maci0427

Veszélyes rablót keresnek
Látni lehet, hogy kicsoda akár csak ezt -- http://propeller.hu/itthon/3466512-egy-babako... -- hogy rohadjon meg az ilyen ! Arányukhoz képest kevés kivételével , csak a folyamatos gond van velük ! Képtelenek a normális életvitelre !!!
Veszélyes rablót keresnek
@reagens: Már Kanadában / és máshol is / is ismerik és utálják őket.
Megint megbüntették a Viszkist
Szégyen az, hogy ez a volt bankrabló még szerepelhet a médiában ! gondolom, hogy akiket anno megfélemlített nem gondolnak rá szimpátiával ! És állítólag nincs meg a pénz sem és az állam kártalanított ! A bűnöző aki ekkora bűnt követett el, az bűnöző és nem példaképként mutogatható ! Undorító !
A kormánypárti szócső Borkai Zsoltra keni a választási vereséget
@RonaGyuri: na igen, pont ez sem jó ! Ha a volt polgi Bús nem volt rossz és az új sem megnyerő akkor mégis megválasztották ! De mi alapján akkor ! Kispesten a 19. -ik kerültében sem Gajda Péter volt a rossz csak rossz emberekkel vette magát körül akik szerintem most is maradni fognak és ha valóban igaz az amit a kispesti felvételeken lehetett látni hallani ami nagyon valószínű, hogy nem hazugság , csak nem büntethető ha nincs vagyonvizsgálat és más vizsgálat , akkor ott is hülyére van véve a lakosság és mégsem a fideszes jelölt nyert hanem a régi ! Az a baj , hogy sokan elvakultan szeretnek és szavaznak és még a szemüknek fülüknek sem hisznek , de még csak nem is kételkednek vagy gyanakodnak ! Így minden marad megint öt évig szépen, a vihar meg elcsendesül a vezetők meg gyarapodnak tovább !!! Amúgy véleményem szerint a kormány sok mindenben nem fog egyetérteni a baloldali fővárosi polgármesterrel és ennek a budapestiek , de egy dugódíj vagy autós behajtási korlátozás miatt a vidékiek is ezt megszenvedik majd ! Amúgy azt lehet látni és tudni, hogy ki áll mögötte egyértelmű, hogy Gyurcsány Ferencék !!!
Vádat emeltek VV Fanni feltételezett gyilkosa ellen
@papa.49: Kedves papa . valószínű, hogy ez egy valóban ismert nő volt sokaknak és ahogyan elnézem a képet valóban nagyon jól néz ki ,szeretnék én űgy kinézni, de én olyan macis vagyok . Na és azért nem lehet összehasonlítani egy nyóckeres vagy egy útszéli qúrvával , ő más volt minden szempontból gondolom ! De az utcaszélieknél is volt gyilkosság meg is találták őket !
Vádat emeltek VV Fanni feltételezett gyilkosa ellen
@papa.49: Minek ment bele a balhéba ez a szemét , muszáj volt neki ? Ha igen akkor viselje akár egyedül a következményeket ! Főleg ha nem akar kipakolni ! https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/vizihulla...
Vádat emeltek VV Fanni feltételezett gyilkosa ellen
@papa.49: Egyszer valóban, de ez a pali nagyon benne van ebben az ügyben , az hogy fedez valakiket meg az ő baja ! Nem akar meghalni , így megy a börtönbe vagy a fegyházba ! Az sem jobb hely, mit a hullaház életfogytig !
Az ördög ügyvédje most megvárja, hogyan döntenek a győriek
Minden ügyet ki kell vizsgálni és akiket kell el kell távolítani , balról jobbra !!! ---- Biztos vagyok abban, hogy ha Borkai nyer Győrben utána kirúgják, leváltják, visszahívják ! csak azért maradhat , hogy ő nyerje meg Győrt a Fidesznek ! De az ami kiderült róla az káros és botrányos a Fidesznek és eltávolítják ! remélhetőleg Kispesten is ez lesz , a baloldali szocialisták levonják majd a tanulságot és Kispest lakóssága is ! Ami Kispesten történt azt is ki kell vizsgálni és máshol is mindent, mert lehetett látni, hogy a lakósságot teljesen hülyének nézték , na és a polgármesterüket is azok akik körülvették őt ! Informátor Hír tv. megnézhető minden + a Magyar nemzet https://hirtv.hu/informator/informator-vissza...
Vádat emeltek VV Fanni feltételezett gyilkosa ellen
@papa.49: Az alapján, hogy saját maga bevallotta, hogy járt a nőnél , be is csomagolta és levitte és elszállította azoknak akik megbízták vele ! A nő már akkor nem mozgott , vagy ájult vagy halott volt ! Nehogy már megússza a szemét ! Vagy mondjon valljon be mindent ! Tudta nagyon-nagyon jól, hogy kinek vitte le a nőt ! A szülők vajon mit érezhetnek és mit éreznénk mi ha ilyen történne a lányunkkal vajon ???
Vádat emeltek VV Fanni feltételezett gyilkosa ellen
Remélem soha a büdös életben nem jön ki a fegyházból ! Ott dögöljön meg ! Vagy mondja el , hogy kinek "vitte, szállította le" a nőt , de akkor is 25 év !
Kósa Lajos is megszólalt Borkai botrányáról
A Fidesz biztos , hogy megvárja az önk. választásokat és miután Borkai Zsolt valószínű megnyeri akkor lemondatja és leveszi róla a kezét ! Ezt most azért nem teszi meg mert akkor már nem indíthat fideszes jelölt, de ha nyerés után lemondatja akkor a Fidesz állíthat megint polgármestert ! Na és a Fidesz már most nagy többsége Borkai teljes eltávolítását támogatja a botrány után ! Ezt várják el Kispesten is a kispesti emberek , kérdés az, hogy a baloldal lesz e olyan tökös és gerinces mint a jobboldal ! Ez is hozzá tartozik az igazsághoz ! Borkait is hülyére vették akár csak Gajda Pétert Kispesten ! Ott is le kell mondani és eltűnni a politika színpadáról azonnal akiknek vaj van a fülük mögött !
Döntöttek Böde Dániel sorsáról
Csalódtam Daniban ! Olyan mintha kiéget volna már ! Igaz a családi balhé - új barátné ,üzlet nem tesz jót mindenkinek, de most akkor a kora miatt is közeleg a befejezés ! A Paks leigazolta , visszaigazolta köszönheti nekik , de kérdés , hogy mit segít nekik majd ! Három mérkőzésen semmit már !
Rejtélyes Maldív-szigeteki utazásokról, milliárdos lopásokról ír az ördögügyvédje
@papa.49: Az a baj, hogy az ellenzék sem különb ! Olvasol a kispesti balhéról ? Az egész kerület , sőt az ország erről is beszél már !!! -- Hidd el, jól el van az ellenzék nélkülünk , ha nincsenek mert nem lehetnek a kormányon akkor kormányon kívül is jól elvannak !!! https://magyarnemzet.hu/belfold/meses-kulfold...
Rejtélyes Maldív-szigeteki utazásokról, milliárdos lopásokról ír az ördögügyvédje
@Horizont: §§§§ ... Az ellenzék nem , hogy " megint balfasz " , hanem ugyan ezeket csinálja a Fidesz kormányzása mellett ! Jól elvannak ellenzékben , jól gyarapodnak , gazdagodnak , mentik ki a lóvét , a vagyonukat , akkor meg minek erőlködjenek, a Fidesz meg elnézi nekik is a " Jó gyarapodást" hiszen ha jól van lakva az ellenzék akkor csendben marad mint egy gyerek vagy ember ! Ezt is olvasd el a Magyar Nemzet lehozza https://magyarnemzet.hu/belfold/meses-kulfold...
Rejtélyes Maldív-szigeteki utazásokról, milliárdos lopásokról ír az ördögügyvédje
Azért a Fidesz kormányzása mellett a Baloldali Politikusok is qúrva jól élnek, qúrva jól elvannak és qúrva jól gyarapodnak ! Akkor mi a baj ? Semmi nekik ! Nekünk meg xar így is, úgy is !!! -- https://magyarnemzet.hu/belfold/meses-kulfold...
Még mindig sok a baj a taxisokkal
New York -ban például csak társasági taxi van és kevesebb mint Budapesten /!!!/ és kihalásos vagy kirúgások által lehet csak belépni , az ellenőrzés pedig szervezett és erős , szigorú ! A jó múltkor volt erről egy dokumentum film ! Akkor most nem nevetséges az ami Magyarországon történik !? New York lakóssága akkora mint Magyarországé , a taxik meg kevesebb , de legalábbis nem sokkal több ?! Tiszta Balkán ami itt van !!!
Gyermekkori barátja kisgyermekét gázolta halálra a járdán, a család nem bocsát meg
Lehetett látni a televízióban , hogy milyen közösségnek a lakói voltak ! Ez csak azért érdekes mert még saját maguk sem tudták megnevelni normális viselkedésre ösztönözni az illetőt aki állítólag az elmondások alapján folyton, rendszeresen, életveszélyes gyors nagyon nagy sebességgel száguldozott a faluban, majd nem többször balesetet okozva ! És nem tettek ellene semmit sem ! Elgondolkodtató az is, hogy ha egy olyan ember vezette volna az autót mint Olaszliszkán akkor mi történt volna ??? Lincselés ? És most ?
Megszólalt a szexbotrányba keveredett fideszes polgármester: nem mond le, sőt!
A szexbotrány és a "kurvázás" az a feleséére, élettársára vagy a batárnőjére tartozik ! Ezzel visszavágni a Baloldal részéről nagy marhaséág és értelmetlen ! Ellenben ami Kispest XIX. -ik kerületében zajlott és zajlik az valóban botrányos és elítélendő, nevetségesnek meg csak annyiban nevetséges, hogy például Gajda Péter és más emberek már "fel sem ismerik" , tehát nem akarják megismerni az illetőt aki e képen van, azt mondják rá basszus, hogy nem is merik ! A saját képviselőtársukat barátjukat nem akarják felismerni megismerni a képen ! https://www.origo.hu/itthon/20191004-kispest-... / https://www.origo.hu/itthon/20191007-gajda-pe...
Két budapesti férfit gyanúsít a rendőrség a várpalotai hintabaleset ügyében
Gondolom tudják azt, hogy mi volt a hiba és ki tehet róla ? De azért érdekes, hogy más estekben meg simán hivatkoznak " anyagfáradásra " és előre nem látható körülményekre ! Jó lenne tudni a pontos hiba okát , mi volt az és miért ! Egyik esetben műszaki hiba , másik esetben meg simán meg van a felelős, ez érdekes !
Egy szexfotó okozhat újabb kellemetlenséget a fideszes polgármesternek
Hiába a nőknek nem lehet ellenállni ! Hiába is van vagy lenne valakinek gyönyörű felesége, az nem elég ! Hárem kellene mint pl. sok arab országban !
Tizen meghaltak egy kamionbalesetben
@papa.49: Na igen ! csak a szokásos románok által okozott baleset ! De most "szerencsére" nem Magyarországon történt ! Tiszta Balkán !
Hír TV: közpénzek ellopásáról beszél egy kispesti MSZP-s, gyanús fehér por is van a felvételen
@solidedge: Ez is egy stratégia a mindenkori győzelem érdekében ! Írtam már , a Fidesz marha jól csinálja már 2010. -óta ! A baloldal meg folyamatosan ássa el mélyebbre magát , saját maguk hatalmával és pozícióba állításával vannak elfoglalva !
Hír TV: közpénzek ellopásáról beszél egy kispesti MSZP-s, gyanús fehér por is van a felvételen
@papa.49: Az, hogy ezek vagy azok után ki lesz megválasztva és ki nem az nagyban függ az adott település évekre visszamenő Pártszimpátiájától is , ezalatt azt értem , hogy például Budapesten Angyalföld 13 kerület és Kispest 19. kerület mindig baloldali kerület volt ! De gondolom, hogy vidéken a vidéki városokban , falvakban, községekben is így van ez !
Ezen csak valami marha nagy érzelmi , hangulati változás változtatna csak, így most sem valószínű, hogy ezekben ne lenne a baloldal megválasztva !!! De 1990.-től ezek mennek az egész országban , helyezkednek , gazdagodnak , hülyítenek , a nép meg bevesz mindent !!! ! A Nép tudtával mennek ezek ! És a Nép mindig választ ! Mi lenne ha bojkottálnánk a választásokat és más szavazásokat ? Gondolom erre felfigyelnének már ! Nálatok mi a helyzet és mi volt régebben ?
Hír TV: közpénzek ellopásáról beszél egy kispesti MSZP-s, gyanús fehér por is van a felvételen
@luiz: Ez is igaz ! De jól csinálják olyan értelemben, hogy mégis csak ők vannak a kormányon már 2010. -óta ! De itt is igaz az, hogy " Amit szabad Jupiternek, nem szabad a Kisökörnek " ! A baloldal saját magát ássa még mélyebbre az ilyen lehallgatott és megjelentett esetekkel !!!
Hír TV: közpénzek ellopásáról beszél egy kispesti MSZP-s, gyanús fehér por is van a felvételen
@papa.49: -- Ez Qúrva komoly dolog ! Kispesti ismerőseim folyamatosan erről is és másról is beszélnek suttognak ! Állítólag van baj és van vaj is...! A fülek mögött ! Ha ez így van ahogyan a Hír, tv. leleplezte , -- hiszen a mai világban senkiben nem lehet megbízni , mindenkit lelehet hallgatni és lehet lehallgató is --, akkor nagyon töketlen valóban ez az egész baloldal, hogy ilyen támadási felületet hagy és hagynak maguknak ! Akkor ez a Kispesti eset még + -ban betehet a baloldalnak mert amit lehetett látni az nem semmi ! és ha ez igaz akkor a FIDESZ. megint jól csinálja , hiszen lehet, hogy akkor is megszavazzák a baloldal polgármestert megint , de összességében már a 2022 -es választásoknál és egy qúrva rossz pont a baloldal számára ! Érthetetlen a viselkedésük , a pénzéhességük / nekik is / nem komoly politikusok és vezetők ezek , hanem más érdekek vezérlik őket !
Szilágyi Liliána abbahagyta volna az úszást, ha nem jön Shane Tusup
@Szeparepa2: Lehet ! A női úszás , torna , kézilabda , birkózás és más olyan sport ahol egy nő eléggé mutatja a fenekét és mást bájait , nagy a kísértés egy férfi és főleg egy férfi edző számára ! Tornánál még hozzá is érhet amikor a mozdulatoknál segít a testnek...!!!
Szilágyi Liliána abbahagyta volna az úszást, ha nem jön Shane Tusup
@papa.49: Akkor Liliána lát Shane Tusup - ban valami fantáziát ? Már mint úszó szakember , edző személyében ? Érdekes lesz ha Liliána sikeres lesz . Gondolom, hogy más nem lesz köztük , ámbár ne mond azt, hogy soha ! Ők tudják !
Megemlékezéseket tartanak Göncz Árpád halálának évfordulója alkalmából
Itt az interneten egy - két írás, de van több is és már nagyon régóta lehet olvasni! Ez az igazsághoz hozzátartozik , mert az embereknek ismerni kell az igazságot is !!! --- https://kiettemeg.pestisracok.hu/2018/02/a-go... / https://nepszava.hu/1140260_goncz-arpad-torte... És még van rengeteg rálehet keresni az interneten ! -- Én Mádl Ferencet szerettem és tiszteltem!