maci0427

Kinyitja Trump a Kennedy-aktákat
Nemrégen volt egy film a Kennedykről / életéről/ és volt külön a Kennedy gyilkosságról is ! Érdekes és sokatmondó volt, lényegében elmondták az okokat...! Ő is ugyan ezt találja majd az aktákban ! 54 -év eltelt,a "legtöbben" már meghaltak...! Félnivalója nincs ! Ja és persze,hogy politika volt benne /is/...!
Boldogan posztolgat a sopronkőhidai börtönből egy kézigránátos támadásért elítélt férfi
A múltkor volt egy dokumentum film az Orosz börtönökről és kivételesen beengedték az USA. egyik stábját,lehetett egy kicsit filmezni és beszélgetni a rabokkal ! Az egyik börtönbenvolt egy olyan rab,aki ült már az USA. börtönében is ! Neki és a külföldi stábnak egyöntetű véleménye volt az,hogy az Orosz börtönök ezerszer keményebbek mint az USA. -ban ! Akkor most tessék elképzelni,hogy milyen lehet az orosz ! Mi nézők is láthattuk már amit engedtek bemutatni...Félelmetes és riasztó volt,semmi extra.csak a kőkemény falak...Na és volt egy enyhébb,ott is csak egy kis tévé volt,de semmi súlyzó meg internet meg egyéb lótúró ! Ez kellene Magyarországon is,de ahhoz Putyinnak kellene lenni a vezetőnek !!!
Minden harmadik nyugdíjas a Fidesz híve
Hülyeség ez a "kimutatósdi" ! Mindenki kamuzik és kevesen mondják meg az igazat ! De ha igaz is lenne akkor ez a Baloldal Marha Nagy szégyene is ! Hogy miért is az ? Gondoljuk át...!
Vége a hallgatásnak: nyílt levélben védik a filmesek a zaklatott színésznőket
Gyáva karrierista emberek ! Miért nem akkor védték őket ..,tessék ? Ja...,hogy akkor nem lehetett így,meg úgy...,nem olyan idők jártak...,stb...?! Előbb hagyjuk magunkat ...- felépítjük a karrierünket...,majd jó pár év múlva,feljelentünk mindenkit...? Ez igen,ez az Önbecsülés magasiskolája ,szégyen ! Egy önérzetes - erkölcsileg teljes ember,azonnal feljelenti abban a pillanatban az erőszakoskodót,látleletet vesz... és ha ez sem lenne elég,akkor tovább meg a végsőkig ! Ez a járható út ! 20-év az már régen volt ,de 25 - 40 -még régebben ! A zeneiparban és a fim szakmákban ,de a szépségverseny és sok más "szereplésnél" is előfordulnak "ráhatások" ,de mindenki maga dönt a maga élete és a maga "luka felől"...!!! Hogy kit enged be és közel magához !!!
Marton László válaszolt Sárosdi Lilla állítására
Én biztosan nem jelentem fel azokat,akik ezelőtt 5-15-20 vagy akár 30 éve zaklattak és erőszakoskodtak velem ! Gyerek nem született az "erőszakból" és arra már nem is emlékszem,hogy mi is volt,de nem a részegség miatt ! Ha akkor nem jelentettem fel senkit,akkor most már letojom ! Mással foglalkozok és élek boldogan élek ! Viszont láttam sok-sok-sok képeket arról,hogy régen a 60-as 70 -es ,80 és 90 években,hogyan bújik össze egy-egy "művésznő" több férfival is akár csak egy fénykép elejéig,fürdőruhában,hogyan ölelgetik és csókolgatják egymást ! Egy erőszakos nemi közösülést vagy annak kísérletét azonnal és akkor kell feljelenteni és megtorolni ! Ilyen egyszerű és nagy kamu a félelem ! A félelem a karrier elvesztése miatt van,miközben az erőszak nem is volt olyan nagyon erőszak...!!!
Verebes István: Marton Lászlót nem lehet felfüggeszteni, sokan köszönhetik neki pályájukat
Én biztosan nem jelentem fel azokat,akik ezelőtt 5-15-20 vagy akár 30 éve zaklattak és erőszakoskodtak velem ! Gyerek nem született az "erőszakból" és arra már nem is emlékszem,hogy mi is volt,de nem a részegség miatt ! Ha akkor nem jelentettem fel senkit,akkor most már letojom ! Mással foglalkozok és élek boldogan élek ! Viszont láttam sok-sok képeket arról,hogy régen a 60-as 70 -es ,80 és 90 években,hogyan bújik össze egy "művésznő" több férfival is akár csak egy fénykép elejéig,fürdőruhában,hogyan ölelgetik és csókolgatják egymást ! Egy erőszakos nemi közösülést vagy annak kísérletét azonnal és akkor kell feljelenteni és megtorolni ! Ilyen egyszerű és nagy kamu a félelem ! A félelem a karrier elvesztése miatt van,miközben az erőszak nem is volt olyan nagyon erőszak...!!!
Vége a hallgatásnak: nyílt levélben védik a filmesek a zaklatott színésznőket
Én biztosan nem jelentem fel azokat,akik ezelőtt 5-15-20 vagy akár 30 éve zaklattak és erőszakoskodtak velem ! Gyerek nem született az "erőszakból" és arra már nem is emlékszem,hogy mi is volt,de nem a részegség miatt ! Ha akkor nem jelentettem fel senkit,akkor most már letojom ! Mással foglalkozok és élek boldogan élek ! Viszont láttam sok-sok képeket arról,hogy régen a 60-as 70 -es ,80 és 90 években,hogyan bújik össze egy "művésznő" több férfival is akár csak egy fénykép elejéig,fürdőruhában,hogyan ölelgetik és csókolgatják egymást ! Egy erőszakos nemi közösülést vagy annak kísérletét azonnal és akkor kell feljelenteni és megtorolni ! Ilyen egyszerű és nagy kamu a félelem ! A félelem a karrier elvesztése miatt van,miközben az erőszak nem is volt olyan nagyon erőszak...!!!
Kirúgta az MSZP a sajtófőnökét
@Béla333: Én nem arra gondoltam,hogy "áruló"...! nekem csak Szili Katalin jutott pont az eszembe...! Érted?
Csányi: Storck a legsikeresebb szakvezető volt, de elfogyott körülötte a levegő
Legsikeresebb ? Csányi úr nem ismeri a régieket akkor ! De vajon a könnyített EB, csoportból való kijutás az valóban sikeres ? Vagy a Portugálok elleni "edzőmeccsen" elért döntetlen az sikeres ? Az óriási fizetésben sikeres,mert kérnék statisztikát arról,hogy a volt holland vagy a szintén német mennyit kapott régen ? Vagy a magyar "kapitányok...?
Kirúgta az MSZP a sajtófőnökét
Majd belép a Fideszbe,úgy mint ahogyan már tették mások! 2018-ra úgy is lesz vándorlás !
Így hívj el egy nőt randira, hogy igent mondjon!
A mai világban már az udvarlás,a romantika ismeretlen fogalom ! Olyan a helyzet mint az őskorban ! " Ha nem jön akkor fejbe vágom...! "
Eltörlik a kötelező kéményseprést
Kéményseprőkre ott volt és van szükség,ahol SZILÁRD TÜZELÉSŰ ..,fa - szén - vegyes fűtő alkalmatosságok vannak ! Ott kotorhatnának...! De GÁZFŰTÉSNÉL semmi keresnivalója nincs a kéményseprőnek, nem kotorhat semmit sem ! A Gázszivárgást meg minek ellenőrizze,ha az bármikor és bárkinél előfordulhat,ha nyitva felejti a gázcsapot,vagy a gázszerelő kontárbácsi elszúrna valamit...! Egy szénmonoxid jelző készülék kel és kellene egy Normális - Lelkiismeretes Gázkészülék szerelő ,hogy a normális karbantartást eltudja végezni ,nem pedig kéményseprő ! De normális Gázkészülék szerelő sincs már jóformán,válogatnak készülékek szerint,hogy ki mire van "ráállva-szakosodva" és ,hogy milyen hiba mennyi pénzt hozhat nekik ! De szerencsére a legtöbb kombikazán letilt ha baj van,így a robbanásveszély és a mérgezés ezeknél csak akkor van,ha már a tulaj "nem tud magáról semmit sem"...,annyira hülye és felelőtlen ! A Nagy gond a kályhákkal van,fűtenek szénnel - fával -gumival - műanyaggal és amit csak találnak,füstölnek a kémények olyan feketén, hogy még a gőzmozdony sem tudott ilyent produkálni de egy szar diesel autó sem ! Ja és a szobában meg minden közel van,hogy közel legyen a meleg,de bármikor meggyulladhat valami ! nekem speciel NINCS SZÜKSÉGEM A KÉMÉNYSEPRŐKRE...!!!
Verebes nem tekinti a barátjának Gálvölgyit, aki leárulózta
Gyerekek,kár veszekedni ezek miatt ! És a politikusok miatt sem ! Békesség !!!
Nem csak a nyugdíjas korúak kapnak a nyugdíjprémiumból
Na erről írtam a múltkor ! Célhoz ért látom ! Kapnak a Nők 40 évesében lévők és a Korhatár Előtti Ellátottak is !
Így reagált a KFC az indexes újságíró megverésére
Na oda se teszem be a lábamat ! Amúgy meg mi a fenéért kell egy biztonsági őr ilyen helyre ?
Autóbalesete után gázoltak halálra egy férfit Izsófalván
A nagy Monitú és a Deka verje meg őket amíg csak élnek a földön és a hozzájuk hasonlókat ! Mindig is tudtuk azt,hogy az ilyenek egy nagy szarházi emberek !
Fogdosta és folyamatosan zaklatja – az anyakönyvvezető feljelentést tett a tyukodi polgármester ellen
@reagens: Sokan félnek és szégyellik...Sokan inkább "megadják magukat" ,főleg ahol nincs munka...!
Fogdosta és folyamatosan zaklatja – az anyakönyvvezető feljelentést tett a tyukodi polgármester ellen
Nagy divat lett mostanában ez a "megveszem ezt a nőt" jelenség sokan nem hajlandóak "megdolgozni" egy kapcsolat kialakulásáért,inkább elnyúlnak balra és elnyúlnak jobbra és amelyik éppen kézre esik vagy odatartja azt kapja el ! Általánosságban írom,hogy rohadjon el a farka annak a férfinak aki erőszakkal lelki terrorral szerez magának nőt ! De a pénzeszsákok sem jobbak akik a lányuk korabeli nőket "veszik" meg kilóra...! A férfinép megszégyenítése,mert egy magára valamit is adó férfi,pont az ellenkezője,hiszen ha olyan és úgy néz ki a férfi,akkor még a csajok támadják és zaklatják őket ! Speciel az én férjemnek sem kellett zaklatnia senkit sem,voltak és most is lennének sok kérői-hódolói ! Ilyen egy igazi férfi a többi aki másként viselkedik az állat, hiszen őnáluk az erőszak dominál...!!!
Súlyos baleset Budapesten – a kiérkező tűzoltó gyermeke is a sebesültek között van
A XVIII. kerületi Méta utca és a Pozsony utca kereszteződés egy jól kiépített lámpás kereszteződés és csak a jobbra -balra kanyarodáskor kell vigyázni éppen úgy mint a legtöbb helyen ! Mi a lószarért van itt ilyen baleset már bocsánat ? Ami Magyarországon és főleg Budapesten a közúti közlekedésben történik az kész katasztrófa és borzalom és ez még csak tovább fog fokozódni,hiszen a jogosítványok megszerzése rohamosan folytatódik ! Az oktatás meg olyan amilyen ! Amikor elállják az ember Garázsának vagy a kapujának a ki-bejáróját és ha ezért szól az ember,sőt rendőrt hív rá,akkor csak csodálkoznak hogy miért...! Ez "csak" egy enyhe szabálysértés a sok közül,de a piros lámpa - záróvonal sem ismerős sokaknak,ha meg igen..., akkor a baj már sokkal nagyobb !!! Balkáni ország...!
Szexuális zaklatásért jelentett föl egy polgármestert egy anyakönyvvezető
@Nessy: Így igaz ! Ja és most már nagy divat az,hogy direkt keresik a pénzes pasikat akik bármilyen öregek és rondák,de sok pénz-kocsi-ékszer-nyaralás-lakás-teljes pompa meg van . Gusztus dolga minden ! De számomra a testem a becsületem a tisztességem nem eladó senkinek sem semmi pénzért ! Hadd válasszak már én magamnak...!!!
Szexuális zaklatásért jelentett föl egy polgármestert egy anyakönyvvezető
@maci0427: Így igaz ! Ja és most már nagy divat az,hogy direkt keresik a pénzes pasikat akik bármilyen öregek és rondák,de sok pénz-kocsi-ékszer-nyaralás-lakás-teljes pompa meg van . Gusztus dolga minden ! De számomra a testem a becsületem a tisztességem nem eladó senkinek sem semmi pénzért ! Hadd válasszak már én magamnak...!!!
Szexuális zaklatásért jelentett föl egy polgármestert egy anyakönyvvezető
@picike1: Sajnos a főnök beosztott viszonyba már sok helyen ez is hozzátartozik ! Vagy nincs munka ! De szemét az ilyen főnök...!
Novemberben megérkezik a nyugdíjprémium és a nyugdíjkorrekció
Állítólag valahol azt olvastam,hogy az kap csak prémiumot aki 2016 ban már nyugdíjas volt és betöltötte a rá irányadó tehát 63 évet ! És akkor kiesnek a prémiumból a Nők 40 évesei és a Korhatár Előtti "nyugdíjasok" ! Írjál valamit ha tudsz infót légyszi...!!!