advocat

Több ezer kézbesítetlen levelet találtak egy lakótelep tárolójában
Egy kérdés. A levelek könyvel küldemények voltak? Nem? Akkor bárki elrakhatta. Mert akkor nem tud be/fizetni. (Mert a kocsira kitett Mikulás csomagokat is időnként - főleg a büdös kölkök - lelopják. Játszásiból.) Persze, ha nem jön a küldemény lehet reklamálni. A feladónál. Szóval, nem biztos, hogy fizet a posta.
Sertéspestist találtak a záhonyi határállomáson
A pestis meg úgy sétálgat? Még jó, hogy idejében észrevették.
KDNP: Soros György meg akarja buktatni a kormányt
Nem kell izgulni. A Sorosozással alakul a négyötöd! És ez sajnos tényszerű. Ez kell a magyarnak. Zsidó, gazdag, stb. Igaz volt egy rossz befektetése is. Amikor Viktort taníttatta! Néha a zsidó is tévedhet. De ekkorát?
Orbán Viktor: tanulni kell a Nyugat hibájából
Én csak az életszínvonalukat irígylem. A többire nagyívben ...
Havas Henrik zaklatási ügyét a kisoroszi önkormányzat akarja kivizsgálni
Érdekes. Mostanság jelenik meg a Vona könyv. Kell egy kis ellenszél. Vagy ennyire félnek egyesek a könyvtől? És kérdés. A nőihölgy (vagy ilyesmi) mikor kezdett el inni? Mondjuk nem azért mondták, hogy keressen más munkahelyet? Mert nem akartak neki felmondani? És verbálisan bárkitől bármit kérhetek, főleg, ha tanú sincs rá. Bizonyítson? Hogy? ÉÁs ha nem volt erőszak, miért nem mondott fel az első "zaklatás" után? A pénz azért jól jött? Stb. stb...
Fidesz: 13 éve a baloldal megbocsáthatatlanul megsebezte a külhoni magyarságot
A nép kifejtette, hogy mit gondol a külföldön élő magyarokról. Erre volt a népszavazás. Eredménye ismert. Szóval a nép hülye, csak a parlamenti okosok tudnak helyesen dönteni? A Fidesz még egy nyomorult olimpia, vagy vasárnapi zárvatartástól is a gatyájába csinál. De megérdemeljük!!!
Az állampolgár visszaír
Kopter és hasonlók:Ha tudnátok, egy polgári perben is annak kell bizonyítani aki valamit állított. Ilyen egyszerű. Tekintettel arra, hogy a kormánytagjainak nagy része jogvégzett (de nem jogász!), azért ennyit az első évfolyam első félévéből megjegyezhettek volna. Csak felejtenek.
Tehát a kormány bizonyítson!
És a kormányt bírálnom viszont alkotmányos (alaptörvényes) jogom! Bármikor.
A Momentum befogadná a Karácsony Gergely nélkül maradt Együttöt
Nagyon szépen alakul a Fidesz négyötöde. Is. Ha ilyen marhák, megérdemlik. És ezek az okoskák májusban már a Parlament környékén sem lesznek. Marha nehéz lesz munkanélküli segélyből és közmunkából megélni? Vagy ez is a Fidesz szalámizása, csak kellő számú "alany" kell hozzá. A bért meg valami kamu állásból fizetik. Pl:gázvezeték kiegyenesítés...
Ügyes!!!
Fidesz: Soros brüsszeli emberei csütörtökön újra Magyarországra támadnak
Ezek a jól képzettek nem akarják visszaadni azt a pénzt (+kamat), amit Soros rájuk költött. Lám egy okos zsidó is hibázhat! És ha valaki tudja, Soros még magyar állampolgár? Mert akkor nyugodtan küldhet bárkinek bármrnnyit.
Lázár: 60-70 milliárdos büntetést kaphat az ország a 4-es metró szabálytalanságai miatt
Várjuk ki a végét. És a Fidesz alatti dolgok ezután jönnek. Mert azért az M4 egy ügy, de mi van a többi, fideszessel. Mert - állítólg - azt is nézegetik.
Elítéltek öt embert, akik rendőrökre támadtak Somogyban szeptemberben
Ha kijönnek a szoliból rögtön isznak? Nem egészséges. És mert kell hagyni egy kicsit pihenni a bőrt. Állítólag.
"Normális ez?" – Simicska elmondta, mikor ábrándult ki végleg Orbán Viktorból
2010-ig Simicska adta a pénzt. Mostmár a Fidesz megoldja saját erőből. Mészáros a csicska. "Papíron" övé a pénz. Neki is marad. De mi van a többivel. A lánya meg a veje miért is járt pl.:Dubaiban? Ott nem kérdik - még - hogy kié a pénz. De ott is van egy kis mozgás. Mert Svájcot és európai bankokat, meg az amerikait is felejtsük el. A pénzmosás elleni törvények ott léteznek.
Szankciókkal sújtanák a menekültügyi rendszer alól kibúvó EU-tagállamokat
Igen. Mert még a keresztényeket sem engedjük be. Mert mi is a helyzet az egyiptomi, szír, stb. keresztényekkel? Hány él itt akár menekültként is? Nem sok. Bár alap van rá. Le lehet nyúlni. Egyébként mindenki maradhatna ha akarna. De nem hülyék. Senki nem akar ittmaradni. De jól jön a pénz a plakátos haveroknak. Néhány milliárd nekik is jut.
Még a gyógyszerekről is Gyurcsány jut eszébe a Fidesznek
Ők mondják, mi tudjuk. Mert mi - sajnos - oda is járunk, és nem házvezetőnk, vagy inas. Ahogy tetszik. Mert van ilyen is. Náluk.
Simicska: Mészáros Lőrinc egy tehetségtelen senki
Eddig Simicska adta pénz a Fidesznek. De most már önálló. Mészáros csak csicska.
Tuzson szerint Brüsszel folyamatosan erőlteti a Soros-tervet
Tudja valaki, hogy Soros még magyar állampolgár? Is. Mert akkor nyugodtan adhat annyit amennyit akar. Azt nem kell bejelenteni. Van annyi pénze, mint az MVM-nek? Vagy több is. És az az övé, nem tőled nyúlták le a villanyszámlával.
Tuzson szerint Brüsszel folyamatosan erőlteti a Soros-tervet
A Fidesz tegye már közé az igazi Soros tervet. Mi abban a borzasztó? Mert amiről beszélének az azért nem az igazai. Valaki hazudik!
Kínos kérdést tett fel egy diák Simicskónak – a rektor elbeszélget vele
Jobb helyen politikusok nem mennek az egyetmek környékére sem. Van valami - már ahol - egyetemi autonómia. Ennyit ér egy rektor. Viszont tud nyalni!
Ennyivel nőnek a nyugdíjak januártól
És megjött a Viktor-ajándék. Bár a rendeletet még Bajnai alkotta. De most a miniszterelnök virít. És legyünk ezért hálásak? Mert küldte Magyarország kormánya. De csak azért mert a komcsi kormány ezt megengedte.
Egyébként a bérek sokkal nagyobb mértékben emelkedtek. A nyugdíjas meg örüljön az éves Bözsinek?
A halálra éheztetett gyöngyösi kislány ügyébe egy sztárügyvéd kapcsolódik be
Magyar György régen volt apa! Ne feledje, ha egy gyermek súlya kicsi, azért az egész nap dolgozó apa legalább eseténkét felvehette volna, vagy hétvégén. Én nem nyomnám ezt a szöveget. Bizony nagyon mellényúlhat! Gondolja végig. Ha ügyész lenék, ezt megkockáztatnám.
Dobrev Klára nyilvánosságra hozta a Czeglédi-ügyben tartott kihallgatásának jegyzőkönyvét
Nagy nehezen sikerült elolvasnom a jegyzőkönyvet. Ha valakinek pénzt adok kölcsön, akkor a késedelemről is - szoktak - rendelkezni. Ez történt. Egyébként - talán csalás miatt - lehetne kihallgatni a hitelezőt. De a nyomozóhatóságnak egyébként semmi köze az ügyhöz. Szerintem.
Olvastam egy "okos" hozzászólót, hogy Dobrev Klára szemére vetik milyen házban laknak? Megjegyzem a FIDESZ székházat is ugyanazok "államosították" akiktől Apróék kapták a villát! Mert ott meg valamikor az Állami Egyházügyi Hivatal, vagy mi volt a neve székelt! Bizony az is zsidó vagyon volt!
Összehangolt támadást indítottak a Nemzeti Konzultáció ellen
Már elnézést! Én nem kaptam levelet szeretett miniszterelnökünktől. Haragszik rám? Vagy tudja, hogy nem kap választ. K...ra fel vagyok "derítve". Még a postaköltséget is sajnálják rám. Jó. Nem tévedtek.
A Fidesz már most ízek akarja szétszedni a parlamentben az EP-határozatot
Lépjünk ki! És akkor nem kell "tűrni", hogy Brüsszelből ba...gassanak! Moszkva az egyszerűbb, annan utasítás (ukáz) jön! És az megy. És akkor pl.:Budaynak (volt katonai ügyész!) sem kell a bíróságot lekommunistázni, mert akkor az lesz. a tény.
Megszűnnek a visszaváltható szóda- és habpatronok
Azért ne feledjük, a patron csak csekély 3-szoros áron lesz beszerezhető. Mármint az új, az eldobható. Greenpace? Ez is egy hír? Erre nincs válasz? Pesze ez nem nagy ügy. Nem lehet kivonulni, tilatkozni. Mert 300 helyett 900, nem ügy. Nekik. A többit meg mi fizetjük. Ha már megéri.