mackoka46

Novák Katalin szerint "a biztonságos növekedés és a családok költségvetése a 2019-es"
Látszik, csökken, töpörödik a családi pótlékra szánt összeg. Bezzeg a budai vár meg a kisvasút és a pofátlanság meg a kapanyél a megnyúlt orrú urakkal...
A Jobbik megszavazta a Fidesszel az alaptörvény módosítását
Ha hatályban lesz már rendelem is ki a rendőrséget. Míg kint voltam a konyhán, csurig lett a hálószobám füsttel. Méghogy nyugalom.
Rétvári Bence azt ígéri, szigorú marad a magyar drogellenes szabályozás
Ez esztelen és méltánytalan szabályozás. A fidesz mocsok kábíthatja magát és minket, az előkelőségnek pedig kuss.
Már meleg turistavideója is van Budapestnek – videó
Aki idejön hagyjon fel minden reménnyel, itt diktatúra van, ott és akkor élnek vissza a joggal amikor csak akarják.
Ősszel jöhet az újabb nemzeti konzultáció – erről kérdezik majd meg az embereket
Először a már megszületetteknek kellene emberi bánásmódot, emberi életfeltételeket biztosítani. Ugyan minek szülessen ide gyerek ? Orbánc kapcájának.
Két pénztárcát is ellopott – körözik a rendőrök
Eltanulta a kormányzattól, csak míg a NER lovagok sok millió pénztárcát elloptak büntetlenül, ez a nyomorult pedig bűnhődik. Liberalizálják akkor már a rablást !
Nyugi, úgyis lehallgatnak a fülhallgatón keresztül!
A lehallgatással ugye elvesznek az emberi jogaink, méltóságunk. Mintha nem is szabadnak születtünk volna, a NER mocskosai állandóan látnak, hallanak.
No de az, hogy templomba bekapcsolja a cigányzenét a telefonon, vagy átírja az adóbevallást a komputerben az gáz. Évtizedekkel rövidítik meg az emberek életét. És sehova nem lehet fordulni, mert mindenhol a fidesz mocsok ül.
A rendőrökkel tartatják be a keresztény kultúra védelmét előíró cikkelyt?
Na rendőr meg a kultúra. Kik vagyunk mi, hogy verőlegények kelljenek kulturális ügyekben ?
Handó Tünde szerint nem fenyegeti semmi a bírók függetlenségét
A bíróság ügyfeleit fenyegeti a baj a tisztességtelen igazságszolgáltatással. Na most a minden hájjal megkent NAV-os bűnözőkkel, hogyan vegyük fel a versenyt? Úgy élnek vissza a joggal, ahogyan a NER maffia követeli.
Rogán: ne Brüsszel döntsön a menekültekről
A NER legocsmányabb bűnözőinek, mint tónikának is, a feltaláló trógernek az a legnagyobb gondja a menekültekkel és Sorossal, hogy nem tudja őket vagyonukból kiforgatni.
Az egészséges táplálkozás népszerűsítéséért indít kampányt a Ficsak
Miért nem tudják tudomásul venni, hogy ez egy csóró botrány ország. Szegény az ország, csak olcsó és egészségtelen étel jut (már akinek), az adókra, vámokra, illetékekre, járulékokra, kamarai tagdíjra, felügyeleti díjra, hozzájárulásokra, negatív hozamra, kisvasútra keresünk.
Dominóhatást válthat ki az emberi jogok magyar és lengyel romlása az EU-ban
Alapos reformra lenne szükség, hogy az emberi jogok és méltóság az EU legeldugottabb sárfészkében is érvényesülhessen. A szabályokat is egységesíteni kellene, és legfontosabb intézményeket így az igazságügyet, ügyészséget, rendőrséget, adóhivatalt, jegybankot mind közvetlen közös irányítás alá kellene helyezni. Így nem fordulhatna elő a magyar és a lengyel szégyen sehol sem.
Ezek ellopnak mindent! - Városi Kurír
Mindenünkből kiforgatnak, oda a hitünk és reményünk.
Kurz Orbánról: nem lesz kompromisszumkészebb attól, ha minél magasabbról nézik le
Világ csúfjai lettünk megköszönjük a német cdu-nak a rabigát, amit orbánc egyre szorosabbá húz a nyakunk köré, további euró milliárdokkal támogassák csak a diktatúrát.
Fideszes főember: a bírák sok esetben korruptak, ítéleteket lehet venni
Na most akkor drágállják az ítéleteket, ezért rontanak megint rá a pártos mocsoktól független intézménynek ? Minek képzelik magukat ?