qxy

Kelemen Anna végre azzal fotózkodott, ami a legközelebb áll hozzá
Hogy mire3 való ez a buta ribanc? Tele verni azt haza zavarni. nesze. hogy legyen valami meleg is a gyomrodba.
Orbán: Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa
Ja. ezé jársz golyó álló mellényben te ostoba biológiai szerencsétlenség.
Nyomozást rendelt el az ügyészség a Jobbik ellen
Állami számvevő szék? Ügyészség?
Na ezeket kell falhoz állítani Mert ha ezt lehet, és amit a Fidesz csinál azt nem veszik észre Ez kérem Haza árulás és a Magyarság ellen elkövetett akármi. Vagyis csináljanak maguknak kis tesót.
Na ezzel, nem azt jelenti hogy szeretem a jobbikot. azokat sem. de az igazság akkor a Fidesz már rég börtönbe volna.
Kérdezném, hol lehet feljelenteni ezeket a szerveket. Indok? Kérek egy személyes találkozót az állami szám vevő szék és a főügyész embereivel és ők tesznek beismerő vallomást. Van egy dolog amivel, ha szembe állnak a hazugok, Nem tudnak hazudni. Igazat kell mondaniuk Nem tehetnek semmit. Kurva jó. Nem eccer kipróbáltam .
Halálos baleset az M43-ason: felborult egy migránsokat szállító busz - teljes útzár van
Ez olyan , mint, Mit jelent az ha a Dunán egy Fideszes hulla úszik lefele.?
Semmit, de kezdetnek nem is rossz-.
Rendkívül gazdag férjet keresnek maguknak az ikrek – kettejüknek egyet
Na kérem, szolok nekik. Mennyi pénzem van? Azt mondom, kurva sok. De ha cipőt veszek azt is előbb fel próbálom. Mi van ha mind kettő ki van úgy taposva mint egy Kozák sapka??? Vagyis, gyertek lányok, egy próba két patron, és mehettek tovább keresni.
Ezekkel a számokkal csoda lett volna a lottó ötös
Én most is kitóltam velük. Nem találták el a számomat. hihihi.
Na majd eccer csak
Pár nap múlva gyökeresen megváltozik az időjárás
Vagyis, A vad kacsa lebukik vagy úgy marad,
Az idő vagy meg változik , vagy úgy marad.
Szanyi szerint beszart Botka, Molnár úgy véli, azért állt félre, hogy ne akadályozza az összefogást
Szerintem és iígaz is .- Szóltak neki hogy ájjálebazzeg mert elárulom hogy , , , , , , , , Mert nincs olyan politikus aki nem aljas mocskos. Orbánnak csak azért jobb mert hosszú a keze. mondanám neki hogy ha tényleg olyan hosszú törölje ki az én seggem is. de nem akarok közekl engedni még a seggemhez sem. Ha meg eszek egy tányér paradicsom levest betű tésztával , Igazabbat szarok mint ennek az egész élete.
Mintha Orbán belekötött volna a nyugdíjasokba
Nem ajánlom A kis csuti romának mert ha haza megyek kirázom a gatyájából. Vagyunk egy páran hentesek akik nem fosnak egy abortusz maradéktól.Ja, és nem soká nyugdíjjba megyünk.Próbáld meg. Ajánlom. de akkor szartál utoljára .Tudod milyen fasza érzés volt otthon a kis mutyi bulikon a sok politikus és parlamenti faszok ha nem tudtak viselkedni, mint a macskát szarni. szó szerint nem egy fülest osztottam ki nekik. Nagyon jó érzés. de most sem késő.
Pintér Sándor neve is előkerült egy ügyvéd megvesztegetésének ügyében
eccer, egy villanyászati dolgot szereltem egy presszóba. Három rendőr, de nem az utcai, három nagy táska. több mint húsz mille darabonként. három kávé, három kóla, . Mennyit fizettek?? 200. 000 Ft . ennyi volt a hallgatás ára és hetente egyszer jöttek " rüsztőlni. Mikor volt ez? a 90 es években. Ezek, ma is rendőrök. és a seggüket nem merik meg szagolni.Akkor most mi van? és mennyi?
Pusztító Fidesz-nótával rukkolt elő a dalos kedvű Rozi néni
Lehet, hogy ezt azért csinálta, mert kurva kevés volt a pénze és ezze felhívta a Csuti cigány figyelmét és lökött neki egy kis koncot?
Pintér Sándor neve is előkerült egy ügyvéd megvesztegetésének ügyében
Miért nem vagyok meg lepve??? Olyanokat sikkasztanak hogy az ember esze megáll. de ,,,, " Nekik is szabad"
Várja a halált Novák Hunor, aki élő adásban adagolta túl a homeopátiás altatószert
@eszegfu: Tzudod, ezt írtam hogy nem igazán használ ha nincs a betegre hangolva. Ja, A nagy Magyar vezérnek is a táltos kimérte a sátor helyét és még a katonákét is. Nagyon is nagy szerepe van ennek a dolognak. Hinnéd hogy a tanyák is azért vannak szét szórva mert a paraszt észre vette hogy a jószágok leállnak delelni és egy csoportba vannak. Miért is? Na ezért. és ha ott a ház, akkor az a családnak is jó.Ma, ??? hova is épűltek a lakó telepek? a legolcsobb telkekre temető, szemét telep, mocsár. szó szerint, " az állatnak sem jó" Nem is kell hinni benne. Nézd meg egy kutyát ha be viszed a lakásba. szimatól,. keres és nem igazán fekszik le akárhova és ha le fexik, oda teszed az ágyad, neked is jó. Na ezért is mondják hogy a kutya, az ember legjobb barátja.Ha szét nézel az ismerősök közt biztos találsz olyat akinek macskája van és együtt alszanak. Na az nem is egészséges. .. Ugye??? mert a macska meg oda fexik ahol víz ér van. Meg tudod csinálni azt hogy a tudásod irányításával egy kis mandalát, kis ajtó díszt csinálsz és a homeopátiás tudásoddal olyan rezgést adsz a dolognak hogy Mire is jó? pld. arra hogy van egy kis boltod butikod vagy akármid és nem igazán megy. ki teszed, olyan helyre ahol bejönnek. Nézd meg a bevételt egy hónap múlva. ez nem babona meg hokuszpók. csak a te tudásod és a rezgés számokkal való lehetőségek egy kis része. Sok a kontár, sok a nagyon okos és szart sem ér. van aki tud a pálcával kimérni és hírdeti magát hogy Táltos és már azon is jár az esze hogy oktatni akarja az embereket aki Táltos akar lenni. De ha pénz van, akkor ugye, az vagy amit meg tudsz venni. csak szart sem ér. Nem is foglalkozok velük. nem is szoktam velük találkozni nem is akarok.
Eldurvult a házibuli, öten erőszakolták meg a bedrogozott tinit
@X-ray: Tudod, az én családom nem úgy van nevelve hogy ilyen helyzetbe kerűljön hogy 14 évesen csak a szexen jár az esze. bocsi. De nem tudom megérteni azokat a szülőket aki nem hiszem hogy nem tudja, de ribanc lesz vagy már az is a kislányuk.Vagy az anya is az.
Tudom, mert van ilyen ahol ez természetes. Kollégám is azt mondta. nem baj hogy fére baszik a nejem az anyám is kurva.
Eldurvult a házibuli, öten erőszakolták meg a bedrogozott tinit
azért, meg kérdezném a tini lányt aki 16 éves. Ennyire viszketett a picsád?
Mivé lett a világ? 14 éves kis ribanc ki írja hogy " Kapcsolatban" Adnák neki olyan kapcsolataot a fakanállal hogy beszarna. Na de ki is a hibás? az anyuci, nem is engedi kia lányát smink nélkűl aki 13 éves, " mert az kell" azt ha kurvának nézik, az meg felháborító??
Orbán köszöntötte a zsidó újévet
Eccer, valami zsidó ünnep volt és parlamenti közvetítés. Na több mint 90% a ki vette a zsebből a kipát és Héber nyelven már énekeltek is. SZÉÉÉÉÉÉGYEN"
,Majd egy hét múlva, Magyar ünnep és Magyar vers a feladat. mindenki feláll és együtt szaval a sok " Magyar" Na, el is akadtak és sokan nem is tudták folytatni. A másik SZÉGYEN"
Lehet zsidó cigány vagy csak eccerű Magyar lehet rendes is de a politikusok az egy más faj.
Várja a halált Novák Hunor, aki élő adásban adagolta túl a homeopátiás altatószert
@eszegfu: Tudod, azért nem hatásosak ezek a homeopátiás szerek, mert aki készíti, árulja, nincs tisztába azzal hogy mit is kell tenni.A lényeg.Bejön a beteg mondja a panaszát. Első lépés. a radiesztézia. Meg nézni, esetleg nem e az ágy az ami rossz helyen van vagy az a szék, munka hely asztal mellett, ahol több időt is el tölt.Ha ez meg van, akkor a betegségnek, a fálydalomnak is van rezgés száma és színe.Ha ki van mérve a beteg , pld. a háta fáj.meg keresni a fájdalom rezgés számát és akár a tiszta víz is ha rá van hangolva a fájdalomra, csak akkor hatásos a homeopátia.Az hogy be megyek a boltba és fáj a hasam, ez a tasak meg arra jó, az nem ér semmi. Épp ezért a kedves Hunor ha azt itta volna meg aminek be van állítva a rezgés száma akkor már rég siratná a család.és a lényeg, hogy ha valaki ezzel foglalkozik, akkor a kezdettől kell indúlni és nem csak én ehhez értek. Aki így csinálja az nem tud eredményesen és hatásosan gyógyítani. Adhatok én hátgerinc sérvre akár milyen homeo inni valókat ha a beteg egy víz érbe fexik és reggel felkel és azt mondja.- bazzeg, tegnap jó volt, de ma ugyamn úgy fáj a hátam. nem jó ez a szar. és igaza van így nem is jó De ha kifekteted, jöhet a kezelés.Ja, nem is kell el menni. mert ha igazán értesz hozzá, elég a teljes neve és meg tudod az asztrált testen nézni mi a baja.Fura mi? és így szorosan kapcsolódik a természet gyógyászat a masszírozás, a homeopátia a szellem gyógyászat a csont kovácsolás, fantom sebészet és sok más ami már nagyon magas szinten van.Tudnod kell, azt hogy mi az ami leg hatásosabb a betegnek hogy minél előbb meg gyógyuljon. Ez nagyon összetett dolod és akkor hatásos ha mindenhez értesz. Na ezekből van kevés.
El mesélek egy esetet. Fantom sebész Eu találkozó. sok " okos ember. Az egyik hallgató, rosszul lett és elájult. ( Na most életben lehet alakítani emberek) Három szék össze tolva és sorba,.- engedd, majd én, engedd majd én. így egy félórája. és semmi. Oda lép egy fazon, kopott zakóba, mutató ujjával oda nyúl...
Várja a halált Novák Hunor, aki élő adásban adagolta túl a homeopátiás altatószert
Na meg a dokik. kiírtanák a parlagfüvet? mi is a rendes neve?mire is jó az Ambrózia? Ki a sarlatán?
Várja a halált Novák Hunor, aki élő adásban adagolta túl a homeopátiás altatószert
Na. de nem vagyok természet gyógyász , homeopata rejkis sem. Nem tudom. De amit tudok, nem tudom honnan tudom. csak úgy jön. Amikor egy Táltos tanfolyamon részt vettem és szó volt épp a homeopátiáról, akkor döbbentem rá hogy ,jé, ezt tudom csak nem tudtam hogy ez a neve.Amúgy egy gerinc műtétesen alkalmaztam.Honnan tudtam mit hogy kell és rezgés szám?? Nem tudom, de amikor kellet, meg csináltam. és így jön sorba ha segíteni kell. Nevessetek ki ha akartok, Ha még szóba hoznám a Fantom sebészetet. Hogy kiakadnátok. "
Várja a halált Novák Hunor, aki élő adásban adagolta túl a homeopátiás altatószert
@a helység kalapácsa: Én is meg kérdeztem Rejki nagy mestereket , mert küldik ide oda a sok energiát. Na a kérdés. Mi vana akkor ha te küldesz egy rákosnak én meg gonosz vagyok és valakit meg akarok épp halasztani és küldöm a rosszat . Meg tudsz gyöződni arról hogy amit te küldesz a beteged azt is kapja meg? A válasz nem. Erre nem is gondoltam Mi a megoldás? van de ezt azért ide nem akarom leírni mert nagyon hosssszú
Hit gyülekezetbe engem is le kurrogtak eccer. a tény, . -hallás károsúlt gyermek,főle rendbe jött. Meg tidták. Na ekkor van az hogy a vallásos közösség, ha nem tudja csinálni és szeretné, de akkor sem megy akkor az a válaszuk, .- áááá ez az örrrrdög műve. A lófaszt. Kérdeztem. Mit tett Jézus a sántával, a vakkal, bénával? Jött is a válasz.- rá tette a kezét,... Na, Mi is van a szent írásba:? Maga képmására teremtette az embert, vagyis téged is meg engem is. vagyis ne mond azt hogy bennem nincs egy kis darab Jézus. és te nem vagy hivatott arra hogy ezt állítsd rólam.Kérdez meg a süket gyereket rosszat tettem neki? Ha a te gyermekeddel tettem volna? meg szidnál vagy hálát adnál az Istennek hogy megismertél???
Várja a halált Novák Hunor, aki élő adásban adagolta túl a homeopátiás altatószert
@eszegfu: Tudod, nagyon is kötődik a természet gyógyászat a homeopátiához. de lényegtelen. A doki az mondja azt amit akar én meg azt ami jó ..
A lépések. első, Radiesztézia. Miért fontos? hogy meg tudd mi a baja és mi okozza ez a leg fontosabb. ha meg van a baj, jön a homeopátia vagy valami más . ami " Meg szünteti a betegséget és annak okait.Ez egy olyan össze tett dolog mintha a doi a kis sebet beköti az ujjadon közbe megy világhírű agy és ér sebész. de ahhoz is ért hogy bekösse a kis sebed. Ilyen ez a természet gyógyászat is.
Várja a halált Novák Hunor, aki élő adásban adagolta túl a homeopátiás altatószert
@Rockxy: Hozzávalók:

200 g kölesliszt
30 g lenmagliszt
30 g kölespehely
40 g chiamag
20 g lenmag és kb. 2-3 g a szóráshoz
15 g psyllium – útifűmag héj (2 evőkanál)
500 ml langyos víz
5 g szárított élesztő
1 teáskanál só (8 g)
1 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:

A sütőt melegítsük elő 50 °C fokra.
Egy sütőtálat pár csepp olívaolajjal enyhén olajozzunk ki, majd szórjuk ki egy kevés kölesliszttel, éppen csak annyira, hogy hajszálvékonyan befedje.
Egy mérőedényben mérjünk ki 500 ml langyos vizet, majd adjuk hozzá a két evőkanál psylliumot és keverjük el jó alaposan, majd hagyjuk, hogy a psyllium megkösse a vizet és zselé állagúvá váljon.
A száraz hozzávalókat keverjük össze, majd kézi mixer dagasztókarral, kis fokozaton kezdjük el összeállítani a tésztát úgy, hogy fokozatosan hozzáadjuk a zselé állagú psylliumot és az olívaolajat. Kb. 5 percig dagasszuk. Ezután kezünkkel formázzuk „tégla” vagy ovális alakúvá (sütőformától függően) és tegyük bele az előkészített formába.
A tésztát egyengessük el, majd szórjuk meg egy kevés lenmaggal.
Egy éles kést enyhén nedvesítsünk be, majd vágjunk vékony barázdákat a kenyér tetején.
Az így előkészített kenyeret helyezzük a sütőbe és kelesszük 60 percig 50 °C fokon.
Ezután vegyük ki, enyhén nedvesítsük be a tetejét és süssük tovább 20 percig 220 °C fokon.
Ha elkészült, sütőrácson hagyjuk kihűlni. Ha előző este elkészítjük, konyharuhával takarjuk le, hogy ne száradjon ki.
Várja a halált Novák Hunor, aki élő adásban adagolta túl a homeopátiás altatószert
@szaboria1: Csak nem? azért senki nem szeretné a halálát jo jo buta a gyerek de alakítható.
Kibaszás lenne ha kicsit meg murdélna és az orvos tudomány nem tudna segíteni csak a hókuszpókok. . Na az lenne a ciki a sok dokinak de ne adja az Isten.
Várja a halált Novák Hunor, aki élő adásban adagolta túl a homeopátiás altatószert
Na meg ne mondja senki hogy amikor láttam az epilepsziás rohamba vonagló emberkét és fél perc alatt fel kelt és azóta,( több mint húsz éve nem volt rohama) Hogy rosszat tettem vagy nem jól csináltam.Kérdezd meg a dokit mi az orvosság ellene? mit mond?
Várja a halált Novák Hunor, aki élő adásban adagolta túl a homeopátiás altatószert
Kis apróság amit nem tudnak a dokik és nagyon természetes.
A köles több mint 10 000 évvel a rizs bevezetése előtt a kínaiak legfőbb terménye volt.

10 dkg köles összesen 550 mg kovasavat tartalmaz, ami egy szilícium-vegyület, fontos szerepet játszik a csontképzésben, a kötőszöveteink rugalmasságát és ellenálló erejét fokozza. Ezen kívül sok más ásványi anyagból is bőségesen tartalmaz ez a gabonaféle: vas, magnézium, foszfor, kálium, cink… és még sorolhatnánk.

Jótékony hatások:

– könnyen emészthető, az egyetlen lúgos vegyhatású gabona.
– a köles gyakorlatilag gluténmentes termék, ENNEK ELLENÉRE a kölesből készült termékeket csak akkor fogyaszthatják a lisztérzékenyek is, ha garantálni tudják, hogy a termékek semmilyen módon nem szennyeződhettek gluténnel!
– a magas kovasav tartalom eredménye a friss, sima bőr, ragyogóan egészséges és erős haj.
– mivel a kovasav növeli a szövetek rugalmasságát, érdemes rendszeresen fogyasztani a következő betegségek bármelyikében szenvedőknek: a kötőszöveti gyengeség, visszeresség, aranyér, porckorong sérülések, tartási problémák, vérellátási zavarok, szédülés, fáradtság, ekcéma, ízületi sérülések, ízületi gyulladások, és allergiás panaszok esetében.
– a kovasav a fluorral együttesen gondoskodik az egészséges fogakról és az erős körmökről.
– magas B-vitamin tartalma miatt kiemelkedően jótékony hatást gyakorol az idegrendszerre.
– magas vastartalma miatt (10 dkg-ban 6,8 mg vas van) vashiány okozta vérszegénységben hatékony lehet a fogyasztása
– a kölesben gazdagon előforduló kovasavnak köszönhető, hogy megakadályozza az érelmeszesedést és visszaadja az elváltozott erek rugalmasságát, javítja ezzel a vérellátást és normalizálja a magas vérnyomást. Egyúttal a kovasav megállítja az erek további meszesedését.
– a népi gyógyászatban a szem és a lép gyógyszerének is tartják, de vércukorszint-szabályozó, immunerősítő és rákmegelőző hatása is ismert.
De ne ess túlzásba!

A fentiekben részletezett érvek a köles mellett...
Várja a halált Novák Hunor, aki élő adásban adagolta túl a homeopátiás altatószert
A másik kedves Hunor. Ezzel nem jó viccelni hogy várod a halált. Mert vannak olyan praktikák is amivel el is jöhet a halál hamarabb mint gondolod. Csak kérdezd meg az orvos társaid, mit tudnak pld, a Spontán égésről? Mai napig nem tudják hogy mi okozza. De sok van amit csak sejt, vagy vél az orvostudomány.
Várja a halált Novák Hunor, aki élő adásban adagolta túl a homeopátiás altatószert
@idppp: Tudod, ez is egy néző pont.
a tény. pld. Cukor betegség. Mit mond a doki? " Életed végéig szedni kell, vagy szúrni kell.
a valóság, ott van a természetben. csak le kell hajolni érte. Hogy mi az? a pitypang szára. az egyetlen szer amitől nem leszel cukros. ENNYI" . Na de ha sok gyógyszert eszel attól is meg halsz ugye? ha sokat eszel ebből a pitypangból attól is. Ha tudod mit kell tenni akkor gyógyít ha nem akkor méreg.
Ezért a válasz, nem értem azokat akik nem tudnak semmit és ostobaságokat beszélnek . Mit tud tanulni a gyerek az ilyenektől.
Mi lenne az orvosokkal ha kapna egy zacskó akármit és megissza, beszedi, megeszi és meg van gyógyulva. Kurva nagy szar lenne mert nem lenne beteg ember. De meg nyugtató hogy az orvostudomány áldozatai sokkal többen vannak mint a természet gyógyászatnak. Csak ők ki tudják magyarázni és rá fogják a betegre.Tudod ez olyan mint a gomba. Finom, de ha nem tudod melyik a jó , akkor az méreg.
Hogy tévedés ne essék. Én sem szeretem a sarlatánokat akik minden szart adnak mert azt mondják értenek hozzá és szarabb lesz az ember. De kurva sok az okos ember. Pld. két hét alatt meg tanítják a talp masszírozást. Meg kérdeztem nem egy oktatót. Tudtad hogy a talpon vannak olyan pontok is amivel halált is lehet okozni? Egy sem tudta. De oktatják, mert kapott egyy fecnit amin le van írva hogy ért hozzá. Na ez a kibaszás. és ez csak az ember talpa. El sem tudjátok képzelni mi mindenhez kell érteni annak aki jól csinálja?az nem is hírdeti nem reklámozza tudását, mert azt aki akarja, és szeretné, " szeretné" az meg keresi.ilyen eccerű a dolog.