Veleda

Hogy mi? 500 forint lesz idén egy lángos a Balatonon
Szóval akkor mi lángos evők fizessük meg azt, hogy a kiszolgálók és a diákok külföldön dolgoznak, nincs elég alkalmazott.
Megjegyzem: egyetemista lányom még anno elment egy lángos sütőhöz nyári munkára egy bódéba, ahol a forró olajtól volt vagy 40 fok meleg. Reggel hatkor már dagasztott, este 8-kor még kiszolgált. A balatoni fürdésről szó sem lehetett, mert a tulaj napközben nem engedte meg a mártózást. 1 hónap után megelégeltem, miután ordítva követeltem a kialkudott munkabért, hazahoztam a lányomat. Egyébként kiszámoltuk, 1 kiló lisztből 20 db lángos jön ki, lehet számolni, hogy mekkora haszon van rajta:))
Izrael nyerte a 2018-as Eurovíziót, Magyarország a 21. helyen végzett
Ez a nyertes előadó? Szűzanyám, akkor milyen volt a többi? A rikkantásai borzalmasak, a kísérő táncosok talán melegek. Ámbár az integető aranymacskák dobtak a színvonalon:))
Megölte magát a bedrogozott csecsemő védőnője
@Eriksson: Nos, csak abból indulok ki, hogy olyan helyen dolgoztam, ahol "olyan" szülők is voltak, akik megkörnyékeztek pénzt kunyeráltak tőlem. Eleinte adtam, de aztán rájöttem, hogy ennek sohase lesz vége, szóltam a főnökömnek, hogy ebben az ügyben tegyen rendet, mert nagyon kellemetlen.
Öthónapos csecsemőket hagytak egy forró autóban, tragédia lett belőle
@Peller Anikó: A legnagyobb büntetést már valóban megkapták--egy életre. De gondolj bele, ha baleset érte őket, teszem azt elvitte őket a mentő, vagy helyszinelt a rendőrség, na azok tuti, hogy nem hagyják magára a 2 gyereket. Ez így nagyon sántít!
Ne igyon sérült dobozos tejből, mert valaki direkt nyúlhatott hozzá!
Nem kell minden nap tejet inni, sokan érzékenyek is rá. Én nem iszom, csak kefirt fogyasztok, a páromnak üveges tejet veszek, de csak 1 bögrével kap belőle naponta:)) Valaki megrongálta a papír dobozokat, így persze megromlik a tej hamar
Megölte magát a bedrogozott csecsemő védőnője
@Eriksson: Lehet, hogy pénzzel segítette őket, amit aztán a drogra költöttek. Ki tudja? De hogy nem volt tiszta a lelkiismerete, az biztos! Valamilyen formában vétkesnek találta magát.
Öthónapos csecsemőket hagytak egy forró autóban, tragédia lett belőle
Gyereket-gyerekeket még egy percre sem szabad egyedül hagyni.Milyen szülők ezek,? Felelőtlen, drogos gazemberek. A legsúlyosabb büntetést érdemlik.
Megkoronázták Hoppál Péter államtitkárt
Jobban hangzana, ha a Hoppál pünkösdi királysága véget érne.
Megölte magát a bedrogozott csecsemő védőnője
lehetséges, hogy van itt más is, amiért a védőnő megijedt a rendőrségi kihallgatástól. Sokszor járt a családnál, tudnia kellett, hogy a szülők drogoznak. Következtetés...
Nem a pénz a legjobb ballagási ajándék
@wagabund: Köszi, én már gyakorlott ballagtató vagyok:))
Nem a pénz a legjobb ballagási ajándék
Viszont eltalálni, hogy mi az, amire szüksége van, vagy ami tetszik, na az is rohadt nehéz. Engem a hideg is kirázott a pohár készletektől, a büdös életbe sohase használtam, a kristály készletet sem. Legegyszerűbb, ha őszintén elbeszélgetünk a ballagóval, hogy mit szeretne, ha az ár több, mint amennyit mi szántunk, akkor adok bele alapon megkapja a borítékot. Ballagó unokámnak négyen dobtuk össze a laptop árát, ő megvette és happy mindenki:))
Megszökött két gyermek egy szegedi óvodából
Rohadtul unhatták már az ovit. Valószínű, hogy a felügyelet is laza volt. El kéne már gondolkodni azon, hogy van-e megfelelő program a gyerekeknek?
Bicikliút-építés magyar módra: Egy egész diófasor esett áldozatul
Úgy is mondhatnám, hogy útépítés eszetlen módra! Gyerünk neki, hajrá, valaki majd átvágja az avatón a selyem szalagot, és megtapsolják. Ugyan ki törődik néhány diófával? Őshonos fákkal, parkokkal? Madarak fészkei potyognak a földre, tojások összetörve, na ebből sem lesznek madarak. Meztelen mókus fiókák pusztulnak mindenfelé.
Ezen az úton majd a tűző napon tekernek a bringások, érdekel valakit. Fő, hogy az avató ünnepségen lesz pogácsa, óvodások szerepelnek, verset mondanak a szép természetről. A tervezők és kivitelezők agymenése határtalan.
Itt az új kormány – Orbán Viktor lezárta konzultációit a kormányalakításról
Orbán hiába cseréli ki kabinetje tagjait. A csalással megszerzett hatalommal fel fog gyorsulni a kivándorlás, tovább nő a szegénység, még többen halnak majd meg megfelelő orvosi ellátás hiányában. Folytatódik Magyarország nemzetközi elszigetelődése.
A DK célja a hatalom mihamarabbi megbuktatása, amelyhez szükség lesz az utcai megmozdulások erejére.

Gréczy Zsolt
szóvivő
DK
Itt az új kormány – Orbán Viktor lezárta konzultációit a kormányalakításról
@fergeteg: 15.27 Szokj hozzá a stílusunkhoz, ha nem tetszik elmehetsz !
Ha kibújtak , az többes szám--- akkor a csőcseléket is többes számba kell tenned.
Helyesen a mondat: Kibújtak a lumpenproli csőcselékek a patkány lyukaikból.
Egyébként : kapd be!!!
Lázár János befejezte, visszavonul a kormányból
Én nem dőlök be neki. Majd 4 év múlva visszatér kipucukodva, frissen kimosakodva, miniszterelnök jelöltnek. Nem az a fajta, aki feladja, annál sokkal dörzsöltebb!
Orbán üzent a "Facebookosoknak", ezt fogja tenni a következő években
@Horizont: Egy hülye ismerős a facéról, -bekommentelte, hogy "Orbán már az urnában van"! Mi másképp értelmeztük, lájkoltuk:))
Rogán: "az emberek úgy döntöttek, hogy ők akarják eldönteni, kivel élnek együtt"
Rogánnak, Kósának, Semjénnek nincs helye az új kormányban! Többszörösen eljátszották a becsületüket,---nem kérünk belőlük!
Vona Gábor a képviselői mandátumáról is lemondott
@durbincs: Na látod, azt a 10 szerecsenyt kellene kilőni, a többi a férgese meg hulljon utána.!!!
Vona Gábor a képviselői mandátumáról is lemondott
@durbincs: Lipótos, nem kicsit, nagyon. Mondhatni Grácos- fene essen bele, most még nézhetem a vikszos pofáját 4 évig mindegyiknek.
Vona Gábor a képviselői mandátumáról is lemondott
@durbincs: Azt mégcsak értem, hogy a Feri idejében volt a nagy pénzügyi válság és szükség volt a megszorításokra. De most, amikor dübörög a gazdaság a patás meg a mészáros házatáján, mert máshol nem, akkor miért hoztak a fű alatt annyi megszorító intézkedést? Ha minden futbalista kapott egy stadiont, akkor minden betegnek jár egy orvosi ellátás is. Te hol kezelteted magadat? a felcsúti kisvasúton?
Vona Gábor a képviselői mandátumáról is lemondott
@durbincs: Értelek én, de nem fogom most azt bizonygatni, hogy mit tett, vagy nem tett a Ferislibafodor, de azt már ugyan nem értem, hogy te nem látod, vagy nem akarod látni azt a ménkünagy csalást-lopást-gazemberséget, ami itt az országban folyik?
Szerinted ezek nem bűncselekmények? Meddig kell ezt még eltűrni? Hát ba+, még 4 évig, mert a vaksi kretének megszavazták őket. Mindegyiknek böriben a helye, vaslakat alatt. Vajon te egy kiló krumpliért, vagy egy tál híg pöriért adtad el a lelked a patásnak?
Az ellenzéki pártok a Nemzeti Választási Irodához fordulnak – Gyurcsány csalást sejtet
@png: A Demokratikus Koalíció egységes párt. a neve is az. Hogy a többiek miért nem vették a lapot, azt már nem értem.
Orbán üzent a "Facebookosoknak", ezt fogja tenni a következő években
Mi lesz ezután? Mi behozzuk az oroszokat, bennünket meg kirúgnak az Únióból.
Az ellenzéki pártok a Nemzeti Választási Irodához fordulnak – Gyurcsány csalást sejtet
@png: azért azt te sem tagadhatod le, hogy az össz baloldalból Gyurcsánynak volt a legösszeszedettebb és legjobban értelmezhető programja. Hogy mi lesz az ukrán nyugdíjasokkal? semmi. marad minden úgy ahogyan van. Mi lesz az elszámoltatással? semmi, lehet tovább fosztogatni.
Azért, mert te nem érted, az nem jelenti azt, hogy más sem érti!
Összeomlott fülke, leszakadt ujjdarab, borítékba tett okmányok – horror és komédia a magyar szavazóhelyiségekben
@Pálinkafőző Rézüst: Csupán azt értem, hogy 1 óra múlva megjött a mentő! Addig a beteg hol és kivel volt???
Súlyos gond van a részvételi adatokkal a balos választási szakember szerint
Tavaly tagja voltam egyik körzet számláló bizottságának. Az idén semmilyen értesítést nem kaptam, hogy kizártak, ámbár nem értem, hogy miért? Szavazáskor benéztem abba a helységbe, ami az enyém volt, minden bizottsági tag 40 év alatti volt+ a két fideszes aktivista. Kizártak, mert a korom miatt ellenzékinek gondoltak-vagyis inkább tudták:))
Súlyos gond van a részvételi adatokkal a balos választási szakember szerint
@szaboria1: A DK is elismerte, hogy a Fidesz jobban tudott mozgósítani. Ezt a magam példájával is tudom igazolni. Kétszer hívott föl telefonon Orbán V hangja, vasárnap délelőtt kétszer hívtak a helyi Fidesz irodából, és az aktivisták járták az utcákat. És harsogott a fészbuk. Matematikai számolások után képtelen vagyok elhinni, hogy ekkora számu szavazati bázisa van a Fidesznek. Pedig csak egy hajszálon függött az egész.