maci0427

Pörgetik még a taxiórát; az ellenőrzéseknél 3300 taxis közül 2400 lebukott
Magyarországon ez a taxizás sem megy normálisan ! Lehetne rendet tenni,de nem ez az érdek ! Erről lehetne írogatni még,hogy miért nem !
Már ma kezdődnek az ünnepi útlezárások
Ha igaz a Meteorológiai előrejelzés,akkor vihar lesz és erre jobb lesz gondolni azoknak,akik kimennek ! De lehet,hogy a " hazudós ", megint tévedett !
Újabb támadás: agyonlőtték a robbanóöves terroristákat
Ilyen világban élünk,úgy látszik,hogy ez lesz a jövő! Kérdés,hogy mikor jutnak el kelet-közép Európába is,remélhetőleg soha ,de ennek oka van ! A világ forrong és lehet,hogy közeleg a baj ! Ami most megy,ez a megosztottság - gazdag - szegény a másik emberek semmibevétele , az nem megy sokáig !
Így néz ki fürdőruhában az idén 70 éves Zalatnay Sarolta
@Horizont: Igen,nem vitás,hogy fiatal korában kívánatos volt és " meg is kapta a magáét ", hiszen állandóan "ügyeletben " volt ... Az Indiánok skalpgyűjteménye kutyafasza volt az övééhez képest !
Így néz ki fürdőruhában az idén 70 éves Zalatnay Sarolta
Ilyen szempontból jobban szerettem és tiszteltem Kovács Katit-Koncz Zsuzsát-Katona Klárit ,de ha élne Cserháti Zsuzsa ő sem osztaná meg a magánéletét még akkor sem ha húsz évesnek nézne ki ! Na de Zalatnay az Zalatnay ,ő mindig is ilyen lezser-könnyű volt ,élvezte az életet és ezt nem is titkolta soha ! Kapcsolatairól ,meg tele lenne egy orosz szótár ! Hogy emberileg ez mennyit ér ? Szerintem 0 -át !
Rég ki kellett volna vágni a fát, ami megölt egy magyar turistát Madeirán
Kíváncsi leszek a kártérítésre amit kellene kapniuk az áldozatoknak és a sérülteknek ?!
Nagy erőkkel nyomoz a BKV a sofőr után, aki lefotózta, hogy 45 fok volt a vezetőfülkében
A BKV. céget csak azért hagyta életben a kormány és nem szüntette be végleg,mert kellenek a szar buszai a különféle pótlásokhoz ! Nincs a békávénak már egy komoly járata-viszonylata sem , azt mind elvették tőle és odaadták a Volán - VT. Arriva cégeknek ! De bezzeg a 99 -es szemét nyóckeres - koszos - büdös - balhés ingyen járat, az megmaradt a békávénak , normális magyar ember nagy ívben kerüli már ezt, miközben csuklós vonala is csak egy pár van már ! Na és a metró az meg egy külön történek az a BKV cégé maradt, miközben a HÉV. már a MÁV. cégé lett !
Huhogás, dobálás, szitkozódás – két zártkapus meccset játszik majd az Újpest
Szart sem ér ez a mai magyar foci ! A pénzt meg kár ebbe ölni ! De vannak akik jól megélnek és meggazdagodnak belőle , a játékosokon kívül !
Autós üldözés volt Ózdon, kilőtték a menekülő kocsi kerekét
Szép és nagyon rovott múltú emberke lehetett ! Vajon miből fogja megtéríteni az okozott károkat ?
A helyi roma önkormányzati képviselő mentette meg a gyereket gázoló autós életét Ópályin
És a legnagyobb felelősek a cigányságért, a mindenkori cigányvezetők...Itt erre egy példa a sok közül...Lakatos Attila Borsod megyei cigány vajda levele...http://pestibulvar.hu/2017/05/29/levelet/...
A helyi roma önkormányzati képviselő mentette meg a gyereket gázoló autós életét Ópályin
Magyar -nem cigány- gyereket is ütöttek már el és nem vonult az utcára több tucat ember,hogy erőszakkal vegyen elégtételt ,főleg ha nem is a gépjárművezető volt a hibás ! Ez egy primitív - barbár emberhez nem méltó cselekedett ! Na többek között ezért sem szeretjük ezeket az "emberkéket" és azok a cigányok akik becsülettel élnek és dolgoznak nevelik a gyereküket, az ilyen primitív - bunkó emberek miatt szívnak, de tenni ellenük ők sem tudnak ! Talán majd ha megnevelik - megtudják nevelni - a saját fajtájukat ,akkor lesz itt normális élet ! Talán nincs olyan magyar ember akiknek ne lett volna problémás konfliktusuk a cigányokkal, illetve akik mellet ezek élnek , tudnának példákat sorolni arról, hogy miért élhetetlen az élet a környezetükben és eladhatatlan a házuk, ha elakarnák adni ...! A "rasszista " szót meg ne is emlegessék,mert ők a legnagyobb rasszisták a Magyarokkal szemben ! És bocsánat, én nem azt mondom és írom,hogy roma,mert ... A cigány szóhasználatot senki nem tilthatja meg se nekem és senki másnak sem addig , amíg az Étlapon van 'Cigánypecsenye - az Operettben van 'Cigánybáró - a Zenészben van 'Cigányzenész és Cigányprímás - Van az a szép Nóta,hogy - ' A vén cigány... és még lehetne sorolni ! Tessék behelyettesíteni ezeket roma szóval és a Magyar Közlönyben kihirdetni... ! A Tiszteletet, a Társadalmi Megbecsülést, azt ki kell érdemelni senkinek nem adják ingyen és az a Cigány Származású Ember aki-akik a munkájukkal - életvitelükkel - viselkedésükkel kiérdemelték a Tiszteletet,azok meg is kapják a többségi társadalomban élő emberektől ! Ennyire egyszerű az egész,de könnyebb "rasszistázni" , miközben sokan fordítva ülnek a lovon,igaz ez nem is csoda sokaknál...!
Válogatott focista Görög Zita új szerelme
@papa.49: Így igaz és élvezheti a fiatalabb fiút ! A pénz nem számít gondolom ! Így megy ez,amíg meg nem vénül az ember és már valóban nem kell a kutyának sem,igaz ?
Rakétaválság: Észak-Korea emeli a tétet
@vladimir putin: Köszi ! Ezt értem ! De előbb vagy utóbb,úgy is sor kerül az egyesülésre ha a nagyhatalmak is úgy akarják ! Ha meg nem,akkor így marad minden ahogyan van !
Meghalt egy munkás az ELTE építkezésén
Sok építkezést láttunk már. De védősisak és biztonsági kötél,az csak ott volt,ahol hivatalosan is volt műszaki ellenőr ! A legtöbb helyen nincs semmi .
Rakétaválság: Észak-Korea emeli a tétet
@karma1: Konkrét válaszokat kérek és elolvasom biztosan !
Rakétaválság: Észak-Korea emeli a tétet
@quadrocopter: Ismétlem ! Valakiknek nem volt idáig sem az érdekük,hogy egyesüljenek ! Azt,hogy simán meglehet tenni ? Volt erre több évtized,de politikailag ez így megfelelő a nagyhatalmaknak ! Ha van más észrevételed írd le és szívesen elolvasom ! De ne a 30 millió északi nép, délkoreának a nyakába vevésével gyere te is ! Konkrét dolgok kellenek !
Rakétaválság: Észak-Korea emeli a tétet
@Pálinkás Pál: Ez nem hülyeség kérdése ! Előbb vagy utóbb úgy is egyesülni fog ! De lehet,hogy az unokádnak az unokája sem éri meg...,kitudja...?!
Rakétaválság: Észak-Korea emeli a tétet
@vladimir putin: Fejtsd ki bővebben,ha már belekezdtél mert érdekelne ! Előbb vagy utóbb úgy is egyesül !
Válogatott focista Görög Zita új szerelme
Ja ! És nagyon sok megélhetési nő van ,vele együtt és már őrá is sokszor "rátalált " a tuti szerelem ! De mi van a gyerekeivel ? Szánalmas emberek az ilyenek ! Ja és ugye a az a 7 -év korkülönbség sem számít,ennyivel fiatalabb az új lovagja ! Na nem majd, majd " Jön másik " !
Vonattal ütközött egy személyautó Budapesten
Az egy jól belátható vasúti kereszteződés - csomópont és a lámpák mindig működnek ! De sok vaksi vagy erőszakos "vezető" leszarja a piros jelzést és ő majd megmutatja,hogy átmegy mert nem ér rá ! És így közlekednek a közutakon is,erőszakosan - agresszíven, leszarva a KRESZ. összes paragrafusát ! De rákúrt,mert a kocsijának a sérüléseit senki nem fogja kifizetni , de mondjuk ennek nem is kell mert viheti a MÉH. telepre ! / A casco sem érne semmit sem /
A helyszínen életét veszítette a buszkarambol sérültje
Ismeretlen ok ! Ez marha jó ! Már az elején sok minden ismerős ! Lehetne azt is írni,hogy valószínű ! Ritka a teljesen ismeretlen okból történő baleset !
Válogatott focista Görög Zita új szerelme
Érdekesek ezek a történések ! Nincs ezzel semmi gond,de vajon miért nem egy villamosvezető,vagy egy pék a kiszemeltjük ! Na de amilyen Rózsát szakítanak,olyant szagolnak !
Rakétaválság: Észak-Korea emeli a tétet
Valakiknek az az érdekük,hogy a kettő Korea soha ne egyesüljön ! Mert az egyesülést simán meglehetne tenni,de gondolom,hogy ezeknek a valakiknek éppen elég volt Vietnam és Németország egyesítése ! Észak Koreát simán ellehetne lehetetleníteni akár katonailag is !
Egyedül, saját miniszterelnök-jelölttel indul a választásokon a Momentum
@szep napot: Ezt írtam én is ! És azért sötét mert vannak akik komolyan gondolják azt,hogy lesz belőlük kormányfő vagy miniszter ! Ja és még a párttársai is hülyítik ezzel, ezeket a sötéteket !
Belebukhat a BKV-vezér a jegyrendszerbotrányba
Olyan mindegy ,hogy ki a "vezér" a BKV. -nál a lapokat úgy sem ő osztja, de az észt sem , ámbár azt lehet,hogy jobban csinálná mint azok akik megmondják neki, hogy mi lehet és mit kell csinálnia ! Ő csak egy Báb a sok közül !
Egyedül, saját miniszterelnök-jelölttel indul a választásokon a Momentum
A cél = bekerülni a Parlamentbe semmi munka = jó fizetés ! Olyan sötét ez a baloldal, mint a seggben a lyukam és ahelyett,hogy összefognának és tömörülnének, szaporodnak mint a nyulak,így még 2030 -ban sem lesznek a kormányon, ami nem is nagy baj elnézve ezeket a szedett - vedett gyülekezettet !