maci0427

Azért ilyen olcsó a Gundel a Várban, mert kisebbek az adagok
Ez megint egy olyan téma, amin csámcsoghatnak az emberek és addig komolyabb dolgok történnek az országban !
Brutális: nemcsak megszúrtak egy kutyát, de a nyelvét is elvágták
Elkapni a szemeteket és a tigrisekkel megetetni élve, de jó az oroszlán is vagy más !
A Tesco nem kér a plusz túlórából
@Cicamama55: -- Ez igen, ellentmondás ! Kérdés, hogy ki javasolta ezt a többlettúlórát !
Mindenkit váratlanul ért Baló György bejelentése
Sajnos nagy a valószínűsége, hogy daganatos beteg, kitartást gyógyulást kívánok neki. Felesége volt Morvai Krisztina de, 2011. -ben elváltak !
Utakat és hidakat zárnak le, ha Orbán nem teljesíti az ultimátumukat
Ugyan már ne vicceljenek ! Ezzel a televíziós bohóckodással , füldön való vergődéssel, miközben láthatóan röhögnek , végleg elvágták magukat ! A Fidesz még 2030. ban is kormányon fog lenni ! Ilyen xar baloldal nem is kell !
Félmilliót lopott ki az autóból – egy órán belül elkapták – videó
Normális ember ennyi pénzt ,de még kevesebbet sem hagy az autóban őrizetlenül semelyik kerületben és sehol sem! Ez ma már köztudott ! Különben A nyócker az maradt ami volt, link, xar, cigó kerület. Azért mert a Korvin negyedet megcsinálták, nagyjából elzárták, körülzárták,figyelik, vagy a Teleki térre tettek egy Lidl üzletet, vagy a Köztársaság tér már valamilyen pápa tér, attól még semmi nem változott, hiszen ez csak egy kis elkülönített része a kerületnek ! Soha nem szerettem , nem is laknák ott, legalább annyira xar mint Pesterzsébet ! De Pestlőrinc, Pestimre és Csepel is lehetne jobb, de Kispesten is kezd szarabb lenni a helyzet a sok színes egyéniségtől, ez viszont kár ! Lassan a többségi társadalom fejére nőnek !
Félreértett üzenet miatt szaladt az autópályára az elgázolt tankcsapdás lány
Mese,mese habbal, megy ferdítés ! Ennyi , többet erről nem mert az már sértené az elhunytat, ! De ki mint él, úgy hal meg ! Ő így halt meg...!!! Eddig élt és élvezte az életet, gondolom, hogy nagyon "meg volt elégedve magával" amíg élt ! Legyen ez példa más lányoknak, igaz azoknak is hiába...!
Összeveszett barátjával, ezért sétált az M3-ason a halálra gázolt nő
@1magyar: ------ Nem Azt írták, hogy a Tankcsapda koncert után az anyja taxival ment haza , Katáért meg a barátja jött és vitte el. A kocsiban összevesztek, nyilván "benne volt még " a koncert hangulata és a barátja megállt, így a lány kivette gyorsan a slusszkulcsot a jobb ülésen ülve, kiugrott és a barátjára zárta az ajtót ! Lehúzódva állt meg a pasi, de a lány mégis " kitévedett ...brrr az M3 as a bevezető útra, és azt sem tudva, hogy merre hol van, kezdett gyalogolni ! Na ezt írták az újságok ! Koncerti hangulat , nagy balhé a baráttal és halál a vége ! Valaki a Facebookon feltette Kata adatlapját láttam én is és még sokan gondolom, lehetett látni képeket is róla és "másokról" is...!!! Felelőtlenség magas fokon ! A gázoló srác meg egy gyakorlatlan volt, megijedt a pályán sétáló Katától...!!!
Összeveszett barátjával, ezért sétált az M3-ason a halálra gázolt nő
@1magyar: Pontosan ! És ha nem is a pályán szállt ki esetleg, hanem mellette, akkor sem kellett volna az autópályán sem és más közúton sétálgatni ! Valami nagyon nem stimmelt vele.
Összeveszett barátjával, ezért sétált az M3-ason a halálra gázolt nő
Gépjárműben ülve , menet közben nem hisztizünk és nem veszekszünk, de főleg nem állítjuk vagy állíttatjuk meg az autót és ugrunk ki belőle sehol, de autópályán főleg nem ! Autópályán gyalogos nem tartózkodhat és más úttesten való gyalogos közlekedést meg a KRESZ. szabályozza ! A gázoló srác, meg egy gyakorlatlan vezető volt, nála csak idő kérdése volt az, hogy mikor okoz balesetet ! Osztott felelősség lesz ! Vajon az áldozatot szállító ember / ...? / miért állt meg az autópályán , miért engedte az utast kiszállni ott, ezt valahogyan nem értem, ez az ő felelőssége , hiszen az M3 as kivezető szakasznál még vannak mellék utcák ahol lekanyarodhatott volna ! Vagy akkor volt a hiszti, a balhé, hogy már nem bírta...???
Veronai buszbaleset: az alkalmassági vizsgálatot lefolytató orvost gyanúsítják
Elmennek a búsba...! Volt már betonpillér , útépítő mérnök és most az orvos következik !? Ne ba...ák már meg ! Egy alvási problémát ugyan úgy ellehet titkolni mint más szervi és főleg idegi bajt, ezt lehet látni mostanában, hogy minden agresszív, barom állat kap jogosítványt, pedig még egy tyúkot sem vezethetne a kertben ! Ilyen alapon, mindenkit meglehetne büntetni és elítélni, aki hozzájárul ahhoz, hogy olyanok kaptak jogosítványt akik szándékos súlyos balesetet okoztak, mert már alapból alkalmatlanok voltak a közúti közlekedésben gépjárművezetőként részt venni !!!
Gyilkosság történt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Borsod megye nagyon fertőzött terület, de az ország szinte valamennyi pontja, még Budapest is ! Vannak már "vegyes fertőzésűek" mert egymást fertőzik a született vagy kinevelkedett aljas emberkék !
Videón, ahogy elviszik Nagy Imre emlékművét a Vértanúk teréről
Nem szeretnék ebbe igazán beleszólni, de az biztos, hogy Nagy Imre is megosztó személyiség volt, hiszen baloldali politikus volt és ha nem ítélik halálra , akkor azt sem tudnánk, hogy mit csinált nagyon és ki volt ő ! Na és ha nincs 1956. akkor meg főleg nem ! Ami most folyik az is gusztustalan, hogy ma már mindenki letagadja azt, hogy Kommunista-Szocialista volt, a pártnak sem volt a tagja és ha volt is akkor ő már akkor is utálta és nem értett vele egyet ! csak egy példa... , gusztustalan Pozsgay Imre hozzáállása is, mert ő igen is egy nagyon nagy kutya volt, nagy befolyása volt a régi MSZMP. be , de most azt mondja, hogy utálta azt a rendszert, nem értett egyet vele, sőt 1956 sem ellenforradalom, hanem népfelkelés volt, ezzel azt is mondta, hogy Forradalom volt, miközben ezt annak idején is megmondhatta volna , de egyetértett a pártjával nyilván , nem kellett volna neki sütkérezni a jóban és élvezni a Pártvezetői karriert..., és akkor most lehetne ő is igazi hős ! -- Én speciel nem tudom, hogy mi történt és ki - kivel van - volt - lesz ! Itt vannak írások, innen - onnan , lehet olvasgatni pártállástól függetlenül...--- https://pestisracok.hu/hos-es-martir-volt-e-n... ------------------ http://mandiner.hu/cikk/20180709_trombitas_kr... ---------------- https://mult-kor.hu/padlasspro-miniszterbol-v...
Gyorsított eljárásban emeltek vádat a Margit híd megrongálói ellen
A büntetés ! Javítsák meg azt amit tönkretettek, de biztosító kötél nélkül , persze fessék is le az egész hidat újra ! Rohadék mocskok !
Hoppá! Itt tölti a karácsonyt Berki Krisztián – fotó
@csipetke: Kigyúrt agyú senki, a többi ilyennel együtt! És ezek a példaképek ! Szegény Magyarország, fújjjjjj !!!
Hoppá! Itt tölti a karácsonyt Berki Krisztián – fotó
Szörnyű ez a fazon, brrrrrrr, de azok a nők akik ilyenekkel szóba állnak szintén ! De vannak még egy jó páran ilyenek ebben a kis országban ! Sajnálatos még az is, hogy az ilyenekről írnak és nézik a tévében az emberek !
Ismert, fiatal természetfotós a dévaványai szén-monoxid-mérgezés egyik áldozata
Mindig mindenki a gázkészülékeket hibáztatja, éppen úgy mint a 4 -es Főutat /Vecsés-Szolnok-Debrecen felé / egy balesetnél, hogy az egy " halál út " ! Miközben az emberek felelősek, de " halálosan " , mert képtelenek felelősségteljesen élni és viselkedni ! A Gázkazánt minden évben szakemberrel tisztíttatni - ellenőriztetni kellene és egy riasztót is minimum felszereltetni ! A Szenes - fa - vegyes tüzelés sem veszélytelenebb , ha ilyen kályha van...!!!
Nem lesz hideg, de leszakad az ég
Rohadjon meg az időjárás, így nem karácsony hó nélkül és hideg nélkül , már szakad az eső és ez lesz továbbra is ! Még húsvétkor is xar lenne ez. Akik emlékeznek azok tudják, hogy milyen volt a fehér karácsony, ugye sokkal másabb ? És jönnek a betegségek és az influenza!
Az utolsó szénbányát is bezárták Németországban
Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz széntüzelés, hiszen megfogják venni ! -- A világon kihaló félben vannak a fák, nincs utánpótlás, pusztul emiatt a természet és az állatvilág ! Ezért megy fel a fa ára Magyarországon is, drága fűtés, ha nem lopottat vesz valaki szarért-húgyért vagy nem maga lopja !!! -- A MEGOLDÁS...-- Szénbányák újra nyitása - Szenes kályhák - Széntüzelés - Elektromos fűtés - Gázfűtés ! Napkollektorok sem megoldás ! Amúgy megfogják majd adóztatni nem is olyan soká, éppen úgy mint az elektromos áramot használó autókat !
Tizenhárom évet kapott egy nő, aki leszúrta férjét a veszekedésük után
Sajnálatos eset ! Előzménye, hogy a férfinél volt a kés előszór és azzal fenyegette a nőt, sőt lehet, hogy verte is és terrorizálta ! Magára vessen a férfi, egyszer egy nőnél is elpattanhat a húr, hiszen gondolom, hogy félt a férfitól ! Nehéz ítéletet hozni, én nem biztos, hogy börtönbe küldeném a nőt így elsőre ! Rengeteg nőt terrorizálta párja és rengeteg nő nyúl a pohár után és lesz alkoholista, mert a párja miatt - mellett - vele már másképpen nem lehet élni !!!