maci0427

"Kirúgása után betegállományba vonult" – így emlékszik vissza az elhunyt Baleczky Annamáriára kolléganője
Idézet...-- " Bay Éva szerint mindannyian másképpen dolgozták fel, amikor 1999-ben egy csapásra megszűnt a televíziókban közel 2000 bemondói státusz, mert már nem volt rájuk szükség. " --- Éva ez komoly... ? 2 ezer ? Még 200 sem volt, de nem is kellett ! Amúgy minden a "gensztreváltás" eredménye ! Illetve nem eredménye, mert eredmény nincs !
Kulka János hosszabban beszélt a sztrókjáról
Pontosan így van, kár szerepelnie! Örüljön, hogy túlélte , sokan nem élik túl, vagy úgy élik csak túl, hogy az nem élet hanem fogság és nyomor, másokra szorulva! Hagyja már abba a szereplést, köszönje meg az érdeklődést és ennyi !!! Van ismerősöm, akit három nap alatt elvitt .
Kelemen Anna a tükörben pózolt szexi fehérneműben – Fotó
Majd ha száz migráns jól megdugná a puncikáját, akkor nem mutogatná, az biztos!
MC Hawer eljegyezte a nála 33 évvel fiatalabb gyönyörű szerelmét
Borzadály és észbontó ! Megvannak hülyülve a nők és a férfiak is !
Hármat lőtt az észteknek a magyar válogatott, de mégsem sikerült győzni
Hiába az erőlködés a magyar labdarúgás a béka feneke alatt van ! Hazai szinten jó és elég, nemzetközileg meg gyenge és a középmezőnynél feljebb nem vagyunk, sőt sokszor alatta ! Kár ennyi milliárdokat beleölni, mert egy esetleges valamikori kormányváltás után, a felépült építmények a Stadler József által felépített stadion sorsára fog jutni, meglehet tekinteni , hiszen senki más nem fog annyi pénzt beletolni és finanszírozni ! Sem kormány, sem kerületi önkormányzat , senki sem !
Mégsem a soroksári kocogó nő gyilkosát fogták el?
Ha volt társa, akkor az is gyilkolhatott, mert ketten is lehettek ahogyan régebben is állították ! Már zavaros az egész egy kicsit!
Hoppá! Vastag Csaba megmutatta izmos felsőtestét – videó
Celebek ! Ez a menő mostanában ! Akkor már inkább a Szulejman sorozat !
Kiesett a Jahn Ferenc kórház épületéből egy 60 éves férfi, nem élte túl a zuhanást
Kiesni csak úgy lehet, ha kiugrott ! A korlát megfelelő . minden rendben van, gondolom, hogy vagy öngyilkos akart lenni vagy beakart nézni az alatta lévő szobába / Kukkolt/ és nagyon kihajolt ! Nem a kórház a hibás ! Sok hülye van a földön, főleg Magyarországon !
Felborult egy kisbusz az M3-ason, teljes útzár van Budapest felé
Marhára billeghetett ! Vagy már mindenki az autóban alszik vezetés közben ?
Rablás miatt keresik Lakatos Bélát
@Eriksson: Sajnos mi itt nem tudunk változtatni ezen, örülünk ha megtudjuk védeni magunkat, mi többségi társadalmi lakósok !!!
Rablás miatt keresik Lakatos Bélát
Igen sajnos van közöttünk magyarok között is sok szemét ember ! De a különbség a kezelhetőségben van és abban, hogy általában nem hordunk magunknál kést azzal a szándékkal, hogy azzal rendezzük le a problémánkat, illetve a magyar embert mi magunk is megszégyenítjük és kizárjuk, ha nem úgy él vagy viselkedik ! De a cigányok ezt nem teszik meg saját fajtatársukkal szemben. az meg, hogy felöltözik, attól még cigány marad és mint a gödöllői cigányzenész esete is bizonyítja, aki elakart lopni szegény nő kocsiját és mivel védte a kocsit, meghalt , vagy a mostani cigány énekes lövöldözése a nyóckerben , tehát nem jelent semmit sem ! Én is ismerek olyan példát, hogy egy normális cigány ember a munkahelyén tartó vacsorás ünnepségre elhozta a rokonát, de az mivel megcsinálta a balhét, haza is zavarta ! Az a gond , hogy a cigányok képtelen megnevelni és főleg kiközösíteni maguk közül a bűnöző barbár primitív embereket. Nincs erre semmi olyan szervezet, akik megvédenék a magyarokat az ilyen emberkék által okozott esetektől a rendőrség meg akkor jön, ha "vér" folyik ! Amíg ezen nem lesz változtatva addig marad a több száz éve tartó történet ! vajion miért nincs baja a kínaiakkal-törökök-görögök- németek-szlovákok-tóth nemzetiségűekkel vajon, miért mindig a cigányokkal van a baj ! Ők azt mondják mindenre ,hogy rasszista, miközben fingjuk nincs róla, hogy mit jelent és , hogy milyen jó dolguk van Magyarországon ! Meglehet nézni , lehet látni vidéken és budapesten is és ezek is letojják a saját fajtájukat, ahelyett, hogy segítenének a sajátjukon.
Rablás miatt keresik Lakatos Bélát
@Eriksson: A cigány az cigány marad mindig ! Ezt bizonyítják már nagyon régóta .
Rablás miatt keresik Lakatos Bélát
@Dr plágium: Cigánytól csak akkor veszek valamit, ha biztosan tudom, hogy nem vág át, de mostanában már nem is veszek semmit sem! Adni sem adok semmit sem kölcsön ! Tapasztalat, hogy linkek!
Rablás miatt keresik Lakatos Bélát
@Aki Én: retkesék nem javulnak ! Kicsi pulya koruktól ezt látják és ezt tanulják basszus ! Beilleszkedés nuku !
Rablás miatt keresik Lakatos Bélát
Lakatus lakatos lopott - rabolt és Késsel fenyegetőzött !!! Megint egy cigány késsel...,sose javulnak meg ?
Az Encsen elütött kislány rokonai teljesen más sztorival álltak elő, mint amit a rendőrség állít
@bencemacska: Ez is megy nekik meg más is és mégis sokan , jobban élnek mint a többségi társadalom lakói ! Kocsi-aranylánc-benzin-cigi-pia parfüm, temetéseknél meg a rongyrázás, milliós temetésekkel ! "Agyon dolgozzák magukat" szegények és letojják a szegényebb cigány társukat is , hiszen még nekik sem segítenek azon, hogy jobban éljenek , legalább úgy, mint ők... !
Az Encsen elütött kislány rokonai teljesen más sztorival álltak elő, mint amit a rendőrség állít
Itt is látszik az, hogy a cigányoknak általában azt sem szabad elhinni, amit kérdeznek ! Ezért tilos velük üzletelni is ,eladni és venni ! Gyáva primitív barbári időket idéző emberkékkel, akik hordákban bátrak egyedül félnek és az összes problémájukat csak erőszakosan késsel - baltával tudják megoldani ! Ahol ők élnek és ahol ők megjelennek, ott a Magyar-magyar embernek az élete - életkörülménye tönkre van téve, házukat még eladni sem tudják, mert cigányok mellé illetve közel egyetlen egy magyar ember sem költözik ! Millió példa van arra, hogy hogyan viselkednek , akár Budapesten - akár Borsodban -Szabolcsban -Hevesben vagy bárhol is ! Ez megy több száz éve ! -- Pakisztán és India északi részén a Himalaja lábainál van a Lovári völgy,ahol a mai napig cigányok élnek,onnan indult el id. után 1300  -ban a cigányok bevándorlása,migrációja !!! A Gangesz parti szegény hinduk azóta is keresik a lovaikat amióta ezek ide migráltak !!!
Elgázolt egy gyereket, a helyiek nagyon megverték
@Pálinkás Pál: Jogvédők ? Azok csak pofázni tudnak de megnevelni ezeket soha ! És ezek vannak az iskolákban is, ahol a tanárt rúgják-ütik-verik-leköpik ! Ezért is utáljuk őket , hiszen a szeretetet - megbecsülést ki kell érdemelni, azt nem osztogatják úgy mint a segélyeket ! Kivételek = Fehér Holló!
Elgázolt egy gyereket, a helyiek nagyon megverték
@Shikari: És ezért kellene önvédelmi fegyvert tartani nálunk, mert veszélyben vagyunk ilyen helyzeteknél, igaz !? El kellene különíteni ezeket és éljenek úgy ahogyan akarnak !
Elgázolt egy gyereket, a helyiek nagyon megverték
Mikor lesz már vége ennek a barbár primitív utca erőszaknak !? Most megint lehetne írni ennek a primitív voltáról, amit az ilyen barbárok elkövetnek ! Magyar nem így rendezi le a dolgot ! De ezt meg kellene állítani, hiszen basszus, ha van önvédelmi fegyvere ennek a hölgynek aki ártatlan a pulya elütésében és lelövi a támadókat, akkor ugye csak csodálkoznának ?!
Orbán Viktor: "Isten hozta Budapesten Törökország elnökét!"
@Eriksson: Én speciel Támogatom Magyarország Határainak Fokozott Ellenőrzését ! Az meg, hogy a kormány kiket enged be és át a határon, kinek adnak letelepedési engedélyt , gondolom, hogy tudják jól azt, hogy jelent e veszélyt Magyarországra vagy nem ! De a 2015. -ös Keleti pályaudvari és környéki esetből többet nem kérek !
Orbán Viktor: "Isten hozta Budapesten Törökország elnökét!"
@Eriksson: Más sem hiányzik ide mint a migránsok azon része, akik csak úgy jönnek özönlenek , mert ..., csak züllenek + balhéznak..., viszont jöhetnek azok, akik Magyarországért a Magyar emberekért is akarnak tenni - dolgozni, például kórházakban , életformájuk megfelelő a Magyar társadalomnak és semmi bajom a Kínaiakkal és más emberekkel így a Német-Szerb -Horvát-Tót-Ruszin-Görög és még sok más hazánkban élő ilyen - olyan nemzetiségű emberekkel - stb. ! Egy kivétel van és ez sem véletlen !
Orbán Viktor: "Isten hozta Budapesten Törökország elnökét!"
@Eriksson: Erre a "jó pár évekkel ezelőttire " nem tudok mit mondani mert nem olvastam , főleg ha még 2010. előtt volt, hiszen akkor nem ez volt a legfontosabb téma az országban és még talán a magyar nők is több gyereket szültek ! De most láttam Magyarország lakósságának a létszámát ami 9 millió 700 ezer körüli.. ! Idáig rendben ugye ? Akkor mos kezdjük : 1. - Magyarországon a magyar-magyar nők láthatóan és tudhatóan nem szülnek, vagy csak későn és csak 1 gyereket általában már ! 2. - A cigány családokban legtöbb esetben nincs családtervezés és szexuális kontroll és már egészen fiatal 13-15 éves kortól elkezdik a szülést addig amíg kedvük van , nem leszámítva azt, hogy eltudják e tartani őket úgy, ahogyan azt kellene és tudják e tanítani és nevelni úgy, ahogyan a többségi társadalomban ezt megkívánják és úgy élni, hogy ne legyen velük probléma, de ez megy már időtlen idők óta ! 3. - Ha a Magyar fiatalok rászoknak a külföldi munkára és esetleg még kint is maradnak akkor megint csak gond lesz ! tehát látni azt, amiről most már kimutatás is van, hogy ez a 30-50 -év most már nem kamu butítás, hanem a jövő ! A lakosság aránya lesz a kérdés és a döntő és ezt most már a szülések alakulásából is lehet látni ! És ezen nem fog segíteni semmiféle Nyugdíj Törvény sem , hiszen emiatt nem fog egy normális fiatal pár vállalni 2-4 gyereket , hogy korábban elmehet majd 30 - 40 - év múlva nyugdíjba, meg kap adókedvezményt , stb ! A cigányok meg nem törődnek ezzel ! Akkor meg ?
Levágták és eltüntették Erőss Zsolt hegymászó emléktábláját az Oltár-kő tetejéről
És ebben még az is a legszomorúbb, hogy Kiss Péter és Erőss Zsolt holtteste azóta sem került elő ! Talán majd pár tíz év múlva !
Orbán Viktor: "Isten hozta Budapesten Törökország elnökét!"
@Eriksson: -- Pontosan így van, igazad van ! De nem bízok a jövőben, mert a magyar magyar nem szül csak legfeljebb 1-2 gyereket, de még azt sem, a cigányok meg szaporodnak, hiszen a legtöbbjüknél "hagyomány a gyerekszaporítás" is ! Jelenleg már csak 10 millió alatt vagyunk , eltudod képzelni azt, hogy 30-50 év múlva már csak 8-9 millióan leszünk, ha leszünk és ebből milyen arány fog kijönni ? Ki fog Hazánkkal, drága Magyarországgal törődni felelősségteljesen !? Ki fog minket megvédeni ? Tessék ? Na látod ! Ekkor lesz csak Balkán !
Orbán Viktor: "Isten hozta Budapesten Törökország elnökét!"
@Eriksson: Na akkor már ketten gondoljuk ezt ! Nyugat soha nem fog minket elfogadni . nem vagyunk meghatározó tényező Európában ! Elvannak velünk, de leírtak már minket Trianonban és Jaltában ! Marad a Balkán !
Rekordsebességgel, 191 km/h-val száguldozott egy autó az egyik főúton
Bepiálva 191 el nem semmi ! Örök életre kivonnám a forgalomból ! Őt is és az autóját is !