maci0427

A helyszínen elfogták az anyagyilkos perkátai férfit
Már a gyerekek sem a régiek ! A saját szüleiket - nagyszüleiket - testvérüket is képesen agyonverni vagy megölni ! Akkor milyen hozzáállást várjunk mi idegenek ?
Meghalt az űrhajósok űrhajósa, John Young
Minden tiszteletem az övé és a hasonló embereké ! Részvétem !
Nemi szervéről küldözgetett fotókat egy megyei katasztrófavédelmi vezető – fiatal kolléganője kitálalt
Szemét aljas ember az ilyen ! A legszemetebb dolog a Munkahelyeken történő udvarlás -zaklatás - obszcén kifejezések használata sértegetés és a női dolgozók megkörnyékezése, szexuális zaklatása ! Menjenek a jó büdös pi...ba, hogy máshol nem találnak maguknak nőt ! Köcsögök, tiszta szégyen ez ! Nőként soha nem engedtem meg az ilyent ! De gondolom, hogy sok férfi társunk örülne annak, ha a munkahelyeken szexuálisan közelednének hozzájuk a főleg nekik tetsző csinos nők...,igaz ?
Két rablót köröznek, aki látta őket, hívja a rendőröket – fotók
Nagyon setét ez a setét, nem baj, hogy közlik a képet, így is kell "komolyabb" országokban is így csinálják, csak ott még azt is hozzáírnák, hogy " Cigány származású " ! -- / barna bőrű,mint az USA.-ban../ -- De itt Magyarországon nem is kell megírni, az emberek legalább 90 % - a tudja azt, hogy ezek az elkövetők cigányok vagy hasonszőrű " vegyes összetételű " emberkék ! Budapestet ellepték már ezek a jómadarak és jól megélnek - eléldegélnek a becsületes-tisztességes Magyar emberek rovására ! Ja...,igen ,hogy ők is magyarok...? Akkor mi mik vagyunk,akik semmiféle Etnikummal nem rendelkezünk ? Na jó, akkor cigány etnikumú magyarok, így a helyes ! Nincs ebben semmi bántó és törvényellenes, ha ezt leírjuk ! -- DE !!! --- A legelszomorítóbb az, hogy a Tisztességes Becsületes Cigány Emberek, ilyenkor nem írnak be , nem szólnak hozzá az ilyen hírekhez olyan módon, hogy Elhatárolódnak az ilyen aljas -elvetemült cigány emberkéktől, hanem összezárnak és védik őket és " lerasszístázzák " a magyar beírókat ! Pedig ilyenkor lehetne elzárkózniuk ezektől a szemetektől,akik ezt a bűnöző életformát élik és csinálják nap mint nap ! És ezért vannak megbélyegezve a Tisztességes - Becsületes - Dolgos - Dolgozó - példás Cigány emberek ! Mi Magyarok pedig, nem dédelgetjük és védjük Azokat a Magyar Bűnözőket - gyilkosokat, akik törvénytelen - nem jogkövető magatartást tanúsítanak és elvitelükkel kiérdemlik az utálatunkat, ezeket is kivétel nélkül elítéljük - megbélyegzünk és bitófára kívánjuk ! Ez a nagy különbség a két " népcsoport " között...!!!
Akár már májusban szabadulhat VV Fanni feltételezett gyilkosa
@namihami: Na igen, ez a furcsa ! De szerintem nem mondhatnak többet, a nyomozás érdekében !
Akár már májusban szabadulhat VV Fanni feltételezett gyilkosa
@Csizmás Kond: Szerintem legalább az anyjának adott volna életjelet magáról !
Akár már májusban szabadulhat VV Fanni feltételezett gyilkosa
Hmmm ! Ha ez az eltűnési dolog, nem fikció / kitalált - elképzelt történet történet / hanem valóban nem önszántából "tűnt el" a hölgy, akkor nagy a baj ! Nyitottak a határok, akár már más országokban is lehet , akár élve vagy halva ! Ez nagy baj ! Gondolom, hogy a fogva tartottnak nagyon jó az ügyvédje, pénz nem számít, sőt , főleg ha még valaki másnak is benne van a keze..., de azért elgondolkodnék azon, hogy ha én ügyvéd lennék és az én lányom lenne ilyen "eltűnési helyzetben", akkor védenék e bárkit is, bármennyi pénzért is...! ?
Megölte a barátnőjét egy férfi Szegeden
Folytatódik 2018 -ban is az, ami 2017. -ben és előtte ! Közlekedési haláleset - gyilkosság - öngyilkosság...! Fogyunk rendesen !
Borozás után verte agyon a háromgyerekes családanyát a Népligetben
A háromgyerekes "családanya" csak úgy megismerkedik az utcán ezzel a valószínű, hogy nem a legjobb kinézetű faszival és vesznek egy üveg bort és az utcán megissza vele ! Igen, így kell csinálnia egy háromgyerekes családanyának ...! No Comment...
Négy autó ütközött Szolnok külterületén, teljesen lezárták az utat
A lakosság - az emberek elhalálozása vagy nyomorékká tétele, 2018. -ban is folytatódik a közutakon ! / is /
Még most sem találták meg VV Fanni holttestét
Rémesek ezek az eltűnési ügyek, de egyben már bocsánat.., " nevetségesek is...", hogy a 21 -ik században valaki csak úgy eltűnik, akár megölik vagy akár csak valahol bujkál, hiszen amilyen rejtélyesen eltűnnek, olyan gyorsan meg is lehetne - kellene őket találni !-- / Nesze neked technika és besúgó hálózat.../ --De nem és még akkor sem, ha valakik gyanúba vannak keverve, sőt le is vannak tartóztatva ! Olyan ez, mintha valakinek vagy valakiknek nem állna érdekükben kideríteni az igazságot és megtalálni az "eltüntet - eltüntetett személyt..." !-- / Működik az összezárás.../ --Amúgy meg aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók...! Ez a közmondás is jó, de van ilyen több is...
Súlyos szén-monoxid-mérgezés Vácon – eszméletlen állapotban szállítottak kórházba két idős embert
@Sámannus: ... kedves... értsd már meg, hogy nálunk a konyhában van, de lehetne a fürdőszobába is , vagy a hálószobába is , akkor is biztonságos ha a kémény is, a készülék is és a szellőzés is megfelelő... ! De ehhez elsősorban az EMBERNEK KELL MEGFELELŐNEK LENNI..., hogy finom legyek...De !!! Nem baj..., jönnek a szenes és a vegyes tüzelésű kályhák újbóli visszaállítása...De arra már nem írhatod azt, hogy ... " nem engednéd más funkciójú helységekben használni " ...! A "Funkciója " a kályháknak az, hogy főzzön és fűtsön ott, ahol él - alszik - lakik az ember illetve ahol főz ! Vissza jön a kályhák kora, minden veszélyével együtt ...szénmonoxid - kipattanó szikra - túlhevülés - felrobbanás - feldőlés - stb. !
Súlyos szén-monoxid-mérgezés Vácon – eszméletlen állapotban szállítottak kórházba két idős embert
@Sámannus: -- Hosszú évek óta kéményes házban lakok és fali nyíltégésterű kombicirkóval fűtünk, de volt már régen olaj és szenes kályha is ! Soha semmi gond nem volt ! A mostani kéményünkön ami már nagyon-nagyon régóta évtizedek óta meg van, betonsapka volt de most alumínium sapka van rajta ! Soha semmi gond nem volt ! De a kéményt azt karban kell tartani és nem elhanyagolni, de ha egyszer jól meg van építve akkor hosszú évtizedekig jó lesz, úgy mint az enyém ! -- A páraelszívók az más tészta és a szellőző ventilátor is, ha szakszerűen van használva akkor nincs gond...,nekem csak szellőzőnyílás van, a páraelszívókat - ventilátorokat nem csípem ...!
Súlyos szén-monoxid-mérgezés Vácon – eszméletlen állapotban szállítottak kórházba két idős embert
@Sámannus: -- Ahol a kéménnyel vannak gondok, azok olyan látványosan le vannak pusztulva, hogy szinte látszanak az összedőlésnek a jelei ! És nem máról holnapra mennek tönkre, hanem hosszú évek alatt ! A fugázások hiánya és a téglák már szinte kiesnek..., na ezekről van szó , de normálisan megépített kéményeknél és "normális" embereknél ez nem befolyásoló tényező ! Sok "kotrás" meg nincs, nem kell a kéményekben , nem úgy mint a szenes-fás-vegyes tüzelésű kályháknál !
Súlyos szén-monoxid-mérgezés Vácon – eszméletlen állapotban szállítottak kórházba két idős embert
Nem a Kéményseprő probléma az okozója ezeknek a problémáknak ! A probléma maga az Ember ! A Tulajdonod - a Gázkészülék szerelők és a Rendeletek...1. - Nincs vagy kevés a gázkészülék szerelő, főleg a lelkiismeretes, hozzáértő, sokan nem vállalnak el "akármilyen" készüléket javítani, mindenféle megfontolásból, legyen az anyagi, vagy alkatrész problémára való hivatkozás ! 2. - A régi fali Nyíltégésterű Kombikazánokat, nem lehet cserélni újra , például sima Baxi-Beretta-Ariston ,aminek a bekerülési költsége kb. kazán + szerelés kb. 160 ezer forint, hanem már csak Kondenzációs Kazánokat lehet kapni és felszereltetni, aminek a bekerülési költsége cakli pakli olyan 700 ezer - 1 millió forint ! Nincs pénz erre és felesleges is volt ez a rendelet...Így marad a rossz - hibás kazán, vagy a fa - szén - vegyes tüzelésű kályha, amiben a műanyagtól kezdve mindent elégetnek ! Ha nem lenne a rendelet és az üzletek polcain ott lennének a sima mezei nyíltégésterű új kazánok, sokkal egyszerűbb lenne minden, egy / a kémény jó / és van egy vadi új kazán megint ! Megjegyzendő, hogy ezek a sima nyílt égésterű kazánok is jól működtek, a hatásfokuk és a gázfogyasztásuk is jó volt és a benne lévő biztonsági rendszerek is működtek, ha gond volt ! Az üzletekben már csak kondenzációs kazán kapható, ami korszerű, de nem mindenhová jó ! / Falfűtés-padlófűtés-stb., ami nem mindenkinél van.../
Felkészülés Szilveszterre: itt van Dorina új klipje, a Bulizási!
Milliós nézettség...? Nekem már a cím és a kép is elég volt ! Szörnyű és szomorú is ez egyben ...! Szegény Magyarország...Mi lesz veled...! Szomorú és gyalázatos is egyben , igaz van ' fehérlófia Kedves Beírónak...
Hosszú Katinka az őrjöngései miatt hagyta el a férjét
A szerelem már régen elmúlt ! Átvette a helyét az anyagiasság és az előrelépési lehetőség ! A lány magyar a férfi amerikai...! Pénz már van dögivel,úszni is tud ! Váljanak el az útjaik, ez lesz a legjobb ilyenkor ! Nem mindig jó, ha a férje az edzője a feleségének, vagy a barátnőjének !
A hó miatt szükségállapotot hirdettek ki egy amerikai városban
Ott legalább van hó ! Már a gyerekek szerint sem igazi a karácsony hó és hideg nélkül ! Elvesztette minden jelentőségét ! Na és a szeretett ünnepe...? Ugyan már, nem kell a színészkedés ! Ez kb olyan mint a Halottak napja ! Aki szeret, az egész évben szeret és nem csak évi 1 alkalommal mutatja ki ! Képmutatás, színészkedés ! Ez nem hiányzik ! Ki kell menni a temetőkbe és lehet látni még, a novemberi halottak napi virágot - gyertyát - gazt - meg más szemetet ! Egész évben sokan lexarják... Ez van a karácsonnyal is ! A viselkedést - az egész évben mutatott xar hozzáállást irányomban - irányunkba, nem pótolja a karácsonyi megjátszás - " dörgölődés..." !!!
Bocsánatot kért Nagy Bandó a miniszterelnöktől és a családjától
Nagy Bandó Andrásnak, ha bocsánatot kért, akkor közvetlenül Orbán Viktornak kellett volna címeznie a levelet, úgy, hogy eljusson hozzá..., nem pedig Bayernek, akinek aztán semmi köze nem volt ehhez ! Nem hiszem azt, hogy a Miniszter Elnök úr, olyan mocskos - alpári módon válaszolt volna Nagy Bandó Andrásnak, a meggondolatlan kijelentésére, biztosan elfogadta volna a Nyilvános Bocsánatkérést... ! Ez sokkal szimpatikusabb lett volna nekünk olvasóknak - a Népnek, míg ez a Bayer Zsolt , az ocsmány visszavágásával, még a Mi. E. Úr személyét is szégyenbe hozta ! Kár volt ezért...
Bocsánatot kért Nagy Bandó a miniszterelnöktől és a családjától
Véleményem : -- Nagy Bandó András -nak nem kellett volna ezt mondania , ez illetlen volt - baromság ocsmányság...- erre nem vevő senki és értelmetlen egy normális embertől és főleg nem a M. E. -re, ez nem "komondoros témába illő..."...! De kérdezem én..., Bayer Zsoltnak muszáj volt ennél még rosszabb - ocsmányabb minősíthetetlen stílusban visszavágnia...? Konkrétan ..." „Egy vidéki városban járva azt hallottam, hogy Nagy Bandó András ott szokta b+++ni az anyját..." -- Na itt megállva, akkor Bayer Zsoltnak is bocsánatot kellene kérnie, amúgy meg Orbán Viktor helyében, még fenékbe is rúgnám ! Választások előtt meg kellene gondolni azt, hogy egy adott támadást, hogyan kezelünk és hogyan válaszolunk rá ! Bayer Zsolt is " hozta a formáját " rendesen, a bunkó - alpári - modortalan viselkedésével ! Egy - két szavazatot ez elvitt, az biztos !
Kaszákkal indultak támadni Borsodban
Remélhetőleg 2018 -ban nem kaszákkal és ásókkal mennek el szavazni ! Amúgy ez is hagyomány része gondolom, mint sok annyi más !
Órákig várakozott a sürgősségin, majd meghalt a kórházban
@sokanvagyunk: Na ez a másik ! Volt amikor egy magas vérnyomás miatt a sürgősségire ment a páciens, holott az ügyelethez is elmehetett volna ! Sok ember még magát és a saját betegségeit sem ismeri...
10 milliós kábszerfogás a fővárosban
Az egész Budapest el van kábulva, az emberek idegbetegek - agresszívek - a közutakon is tombol az erőszakos járművezetés ! Hallanak is az emberek a balesetekben, ezt lehet látni a televízióban és olvasni az újságokban, vagy például itt...!
Órákig várakozott a sürgősségin, majd meghalt a kórházban
Ezek szomorú dolgok... ! De jó lenne ha azok is beírnának, akiknek "kellemes" élményük volt a kórházakban, ahol az orvosok - ápolók meggyógyították őket, lelkiismeretes - emberséges volt a hozzáállásuk és sikeres műtéten estek át, vagy sikeresen gyógyultak meg valamilyen betegségből...! Higgyék el a Kedves Olvasók / és a rosszakat beírók / Nagyon nagy szükségük van erre is az orvosoknak -ápolóknak és minden egészségügyi dolgozónak, akik Magyarországon maradtak és itt "próbálkozna" gyógyítani ! De szükségünk van a jó vélemények olvasására nekünk olvasóknak - betegeknek is ! Írják meg nyugodtan névvel - címmel, azt is, hogy hol dolgoznak kiválóan, a körülményekhez képest az Állami Kórházakban - Egészségügyi Intézményekben ! És persze a rosszat is továbbra is...!