qxy

Momentum: ütni-verni fogjuk a rendszert, míg össze nem roppan
A rendszert??? ÓÓÓÓÓÓ. Miért a rendszert? Orbán nem lenne jó?
Gyurcsány Ferenc sokat ígért a DK kampánynyitóján
Neked már rég a sitten kellene rohadni te orrgazda. " melegíteni az ágyat Viktornak
Megszereztük Orbán Viktor holnapi évértékelő beszédét! - Városi Kurír
Az a hír kellene hogy meg szereztük az Orbán maffia összes pénzét és a járókelők agyon verték
Újabb fordulat VV Fanni eltűnésének ügyében
@bakcsubakka: Kurvára mindenki el hitte hogy fontos a szavazás. Kurvára kevesen tudják hogy ez már rég meg van ki megy ki marad.Ha meg szar lesz, akkor a népre van fogva, mert " Te válsaztottad csezd meg Te akartad nem? és már vitázik is a nép. Ez a lényeg.
Döbbenet! Itt kapott súlyos ételmérgezést Szűcs Judith
Tudod Judit,
' Ámi mászik szálád cuszik sziklik,ázt megeszük,ami nem mászik, csúszik sziklik ázzál fűszerezzuk.De ámúgy, meg lehed enni ez cíííírkeeeeee.
Újabb fordulat VV Fanni eltűnésének ügyében
Ma már az igazság, az kérem valóba odaát van. és az kurva messze van Magyarországtól.Hogy ki mit csinált, kire mit fognak rá a Fidesz el fogja dönteni kérem .és az lesz az igazság amit a Fidesz mond kérem. Mert aki mást mond kérem, az hazudik kérem. Ezt mondta a kis füstölt csülök nem? " Aki mást mond, az hazudik kérem. '" Az ég szippantsa fel az ilyen barmokat
Bordélyházat lepleztek le egy nógrádi faluban – az üzemeltető férfi a prostituáltakkal tartatta ki magát
Hogy ez mekkora hír. A kedves cikk írónak halvány fingja sincs az ország kurva ellátó egységekről.De ott a parlament is. Kurva egy banda. nem?
Mit adott Orbán a keményen dolgozó kisembereknek?
Én is adnék Orbánnak mert nagyon szeretem végig dolgoztam az életem, 61 éves vagyok és három munkahelyem van, de nem sokára nyugger leszek.
Adnék én is a tisztelt Miniszter úrnak.
Hogy mit?? " Öt méter előnyt bazdmeg míg csőre töltök.
Rétvári szerint egyre kevesebb orvos megy külföldre – az állami regiszter nem egészen ezt mutatja
Gyere csak ide egy fülesért gyerek.
Gondolom ezt a felmérést azok közt mérték, akik ott voltak azon a meccsen kurva sokan, akik nem is voltak ott. csak a Fidesz szerint.
Na kérem. A legujjabb hivatalos és hiteles felmérés szerint az ország 99 %a szarik a Fideszre főként Orbánra és a Fidesz feleősségre vonását követeli. Aki mást mond az " Hazudik"
Magyar tudosók válasza az epilepsziás rohamokra
@division: De azt hiszem írtam neked is. De ha nem , akkor elnézést kérek. Tudod mi az egyik leg hatásosabb a cukorra? Az út mellett a pitypang, gyermekláncfű, vagy béka virág a szárát lecsípsz egy 5 centiset és rágod. Igaz keserű, de az a jó. De A nagy Treben könyvben is említik csak nem publikus mint az ambrózia. vagy ahogy ma hívják Parlagfű. több mint 50 allergikus betegségre jó. De Magyarországon, ha nem írtod ki, meg is büntetnek. Miért is??? Amúgy az egyik munka társam kislánya is hasfalba napi kétszer. és két hónap múlva lebaszta az orvos mert felére csökkent a cukorszint. , "" Ez nem normális. ezt azonnal hagyd abba. NEKED KELL AZ INZULIN ÉRTED??? Na ezek ellen vagyok. nem azok ellen akik tesznek is valamit az emberekért. De sokat tudnék mesélni. A docensekkel profokkal, aggyunktus urakkal való beszélgetés, hang felvételek videók, kórlapok, zárójelentések diagnózis sok hu bazzeg bocsi, na ezt nem is így kellett volna, , na ezt elbasztam, , na bumm. másnál is hal meg nem? nem is ezt kellett volna. mi a fasz volt ez? De ők adnak ki szak irodalmat, kutatások eredményeit sikereket a is noteszbe meg hatszor annyi ami el lett cseszve de jó ez. lényeg hogy hozza a pénzt.
Magyar tudosók válasza az epilepsziás rohamokra
Ja tudósok. ezt el kell mesélnem. nagy parti, sok koponya, magas szintű eszme futtatások hada, Mindenki okos, az egyik tesz hozzá amit a másik mond,fél perc alatt kiakasztottam őket.Ez nem igaz, lehetetlen, én könyvet írtam erről, stb stb. Két hét, jöttek sorba. Te ezt honnan tudtad? .- Pedig ez lehetetlen. .- Számotokra igen. de aki nem olvasta a ti könyveteket?? annak minden lehetséges.
Magyar tudosók válasza az epilepsziás rohamokra
@division: Most én is linkeljek be a gyógyszerek antibiotikumok mellékhatása miatt mennyien haltak meg és fognak? Most is mondom. írom. Nem az orvos tudomány ellen vagyok. Hanem azok ellen akik pld. Mire is jó a kemó? Hallgass meg egy orvost. Majd kérdezd meg tőle. Ha a gyereke rákos lenne kemót adna neki??? 10 ből 12 nem. De azért bízunk az orvos tudományban. . Na ez ellen vagyok. ami nem a gyógyítás hanem a csillapítás. ami ugye nem ugyanaz. Fájdalom mentes égés seb gyógyításra kenőcs és heg mentesen gyógyít? Ott a receptúra a pincébe. Cukor betegségre?? az is ott van mellette. Csak akkor ki a frász venné meg azt a kurva sok inzulint. ??? Mondjam még? De ez nem az az oldal ahol ezeket ki kel vagy lehet tárgyalni. sok prof.barátom van velük is ki szoktam tárgyalni. Csont hártya gyulladás? tudod milyen fájdalmas? nincs rá gyógyszer csak fájdalom csillapító.De van az is. ami rendbe hozza. Miért nem kapni?? ugyan azért mint a cukor betegségre a gyógyszert amitől rendbe jönnek. Nem kell az.
Magyar tudosók válasza az epilepsziás rohamokra
@division: Nem a védő oltások ellen vagyok. ja, öt hat éve??? milyen védő oltást akartak? bocsi?? kötelezővé tenni? ami maradandó károsodást okoz?
Magyar tudosók válasza az epilepsziás rohamokra
@division: Na meg tudod, érdekes hogy a betegek, amikor az orvos tudomány tehetetlen és az utolsó szalma szálba is kapaszkodik a szegény beteg és ha netán meg keres egy olyat aki ért is hozzá és meg gyógyul, Ki a hibás? Persze az a szemét aki meg gyógyította. Tudom, mert nem egy beteggel történt meg.
Magyar tudosók válasza az epilepsziás rohamokra
gazad van. De az orvosok is lehetnének gerincesebbek. pl. Viszér műtét. Ugye kihúzzák, lágyéktól lefele. Miért nem mondják meg hogy nem muszáj lágyéktól, mert ennek a szavideje 10 év és már nem vághatnak többet , Vagyis kampec. De ha térdtől vág, akkor utána lehet felfebb is vágni.Vagy ??? Na meg van ám olyan módszer is amitől nem is kell vágni.Tudom ennek is annak is van jó és rossz oldala de akkor miért nem beszélnek a gyógyszerek mellék hatása okozott gyógyíthatatlan betegségekről és az el halálozás ugyan ezért?
Ez olyan mint az az autó meg minden találmány ami olcsóbb jobb lenne de az olaj kartereknek több pénze van arra hogy ezeket befagyassza.60 as évekbe kis skatula méretű doboz, ami stimulálja a rákos daganatokat és lekicsinyíti. amit már könnyen lehet kezelni. Minden ami gyógyít, eldugják és azt mondják , " Nem hatásos" Ülök és mesélek Vitray műsora . mennyi gyogyítókencevolt és egy sincs. Mert hatásos Ja meg nem az orvosok találták ki.
Orbán: "Nem akarunk sokszínűek lenni úgy, hogy összekevernek bennünket másokkal"
Én is össze kevernélek egy féreggel akit el kell taposni , de nem lehet. Mert az vagy .
Hivatalos: Orbán Viktor 250 ezer forintot takarított meg tavaly
Igaza van emberek. " Meg takarítás" ha azt kérdezték volna hogy mennyit lopott el az emberektől, vagy mennyit sikkasztott, lopott, az más kérem. az nem meg takarítás. az lopás. De nem ez lett kérdezve . Tisztelt hölgyeim és uraim. Kedves barátaim.( Lölő).
De szerintem a harmadik füles után ugrana ez a kis meg takarítás egy két nullával a végén, hanem többel is.
Magyar tudosók válasza az epilepsziás rohamokra
ezt már tíz éve említettem az okosoknak hogy nézzenek utána, lehetséges e? Kinevettek. Na majd ez sem fog kelleni mert el döntik hogy semmi értelme mert mire jó az ha meg gyógyúl egy beteg? Kinek jó? az orvosoknak, nem. A gyógyszer gyáraknak nem. Csak a betegnek? az meg nem számít. csak a pénz hozza ez a lényeg . Kurva egy banda ez is.
Gyurcsány: még a választás előtt előkerülnek az Orbán-kormányra terhelő bizonyítékok
Már rég a nyakadra kellett volna lépni te orrgazda
Tudjátok, ezzel a fasszal azt tenném mint Toldi a farkasokkal. Fel kapnám Gyurcsányt a lábánál fogva és azzal verném agyon Orbánt
Az orvosi kamara szerint hamarosan megszűnhet a hálapénz
Orvosi kamara. ??? na gyertek ide egy pofonért.
Ki látott még olyan Magyart aki azt mondja hogy köszi, nem kell, van elég pénzem.
Szél Bernadett: Gyurcsány Ferenc épp úgy hazudik, ahogy a Fidesz - Városi Kurír
Apa kezdődik. """ Mint az óvodába. Kis gecik. egymásra mutogatnak. Mind bele fujtani egy moslékos vödőr szaros vízbe mint a kis macskákat régen.
Érettségi után teherbe ejtette a tanárnőjét
Én is nem egy tanárnőmet meg delejeztem volna de már az általánosba is.Amikor azt mondtam az osztály társaimnak hogy az orosz tanárnő egy kibaszott kurva, nem hitték el. Később ki derűlt hogy a ruszki tiszti laktanyába tárazták minden nap. Na meg Papa 49. is jól mondja.
.- Na, ezt elárulom, mert engem nem akar senki meg dugni. pedig nekem is viszket a picsám . és ezért irígy is vagyok. tuti hogy ez is benne lehet a pakliba
Felmérés: Orbán a legjobb, Gyurcsányt és Vonát szeretik a legkevésbé az emberek
Na kérem, ezek a szarfaszúak is fogják meg számolni a szavazatokat bizony bizony. Vagyis, meg lesz az a két harmad. Még öttel több is. Mert már ki van fizetve azok akik számolni fogják. Vagyis, mi már el döntöttük mennyi kell és meg is lesz. A valós választás így zajlik le. Nem hiszitek? Pedig ja. Ha gebasz van, akkor meg rád fogják, .- Te akartad .- Nem hanem te. és már vitáznak is a polgárok míg ők zsebelnek.
Fidesz: a "Soros-terv" igenis létezik és Soros György dollármilliárdokkal támogatja ennek végrehajtását
sza meg Viktor. amikor az iskoládat fizette és nem teknő vájó lett belőled, miért nem akkor szidtad. Te nyomorult abortusz maradék. Oda szarsz ahol az ételt kapod? Mi lennél ha nem lett volna Soros?
Ukránokat taníttat magyarul a kormány, hogy a Fideszre szavazzanak - olvasta ki a Magyar Időkből a DK
De gondolom ez mind törvényes Tisztelt főügyészi gazemberek társasága Éljen a Magyar törvény és annak hozói ( még egy napig" )
Nem tudom . Ezek tisztába vannak azzal hogy ha Orbánt lehúzzák mint a szart akkor ez a csűrhe is bukik vele? Kiket védenek?
Már 2014-ben is bojkottálni kellett volna a választást
Higgyétek el. nincs is választás. előre meg van írva . Mitől függ?? csak a pénzről. .Tudjátok hány aljas politikus űberelte egymást.és elmagyarázták mert ugye a részeg ember nem hazudik. aljas mind. Na meg ott is voltam az egyik polgár mester választáson egy kis faluba.-
.- Az ujj polgár mester.- ha le tudsz tenni az asztalra ugyan ennyi pénzt, maradhatsz . Ha nem mehetsz az anyádba.
.- A régi bánatosan nézte a nagy táska pénzt és nem szolt semmit.
A hétvégén meg is volt a polgár mester választás ahol a falu 70 % a az ujjra szavazott.
A falu nem is tudta hogy más lesz a polgár mester. " De ,,, szabályos volt a választás, le lett ellenőrizve""""
Az ujj polgár mester azt mondta azoknak akik felemelték a hangjukat.
.- Mi van? nem tetszik? mehettek utána ti is. senkinek nem kötelező itt lakni el lehet menni a picsába.Régebben, ingyen bölcsi, ingyen ovi, ingyen suli. ma. , mindenért fizetni kell. Szóvá is tették és a polgár mester azt mondta.- Nem kell annyit baszni. azt nincs gond. Dolgozzatok többet azt mindenre fut.
Na ez megy nagyban is csak jobban meg van szervezve.