qxy

Mindenki megúszta a bundabotrányt
" Szeretlek Magyarország" ( fidesz nélkűűűűűl)
Meghal Orbán Viktor és menne már a mennyországba
@justhpeter: Na meg nem is tudnak meg fulladni mer a " szar fenn marad a vízen"
Ügyészség: Lagzi Lajcsi 25 évig lopta az áramot
@Eladott Ország: Annak idején amikor nagyon mentek az építkezések, kevés volt az építő anyag és csak fél évre vállalták akinek kellett tégla cserép vagy akármi. Mindenki szarba volt. Na mi, minden nap jártunk a tégla gyárba, meg a cement gyárba és csak hoztuk és hoztuk. Míg egy önjelőlt rend őre, megelégelte és el kapott bennünket. .- Kapitányság, sok okos rendőr, és ez a pöcs, az asztalra csapott és azt kiabálta. " Neveket akarok neveket akarok"
Na én erre. .- Neveket akarsz? Tudod miért ülsz itt te kis buta? Mert aki kinevezett lehet hogy pont annak kell a tégla azt ha azt mondom nincs mert te okos vagy , szerinted, holnap is itt fox ülni? Gondolkozz már el egy kicsit amit csinálsz gyerek?? Mondok én kettőt is . Holnap meg te rakod a gyárba a forró téglát a kocsimra. Erre ő. ,- akkor, akkor, akkor, Ne is lássam magukat többet és jó munkát.Na ennyit kellett tenni és mindenki meg volt elégedve.
Meghal Orbán Viktor és menne már a mennyországba
@Eladott Ország: Na én is írok egy viccet átköltve.
Az Amerikai, a Japán, A magyar sebész dicsexik. ki mit ért el.
.- Amerikai..- Nekem volt egy festő akinek a vonat levágta a kezét, vissza varrtam és jobb képeket festett mint azelőtt.
a Japán. Nekem, volt egy öttusázó, akinek a lábát vágta le a metró , vissza vartam és azóta nem egyszer volt világbajnok.
Magyar. Az semmi . .Eccer éjszaka kihívtak egy vonat szerencsétlenséghez. A vonat elütötte a parasztot lovastól. Na fogtam egy nagy ruhás kosarat és a sötétben, mindent bele lapátoltam.Na reggel fel borítottam mindent a műtő asztalra, csak úgy folyt le a vér a bél, meg minden. Látom itt egy nagy lófasz, meredten . volt vagy 170 centi. Na, rá varrtam a két kezet, a két lábat és láss csodát, ma ő a miniszterünk.
Ügyészség: Lagzi Lajcsi 25 évig lopta az áramot
@Horizont: Na meg ezek el tudják intézni hogy valóba lopta.
Az biztos hogy valami szar van, mert ha én lennék Lajcsi, akkor már rég beszereztem volna a bizonyítékot az áramosoktól hogy nem igaz. De ha azoknak is meg van kötve a kezük? Nagyon bonyolúlt lehet hogy nem haladnak De az is biztos hogy ha valóba lopná, akkor ez már rég a sitten lenne nem?? mert ott lenne a sok bizonyíték ugye?
Ügyészség: Lagzi Lajcsi 25 évig lopta az áramot
@Horizont: Tudod volt egy két példa már a Kádár korszakban is , na meg ezekben is. Mint már említettem elég sok olyan rendezvényt csináltam amire csak a nagyon illetékesek jöhettek. Ha ott vagyok köztük és pl. Öntöm lassan a Francia pezsgőt a kedves vendég farkára a tánc parkett közepén, mert a képviselő asszonyság csak így szereti a kukurút, attól azért a fülem nyitva volt részegen tudod mit el nem mondanak ? hogy az legalább 40 év szigorított és ha valami nekik kell vagy meg teccik, azt elérik minden áron. De tudod mit? legyen neked igazad.Nekem mindegy " ez csak az én elképzelt gondolatom..( kis poén a végére. ha láttad volna hogy a kis illetékes menyecske egy méterről bele tud pisílni a fali kagylóba, össze fogva a kis punciját alul felül, ezt látnod kellett volna. Mi csak nevettünk utána meg kibukott a piától azt sem tudta ki ment át rajta. )
Meghal Orbán Viktor és menne már a mennyországba
Mit mondjak. Sokan várják a mennybe menetelét. de az pokol lesz számára.A sok Fideszes még a végén szenté is avatják.
Most először szoptatott felszólalás közben politikus
@Aki Én: Tudod a Magyaroknál a cici kissé hosszabb . és lejár a " bűr a fejéről. " Na ez nem mindegy na meg hogy ki áll a hosszú cici csöpögős felén.
Ostorral vertek egy fideszes politikust, aki élőben közvetítette Facebookon
Ja, amúgy ez nem ostor, hanem Kancsika. és tudjátok mitől csattan?? Na?? ki tudja.???
Csupán egy kés szerepel a világ legnépszerűbb videójában
Nagyos sokat gyakoroltam míg nekem is ment. Van is ilyen késem egy egész készlet.Az asszony egyszer levette a falról hogy valamit elvágjon. na ez volt egy pillanat amikor meg tanulta a kedvesem hogy ezek a kések nem " ERRE VALÓ" csináltam neki egy kis bemutatót ezekkel és a konyhai késekkel.
Ostorral vertek egy fideszes politikust, aki élőben közvetítette Facebookon
@Kookas: Igazad van. De ez olyan hogy pl ha valamit én sem szeretek pl a zsidókat. és mennyi zsidó temető és zsinagóga is Hungarikum?? És zsidó nem zsidó, akkor az sem Magyar. De majdnem mindenben lehetne hibát találni. Vagyis,El megyünk egy hungarikumban, Igyunk egy kis hungarikumot, együnk egy kis hungarikumot közben halkan szóljon egy kis hungarikum.Igyunk rá és fogadjuk el.
Bocsi ha valaki sértőnek veszi a zsidókat , nem ez volt a szándékom. csak egy példa volt.
Egy nappal a szülés után már kiengednék az anyát és a babát a kórházakból
Na meg, Itt minálunk, már aznap otthon van a kismama és nem sárgul be. Én meg kérdeztem miért, és kissé hihetetlen de mind azon múlik mekkora köldök csonkot hagynak.Na de ez az. Ha otthon is tudják hogy mi a lényege akkor miért is nem úgy csinálják? Mi is a jelentősége a köldök zsinórnak? és mekkorát kell a babán hagyni? Miért is:?Kurva ez az orvos tudomány. . Csak az az igaz ami le van írva . a lényeg meg sok egyetemet végzett doki a munka mellett kezdi meg tanulni hogy " fűben fában az orvosság"Vagyis, Mennyi ész is kell az okos orvosnak hogy felérje ésszel azt amit az analfabéta kis öreganyó csinált.? Na most nem azokról van szó aki haszonszerzésből lettek gyors talpaló suliba természetgyógyászok Hanem az igaziakról akiknek nem kell reklám.
Orbán: Az ilyen félázsiai származékoknál, mint mi, csak így megy
@Perwool: Nagyon el van titkolva hogy honnan is jöttünk. Nagyon el szeretnék titkolni. De ez más téma. Csak annyi, hogy a Szerb piramis 2000 évvel régebbi mint az Egyiptomi és milyen írás jelek vannak benne? ??? Igen, és nem véletlen hogy azok tudják meg fejteni ezeket az üzeneteket akik értik a régi Magyar róvás írást. Igen, ez titok. meg sok más is.
Ügyészség: Lagzi Lajcsi 25 évig lopta az áramot
Szerintem nem lopja. Akkora vagyonnal és háttérrel, és a hobbija nem egy kis összegeket visz el, ha ennyi van akkor a villany számla nem okozhat gondot. De az a szép birtok, az az igazság, nekem is nagyon teccik.Tuti hogy ez áll a háttérben. Na de erre nem igazán lesz bizonyíték. De az áram lopásra arra könnyű csinálni
Így nézett ki Liptai Claudia 20 évvel ezelőtt
@durbincs: Na elárulom a lényeget.
Sajnos olyan buta vagyok, hogy beszélek álmomban. Na most , a nejem , Mária. Nem tudnám el viselni azt a gyanús nézést, szembesítést, rágalmazást ami reggel érheti a kis ártatlan lelkemet.
Orbán: Az ilyen félázsiai származékoknál, mint mi, csak így megy
@kokopelli: Oké oké. találkozunk és egy kis kerti parti, kis zabálás, kis buli és megbeszéljük hol szedjünk kavicsokat. Nem is tudtam hogy zorbánnak az a beceneve hogy gólya Megyünk dobálózni. de olyan kavics kellene amit " ki kell biztosítani" valami kis pöcök vagy mi és karika a végén.
Hepatitisszel fertőzött húsok kerülhettek a magyar piacra
Na de, dolgoztam olyan vágó hídon ahol a zállatorvos jött, ott hagyta a bélyegzőt és vitte a kis " ika csomagot mellette a borítékot. Délután jött addigra le volt vágva minden, a húsok nem is lettek előhűtve és mehetett a METRÓBA MERT KURVA JÓ PÉNZ. Nem értette meg a vezető hogy miért is nem akarok ott dolgozni hisz ez természetes.( " neki")Hogy mennyi üzemben lehet ezt meg csinálni??
Ügyészség: Lagzi Lajcsi 25 évig lopta az áramot
Mi is lenne a büntetés??
Na akkor, Az állam folyamatosan lopja az egész országot. Ezért vajon mi jár Tisztelt ügyészek??? Nem védeni akarom Lajcsit, de ha lopás akkor ne csak azt nézzük akinek tetszik a birtoka és mindent meg mozgatok hogy az enyém legyen.
Ostorral vertek egy fideszes politikust, aki élőben közvetítette Facebookon
@Kookas: Tudod, nem akarok bántani senkit sem de a Bangó azért le tett valamit az asztalra kultúra téren. De ha neked jobb hangod van mert ezek szerint van,akkor miért övé a tisztelet? Na ez is a Magyart jellemzi. oka sincs a baszogatásra de teszi meeejólesikneki"
semmi személyeskedés, mégeccer mondom. de ugye hogy így van ???
Orbán: Az ilyen félázsiai származékoknál, mint mi, csak így megy
@Perwool: Ez frappáns és igaz sajnos. De azért tegyük hozzá. Ha valamit fel találnak fel fedeznek valami ujj van bárhol a világban a Magyar keze benne van mert " TUDUNK" " HA AKARUNK.
Így nézett ki Liptai Claudia 20 évvel ezelőtt
@r2d2: "az, az meg van az meg van """" de amaz is. meg emez is.
Orbán: Az ilyen félázsiai származékoknál, mint mi, csak így megy
@karma1: Tudod van egy két oldal ahol nagyon csúnyán egyik basztassa a másikat, szidalmaznak és utálatoskodnak. ez olyan rosz dolog és én nem szeretem. és olyan rosz olvasni hogy basztassák az emberek egymást. De a kis baszogatás az jóóóó . az,,, naggyon jóóó.
Így nézett ki Liptai Claudia 20 évvel ezelőtt
@karma1: Itt ahol lakom, nincs dió. el fagyott minden dió. és zöld dió kellett volna ( amibe mele megy a gombostű) mert az jó a pálinkába és nem tudom beszerezni. Soknak írtam a facén aki otthon volt hozzanak de eddig semmi. de nagyon kellene.
Orbán: Az ilyen félázsiai származékoknál, mint mi, csak így megy
félázsiai származékoknál, mint mi, tudod ki az aki elébed baszta a meleg krumplis lábot az azt ondta,.- Égyé bazdmeg. Az a félázsiai. Össze fogásról beszélsz amikor kilopod a Magyarok szemét? te abortusz maradék. össze fogás? fogd össze marokba a picsád azt takarodj a a Magyarok szeme elől. te jöttment senkiházi húúúú demérges vagyok gyere ide egy fülesért.
Így nézett ki Liptai Claudia 20 évvel ezelőtt
@karma1: Tudod, nekem is tele vana tököm vele de sajnos meg néztem, Igen. Ez kell az embereknek Mert ez érdekli őket. ez kell nekik. csak néznek ki a fejből, bambán és egyszer csak úgy tesznek mintha figyelnének is .és ha meg kérded mit néz, nem tudja. Sötétűlnek be az emberek. Minap is meg kérdeztem egy klikket akik nagyon szeretik azéjjelnappalbudapesttettet Mert az a leg jobb . Voltak vagy hatan. és beszóltam.- Mi is annak a faszinak a neve aki úgy be van tetkózva? és meg kúrta a sogór nőjét? Nem tudták a nevét. - Pedig egy olyan volt benne és nézik, és azt sem tudják mit néznek. Na ezeknek kell és ez a nép.Most is írtam, hogy kellene 45 szem zöld dió ( a dió páleszhoz) Meg kérdezték, azt honnan lehet beszerezni. ??? .- mondtam, bazzeg a cseresznyefán ne keresd.