maci0427

Belerokkan a legtöbb hazai munkás, mire eléri a nyugdíjkorhatárt
Magyarországon a mindenkori kormányoknak , így a mostaninak is az az egyik szerencséje , hogy a Nyugdíjasok nem sokáig élnek és "élvezik" azt a kevés nyugdíjukat , illetve a nyugdíjhoz közelebb állók közül is sokan idő előtt meghalnak ! -- De ezt a "szerencsét " a kormány részére hazavágja a nyugdíjplafon eltörlése és a mostanában és a közeljövőben egyre több 500 forint és 2 millió forint közötti nyugdíjat kapó emberek !!! Na és a " Ratkó Anna néni gyerekei " is mostanában már jóval 60 év fölött vannak, az utána következő generáció létszáma már közel sem annyi , így a tömegesen nyugdíjba menők száma is le fog csökkenni az évek során !!!
Már százezer nyugdíjas dolgozik
Nyugati országokban ,lehet látni , hallani és olvasni , hogy a nyugdíjasok hogyan élnek és nem dolgoznak ! Kivételek persze ott is lehetnek, de legfeljebb csak "imádatból" !
Bódi Guszti bevallotta, hogy 44 év alatt még sosem látta meztelenül feleségét
Miért kell folyamatosan ezeket és más cigány származású celebeket sztárolni ? Kinek és kiknek az érdekük ez ??? Nincs normális magyar származású művész ember akár a régi múltból vagy a jelenből akik valóban elértek egy maradandó színvonalat ?!
Teknős-gyilkosság: elfogták a nőt, aki agyonverte az állatkerti teknőst
Magyarország és az Állatvilág szégyenei ! A büntetés meg , ha már őt nem lehet agyonütni, akkor fizesse ki a teknős eszmei értékét akár banki hitelre is ez a szemét " embernek nem nevezhető valaki " !!!
Orbán Viktor megszólalt a Hableány sétahajó tragédiájának ügyében
@görbetükör: -- Felelős lesz a kis és a nagy hajó , valamint az áradó Duna ! A büntetés meg jelképes lesz, ennyi !!!
Orbán Viktor megszólalt a Hableány sétahajó tragédiájának ügyében
Orbán Viktor tiltassa be a Dunán ezeknek a buzi nagy hajóknak a sétakocsikázást, álljanak le és városnézésre használjanak kishajókat ! A Duna nem széles , nagy hajók csak átmenőbe használják vagy kössenek ki !
Dunai hajótragédia: a Viking Sigyn kapitánya megsérthette az előzés szabályait a szakértő szerint – videó
Ellesz mismásolva , kihoznak mindenkit hibásnak, a nagy és kishajót és az áradó Dunát is ! Mit fog kapni ? Talán senki semmit , vagy jelképes büntetést ! A kérdés csak az, hogy Dél-Korea mit fog hozzá szólni, vagy őket is kiengesztelik !?
Kiengedik a börtönböl a VV Fanni megölésével gyanúsított férfit
@Csizmás Kond: -- Beismerte , hogy ő vitte le mint egy zsákot a lakásából az utcára és rakta be a kocsijába , elvitte valahová és átadta valakiknek ! Hogy akkor már halott volt vagy élt még ? Tagad a pali ! Akkor bűnös ? Tudhat valamit ? Kérdéses ???
Befizette a tizenötmilliós óvadékot, már nincs előzetesben a Viking hajó kapitánya
Kiengedték a börtönből VV Fanni feltételezett gyilkosát is , na tessék ! Pedig "valami" tudhat ! Ez van !!! Ezek mennek Magyarországon !!! -- Hableány ? -- Valószínű, hogy Műszaki hiba lesz és az a Szar Áradó Duna , na meg a Sötétség !!! = felelős minden csak nem az ember ! Na jó, lehet, hogy egy kicsit majd hibáztatni fogják, de nem lesz börtön bünti ! Tálalás kérdése az egész a világ felé és elfogadják majd !
Lázár János visszatérhet a kormányba, nem is akárki helyére
@levarosbukta: Seckó jedno ! Az egészségügyhöz ő még úgy sem ért ! nem jár állami eü. intézményekbe ! Jobb nem lesz !!!
Lázár János visszatérhet a kormányba, nem is akárki helyére
na basszus, akkor az Egészségügyért is ő fog felelni ??? Ez marha jó lesz !
Verekedés volt a Kálvária téren a nyolckerben, egy sodrófa is előkerült
@Szeparepa2: Sokan festik már a hajukat és vannak közöttük szép számmal kék szeműek és ez nagyon megtéveszti az embereket ! Sokan nem is ismernék fel őket és ez a probléma sokszor!
Nem hagyhatja el Budapestet a meggyanúsított ukrán hajóskapitány
@Eladott Ország: Még lehet, hogy kihozzák műszaki hibának és az áradó Duna is felelős lesz ! Fogadnék rá !
Vége! Hajdú Péter szakított barátnőjével – ezt nyilatkozta 18 évvel fiatalabb exe a szakításról
Ha egy férfinak fiatalabb barátnője van , vagy el is vette feleségül, akkor ott a pénz számít na meg a különleges státusz, munkakör és aki egy ismertebb egyén ! ha nincs pénz már, vagy nem akar a pasi költeni, akkor a fiatal punci könnyen lelép ! Így van ez akkor is, ha egy öreglányt már megunt a fiatalabb kakas !
Verekedés volt a Kálvária téren a nyolckerben, egy sodrófa is előkerült
Nyócker az nyócker és az is marad többségében ! Egyedül a Korvin negyed és környéke épül át szépen, közel a József kőrúthoz , de az szinte egy zárt kerületrész lett ! De alapjában véve rengeteg a cigány és más olyan ember akik még mindig jönnek fel Budapestre lakni és nyilván ott ahol már vannak oda mennek , kábítószer qúrváztatás , csencselés , komolyabb munka nélkül, de segély az van gondolom ! Egész dél Pest egy nagy fertő !!! -- Magdolna utca -Dobozi Kálvária Kőris - Diószeghy - Koltói és teljes környéke , stb. ! + Pesterzsébet - Kispest - Csepel és más kerületek is lezüllöttek már !
Fordulat a Hableány ügyében
@Gauntlet: Állami , gazdasági érdek miatt gondolom, mert nagy bevétel kiesét okozna !!!
Fordulat a Hableány ügyében
@Horizont: Na ez az ! Műszaki hiba + áradás = nuku felelős...!!!
Fordulat a Hableány ügyében
Kíváncsi leszek hogy kit fognak kihozni hibásnak és mikor , mert ez a a tömeges haláleset legalább húsz évet érdemelne ! Az érzésem az, hogy valamilyen műszaki hibára fogják kenni nagyobb mértékben, egy "kis " emberi felelősséggel !
Szakértő: hazudik a román diplomácia
@Mirabilis: Ez is igaz, de a románokat nem kell hergelni, mert alapjában utálják a magyarokat !
Szakértő: hazudik a román diplomácia
Románival soha nem lesz normális kapcsolatunk mert olyanok amilyenek , ezt bizonyították a második világháborúban is, amikor simán kiléptek a németek és a magyarok közül, sőt hátba is támadták Magyarországot és a vesztünket követelték, ha rajtuk múlott volna akkor Szolnok is román terület lenne ! És már nem is valószínű, hogy visszaállhat az akkori területi állapot , sok okból kifolyólag, de már késő is lenne ! A románok egyszerűen utálják a magyarokat , van ilyen és így is kell kezelni a dolgokat. Tudom az erdélyi magyarok! De Románia emiatt is ferde szemmel néz ránk, kérdés az is, hogy emiatt is nem e lesz valamilyen konfliktus ? Ha megy a pénz arrafelé addig biztosan nem ! Nehéz ügy ez , gondolom, hogy ha nem lenne az erdélyi magyar kérdés akkor simán ellehetne határolódni tőlük minden téren , hiszen amúgy Romániára nincs szüksége Magyarországnak ! De ez a külhoni magyarok kérdése , Szlovákiában, Szerbiában, és az ukrán területen is forró talaj és téma !!! De lám, kulturáltabb országokban mint Szlovénia, Horvátország, Ausztria, nem gond , ahol szintén sok magyar él és nálunk sem gond az itt élőknek !!!