Veleda

A személyzet festette a húsvéti tojásokat Csősz Boginak Törökországban
Ha Törökországban nem festenek tojást, attól még a szívében magyar maradhatott volna. Megmutathatta volna, hogyan készül Magyarországon egy szép hímes tojás. Persze a parfüm --jobban érdekes volt. Beképzelt liba.
Két hektáron égett a nádas és az aljnövényzet Tetétlenben
Nem volt aki kitakarítsa a nádast, inkább felgyújtották. A madaraknak, a lerakott tojásoknak annyi. Kacsák, békák, bogarak szénné égve. Ember pusztítja el a közvetlen környezetét.
Elképesztő fizetéseket ígérnek, mégsem találnak munkást a balatoni vendéglátósok
Napok óta olvasom a helyi hírdető újságban egy milliomos cigány házaspár hírdetését ( ismerem őket), hogy a balatoni Zöldség-Gyümölcs kereskedésükbe árust keresnek kiemelt bérezéssel, szállás megoldott jogosítvány szükséges. Van némi fantáziám, hogy a dinnye árus mire hírdet. Menjen hozzá akinek két anyja van. Ki a franc fog egy pajtában aludni, de dolgozzon reggel hattól este tízig. A munkabérről nem esett szó, a hozzászólásokat kikapcsolták. Szarházi banda.
Kapott ötmillió forintot a Szögi-család
Aprópénz ahhoz képest, amit megérdemelt volna a család. A többit meg elvitte gondolom az boxos ügyvédje. mert hogy nem a boxos írta meg a beadványt, az is biztos.
Megszólalt a kikerült hangfelvételről Dobrev Klára – videó
@levarosbukta: A kormánynak van pénze, több is, mint kellene!Ha azt írtad volna, hogy szüntessék meg az ukrán nyugdíj kifizetést, meg a mexikói templom építést, és VISSZAMENŐLEG kártalanítsák a rokkant nyugdíjasokat, akkor azt írtam volna, hogy vágod a témát!
Schmidt Mária: Horthy visszaadta a nemzet önbecsülését
Annyira visszaadta, hogy végül is átadta a hatalmat a nyilas pártnak. Aztán lett, ami lett belőle!.
Megszólalt a kikerült hangfelvételről Dobrev Klára – videó
@levarosbukta: Segítek értelmezni, ez a téma:

A Demokratikus Koalíció sürgeti, hogy a kormány kártalanítsa azokat a rokkantnyugdíjasokat, akiknek jogsértő módon változtatták meg a minősítését.
Megszólalt a kikerült hangfelvételről Dobrev Klára – videó
@levarosbukta: Csak megerősítetted a fentebb hozzád írt kommentemet. Nagyon nem ismered a GY:F: programját, ha ez a véleményed róla.
Megszólalt a kikerült hangfelvételről Dobrev Klára – videó
@Csizmás Kond: Amúgy a felvetett problémához nincs véleményed? vagy csak az ragadja meg a csekély értelmedet, hogy egy nő a születési nevét avagy a férjezett nevét használja? A te középkori nézeteid már régen lejártak. Két lányom van, mindketten a saját nevükön élnek, dolgoznak, karriert csináltak. Nem kell egy férfitől egy toldalék ahhoz hogy boldoguljon. Ettől még kiegyensúlyozott boldog házasságban élnek. Amúgy te mit szólnál a 25 ezres rokkant nyugdíjhoz? Mert erről nem nyilatkoztál. Pedig ez volt a felvetés, nem az asszonynév. Vagy erre már érzéketlen vagy?
Megszólalt a kikerült hangfelvételről Dobrev Klára – videó
@levarosbukta: Egyre ostobább leszel. Ám lehetőséged van arra, hogy ezeket a felvetett panaszaidat fogalmazd meg és küld el a törvény alkotóknak. Mit gondolsz, hogy válaszolnak rá?? Szarnak a fejedre. Ám ha a Dobrev Klára mondja el, annak nyoma és súlya van. Próbálj meg már reálisan gondolkodni.
Horvát lap: "Miért kerültek a Seuso-kincsek a magyarok kezére?"
Kincs, ami nincs! legalábbis a horvátoknak! Tetszettek volna érdemben bizonyítani, hogy mi alapján tartanak rá igényt. A magyar állam megvette, vagy visszavásárolta, ahogy tetszik, most már hiába követelnék.
Férfiaknak, akik nem kímélik a testüket
Legelőször is a férfiak gondolkodásán kellene változtatni. Komolyan kellene venni az egészség megőrzést, kevesebb dohányzással és pálinka fogyasztással.
Milliókat kap a lincselő, Szögi Lajos családjának törleszt belőle
Ott az egész pereputty sáros volt. A rohadék kárpótlást kap, még az elhunyt családja egy fillért sem látott eddig. Majd ezután sem. Ez a fajta csak szaporodik, állami támogatással.
Bréking! Érkeznek az első fecskék
Mentsük meg a fecskéket! Megindult egy országos mozgalom, ha nem teszünk semmit, Magyarország elbúcsúzhat ezektől a kedves madaraktól. Nem szabadna leverni a fészküket, sőt csatlakozom a műfészek kihelyezők táborához!
Elég a felirat: Bio
@papa.49: Mi évente többször is. Már meg is permetezett a férjem a tavaszi lemosóval. De nyáron muszáj legalább 2X!
Az aradi Szabadság-szobor megsemmisítését, vagy Magyarországra költöztetését követeli egy szélsőséges párt
A szádat befogod, a kezedet leveszed a szoborról lepcses szájú szőrös román. Majd azt a szobrot rakosgasd odébb amit ti alkottatok. Mondjuk a Decebál király kőszobrát vigyétek arrább a régi magyar határról! Semmi keresni valója nincs ott! Előbb a kolozsvári Mátyás király szobra volt útba, most a nemzeti nagyjaink piszkálják a szemeteket-----szemetek! De kellett nekünk minden szarért oda járni, babusgatni őket. A kígyó fölébredt a kabát alatt, megmarta a gazdáját!
Elég a felirat: Bio
A bio alma annyit jelent, hogy sosem volt permetezve, ezért apró szemű és vacak savanyú. Még pálinkába sem jó
Szívrohamot kapott egy idős férfi, miközben három prostituáltal volt
Aki hozzászokott a guminőhöz, az ne nagyon ficánkoljon élő nővel PLáne 3-al egyszerre! A kis telhetetlen:))
3 millió forint magyar családi pótlékot vett fel egy szerb férfi
@vacsi: ukrán, szerb, vagy t.köm tudja kik még, lenyúlják a pénzt, mert megtehetik, most vagy joghézag, vagy más okkal, de mindenképpen csalás. Na ja, ebben egyetértünk.Nekem is dühítő.
3 millió forint magyar családi pótlékot vett fel egy szerb férfi
@vacsi: tévedni tetszel, a szerb családnak érvényes lakcím bejelentője volt Szegeden. Ők ezt használták ki.
Vége a Legyen Ön is milliomosnak, Gundel így reagált
Sajnálom, én nagyon kedveltem. Minden adáskor teszteltem magam, mi lenne, ha én ülnék ott. Voltak értelmetlen kérdések, de volt, hogy a 10 milliósra játszva válaszoltam. De hát ilyen egy játék. Kevés olyan játékos van, aki minden oldalúan jól képzett ember.
Ezek a kínaiak meg is eszik, amit saját levükben főztek
Zöldséglevesben megfürdeni? Na és, volt aki szamártejben fürdött. Van, aki a milliárdjaiban.
A baloldal és a Fidesz is amnéziás, ha a Jobbikról van szó
Változnak az idők, változnak a vélemények. A politikusoknál ez nem nagy ügy. Ahogyan a helyzet megkívánja, szokták mondani-- van az a pénz. Van, aki még az anyját is letagadná. Vagy éppen őbelőle csinál multi milliomost.