qxy

Egy EBESZ-megfigyelő meghalt, ketten megsérültek Kelet-Ukrajnában
Ez olyan mint a " Béke fenntartók?.- ááá mi nem, mi nem nincs is fegyver ( a fotón) azt kinyír egy családot igy vagy úgy de ha az ember életbe marad és el vágja a nyakát a " Béke fenntartónak" Fel van háborodva az egész világ. .- ez a szemét terrorista de szemét. A hírekbe meg nincs hogy őmeg 16 gyereket mészárolt le. mert ő a " béke fenntartó."Ja, nincs igazam mert ez nem igaz. Na . az sem hogy az az özvegy ember terrorista.De az , mert a hírekbe ez volt.
Kósa: Drónok ellen vesznek gránátvetőt az Országházba
De most tényleg. ezt a fost ugye kint akarják használni akkor ugye. A drón meg ugye a gazdája is tudja hogy ennek a fosnak legyen mondjuk 300 méter a hatásköre. Mi meg 400 méterről rá fókuszálunk hogy Orbán seggét nyalják?Vagy, pont a gránát vető fölé száll a drón, oszt a hálóba belegabalyodnak a sok buta politikusok amikor leesik. hihihihihi.
Mészáros Lőrincnek hányingere van a Jobbik plakátjaitól
hányingere? nofene Én meg ezektől vagyok ingerült.Azt sem tudom hány ingerem van
Kósa: Drónok ellen vesznek gránátvetőt az Országházba
De most tényleg. a kurva parlamentben egynek sincs annyi esze hogy ezeket hogy irányítják és esetleg a mai tudomány képes ezeket máshonnan is irányítani? Vagyis,le csalogatni őket a földre és ennyi. Na ez nem jó mert a végén Orbán mami kiáll egy kas kukoricával és pipipipipipipipipi lecsalogasssssa.
Aludni tudni kell! Tippek az egészséges alvási szokások kialakításához
ez mind kacsa
Régen nagyon tudták hogy hova kell tenni az ágyat. Mert az nem mindegy.
Ugye sokan mái napig nem tudják , miért voltak tanyák és miért pont ott voltak?Hogy ne lásson át a szomszéd?? Ez okból van az is ha valaki el megy egy természet gyógyászhoz pl. fáj a háta.ha nem azzal kezdi a doki hogy hol is van az ágya,milyen az aurája,akkor cseszheti a kezelést mert este ugyanoda fexik a beteg amitől a háta fáj, majd jogosan mondja reggel.- Na ez sem használt ugyanúgy fáj a hátam.Ha jó a hely, lehet akár pad is és egy nagy kabát a takaró és akkorát lehet aludni mint egy hasas macska.Tudom sokan nem hisznek ebben . De egyszer ők is azt fogják mondani.- Tényleg ez igaz erről olvastam egyszer de nem hittem el.
Kér startup-almalevet? 35 milliárd forint lesz!
soha nem fogom megérteni a vegákat. milyen is az ember fogazata?? Vagyis, eleve nem növény evő. Na meg, ha meg azért mert sajnálja az állatokat?Ha az a saláta tudna hangot adni?
ki veszik a földből, levágják, ( meg sebesítik,) zacskóba rakják, hadd fuldokoljon,majd amikor két nap múlva fájdalmak közt meghal,azt mondja a vega,.- ezt már nem eszem meg mert nem friss és megy a szemétbe. Én, fogom a sertést, egy szúrás, és vége. nincs szenvedés. Ki is az akkor aki kínozza az élőlényeket? és megint, milyen is az ember fogazata? kis pöri, salátával??? és fő az egészség.
Lázár: Magyarország nem kilépni akar az unióból, hanem megváltoztatni azt
Píszeg a segge mert ha rá jönnek és bebizonyítják hogy hova lett a sok támogatás,ugrik a kormány?? egye fene.
Rengeteg magyar sofőr jogosítványa kerülhet veszélybe
Ha már cseszegetik a jogosítványt, akkor meg kérdezném, ki látott már romát tanuló vezetői autóban???
Stadler József: "Ha most építeném a stadiont, kitüntetést kapnék"
Nem hogy indulna a választáson. Ő a szarból is pénzt tud csinálni a Fidesz a pénzből szart. Azért nem mind 1 .
Lázár: "Mi soha nem szórjuk az adófizetők pénzét"
azért vitába szállnék vele mit kint dolgozó Magyar.
tavaly , a méh telepen vásáróltam két és fél kiló egy, kettő, és öt centeseket.1500 Ft ért. Két hétre meg volt a konyhára való kint. Rabszolga? 8 órában 14,70 nettó, az azért nem rossz.Ez mellett két vendéglőbe főzök,15 Eu óránként,és el raboskodok majd három ezerért.Ja,és kint van a két gyerek is.azok is raboskodnak 2700Eu ért.
Elmeorvosi vizsgálatot akar a Jobbik a kormánytagoknak
Nyugi. Az is meg lenne bundázva..-. Mindenki okos, szép, becsületes hisz ki van fizetve.
Akár 150 ezres bírságot is kaphat, aki egy nap alatt egy óránál tovább ül a kakucsi padon
@Eriksson: Gondolom az állam kasszába. Onnan meg azonnal vissza is igényelheti " pót költségvetés gyanánt. Mert ezek ilyen aljasok.
Megmutatjuk a dokumentumot, amit a Fidesz hét lakat alatt őrzött – volt rá oka
@Eladott Ország: Hogy törvényben engedik és védik a tolvajokat .Mi másért? Hisz tudnak róla vagyis, " BŰNTÁRSAK".
Megmutatjuk a dokumentumot, amit a Fidesz hét lakat alatt őrzött – volt rá oka
@quadrocopter: mit? hát segít lopni meg csalni. Ha nem kapna ezekből a pénzekből az tuti hogy már felrúgta volna a szaros vödröt. Vagyis, tud róla és ha ő azt mondja hogy ez kérem törvényes, akkor az az is marad .-
Pataky Attila anyósát is elvitték az ufók
Kedves Attila. Ha valakit el rabolnak, azt el viszik. ha el viszik, akkor olyanokat csak akiknek nem kácsa picsája szája van. Az ufóknak is van annyi eszük hogy kit érdemes, el rabolni vagy el vinni. akiket el vittek, azok nem szoktak erről beszélni. Nehogy a nép hülyének tartsa De Attila ezt sajnos nem tudja. Vagyis, szeretné ha el vinnék egyszer, De az van messze nem a karácsony.Az anyósnak is gondolom tele van a brüsztasnija a marhaságoddal és ha nem megy el hozzád egy hétig az nem azt jelenti hogy el vitték, hanem hülye vagy
N
Megmutatjuk a dokumentumot, amit a Fidesz hét lakat alatt őrzött – volt rá oka
Ebből csak akkor lenne valami hogy ha a nép meg fingatná a Fideszt. "
" De???.-S a nép, az istenadta nép,
Ha oly boldog-e rajt’
Mint akarom, s mint a barom,
Melyet igába hajt?
sajnos ez van.
Balog: Minden iskolában lesz pianínó
Kel is az. Ha éhesis a gyerek, zenéljen.Elfelejti hogy korog a gyomra? De szét verném a fején a zongora széket ennek a baromnak.
Ez olyan mint amikor Pistikétől meg kérdezik.
Nálatok mi hiányzik a lakásból?
.- Nálunk, semmi.
.- hogy hogy, mindenetek meg van?
..- Ja . tegnap a nővérem beállított hogy terhes. Apa azt mondta.- " Na , már csak ez hiányzott." Vagyis??? akkor ugye mindenünk meg van nem???
Megcsinálták a lehetetlent: működőképes Bohemian Rhapsody feldolgozás készült
Sajnos , kihaltak az igazán jó zenészek, akik tudtak, akartak és kitaláltak zenéket. Ma,??? átirat, feldolgozás, remix, meg a többi. Ha meg netán van egy jó zene, kiderül hogy ez is lopott dallam Egyszer amikor én is zenét szereztem, ( nem a szomszéd gyerektől, ) Igen is . össze jöttek a szórakoztató zenészek és úgy adtam elő, hogy .- gyerekek kinek ismerős, mert egy hete van a dallam a fülembe és nem tudom ki játssza . De, nem is hasonlít valamelyikre? füleljetek már. és amikor azt mondták, hogy .- baszki. Nem ismerem. nem is hallottam . Akkor mondtam el hogy Honnan is ismernétek hisz én írtam. . Szerintem így kell zenét írni .Senki ne mondja hogy ,- jó jó de??? kicsit hasonlít a ... de amúgy jó..
Gyomorforgató képsorok – lebukott egy budapesti húsüzem
Annak idején a polgármester hozta a sertés fejet, " gyorsan"" Azt mondta. .- épp hogy meg tudtam menteni hogy az ATEV el ne vigye. Gyorsan csinálj virslit és mehet a Metróba.Na ekkor telt be a pohár amikor azt mondta, Veled nem lehet dolgozni. De ahol a pénz, ugye?? ott az igazság és ma is Polgár Jenő hivatal."" Az állatorvos is azért kapta a pénzt hogy ott hagyja a bélyegzőt míg ő össze szedi a kis ika csomagot magának.Heti két vágás, heti két 20 kilós ika csomag és minden hús rendbe volt.Na akkor mondtam hogy szeretem ha a vekker kelt és nem a rendőr.Szevasztok.Amúgy, nincs olyan üzem amibe ne lehessen belekötni..
Negatívba fordult az áram ára Kaliforniában a napenergia miatt
De mit is mondott a Magyar illetékes?
.- nekünk akkor is van áramra szükségünk, ha nem süt a nap A szélkerekekről meg," és ha alatta legelnek a " zállatok és a kerék eltalálja őkeketetek,?? és ha nem fúj a szél akkor nincs is áram??
A végén még meg is lett tapsolva .Mert a tudás bűn. ez igaz . de ebben az egyben ezek a szakemberek ártetlanok
Farkas Flórián hűtőjét 450 ezer forintból töltötték fel
Na meg Kádárét is fel töltötték hetente nem is egyszer Szegeden és soha nem is volt Szegeden.
" De ami jár az jár" Feltöltötték, kidobták feltöltötték, kidobták és nem krumpli leves volt Hány évig is???
Farkas Flórián hűtőjét 450 ezer forintból töltötték fel
annak idején is amikor csináltuk a fogadásokat, ott álltak a lepény lesők, hogy mi marad, mi nem lesz fől szelve, kisütve, mert akkor azt már viszi is. és bizony nagyon sok drága étel kellett hogy azt mondják az " Illetékes "elv társak, hogy mindennel meg vannak elégedve de még a család is. Kurva egy potya leső banda volt már akkor is a párt.
Tankönyv helyett tabletet kaphatnak az általános iskolások
Akkor sokan nem fognak tudni írni, számolni. na meg ha a " mutatós órán kell megnézni hány óra van, , megáll a tudomány. Látom nap mint nap. két szám összeadása szorzás osztás fejben, az kész csőd.A pénztáros is vett egy joghurtot, kiflivel és elkérte a számológépet, hogy mennyit kell neki fizetni ezt ki kell számolni.Pedig csak két tétel és??? " pénztáros"""""
Múltkor is a kismamát megkérdezték a tévében.- Hány hónapos terhes? .- három hónapos és hat hetes."""
Már érkeznek a levelek Orbántól
Jó a levél eleje..-"álljanak ki a nemzeti függetlenség mellett,
Rendben. Orbán Takarodj.
Ez is a nemzeti függetlenség nem??
Matolcsy nem tett le a doktori címről: csak épp később folytatja tanulmányait
Ezt kár is lett felhozni. Mindenki meg tudja venni ha akarja. Ha van pénz, minden van.
Imát szerveztek a lúgos támadóért
Ugye "ima bór helyett akkor lúgot is fognak inni? mert ha már együttérzés akkor érezzék azt is amit a nő kapott Atyám. Vagy nem jó látom? Igaz lehet imádkozni azért is hogy ez a barom több ilyet ne csináljon és azért imádkoztak hogy büntesse meg az úr. De az úr az nem büntet hanem," Megbocsát" Vagyis?Teljesen mindegy , imádkozzatok és a végén ne feledkezzetek meg az adományról mert az úrnak is vannak kiadásai meg nekem is
A rákot okozó mutációk többségéért a balszerencse felelős
@division: A " CÍM ALAPJÁN, vagyis .-"a biológiai balszerencse vagyis, ??? Kis humort vigyél bele és akkor te is úgy látod hogy ha valami nem úgy alakúl vagy sehogy sem jó, azt is Orbánra lehet fogni , mert ugye ez olyan mint a nagy " födő" .-" Ez mindennek a teteje " Orbán meg mindennek az oka.
És akkor mekkora ciki lenne, ha a Heineken pénzelné Felcsútot
egy kis vicc de sajnos igaz.
hegyvidéki szállodába érkezik egy turista, és megkérdezi van-e
üres szoba kiadó, és letesz egy 100 euróst a pultra.A szállodatulajdonosa
megörült, mert mostanában igen pangott az üzlet, és a legjobb szoba kulcsát
adta a vendégnek, aki el is indult fölfele a lépcsőn, hogy elfoglalja a szobáját.
- A tulaj fogta a 100 euróst, átrohant a henteshez, kifizetni az előző heti adósságát,
és visszament a szállodába.
- A hentes fogta a 100 eurót, és elrohant a gazdához, hogy kifizesse a hitelbe kért disznót, és visszament a boltjába.
- A gazda rohant Jennyhez, a helyi örömlányhoz, hogy kifizesse annak szolgálatait,
és ment vissza a farmjára.
- Jenny rohant a szállodába, hogy kifizesse a múlt héten kivett szobák árait, és letette a 100 euróst a pultra.
Ebben a pillanatban jön le a lépcsőn, és megy a pulthoz a turista, és közli, hogy a szoba nem felel
meg. Visszakapja a 100 euróst, és ezzel elment.Tulajdonképpen senki nem csinált semmit, és mégis mindenki kifizette az adósságát.
Na, ennyit a pénzmozgásról, és a gazdaság fellendüléséről.
Szalai: Fájó kimondani, de ez a realitás
Na kérem, ezt is meg lehet magyarázni hogy szar az egész de pozitívan .."
Miért van? Mert jó az irányítás, jók az edzők, remek az iskola, jók a tanárok, Mindent meg tanul a gyerek.csak focizni nem. ez kell kérem. szart sok pénzért.
Szomorú véget ért a lottómilliomos hajléktalan cukrászdája
Vagy csak sokan mentek hogy lécci csak egy millát léccci. azt így , el van hintve hogy kurvára elúszott a pénz.