advocat

Ezt kommentelte Orbán Facebook-oldalára a világsztár
Olyan ez a világhír, mint a csak Magyarországon világhíres magyar bor!
Leveszi-e a cipőjét, ha....
Ahol apró gyerek van, minden kérés nélkül leveszem. Hisz' ne otthon szokja meg az utca piszkát. A szönyegről, meg a padlóról.
Kiderült – ez lenne az eredmény, ha most lennének a választások
És kérdezzék meg a nyuggereket karácsony táján. Jön-e Bözsi, meg rezsicsöki? 3 évig kuss! Nekik is.
Még mindig nem fizet jogdíjat Andy Vajna tévéje
Szarik ez ránk! Majd ha a pénztárgépét is bekötik! Jó lenne megérni!
Krekó Péter: Már vannak arra utaló jelek, hogy keleten és nyugaton is unják Orbán Viktor kettős játékát
És hány migráncsot láttál? Főleg olyan aki itt is maradt. Ha nem pénzért jött be, bár azok is az útlevelükkel inkább lelépnek. És akkor hol van akinek vissza kellene fizetni a pénzt? Itt az üzlet! Szerintem.
Tolvai Reni az "okosokat" vádolta a kudarca miatt
Kedveském! Ebben a műfajban rajtad kívül mindenki hülye és nem ismeri fel/el értékeidet. És ez így megy évtizedek óta! Mindig akad jobb. Ezt vedd tudomásul, vagy menj el dolgozni. Akkor még nyugdíjad is lesz.
Gyurcsány Ferenc: Évek óta hallgatom a szöveget a “szemkilövető” Gyurcsányról
Azért egy dologról mindenki elfeledkezik. Boros Péter mondta - aki azért eléggé jobbos (lett) - hogy ami 2006-ban történt, annak így lehetett véget vetni. Amikor több rendőr sérült volt mint "polgár". De erről az interjúról (168 óra) mindenki elfeledkezett. Még a Gergényi és társai ügy védői is! Csak ezzel nem bíbelődtek. Ki emlékszik erre. Mert én igen.
Kósa: Becsületbeli ügy Márki-Zay elkergetése
Mr. 20 %-nak mi köze hozzá? Csak tereli a figyelmet, hogy elfeledkezzünk az anyjának "ígért" 800 millióról? Az miért is járt? Persze, ha az az ő 20 %-ából jött, csak hát illik eltitkolni. Kell valami rablómese, hogy egyszer csak ott állt anyja ajtajában 800 milla. Nahát? Amihez neki természetesen semmi köze. Mert a malac telepre is úgy spórolta anyuka! Mert pénzmosás és hasonlók. Jobb helyen már rég a feledés homályában lenne Lajosunk. Vajjon az anyja tudja? Mert akkor ő is sáros. Mert mennyi volt Lajosunk bevétele? Abból mennyit spórolt. 800 millát? Ügyes. Itt kis hazánkban.
Az EP oktatási bizottsága is keményen bírálta Magyarországot – Bocskor Andrea szerint a szöveg politikailag elfogult
Tényleg! Lépjünk ki és a világ is elfelejt minket! Bár eddig sem voltunk az élmezőnyben. Kicsik vagyunk, és ezt ne feledjük.
Üzent Soros fia: továbbra is fontosak számukra a magyar civilek
Azt az országot, ahol így bánnak egy emberrel, aki valakiket csinált (de minek) a mai kormány embereiből, mert addig senkik voltak! Tagadja le, hogy hallott az országról! Megteheti!
A földekre küldené dolgozni a magyar fiatalokat a migránsszendvicses miniszter
Lesz pénz, ha nem focipályára költik. Akkor talán az agrárium is tud fizetni. Mert ha újra lesz makói hagyma, szegedi paprika, magyar sárgarépa, stb. és minden ilyesmi. És nem import valami.
"A magyar kormány becsmérli a munkánkat" – Berlinbe költözik a Soros-alapítvány
Mi is Ivánékkal a nemzeti érdekünk? Jó volt neked 45 évig a szovjet uralom? Költözz ki, és nyalj be Putyinnak!
Bevándorlási program újratöltve - Orbánék fű alatt újra árulnak minket? - Városi Kurír
Kell a pénz! Ha fizetsz jöhetsz! És majd a nyugatiak balhéznak, lesz újra USA vízum, meg ilyesmi. Ez kell nekünk! És még kerítés sem! Ehhez hozzá szólhatna egy-két Orbán választó, de nekik nincs internetjük. Mondjuk Szabolcsban a faluvégén.
"Bevándorlók millió várják most is, hogy útra kelhessenek" – Orbán szerint az ország megvédése nem a NATO, nem az EU feladata, hanem a miénk
Rohadt bátor! csak az a szerencsénk, hogy senki nem akar minket megtámadni! És a bevándorló ha megindul az jön! Jobb ha ezt is tudja.
Most útépítés miatt vágnak ki fákat a Balatonnál
Ja! Mert ez a nyomorult, saját lábán is álló Tiborcz felvásárolta? Ki ez az ember? Mit képzel ez magáról? És ha netán egyszer bukik a főnök? Mi lesz vele? Már így is elég sokan utálják, hogy finom legyek. A magatartása miatt is. Hiába van pénze, akkor is csak egy senki!
Megszólalt a szurikátát földhöz vágó gyermek apja és egy gyermekjogi alapítvány is közzétette véleményét Zara értelmetlen halálával kapcsolatosan
Csak megjegyzem. A drága jó édesapa arra azért megtaníthatta volna marhára jól nevelt gyermekét, ha valaki - többször is - szól, hogy ne nyúljanak az állathoz akkor annak azért oka van! Ennyi elvárható egy ötödik osztályos fiútól még akkor is ha nem először járja azt az osztályt! Szóval jobb lett volna ha hallgat! Mert a neveléséről itt szó ne essen, mert ilyen nem történt!
Kijön az ember, és hozza magával a keseredettséget
Sajnos a kerítés ott sincs kolbászból, de legalább kereshet. Valamit valamiért.
Áder János személyesen kért bocsánatot a református egyházi vezetőktől, akiket megtámadtak és köpködtek az Országgyűlés alakuló ülése után a tüntetők
A parlamentből kijönni? A képviselők elhúztak a parkolótól. Miért nem szóltak? Meg minek járkálnak ilyen helyre. Nem a jó erkölcsöt láthatják. Szerintem.
Orbán szeretné, ha "Soros árnyékhadserege feljönne a fényre"
Kezdje az ős Sorosistákkal! Orbán Viktor, Szájer József, Deutsch Tamás, Kedvenc államfőnk, Terror Mariska, Szíjjártó Péter, stb...
Hogy mi? 500 forint lesz idén egy lángos a Balatonon
Én, annak idején még 90 fillérért vettem egy balatoni - illetve bármilyen - lángost (jó csak só volt rajta). 1 kiló keszeg 35 forint volt. És igazi, balatoni, nem valamilyen tenyésztett szar! 3,90 volt egy korsó sör. És talán 9,60 egy pörkölt?Tehát nem ma történt.
Brutális: több száz sebesült, rengeteg halott a gázai összecsapásokban
Tisztázzuk! Izrael védi a határait. Mint a magyar kormány. Ők is kerítést húztak. A zsidók majd 6000 éve laknak ott. A palesztínok? Ez a Hongrois vagy ki előbb gondolkozzon! A Nobel-díjasok közül egy nem zsidó. A magyar kultúrában, tudományban és más jelentős ágakban valamiért magas a zsidók aránya. Egyik ok, hogy mindannyian 2000 éve írnak, olvasnak. Ez tény. Miért van pénzük? Mert földet nem vehettek. Nemesek nem lehettek. (Jó Weiss Manfréd már lehetett báró) Maradt a kereskedelem, meg a pénzváltás. És marha jól csinálják. Tudod okostojás '45 előtt a zsidó kereskedők adtak a falu népének ennivalót, hogy majd fizetnek, ha eladták a termést. Ez is tény.