qxy

Pumped Gabo megmutatta gyönyörű barátnőjét
Na végre egy értelmes hír. Hogy húzza a farkára a riporter ezt a ki a tököm ezt.
A Fidesz megint a "Soros-hálózattól" retteg
Ezek nem normálisak. Soros Soros. Miért nem akkor basztatta Orbán amikor kuncsorgott a taníttatásáért? Fel rúgnám mint a fagyos ló szart ha én lennék Soros.
Zseniális magyarázat a Fidesz-frakciótól: "a parlamenti döntéshozók bére emelkedik utoljára"
Ha csak a 18,5 % lenne, azt is sokalnám. Mert a járulékos kis baksisokkal együtt akkor is kurva sokat keresnek és miért? a nagy szarért.
Repkednek a „nem közpénz” százmilliárdok a Matolcsy-alapítványoknál
Na ez az amikor a törvény a jóóó barátom a jog a heverem és aki nem hiszi járjon utána.
Ha meg ezek után sem hiszi, annak " Utáááána járnak" azembereim"
Meghátrált az önkormányzat: nem lesz esőadó
Vagyis,?? Fel néz a Paraszt az égre, .- Húúú az annnnnya keservit. Mennyibe fog ez nekem kerűűűűlni. ott gyün égy felőőőő ni...
Kövér: Európa egy idegen civilizációkban feloldódó kontinens lehet, ha nem vigyázunk
Ha ez mind így lenne, akkor mesébe illő lenne. .- A Gyevi bíró? meg a Döbrögi uraság.? De semmi gond. Jönnek a Ludas Matyik és annyi.
Felháborító: Már ennyi család lakását árverezte el a Fidesz - több ezer fő a kilakoltatottak száma!
@1magyar: Na meg? .- azt mondja.- Te meg ugye többet tudsz fizetni a ház felujításra mint a többi lakó? mert ugye te jóóóóval többet keresel mint mi.
Nem is szeretek haza menni mert jön a nagy ötletekkel. Ha még el mesélném a többit. Valami agy halott Béla.
Felháborító: Már ennyi család lakását árverezte el a Fidesz - több ezer fő a kilakoltatottak száma!
Én néha egyet értek a kilakoltatásnál. pld. a szomszédom, Szegeden.- Közös képviselő volt, el lopta a pénzünket, nincs egy vasa sem a háznak,Ők ingyen laktak, semmiért nem fizettek, és most kibukott minden. Nincs számla, nincs kifizetés, nincs bevétel, csak a nagy nulla. Javasoltam hogy külső könyv szakértő, és a keletkezett kárt rá ruházni a Bélára. Határidőt adni neki, ha letelt, ki tenni a picsába a lakásból .Nevet a markába mert ezt nem tehetik meg. A ház hiányát mi adjuk össze úgy hogy több lesz a közös költség. De a Béláék maradnak mint lakók. Szerintem nem egy Béla van az országban akit már most ki lehetne baszni a lakásból. Na ezek a Bélák amikor verik a nyálukat sokan azt hiszik, hogy szegény Béla fizeti a rezsit, minden számla rendben és tessék. kiteszik.A másik lakó, öt éve nem fizet semmiért. csak lakik. Azt mondja, ő nem is fog. Mi meg akiknek sajátja a lakása, ( igaz nem lakok ott) fizessünk többet, hogy elég legyen a bevétel a ház kiadásaira. Főleg én, mert a Béla azt mondta.- " fizethetnél többet is mert kint élsz és jól keresel" Na erre ki is nyílt a bicska a zsebembe. Aztakurvaszarokbele.
Meghátrált az önkormányzat: nem lesz esőadó
Na ezt a gondolatot kiagyaló faszit már most agyon kell verni. hadd tanúljon a többi. fasz.
Kiszel Tünde nagyon fontos segítséget kért rajongóitól – melyik bikinit vegye meg? – fotó
Tüncike gyere la a nudira és nincs gond. Láttunk már elég tavi fókát. eggyel több vagy kevesebb ki számolja. Ne cicizz gyere és dobd be magad .
Luxus Vivienéknél minden nap kötelező a szex
Nagyon sok " elit" rendezvényen vettem részt. Az elit alatt az értendő, hogy eltt- ák az agyukat fél óra alatt. A sok dáma, ki kenve és nem a földre lépnek ám. ennek már húszon éve is. Mostanában amikor haza megyek, látom egy két nacccságát és úgy le vannak pukkanva mint állat. Egy felesért meg lehet kapni mind. Igaz akkor is meg lehetett kapni húsz évvel ezelőtt, csak várni kellett arra a fél órára..
VV Fanni holtteste az FBI szerint itt lehet
Nem értem ilyen esetekben miért nem aktiválják magukat a jósok, Jóskák, Hókusz pókok. Most itt lenne az alkalom hogy Na tessék, én meg keresem, és be bizonyítom hogy " Igen is én tudok" Hol vannak ezek a bátor halott látók és egyebek.?
Igaz, a Farkas Helgánál is, volt egy faszi aki azt mondta hogy nagy esély van rá hogy meg tudja találni és le lett állítva mert ha talál valamit akkor rá is fogják hogy köze van hozzá Vagyis " maraggyácsakaseggedengyerek. El lett hajtva a picsbe. Na meg , ha a nagy apppparát, a sok iskolával nem tudja meg találni akkor jön egy faszi réz pálcával és azt mondja itt van? Na ne má.Pedig igaz a pálca. ( de ezt halkan írtam)
Másodszor is férjhez megy Steiner Kristóf – az izraeli nemzeti színház színésze Budapesten kérte meg a kezét
Ez kurva nagy hír, Na de akkor nem igaz az a közmondás itt hogy,
.- Jobb a disznó vágás mert ott mindenki kap kolbászt.
Itt, bakker, csak kolbász van. itt mindenki mindenkit meg farkal. Itt valóba pöcse van a menyasszonynak.
Bors: étkezési zavarokkal küzd Luxus Babett
Most ez van. Majd ha kitapossák, mint egy Kozák sapkát, Örűlni fog ha tud enni valamit. Rossz pénzéhes kitartott ribancok. Unatkoznak mert nem tudnak eleget költeni. Ez mind csak szalmazsák. amit egyszer ha már " el basztak, kibasznak"
Milliós fizetést taktikázott ki magának egy balatoni szakács
@földlakó: Tudod van egy pár ismerősöm aki itt dolgozik. Olyan is aki kap, olyan is aki évente kocsit is kap, meg olyan is aki csak fizetést. Igaz nem keveset, de meg is érdemlik. Ők azok meg is fizetik a jó munkát.
"Nem a kocsmában van a jobbikos haverjaival" – Kövér László bekeményített a parlamenti ülésen
Amúgy egyszer én is egy gyűlésen ki ugrasztottam a nyulat a bokorból a felszólalásommal. Kezdtek oda figyelni hogy " bakker ennek igaza van. De jött a felmentő .- De ki ez aki hozzá szólt? kinek a kije? miért szólhatott fel? egyáltalán mit keres itt ? Ki is engedte be? A vége az lett hogy " Persona non grata lettem." De rá basztak, mert este jöttek bulizni ahol én voltam az illetékes és én kérdezhettem. Te??? Mit keresel itt? ki engedett be? minek vagy itt gyerek? jól viselkedj mert kibaszlak. egész éjszaka basztattam az ilyen nyálas nyaló gépeket. Gondolhatod hogy nem igazán jött be a számítása a bulival kapcsolatban. A legjobb dolgok azok voltak amikor szó szerint ki is vághattam egy két okos én vagyok a segge vége típusú politikust.
"Nem a kocsmában van a jobbikos haverjaival" – Kövér László bekeményített a parlamenti ülésen
@Eriksson: Tudod az országban ha valaki azt hiszi hogy igaza van, előbb Fideszesnek kell lenni , mert akkor van is igaza. ha meg nem Fideszes, akkor keresnek ellene valamit, vagy csinálnak neki okot hogy ne legyen igaza. Igazam van, ? vagy igazam van? Kurva egy ország ez kérem. Már nincsenek Magyar igazak.
"Nem a kocsmában van a jobbikos haverjaival" – Kövér László bekeményített a parlamenti ülésen
@Eriksson: Feljelenteni? De kinek? Orbánnak ? hisz övé a jog a törvény. Feljelenteni? nem lehet. Amíg nincs rendes igaz törvény és jog addig baszhatjuk.
Mert széllel szemben pisílni, igaz lehet, de csak sörös üvegbe.
"Nem a kocsmában van a jobbikos haverjaival" – Kövér László bekeményített a parlamenti ülésen
ez a parlament, tiszteletben kell tartani a választók és a képviselők méltóságát.
Erre azt kellett volna válaszolni.-
Igen Parlament? méltóság? A kaszinóban csalnak lopnak hazudnak ennyit mint ti teszitek gyökér. Te tudod hol vagy? Mert szerintem nem. Méltóság? Igen. A méltóság kizsákmányolja az embereket ugye erről van szó?
Tényleg segít az életünkön egy piros karkötő?
@görbetükör: Tudod csak a piros jó. Az hogy mások kitalálják a kéket zöldet, meg más színűt az egy dolog de a piros csak az jó. Nem mindenre, " Egy dologra csak "
Ma van a pedagógusnap, Isten éltesse őket!
Pedagógus nap alkalmából egy évad letöltés a SAT 6 az észbontó című kabaréból.
Cím.- Vissza tekintés a sikereinkről.
Gratulálunk! Magyar feltaláló lett a legjobb Brüsszelben
De sajnos. Mert a Magyarnak nem fog kelleni és ha majd drága lesz akkor meg lesz véve .
Vagy úgy lesz mint sok más. Ha én nem vagyok benne, mert kell a pénz, akkor ez nem is jó. nem is kell. Majd egy év után beadom én és azt mondom én találtam ki. Lásd. Szegedi műjég pálya.
Minden részét kihasználja a zongorának a magyar srác, hogy hangot csiholjon belőle
Ez csodálatos és láccik hogy szeret is zenélni és nem " PLÉBEK"
De ki az a Bogányin?
Keményen tiltakoznak a pedagógusok az Orbán-kormány alkotmánymódosítási tervei ellen, s erre szólítják a szakszervezeteket is
Szerintem a pedagógusok üljenek le, nézzék csak meg az Észbontó egy két adását, nem kell mind, csak egy kettő. Mondjuk legyen ez egy kötelező oktatási műsor a pedagógusoknak. Mit is tanult a gyerek tőletek? Utána fejre lehet állni és leszarni magukat. -. Kemény voltam? Akkor nézzétek meg a műsort Iszonyat. Nem azért de régebben nem volt ilyen buta egy gyerek.
Amikor autó vezetésből vizsgáztam az ATI nál, az oktatónak az volt a jó, ha minél többen át mennek mert az után kapta meg az apanázst. Vagyis érdeke volt bele verni a tanúlóba hogy tudjon mindent. Ma?? Répa retek mogyoró és kész a jogsi. A pedagógusok meg leszarják hogy a gyerek nem tud semmit. Igaz a tanár sem, ha ilyen munkát ad ki a kezéből .
Nézőpont: a választás óta 400 ezren álltak át a Fideszhez
Nézőpont kérdése." " "
.- Mennyit kapott hogy ezt az adatot kellett kiadni? Kíváncsi lennék. Na meg, ha minden törvény jog, rend védelem hozzám tartozik, akkor ez nem lehet kérdés. az van amit Orbán mond. Vagyis. szar az egész