qxy

Kirúgták a magyar diplomatát, aki 80 milliós Aston Martinnal járkált Bécsben
Most el képzeltem hogy a Magyar a jog Polt Péter egy igazságos a joghoz értő tiszteletben álló élő példa képe az országnak és a parlamentben hiány van politikusokból, mert Polt Péter az igazság oldalán és az ország érdekében jót tesz és gyalog járnak dolgozni az e pár miniszter., mert csak annyi a fizetése amit megérdemel és ugye, mi is a jelentése annak hogy " miniszter?"
,.- [miniszter < latin: minister (szolga, segítő) < minus, minor (beosztott < kisebb) < lásd: minimum]
Na de ez van messze emberek. Nem a karácsony.
Egyre több embert érint a csuklótáji alagút szindróma
@gulyasgyula: Amúgy tudtátok hogy na ez egy jó példa. a tied.
sok betegséget valóban a káros föld sugárzások okozzák és most ne nézz hülyének kérlek.Lehet hogy csak 20 cm. re kellene az ágyad balra tolni és nem is lennél beteg.Igaz a mozgás akkor is jó. minden képen. Hogy mi kell hozzá, egy olyan ember aki radiesztéziával foglalkozik és nem egy nap alatt tanulta meg előadáson 50 ezerért , hogy ezzel kurva sokat lehet keresni. Tudom,tudom, bla bla. mert ez van el terjedve a köztudatba. Miért? Képzeljétek el. mi lenne ha .
.- Cukor beteg vagy? gyere meg nézem az aurád és 5 perc mondom mit tegyél és nem leszel az. vagy bármi más betegség. Ki és kik veszítenének ezen? Na ezért, mindent meg kell tenni hogy ezek ne derüljenek ki és ezt le kell ócsárólni, amúgy már Attila sátrát is előbb kimérték meg a katonákét is . az állatok is tudják csak az ember el felejtette pld, a tanyák. miért is olyan szét szórtan vannak? Honnan vették a parasztok hogy oda kell a ház? Ezekről nem is szabad beszélni . mert kurvára nem kellene körzetorvos sem.
Egyre több embert érint a csuklótáji alagút szindróma
@gulyasgyula: Tapasztalat. Kint élek Németországba. Amikor ki jött a nejem, előtte termin a dokinálk, a gyógyszerésznél, mert fél évig nem jön haza Egy szatyor bisz basz gyógyszer, ami nem olcsó volt " Mert ezeket mindennap szednem kell.Na, el fogyott. el mentünk a dokihoz és mondtam neki hogy mi kellene és el is vittem a dobozokat. Forgott a szeme. egyik csökkentő a másik növelő, a harmadik szinten tartja a vérnyomást. Ja, nem is volt baja a vérnyomásának. és ezekből meg a szívre is két féle. azzal sincs semmi baj. " De az orvosom azt mondtaaaaa.
Most szedünk két féle vitamint egy a zsanérokra, egy meg a magnézium és jééé Nincs semmi gond. amikor otthon el mondtam a dokinak, csak habogott hebegett. Meg kérdeztem tőle. Tudja hogy miket ír fel az embereknek ?Ugye el végezte az iskolát? Nem az orvosira gondolok hanem az általánosra . Mert okos ember ilyet nem tesz. Mély szemébe nézés és egy mukkot nem szólt le sütött szemmel.
Egyre több embert érint a csuklótáji alagút szindróma
Amúgy meg. mi az a csuklótáji alagút szindróma?
Magyar nyelven a következőt jelenti.
Orvos és gyógyszer kutató barátaim. . Megint sikerült el baszni egy gyógyszert, aminek kurva sok mellék hatása van és a beteg élete végéig rá lesz utalva, csak be kell adagolni az embereknek hogy bizony ezt ha nem szeded, meg fox halni.és csak nekünk jó.
Az elítélt macedón exkormányfő vezette a magyar diplomáciai autót, amivel Magyarországra szökött
Vagyis, meg tervezett akármi ami ugye benne van a BTK ba is Polt Péter? és tettes társ ként kérem az önök őrizetbe vételét alapos gyanú?? nem. azon már túl vagyunk.
Egyre több embert érint a csuklótáji alagút szindróma
Nem értek úgy hozzá. de ugye itt is van valami felügyelet vagy mi hogy mi lehet itt.
Nem akarok cseszegetni senkit, de ezt a hirdetésbe már nem egy oldalon bele futottam. Ugye nem lesz ez az oldal olyan hirdetős, baszós farok növelő meg el viszlek, tele kocsi, meg egyebek.
Cierenna Te meg ha dugni akarsz akkor ne egy olyan oldalon hirdess ahol basznak az ilyenekre.Ugye megérted ha ha nem szeretem a sticiket.
Tragédia – meccs közben hunyt el a 28 éves magyar focista
@Mirabilis: így van nincsenek tisztába mit szednek és mennyit. Mert csak az számít hogy minél előbb és gyorsan.Kinti csapatoknál minden meg van adva hogy ezek nélkül is tudnak eredményt produkálni. Normálisan edzenek, esznek nincs stressz Honnan tudom, ? Az egyik rokon gyerek épp ott üdült ahol egy híres focista a gyerekével és mivel egy idősek voltak a gyerekek és szeretnek focizni minden nap együtt voltak. ezek után minden évben együtt mentek üdülni és a gyerekek fociznak.edzenek rendszeresen ennyi.De itthon, anmikor az apuci el dönti hogy .- Már pedig az én gyerekem világhírű focista lesz akkor az lesz . Na az ilyeneknek kell is szer minden szar hogy el is érjen valamit.Hogy mennyi ilyen focista van? Kurva sok.
Tragédia – meccs közben hunyt el a 28 éves magyar focista
@Mirabilis: Tuti hogy nincs rá pénze az egyesületnek, de nem is azt írtam hogy az egyesület fizeti. . Nem tudom el hiszed e, de le írom. egyszer egybarom el találta, vagy hallotta, hogy a bika agy alapi mirígyet kell enni naponta egy darabot és attól akkora barom lesz mint egy nagy marha.Tudod mennyit adtak egy fekete bors nagyságú marha agy alapi mirigyért? a 70 es évekbe?500 Ft.ot. Vagyis olyan fél havi fizetést.és csak jöttek a suttyó gyerekek hogy nekik is kell Ha apuéknak van pénz akkor a gyereknek is és mi a leg fontosabb , a gyerek . De gondolom te is ismersz ilyen gyereket hogy a pénz nem számít.
Tragédia – meccs közben hunyt el a 28 éves magyar focista
@Mirabilis: Tudod, van egy két ismerősöm rokon a sportban és sajnos el mondják hogy ha igen ott akarsz lenni az élvonalban nem elég erősen edzeni. Kell egy kis plusz is hogy te legyél a leg jobb és ha mindenki szedi akkor kurvára kell nyomni hogy te még jobb legyél. A szója? az valóban nem tesz jót az emberi szervezetnek, meg amúgy is nem is az emberek számára találták ki.De én sem árulnám el hogy mennyibe kerülnek az olyan anyagok ami még nem számít doppingnak de kurvára fel tekeri a lángot és rá fognám a szójára.
Videó: bohócorral gúnyolták Polt Pétert, a legfőbb ügyész kiviharzott a parlamentből
Neki kellene a leg becsületesebbnek lenni az országba és így el szarta a becsületét. Meg is bukik és Orbánnak annyi .
Tragédia – meccs közben hunyt el a 28 éves magyar focista
@Mirabilis: Szerintem , nem publikus hogy olyan szereket kell szedni hogy hú de gyors vagyok mint villám,és ugye a szervezet az olyan ha be sokal, annyi. De ha nem szed, be sem kerül a csapatba. Sport szellem? amikor hétvégén a jáccótéren a kis pályán apa és fia meccs és a gyerekek el vernek bennünket mint gólya a pacsirtát az meccs nem ez
Tragédia – meccs közben hunyt el a 28 éves magyar focista
28 éves. ugye " egészséges hisz sportoló. " Na . Ez már nem a sport.
Masszív tömbbé állt össze a Fidesz
@Sámannus: Nem kéne le vágni?? haza megyek és tálat a vérnek kondért a bélnek. vagy legalábbis egy lapáttal orrba csapni.
Masszív tömbbé állt össze a Fidesz
Masszív tömbbé állt össze a Fidesz Magyarul. Keményedik a szar.
Ugyan már. Ja igen, ezt kell mondani mert sok vak hangya sem hisz már ebben a kis szarfaszú cigány gyerekben.
Videó – Immunerősítés jógával? Így kezdj hozzá!
Csak hozzá tenném. nagyon jó ez és minden ami ehhez hasonló. - ez olyan , mintha 100 embert meg tanítok biciklizni, elméletben megy is minden, de életükben sem láttak biciklit. De a lényeg, az meg van. " Tudnak biciklizni" Erre csak arra célzok, .- Ha meg nézek egy embert , fáj valamije , mi a teendő? .- doki, gyógyszer , el múlik,.. De mi lenne ha ,? elsőre meg nézném mi is okozza a fájdalmat? amit elsőre meg is szüntetek. utána jöhet a torna jóga, és minden ami tényleg segít a szervezetnek. De ha egyszer valakink baja van, arra nem jó a jóga meg a hasonló dolog. szart sem ér. De ha ki zárom, meg szüntetem az okot , a fájdalmat a bajt, ( ez lehet rák is ) akkor már minden lehet gyógyító hatással az emberre. Igazam van vagy igazam van. Na. ehhez kellene érteni hogy meg találd azt ami okozza és meg szüntetni. Nem az hogy csináltál egy jóga kurzust és el hiteted az emberekkel hogy jót tesz.
Köllő Babett szexi csipke melltartóban tekint kihívóan a kamerába – fotó
' " Luxus feleségek. " - Pénz éhes ribancok. Nem tudom mi lesz a neve ha a pénztárca azt mondja hogy ,.- kis szívem, az autót is le szokták cserélni .te is így jártál., menj a picsába. De biztos lesz aki kap az ilyen ribancokra . szégyen szégyen. Találkoztam egy jó pár ilyen ribanccal. El is mesélték mi mindent meg kell tenni azért hogy ennyi pénzt költhessen..
Az egyik faszi, ki állt az udvarra és azt kiabálta.- Mindenki azonnal jöjjön ide . Össze futott a sok emberke és meg kellett szagolni a faszi középső ujját. .- és közbe kiabálta.- érzitek? milyen büdös a p...ája??? érzitek? és ribancnak ott kellett állnia mellette és égni mint a rongy. De meg tehette azt is a ribanc hogy a " Cefter" lábast ki baszta mert nem volt kedve al mosogatni. Mindennek van ára.
Hihetetlen fejlemény a kőbányai szopófantom ügyében
Ki van zárva hogy Fideszes lenne. Tuti hogy ellenzék. hisz " szopó" A Fidesz meg " szopat"
A kutatók is megerősítették sejtéseinket: ez okozhatja a poloskainváziót
@Peller Anikó: Te kis Anikó. A verebet példa ként hoztam fel . Egyem meg a vacsorádat. Tudod Kínában ki irtották a verebeket és mindenki büszke volt .Teher autó számra vitték a döglött verebeket.Tudod hogy irtották ki? Mindenkinek ki volt adva hogy zörögjön, zajt csapjon , ne engedjék le szállni a verebeket és szó szerint addig repültek míg le nem zuhantak meg halva. Te egy évre rá meg el szaporodtak azok a rovarok amiket pont a veréb evet és nem tudták mi az oka. Vagyis, nem a veréb ette meg csapta le a szárnyával, hanem, meg nyúvasztották azokat a pocegereket akik ették ezeket a cecvarekeket.
Örömhír: babát vár a TV2 sztárja
Ez tényleg jó hír . De nekem? Vagy bár ki másnak? Nem értem mi abban az öröm , ha valaki terhes . Oké, öröm aki csinálta meg akinek . na meg a család de mi minek is örülnénk, meg vagyunk híva a tej fakasztó buliba ? akkor oké.
Megvan, melyik műsorban tér vissza a képernyőre Luxus Vivien
Tudjátok erről egy vicc ugrott be amikor az állat védő le támad egy kurvát akin bunda van.-
.- Tudja maga hány szegény állatot kellett ezért a bundáért meg ölni?
Mire a kurva.-
.- Tudja maga hány gazdag állatot kellett ezért le szopnom?
A rajongók kiakadtak Gáspár Evelin miatt
hát na. meg próbálta a csajé. na . Mágárá rántottá á pipéré pócon no.
A kutatók is megerősítették sejtéseinket: ez okozhatja a poloskainváziót
ez butaság . Kína jutott az eszembe amikor hír lett ebből. Tudjátok amikor " Ki kell írtani minden verebet. Mi lett a vége?? Na ez a poloska is ilyen ,.
Megkapta a büntetését – itt a videó az első budapesti hajléktalanperről
@division: Tudod , turkálják a szemetet. ez is olyan hogy nem minden az aminek látszik. Turkálja a faszi, le megyek egy szatyorral, amibe disznó toros van, kb 5 Kg. .- Le hoztam mert nem tudomki vinni messzire megyek mert nem itthon lakm.- - Mi a válasz?:- Minek néz engem Nem eszek meg minden szart. rá néz a kocsira, ááá Német? Akkor aggyá má húsz eurót.. Én meg, .- Minek néz engem? nem adok minden szarnak egy húszast . Ki lakoltatás. Ez olyan minrt aki sír hogy kevés a nyugdíjj De azt nem mondja el hogy életéében tíz évet sem dolgozott és akkor is éjjeli őr volt mert nappal dolgozott magának. Ki lakoltatás? Tíz éve ott lakik, de nem fizet . Kocsi üdülés van, de a számlákra nincs de pofa van. Kilakoltatás és a sok ember csak azt látja hogy szegény család. De azt miért nem mondják el, hogy igen, fel vettük a a nagy kölcsönt és el basztuk, mert szabadott és le szartunk mindenkit. Tudod hány ilyen embertől vették e a lakást házat? Hogy megérdemli? Sajnos ma nem így látszik. De , nagy kölcsön az építéshez, és vettünk ujj kocsit a gyerekeknek mindent és ami maradt az ment az alapba mert csak arra futotta. de Kanárin is voltunk bazzeg.Szerintem, mindennek oka van. és jó részt az ember tehet arról amibe él.
Megkapta a büntetését – itt a videó az első budapesti hajléktalanperről
@Sámannus: Tudom sajnos. Ezek részegen annyi mindent ki kotyognak, hogy ember el sem hiszi.és dicsekednek űberelik egymást és észre sem veszik hogy esetleg én meg ott állok és épp szervírozom nekik a ribancokat. vagy az ételt. ( Mert ezt csináltam) Mind le írnám, holnapra baleset érne .
Megkapta a büntetését – itt a videó az első budapesti hajléktalanperről
@division: Megoldás? .- Oké, kapjon lakást szobát, ágyat. De, vannak szabályok amit be kell tartani. Rend, dolgozni kell. Ha nem megy, mehet a sittre Bassza meg ott is dolgoztatnám. nem szarjuk a gyepet ingyen. Válasszon. vagy ez, vagy az más nincs az hogy ki megy és kéreget alma borra,már vitetném is a sittre. Nyugi nem kellene sok embert el vinni mert ,.-Basszus, bent a sitten többet kell ám dolgozni hogy ételt kapjak és fűtést villanyt. .
Van még valami amit meg kellene oldani, ?
Nem működne? Dehogy nem. Mint az is hogy egy két Orbán félét " véletlen nyakon baszni. és meg kérdezni.- Uraim, ki akar miniszter lenni? az előző, sajnos bele nyúlt a kasszába és ez a vége . Hogy ön, miképp akarja csinálni az már magán múlik. Szerintetek? merne lopni?
Megkapta a büntetését – itt a videó az első budapesti hajléktalanperről
@wagabund: Tudod, fel ajánlottam. Adjanak szabad kezet és egy hónap alatt az országot rendbe rántom.Ki is lenne fizetve az állam adósság jó része is.Börtönbe? egy politikus sem menne. Dolgoznának a minden napi ételért. Rokkant? nem baj. Ő majd javíthatja az el szakadt ruhákat. olyan reform lenne hogy az Orbán félék ott is ugranának ahol nincs is árok.