qxy

Szívbetegséget okozhatnak a divatos kutyaétrendek
@Mirabilis: Mirafaszom nem virág vagy te hanem büdöske csapjalak arccal a marha szarba de hülye vagy Jobban tette volna anyád ha le nyel te ostoba hajnali gyerek. Tudod milyen az mint te fele geci fele húgy. @Mirabilis. ??? Mira ágytál esetleg mert szarnak se vagy jól. Ne válaszolj állj fejre és szard le magad
Szívbetegséget okozhatnak a divatos kutyaétrendek
@Mirabilis: Te nagyon buta vagy tudod e, cseszd meg . akkora tapló hogy durrantani lehet veled. te szerencsétlen. Na meg mi az hogy hablatyól, ? most basszalak le én is,vagy becstelenítsem meg a szádat? Én is tudok úgy beszélni ami a te eszed szintén van kistáska. Sajnállak te szerencsétlen . ne is válaszolj mert ilyen faszokkal nem szoktam társalogni. dölj a falnak és sírd el magad további szép napot.
Szívbetegséget okozhatnak a divatos kutyaétrendek
@magyarbakancs: Nekem is nem egy volt és tényleg Azt evett amit kapott de meg kapott mindent. Ezt el kell mesélnem. ugye a marhahúst eheti a kutya nyersen is ha van de csak olyant ami faggyú mentes. Na volt rá módom és egy kis marha szűzpecsenyét, ami ugye nem olcsó de na mit csinál vele jelige. 3 kilónak annyi . " szereti" afeneajódolgát. Na de egyszer meg kellett próbálni . Megérte, mert megérdemelte.
Szívbetegséget okozhatnak a divatos kutyaétrendek
@Mirabilis: Meg tanultam így el fogadni az embereket. Van ilyen is meg olyan is. Az állatok nem tudnak hazudni. Az ember képes erre. Itt a példa. Te nem ismersz és csesztetsz. Ha ismernél, nem csesztetnél, inkább segítenél nekem mert jó amit teszek De ugyan úgy Maradok egy nem hozzá értő más szemében olyan amit te most állítottál rólam. Tudtad azt pld hogy az állatoknak pont olyan lelki sérülést lehet okozni mint az embernél? még jobban fáj nekik a dolog. Te meg tudod állapítani melyik állatnak ilyen lelki panasza van? kinek mije fáj? annélkül hogy tele tömnéd minden fajta gyógyszerekkel mert "azálllatorvosmondta?"Tudod nekik is az a jó minél több gazdi megy hozzájuk mert abban van a pénz.Na meg a gazdi az az olyan ember aki mindent meg tesz a kis kedvenc érdekében. ugye? Na ezeket a leg könnyebb kihasználni. Mert az a varázsszó hogy " Ettől meggyógyul " az minden pénzt megér. A sok macska kaja meg kutya kaja pld marhahúsos, mert a kutyám nem ehet csírkét ( az orvos mondta) 30 % ban csírke is van és basznak rá hogy a te kutyád eheti vagy nem. De ok van rá hogy megint meg látogasd "azállatorvost" és vidd magaddal a kis pénzecskédet mert arra szükség van. Tudod ezek az olyan dolgok kis szösszenetei amit a kis gazdi fel sem fog ésszel és azt hiszi ha SÍBA kaját vesz a kis aranyosnak az azt jelenti hogy szeretem.mert az drága.a gazdik több mint 70 % a azzal sincs tisztába hogy minek is jó ha van egy kis kedvenc. Az a fontos hogy nekem is van és szebb mint a szomszédé és drágább is volt. na meg " pedigréje van Hogy mi az? A fele azt sem tudja mi az. Néha viccesen el mondom nekik mi is az a pedigré. .-
Tudod az olyan hogy elől ugat, hátul PEDIG RÉ S.
El tudod képzelni hányan agyalnak rajta és el is hiszik? Nem hinnéd el.
Meg hogy mi az eredete és mi a tulajdonsága. Nem az számít, hanem " tudja dokikám mennyibe került? el sem tudja képzelni és hogy honnan hozattuk? Na ez számít és ugyanúgy a kocsiba hagyja nyáron mert nem baj. vesz másikat. Tudod látszik az ember arcán...
Szívbetegséget okozhatnak a divatos kutyaétrendek
@Mirabilis: Miért kérded? Én sem kérdeztem tőled hogy pszihológus vagy valami hasonló vagy hogy ilyen véleményeket írsz olyan emberekről akiről nem tudsz semmit. Mivel lennék több ha neked azt mondom hogy több mint egy állatorvos? Nagyobb lennék a szemedbe? Nem hiszem. Te nem az az ember vagy. .
Szívbetegséget okozhatnak a divatos kutyaétrendek
Tudod hány kutyás jár hozzám? tudod hány kutyát gyógyítottam már meg?Tudod hány kutyát mentettem meg a haláltól? Tudod hány gazdit kerestem már kutyáknak,Tudod hány kutyát oktattam tanítottam be különleges feladatokra?
Szívbetegséget okozhatnak a divatos kutyaétrendek
@Mirabilis: Azért mer neked van kutyád azt nem azt jelenti hogy értesz is hozzá meg hogy senki nemérthet jobban hozzá mint te.Nézz utána egy két alapítványról szól ami a kutyákért van. ki és mit tesz a kutyákért. Ez olyan hogy ha tudsz főzni egy pörit azért még nem vagy szakács. De örülök neki hogy te értesz hozzá és más nem ért hozzá. mert te tudod.
Rendkívüli: Hirtelen Budapestre érkezett az európai ellenőrző bizottság a különbíróságok miatt!
nem tudom jó ez nekünk? Lenne mit át nézni heti négy akasztás fejenként a nagyon sárosoknál többször is.
A pápa elismerte, hogy papok és püspökök apácákat zaklatnak még ma is
Na ezért utálom a papokat. El mész misére és kioktat mit tegyél mit ne és ő meg megy a sekrestyébe agyusztáli a ministráló gyereket. Kurva egy banda Mocskosok mint a politikusok
Szívbetegséget okozhatnak a divatos kutyaétrendek
@Mirabilis: Fuss neki mégeccer amit írtam. Gabona, ? Hogy fingom sincs? Tudod aki minden mű kajával eteti a kis kedvencét az szerinted szereti a kutyáját jobban? na meg egy kis csoki meg nasi meg hab a kávéról? Nagyon el vagy tévedve. Csak egy példa. Szerinted jó az a kutyának ha fel van öltöztetve mert le fagy a lába és reszket 10 fokba? Teljesen el van cseszve a kutya mivoltja. Ez szeretet,és kutya? Oké hogy aranyosak, de egy kutya nem azért kutya amit manapság művelnek a gazdik. Hogy szeretem e az állatokat? Meg lepődnél ha tudnád miket tettem teszek ma is az állatokért. De te csak érezd jól magad. hidd azt amit az eszed mond. mint a " gabona" Hogy honnan vetted ezt.
Bakondi: januárban több mint hétszáz migránst fogtak el a magyar-szerb határon
mekkora mocskok és a sok buta ember meg hisz nekik. Miért nem mondják el azt is akor hogy a határ túloldalán nem egy kis busz migráncs várt a telefonra hogy mehetnek át és szabad a rablás. Na azt nem mondták nekik hogy a Nav meg jön és példát mutat és meg védi "jazországot" Mocskosok ezek a politikusok mind. Lehet bal vagy jobb egy kutya. gazemberek kötélre való mint Polt.
Démon - Gyurcsány Ferenc hazugságokra épített kampánnyal nyerte meg a 2006-os választást
Mondtam én hogy mind egy szar.
Amúgy rá jöttem miért nem változik semmi a politikában.
az ellenzék is nagyon jól tudja hogy mindenről aki tehet az Polt Péter. és a leváltásával meg szűnne a lopás csalás, Ha csak nem olyan főügyész lenne az ujj aki megengedi a lopást mint Polt. De ha ilyen lenne akkor azt már eleve meg lehet támadni. Vagyis, Nem szabad Polt Petit bántani mert ha az ellenzék lesz fent akkor neki is fogja törvényileg engedni a lopást De így amíg a Fidesz áll mert Polt Péter szabad kezet ad a rablásnak, ,. Marad minden régiben és a nép le van szarva. Hőzöngenek, szidnak minket? Kit érdekel amíg napi fél millát keresek ugye???
Szívbetegséget okozhatnak a divatos kutyaétrendek
@papa.49: Na meg ma már el van felejtve mi is az meg ki is az hogy kutya.
Gondolok a mindenféle nemesített? Régen úgy hívtuk korcsok.Ruha kell neki mert meg fázik, Nem ehet mást csak ezt , meg minden szar. A kutya azt evett amit kapott és kutya is volt. Ma azt kap amitől nem is marad kutya.
Négyszázmillió forintos kárt okozott egy nógrádi bűnszervezet
Ez kurva sok emberek. a sok pénz. Nem tudom a NAV tud a politikusok dolgairól? Vagy szolni kellene nekik erről hátha nem tudják Na az a sok pénz cicvarekek.
Az ügyben tizenöt embert gyanúsítanak költségvetési csalással – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)
Videó – Ezek lehetnek a porckorongsérv jelei
Ha én doki lennék és igazi aki tényleg az emberek egészségéért dolgozik akkor olyan cikket videót tennék fel ami arról szólna hogy milyen teát, gyümit egyél és kutya bajod sem lesz és eszedbe sem jutna az hogy valami is valaha fájna. Mert ugye dokik, ha valami fáj akkor ti a fájdalmat szüntetitek meg és nem az okát. ami ugye azzal járna hogy " na nincs semmi bajod"
Idén megduplázódhat a nyugdíj mellett dolgozó magyarok száma
Nyomjam a tököm abba a pelőce szádba. Ha mi is ennyit keresnénk mint te akkor ez a hír nem lenne Ugye ezt nem tudtad kis köcsög? Csináljatok magatoknak kis tesót
Szijjártó szerint Európa biztonsága Afrikában kezdődik
Le merném fogadni hogy ennek a Peti gyereknek van testvére.
Mert egyedül ennyire hülye nem lehet.
Orbán közölte az amerikaiakkal, hogy inkább az oroszok és Kína felé húz
@magyarbakancs: Nem szeretnélek meg bántani de az USA ezt a nagy gazdaságot ügy roppantaná meg mint a tojást.
Én sem szeretnélek meg bántani de tévedsz. Az amcsik igaz sok harcot háborút csináltak de egy sem volt amit meg is nyertek. A Ruszkik képesek egy uborkával két napig harcolni. Míg az amcsik?
Öböl háború? ,.- Ehhez nincsenek hozzá szokva.
Sivatagi? Ehhez sem.
Vietnam? dzsungel?,.-. Ehhez sem.
De azért Orbánt nyakon verném én is. Na meg ő ezzel indította a kampányát hogy " Ruszkik haza" Most meg Térdel Putyin cipőjén hát ember az ilyen?
Nyolc év börtönt kért az ügyész a Telekom biztonsági hibáját feltáró etikus hackerre
Szerintem?.- Egy Fideszes segge vég nem kevés pénzért csinálta a rendszert ami tökéletes. Ha már a Fidesz mondja. Vagyis ha netán hibás szar lenne az teljesen ki van zárva. Hisz Fidesz által jóvá hagyott fasza munka.Ha meg valaki nem hiszi vagy netán hibát találna benne azt meg kell büntetni. Polt Peti elintéz minden igazságos dolgot. hisz csaló gazemberek nyalonca..
Deutsch Tamás különös kutatást végzett Sorossal kapcsolatban
Tomi. Az ország is végzett tanulmányt hogy Ti egy kalap szart sem értek. és még akkor sem mondotok igazat amikor kérdeztek. Vagyis? Tanulmány??? Azzal a két elemivel ami van neked??
Újabb migránshullámra kell készülnünk
@tudode: Bocsáss meg nem kioktatás. csak ez van. Én is ezek miatt vagyok távol. Dolgozni akartam, megélni sokat keresni. Meg is tettem de bármit csináltam keresztbe tettek.Boldog voltam napi 100,000 et is meg kerestem igaz kurva sokat dolgoztam és az adóm,napi 80 ezer lett volna.Tudod mennyit kellett ezért mennem? hajnal 2 től este nyolcig minden nap. De szerettem csinálni. Most kint vagyok és csinálhatom amit szeretek
Gulyás Gergely szerint Bayer Zsolt jogosan nevezte "nyomorult, rohadt kis prolinak" a diáklányt
Gulyás meg Bayer A gerillák egyiket sem rabolnák el az eszük miatt. Amit elértek az nem az eszük hanem a nyelvük miatt van. Gyalázatos pondrók az egész politikus bagázs.
Fülöp Attila: minél több ember figyelmét szeretnék felhívni a nevelőszülőségre
Nevelő szülő. Be ugrott egy eset. Meg történt. Amerikai gyermektelen családok egyesületet alapítottak és el maradott országból hoztak gyerekeket. Kellett egy közti állomás. Magyarország lett. Mentek is az illetékes hatósághoz akik szó szerint el zavarták őket.
A terv a következő. Romániai állami otthonból gyerekek Magyarországra, ott kapnak egy fél éves tartózkodást ami természetesen orvosi felügyelet mellett zajlik. Nemet mondott a kormány,.- " Oldják meg" Magán embereket kerestek meg akik kiváló képesítéssel rendelkeztek Jöttek a gyerekek első lépés, orvosi vizsgálat mindenre kiterjedően.A nevelő szülők meg kapták a gyerekeket. Az alapítvány egy gyermek után 30 ezer forintot számlázott havonta.( csak hozzá teszem.30 ezerért a leg drágább pelus, fürdető és minden más futotta ha netán négy gyermeket vállaltál akkor is. Na , le ment négy turnus.Rá jöttek az illetékesek hogy itt kurva sok dollárról van szó de mit kellene csinálni. Kitalálták a mesét ami benne is volt a médiában.
,.- Embertelen körülmények és betegek voltak és nem is egy meg is halt .Ugye így kell be állítani hogy el lehessen venni a gyerekeket a " nem hozzá értőktől." El is vették, mind gyermek otthonba került és az illetékesek felszólítottak hogy jogtalan haszon, stb,gyermekekként 5000 Ft elég és a többit adóba be kell fizetni. Ők meg , Rendkívüli gyors segély,gyermekenként 50 ,000 Ft támogatást igényeltek és dörzsölték a markukat hogy jön az amerikai faszi és be zsebelik a nagy lét. Na de , Közölte a pénz éhes faszokkal hogy nem kapnak semmit mert nem önök azok akikkel a szerződést kötöttük. Ja, az volt a hírekben hogy a nevelő szülők látogathatják a gyermekeket az állami otthonokban. Na kérem, abba az utcába nem mehettünk be és a ren őrei azt mondták hogy erőszakot is alkalmazhatnak ha át akarunk menni.
A végén, nem jött össze a sok dollár. és három nap múlva jöttek a nővérkék,vagyis olyan félék és szó szerint be dobták a gyerekeket a lakás ajtón.
Ja hogy Mi volt a sajtóban? Csak az hogy...
"Az életed nem ér annyit, mint a fényezés a kocsin!" – kiáltotta M. Richárd, amikor BMW-jével leszorított egy biciklist
Tudjátok kit kellene rabosítani, Polt Pétert. Szerintem ő is vette vagy lopta az iskolai végzettségről szóló papírokat. Miért? Mert egy Jogász nagy ember nem lehet ennyire sáros. Mire esküdött fel a Fideszre? Az ilyen gázolóknak már rég a sitten kellene rohadni. De szerintem úgy van mint a régi kabaréba.
.- Ha én eccer kinyitom a száááámat.
,.- Ha én eccer el kezdek beszéééélni?
Újabb migránshullámra kell készülnünk
@tudode: Na ezért utálom a történelmet.
Pl. Kolombusz találta fel ó Amerikát, aztán az indiánoknak annyi lett!.
Nem is kellett fel találni mert az ott is volt Mi az hogy fel találta fel fedezte? az előtt is ott volt. nem is volt el veszve. Ezt a suliba is el mondtam a töri tanárnak és nem tudott rá válaszolni.
Na meg.-
ha embert ölsz,gyilkos vagy
ha 5 , 10 embert ölsz , tömeg gyilkos vagy.
Ha le mészárolsz egy egész országot , földrész, .- Hódító vagy.
Na meg sorba derűlnek ki hogy ,.- Ja , ez sem így volt, az sem így volt
Akkor mi a történelem? Olyan mint pld. Mai viszonylatban.- Orbán ki találta hogy Soros a Magyar ellenség. Öt év és a történelem könyvben benne lesz hogy hazánk bukását Soros idézte elő nem Orbán aki a várba volt és király lett igaz a zárt osztályon de akkor is.
Mindenkit elbocsátottak a híres magyar kávéfőző-gyárból – a kormány segít elhelyezkedni a vállalat dolgozóinak
Ha az állam meg ígérte az akkor bele lehet szarni.
Nagyon emlékeztet egy emberre anno aki lefizetett néhány illetékes vezetőt a cég leamortizálása érdekében. Meg is mondta mennyi idő van erre . és sorba zártak be a ( nem mondom meg melyik iparról van szó) gyárak. De jött be a sok silány cucc amihez meg kurva nagy köze volt ennek a faszinak. A végén, amikor már kurva gazdag lett, azt hangoztatta hogy ujjra indítja a magyar gyárakat és mindent bele ad és mindenki nyalta a seggét. Tulajnonképen arról volt szó hogy tönkre tenni mert nem az enyém és majd akkor csinálom ha mind az enyém lesz . Ha meg valaki netán elő hozta eme ember tetteit, ami ugyebár igazak voltak, Úgy meg lett hurcolva és a végén még fel is lett jelentve . Mert egy köztiszteletben álló , magyarul,.- Fidesz seggnyaló ellen nem szabad csúnyát mondani. még akkor sem ha kurvára igaz.
Orbán: Soros most már nyíltan is el akarja foglalni az európai intézményeket
Na most arról beszélj te anya szomorító hogy a Fidesz emberei Mészáros nevében mennek sunnyognak a falvakban vidékeken és ha van egy olyan cég ami kissé el van adósodva, csapnak rá mint tyúk a zöld takonyra. Szép csendben, kebelezi be Mészáros az egész országot. Soros?? Neked becsűlni kellene ezt az embert aki ki emelt a szarból. Ha nem lett volna ennyi ésszel tudod hol lennél?? Agyag edény valamelyik sitten te müzüge.
Lebukott a kurkumás tabletta, nincs gyógyhatása
Na akkor meg szeretném kérdezni ezt az illetékes hivatalt hogy a jelen időben is használatban lévő gyógyszerek és antibiotikumoknak a mellék hatása okozta betegségek illetve halál esetek számát is. tessék meg osztani. Hátha kiderülne hogy hinnyebazmegnemsemmi.