maci0427

Akciót indít a Jobbik, hogy a férfiak is nyugdíjba mehessenek 40 év után
Na akkor omolna össze a nyugdíjrendszer ! Idióta ötlet ! A Nők 40 éves is az volt már!
Új csatorna indítását tervezi az ATV – Jakupcsek Gabriella is visszatér
A semmit mondó Bochkor és Hajdú műsorok engem egyáltalán nem érdekelnek ! De a vidám vasárnap sem ! Amúgy sokan tévedésben vannak, ha azt hiszik, hogy az ATV. baloldali ! Megy a fórum betelefonálós feszültségcsökkentő műsor, a balosok betelefonálnak, miközben nem tudják azt, hogy igazából ki kivel is van ! A kormány nélkül nem lennének sehol sem ! A két csatorna meg felesleges, de biztos, hogy valami jó oka van ennek.
Férfiak, figyelem! A 62 éves Görbe Nóra szíve újra szabad!
@Dr plágium: ----- Persze, ha a férfiak megtehetik, hogy fiatalabb nőket keressenek akkor a nők is megtehetik azt, hogy fiatalabb férfiakat keressenek ! A lényeg, hogy egyik sem ideális hosszú távú kapcsolatra de dugni - szexre arra mindenki jó ! Nincs csúnya nő és csúnya férfi, csak nem ittunk még eleget ! Ez a mondás is igaz ! na és a nőknél a pénz meghatározó szerep ! A férfiaknál is de ott az is hogy kinyalják a seggét és anyukájuk helyett anyukájuk legyen az idősebb nő ! Mindenféleképpen a kúrás után jönni fog a rákúrás előbb vagy utóbb, de akkor már késő és megy majd a panaszkodás !!!
A legjobb várakozásainknak megfelelő idő lesz a hosszú hétvégén
Teljesen értelmetlenek ezek a "hosszú" hétvégék, főleg a 3 - 4 naposak. Értelme = a 000 -val ! Máskor meg 14 - 16 órát dolgoznak !
Agyonütötte, majd elásta szállásadóját egy csongrádi férfi – bíróságon az ügy
Ha nem dalol részegen a vádlott a kocsmában, hogy megölt egy embert, akkor ezek szerint lehet, hogy meg sem találják őt ?
Ezzel a durva meztelenkedéssel Pásztor Anna a rajongókat is sokkolta – 18+
A gyógyszerek elgurulnak folyamatosan a mai erkölcstelen világban ! És ezt a gurulást látják a saját gyerekei és a többiek ! Szégyen !
11 éves kislányt molesztáltak a Szigeten – videó
@papa.49: -- Ebben is igazad van, nem kellene minden szarságot átvenni külföldről, csak azért mert olyan menő és ez van a televíziózásban is, ezért nem lehet csodálkozni azon, hogy már a tizenévesek sem gyerekek sokszor ! -- Amúgy egy ilyen szigetre minek viszik a szülők e gyerekeiket, nem mese műsor ez ! A mai világban még focimeccsre sem viszem, nem hogy egy hanggránátot vagy petárdát adjak a kezébe, hogy hadd szokja a hangulatot meg a dobálódzást ! Mint legutóbb a Fradi meccsen, ahol a gyerek nem dobta el és a kezében robbant fel ! Ezek szülők ? Nem normális ez az ország, de éljen a Való világ meg az Éjjel nappal Budapest !
11 éves kislányt molesztáltak a Szigeten – videó
@papa.49: -- Pontosan ez a kérdés, igazad van Papa ! Igen , mit keres egy 11 -éves ilyen helyen ? Más ! -- Amúgy meg a mai tizenévesek, igen csak élik az életüket és nem csak a cigányoknál ! Náluk előfordul, hogy már tizenakárhányéves korban szülnek folyamatosan ! És érdekes, hogy ilyenekről nem írnak, hogy büntetnék őket ezért ! Sokszor azt sem tudják kiétől van a gyerek !
Férfiak, figyelem! A 62 éves Görbe Nóra szíve újra szabad!
Egy másik írás, idézet 'Origo.hu : -- "Fiatalabb férfire vágyik a 62 éves színésznő" ---http://www.origo.hu/kultura/20180815-gorbe-no... ---------------- Véleményem : -- Ne tudok mit kezdeni az ilyennel ! Vannak férfiak és nők akik fiatalabb, sokkal fiatalabb partnerre vágynak ! Az alap az, hogy dugni, szexuális kapcsolatra elmegy az, ha egy nő vagy férfi öreg, akár nagyon is öreg és a nemi ösztöntől hajtva kielégítik egymást ! --- De ha hosszabb élettársi vagy házassági kapcsolatról van szó, akkor már nagyon meggondolandó, de mondjuk van az a pénz és hírnév, hogy ilyen is lehessen hosszabb távon ! Az élet törvénye, hogy egy idősebb és egy fiatalabbnak más legyen az életfelfogása, a viselkedése, a korban sajátjához való vonzódás-tartozás , a gondolata, a fizikai ereje , a vágyódása az élet pörgése iránt és még sok más ! -- Görbe Dórának üzenem, hogy lehet, hogy fiatalabbnak - kívánatosabbnak néz ki és szeretne egy fiatal kakassal összejönni akár hosszabb távra és és ez jó lenne neki szexuálisan is , de ha majd 60 akárhány évesen lebetegszik vagy bajba kerül, nem biztos az, hogy a fiatalabb férfi társa majd mellette fog maradni, ápolni - segíteni fogja, hanem otthagyja a büdös fenébe és keres magának egy más nőt majd ! Ez igen is előfordult már az életben és én ezért is vettem tudomásul az élet rendjét, hiszen lehetett volna alkalmam összejönni akár 20 - 25 évvel fiatalabbal is, de nem ! Sokszor nem normálisak az emberek, elvesztenek minden józan észt, ha kapcsolatról van szó férfi és nő között !!! és utána meg sírnak - rínak, panaszkodnak mindenre és mindenkire , mivel sokszor egyedül maradnak a végén !
Halálos baleset történt Békés megyében
Ismeretlen esemény , ismeretlen KRESZ. szabályok , idegbeteg, vagy valóban ténylegesen beteg emberek a volán mögött , mert vezetni kötelező és nem csak egy lehetőség, ugye ? Arat a halál sérülnek - bénulnak az emberek !
Útinform: 4 kilométeres a torlódás Bicskénél az M1-es autópályán
Baleset - baleset mindenhol mindig ! Ismeretlen okok ismeretlen KRESZ, szabályok, idegbeteg nagy tudásúnak hitt gépjárművezetők ! Arat a halál, sérülnek az emberek, de a leszázalékolás a betegállomány az nem fizet jól !
Brit tudósok: az e-cigaretta párája károsíthatja az immunrendszert
Ez az elektromos marhaság, Rosszabb és ugyan olyan egészségtelen, csak másképpen, mint a rendes cigaretta vagy a pipa - szivar ! Egy komoly dohányos nem szív ilyen elektromos szarságot, hanem vagy dohányzik vagy leszokik ! Én is ezt tettem, de kitudja meddig ! Az alkohol helyett sem iszunk kölnit vagy mást, vagy iszunk vagy nem !
6 év után szerepelhet ismét magyar csapat európai kupa főtábláján
@division: Az Videoton legalább igazi magyar csapat volt egy kitűnő magyar edzővel, Kovács Ferenccel, nyugodjék békében ! Na azt lehetett ünnepelni !!!
6 év után szerepelhet ismét magyar csapat európai kupa főtábláján
Annyira szar volt minden mérkőzés , hogy ennél csak az a szarabb, hogy agyon misztifikálják az ilyen döntetleneket érő bunkerfocit egy olyan csapatok ellen, akik semmivel nem jobbak klubszinten mint a magyar csapatok ! Szerencséjük volt, hogy nem ők kapták a Sevilla csapatát ! Na ez már kategória ! Dankó Lazovic viselkedése a már sorozatos fetrengése miatt szégyene a labdarúgásnak és az edzőjének helyre kellene tennie, de nem teszi, hanem inkább a jó védekező képességét dicsérték ! A kihagyott 11 es és a már többször előfordult fetrengéses színészkedésért elzavartam a csapattól, ez a viselkedésnek a következménye és nem annyira jó mint ahogyan azt képzeli magáról és nekünk bemesélik, amúgy hol van az utánpótlás ? ! Jön az AK Athén ! És akkor mi van ? A Görög foci sem jobb már mint a magyar ! Majd egy Francia - Olasz -Angol - Spanyol - Portugál Német - csapat ellen bizonyíthat ha tovább jut ! Szenvedés volt nézni ezt a focinak nevezett és agyon dicsért xarságot, ezért néha a műsorújságot böngésztem vagy a E. Frankfurt - Bayer München meccset néztem a Sportcsatornán ! A Bayer győzött idegenben 5 : 0 - ra , ott volt foci ! Az összes magyar csapatnak csak a magyar NB.1 való ! Ámbár a Kisvárdának még ez is magas !
Bejutott a BL-selejtezőbe a Vidi, miután ismét döntetlent játszott a Malmövel
@namihami: Az összes magyar csapatnak csak a magyar NB.1 való ! Ámbár a Kisvárdának még ez is magas !
Bejutott a BL-selejtezőbe a Vidi, miután ismét döntetlent játszott a Malmövel
@namihami: Ez így van ! Szenvedés volt nézni ezt a focinak nevezett és agyon dicsért xarságot, ezért néha a műsorújságot böngésztem vagy a E. Frankfurt - Bayer München meccset néztem a Sportcsatornán ! A Bayer győzött idegenben 5 : 0 - ra , ott volt foci !
Bejutott a BL-selejtezőbe a Vidi, miután ismét döntetlent játszott a Malmövel
Annyira szar volt minden mérkőzés , hogy ennél csak az a szarabb, hogy agyon misztifikálják az ilyen döntetleneket érő bunkerfocit egy olyan csapatok ellen, akik semmivel nem jobbak klubszinten mint a magyar csapatok ! Szerencséjük volt, hogy nem ők kapták a Sevilla csapatát ! Na ez már kategória ! Dankó Lazovic viselkedése a már sorozatos fetrengése miatt szégyene a labdarúgásnak és az edzőjének helyre kellene tennie, de nem teszi, hanem inkább a jó védekező képességét dicsérték ! A kihagyott 11 es és a már többször előfordult fetrengéses színészkedésért elzavartam a csapattól, ez a viselkedésnek a következménye és nem annyira jó mint ahogyan azt képzeli magáról és nekünk bemesélik, amúgy hol van az utánpótlás ? ! Jön az AK Athén ! És akkor mi van ? A Görög foci sem jobb már mint a magyar ! Majd egy Francia - Olasz -Angol - Spanyol - Portugál Német - csapat ellen bizonyíthat ha tovább jut !
El akarta ütni a rendőrt egy borsodi férfi – elfogták
Név, fénykép ? vajon az ilyen ismeri e a KRESZ, szabályait vagy vette a jogosítványát ha van is neki !? és mit művelhetnek az ilyen primitív senkiháziak a közúton ? És a lakókörnyezetükben ?
Index: Roháč bevallotta, hogy ő ölte meg Prisztást
@wagabund: -- Majd kap egy valag kártérítést ! Sajnos az ilyen ítéletek miatt is ellenzik a halálbüntetés visszaállítását ! Mert ilyen alapon kiderülhet valakiről az, hogy sajna ártatlanul halt meg !
Index: Roháč bevallotta, hogy ő ölte meg Prisztást
Még hogy 1990 után nem gengszterváltás volt ? A legtöbb ember dolgozott becsületesen tovább, elhitte azt, hogy valóban egy rendszerváltás következik be, jobb élete lesz, ehelyett az ország kiárusítása és egy addig a szocializmusban ismeretlen alvilági szervezett bűnözés alakult ki, amibe aztán mindenki benne volt ! Érdekes ez az 1996 os év és amik utána történtek ! Azok több százezres volt sima MSZMP. tagok, meg büdösül le lettek szarva és legfeljebb reggel a WC. -én élvezték ennek a változásnak a szelét és ha akartak volna akkor átigazolhattak az akkor megalakult, de végül is főleg az ugyan azon tagokból álló MSZP. be ! De rengetegen nem akartak, helyesen ! Csak nézték azt, hogy milyen "kiskirályok" meg alvilági figurák bújnak ki a földből, lesznek már akkor is milliomosok, akiknek a jelszavak, hogy megveszlek kilóra ! Ezért is utálják sokan még mindig a baloldalt, akár milyen néven álcázzák is magukat, de látják azt is, hogy mi folyik a másik oldalon is !
Nem segített az új stadion: simán kikapott a Kisvárda, csak két piros lapot sikerült szerezniük
Szeretném ezt a stadiont is látni majd 20-30 év múlva ! Egy másik kormánynál, ki fogja ezt fenntartani ?
Halálos késelés történt Káván
Már megint ez a késelés basszus ! Komolyan kérdezem, kés nélkül már fel sem lehet öltözni és elmenni otthonról ?
Elbukta a polgármesterséget Dömsödi Gábor
Pásztó lakói választottak ! Ők tudják, hogy kire és miért !
Emésztőgödörbe fulladt egy másfél éves vésztői kisfiú – vádat emeltek egy házaspár ellen
@verőce21: Hülye törvények ! Alap, hogy másnak az udvarára és a telkére még csak meg sem kísérelünk bemenni ! Kisgyerekre meg felügyelni kell a szülőnek.
Öt lövéssel végezte ki adósát – vádat emeltek az M5-ös autópályán elkövetett gyilkosság ügyében
@papa.49: Pontosan így van, nem tudom, állítólag a vállalkozó aki odacsalta őt - őket az meg van de a villanyszerelők nincsenek ! Szomorú elkeserítő és egyben félelmetes eset is ! Több ezer euróval tartoztak a villanyszerelőknek az Ausztriában végzett munka után !
Balaton-körüli temetőket rabolt ki a két férfi
Mutassák már meg azt a ki...szott képét az ilyen görény szarházinak és a nevét is írják le nyugodtan ! kíváncsi lennék a pofájára legyen az akár ki ! Akárki ?
Videóra vették a balfék kőbányai betörőt
Balfék ? Nem csak egy idióta, primitív cigány csávó ! Gondolom,, hogy ha rajtaüt a tulaj akkor elővette volna az evőeszközéül szolgáló 30 centis bugylibicskát ! Rohadjon meg a sittem ! sajnos ezek mennek nálunk, a törvények őket védik !