qxy

Kórházban ápolják a 9 éves kisfiút, akit a pap fejen dobott hittanórán
Még kicsik voltunk, alig értem a derekamig Elsősök voltunk az iker tesóval Szünet, udvar, régi ivó kót hogy meg nyomod és felfelé spicc ugye emlékeztek.A tesóm alig érte el és pipiskedve ivott Az igazgató, " úgy látta" hogy a gyerek rongálni akarta az iskola tulajdonát és akkorát lekevert az öcskösnek, ( tíz perccel fiatalabb) hogy az öcskös össze pisilte magát.Rám meg rám ordított, .- Vidd haza a testvéredet és öltöztesd át. Öcskös végig sírta az utat, én is de csak azért mert ő is sír, akkor én is nem?Lényeg, haza értünk, fater szabin volt, .- Mi a frász történt veletek? Mi sírva el meséltük. Na fater , irány a suli be az igazgatóhoz. El kapta a nyakát és kilógatta az ablakon.. Ördögbon az anyádba ha még egyszer bántod a fiaimat ok nélkül, nem csak kilógatlak, de el is engedlek Meg vagyok érte???Mi ott álltönk kihúztuk magunkat hogy na kapott a diri bácsi megérdemelte.
Ezt el kellett mesélnem.
Fél évig bírta szabadlábon Tasnádi Péter
Az ügyészség videója. Nyelte volna le az anyja ezeket a szemeteket. de gyorsak teccenek lenni. A kormány mióta csal hazudik orgazdagok és mi a frászt csinál a tisztelt ügyészi Lovagok és Ló vaginák, latrok és latrinák??? Ha szabed kérdeznem? Ja , vagy az nem az??? Akkor az ügyészek is egy nagy ló hasa alatt lógó Mi is az,? ja, megvan. Ügyész akinek lejár a fejéről a bőőőőőr. Remélem nem volt sértő? esetleg a ló relkamálhat mert ö egy nemes állat de ti???
Találós kérdés.-
mi a különbség az ügyészek és egy vödör szar közt?
.- a vödör. ja és sajnos ez nem vicc mert amit ezek megengednek mert törvényes és szabályos, ez már , Nem tudom ezek este hogy a frászba tudnak nyugodtan lefeküdni? haza menni a családhoz és büszke lenni a gyerek előtt hogy na??? kisfiam? látod mekkora csaló hazug a te apukád? Mi leszel ha nagy leszel? és ha nagy leszel büszke leszel apucira??
Hogy nem jönnek rá ezek a gazemberek hogy előbb utóbb bukik a kormány és szopik az egész banda meg az ügyészek is a törvény hozó emberek, mind aki szabad kezet adott a rablásnak.
Kiderült, hány szexpartnere volt az átlagmagyarnak
@Szókrakész: Tudod, én is hallottam hogy egy nap után nem lehet megenni meg penészes. kimondottan a leértékelt kenyeret vettem meg a teszkóban egészet is szeleteltet is. én három négy napig eszek egy zacskó kenyeret ( 750 gr.) Meg lett " eszve" semmi baja nem volt.de a csiga pékség kenyér ötszörös áron, az másnap savanya volt.Mert ki már azt vettem, hogy itt kint is ehessek fonom " hazai kenyeret " -nem jött össze.-
Egyedülálló régészeti leletet tártak fel Hódmezővásárhely közelében
Volt egy másik Magyar városban egy főtér ujjá építés.Ugye ott is leástak és nem kevés dolgot találtak. kis klikk alakult gyorsan ki mit látott, ki mit talált, Aztán a " Megoldás" . Kinek van egy olyan haverja aki ezekért kurva sok pénzt adhat? Na el is lettek adva szépen és a kis klik, ma már sikeres gazdag üzlet emberek " Megbecsült " polgárai a jobban teljesítő kis országunknak.
Kilyukadt a 49 milliárdból felújított Dagály
Luk. " Régen ha valaki valami rendetlenséget csinált, jött a rendőr ( az akkori) és valami kártya colt az embereknek és ő ki lukasztotta. azt hiszem volt egy határ mennyi " luk lehet a kártyán. Megesett egyszer hogy a rendőr " lukasztott " és a vétkes pélgár, meg tudta magyarázni hogy igaza van erre a rend őre, akit Gomulkának hívtak, erre a kilukasztott igazolványra a következőt írta.-
.- Ez a luk, Nem luk. Ellenőrizte, Gomulka.
.-Vagyis, lehet hogy ez a luk sem luk csak most ki a Gomulka???
Shaquille O'Neal szerint is lapos a Föld
@cs.n.: Szerintem lenne rá magyarázatuk pld..-azárbockosár, azé van, me, ?? ha magasan vagyok a hullámok felett el tudok látni egészaddig is . a fedélzetről meg csak az első hullámig ám Valami hasonló okosságok jönnének ki nem? Mert ugye, ha ezt hiszik, akkor annak is van magyarázata. igaz hogy nem jó, de az csak szerintünk nem jó.
Kiderült, hány szexpartnere volt az átlagmagyarnak
@ila51: Tudod, engem egyszer kérdeztek meg otthon a kenyér ár emelésről kamera mikrofon minden.Várták a megszokott " nem tetszik " választ és azt mondtam. Keveslem.Én duplájára emelném az árát.Mert a Német a Svájci olyan szegény hogy ő nem dob ki egy falat kenyeret sem de a Magyar egy hétvégén annyit dob ki mint amit a Német egy hétig eszi. Vagyis, Jobban élünk nem? ha ezt is megengedhetjük ugye?? Hogy nem mindenki? ez igaz de amikor a lakótelepeken a szegényebb réteg lakik és ott ez megy akkor a gazdag, mit dobálhat ki??
Kilyukadt a 49 milliárdból felújított Dagály
@papa.49: cérnára kell a rizst meg a tarhonyát fűzni nehogy kipotyogjon a seggén.Mosónő póz oszt amíg le van gajjazva zsupsz
Korábban öngyilkosságot kísérelt meg az óbudai ámokfutó
azért sumákok ezek az öngyilkolós fajta. Miért nem a nyakát vágja el az ilyen ha már ecccer meg akar murdélni? Miért? Mert nem is akar meghalni. hadd sajnálják szegényt. Na csak lennék orvos segéd. ( sajnos amire ide értünk, ez van Ő akarta hát ez lett )
Kilyukadt a 49 milliárdból felújított Dagály
@papa.49: épp ilyet akartam írni .-Van elég Fideszes " likra jók lesznek vagy itt vagy a sitten
Csörög, zörög, himbálózik – elkezdtek járni az új orosz metrók a 3-as vonalán
A végén úgy lesz mint a viccben.
.- állj, metrót cserélünk.
.- mire?
.- mire mire hát vodkára.
Lázár minden képviselőt megnyerne a nemzeti érdekek védelmére
Jani gyerek a seggedre verek. ittál ?? vagy így születtél?? Orvos?? mit mondott?? mikor kell vissza menni? Biztos van testvére. Mert egyedül ennyi esze nem lehet
Több mint száz civil szervezet tiltakozik a kormányzati fenyegetéssel szemben
@Mirabilis: tudod, amikor otthon voltam meg tehettem a politikusokkal hogy szó szerint kirúgtam, lekevertem egy fülest neki, haza zavartam. Meg tehettem. de mit érek egyedül? kevés mint mackósajtba a brummogás.
Több mint száz civil szervezet tiltakozik a kormányzati fenyegetéssel szemben
@Mirabilis: Nem tiltakozni kell hanem " tenni valamit " tiltakozás, meg a sztrájk, arra azt mondja a kormány, hogy na?? hadd tegyék. kinek ártanak vele és igazuk van. Sztrájk, meg a " figyelmeztető sztrájk? mire jó? lópimpili az egész. Csak a Magyar ember nem mer tenni csak mondja.Ez a baj.
Völner: Csak bíró engedélyezheti a lehallgatást
Na de a kisbetűs rész?? ugyan ugyan. gyilkolni sem szabadott azt volt is meg van is akinek szabad. Csak ennek az a neve hogy " sajnos ez van" ez történt vele.
Új közlekedési cég jön, volt fideszes képviselő lesz a vezetője
@papa.49: Na akkor haza megyek viszek egy kis agancsos kólát is. azt berugunk
Irodaházzal együtt 9 milliárdba kerül képviselői alagút
alagút? az ugye olyan mint amikor " Rúzsa Söndőr menekütt a csöndőrők elű az is alagúton mönt..Remélőm azé lösz az alagút ugyé???
Új közlekedési cég jön, volt fideszes képviselő lesz a vezetője
@papa.49: felszámolni? ugye úgy gondoltad mint a nyúl állományt. Tarkón vágni azt nyekk Jöhet a következő. nyekk nyekk,
Több mint száz civil szervezet tiltakozik a kormányzati fenyegetéssel szemben
@Mirabilis: Na ez az ne tiltakozz. tegyél valamit . vegyél egy szív lapátot. Na azzal lehet tiltakozni. Ez olyan mint a .- " Kikérem magamnak" azt?? jobb lett?
A magyar fiatalok fele szerint nem a demokrácia a legjobb államforma
A megkérdezettek több mint 77 százaléka pozitívan értékelte, hogy országa tagja az Európai Uniónak.
erről az ugrott be amikor Magyarországon beindult a G M K . a pártitkár, meg sok barom mind ,- mi majd mi, majd meg mutatjuk és mi minden meg az anyám tyúkja is hát bele . utána halkan megkérdezték. .-Te mi az a " géjemká?
Na a meg kérdezettek 70 % a? mire is mondta hogy jó vagy nem? 80 % a nem is tudja már mert elfelejtette.
Új közlekedési cég jön, volt fideszes képviselő lesz a vezetője
ettől BEKŰ szarni.Minden Fideszes lesz még a Fidesz is.Az ég szippantsa fel ezeket a barmokat
Mészáros Lőrinc bekebelezett egy budaörsi céget
a cégnek öt éve nincs árbevétele, Na majd akkor most lesz . Olyan megrendeléseket kap Orbánctól hogy az csak na.
Na most kellene beszervezni egy két fekete mágust vagy boszit de az igazi fajtából oszt .-" Na ide a pénzeteket de gyorsan mert ha nem elvisz az ördög.
Hétfőtől változás jön a boltokban, itt az új szabály!
@nemkati: nők? vannak . tojások , " azok is vannak" most is megyek haza húsvétra 10 nap peca. ( meg miegymás)
Hétfőtől változás jön a boltokban, itt az új szabály!
@nemkati: Tudod, azt akarom, hogy itt is legyek ott is legyek. utazok, horgászok gasztró versenyekre járok és a nők.
Shaquille O'Neal szerint is lapos a Föld
lapos lapos, de azért ugye van egy két hepe hupa is nem? Vagy a kocsim nem azért rázkódik? ja, lökdösik a Kínaiak alól?? Én is találkoztam ilyen emberkével és valóban komolyan hiszi.
Kiderült, hány szexpartnere volt az átlagmagyarnak
Na ennek a felmérésnek a fele kacsa. A nők nyílván kevesebbet mondanak, mert ugye " nem vagyok én kurva kérem", A férfiak meg többet, mert ki ha én nem.
Ja meg a vicc.- Te, szoktad verni a farkad? .- Nem, de néha megérdemelné" " "