maci0427

Egy 62 éves férfi úgy felkapta a vizet, hogy hasba szúrta volt főnökét
@eszegfu: -- A rendőrök tekintélyét már soha nem lehet visszaállítani ! Ha nem intézkedik az a baj, ha intézkedik az a baj ! -- / Nem lennék rendőr sem a mai világban, mert.../ -- És belekötnek az intézkedésükbe rendszeresen és folyamatosan megy ellenük a feljelentés az ügyészségre, kérik az ilyen - olyan kártérítést mert " sérelem érte őket...brrr " ha indokolt ha nem, éppen úgy mint nagyon sok börtönben - fegyházban lévő rab jelenti fel még Brüsszelben is a kedves jogvédőjük segítségével, jó pénz reményében a büntető intézményt ! Ez már el van qúrva , a régi időket meg kár is már emlegetni ! -- Annak meg örülj, hogy a cigányokkal nem volt még soha gondod ez ritka mint a Fehér Holló, nem úgy mint a többségi társadalom többségének ! Ha olvasol és figyelsz másról sem szólnak a hírek és nem csak Borsodban, Budapesten, hanem országszerte ! Nekem - nekünk - sokunknak más erről a véleményem, sajnos tapasztalatból ! A helyzet fokozódik és lesz ez még xarabb is, ahogyan "Pelikán elvtárs" mondaná !
Egy 62 éves férfi úgy felkapta a vizet, hogy hasba szúrta volt főnökét
@eszegfu: Kedves ! Igazad van ! Szabad utat kapott az agresszió ! De a Bírósági büntető tétel sem visszatartó erő már, azon kívül, hogy gyenge is. És ha már nincs halálbüntetés, akkor miért nem lehet az, hogy egyes kegyetlen visszaeső gyilkosokat - és aki megérdemlik azokat úgy mint az USA, ban 99 vagy éppen 106 évre ítéljenek, mint amit a múltkor hallottam a tévében ! Na és miért lehet egy egész falut - utcát terrorban - félelemben tartani egyes népcsoportoknak, de írjuk ki nyugodtan, hogy a cigányoknak ? Miért nem volt ez a régi rendszerben ? Na ezért is és másért is sírják vissza sokan a régi szép időket !
Tetten érték a profi orgazdákat
Tele van a facebook is autó alkatrész hirdetésekkel . Vajon azok honan származnak ? Minden autót szétbontanak ? Mégis rengeteg autó van az utakon. Sejtésem az, hogy sok ilyen botott cucc , capcarából van .
Egy 62 éves férfi úgy felkapta a vizet, hogy hasba szúrta volt főnökét
Név - Fénykép nuku ? Persze vannak munkahelyi viták és gondok és van ahol a főnök, a munkahely a szemét, de késsel - fegyverrel - bottal lerendezni egy ilyen vitát mi értelme azon kívül, hogy mehet a genyába a sittre ? Amúgy miért hordanak az emberek kést maguknál ? Menet közben szalonnáznak ? Egyes körökben kés nélkül már a WC re sem mennek ki ! Ez a másik ami undorító !
Dobó Kata bikiniben töltötte egy napos szabadságát a Balatonnál
Borzalmas ez a nő ! Mint nő 0 , de van annyi pia ! Szegény Zsidró Tamás fodrász ! Most éppen
vele kavar ! Pffffff! Brrrrr!
Már évek óta nincs utasbiztosítása a BKV-nak – se a jegyek, se a bérletek mellé – megszólalt a BKV is az ügyben
@CsipkeRózsa: Drága ! Egyéni felelőst ne keress ! A BKV, Vezetőségében vannak a Budapest Főváros vezetői és kollektíven szavazták meg ! Az első kigondoló sose lesz meg, éppen úgy mint más esetben ! De mi van a többi budapesti buszos társaságnál ? Volán - Vt Arriva ? Van biztosítás, vagy nincs ? És a dunai békávés kishajóval, ha baleset lenne ? Mi van a többivel ?
Már évek óta nincs utasbiztosítása a BKV-nak – se a jegyek, se a bérletek mellé – megszólalt a BKV is az ügyben
Nem a Budapesti Közlekedési Vállalat /BKV./ tehet erről és nem is őt kellene itt pellengére állítani, mert ez szemétség ! A BKV. -ét kivéreztetik és csak a szar munkák elvégzése miatt hagyják még életbe, a rengeteg pótlások és a tré-szemét járatok miatt , mint például a 99. es ingyenes nyóckeres járat , ahol és amin gusztustalan utazni is , bűzlik a sok büdös embertől és az üvöltő károgásoktól , na és a sok ingyen utazóktól, akik azt hiszik, hogy minden ingyen jár nekik !!! -- A BKV. az Budapest Főváros - é ő ad vagy vesz el mindent, közvetlen irányító szerve a BKK. Budapesti Közlekedési Központ ! Ezeknél kell reklamálni !!!
Balog: Helmut Kohl a 20. század egyik legnagyobb német államférfija
Van Helmut Kohl és van Helmut Schmidt is ! Hogy melyikről papolt azt nem tudom ! De hol papolt ő annak idején amikor még ezek voltak ! Ne dumáljon, legfeljebb hallomásból ismerheti ! Az egész kdnp. kész röhej !
Senki ne álljon meg segíteni ennek a suzukis férfinak – csaló járja az utakat
Ha senki nem álljon meg , ha egy rohadt csaló bűnöző, akkor minek kell kitakarni a pofáját és a rendszámot ! Minden falú - város falára ki kellene tenni a képüket ! Amúgy cigánnyal nem üzletelünk nem adunk el és nem veszünk semmit sem, ez alap ! És semmilyen kapcsolatba nem kell velük kerülni ! Akinek vannak vagy voltak cigány szomszédaik, nemigen tudnak normális viszonyról beszámolni !
Egy történet vége: szabadon engedték a Nemzet Medvéjét
@Szeparepa2: - Igen voltam ott ! Az nem rossz, de én a ketrecbe bezártakra gondoltam ! Meg az Állatkert is hagyján ! Én a a cirkuszi mutogatósokra gondoltam meg a hasonlókra.
Hajdú Péter elárulta, hogy milyen nőre vágyik
Szegény Magyarország. Ezek a mintaképek, meg a győzike fék.
Egy történet vége: szabadon engedték a Nemzet Medvéjét
Gratulálok, hogy szabadon engedték ! A cirkuszi állatokkal is ezt kellene tenni, nem fogságban tartani és mutogatni őket. Igaz az állatkerti állatoknak is rossz, szívem szerint azokat is megszüntetném !
Kárpáti Rebeka Mallorcáról köszönt be a fenekével – fotó
Majd jól megdugják egy kis erőszakkal és akkor bejelentkezhet a fenekével ! Mire jók ezek a magamutogatós szarságok?
Szájba lőtte magát Baukó Éva volt eltartója
A szerelem öl, butít és nyomorba dönt ! Főleg a reménytelen szerelem ! Így járhatnak azok az idősebb pasik is, akik fiatal puncival kötik össze az életüket ! Az öreglányok talán hamarább túlteszik magukat azon, ha a fiatal kakasuk lelép !
Benyújtotta a jövő évi büdzsé tervezetét a pénzügyminiszter
@human: Valami igazad van ! Tudod.az az 50 év lemaradás ! Soha nem fogjuk behozni, hiszen ez lehetetlen ! Keresetekben meg, a milliomosok - milliárdosok listáján már behozták ezt lehetett olvasni ! Igaz van egy-két nyugdíjmilliomos is főleg a nyugdíjplafon eltörlése miatt is, na meg ugye ha ezek a milliomos nénik meg bácsik majd nyugdíjba mennek lesznek még többen is gondolom ! De például nem valószínű, hogy a magyarországi Euró bevezetésével a hazai nyugdíjasok többsége jól járna, mert sokan reklamálják a bevezetését . Amúgy meg a helyünk valóban itt van közép - kelet - Balkán szélén ! Térképileg is .
Benyújtotta a jövő évi büdzsé tervezetét a pénzügyminiszter
Az állami szférában főleg a kormányközeliben van pénz és jutalom ! Más ágazatokban meg a munkaadónak kell és kellene a dolgozókat rendesen - jól megfizetni, úgy, hogy a nettó keresetük legalább 200 - 250 ezer forint legyen tisztán, mindenféle egyéb nélkül ! A Nyugdíjaknál meg kevés ez a mostani tervezett 2.7 % és a többi beígért ha lesz is,az nem képezi általában nyugdíj alapját ha nem építik be. A nyugdíjakat mivel nem egységes, legalább 5 % - 10 között , vagy a felett kellene emelni !
Növényi párja szerint mindenük elúszott
Gondolom, hogy hülyére vették ! A haverokat meg kell választani, ha már a rokonokat nem lehet ! De a rokonokat is távol lehet tartani ! Most meg magyarázkodik szegény ! De vannak tények gondolom ! Sokakat meghülyít egy kis aprópénz !
Ennyien bukták a diplomát a nyelvvizsga hiánya miatt
És akkor mi van ha van nyelvvizsgája ! Egyszer írták, hogy sokan "vettek is " ! Ismerek olyanokat akiknek meg van az igazi legális nyelvvizsgája, de leülve a CNN. vagy a BBC, televíziós csatorna elé, egy qúrva kukkot sem ért belőle ! Nem is tud normálisan olvas - írni fordítani meg főleg ! De levizsgázott alapfokon ! Mi a túró értelme van ennek így ? Olyan mint a gépjármű vezetői jogosítvány. Megszerzi , de a KRESZ. szabályait nem ismeri és vezetni sem tud, vagy vezetni tud azért, de a szabályokat nem ismeri, vagy nem hajlandó betartani ! Sok helyen kérik a nyelvvizsga papírt és elfogadják, mert valódi nyelvtudásra nincs is szükség a munka során, nem is ellenőrzik a tudását a dolgozónak, de feltétel az állás betöltéséhez ! Hülyék !
Barack Obama után Donald Trump is megkaphatja a Nobel-békedíjat?
Végre valaki mert lépni Észak Korea ügyben ! Nagy fazon az Elnök, de gondolom, hogy tanácsadói is jók. Szerintem !
Paudits lánya még el tudott búcsúzni a haldokló apjától
Régen évtizedekkel ezelőtt sokszor láttam a televízióban ! A hangja és az előadásmódja nagyon tettszett ! Jó Színész volt !!! -- Valamiért nem foglalkoztatták a "gengszterváltás " után, elfeledték mint sok - sok más valódi színész és művészt ! Helyükbe léptek a tehetségtelenek - kevésbé tehetségesek és a győzike féle celebek, hogy tovább butítsák a csóró népet , akik hittek a valódi rendszerváltozásban és a fiatalok ezt a sok buta hülyeséget meg megkomálták és bevették ! És ezek a fiatalok nőnek és nőttek fel, tovább butítani ezt a balkáni országot !
Meg akarják ölni VV Fanni feltételezett gyilkosát
@human: Na igen, pontosan ! De ő szerintem játszotta a menő nagyfiút , pedig kár volt ! Persze kölcsönökből ahogyan megírták ! Azért a végeredményre kíváncsi lennék !
Meg akarják ölni VV Fanni feltételezett gyilkosát
Akkor a Lacika mondjon már valami normális kézzel fogható dolgot ! Ha már az élete veszélyben van így is , úgy is , akkor legalább a lelkiismerete legyen tiszta !