lezer jani

Ha nem történik csoda, a britek szombattól nem tagjai az EU-nak
Mivel en itt elek, kijelenthetem. hogy itt sem jobb a helyzet mint hazankban, a joigallamisag teren!A 7 cikkelyt alkalmazva ki kellene dobni oket, nem ok diktalnanak, hogy mikent lepnek ki!Az EU mar reg elvesztette a bele vetett bizalmat, csak a bun es a penz tartja oket egyben!A Nep erdekeire igen csekely figyelmet szentelnek!
Orbán Balázs: a Fidesz nyerte meg a néppárti csatát
AzEu-nak kell lepnie,ha nem lepnek, akkor az EU hitelesseget, a jogallamisagba vetett hitet vesztik el!Jo, mindenhol vannak jogsertesek,sehol nem nezik teljes ertekunek a szegenyebbeket,de ez nem errol szol!A fideSS szetbomlasztotta hazankat, fiaink, lanyaink elmenekultek!Gyuloletet keltett a meg ott ragadt honfitarsaink kozott.Rank szabaditotta millios szamba az uj magyarokat, akik penzert, papirert megszavaztak ot!Ok folyamatosan, tobb alneven mindenhol irogatnak fenntartjak a gyuloletet!A fideSS-nek sikerult a Neppartot is, ugyanigy tonkre tennie es ok hagytak!A valasztasoknal meglatjak ennek karat!Mar evek ota teszi ezt az EU-ban is eddig sikerrel!Kijelenthetjuk, hogy egesz Europat megfertozte fenntartja viselkedesevel a gyuloletet folyamatosan bomlasztja az EU kozosseget is!A hataros orszagok mar mindegyike gyulol miatta minket sokan haboruval is fenyegetnek mar minket!Az Osztrakok mar ket eve oda raktak a keritest csak a megfelelo jogi lehetosegre varnak es felallitjak!Se ki se be nyugat fele!Ebredni kell nekunk Magyaroknak, nem hagyhatjuk, hogy ezt megtegye gonosz terve sikeruljon!Minden nap tiltakoznunk kell a gyermekeink jovoje miatt!
Kegyeletsértő hiba az Oscaron: Andy Vajna özvegye nem hagyja annyiban
Ez most vicc?Ki az a vajna timea?Azt azert nem art tudni hogy vajna bacsi offshore cegeken keresztul csal el tobb szaz millio dollart 10 even keresztul nyomoztak utanna megsem jottek ra hogyan,ezert o menekult hazankba!A mostani fergeket is o tanitotta be erre.Cserebe eveken keresztul milliardokat keresett ami a Nepe lett volna! Koszonjuk meg neki?
Ezt kapta útravalóul a svédektől a bekéretett magyar nagykövet
Mikor veszi mar eszre a Magyar, hogy ez a roman fattyu a legnagyobb ellensegunk?!Mar az egesz vilag megvet minket miatta, o meg duskal a Magyarok vagyonaban!
Eltűnt egy 11 éves kislány Budapesten
Minden napos a kormany alltal penzert, szavazatert beengedett migransok alltal elkovetett gyerekrablasok,pinter megis a helyen van meg!Gyerekprostitucio , szervkereskedelem kell ez nekunk?!Miert nem tiltakoztok, kovetelitek a felelosok bebortonzeset?!Ok a gyerekeink, a jovonk!
Lázár most olyat szólt a rabszolgatörvényről, hogy a Fideszben sokan idegesek lehetnek
A hatar az orszag megbenitasa,a multik eluzese, igy tudjuk a fideSS-t bortonbe zarni!Hajra!
Volner János a tüntetőkre uszítaná a Betyársereget
Ez egy romlott buzi, hogy lehet ez meg mindig kozszereplo?Egy biztos roman orbi kuld ujra olyanokat mint 2006-ban akik megcsinaltak a valos eroszakot!Ezt is fel kell kotni a fara a fideSS-esek koze!