qxy

Egy 13 éves roma kislány nyerte az országos német szépkiejtési versenyt
@kokopelli: tudom én is a kis unoka ovis. úgy ragad rá a Német beszéd mint másra a kosz. Én meg oda súgom neki. Mi most csak Németül beszélgessünk. hadd legyen mérges a mama mert nem ért mindent. Játszunk, és tanulunk. Megyünk az erdőbe, nézzük a madarakat. és mondjuk a nevüket. Magyar, Német Angol és Latin. Sose baj ha tanul a gyerek
Kelemen Anna a Depeche Mode hoteljében járt
@percsi: Tudod, egyszer voltam egy fogadáson ahol ő is ott volt. Bele akart folyni a beszélgetésekbe de az esze miatt a gerillák nem rabolnák el . de másra nagyon kapós volt.
Egy 13 éves roma kislány nyerte az országos német szépkiejtési versenyt
Hozzá teszem , hogy itt kint ,sok Magyar kolléga dolgozik és tanul aki a maga állítása szerint igen is jól beszéli a nyelvet,Nagyon sok attól is függ , kitől tanulja, tanulta a nyelvet. Nekem is vitám volt annak idején egy Orosz tanárral. Ő jobban beszélt, tisztábban mint én. Mert ő ezt az egyetemen tanulta. Én meg köztük éltem és szerinte az Oroszok nem is így beszélnek. Na el vittem egy bankettre, Azt mondta, alig érti a szavukat. Én csak azt mondtam.- Mi van? az egyetemen ezt a nyelvet nem oktatták???
Horváth Éva babáját nyugtatja a jégeső
Kis apróság a rég ből.
Az első villámlás, ég dörgés látványa hangja ..- felveszed, simogatod, halkan beszélsz hozzá, Ez rögzűl a gyerekben és össze kapcsolódik az info.Vagyis, soha nem fog félmi ha villámlik, vagy dörög az ég.
Hideg, vagy meleg víz..- Ha meg van a szem kontaktus, mosoly, beszélgetés, és a legjobb víz hőmérő az anya könyöke. ha annak jó akkor a gyereknek is.
Válogatós a gyerek? Mindent meg lehet etetni a gyerekkel mert te mondod meg az arcoddal a szemeddel hogy " nem tudom izlik e neki? nem tudom szereti e ? nem tudom ki fogja hányni?
Beköszönt egy orosz tévéműsorba egy labrador – videó
A labradort a pitbullal kell keresztezni.
Mert , igaz le tépi a lábad, " De vissza is hozza "
Kelemen Anna a Depeche Mode hoteljében járt
közelebbről, mélyebben megismernem egyiküket.
Magyarul,.- itt a finom liba gége köldöködig ér a vége.
Amúgy régebben nem volt hír hogy egy bua ribanc szét kúrassa magét valamelyik szállodába. De ez kell a népnek? ki mikor kefél, kivel, mekkora a csunyája?? ki mikor szart és az se mindegy mekkorát. Én ezeket a hír csináló barmokat mind nyakon vágnám.
A Kossuth téren tüntetnek több ezren a kormány ellen
Ugye van ott villany oszlop?? emberek.Na meg valami ami kenderből van.( nem a vad kenderre gondoltam)
Orbán: Ha kell, elmegyünk a falig
Ugye a Kínai falig ??? mert arra akar nyitni ez a csőgörény fejű abortusz maradék.
Azt sem tudja mit beszél. Jön majd be a sok Kínai lószar .- occoóó nem szisza, cííke .az hogy farka isz van? az nembaj, esz Kínai farkas cíírke.naon finom neked főztem.
"Ostoba proli" – Puzsér visszaszólt Majkának
Elég szar a helyzet ha két ilyen hajnali gyerek a hír nem??
Normális ember, oda megy, lebassza a másik meg reagál. de így mindenki előtt csak azt bizonyítja hogy szellemi rövid nadrág mid a kettő De ez kell a médiának Álmatlan éjszaka éretlen gyümölcsei. Egyiket sem rabolnák el a gerillák az eszükért.
Vemhes őz szaladgált egy szombathelyi iskola folyosóin
@elnyomott: de van olyan vadász is aki a vad gazdálkodással is foglalkozik. Mert teszem fel, sok a farkas és megeszik az összes őzet?? Valakinek ki kell lőni azt a kurva farkast nem? sok a vaddisznó és annyian vannak már hogy rá járnak a gabona földekre és megeszik a kikelő tarhonyát. és ezért, hatszor annyi lesz a tavaszi tarhonya ára. De semmi gond mert ő kilő annyi vad sertésekeket hogy azoknak van vad tarhonya az erdőbe és eszük ágába sincs gépi tarhonyát enni. Vagyis hidd el jó ha van vadász .
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
Nem tudom mikor derül ki hogy semmi értelme a választásoknak ez mind kamu. Már rég meg van ki kit vált le ki kinek a segge vége lesz és ki kit fog szopatni és ez olyan jól működő dolog hogy már a Kádár korszak döntött arról hogy ebből a kis cigány gyerekből a kis Viktorkábúúú eccer csak miniszter lesz. az MSZMP levél tárába van ha még meg van ez a dokumentum. na de miért is ott van??? Itt minden le lett zsírozva.Hogy ez nem igaz? de bizony ám hogy az.
csak kurva jó hogy a választásokat ki kell írni, kampány költségek, pót költség vetés, azt meg ugye el kell fogadni, és a kutya nem kérdezi mit is vettél ebből. De ha mégis akkor meg van erre is a forgató könyv . Ami a legjobb, ha szar az egész, egymásnak lehet ugrasztani a parasztokat. Te akartad, te választottad.és mindenki ezzel fog foglalkozni mi meg csak zsebeljük őket hisz ezért vagyunk
Majka durván beszólt Puzsérnak
@wagabund: Ja és dipi táska, mellényes öltöny,
Ez igen. Rád borúlt a ruhás szekrény vagy mi a frász van?
.- Nem, Hanem megyek dolgozni.
.- Na? Dolgozol? és mit?
.- ÖÖÖÖ Higiéniai munka társ vagyok. ( ez mind kihúzott vállal és büszkén)
.- ez igen jól fel törtél.
.- Na így is elő lehet adni hogy a konzerv gyárba láda mosó a Dezső Barátom.
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@Borsodi: Na de kik lennének azok a Magyarok akik ezt meg is teszik?
Idézem Perwolt.-( feletted)azok mennek el akiknek tele a tö...k az ígéretekkel, Na nekem is ígérték hogy ha kiállok az igazságért mellém állnak.Én kiálltam, meg mondtam, és a kutyám állt csal mellettem Mindenkinek dolga volt. Csak duma hogy " fogjunk össze" Sajnos a Magyar nem ilyen"
Majka durván beszólt Puzsérnak
@wagabund: Na ez épp olyan.-
Mi?? egyetem??? persze. nem is egybe jártam. Mondjam is?? és felsorol legalább hatot.
Majd a haverja meg kérdi . Te . Te tényleg ennyi egyetemre jártálbazzeg??
Ja. De azt nem kérdezték mijé??? hát a mosléké komám a disznóknak.De jártam nem??? Hát de .
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@Béla333 Tudom sajnos. de leszarom őket. Lehet hogy egy két alkalomra beugrok a rendezvény buliba amit csináltam otthon és ha jönnek a Cecvarekek, sutyiba bebaszni mint atom és szét kurunk mindenkit, mert ez volt. akkor adok a szájuknak Ott, csak vendég aki mindent meg kap. De vannak szabályok és ha nem tartja be akkor megy is a füles meg a tasli.Hogy bepanaszol? kinél?? Mit mondana? hol pofoztam le? Részegen ezek, akkora barmok hogy na ( büszke is vagyok ha nézem a parlamenti adást hogy ,- jé, ezt a faszt is lepofoztam. ezt meg kidobtam mint a macskát. ez is itt van? tudod mit csináltam a nejével?
Így reagált Pápai Joci a cigányozós címlapra
@rockapu: Tudod, azok érzik sértőnek akikbe úgy mond, van egy két hegedű vonás, látszik is rajtuk, és utálják a cigányokat na meg ragaszkodnak ahhoz hogy áááá én nem vagyok ám cigány, na meg utálom is őket.Van egy két ilyen ismerősöm, meg munka társam.
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@Béla333: el mondom az igazat. Én sem akartam ki jönni. A család unszolása volt, mert az iker tesóm nagyon akart menni nekem meg az a dolgom hogy vigyázzak rá"" ( ezt ma sem értem) Az álma az volt hogy ki viszi a családot és minden fasza lesz . Na fél év múlva úgy döntött hogy nem bírja és haza ment én Meg igértem ki megyek, ki is jöttem és kint van mindenki. Én ki hoztam a családot 2001 be és szarakodnak hogy de szemét vagyok mert nem küldök havonta mindenkinek legalább egy százast.Már két évem van és rente. megyek nyugdíjjba és szarok az egészre. 71 óta van munka viszonyom . 47 év kell. Ezt már kibírom és végig horgászom a világot és zenélek meg finomakat főzök.Szerintem megérdemlem. Kurva sok ember ötvenen felűl és tíz év munka viszonya nincs. én megérdemlem hogy azt tegyek amit szeretek.( szerintem)
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@Béla333: Tudod Béla igazad van. de tudod te is hogy egy " Béla nem csinál nyarat. "Én is akartam annak idején. nekem se ment. mindenki lexarja
Egyre több a Crohn-beteg gyermek
@ila51: ha engeded akkor igen. ez van ." mer szereted a gyermeked és meg veszed azt a jogurtot mert adnak hozzá egy akármit amit a gyerek gyűjt mert a suliba mindenkinek van .
Kósa Lajos nem tudja, milyen vadászgépei vannak a Magyar Légierőnek
@Kookas: jovavvakötekeggyéééé. akkor tapossuk ki a belét azt az egyet .
Kósa Lajos nem tudja, milyen vadászgépei vannak a Magyar Légierőnek
Mit kellene Lajcsival tenni? Agyon verni. Nyugi a következő az összes pilóta nevét is tudná még azt is hogy mikor született.
Egyre több a Crohn-beteg gyermek
@ila51: Igen. tudod mindennek az a lényege hogy " látod.- szép. szagolod,.- mmmm de finom.na meg a sok reklám enni , inni kell. Van olyan reklám hogy szaladj ki a kertbe húzd ki a répát, csapd a tenyeredhez két háromszor, a nadrágodba töröld bele és már eheted is? a zsenge borsót edd ki a házából?hadd szidjon a mama hogy mind üres.
Kósa Lajos nem tudja, milyen vadászgépei vannak a Magyar Légierőnek
Erre orbánc azt mondaná.- Na és? kedves hölgyeim és uraim? lovagok és ló vaginák, latrok és latrinák, Én sem tudom mennyit loptam el önöktől. Mi ebbe a baj vagy gond? ezért vannak a segg nyalók .ott tapsolnak nekem, csókolgassák a kezem, a seggem, Ez így jó " ( nekem")
Majka durván beszólt Puzsérnak
Két gyökér hajnali gyerek le kell szarni őket. sötétek mint a vakond belső zsebe.
Egyre több a Crohn-beteg gyermek
Na meg, amikor gyermeket akarnak akkor már a doki beleszól hogy milyen gyógyszert mit kell szedni annak érdekében hogy már eleve olyan gyermeket tudnak csinálni amibe annyi gyógyszer mellék hatás van hogy az Isten sem tudja majd megállapítani milyen dolgokra lesz érzékeny, allergiás, és már eleve úgy születik hogy gyógyszerek nélkül már ma nem is lehet gyermeket nevelni Mindenre van gyógyszer. Még arra is hogy elhidd hogy ez mind jó. Igaz nemneked, de a dokiknak a gyógyszer iparnak igen. Te dolgod csak az hogy a doki mond igazat. Ha valaki felhozna valami növény ható anyagát akkor arra is van mód hogy ne higgyen benne senki ezért kell pl irtani az Ambróziát is nehogy azt egye valaki hisz rájönne mennyire hatással van az egészségre.
Egyre több a Crohn-beteg gyermek
De sajnos mindenben benne van a " szar pld..
Az eperaromát egy Holzmindenben székelő német aromagyár állítja elő ausztrál fűrészpor, alkohol, víz és néhány titkos összetevő keverékéből.

(A Föld teljes epertermése az "eperből" készült fagylaltok, joghurtok, desszertek mennyiségének egy százalékát sem fedezné!)
és ez csak az eper. Leírjam a többit is?
A Danone Actimel "szuperegészséges" joghurtital egyszerre tartalmaz két (veszélyesnek tartott) édesítőszert,aszpartámot és K-aceszulfámot is.
Mészáros Lőrinc megvette Tatabánya főterének egyharmadát
De ugye mind abból a pénzből amit becsületesen meg is keresett Tisztelt Magyar törvény szék ítélő tábla meg a többi szar aki ezt mind törvényesnek látja és engedi. Remélem a levesbe ti is benne lesztek. mert sok szar kell abba a kondérba.Hogy tiszteletlen vagyok?? Bocsi, " Nem én kezdtem"A tiszteletet ki kell érdemelni Tisztelet meg az a szó amit ti soha nem hallottatok és nem is ismeritek.
30 ezer emberen segít a magyarul beszélő vércukormérő
Netán a gyermekláncfűről ha lehetne egy pár szót helyette?? Mire is jó??Ja és nincs is mellék hatása. De ez is az utcán terem és az nem hoz a konyhára ha haza menet egy kis szárát el rágcsálsz.Ja, hogy keserű? Miért? melyik gyógyszer édes???