mit akar elérni vele? hmm. Amikor a róka medve bundában tyúkpecsenyét visz ajándékba az éhező kakasnak.
Látta őket? 18 arany pecsétgyűrűt fújtak meg egy ékszerboltból
Előítélet nélkül, de nem lehet olyan ostoba egy eladó, hogy a teljes tálcát kirakja a vevő elé. Hát így járt.
Havas Henrik Liptai Claudiát tolja maga elé a zaklatási vádakkal szemben
@durbincs: 17.37.Sajnos, nem értem mi az a leguglizás, különben válaszoltam volna:))
Havas Henrik Liptai Claudiát tolja maga elé a zaklatási vádakkal szemben
@Eladott Ország: 14.13 Semmi kétség, abban is van igazság, amit te írsz. Vannak gátlástalan nők is. Azért írtam azt,, hogy nehéz ezt bizonyítani.
Ámde, ha valakit már többen is vádolnak, akkor csak van alapja a dolgoknak.
Ami Havast illeti, minden nő ugyan abból a körből kerül ki. Mégpedig az újságíró gyorstalpalóból, -a kommunikációs szakból. És nem a sarki fűszeresnő, vagy a metró kocsi vezető. Azért ez már mond valamit,
Elhanyagolta cukorbeteg kisfiát egy nő, a gyerek meghalt
Gondolom, az anyuka a napi cigaretta adagjáról nem mondott le.
A szomszéd szerint baltával ölhette meg a kazah nő a rácalmási férfit
Okokat nem ismerjük, de ez nem menti föl a gyilkosság vádja alól. Megint egy baltás gyilkos. Harciasak ezek a kazahok----- levágta, --tényleg!
Botrány! Vágó István is zaklatással vádolja Havas Henriket
Az ügy pikantériája, hogy egy férfinek kell bizonyítania Havas zaklatási ügyeit. Havas pályafutása sem makulátlan, volt ő már minden, csak akasztott ember nem. Most az van, hogy viszik a hóhért akasztani.
Havas Henrik Liptai Claudiát tolja maga elé a zaklatási vádakkal szemben
Ott van a probléma, hogy a zaklatásnak nincs tanuja. Nehéz így a bizonyítási eljárás, hacsak nem vélelmezett vétség alapján. Sok esetben a zaklatott nő megítélése is erősen vitatható, hogy ebben mennyire volt áldozat, esetleg partner. Az utóbbi időkben olyan nők is jelentkeztek, akik adhattak alkalmat és okot a zaklatásra. Az viszont bizonyítható, hogy ezek a nők valamilyen formában függtek ezektől a férfiaktól, gusztustalan dolognak tartom, ha ezzel a férfi visszaél. Továbbra is fenntartom a véleményemet, ismereteim alapján, hogy abban az újságíró iskolában Havas volt az ász, és a pökhendi stílusával nagyon is rájátszott a közutálatra, és visszaélt a beosztásával.
Rettenetes szennyezéssel fűtenek télen a magyar településeken
@papa.49: Megelőztél:) ezt a pénzt is, mint minden más támogatást egyszerűen ellopták. Mire kitöltöttük volna a szükséges nyomtatványokat, támogatás már nem volt. Állítólag átcsoportosították a közintézmények felújítására, ám az sem történt meg.Az egyszerű lakosság nyeli a fekete füstöt, rogyadozó kéményekből, a nyílászárók cseréje horribilis összegbe kerülne, ha éppen valaki erre vetemedne. Nehézkes ügyintézés, lehetetlen feltételekkel. A lakosság szív és fagyoskodik. A 70-es években épült házak már régen felújításra szorulnának, ha éppen meg lehetne oldani. De nem lehet.
"Kövér, hülyegyerek, béna" – alázta és verte a diákokat egy nyíregyházi testnevelő tanár
Egy atyai elcsattant pofon nem okoz a gyereknek kárt. Azt úgyis tudja, hogy ő vétett, apjánál elszakadt a cérna, de azért az apja őt szereti. Viszont, a lelki terrort sem gyerek, sem felnőtt nem tudja feldolgozni. Ettől lelki sérült lesz, jön az ágyba vizelés, és az éjszakai rémálmok. Nem azért jár iskolába, hogy terrorizálják-megszégyenítsék. Ha otthon őszintén elmondja az apjának, akkor egy igazi apa igenis tud neki segíteni. Az ilyen tornatanárbácsi gestapónak képzeli magát, nincs helye a gyerekek között. Igenis van olyan pedagógus, aki alkalmatlan a pályára. El kell zavarni a francba, menjen el a Tescóba biztonsági őrnek. Ott kiélheti a hajlamait. A gyerek nem eszköz, hanem partner. És nem hülye. Tréfásan is meg lehet neki mondani hogy viselkedjen.Aki nem érti a nevelés eszközeit, nem való nevelésre.
Olaszliszka: Szögi Lajos családjának esélye sincs, hogy megkapja a kártérítést
Sejtette úgyis mindenki, hogy az elitélt cigányoktól soha semmilyen ingatlant, vagyontárgyat lefoglalni nem lehet, kártérítést sem lehet behajtani tőlük. A kör bezárult, ha az állam nem kártéríti a családot, márpedig egy szerencsétlenül járt tanárért ugyan nem teszi meg,- el lehet felejteni.
Baukó Éva könnyek között mesélte, mi volt a legdurvább, amire Havas állítólag rá akarta venni
Teszek rá, hogy mit nyilatkozik a Bukó Éva, kit mivel vádol, DE és mégegyszer DE! A pökhendi stílusu tanár úr, igenis egyeduralkodó volt a maga nemében, sok hallgatóval próbálkozott.Volt, akinél sikerrel járt, akinél nem, az mehetett u.v.ra, de ez volt a legkisebb bűntetése. Ahol érte, megalázta és belerúgott akibe csak lehetett.
Napi 2800 forintért szedik a krumplit a szíriai menekült gyerekek
Első olvasatra persze mindenki felkapja a fejét, hogy gyerekeket dolgoztatnak, de ne európai fejjel gondolkodjunk. Ezek a gyerekek az éhség ellen, a túlélésért dolgoznak.
10 éven át volt szexrabszolga a nevelt kislány – enyhítették zalai férfi fegyházbüntetését
Mi lehetett az az enyhítő körülmény, ami miatt csökkentették az ítéletet? Simán kötelet neki és végezze el a dolgát!
Az ELTE jogi kara nem akarta, mégis professzor lett Polt Péter legfőbb ügyész
Tanítani fog? Nesze neked jogalkotás, jogállamiság. Persze, van az a pénz amiért nem sül le a bőr a képéről!
Megkérték Voksán Virág kezét
A franc a gusztusát annak a férfinak, aki erre a nőre bukik.
Ez véres, virágmintás felső vezethet el a nyíregyházi csecsemőgyilkoshoz
Ez a ruhadarab újonnan világmárka, de nem hiszem, hogy butikban vásárolták, sokkal inkább egy turkálóban-----használtan! Azt egy turkálós boltos felismerheti, ha tőle származik. Talán arra is emlékszik, hogy ki vette meg. Csak kérdem, hogy rendőr nyomozó kutyát nem vittek a helyszínre? A vér alapján is meg lehet állapítani a vércsoportot, és máris szűkül a kör, a kismamák körében.
13. havi nyugdíjat akar az MSZP
Ez már a vicc kategória. Van aki még elhiszi, hogy a nyugdíjasok erre ráharapnak? Azt hiszik, hogy mi egy akta vagyunk, amit hol elővesznek, hol a fiók mélyére süllyesztenek?
Kiskeró 18 éves kolléganője miatt hagyta el feleségét és 9 hónapos gyermekét
Minden a neveltetésen alapul. Én ennek vagyok a híve. Amit otthon lát, megtapasztal egy gyerek, aszerint fog élni. Hogy is van a mondás, " Nézd meg az apját és vidd el a fiát"!
Balog: 9-10 százalékkal emelkedett a nyugdíjak vásárlóértéke, de ez még nem elég
És megint szemrebbenés nélkül hazudik, csúsztat, mellébeszél a balogatya. A vásárló értéke nem növekedett semmit, talán ha az inflációt követte. A kettő nem ugyanaz.
Miért kell nekünk a méregdrága kínai vasút?
Hát vasútépítő nemzet lettünk. Jók vagyunk még a stadionban, atomerőműben, valamivel tényleg bizonyítani kell, hogy Kelet-Közép, vagy Közép-kelet vagy Európa közepén mi vagyunk a legjobb gazdasági, kereskedelmi, pénzügyi és oktatási és egészségügyi, és mindenben fenomenális ország. Valakinek érjen már oda a meztelen valaga a hideg csempéhez!
Kocsis Máté szobrot állítana Kaczynskinak a VIII. kerületben
Kisköcsög mással nem tudott előrukkolni...annyira fontos ez? Ez a tragédia a lengyel nép tragédiája, nekünk magyaroknak nincs egy hősünk sem?
Csendben leváltották a napi 110 ezerért nyaraló zánkai táborfőnököt
Ez az ember miben különbözik a farkas flóritól, vagy a hegedűs zsuzsától? Éppen úgy cigánykodik, mint ők!.Hátrányos helyzetű gyerekek pénzéből lopni, na ehhez is pofa kell, de neki az nincsen. Majd kinevezik egy másik táborba, és ott folytatja...