Veleda

Lázár még mindig arról beszél, a közmunka miatt kevesebb a bűncselekmény
Lázár nem veszi észre, hogy illő lenne lapozni már. Vagy akarattal ilyen hülye, csak azt sem veszi észre. Hígul a légkör körülötte.
Zámbó Jimmy dala miatt hívták a mentőket egy budapesti lakásban
Az idióta rajongók ezek után szentté avatják a Jimmyt. Még holtában is életet mentett. Mondom, az idióták.
Kampánycélra használták volna fel az ovisok bulijait Újbudán
@maszk: Az utolsó mondatodra adtam a tetsziket. Ugyanis valóban törvénytelen a gyerekek fotó it bárhol, bármilyen célra felhasználni.
Áramszünet volt a BME-n, a diákok zseniális megoldással varázsoltak újra fényt
Hát már semmi sem a régi. Én még emlékszem a régi szép időkre, amikor gyertyafénynél néztük a TV.-t!
Lehúzza az állam a gázfogyasztókat
Lehúzza az állam a gázfogyasztókat. meg a szeméthordást, + még a vízdíjbeszedést is, amióta felszámolta a vizes részvénytársaságokat és állami tulajdonba vette. Azóta annyi vízdíjat fizetünk, mintha Jack Deniels folyna a vízcsapokból. Asszem ezzel még nincs vége.
Schobert Norbert beleszeretett egy német férfiba
A Réka mellett élve nem csodálkozom, hogy nőiesebb megjelenésű egyedbe volt szerelmes. Réka mosolya egyenlő a lóharapással.
Könnyen lehet, hogy csak Fidesz-plakátok lesznek az utcákon
A DK sem plakátol, így aztán marad a kék Soros elleni kampányharc, mint első számu közellensége az országnak.
Schobert Norbert beleszeretett egy német férfiba
Norbika figyelmét elkerülte, hogy Thomas Anders nyakában egy nyaklánc lógott évekig NORA felirattal. Ettől még lehetett persze a Norbi szerelmes, Thomasnak szoprán hangja volt, és nőiesen énekelt.:))
Boldog Valentint!
A legnagyobb lenyúlás a Valentin nap, édesség virág, vacsora meghívás, akinek van kidobnivaló pénze, költekezzen. A többséget nem érdekli, örül ha békén hagyják.
Momentán ma kaptuk meg a nagy valentinó Stop Soros levelét, elég ez mára!
A DK szerint Kelet-Magyarországon van olyan falusi ház, ahol papíron 340-en élnek
Annak a falunak is Fideszes a polgármestere, tudnia kell róla, hogy ezek csak fiktív bejelentkezések. Ő vajon mennyi jutalékot vág zsebre,?
A szülők segítségét kérik Szekszárdon az iskolai vécék felújításához
Ilyenkor hol van a Horváth István volt polgármester, nagy Fideszes, aki él-hal városáért Szekszárdért,? A dohány mutyit kiharcolta magának, most tegyen a közért is valamit
9 órát várakozott a sürgősségin a szívbeteg, tüdőgyulladásos néni
Ezt a kórházi osztályos képet már a harmadik cikknél látom, eltérő történésekkel. Nincs másik kép?
A sürgősségi ellátáson nincsenek fekvő ágyak, csak néhány szék és rengeteg várakozó akik 8-10 órát várakoznak a sürgős ellátásra. Van aki kínjában a földre fekszik, a várakozó betegek étlen-szomjan kínlódnak órákig.
Az ország fánkja 2018 – Egészséges fánkrecept pályázat
Ha a fánk bármely alapvető alapanyagát megváltoztatod, akkor az már nem fánk. Liszt, tej, cukor, élesztő. Ebből talán a lisztet lehet kicserélni a barna lisztre, az élesztőt kihagyod, lesz belőle egy barna színű lepény . Olaj helyett süsd ki forró kövön. A kapott eredményt pedig edd meg te!
Váratlanul Polt Péter lett az áprilisi választás kulcsfigurája
Váratlan? ugyan kinek váratlan, amikor itt vannak a disznóságok, amiket el kell neki kefélni. Tartok tőle, hogy ehhez egy hektóliter hipó sem lenne elég
Gyerektartásdíj miatt perlik a négy éve kómában lévő asszonyt
Ebből a jószándéku apukából még a szart is keverném egy peres tárgyalás esetén. Ugyanis, ha nincsenek törvényesen elválva, követelném az asszonytartás összegét 4 évre visszamenőlegesen. Kötelezném az ápolási díj megfizetésére. Egy jó ügyvéd képes erre, csak elég dörzsölt legyen
Bayer leverné Göncz Árpád nevét a budapesti Árpád-hídi metrómegállónál
Ez sem normális!A fideszen belül most versenyeznek, hogy ki tud még nagyobb ökörséget kitalálni?
DK: valamennyi magyar nyugdíjat kapó ukrán iratait vizsgálják meg!
@quadrocopter: 16.40.ha lehetne, most legalább 10 tetsziket küldenék. Végre valahára történik valami konkrét javaslat, remélem, hogy konkrét cselekvés lesz belőle!Már hónapok óta kérdezgetem, hogy meddig él egy ukrán nyugdíjas,?
Ukrajnában egy átlag nyugdíj nem haladja meg a magyar 20 ezer forintot. Az a bizonyos 200-300 ezer ft nyugdíj egy egész családnak ad bőséges megélhetést úgy, hogy a Hebridákon is nyaralhatnak belőle!
Miért nem magyar bankban tartja a pénzét, aki miniszterelnök akar lenni?
Nem csak a külföldi bankszámlákról van szó. Orbán jelenlegi vagyonának a felsorolása nem férne rá egy söralátétre. Bár a vagyon nyilatkozata nem erről szól, nagyon nem. Mindössze a felcsúti ház és némi készpénz van a tulajdonában. Vajon kit tud ezzel megtéveszteni? Akad ember ebben az országban, aki ezt beveszi?
Önt még nem hívta fel a Fidesz Vona Gábor és Allah miatt? Itt a hangfelvétel!
A hír igaz. Korán keltek a Fideszes telefonálgatók. Ma reggel már KORÁN csörgött a telefonom, az ismerős élces hang elmondta a mondandóját. Meghallgattam, gondolom más is, majd mindenki levonja belőle, hogy mi is a valódi célja ennek a hívásnak.!
Botrány! A kora miatt váltak meg a Barátok közt színésznőjétől
Azt a néző nem tudja, hogy mi zajlik a színfalak mögött. A szerepe egy szimpatikus, hálás szerep, de már kezdett unalmas lenni.
Az amerikai, brit és francia haláltáborok a II. Világháború után 1.rész
@maszk: 19.36-ra Sőt mi több, azt mondják, hogy a horvátok nagy nőcsábászok. Te is afféle csábász vagy?
Milliók imádják gömbölyű formáit ennek a plus size modell édesanyának – fotó
@papa.49: A fene tudja, hogy is van ez, modellnek tényleg nem kéne állnia, szóval ő jóval több a molett kategóriánál is...Mint ahogy a csontsovány bulémiás modellek sem tetszenek.
Azt írtam, hogy tisztelem a bátorságáért, nos igen azért igen.
Stohl Luca: Anyám helyében nem tudtam volna elviselni, amit az apám művelt vele
Luca mondhatta dacból is azt, hogy a gyerekek nem sínylették meg a válást. Elképzelhető nagyon is, hogy igen, mert azt csak hiszik a felnőttek, hogy a gyerek nem tudja, nem érzékeli, hogy mi történik a családban. Nagyon is hallják, ha éjjel sír az anya, vagy veszekednek a szülők. Lehet, hogy Luca fölvállalt egy kemény nő szerepet, de ő is tudja, hogy ő is áldozat.
Milliók imádják gömbölyű formáit ennek a plus size modell édesanyának – fotó
Tisztelem a nőt a bátorságáért, hogy meg meri mutatni a testét a világnak, annak ellenére , hogy nem éppen Barby baba. Nálunk sajnos közutálatnak lenne kitéve, mert Magyarországon képtelenek az emberek elfogadni azt, aki egy kicsit is más, kicsit testi hibás, nem a legszebb arcu. Ítélkeznek felette, holott azt sem tudják miért olyan, amilyen.
45 ezer forintot kért a rontáslevételért jósnőnek öltözött két férfi, vádemelés lett a vége
Tedd a kezed a monitorra, küldöm az energiát. Nyitom az ablakot, küldjél nekem 2 francia krémest. Ennyi a lehetősége a netes jóslásoknak is:))