advocat

A hivatal szerint nem lesznek kórházbezárások
Azért volt már ilyen. Ezen sem kell meglepődni, mert ne azt figyeljék amit, mondok...
Kitálalt kapcsolatukról Schumacher 17 éves magyar szerelme – fotó
A kitálalás valami rosszat jelent. Általában. Csak a cikkírónak erről fogalma sincs! Ha elővenné a "Magyar nyelv értelmező kézi szótárát". De ehhez már erről is tudni kellene. De nem tud. i
Ez mi volt? 26-1-re nyert a magyar női vízilabda-válogatott a németek ellen
Ez nagyon klassz. Csak az a baj, hogy autóban és egyebekben meg jobbak. Abból több jut fizetésre is. De az kit érdekel. Jobbak vagyunk. Kereszténységben. És küldje áldását a pápa. Vagy már ő sem igazi?
Schiffer András: Sok hűhó a majdnem semmiért
Zsidózgatunk? Mert a jogszabály csak ennyit ér! Mert a politikusok is.A jó édesanyjuk szoknyája mellett keressenek menedéket!
Július 23: Vass Éva 85 éves
No. Számoljunk! Ha Gábor Miklós 1988-ban halt meg, akkor miért ír a cikk 20 évről. Mert "Hamlet" esetleg, 1998-ban halt meg. Így már stimmelne. Egy olvasószerkesztő-féle erre is odafigyelhetne, még akkor is ha a cikk csak átvett.
Népszava: Simicska letétbe helyezte videós atombombáját
Nyilván együtt követtek el dolgokat! Ő is benne volt, de nem akarja egyedül elvinni a balhét. Viszont az eddig atombombák annyit sem értek, mint egy '48 mintájú gyakorló kézigránát!
Hollik magyarázza a vb-döntő előtti, bevándorlóországos posztját
Hollik, te okostojás! A francia legalább annyira - ha nem jobban - büszke fraciaságára! Csak gondolkodni kellene, mielőtt megszólalsz. És bizony a hozzánk bevándorlók (Szent István óta) is mind-mind magyarok! Lettek.
Kormányszóvivő: Közép-Európában biztonságosabb zsidónak lenni, mint bárhol másutt Európában
És szóvivőkém! Az összes bevándorló - kun, besenyő, szerb, sváb, örmény, tót, jász, stb. - (Szent István óta) mind magyar lett!
Miért beteg a magyar futballreform?
Jó ez, néhányan még hisznek, mert valamiben hinni kell. De kell a stadion, mert akkor megy a magyar. Hát nem megy. A nyugdíj meg egyre kevesebbet ér. De az nem látszik. Annyira.
Fidesz: Brüsszel a "Soros-szervezeteket" védi
Lépjünk ki!
Csak idegesítenek. Ja! Kell a pénz, és pénzért minden? Olyan erkölcsös, ha fizetnek?
Eddig ködösített a kormány, Orbán most leleplezett mindent a repülővel
Ha lehetne egy képet. Milyen ülések vannak benne? Katonák külföldre szállításhoz megfelelő, vagy netán bársonybevonatú? Csak úgy.
Megszavazták: augusztustól évente nő az országgyűlési képviselők tiszteletdíja – üzemanyagkártya és lakbértámogatás is jár mellé
Akkor nézzük meg, hogy mennyiről mennyire. Mert egy képviselő csak az emeléssel már megkapja a minimálbért. A többi meg plusz.Azon kívül, hogy néha jelen van. A pártja úgyis eldönti, hogy mire szavazhat. Nem kell hozzá ész, elég a nyolc általános is. Súőt. Még sok is. Persze a sok doktor (mikor voltak utoljára gyakorlók?) jól mutat.
És a nyugdíjasok meg le vannak sz...va. Majd 3 év múlva megint kapnak egy Bözsit és kuss!
Kiderült: ezektől a cégeitől válik meg Simicska Lajos
Simicska tartotta életben a Fideszt. Most szív. Miért nem vette észre, hogy nem ő a főnök. Vagy már késő volt? Rohadtul nem sajnálom.
A Fidesz szerint Brüsszel már megint Sorost védi – videó
Azért Soros nagyo fontos ember lehet. Ha már az unió is védi. Félnek tőle, vagy miért? Indok? És ebből Sorosnak mi a haszna. Lévén üzletember csak megkérdezem? Úgy konkrétan. Vagy csak nyomja a hülyeséget, és a 48 %-os kétharmad meg vevő rá?
Rúzsa Magdi úgy csinál, mintha világsztár lenne
És ez a szennylap mikor közli Rúzsa Magdi véleményét/levelét? Erre már nem futja? Mellesleg semmi közöm, csak a puszta érdeklődés...