advocat

Jöhet a rendszeres magyar KRESZ-vizsga
Pesze a nők jelentős része. Fiatal korukban csak egyszer hoztak "áldozatot" a sikeres vizsgáért. Idősebb korban már nehezebb. És aki látott már pl.:tanulóvezető kínait, nemzetiségit, szóljon!
Szijjártó jattolt a véreskezű Dutertével, mehet a magyar hús a Fülöp-szigetekre
Milyen húst? Amikor a hazai kolbászhoz is importáljuk a húst. Egyébként a látogatás egy kis tanulmányút. Mire számíthatunk?
LMP: a kormány nagypénteki tervének a munkavállalók láthatják kárát
És hogy készül fel a húsvétra a szombaton is dolgozó? Csak félig süti meg a süteményt? És hol fizetett ünnep még a nagypéntek? Aki tudja, ossza meg.
Juhász Péter választási víziója: Együtt-LMP-Párbeszéd-Momentum-MKKP
A Momentum meg arra kellett, hogy a Fidesz kiszállhasson - az amúgy - vállalhatlan olimpiai kudracból. Kellet valaki aki elviszi a mindig mindenben győztes Fidesztől a balhét. Ez volt a legolcsóbb megoldás.
Miért is léptek ki villámgyorsan az egészből?
Felderítő autókkal figyelik a közlekedési szabálytalanságokat
És figyelhetnék a lakott területen kívül csak első leddel közlekedő "nappali fényt" is. Meg a kézből mobiltelefonálást. Is.
Orbán aláírta az EU közös jövőjéről szóló nyilatkozatot
Itthon "brüsszelezik", ott meg aláír. És ezt a többiek is tudják. Pedig neki egy dolga lenne. Meghirdetni a hungszitet, vagy mi a francot. Kilépni!!! Meg kilépni az emberi jogi szerződésből. Jól mutatna egy kis (Észak) Magyarország. És milyen jó lenne itt élni. Legalább is a 2/3-ad szerint. Szóval, kilépni!!! Hogy erre nem képes, mert honnan dőlne a lé? És ezt bevesszük.
Új programmal támogatja az EU a fiatalok utazását
És a szegény nyugdíjasnak? Lássanak még valamit a világból.
Trump tudatlanság alapú társadalmat épít
Nálunk már megy. Ld.:szakgimnáziumok. Csak gondolkodásra és önálló alkotásra képtelenek képzése folyik. Ott is. De a többi is alakul. Kell a buta, de mindent végrehajtó nép. Így is lehet a 2/3-ot alakítani.
Év végén plusz pénzt kaphatnak a nyugdíjasok
Miért lehet a 13-ik havi nyugdíjjal még mindig szájalni. Volt 7 évük, hogy visszaadják. És mi van az egykor beígért 14. havival. Vagy az is csak a választásokig volt bedobva? Na ennyit "ezekről".
A sörháború miatt az oroszokkal is összebalhézhat a kormány
És ne feledkezzünk meg sógorékról sem. Mert bizony az osztrák címerben van sarló és kalapács. Is.
A nejét nevezte ki alelnöknek, Orbán felesége levélben gratulált
Az azeri első alalnök garatulációja biztos (lesz, akkor). De mi alapon gratulált O.-né? Ő egyébként kicsoda? Kormányilag. Barátnőként persze semmi akadálya.
Szalai: Fájó kimondani, de ez a realitás
Kevés a stadion. Mert a kjó focihoz kell a pálya. Nem? Kellene még egy pár tucat. Ezért alakul az újabb 2/3-ad. Van mire szavazni. Csak gondolkodni nincs mivel.
Moldova György szétnézett az országban, kétségbe is esett rendesen
Azt írja egy okos, hogy az amerikaiak miért szavaztak Trumpra? Mert nekik nem kell az egészségbiztosítás. Mindenki ki tudja fizetni. Vagy mégsem?
Más.
Mi is volt Vásárhelyen? Volt Cocron (kötöde), Mérleggyár, Hódgép. Tsz és állami gazdaság (amiben most Lázár részvényes, mert rt). Maradt a majolikagyár. Átvette a Villeroy és Bosch (vagy ilyesmi). Vásárhely miből akar megélni? Ot a közeli Makó. Ott igazi Makovecz uszoda van. Az sem megy. Láttam. Hétvégn ha van benne néhány fürdőző. És majd meglátjuk milyen lesz 10 év múlva. Mint a Makovecz ravatalozó Farkasréten. Csak a szegek tartják egyben.
Kóbor János nem érti, min húzta így fel magát Presser
A népdal szerzője ugyebár ismeretlen. Továbbá a szerzői díj is csak a szerző halála után 70 évig jár. Pl.:Rejtő Jenőé nemrégiben járt le. Ezek után a felhasználás már ingyenes.
Németh szerint a kommunisták miatt van még mindig korrupció
Móricz Zsigmond: Úri muri? Piszkos komcsik már akkor is. És azóta is!
Lázár megint nekiment a Heinekennek
És ha bukunk egy uniós pert. Akkor a perköltséget is Lázár fizeti?
Döbbenetes, hogy Orbán Viktor miről beszélt: a saját rémuralmát festette le
Most seincs tandíj. Csak költségtérítéses képzés. Megjegyzem, amíg ma kis hazánkban pl.:mindenféle hagymát lehet kapni (osztrák, holland, új-zélandi, stb.), és hol a makói, addig a magyar mezőgazdaságról se beszéljenek. Persze jobb, ha a földre - vetés nélkül - fizet az unió. Holdanként hatvanezer (?) forintot. Pár ezer holdra csak dől a lé. És semmit nem kell tenni. Pl:Lőrincék.
A Fidesz az MSZP-n keresi az egy éve eltűnt zuglói képviselőjüket
És akkor hol van a felcsúti polgármester jelölt ügye. Azért -véletlenül - őt is a választás előtt érte a baleset. Egy magyar-osztrák kettős állampolgártól (ilyen - állítólag - Ausztriában nincs!). Mi történt egyik-másik gyanúsan eltűnt, meghalt, öngyilkos máspártival? Szóval nem kelene annyit dumálni. Jobb lenne hallgatni. És a "világpiaci" árcsökkenés miatt jóval alacsonyabb rezsi lehetne! De azt is lenyúlják az állítólagos importálók. És mi lesz a tervezett "multi" kereskedők lehúzásával? Azt ki fogja megfizetni. Szilárdkám! MI!!!
Vizes vb 2017: Elindították a visszaszámláló órát
Ja! Hatmilliárd ember láthatja? Mi lesz azzal a szegény egymilliárddal akik nem láthatják?
Tállai András napi 12-14 órát dolgozik
Pocsék az államtitkári fizetés+mellékes. Hisz' tudjuk sokszor csak (napi) 47.500.- ból tudnak megélni.
Tahó parkoláson kaptak egy fideszes polgármestert
Így sikerült. Örült, hogy be tudott állni. Azért ehhez kell a nyócáltalános.
Sikerül-e Orbánnak lecserélnie az értelmiséget?
Nem. Mert értelmes ember ilyen ügyekben már nem vállal felelősséget. A régiek meg elfogynak, mert őket már nem lehet "átképezni". Maradnak a sötétlekűek, akitől csak azt lehet elvárni, hogy kellő mélyen hajoljanak meg. A tudás nem érdekes. Ld. a Parlament napi jogalkotásait, és a száz államtitkár hülyeségeit a miniszterekkel (akik...), stb.