advocat

Orbán letette a fegyvert. És a Néppárt is
Az összes elmehet! Ha csak erre képesek az állítólagos demokrácia, meg ilyen "marhaságok" védelmében. Szóval az unió, úgy ahogy van - mert a néppárt a főnök - eltűnhetne. Ebben a formában!
Nem sikerült M. Richárd szívműtétje
Azért ezeknek az izomfejlesztő anyagoknak is van mellékhatása!
Kocsis Máté: a bevándorláspártiak ki akarták záratni a Fideszt
Ezt a bevándorláspárti baromságot ne lehetne abbahagyni. Viktor? Nem mert olyan jól hangzik, ezek meg nyomatják. Persze ezárt a - felemelt pénzért, még édes jó anyjukat is rávennék valami csúnyaságra.
Óriási Fidesz-győzelemről és bevándorláspárti vereségről beszéltek a szakértők a köztévén
Erről az egészről csak Lőwy Árpád örökszép szava jut az eszembe. Az egész "ló...t" sem ért. De mindenki megmutatta! Ennyit ezekről. Csak a szájukat tépik és mi meg boldogan fizetünk! Nem keveset!
Felfüggesztette a Fidesz tagságát az Európai Néppárt, ami a magyar kormánypárt kilépését eredményezheti
Nem volt lehetőség máshoz csatlakozni? Mert azok tulajdonképpen nem sokat számítanak. Gratulálunk! Ez nagy dobás volt. "Ezek" meg még ezt is bevették. Legalább is úgy tűnik.
Úgy írták át 70 ezer ember életét, hogy az utolsó pillanatig ők sem értették, mi történik
Két választás lesz! Ha nem adják át nekik előre a megírt szavazólapokat, akkor... Akkor? Meglátjuk.
Berend T. Iván: Miért nem lép ki Magyarország az EU-ból?
Érdemes végigolvasni! És az a baj, igaza van. Tudom. Ő is bevándorláspárti! Meg ilyesmi. De azért akinek még nem mosták szét az agyát...!
Elkészült a sziget Felcsúton, a helyiek örülnek neki
Rettegj
Párizs, Róma, London, Berlin, stb. itt a félelmetes konkurrencia!!!
7-10 éveseknek nyomott aktuálpolitikát Nyitrai Zsolt
És nem lehetne a gyerekek hülyítését abbahagyni? Szerencsétlenek kivezénylik, és csak állnak és néznek ki a fejükből, hogy miről is beszél a bácsi? Azért ez már szellemi környezetszennyezés is lehet! De minden szarral csak jó pontot akarnak Viktrotól. És megfizetik a nyomorultakat. Jól!!! Nyuggerek és minimálbéresek, lehet rájuk szavazni!
Tállai András: a bevándorlás támogatása helyett az állam a családokat segíti
Ne segítse! Kapjunk elég bért és rendben. Majd én eldöntöm, hogy mire használom. Egyébként várom a 75 filléres csecsemőtej megjelenését. Mert az olyan Kádári! Mert dotált. Igaz az is az én pénzem, mert az adóból futja. Sokan már csak felejtenek!
Trócsányi László szerint semmi sem veszélyezteti a bírák függetlenségét
Azt nem. Csak az előbbrejutás elzárása, meg ilyesmik. Majdnem száz százalékkal megválasztott vezetők helyett a 0 %-os de Fideszbarátnak tűnők előbbrejutása. Stb. És a bíró is a piacról él. Ennyi.
CÖF-szóvivő a Néppárt-ügyről: "Hasznos idiótákkal nem érdemes küzdeni"
Azért az apjának több esze van. Ez szóra sem érdemes, mert a szöveg kormányszöveg. Ennél azért egy jogvégzett többet tudhatna. Vagy ezért fizetik? Az más.
Novák Katalin szerint az Egyesült Államok követendő példának tartja a magyar családtámogatási rendszert
Azért legközelebb kevesebbet vacsorázzon! És az internet korában ilyen marhaságot! Már nem Morse jelekben jön az üzenet!