qxy

Így néz ki fehérneműre vetkőzve Mádai Vivien Photoshop-mentesen
Nem értem ezeket a szalmazsákokat.
A gyerek a suliba.- A te muterod mutogatja a seggét az interneten? Mi van? kefélni akar vagy simán kurva?? és büszke a gyerek mert anyut kurvának nézik de az is.
Orbánék a Bibliával is szembe mentek – a tüntetők egy része a Kossuth térre ment
emberek. Nem tüntetni. Ki verni az utcára és meg rángatni. Ha lenne igazi ellenzék, akkor az első pontja az lenne hogy a kormány a jog a törvény teljes leváltása vagyon elkobzás, Gyurcsánytól is. és börtönbe velük. Ezzel az allanzék akkora lenne az emberek szemében hogy mindenki rá szavazna. De mivel az ellenzék éegy rakás szart sem ér, és nekik is az lenne az első hogy ami maradt szét lopni, Így bele lehet szarni az egészbe.
Hogy igaz e, Igen. Mert ha tényleg igazat akarnának az országnak akkor ezt már rég meg lépték volna. De eszükben sincs. Vagyis, ami maradt, azt is el lopni.
Szijjártó szerint Magyarország az egyetlen állam, ahol a migrációról kikérték az emberek véleményét
Ja te állat. Ki mentetek a kis falvakba és rá beszéltétek az embereket hogy jönnek a migráncsok ha nem ti lesztek hatalmon. Ja ez is egy vélemény kérés. Rég agyon kellett volna téged is verni buta hajnali gyerek
444: tizenkét millió forintos órát villantott Orbán Ráhel Kötcsén
Így volt a Románoknál is. Addig ment a rongy rázás hogy ők lettek rongyok Itt is az lesz.
Úgy volt, hogy Dzsuzsák a Vidi FC-hez igazol, de aztán mégse
Régen egy nagy foci csapat stadionjában volt egy kis " Ittas ellátó egységem. akkor még a csapat, NB 1 es volt.
Panaszkodik a focista, stresszes, mert a villamoson el kapta az ellenőr. Nem baj fiam, egy hét a kocsi a segge alatt volt. Na majd jött a letargia a főbérlő miatt . Két hét a lakás kulcs a zsebbe.
Ott issza a drága italt, mert ugye megérdemli, és vagányan .- Kocccsi, lakkkás, minden van geccci mijjjé szakaggyak meg edzésen?? Na be szóltam neki. Adnék én neked focit gyerek. az öntödébe salakot lapátolni oszt munka után ne felejtsd el edzés. Ha nem jössz , szarom le van nálad jobb is.Annak idején Sándor Csikarnak bele szartak a foci cipőjébe és ki rázta fel kapta és szaladt edzeni.( és ez igaz mert az mesélte el aki bele szart)
Úgy volt, hogy Dzsuzsák a Vidi FC-hez igazol, de aztán mégse
Leigazolnám én. Jöhet udvart seperni. azt ha van kedve munka után akkor focizhat is Na nem minden edzésen, de néha. Adnék a Magyar focistáknak az tuti. Vért hugyoznának egy hét alatt. Pénz?? Nem mondtam? hozzatok otthonról mert a kis pálya bérleti díjját ti fizetitek.
Budapest és Betlehem testvérvárosok lettek
Na akkor ott is jászol helyett stadion lesz. Kurva sok pénzből amiből a felét le lehet nyúlni.
Kiderült, hogy nem is magyar a kőbányai szopófantom
@anima: A másik,.-
Ujj pap érkezik a faluba és az öreg pap oktatja.- Na ma te leszel egyedűl ha valami gond van, ott vagyok a sekrestyébe.
Na jön a Julis gyónni.
.- Atyám, le szoptam a Lajost.
. A kis pap, nagy szemekkel agyal.- Mit szokott mondani erre az öreg?
.- Várj leányom egy perc.
Kiszalad a kis pap, át a kerten, közbe meg látja a kertészt és meg kérdezi.
Te Nem tudod mit szokott adni az öreg egy szopásért?
.- Mire a kertész..- Nekem egy ezrest.
Ez okozhatja Orbán hatalmának végét egy német lap szerint
Ez mind szép és jó. de téved. Itt kérem minden el van rendezve. A választásokra is nem tudom, tudja e valaki hogy hány kisbusznyi migráncs várakozott arra hogy randalírozhatnak ha jelet kapnak Ha netán valami gebasz lenne és a Fidesz nagy erőkkel " Meg védi az országot és lakosait. látványosan"és be lehet iktatni a szükség állapotot. Amit szintén Orbán kreált ugye?és amíg ez van, ugye törvény van rá hogy nem váltható le a kormány. Vagyis? meddig lenne szükság állapot? Amíg az unokák fel nem nőnek és nem lesz annyi pénzük mint Mészárosnak?
Vagyis, ha váltás kell annak csak drasztikusnak kell lennie. másképp nem megy. Na meg nem árt tudni a következőnek hogy mihez tartsa magát. Mert neki is el lehet a nyakát vágni vagy mindegy csak vér legyen
Újabb részletek derültek ki a Huawei Mate 20-ról
Kell is az . Már alig várom. 10 gyerektől meg kérdezed 2x 5 mennyi? Nem tudja de mindjárt meg nézi a telefonon. agyhalott az egész fiatalság.
Kiss Ramóna rákattant a fűszerre
Beszarok. ez kurva nagy hír . Az ég szippantsa fel azt a faszt aki ebből hírt csinált.
Gyere ide kell egy füles?
Használt pelenka eldobásával vádolják Orbán Ráhelt
Na majd várjatok.
A Fidesz ha reagál. .- Ez nem is a jányom. , nem is szar volt benne, nem is pelenka, Aki nem hiszi járjon utána.
Ha netán valaki mégsem hinné el, akkor annak a NAV jár utána.
A jog és a törvény is mellettem, vagyis, akkor is igazam van és kész. Na meg az a sok száz ezer ember is bizonyíthassssa akik kint voltak a Felcsúti meccsen. " amúgy is "
Az autójába csalta, majd megerőszakolta a 10 éves lányt a dombóvári férfi
@human: Nem tudom, én megismertem egy lányt akit az apja használta rendesen. Nem is engedte sehová. hozta vitte dolgozni és ott űlt a bolt sarkába hogy ne beszéljen senkivel.Na én vittem a húst a boltba és velem csak kellett beszélni és nagy nehezen elárulta miért szomorú. másnap az újságban épp egy cikk volt egy fasziról aki ezt tette a lányával. Na vittem is a Dél Magyart. Mutatom a faszinak.
.- Na most szólj hozzá. Milyen emberek vannak ? Ha egyszer találkoznák egy ilyen emberrel, ne tudd meg mit csinálnék vele. mint hentes.Nem őlném meg de az élete végéig sírva enné meg a kenyeret is az biztos.Nem tudom mi történhetett a lányéknál otthon, de egy hét múlva a lány egyedül jött dolgozni , ki virulva. Amikor meg látott, nyakamba ugrott és sírva suttogta.- Köszönöm köszönöm köszönöm.
Meztelenre vetkőzve fejtett keresztrejtvényt Mihalik Enikő a Körös-parton – fotó
@bakcsubakka: azt hittem azon agyalt hogy ,.-
.- Női nemi szerv. 4 betű.
A másik rá kérdez.- vissszintes vagy függőleges,
.- vízszintes .
.- akkor szály
Meztelenre vetkőzve fejtett keresztrejtvényt Mihalik Enikő a Körös-parton – fotó
@sveikukac: Na meg nem szólva azokról a gilisztákról aminek a fejéről le is jár a bőr. Na az egy alattomos De ha eccer rajta van a kotló láz. Viszket a trüsmüs babám?? Bele ment a hangya?
ez is egy ribanc.
Így még nem láthatták Kelemen Annát
Ezért jutott eszembe a vicc. egy bundás robanc megy az utcán. Nevezzük csak eccerűen Annácskának. Oda ugrik egy állat védő és rá kiabál. .-
Tudja maga hogy hány szegény állatot kellett ezért meg gyilkolni?
.- Mire Annácska.
.- Tudja maga hány gazdag állatott kellett le rántanom ezért a bundáért?
Az autójába csalta, majd megerőszakolta a 10 éves lányt a dombóvári férfi
Mit tennék? Már eleve a fotót is ki tettem volna. Ennyi. Hogy ki verte agyon?? Kit érdekel? Ő sem volt tekintettel a kis lányra.Tuti hogy max két nap és agyon vernék az emberek.
Lázár János megmutatta, hogy hol nyaralt – fotó
szokjál is hozzá a kövekhez köcsög. Mert a sitten csak az lesz . és a szelfi bot a seggedbe lesz.
De előbb a főügyészt kellene lapátra tenni.
Alekosz túl van az első melegrandiján, íme a tapasztalatai
Na ez is kurva nagy hír . Már azt hittem nincs is ez a biológiai söpredék. Végre egy jó hír. Húzza a farkára aki ebbél hírt csinált. Nem hiszem el. ecccerűen nem hiszem el. Holnap??? Meg akkorát szart Alekosz mint egy kályha cső ? ez lesz a hír? Az ég szippantsa fel ezeket a ember? nem is . Éllat? az sem. Alekoszokat.
Kiszel Tünde közkívánatra ugráltatja hatalmas melleit – videó
Tüncike. nem e lehetne egy két csók közt egy kis röpke gyömöszre? Mert hogy rajta van a kotló láz az biztos.Tudom sokan utálják. de ne mondja azt senki kani hogy ha eléd állna és a két csöcs közé fogná a farkincát, nem engednéd. Na ugye. Ha másé nem is de ha netán valaki meg kérdezné.- Meg e? Akkor tudjam mondani hogy meg hát.
Nincs megállás: elérte az 1400 milliárdot az államháztartás hiánya
Nagyon csend van arról az aranyról ami haza jött. . Csak nem Mészárosé lett az is . Megőrzésre Orbánnak??
Nincs megállás: elérte az 1400 milliárdot az államháztartás hiánya
Megoldás.- Teljes vagyon vesztés a politikusokra . családra kiterjedően. Aki csal, agyon verni. Nyugi kettőt kell csak agyon verni a többi szar faszú még azt is be vallja hogy a Toldit ő írta.
Bugyiban rakta ki a melleit Tóth Andi
Viszket a trüsmüs?? el van mosogatva? rend van otthon? ebéd kész van??
Ribancok. fasz tarisznyák.
Nincs meg VV Fanni holtteste, mégis vádemelést akarnak a rendőrök
Na meg a nyomozás, meg a sok ész. Mikor a Z nagy buli volt. Rendőri védelmet kapott, két rendőr autó el állta az utca két végét, nem mehetett be az utcába senki. az utcába két rendőr sétált le , fel. A Bálintnak szóltak,.- " Senkinek ne nyisson ajtót" Erre , Marinkó, be sétált az utcába, be csöngetett Bálint meg ki nyitotta az ajtót.- - Tessssék ki az??? Kik is védték??? kik ellen?? Kinek nyithatott ajtót? Ez csak egy másik meg közelítés egy ügyben amit a hírekben kurvára el ferdítettek. Ja, Marinkó két napra rá lépte át a Magyar határt.Miért is van magán zárkában? miért is nem beszélhet senkivel? Miért is nem engedhetik el??? . Na és ez a szerv vigyáz arra hogy az országban rend , béke és igazság legyen. és ez csak egy eset a kurva sokból.
Nincs meg VV Fanni holtteste, mégis vádemelést akarnak a rendőrök
Mondanám hogy a halott látók vagy szellemes hókusz pókok keressék meg. Meg its tudnák találni. de a nagy okos apppparát, nem tudná el viselni hogy pld, oda megyek, és azt mondom, itt van menjetek érte. Úgy rád húzzák a vizes lepedőt hogy az csak na. a végén hogy maguk alól ki mossák a szart, mert buták mint álat, rád is kenik hogy közöd volt az egészhez és a sok okok fasz még bizonyítékot is csinál hogy benne voltál. Tudom, mert így volt Farkas Helgával is. Hogy én voltam e az? azt sem mondhatom meg, mert a végén én fogok megőlni mindenkit aki el fog tünni.