qxy

Orbán: a magyaroknak tudniuk kell, hogy honnan kapják pénzüket a közszereplők
szerintem ez meg van kattanva. tuti. Ha tényleg így lenne amit mond, legalább 10 szer tarkón lenne lőni de közbe be csúszhat 5, 6 akasztás is.Na ha én ott lettem volna mint riporter, át nyúltam volna az asztalon, dúrr egy füles.- Na kezdjük ujjra. a harmadiknál nem tudom mit mondana. De szeretnék én is kérdezni tőle.
Trump fel akarta vinni Sarka Katát a hotelszobájába Moszkvában
Nagy dicsőség hogy kurvának nézte.
annak idején én is meg akartam dugni " Dolly Partont. 50 50 % ba oké is volt .
Én nagyon szerettem volna de ő nem is tudta.
Érti bárki is, hogy mi történik Németh Szilárd fejében?!
Ez a pocok annyi rossz hozzá szólást kapott hogy szerintem ott álla falnak fejjel, és sírva kérdi magától.- " De miéééért"""
Érti bárki is, hogy mi történik Németh Szilárd fejében?!
@anka: eccer csak majd kivilágosodik nem? de az ilyen pénz éhes barmok, soha.
Az agy fejlődése miatt nem mindegy, melyik oldalán ringatják az újszülöttet
@JAJMÁR: Neked is igazad van.A felnőttek esetében sem megvetendő - függőágy, hintaágy, hintaszék... - Na ez is arra vezethető vissza hogy " olyan jó volt amikor kicsi voltam. Mert a tudatalattiba sok minden benne van. egy másik apróság, ami szintén ez. A pici, kézbe, és villámlik, zeng az ég, az anyu, vagy apu, kézben tartja, kis puszi a kis homlokára arcára, halk nyugodt hangsúly . Mire jó? Arra hogy soha nem fog félni ha dörög, villámlik. az első emlékek, érzések,,Fél a gyerek a víztől? fürdetés, hideg vagy meleg víz, beszélni hozzá, .Olyan sok apró dolog van amire kellene vigyázni csak a mai védőnők, akik jórészben gyermektelen, semmi tapasztalat, de ötösre vizsgázott, Nem segítség ezekben.Sorolhatnám mik azok a kis apró dolgok amik egész életére kivetíthető.pl. gyufa rágás, köröm rágás,láb rázás az asztal alatt, stb
Érti bárki is, hogy mi történik Németh Szilárd fejében?!
@bencemacska: jovanna a malacnak is van orcája. Na meg, tudod, " arc diagnosztika." Kurva jó. Minden látszik az arcon. nem csak a betegség.
Érti bárki is, hogy mi történik Németh Szilárd fejében?!
Na az Ilyen Faszok amikor egy buli van és részeg mit az atom akkor mond igazat de az teljesssssen máááás. Hazudik kérem látszik az arcán.
Fideszes háttérember nyert 2 milliót a Maradj talpon!-ban a köztévén
Gondolom olyan kérdések voltak amire egy hónapja meg kapta a választ és csak be kellett magolni.
Na.uram. a személy vonatot kell kitalálni.
kell kitalálni.
tessék..-
.- vasból van?
.- Igen.
.- Személy?
.- Igen..
.- Akkor nem lehet más csak személy vonat.
.- Igen
Lagzi Lajcsi elhagyta az országot miközben újra vádat emeltek ellene
Mondom én. Valamelyik Fideszes ribancnak meg tetszett a nagy bírtok és veri a nyálát hogy az neki kell. és ugye a kormány, a törvény az ügyészség mind Fidesz.
Én azt tennénm. meg keresném őket és üljünk le egy zárt szobába semmi média és mondják el mit akarnak. Közbe meg fel venni a dogot azt a faszára lépni a sok okosnak.
Én meg csináltam, igaz kicsibe .- Üzemi baleset, a cég hibája, ám verték a balhét, munka ügyi bíróság, aztán feljebb, feljebb, majd egyszer , a jogász úr, az ügyvéd úr azt mondta hogy
.- Tudjuk István hogy igaza van de higgye el nem rughat labdába mi okosabbak vagyunk, minden jogszabályt ismerünk és ha nem lép vissza még azt is elintézzük hogy a kislányának nem lesz hely még az óvodába sem. El tudja képzelni hogy ki tudunk magával cseszni? Na ezt én mind fel vettem . Bementünk a bíró elé és azt mondtam.-Vissza akarom vonni a feljelentést.- Miért? Mert meg fenyegettek.Erre az okosok, nemá ez nem igaz ez rágalom stb. Oda basztam a kis diktafont Na nesze bazd meg.Nyertem.Szerintem
A külföldön élő nyugdíjasoknak is küldött karácsonyi Erzsébet-utalványt a kormány
Épp a minap beszélgettem egy kint élő régi Magyarral. négy vendéglője van Nagyon megy neki 40 éve. ő is kapott vissza is küldte hogy adják oda azoknak akik rá vannak szorulva. egy kedves köszönő levélbe.
Az agy fejlődése miatt nem mindegy, melyik oldalán ringatják az újszülöttet
@JAJMÁR: De mindenki unta már a ringatást amikor a gyerek már nagyobb volt de hozzá szokott. csak ezt nem mondták el. A rabszolgák azért hordták a hátukon mert kire is hagyták volna a gyereket?? Na de én ebben nem szeretek vitázni mert minden szülő más. Van aki mindent meg vesz a gyereknek a legdrágább szarokat és büszke arra hogy jól neveli a gyereket miközben egyedül játszik órákon át. De meg van mindene nem kevés pénz volt. Na ez is meg van győződve hogy ő neveli jól. Én a kislányomat egyszer sem szidtam le, egyszer sem vertem meg, mindent meg beszéltünk, nem ringattam egy gyereket sem .Na meg öt év alatt négy, ötösével félévente nem kevés gyermeket abajgattam Mit értem el vele? az általánost az egyetemig oklevéllel végzett mindent eközben háromszor volt Európa bajnok a sportba.Nem egy gyereket mentettem meg az operációtól.kétoldali csípőficam .A dokik szerint műtét után is bicegni fog. Na egy sem lett műtve és egy sem biceg. na meg a többi. az a lényeg, mind egészséges, nagyok már, és boldog vagyok hogy gyerekekkel foglalkozom mái napig is.
Saját menstruációs vérével festi képeit a magyar megasztáros
Na még egy az eszembe jutott .
A farkas találkozik a nyuszival
.- Te nyuszi én olyan kanos vagyok most én meg duglak.
Jaj nem lehet farkas koma mert épp megjött.
.-Vedd ki azt a kurva tampont nem érdekel.
Kikapja a nyuszi, rá teszi a farönkre A farkas kiveszi a szivart a szájából és az is letette a farönkre. Nagy dugás, visítás, kész.
A nyuszi fogja a szivart és fől nyomja magának a farkas meg bekapja a tampont.
Meg szólal a nyuszi
.- Te farkas komám dugjunk még egyet mert úgy érzem nagyon tüzes a puncim.
Mire a farkas.- Nem lehet nyuszika mert azt hiszem agyvérzést kaptam csak úgy dől a számból a vér.
Világsztár mellett ült Orbán Viktor a FIFA díjátadó gáláján
Maradonát fel ismertem, mert láttam már de ki az a fasz mellette??Na most ha ott ülnék a háta mögött.olyat tennék hogy egy ország büszke lenne rám.Meghívnám egy tengeri horgászatra .Odáig el is kényeztetném. mert nem mondanám meg hogy ő lesz a csali, mert hogy fehér cápára megyünk.
Saját menstruációs vérével festi képeit a magyar megasztáros
Jaj erről jut eszembe.
.- Faszi visz egy táblát a kezébe az úton és kiabál. " menstruáció menstruáció.
oda lép a rendőr.- mit kiabál maga barom.
.- Hát tüntetek.
Maga barom. ha tüntetni akar, az Demonstráció.
.- Nekem tök mindegy csak vér fojjon
Az agy fejlődése miatt nem mindegy, melyik oldalán ringatják az újszülöttet
ez kacsa amit írnak.A lényeg, a test közelsége, a nyugodt, halk kedves lágy hangsúlyos beszéd, és mindegy melyik oldal ha ez meg van akkor a kicsi agya olyan mint a szivacs mindent bevesz.Amúgy meg nem muszáj ringatni mert hozzá lehet szoktatni és kurva nehéz le szoktatni amikor már nem tudod ringatni. Mert ugyan úgy lehet szeretni ha nem kapkodják fel.
Tudnék mesélni a gyermekekkel kapcsolatba Igen nagy tapasztalatom van. 5 évig Hivatásos pót anya, vagy apa? mindegy az voltam. Négy öt gyermek volt nálam egyszerre. fél évig. a legkisebb 6 napos a legidősebb 3 hónapos volt. ja és ez a fél évet úgy kell érteni hogy éjjel nappal.Nagyon szerettem csinálni .
Receptre írnák fel a szexet Németországban
Tényleg a Németek ennyire barmok.
Nem tudom ki hiszi el de leírom. FKK Strand (nudista) kemping, egy nyarat dolgoztam mint anyag beszerző, szakács, villanyász, meg ami kell. Német faszi jön.- bocsánat , . .. á nem fontos.
De vagy hatszor meg próbálta mire leállítottam , hogy nyugi, el mondhatod mi nyomja a lelked. Nagy nehezen de ecsetelte a dolgot.
.- Egy hónapig leszünk itt az asszonnyal Nagyon meg kellene hajtani.( ugye szépen írtam le hogy minden lukat be kell tömni rajta egy hónapig).- Na neeee ezt nem gondolod komolyan.- De komolyan .- de miért szép az asszony, fiatal, dugni való mint a lopott bicikli mi a baj? nem fog a cerka? .- Fog az csak nincs kedvem. azt ha meg kapja egy hónapig, akkor egy évig nyugton hagy.Képzelhetitek mekkora kerek volt a szemem. Mi,,? egy évig??Ja.
Bevállaltam. 500 Márka hónap végén, és minden nap egy láda sör. igaz nem szeretem de az is járt vele.az asszonytól dugiba meg 800 Márkát.Na ez is egy alkalom volt csak, de jó telt a nyaram.
Saját menstruációs vérével festi képeit a magyar megasztáros
Na meg. olyat alkossak, ami az emberi életből születik,"""" Tudja ez a barom hogy mit jelent az hogy .- Havi meg tisztulás? vagy tüsző repedés? Vagy ennyit változott volna már a világ?Valamiről lemaradtam?
Saját menstruációs vérével festi képeit a magyar megasztáros
Misszió az anyád picsája Hülye vagy te barom.gusztustalan féreg.
Tisztelem a nőket, akkor is ha ciklusuk van . de ez ??? Nóóóóóórmális Maaargit.???
"Nincs ezen mit szégyellni" - KISZ-titkár volt a Magyar Idők főszerkesztője
@kissé felnőttem: Igen aki lehúzta a körmét Szegedi volt.ezért soha nem is jött le Szegedre.
Andy Vajnára durvább beauty filtert raktak, mint Rogán Cecília Asszonyra
Andrzej Wajda,
Andy Vajna
Szerintem csak ez volt az oka hogy ebből a faszból híres ember lett
Összetévesztették a nevet
"Imádkozok Orbánért" – így örültek a nyugdíjasok az Erzsébet utalványnak
Na ez egy nagy humbuk. Kiválasztottak egy két öreget mint annak idelyén .- Május elsejei kívánságműsor.-
.- Petőfi verset kell kérnie bátyám. .-
-De én nem azt akarok.
.- Dehogynem Majd én meg mondom mit szeret
Több tízmilliós adóhátraléka van a kormány reklámemberének
ő nem csaló, már másik vállalkozást indított, amit tisztességesen vezet.
Vagyis ezzel elárulta hogy igen is csalt és nem jött be??? durva nem.
Ezt el kell mesélnem.
.- Önkormányzati hivatal.- végig vezetnek, majd meg kérdezik.- Na??? mit láttál??? ki vagy kik azok akik csalnak.??? Én el mondtam hogy ki az. Na vagy hatan rám . az??? ki van zárva az biztos hogy nem az ?? soha Én csak annyit mondtam , nézzetek utána ha nincs hiba akkor még egyszer. Egy hetes számla meg könyvelési ellenőrzések után kiderült hogy , .- Bazzeg ezt nem hiszem el. az orrunk előtt és észre sem vettük bazzeg ezt nem hiszem el.
Igen igen . olyan vagyok igen aki többet lát igen . ez van. ezt kaptam.
Orbán dönti el, ki gazdagszik meg Magyarországon – írja a Der Spiegel
Ezt mindenki tudja sajnos csak a Magyar törvény, a Magyar jog, a Magyar főügyész és a Magyar alkotmány nem.Na ezeket kellene kipicsázni mert ha ezek fasza munkát csinálnak akkor kussba lenne a Fidesz ess ess seggnyalók is Orbánnal együtt .
Juhász Péter lesz az Együtt csodafegyvere a 2018-as választásokon
Juhász Péter? Jókat tud mondani az biztos. A lényeg, legyen háttere, bizonyítéka. Na de ha van, akkor van a baj. Vályi Péter is meg csúszott az öntödébe és nála magasabb korláton át esett és meghalt. Minden kormánynak van egy két sok tisztogató embere aki ezeket el takarítja.Már a Kádár alatt is másfél milla volt egy " baleset" Nagyon kell vigyázni. naggggyon.
Ilyen az út havazás után Ausztriában és itthon
Na meg kint, a Paraszt alig várja hogy le essen a hó teszi fel a durót a traktorra és hajnalba már tiszta is az út mire felébred a többi és elindul dolgozni 5 re vagy hatra Ő meg ott van az ablakba vagy kint az út mellett és büszke arra hogy ezt ő csinálta. A Magyar meg??? Büszke arra hogy???
Ki nem találná, mivel foglalkozik most Steiner Kristóf
Egyszer egy nagy versenyen feljött a szó a különleges ételekről. az egyik " mester szakács.
.- Van egy étel ami a cet spermájából készül és igen drága de finom.
Na nekem csak az volt a kérdésem, .- Ki volt az a pihent agyú aki egyáltalán kitalálta hogy , " Te kóstoljuk meg a bálna gecit. Na volt egy pár Kristóf féle aki ki kérte magának. Na nem azt hogy megkóstolni a gecit, hanem azt hogy pihent agyú.