maci0427

Kirakták Bödét a Fradiból a szombati kínos viselkedése miatt
Elcseszte Böde Dani, kár ! Ha ezt nem lépi meg az edző, akkor oda a tekintélye ! Amúgy meg jogos, igaz Lanzafamet is lecserélhette volna helyette !
Csökkent a nyugdíjasok száma
@1magyar: --- Régen a Kádár rendszerben megoldották a lakásépítéssel és a biztos jövőképpel. Na jó, az régen volt és sokan most fújólnak rá ! De most ez sem lenne jó ! Nem kell senkitől elvenni, de mindenkit meg kellene fizetni ! De ez meg úgy sem lesz ! Érdekes, hogy a sok cigány lexarja a létbiztonságot meg a családtervezést és mégis már 13 - 14 éves kortól potyogtatják a gyerekeket ! Tehát ez a létbiztonságos dolog sem jó ! Megoldás ??? Fogalmam sincs !!!
Csökkent a nyugdíjasok száma
@simmering73: Ha a Ratkó Anna gyermeki kihalnak -- nem is olyan soká -- akkor a Jó Isten sem fogja megoldani a maradék nyugdíjasok problémáit , de Magyarországét sem ! Akik meg megmaradnak , azok meg főleg nem !
Csökkent a nyugdíjasok száma
A nyugdíjasok száma egyértelmű, hogy csökken a halálozások miatt ! Most már a Ratkó Anna gyermeki vannak soron és ez a legnépesebb korosztály is ! Igaz ennek a korosztálynak született a legtöbb gyermek , átlagban legalább három /3 gyerek/ !!! Ezeknek a gyerekei már nem fognak "csinálni" 2 - 3 gyereket ! Így Magyarország lakóssága 20 - 50 év múlva drasztikusan lecsökken és ez sok mindenben meg fog látszani és sok mindent meg fog határozni ! Akik ontják ész nélkül a gyerekeket , ahol nincs normális családtervezés , ott fognak szaporodni úgy ahogyan most is mint a nyulak és ez probléma lesz !!! --------- Ratkó Anna Korszaka ------------ https://www.vasarnapihirek.hu/fokusz/hianyozn... --------- https://hu.wikipedia.org/wiki/Ratk%C3%B3-kors...
Halálosan megfenyegettek egy ápolónőt Miskolcon, majd egy nagymama meg is ütötte
@cikicakk55: Az arányokkal van óriási baj !!! Az a pár szálék az = a 0000000 -val ! Már egészen kisgyerek korban kezdődik a baj !
Halálosan megfenyegettek egy ápolónőt Miskolcon, majd egy nagymama meg is ütötte
@dr. prédikátor: ------- Ez egyértelmű, nem hiszem , hogy egy fogadásnál tévednék !!! Több száz éve képtelenek beilleszkedni, ha sikerül is az kész csoda és kezet foghat a Fehér Hollóval ! Nem hajlandóak beilleszkedni a társadalomba, saját törvényeik vannak. !Jellemző rájuk a bűnöző életmód, munka kerülés és a feltűnően alacsony IQ , valamint az, hogy imádják a szúró - vágó eszközt, minden konfliktust erőszakkal botokkal - késekkel akarnak lerendezni, illetve mivel egyedül borzasztóan félnek, így többe , akár csordában is járnak, még a kórházakba is !
Mivel a normális magyar ember, nem az ilyen aljas - primitív agresszív viselkedésre van nevelve és kilépezve , így a támadásuk váratlanul ér minket magyarokat és ellenük csak a magunknál hordott önvédelmi fegyver lehetne a védekezés ! De önvédelmi fegyvert sem hordunk magunknál, így a többségi társadalom sajnos ki van téve ezeknek a fenyegetésének folyamatosan ! a törvény ellenük meg gyenge , a börtön kevés így is teltház van már , építeni kellene börtönöket őmiattuk is ! Amúgy tessék fényképet és nevet is kiírni , hogy kik ezek az állatok, akik a kórházban a szerencsétlen ápolókat ütik verik és mindenkit zaklatnak megfélemlítenek !!!...
Varga Mihály: a magyar gazdaság növekedési pályára állt
Növekedési pályára akkor áll egy ország gazdasága, ha az ország lakói nem külföldre mennek dolgozni, mert ott a többszörösét keresik annak amit Magyarországon fizetést kapnak ! Vagy esetleg például az angolok jönnének dolgozni Magyarországra mert itthon nálunk jobban megfizetik őket ! Addig csak " tengünk-lengünk" ! Persze vannak , lehetnek olyan országok, amelyeknél a magyar gazdaság erősebb lesz és lett is !
Leszúrta élettársát egy 38 éves nő Balassagyarmaton
Annak ellenére, hogy az ilyen késeléses és minden más gyilkosság elítélendő, azért vizsgálni kellene az előzményeket, hogy mi - miért és hogyan történt, mert lehet, hogy sok minden más fontos tényező is a felszínre kerülne és ez elengedhetetlen ahhoz, hogy átlássuk és megértsük azt, hogy ki miért került olyan állapotba, hogy megölje - agyonverje - megverje a másik embertársát !!! Korrektül csak ekkor lehetne véleményt is nyilvánítani !
Blikk: gördeszkával siklattak ki egy villamost a Széll Kálmán téren
Itt ennek a szemétládának a körözési képe ----- http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/foto-az-em... ----- Hozzá kell tenni, hogy egy " magyar-magyar " fasziról van szó a kép alapján is, valószínűleg primitívsége - szemétsége és embertelen viselkedése, már születési adottság ! -- Veszélyeztetett és kárt okozott !!! Börtönbe vele , erre is rárohadhatna a lakat !!!
Brutális videó Pécsről: a nyílt utcán, vascsővel esett egymásnak két család
@szép új világ: Pontosan így van ! És még mik történnek családon belül ? Los barbaros...!
Brutális videó Pécsről: a nyílt utcán, vascsővel esett egymásnak két család
Cigányéknál ez is hagyomány a sok más mellett ! De addig amíg maguk között viselkednek így, nem érdekel , de amikor a többségi társadalom lakósaival , na az akkor már zavaró-idegesítő, megengedhetetlen és tiltandó szigorúan ! Losz primitívosz népség , ebből is jól látható !!!
Íme, itt van az év legijesztőbb és legmegdöbbentőbb rendőrségi fotója
Cselekedete egyenes arányban van a kinézetével ! Borzalom, ijesztgetni lehetne vele !
Őszintén vallott Zalatnay Cini – hihetetlen, de ezért szakítottak Komár Lacival – videó
Zalatnai ne is szólaljon meg ! Azokban az időkben majdnem minden ilyen ember legyen az színész , zenész vagy más, az ügyeletes szerető szerepét is betöltötte ! ment a szerelmi parti ezerrel ! Azért voltak kivételek, mint például Cserháti Zsuzsa nyugodjon békében, nem is érvényesült ezért, de inkább rá emlékezünk még mindig mint Zalatnaira ! Vannak filmgyári emlékeim is a pletykákból, amikor ott dolgoztam , hogy milyen volt az élet..., brrr !
Fenyegető videó terjed egy általános iskolában
Javítás ! --- A VIDEÓT a TELEVÍZIÓ IS BEMUTATTA !!! --- A késes nyakelvágós fenyegetőzőset ahol a fiú fenyegetőzik és a kislányét is a szamurájkarddal , hogy hadonászik és dumál közben !
Fenyegető videó terjed egy általános iskolában
A videót nem mutatta a televízió ! Kilehetett venni azt, hogy egyértelmű , hogy cigánygyerek volt !!! Akár csak a másik lénygyerek , aki szamurájkarddal hadonászott a mobiltelefon előtt, amit gondolom, hogy a családtagja tartott a kezébe ! Tessék, ebből is lehet látni azt, hogy a kés és más szúró vágó eszköz az hagyomány náluk ! És a késes gyerek ezt a nyakelvágós videót az iskolai osztástársainak küldte ! A kés náluk hagyomány - alapvető eszköz, így járnak az utcán, de van aki az iskolába is gondolom és a konfliktusok lerendezésének az eszköze ! Ezt meg kell állítani sürgősen ! Nagy a baj ebben az országban kisebbségi téren !
Ez az 55 éves férfi vasárnap délután óta nem ad életjelt magáról
@1magyar: Ebben a pi ...a xar kis országban, , hogy ennyi minden történjen,hát nem semmi ! Eltüntetnek valakit és nem találják, ez nem semmi !
Ez az 55 éves férfi vasárnap délután óta nem ad életjelt magáról
@Micike: Drága én értelek, de akkor is ! Akkor meg még ne kerestessék. Látod sokan azzal jönnek, hogy minek kerestetni valakit egy - két nap után ?! De azért egy hét után már csak kell , várják meg akkor ezt !
Ez az 55 éves férfi vasárnap délután óta nem ad életjelt magáról
Már megint egy eltűnt bakker ! Mi folyik ebben az országban ? Hová tűnnek az emberek ?
12 éves kislányt akart megerőszakolni – elfogták
A 8. ker azért biztonságos ugye ??? Ja igen, a Korvin negyed az ! Amúgy ez a fogalmas körút és Guttenberg tér !
Keszthelyen etűnt egy nő
@volvós: Sok minden lehetséges , nem tudjuk más emberek magánéleti történéseit ! De azért úgy eltűnni , hogy köröztetni kell , az már komolyabb dolog !
Keszthelyen etűnt egy nő
Túl sok az eltűnés mostanában ! És túl sokat nem is találnak meg ! Pedig látszatra ez a kedves hölgy is aranyos és normálisnak tűnik ! Facebook közösségi oldalon fent lévő képei is ezt tanúsítják ! Igaz lehetnek számára /is/ megoldhatatlan érzelmi - lelki - anyagi gondok , vagy " csak " egyszerűen rossz társaságba keveredett valami oknál fogva !!!
A vereség ellenére büszke játékosaira a magyar női kézilabda-válogatott kapitánya
Nem is csodálkozok azon, hogy férfi létére büszke a lányokra ! Mit is mondna ha nem ezt ? De sportként értékelve ez a kijelentése, már kétségbe vonható!
Facebook-posztja miatt úgy összevertek egy budapesti édesanyát, hogy eltört a nyakcsigolyája
@levarosbukta: Pontosan így van ! De valami azért nem stimmel itt ennél a történetnél ! De az is gáz, hogy nagyon elkanászodtak már ezek !
Már nem ég az ATV-székház teteje
Gondolom hogy az épület teljesen elázott az oltóanyagtól !