Veleda

Novemberben megérkezik a nyugdíjprémium és a nyugdíjkorrekció
@maci0427: Hogy is van ez a diszkrimináció? erről nem olvastam. Lécci írd le.
Elkeveredett Jávor Benedek Farkas Flóriánt érintő adatigénylése
nem vagyok meglepődve. Azt is ellopta valaki. Ezt a ganyét is ellophatná már valaki. Mármint farkas flórit
Csalók ígértek kárpótlást idős embereknek
Kárpótlás a Don kanyarban elesettekért ? Ezt megint csak a hiszékeny emberekkel lehet megetetni. Aki kárpótlást akar igényelni, annak kapni kellene és nem adni. Megint bedőltek a szélhámosoknak.
Még Kun Bélának is küldtek a nemzeti konzultációból
Pedig jó lett volna megtudni, hogy mi a véleménye Kun Bélának a nemzeti konzultációról.
Papadimitriu Athina: "Szexuálisan zaklatták a lányomat a felvételin"
Azt nem értem, hogy a felvételi meghallgatáson, a felvételi bizottságon kívül mit kerestek ott "más egyéb" személyek,? A szinművészeti felvételi egy nagyon összetett felvételi, a jelentkezőnek többszörösen bizonyítania kell a sokoldalúságát. Hajdanán egy ilyen meghallgatás még 3-4 órát is igénybe vett, oda nem kell nézőközönség
Törőcsik Mari nyitott házasságban élt negyedik férjével, Maár Gyulával
A nyitott házasság azt jelenti, hogy a férfinek szabad és megadatik a félre kurficolás, a nők többsége nem él ezzel a nagyon klassz lehetőséggel. Mondjuk 60-on felül már nem is keresik a férfiak, akad 30 éves kurva éppen elég. Egy fiatal kezdő színésznő a pályája elindításához éppen az ilyen Maár Gyulákat veszi igénybe.
Szél Bernadett magassága: Megszólalt a Fidesz is
@karma1: A fideSS.nek nagyon kell, nyalnia mert szükségük lehet a frakció alakításához ha bekerülnek a parlamentbe. 2014.ben is a fideSS segítette be. Az lmp is dolgozik a parlamenti helyekért.
Szél Bernadett magassága: Megszólalt a Fidesz is
Mi történik itt? Szél Bernadett szerint a magyar parlamentben csak demokratikus pártok ülnek, beleértve a Fideszt és a Jobbikot is. Korábban Schiffer András, az LMP alapítója, látványos média esemény keretében írta alá a Jobbik béruniót követelő petícióját. Róna Péter pedig azt bizonygatja a Magyar Nemzetben, hogy nagyobb bűn volt az MSZP 2002 és 2010 között folytatott gazdaságpolitkája, mint a Jobbik "komcsizása, buzizása, cigányozása, zsidólistázása". Azon túl, hogy Róna Péter állításainak egy része tényszerűen sem felel meg az igazságnak - pl. a jövedelmi különbségek alakulásáról - itt mintha valami elég ijesztő stratégiaváltás előkészítésének tanúi lennénk. Mintha az LMP a Jobbik felé sasszézna. Brrrr!
Te mit tennél, ha egy farkas követné az autódat?
@kripton: A farkasokkal nagyon szimpatizálok, mondhatni a kedvenc állatom. Ezért hajlamos vagyok érzelmi alapon kezelni a dolgot. Lehet, hogy segítséget akart kérni?
Az LMP már 16 éves kortól szavazati jogot adna
Azok az időskorúak, akiknek csak az alap TV előfizetésre futja, egész nap a fidesz köntösbe csomagolt kereskedelmi csatornákat nézik. Tömik az agyukat a kormány propagandával. Lásd Őcsény. Na ezektől mit várhatunk?
Te mit tennél, ha egy farkas követné az autódat?
Furcsa helyzet, mert a farkas kerüli az embert normális körülmények között.
Megkérdezném, hogy segíthetek valamiben?
Botka lemondása után már egyezkedik az MSZP a Demokratikus Koalícióval
az emberek félnek. Nem Sorostól és Brüsszeltől, hanem attól, hogy ha 2018 után győz Orbán, akkor kilépünk az EU-ból és a gyermekeik és unokáik örökre kint ragadnak külföldön.
A DK ez ellen küzd!
Nem üdülni mentek volna Őcsénybe a menekültek, hanem beilleszkedni a magyar társadalomba
Szerintem meg elszaladt a 24.hu újságírójának a képzelete. Arról volt szó, hogy kirándultak, de egy éjszakát megaludtak volna Őcsényben. Jó lenne egyformán beszélni.
A pártelnök is arról beszél, Botkát meghekkelték
Oké, rendben van, lemondott a Botka, sokak örömére. De egy mondatát így utólag érdemes megemlíteni: az Mszp-ben mindenki a parlamenti székére hajaz, nem a Fidesz leváltására.
Döntött a parlament: a Csanád nevet is felveszi Csongrád megye
Arról nem szól a fáma, hogy ebben a név változtatásban mennyi szerepe van a Csanádi püspökségnek.
Dráma: öngyilkos akart lenni Gáspár Győző, Bea asszony mentette meg
"reméljük, hogy hamarosan még jobban beindul majd az üzlet, de most sem panaszkodom"

Hát akkor ne panaszkodjál csippás.
Dráma? kinek?
Miniszteri biztos: az e-recept nem teher, hanem plusz lehetőség
Az egészségügy és az oktatás a rákfenéje ennek az országnak. Odafent dilettánsok ötletelnek, megzavarják vele a benne dolgozókat. Nem beszélve a lakosságról, akiknek java része nincs felkészülve az ilyen ötletekre. Mert a gyógyszerfogyasztás leginkább az idős korosztályra jellemző, nem lehet elvárni tőlük, hogy értsék is meg az elektronikus rendszer előnyeit.
Felavatták Miskahuszár hatalmas szobrát
@Horizont: Ez a szobor, ha műalkotás- nekem mit sugall? A hatalmat. A rám nehezkedő, elnyomó, 70 tonna fémet. Nevetséges. Pont nem ez az eszménye a 48-as törekvéseknek. Így ábrázolni a 48-as honvédeket, hát ez brutális tévedés.
Apropó, ismerem a Vécsey bácsit, oldalági, de rokona a Vécsey tábornoknak, kb 165 cm magas.
Egyszer belelendült, és elkezdett nótázni. Olyan dalokat énekelt, amiket még soha nem hallottam, hát én elsírtam magam.
Felavatták Miskahuszár hatalmas szobrát
Vissza a gigantikus szobrok időszakába, vagyis a Rákosi korba. Vagy Észak Koreába.
De tényleg mi a francnak kell 12 méteres Miska? Kilátó toronynak?
Vasárnap a hozzátartozók takarítanak a budapesti Szent Imre Kórházban
Elképesztő a látvány fénykép. Azt tudtuk, hogy nagy baj van az egészségügyben, de hogy ennyire, ez már túl tesz mindenen.
Hogyan érhetjük el a harmonikus, boldog szerelmet?
Az első évben aludjatok egy szobában, és nyaraljatok együtt. A következő 40 évben mindezt külön csináljátok. Utána pedig teljesen mindegy mit csinálsz, úgysem érdekli a másikat
Megtalálták a pucér Mona Lisát
A két nő között azért van különbség. Az eredeti Mona Lizát én egy állapotos nőnek tartom. A mellei duzzadtak, a kezei szintén, ahogyan a hasára teszi a kezét, jellemző az állapotos nőkre.
Ettől még lehet a tanulmány rajz a Liza festmény pár évvel azelőtti modellje
600 km-t utazott a diplomata, hogy széttrollkodja Magyar Bálint kaliforniai előadását
@kokopelli: Ritka egy fazon. Néha nem is értem, hogy mit ír, mintha a nyelvújítás előtti honfitársunk éledt volna föl 200 éves álmából. Engem inkább mulattat, mint hogy bosszantson.
Kormányzati válasz a nyugdíjasoknak - nem kiszúrás, hanem lehetőség az e-recept
De csak annak, akinek az újfajta csippel ellátott személyi igazolványa van. Na ezt magyarázd el a Bözsi néninek, akinek a szomszédja szokta elhozni a patikából a gyógyszereit.
A tévé is azt mondja, hogy veszélyesek – őcsényieket kérdeztek a migránsokról
Azt hiszem, Őcsényt körbe kerítette a sötétség szögesdrótja. Na ez az, amit nem lehet lebontani.Állítsanak éjjelre is megfigyelő támaszpontokat, nehogy valaki bejusson a faluba. Valami gyütt-ment.