advocat

Donáth Anna boldog Valentin-napot kíván az LMBTQ embereknek
Ezt az amerikai pénzlehúzós baromságot nem lehetne - lagalább - kis hazánkban felejteni, a hallovénnel együtt? Vagy ünnepeljük a függetlenség napját is?
Kamu Geri helyettese, Dorosz Dávid beleszállt a taxisokba - itt a válaszuk
Egy biztos! A taxi nagyon drága! És akkor még nem esett szó az átlafizetésről, mert akkor nagyon drága! És megnyugtató, hogy durbincsnak a saját hülyeségéhez is van még hozzáfűzni valója. És eddig azért nem fizettek. Vagy fizetnek?
Orbán: "a magyar továbbra is veszélyeztetett fajta"
Caesar csak átkelni akart, nem áttörni, mert az csak egy folyó volt. Áttörni pl.:a falat szokták. Különben is a kocka el van vetve. Mondotta.
Orbán: A szúrás már megy, a lebegésen még dolgozni kell – videó
Az ellenzék is olyan mint a Fidesz: Fölül vörös (Tele van MSZMP-sel és ügynökökkel), középen szivárványos - mert az agymosottak is mindenfélék, csak nem akarják észrevenni, a nyilas/fasiszta banda meg nyugodtan tüntethet. És ők kormányoznak. Azért egyes tagoknak már megy a lebegés is. Csak "anyag" kell, ahhoz meg van pénzük! Hogy is volt ez??? Kiknél is?
Elfogták azt a két nőt, akik elvitték egy idős férfi spórolt pénzét
A rendőrség megtanulhatná, hogy ha a rendőrkapitányság neve pl.:"I. Kerületi Rendőrkapitányság" azt legalább1984 óta illik nagy kezdőbetűkkel írni! Így! De ez dislexiával nem megy, mert ennyi idő is kevés, hogy megértsék!!! Ennyire futja. Szóval "A magyar helyesírás szabályai". Internetről is letölthető!
Lölő, a polgár
Lölő polgár? Azért ez viccnek is rossz! Egy alulművelt gázszerelő! Olyanok mondták akik már találkoztak vele. És nem buta emberek. Persze ez relatív. Szerintem fogalma nincs arról mitől lesz valaki polgár.
821 néző látta élőben a Puskás Akadémia győzelmét
Mi a gond? Gyakorlatilag a fél falu - azaz túlnyomórészt a férfiak - jelen voltak! Csak a stadiont szabták el. Nagyon, de mi fizettük! Ennyi jár a "kedves vezetőnek"!
A kormány szerint nem is olyan káros az embereknek a történelmi mélyponton lévő forint
Ezek csak túristában számolnak? Ennyihez értenek? Mi alól mentesítettek? Mindennek megy fel az ára. Járnak ezek boltban, piacon? A tej, vaj, kenyér, hentesáru és minden más ára emelkedik, ahogy a forint romlik! Ha valamihez nem értenek, vagy nem szereznek tapasztalatot, legalább a hétköznapi embereket ne nézzék hüyéknek - kivéve az agymosottakat! Viszont televízió már megint olcsóbb. Így jön ki az átlag? Azért kéretik figyelembe venni Churchill meghatározását a statisztikáról!
Nálunk a WC-vel szemben a fürdőszoba van, és nem egy stadion, mint neki Felcsúton, de azzal nem megy sokra, nem lehet könnyű pénzzé tenni
thumb_up2 replyVálasz error access_timema, 10:33


Maria24
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - https://getmeets.com......

thumb_up replyVálasz error access_timema, 11:35
Gulyás Gergely: 9 kérdés lesz a nemzeti konzultációban
Elég lenne kiküldeni a kb. 1 millió embernek! Így legalább tuti a 100 % - sőt a 110% is!. A többit pedig meg lehetne spórolni!
Elfogadták Hódmezővásárhely költségvetését, a fideszesek nemmel szavaztak
A rohadt életbe! Vásárhelyiek! Itt az eredmény ha a Fidesszel tele a hócipőtök. Még a kapott pépnzt sem tudjátok jól felhasználni! Éppen ezért 2022-ben is megfelelően szavazzatok! Mert addig esetleg másoknak is felnyílik a szeme!
"Hát kicsoda maga, hogy engem zaklat?" – Mészáros Lőrinc durván elküldte a fenébe az újságírónőt
Uriemberek nem használják a "maga"-t, az Ön-t, de azok máshol azért már a felső 10.000 tagjai és nem holmi nemrég még csőd előtti gázszerelő, mert az intelligencia, ahhoz születni kell.
Orbán bejelentette: újabb nemzeti konzultációt indít, leshetjük a postaládát
Én még - réges régen - úgy tanultam - üzleti levelezés, és egyébként is - hogy mi MAGYAROK jobb oldalon írunk alá!
És ez a levél a jogállam lebontásának folytatása! De nekünk ez kell. Éljen a NER!
Mészáros Lőrinc megparancsolta a HVG újságírójának, hogy távolodjon el tőle, mert nem közszereplő
És állampolgárként meg lehetne Lőrtől kérdezni, hogy miként lehet egy veszeteséges gázszerőlőből 10 év alatt az ország leggazdagabja. Hátha másnak is összejönne. Mert ez még Rockefeller is megirígyelhetné, mert Zukerbergnél már okosabb.
Gyurcsány: elszámolok a vagyonommal, ha Orbán megmutatja, hogy miből futja a luxuskiadásaira
I. Viktor megteheti. ővé a 2/3-ad! Hogy Te leadóztad. Az kit érdekel?Viktor csóró nincstelen, csak adóssága van. Majd örököl a volt párttitkár apjától. Esetleg.
Székelyföldi patkolókovácsok képzésére is adna pénzt a magyar kormány
És e meleg télen is 112 (?) ember fagyott meg, egy részük a fűtetlen lakásban. Több kérdés?
Hihetetlen: beperelte a bántalmazója a felismerhetetlenségig megvert Orosz Bernadettet
És nem mint támadót nevezte meg, hanem volt élettársát! Egyébként lebutult katona, viszont a bántalmazott némi anyagi kárpótlást követelhet! És ő fog jobban járni! (Jobb kifejezés nem jutott az eszembe!)