qxy

Dagad az Orbán Flóra-botrány, a Fidesz az ügyészséghez fordul Demeter Márta baklövése miatt
"nem nyilvános adatokat tett közzé és hamisított meg politikai haszonszerzés céljával".

A frakció álláspontja szerint ezért több bűncselekmény gyanúja is felmerülhet.
A fidesz minden nap ezt csinálja és??? Ki és mit tesz ellene?
Hazáig gyalogolt Ausztriából egy kisemmizett magyar villanyszerelő
Ez kacsa. Ha meg nem akkor igen csak balfasz lehet.
Ha más nem, megállok egy kútnál és el mondok mindent, nincs telefonom de hívják fel, igazolnak és bárki elvitte volna . vagy azonnal érte jönnek. Ilyen nincs.
Márki-Zay Péter már megbánta, hogy meggondolatlan kijelentéseket tett
Na meg amikor a Pápa is valami hasonlót mondott hogy igenis, ha oda kell akkor oda lehet csapni a gyereknek. A sok vallásos hogy ki volt akadva és egy sem tudta hogy ez is benne van ám a szent írásba. az ellen meg senki nem szólt, egy vallásos sem ,mert észre vettem hogy sokan le sem teszik, minden nap velük van és nem egyszer olvasták és ha kérdezel egy hittel kapcsolatos kérdést halvány fogalmuk sincs mit kérdeztél.De minden nap olvassák és nem is egyszer olvasták el és és és , akkor minek is olvassák? Hogy a másik lássa?
Németh Szilárd: az EU régi vezetése még minden "migránssimogató" intézkedést igyekszik keresztülvinni
Eregy má a picsába te malac pofa. Azt sem tudod mi a migráns. Csak azt mondod ami le van írva Inkább egyél pacalt zsírral . az nem zavar senkit meg addig is tele van a szád.Ilyen egy fazon. Sötét mint a vakond belső zsebe és osztani akarja az észt. Ja, fideszes. ez van.
Gáspár Evelin kifakadt, amiért nem kap munkát: "szerettem volna beintegrálódni, mint egy celeb" – videó
@Macskaszem: Jóvanna maraggyámá. négy évig járt egyetemre no. Igaz csak mosléké, de járt nem? Akko ? mé kötöszködől ? Csak azt kérdezték járt e egyetemre..
Népszavazás jöhet a vagyonnyilatkozatok valóságtesztjéről
A Nemzeti Választási Bizottság hitelesítette.
Vagyis , már eleve nem igaz, csalás és átbaszás.
Dunai hajóbaleset: Polt Péter lépett a Viking Sigyn ukrán hajóskapitányának ügyében
Hogy ez a faszi sitten fog lenni? az kérem ki van zárva. Olyan hátszele van hogy ihaj.
Fogadjunk?
Kéjbarlang az MTA épületében? Itt az Akadémia válasza
Na akkor elárulom hogy a politikusoknak és a kormány " krémje se kutya. Olyan partikat rendeznek és vannak hogy a Magyar ember esze megáll. Már az átkosbanis volt és ebből nem engednek a politikusok. Nem egy ember kell a kiszolgálásukra amikre épp kedvük támad. Szerintem nem kellene ezt firtatni ki hol kefél meg tárja szét a lábát. Nehogy kiderüljön hogy ki az a hölgy aki csak azért adja ki a lakásokat hogy az albérlők szét keféljék havonta eccer. Ne hogy elő kerüljön a fotó hogy a tiszteletben álló ... farkát a tánc parketten a Francia pezsgő csorgatásával hogy és ki cuppantotta le.és ez a két kis " á semmiség" ez tényleg csak á ez semmi és ez igaz is mer nem egy dokumentum van kép videó és hang anyag. Nem ecccer ők szóltak hogy ,.- Na ezt vedd fel heeeee. hogy szopik a . . . és igen, fel kellett venni. de másnap a kutya sem emlékezett ezekre.Fél parlamentet be lehetne csak ezért zárni a másik felét meg azért mert ott nyalnak a nagyoknak és mi mindent meg tesznek
Összevesztek egy férfin, megkéselte gyerekkori barátnőjét
@Eladott Ország: Szerintem nem kell ahhoz nagy farok hogy csodáljanak azért amit tudsz tenni.
Na most ez nem dicsekvés de Szegeden két diszkóból tiltottak ki veszekedés miatt pedig nem is én veszekedtem.Ja lehet hogy az is közre játszott hogy hetedikes koromban egy 37 éves kiccsokolom vezetett be a csodák világába és az ugye tegyük hozzá, egy nő azért tudja mi kell neki és ha van egy csikó akit úgy lehet betörni ami neki jó, az azért kissé hozzá segít ahhoz hogy a Józafák völgyében csodákat mívelj. Nem?
Hogy el vert e az anyám amikor meg tudta? Ne is kérdezd. de az első főlest megúsztam mert közbe szolt a nő, hogy,.- Ne tessék bántani, igen is jól csinálja" A fater meg köpni nyelni nem tudott. Nem is értem miért?
Befuccsolt Hódi Pamela üzlete
Na meg nem árt kis párnát vinni mert nem mindenki engedi hogy a cipőjén térdeljen.
Három nőt és egy kislányt keres a rendőrség
Amúgy meg nem értem a Magyar rendőröket. Sok a sötét és el vakult " okos tojás" Nem egy ismerősöm van volt aki rendőrnek ment és nyomozni akart. Az is lett és amikor sorba derítette ki azokat Nagyon nem tetszett az öregeknek és addig baszogatták és cseszegették míg el is mentek sorba. Ami az öregnek nem ment két év alatt az a másiknak egy hét elég volt. Na sok eset ezért nincs kiderítve lezárva. Itt is. Meddig tartana egy arc felismerő kamerát alkalmazni Ja, ha közbe el nem lopják a rendőrök. ugye"""
Mondta is az egyik fiatal a egy gyilkolás eltünt áldozatai után hogy .- Azért nem találtak ott semmit mert amikor a szerv szét kutatott mindent ásott , kutatott, végeztek, Na utána vitték oda a hullákat. A válasz az volt, hogy ,.- Nem képzeled hogy van erre pénz hogy megint felássunk mindent, hisz itt a jelentés, ott voltunk felástunk mindent NINCS" akkor meg kussoljá kicsi vagy te ehhez. Na . Ma is szerintem ott vannak de kit érdekel hisz az öregek meg mondták. Nincs ott és kész.Ez a nyomozó most egy étterembe szakács. Baszik az egészre és igaza van.
Bemutatta a Jobbik a párt két új parlamenti képviselőjét
El mesélek egy esetet. Meg történt.
Egy könyvelő iroda sok alkalmazottal és be vezettek a szobába és kérték hogy nézzem meg az embereket ki a rendes, a dolgos, ki a sunyi ki a ravasz esetleg csaló.
Na én meg is mondtam hogy az a nő igen csak lopja a kis pénzeket, de kurvára rafkos kb, 10 éve csinálja. Na nekem is estek akik fel kértek erre. .A válaszom az volt hogy nézzenek utána a könyvelésnek és nagyon figyeljenek oda mert óvatos. Hisz ezért tudta eddig csinálni. Na két napot áldoztak erre és meg is lett . Sajnos igazam lett . Tönkre tettem egy ember életét, de meg mentettem sok embert. Most ez baj vagy nem? ha ehhez értek.
Ezt csak azért meséltem el hogy ezt a faszit is meg néztem mint általában mindenkit és Igazából, fél óra beszélgetés után szerintem nem is akarna politikus sem lenni.
amúgy az arc elemzés egy csodálatos dolog ha még van egy kis " plussz is benned. "
De átok is amikor látod valakin hogy ennek már nem sok van hátra vagy beteg lesz, de nem szólhatsz semmit. mert " nem a te dolgod"
Ezért tették le háttal a Velencei-tónak a székeket
a videó szerint egy napozóra néznének a székek. Vagyis szerintem jó meg oldás. Most azért nézne arra a szék mert aki oda ül az kukkolja a seggeket, Ugye nem? Vagyis a székek nem a tóra néznek, hanem a partra vagyis a napozóra. Na meg . Ha valaki tényleg a tóra kíváncsi, szerintem talál olyan részt ahol nem a strand van a tó előtt hanem csak a székek.
Mert, ? Mii van ha a szék fordítva lenne? Csak az hogy ki kíváncsi a nagy seggekre meg a vén picsákra el csúfítják a " napozót" mert a vizet akarja látni. Na de a víz azért innen kissé messze van nem?
Csak a videó láttán látom így . Lehet hogy igazam is van? Ha nem, akkor se csesszetek le Ez csak az én meglátásom.
Bódi Guszti bevallotta, hogy 44 év alatt még sosem látta meztelenül feleségét
Na ez van a romáknál ez megy. De tegyük hozzá. Es se jobb, Na meg az kurvára nem jó hogy a nem roma meg kiteszi a seggét, nyeli a kis gyerekeket és baszik fűvel fával a neten. Ez az egyik véglet meg a másik véglet. Ha meg azt nézzük azért jobb a romák felfogása
Mert jobb azt el venni akit senki nem látott még mezítelen, mint azt aki, ,..- Ja, Ismerős. ezt kúrták szét a neten Szép feleséged van. ez tud negyven centit le nyelni? ügyes" " "
"Mindenkit megcsaltam" – Verebes István szégyelli, amit tett – videó
Nem értem. Tisztelem Verebest de kell ezt pellengérre tenni? Mi lenne az értelme? az hogy mindenki sajnálja vagy lenézze? Borzasztó. Mindegy csak hír legyen. Aztakurvaszarokbele.
Ezt üzenték Bige Lászlónak, mielőtt rászálltak a hatóságok
Tudjátok ez olyan mint amikor ki mentek a ruszkik és egy faszi meg kapta az összes üzemanyagot. Jól ismertem és segíteni akart nekem. Ő 50 fillérrel kevesebbért adta nekem a napi árnál és mondta hogy ha el tudom adni akkor vihetek amennyi csak kell. Három kút, heti háromszor 200.000 liter. Meg is dumáltam, és amikor jött volna a tanker, oda jött egy nagy autó két kétajtós szekrény kiszállt és azt mondta.
.- Ugye nem akarsz úgy járni mint a múltheti faszi? akit le öntöttek benzinnel és meg gyújtottak?
Na erre azt mondtam hogy én már nem is haraxom . Kurva sok a sötét gazdag ember és befolyásos. A pénzzel meg vesznek akárkit és ha valami szemet szór nekik az akkor is az övék lesz ha akarod ha nem.
Ezt üzenték Bige Lászlónak, mielőtt rászálltak a hatóságok
Szorítok Bige Lászlónak de a magyar jogban és a törvényben ne bízzon mert azt is a kis G . kezeli és ha eccer valakinek kell akkor az ki van adva a bíráknak és a jogászoknak is . Jól mondom ? Tisztelt Polt Péter? Ha nekem ennyi pénzem lenne fel bérelnék egy faszit akinek van olyan micsodája ami el visz akár háromezer méterre .Nem kellene mindet. Csak egy kettőt. A többi nyalonc maga alá csapná a farkát és futna.
Külügyi államtitkár: "A magyarok DNS-ébe van kódolva a labdarúgás szeretete"
Tomi. Ugye van tesód? Mert ennyire hülye nem lehecc bazzeg. Azért mert akinek a seggét nyalod az minden pénzt rá költ,azért ne legyél már ennyire nyalonc te kis Mösöge.
30 ezer éves óriásfarkast találtak
@Szeparepa2: Na ezért kérdeztem rá a tudósokra.- Mi van akkor ha mi . Ez az emberiség a törpe és azok akiket mi óriásnak nevezünk azok a normális méretűek? Össze néztek, és csak azt mondták, ez lehetetlen. Miért lenne az, Honnan tudjátok hogy az igazi ember az ekkora mint mi? .- Mert a tudomány szerint, De hát a tudomány sem tudja. Vagyis ?