advocat

A kormány nem akarja bántani a Lidlt, az Aldit vagy a Spart
És elvtársak! Építjük a fejlett szocializmust! Aztán belebuktunk. Szóval a kormánynak/kormánypártnak hinni? Mindig hazudnak.
Németh Szilárd észre sem vette, hogy óriási hiba díszeleg az emlékművön, amit felavatott
És ha még azt is hozzávesszük, hogy a "Mária királynő" kis k-val írandó (persze a III. kerületben meg a Mátyás királyt sikerült elírni). No. Ennyit a magyar helyesírásról (hejesírásról???). A többiről most ne szóljunk. Csak katonaviselteknek. A tábornok a rendfokozat (mint tiszt, főtiszt, stb.) megnevezése. Azon belül van dandártábornok, vezérőrnagy, altábornagy és vezérezredes. Mifelénk.
Dózsa György úti baleset: a Mercedes sofőrje szerint bevágott elé a Citroën 
Hm. 120? Érdekes. Felettéb. Mert ha csak 50-nel (80-nal) megy, elkerülhető lett volna a baleset. Csak hirtelen fékezésre vagy irányváltoztatásra nem kényszeríthette volna a Citroen, de egyébként (üzemi?) fékezésre, lassításra talán igen. Vélem. Mert az előzés (útkereszteződésben?) is azért szabályozott. Szóval azért az előzésre hivatkozni még nem minden. Gondolom.
Furcsa magyarázattal állt elő a magyar határozatról az EP alelnöke
Ezt úgy is lehet érteni, hogy a pénzekhez ne jussunk hozzá? Igaza van. Ezzel lehet csak megfogni a koprmányunkat, melyet éltessen a 2/3-ad, továbbra is. Mert nekünk ez így jó.
Szakértő: nem lenne meg a többség a Magyarország elleni eljárás megindításához
Jó ez így. Európa és a normális világ meg kapja be! Vélik. Mi 10 millióan sem vagyunk. Nagy ívben tesznek ránk. Rohadtul nem érdekel senkit, hogy itt mi történik. Arra jó, hogy esetleg a lengyelek elgondolkozzanak, mert ők azért sokan vanak (meg a csehek és a többi világmegváltó okoska).
Nincs pénz karbantartásra, bezár a Planetárium
Jó hely, egy új stadionnak. Vagy Lőrincke fog ott építkezni. Akármit. Akármennyiért. De jó sokért.
Gyurcsány: Orbán kormánya hatalmas nyaklevest kapott az Európai Parlamentben
És ez rohadtul nem izgatja! Majd, ha kiraknak és nem jön a pénz. De addig eltelik néhány év.
Nézőpont: soha ennyien nem szavaztak volna Orbán Viktorra
Mert megérdemeljük! Ez kell nekünk! A világ többi része meg hülye! Szerintünk.
Csókkal és megnagyobbított mellekkel várta Pápai Jocit felesége
Esetleg tiszta alsó? És végre nyugodtan csöcsörészhet. Van rajta fogás.
Nagyon furcsán nyertek 16 milliárdot Rogán ismerősei
És? Mi ebben a hír? Ez természetes. E 93 ezer négyzetkilométeren.
Kiverte a szidalmazott utas kezéből a telefont a villamosvezető – videó
Felfeszítette az ajtót? Igen? Akkor mi a gond? Egyébként lehetne igaza, de mi történt? Ki látta?
A trolimegállóba csapódott Mercedes tulajdonosa a baleset előtt félórával vette az autóját
Azért jó látni, hogy miylen sokan olvassák a cikket, De mit értenek belőle? És szabadlábon van?
Szabálytalanul parkolt Balog miniszter autója
Mi a fenének a miniszterek autójára kék lámpa? Hova az a sietség? Lemaradnak valamiről? Induljanak ők is pontosan. Vagy valami nemzetbiztosági ügy miatt sietnek? (Mi is az?) De állandóan?
Mégsem lesz Horthy-szobor Perkátán
Csak felfogták, hogy 150000 honvéd doni elestéhez, a Szálasi kormányhoz és 600000 zsidó meggyilkolása azért "esemény". Mégha vitéz Lóbányai is az elkövető. És nem szoltunk a háborúban elhunytakról. Civilek, gyerekek, stb.
Molnár Csaba: Nem is kér vissza 18 milliárdot az EU
Akkor mi van? Ki hazudik? Vagy csak félrebeszél? És mit szól mindehhez az unió? Valami konkrétumot. Ja! És mi van a vej LED lámpáival? És a többivel.
Orbán a Tienanmen téri kommunista emlékművet koszorúzta meg
Hol is tart a FIDESZ? Mármint 1989-hez képest. Persze a 2/3-nak ez is jó. Szavazzatok rá. Mily jó lesz, ha orosz barátainkkal újra a KGST tagjai leszünk. Mert az oroszokból sosem elég. Ugye?
Keresi a rendőrség a Kálvin téri migránsgyűlölő támadót
Ennyire fusssssssssa. Sziklárdkától már ez is szép teljesítmény. Ez jött ki belőle. Irígylem, de nem az eszéért szeretjük. Miért is?
Elszegényedett, külföldön folytatná a Barátok Közt sztárja
Hát nem egy utolérhetetlen tehetségű színész! (És ekkor nagyon finom voltam.) Persze a golfhoz és a vitorlázáshoz nagyon sok pénz kell, az idő meg halad.
Csányi Sándor érdekeltségétől érkezhet az új kormánygép
Csányi et.! Azér ezt a gépet is mi vettük. Futja a hitelek kamataiból. Egyébként ez a jobb üzlet. Vesz egy másik gépet. Egy újat. A kormánynak meg ez is jó. És mi van az orosz gépekkel. AN/Tu vagy ilyesmi-100 vagy valami ilyesmikkel? Mégsem kell? Ejnye. Mit szól majd Putyin et.?
Kiderült ki volt "Krisztina", aki a magyar punk és újhullámos zenészekről jelentett
Nem egy rendszererősítő jelentés. Hogy finom legyek. És akkor meg erre volt pénz. A semmiért? Mi haszna is volt? Ha ezt valaki elmesélné!
Nyugdíjas termelte a kannabiszt Csongrádban
A nyugdíjasnak is valamiből meg kell élni. Mert a nyugdíjból???
Tűz alá vették a tagok a Magyar Orvosi Kamarát
A fizetés a kamarai tagi befizetésekből adódik. Tehát az orvosok fizetik. Ők tudják miért is? Mert kötelező. Újra. Így marha könnyű jól élni. Ja! és kit csinál? Mert annak idején a 300.- Ft miatt háborgott. Most már jó elvtárs?
227 milliót dob oda a kormány egy régi német popsztárnak
És hány fizető nézője volt? Berlinben, Londonban és Párizsban? Tudja valaki? Vagy ott is "ingyenes" volt?
Ősszel jöhet az újabb rezsicsökkentés
Ne csökkentsék törvénnyel a rezsit! Csak annyival, amennyit a világpiaci árak mozgása megenged. Inkább a jövedelmeket/béreket kellene növelni. Bírjam megfizetni. A németeknél ez nem olyan nagy gond. És olcsóbb az energia ha használják az egyéb forrásokat is. Nemcsak atomerőműveket. Szélenergiát. Is. Majd én eldöntöm mire költöm. Mert azért a fafűtéses kályhák népe nem sokra megy a csökkentéssel? És mi a helyzet a 27 %-os áfával?.