advocat

„Az nem megy, hogy mindent finanszírozunk” – mondta Palkovics László a Magyar Narancsnak az MTA-vitáról
Csak közben eltelt 200 év. Más világ, más idők! Dehát ehhez nem kormánytagnak kell lenni, ha már az eddigiekből nem tudott megélni. Ezek szerint jobb miniszternek lenni? Mert udósnak már nem volt jó? Vagy ő akar az akadémia elnöke lenni? És hol lehet új dolgot felfedezni. Szerintem kutatóintézetben. És vagy bejön vagy nem. Ez a rizikó. De így működik a világ.Mert számos dolgot csak az X-dik kisérletre sikerült megoldani, vagy nem. Ezért vannak tudósok, kutatók. Szerintem, de ehhez Palkovicsnak jobban kellene érteni. Ha akarna. De ezért a pénzért, ennyire futja?
Röszke: Ma másodfokon ítélkeznek a terrorbűntett miatt elítélt szír férfi ügyében
És amikor Rogán Tóni belepofázott Rezeskova luxus elhelyezésébe! Mindjárt újra előzetesbe került. Ami Tóninak jogos az AI-nek nem? No itt kezdődik a bíróságok függetlenségének akadályozása. legalább okosk gondolkodnának, mert a plebsz nagy része nem felejt!
Ja! És a svéd választások? Mi is van nyugaton. Nekik tetszik, ugyan nem kétharmaddal, ami csak náluk 48 %.
Orbán: a Frontex még egyetlen méter határt sem védett meg, ellentétben a magyarokkal
Nem tud elszakadni. Már mindenhol a badarságait mondja. Megjegyzem a Sargentini jelentést elhiszem. Szóval már egy fő nem. A többiek?
Már idén lezárják az uniós pénzcsapot? Nagy bajba kerülhet a magyar államháztartás
1600 milliárd a hiány, de 8 milliárd még akad erre! És ha tényleg elzárják, mert nem olyanra fizették ki amire adták? És az meg a "nyugati" adófizetők pénze, nem jótékonyság. Joggal háboroghatnak.
Folyamatos a leépítés a postánál
És kik viszik ki a leveleket. Mert keresnek postást. De az kit érdekel?
Szijjártó: gazdasági érdek, hogy több turista jöjjön Magyarországra
Kis koszos, piszkos országunkban gyönyörködni? Persze van akinek ez is jó, mert "olcsón" lát világot. Szóval országutak szélei, szeméthegyek az erdőkben, csikk, csikk mindenhol, üres PET és egyéb palackok (sörös és féldekás) szanaszét, stb.
Orbán Viktor megbízhatatlan labancnak nevezte az osztrák kormányfőt
De Kurz úriember. Ilyen senki nyilatkozatával nem foglalkozik. Vélem, és igaza lehet.
A magyarok fele nem hisz abban, hogy Orbán leváltható
Csak a két és félmillió agymosott legalább felét kellene egy kicsit meggyőzni - htha maradt valami értelemük - arról, hogy ami van neki sem lesz jó, vagy a gyerekének, vagy unokájának. Mert pl. alulképzett gyerekből (16 évig kell iskolába járni!) nem lesz pl.:sebészorvos, de politikus sem. Szóval? És ne feledjük 48 % a kétharmad!!!
Kikerült egy videó a magyar állampolgársági esküt tevőkről – kiutasíthatják Ukrajnából a beregszászi magyar konzult
Ha nem megengedett a kettős állampolgárság (a németeknél sem), akkor? Ebben tökéletesen igazuk van. Nincs min vitatkozni. És egy kérdés? "Köztársasági elnökünk" miért von meg - szinte - hetente több magyar állampolgárságot főleg ukrán "magyaroktól"?
Hoppá! Orbán Viktor fogadta a Deutsche Telekom vezérigazgatóját
Bunkóland miniszterelnöke és társai tárgyalnak? Miről is? Ők tudják? Szerintem nem tudják. De fontosak, hiszen kétharmadosak.
Frissítve! Ujhelyi kibukott, Gyurcsány hazudott (?) - fiúk, miért nem beszélitek meg telefonon?
Ujhelyi értelmes ember. De! Ezért ilyen az ellenzék! Lenin et. is megmondta:Tanulni, tanulni, tanulni! Tessék tanulni.
Kóbor János nem látogatja az unokáját
Magánügy! De az unoka látogatása azt is jelentheti, hogy felismeri a nagypapát, és nem nézi idegennek. Elég ha látja. Szerintem. Mert nálam működött. És nem kell gügyögni. A gyerek is ember, csak kisember. Ha ezt felfogja. És ne hivatkozzon Mick Jaggerre, mert ő már dédapa. és látogatja, ha jól olvastam.
A kormány megtámadja a Sargentini-szavazást az Európai Unió Bíróságán
Tisztázni kellene, hogy a leadott szavazatok kétharmada, vagy az összes szavazásra jogosult kétharmada. De jelen esetben megvan a minősített többség is. De már előre eldöntötték. Hülyék kormánya uralkodik? És tűrjük. Mert a végén a magyarok lesznek a hülyék, nem a kormány. Pedig kimondhatnák.
Fidesz-KDNP: nem hagyjuk, hogy a határvédelem elvételével zsaroljanak
A határőrök a MAGYAR NEMZETI KERESZTÉNY, stb. kormány alárendeltségében dolgoznának. Ha jól értem.
Szijjártó szerint Magyarország az egyetlen állam, ahol a migrációról kikérték az emberek véleményét
És? Még a népszavazás is eredménytelen volt! (Sok volt a nem érdekel azaz tartózkodom/letojom és nem számított sehova.) Dumálni meg bármiről lehet. Erről is. De minek?
Morvai Krisztina: Nincs meg a kétharmad, a Sargentini-jelentés elbukott
Lehetne jogászkodni, de ennyi ésszel? Ha egy időben elmondott nyilatkozaton - hogy a nem szavazat nem számít, mert mire is jó - vitatkozni próbál. Pedig lenne hozzá esze, csak az a rohadt politika! Mert attól lett Jobbikos, hogy az MSZP nem jelölte újabb jól fizető munkára. Szóval pénzért, és nem elvekért!
Akinek nincs gyereke, annak tényleg nem számít a haza?
Érdekes felfogás! Mert a gyerekek számától függ a hazaszeretet? Semmi bajom a hazával, mert gyerek van, csak a kormányával. Ezt még megtehetem?
A kormány jogi lépéseket tesz a Sargentini-jelentés ellen
Ha azt mondották, hogy a tartózkodást nem számítják, akkor a 4 millió magyar szavazó tartózkodása? Mert ők sem szavaztak? És ezt még a szavazás előtt kijelentették? Tehát valaki nagyon buta? Vagy az unió vagy a kormány.
Orvhalászt értek tetten a Balatonnál, ekkora volt a zsákmány
És ezekből nem lehetne igazi balatoni halat sütni. Szegényeknek már mindegy! Mert csesszék meg az azeri keszeget, az igazi "magyar" hekket. stb.
Varga Mihály: a családi kedvezménynek köszönhetően átlagosan 262 ezer forint adót spóroltak a szülők tavaly
@F_Viktor: Én korom miatt nem. De van néhány unokám. Tehát a gyerekek tudnak nyilatkozni. Ha van bevétel. De mondjuk egy családon belül mennyi kell? Hát nem egy. És azért az az egy sem kevesebbe kerül. Ld.:tanév. És minden évben minden új. Mert - hál' Istennek - kinövik.
Az államtitkár szerint a kormányt a népességcsökkenés aggasztja legjobban
Öregszenek a miniszterek. Legyen több ifjú. Miniszter is. Talán az segít. Bár egy kis béremelés is besegítene. Úgy országosan.
Weber: Magyarországon rendszerszintű veszély fenyegeti a jogállamiságot
Ha másért nem, hát a szinte hetenkénti jogszabály, és féléves Alaptörvény módositásokkal is. Ez nem szokás Európában. Szerintem. Bár ki tudja? Ki tudja! Alkotmány- és egyéb jogászaink?
Az erdélyi magyar képviselő szólt be legdurvábban Sargentininek a szavazás után. A liberálisok felháborodtak – Hungary Express
Egy érdekes kérdés. pl.:Elszász-Lotharingia is német volt. És senki nem jön elő ezzel a németeknél. De hiányzik néhány Hansa város is.