advocat

Sokat rontott a magyar labdarúgó-válogatott a FIFA-helyezésén
Mi a gond? Benne vagyunk az első 50-ben! És ez egy jó eredmény! Szerintem. Mert azért sok mindent elnéznek. Már csak Puskásra is tekintettel. Vagy nem?
Varga Mihály: 4 százalék feleltt lesz a gazdaság bűvülése idén
Ezért is kell a forintot leértékelni. vagy nem? Ezügyben jártasok magyarázatát szívesen olvasnám.
Magyarázza a MÁV, miért maradt ki négy vonata is egyetlen napon
Mert nem volt utas? A vezért már régen ki kellett volna rúgni. Ilyenért Japánban már a harakirit fontolgatná egy ilyen ember.
Iványi Gáborék nem tudják kifizetni az alkalmazottaik teljes bérét
Két ember is tett valamit Viktorért! Szemben apjával, aki időnként jól elverte. Most itt a "hála" ideje. Beletapos mindkettőbe. Sorosba is Iványiba is. Mert úgy érzi megteheti. Majd számoljon el az égieknél! Mert azok majd rákérdeznek. Ennyit a keresztény/keresztyén erkölcséről.
Bunkerszerű valamit építenek az Orbán-család által használt birtokon
Nyugalom! Ez csak az eleje! Mert a vége legalább Moszkva lesz, valamelyik ázsiai birodalom!
Gulyás elárulta, melyik a kormány kedvenc egyeteme – nem okozott meglepetést
A közigazgatásnak illene semlegesnek maradni! Mint a világ jobb helyein. De nálunk még a portást is lecserélik a minisztériumokban és hasonló helyeken.
Nyugdíjkorrekció: lesz olyan, aki 168 ezer forintnál is többet kaphat
@magyarbakancs: @magyarbakancs: Így igaz! Mert azért az áremelkedés legalább 5-6 %. A piacon! Meg a gyógyszertárakban. És még jön a lassan 340.- €.
Azért az is rátesz!!! Ugye Varga Misike?
Tényleg olyan szenvtelen az emberek többsége, hogy segítségnyújtás nélkül végignéz egy halálos balesetet?
Nagyon jól tudjuk, hogy egy szakszerűtlen beavatkozás csak ronthat. Egy ilyen baleset nem egy kis karcolás. Ki vállalja be, hogy esetleg a szakszerűtlensége miatt hallhat meg valaki? Azért ez elég sok emberben felmerülhet.
Boldog István általános iskolások gyűrűjében adott át egy parkolót Cserkeszőlőn
Az a sok nyomorult pedofil micsoda? Politikus? Egy frászt. Csak kell a felhajtás. Nem megy gyerekek nélkül? Pesze addig sincsenek suliban. És ök ottmaradnak.
A honvédelmi miniszter nem tud arról, hogy Orbán ki akarja rúgni
Ez is olyan, hogy legkésőbb a férj tudja meg, hogy mit tett a neje! Azért érdeklődhetne a KBH-nál. Is.
Egyre több migráns tart Európába
@durbincs: Mint jeleztem, az OPNI bezárása miatt az ilyenek szabadlábon vannak. Legnagyobb bajom, hogy a 10-es IQ-mal fel sem tudom fogni, hogy mit akar. Persze ez az én hibám. De egy nagyfröccsért mindenre hajlandó panelprolitól mire számíthat, nagytudású - minimum l80 IQ-jú? - levelezőnk?
Orbán egyike a világ nagy bajainak a Yale professzora szerint
@durbincs: Ezért utáltam meg annak idején az SZDSZ-t! Bezáratta az OPNIT! És azóta szabadlábon!
Varga Judit a Magyarországgal szembeni uniós eljárásról: "boszorkányüldözés zajlik"
Lépjünk ki. Mindenhonnan, mert csak b...ogatnak. Nem értik a magyar valóságot. Mindenki hülye, csak mi vagyunk normálisak. Vagy fordítva?
Szörnyű! Bekakilt a kislánya, ezért szándékosan leforrázta gyermekét egy kiskunmajsai apa – a kétéves kislányt újra kellett éleszteni
Azt azért tudhatná egy bíró, hogy a forró víz ártalmas. Azt nem lehet gondatlanul - akár csak 1 percig is - valakire ráengedni. Csak szándékosan. Véletlenül esetleg, de annak nem ez lesz a következménye. Szerintem, de nem értek hozzá!
Figyelmeztet a CÖF: Álcivil szervezetek támadják a magyar kormányt
Ha a világ ennyire utál, lépjünk ki! Mindenhonnan. És elég lesz, ha csak magunkat utáljuk.
A forint bebizonyította, hogy mindig van lejjebb
Szóljon valaki Varga Misinek, hogy ettől bizony az import árak is emelkedni fognak. Fognak? Már emelkednek. Lassan a színes tv-k ára is felmegy! Ez a veszély, nem az, hogy itthon is lehet nyaralni. De mennyiért? Mert az import árak miatt, meg a minimálbér emelésért az sem lesz olcsóbb. Ilyen hülye nem lehet. Aljas! Mert megfizetik.