qxy

Tízezer ember kerülhet az utcára
@papa.49: Vagy, össze dobni 1000 Eurót, és egy Ukrán ennyiért, bárkit. olyan távcsöves izével. Nem kellene mindet. Csak egy kettőt. és el mondani a többinek hogy bocsi. ez kurva sokat lopott. nem tudom ki lesz a következő de ki akar miniszter lenni? az összes patkány menekülne.
Bakondi szerint az ENSZ egyik tisztviselője semmibe veszi a magyar bíróságot
Ezek a mostani nagy " illetékes faszok az átkosban már kurvára tudtak helyezkedni és nyalni.
Tízezer ember kerülhet az utcára
@papa.49: De az emberek sem. Vagyis egál. Rég ki kellett volna rángatni orbánt az utcára és agyon verni. De azt is aki ezt engedte. Ugye Polt Péter
Bakondi szerint az ENSZ egyik tisztviselője semmibe veszi a magyar bíróságot
@justhpeter: Általában olyan faszi tartja ki aki pénzeli meg lehet vele jelenni, jelszóval. de az ágyban egy nulla. így mind ketten meg vannak elégedve.
,.- Én el megyek mindenhova veled, dicsekedhetsz velem.
,.- de ennek az az ára hogy kurva sokat költök. Ez van. Nagyon sok ilyen párt ismerek. Azt ha a partin a faszi berúg mint a barom, a menyecske aki nem is a földön jár, mert ugye meg teheti, részegen partiba vágják és csak úgy lötyog ki belőle a sok kis gyerek. Gusztustalan barmok.
Rajongói döntik el: Kelemen Anna feneke vagy melle a vonzóbb – képekkel segít
@simmering73: Apám is ezt mondta. na meg azt hogy .- Fijam, a kövér disznóak kicsi a szöme. I
Kiszel Tünde ruhát próbált – és akkorát villantott, mint egy gyümölcspiac
@simmering73: oké. oké. De a tapasztaltabb az többet is tud. Na meg reggelre kimossa a gatyádat a zoknidat és elég neki ha jól meg zümmögteted be tömsz rajta minden lukat le ne eresszen. De a fiatalabb, arra a fél ház rá megy és esetleg egy gyenge polír a makkra amit le sem nyel, mert nem költöttél eleget.
Bakondi szerint az ENSZ egyik tisztviselője semmibe veszi a magyar bíróságot
Nem akarom basztatni Bakondit de ez a rész hogy,- miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az ENSZ egyik funkcionáriusa semmibe veszi a magyar bíróságot és a magyar jogállamot,
Akkor azt is észre kellene venni hogy a a magyar bíróság és a jog egy nagy kalap szar mert a fidesz szerint van. Vagy tegyem fel a kérdést hogy Tisztelt Bakondi úr ön mennyit kap orbántól hogy a szeme csukva legyen,
Itt lopják a legtöbb autót Magyarországon
Eccer otthon ellopták az autómat. Mentem, bejelentettem, jegyzőkönyv stb. két hónap,.- Sajnos nincs meg . ez van. Fél évre rá, sétálok, megláttam egy tök más típusú kocsit és az én ellopott autóm rendszáma rajta..hubazzzeg. Hívom a szervet, itt áll a kocsi és a forgalmi alapján, stb, stb. Be mentünk a rendőrségre, belenéz a gépbe, majd közli hogy ehhez az autóhoz magának nincs semmi köze. Utána jártam és valami rendőr csillagos palánta tulajdonában volt a kocsi.
Kiszel Tünde ruhát próbált – és akkorát villantott, mint egy gyümölcspiac
Jóvanna . nem az a nagy durranás de kíváncsiságból. Szerintem a Kállai kettőst visszafele el tudná fújni rajta nem? Én kíváncsi lennék. Egy patron ide vagy oda.
Rajongói döntik el: Kelemen Anna feneke vagy melle a vonzóbb – képekkel segít
viszket a szalmazsák ? Majd meg tömik. De ronda ez a nő. Na jól van. két feles után egy patront megér. Ha másé nem csak azért hogy ha valaki kérdi meg e ? Rá tudom mondani hogy meg hát.
Tízezer ember kerülhet az utcára
Na ez a fotó azért kissé sértő. Fiatal ember és kéreget. Szegeden a piacnál a parkoló automatánál is fiatal ember jó kommunikáció készséggel hülyíti az embereket kéreget. Tőlem is kért és válaszoltam neki. Barátom. 62 el múltam, három munkahelyem van.Nem érzem magam öregnek, szeretem amit csinálok. Te is ha el mennél dolgozni, nem lennél szarba.
Na mi volt a válasza ? Nem hiszitek el.
" Nincs időm el menni dolgozni" Na váltottam a szó kincsen. ,.- akkor dögölj éhen. baszd meg . Többen ki is nevették és el ballagott. De szerintem tíz perc alatt fel dolgozta és vissza ment.
Orbán Varsóban ünnepli a május elsejét
Emléxem rá. Május elseje. Hatkor már bent voltunk a gyárba és fújtuk a sok lufit, pakoltuk elő a táblákat zászlókat. Jöttek a dolgozók a gyár elé, " Mindenki kezébe adni kell valamit" Irány a főtér. Mi meg végeztünk a munkánkkal, nekünk nem kellett menni. Irány a liget. Virsli jegy? sör jegy? ( dögivel)
Most az ENSZ támadta meg Magyarországot Szijjártó szerint
Nem értem ezeket a fideszeseket.
Soros kiemelte őket a szarból, Erre ellenség lett.
Az EU . gazdaggá tette őket, elloptak mindent, EU" észre vette nagy nehezen) , Most az is ellenség.
Mindenki ellenség kérem . csak a fidesz a szent és sérthetetlen meg testesült igazság. Na az nem is baj ha ezt ki találták. Az a baj hogy a sok nyalonc meg el is hiszi.
Mindenki az indiai hadseregen röhög – ezért
Nem is értem miért kellene felkutatni szerencsétlen nagy lábút? Van épp elég baja. . Egész életében attól rettegni hogy meg ne lássák. Mert el akarja kapni le akarja lőni mindenki. Kit bántott ez a lény ha van is ? Nem tudom mit szólna az emberiség ha nekik is így kellene le élni az életüket. Na meg , " Amihez az ember a természetben hozzá nyúl az régen el van baszva"
Orbán Varsóban ünnepli a május elsejét
Akkor meg tanulta a kis G Lengyelül hogy Éljen május elseje ? (kurvamacs)
Máris felmérte a Nézőpont, mit gondolnak a magyarok a "patkányozásról" – ez lett az eredmény
A nézőpont, csak a fideszt " Nézi" Vagyis, amit a fidesz mond az a felmérés.
Báyert az első interjú előtt már agyon kellett volna csapni ha van igaz törvény. Vagyis, ha a törvény és a jog nem tett eleget amit ez a szar kupac mondott, akkor bárki mondhat a fideszre is akármit. Persze törvényileg és jogilag. Ha nem akkor a jog és törvény emberei is bűnrészesség vádjával a fidesszel együtt mehet a levesbe.Jogilag , törvényileg ez " Jogos" és törvényes
PM: erősödik a vízipari együttműködés Kazahsztánnal
közös történelmi gyökerekből fakadó szimpátia szintén támogat?
Mi a frászról beszél ez az idióta? " Vótá iskolába? " tanútá is vagy csak vótá.?
Jolly plágiummal vádolja Enrique Iglesiast – videó
Manapság egy két akkordra születnek a slágerek. Ay hogy mind a ketten ezt csinálják, bármit alá vagy rá lehet énekelni. Vagyis erre a két három akkordra legalább 40 zene szöveg illik.
Ha nem hiszed kedves Jollí, nézz utána. ( nekem is van egy kis hallásom)De szerintem ezt sokan észre vették De szerintem ezt nem is kell neked el mondani mert értesz a zenéhez. Kapásból tudnál imprózni erre az akkordokra több mint tíz variációt. Igazam van? Na ugye.
Fidesz: már 1 millió 150 ezren támogatják aláírásukkal Orbán Viktor hétpontos programját
@Mirabilis: aki nem Mo.-n él, az hazaáruló Na akkor egy másik nézet. Aki Magyarországon él és orbánra szavazik az a hazaáruló. Mert a nép ellen van. A fidesz a nép ELLEN VAN . Vagyis bűnrészességben orbánnal együtt ti vagytok azok. Tudom ezt nehéz felfogni hisz hajnali gyerek vagy
Fidesz: már 1 millió 150 ezren támogatják aláírásukkal Orbán Viktor hétpontos programját
@Mirabilis: ja. azért szidom? te gyökér. te ugye hajnali gyerek vagy? mert azok az ilyen balfaszok
Fidesz: már 1 millió 150 ezren támogatják aláírásukkal Orbán Viktor hétpontos programját
@Mirabilis: Te balfasz. Nem te hangoztatod Orbán jó tevékenységeit? Ugye jó hülyének lenni ? De nálatok természetes hogy azt sem tudjátok kinek nyaltok. Szerencsétlen barom. Nézd már vissza miket írtál a fidesszel kapcsolatba te szeren te szerencsétlen
Lecsaptak a rendőrök a cannabis-ültetvényre
Amúgy nagyon sok olyan gyógyszer van amibe ez van és igen is hatásos.
Ez olyan mint a szesz.
Reggel egy pálesz? természetes de egészséges. fél liter, naponta csak reggel, ??? na az gáz.és nem egészséges.
És akkor megmutattuk Európának, hogyan kell lenyúlni az uniós pénzt
Igen, lehetett volna ez tisztább is ha van Magyar törvény , van Magyar jog , van Magyar igazság szolgáltatás. ű
De ez.
igazság ügy? minek is amikor hazugság védi a minisztert?
Számvevőszék? mit is kérne számon attól aki a pénzt adja nekik .
Jog,? orbán mondja meg mit eszelt ki és a jog törvényt csinál belőle.

Ez mind ha rendes Magyar emberek lennének, Semmi gond nem volna
Vagyis elsőnek ezeket kell lapátra tenni hogy ne szülessen semmi törvény jog, ami hamis
Meg lehet csinálni: Erdélyi Mónika csodásan lefogyott
@SystemError: Na meg mindent meg lehet csinálni csak nagyon akarni kell. Most én is nagyon akarok menni horgászni és el is megyek három napra. Majd ott lefogyok.
Mutatjuk, hogy mit főzött megint Németh Szilárd
Nem tudom mióta van a Pacalba füstölt nyúlja? Már az is csalás amikor körmös, csülkös, vagy velős. A végén ki találja valamelyik gasztró pocegér hogy répa gyökér, zeller, Mert ugye az is finom, akkor tegyük a pacalba sűríteni.
Mint Kádár mondta. " A krumpli leves az legyen krumpli leves.
A pacal legyen pacal. Hogy mi illik bele, Marha flacni, Ha nincs akkor jöhet a köröm, vagy fűl, de csak azért hogy a " ragacs meg legyen. de a körömnek, a fűlnek nem szabad látszani..Sokan eszküsznek a körömre. De a fűl jobb mert azt mindet ha fel csíkozod, ( de vékonyabbra mint a pacalt) el vesz benne. A köröm? fele csont. minek fizessél a csontért?.Igaz nem nagyon értek hozzá, csak 74 óta járom a versenyeket.
Felkavaró: így tépték ki a nyakláncot egy nő nyakából Budapesten, a járókelők is ledermedtek
Én láttam ilyet, és a fenő acélt utána dobtam, el is találtam. Ja, nálunk bicska is volt a gyereknél és kiabálzt hogy " kieresztemabéledet" Na én meg kicsavartam a kezéből, össze csuktam és?.- Na. nyeld le szépen. .- neeem. De bizony le nyeled mert ha nem addig verlek míg le nem nyeled. Nem akarta. Na én le nyelettem vele. . Jött is a szerv nagyon hamar egy óra telt el. Kérdezték is hol a bicska, mondom, lenyelte a kis geci.Hogy hogy le nyelte,.- Nem tudom, de azt mondta így nem lesz bizonyíték és hamm bekapta. . Na jóó kiabált hogy nem igaz, de meg fenyegettem hogy kinyííírlaktegeci
Farkas Flórián: a cigányságra a migráció jelenti a legnagyobb veszélyt
Hogy lehet ez a roma politikus? Amikor kiderült hogy tudatlan analfabéta csaló a jog és a törvény ezt nem veszi észre?
Nem tudom mit szólna a jog és a törvény emberei ha fel jelenteném Hatalommal való visszaélés, Társtettességben elkövetett csalás egy ország félrevezetése, na meg sorolhatni lehetne mikor miért nem tettek semmit. A nép érdekében orbánnak meg a seggét nyalják . Gyalázat hogy az ország becsületes embereiből lettek a bírák az ügyészek és azok az ország legnagyobb csalói. Büszkék lehetnek ugye erre amikor reggel bele néznek a tükörbe? Gondolom a gyerekek is meg az unokák is büszkék a " Papára" Nem tudom tisztában vannak azzal hogy ez nem tart örökké és akkor mit fognak szólni a gyereke az unokák.Hazugságban nevelni egy gyermeket? Milyen emberek ezek?
" I
Ha Orbán nem teszi le a nyelvvizsgát, népszavazást kezdeményeznek a diákok
@RonaGyuri: . Le a kalappal ez a hozzászólás ez visz mindent és igaz is.
Nem igen lehet ilyen hozzászólást olvasni ami mindenben kielégítő és részletes.