qxy

Nem létezik női orgazmus?
Na meg néztem mindkettő szakértőt a cikkben.Két olyan gyerek, akik soha nem láttak puncit. esetleg amikor a mamit fel lökte a disznó . Két töketlen barom.El kellene vinni a kupiba meg kapatni őket. hadd tudják meg mi is az amiről írnak.
Kiderült – ez lenne az eredmény, ha most lennének a választások
A tisztán látás miatt. .- Ha te ennyit össze csaltál volna, akkor te is bele törődnél ha veszíthetsz egy választáson, vagy mindent meg teszel azért hogy maradjon minden a tiéd? Na ugye. Mert van az a pénz és Magyar törvény jog, ami meg fizethető hogy az a szavazás az úgy jó ahogy ki van fizetve. Higgyétek el mindenre fel voltak készülve. Hogy miért nem beszélnek azokról a buszokról amik a határ másik oldalán álltak és várva arra hogy szóljanak és jöhetnek is a feladat a rend bontás amit a kormány látványosan megold. és Mert mi a fontos kérem? Az ORSZÁG VÉDELME . Hogy miért nem derült ez is ki? mint a többi olyan dolog ami , " ha nem jön be akkor ez" Mert bárkit kérdezel, azt kell mondania " Ez kérem nem igaz" Nem egy forgatókönyv volt erre.
Nyugodtan írjátok hogy nincs igazam. Mert ez nem volt a tévébe, ujságba. Orbán nem mondta.
Kiderült – ez lenne az eredmény, ha most lennének a választások
Akkor én is írok egy hivatalos formátumot és közlöm, hogy Hat Európai közvélemény kutatás és a Magyar Hivatalos felmérés szerint is Orbán egy szar madzag. és akkor sem szabad neki hinni amikor kérdez. Hogy kitől tanulhatta? Ki mit hoz otthonról. Ez van.
A pszichológusok szerint Orbán nagyon retteg
Találkoznék vele utána hogy rettegne. Nem bántanám biz Isten. Olyan lelki terrort kapna hogy kitekerné saját nyakát utána fejre állna és le is szarná saját magát.( vagy előbb a szaratás, egál)
Fresh Viki megmutatta tökéletes fenekét
Azt lehet hogy olyan vastagot szarik mint egy vímes doboz. Ez is dugni akar. Sok kiéhezett pénzéhes ribancok. Nem azok? De mert miért mutogatnák magukat ha nem azért hogy jól meg rotyogtassák a tortyogót.
Ismét várandós Orbán Viktor legnagyobb lánya
@Mézike: Tudod mint amikor a csálád fekszik le és oda fekszik ahol van hely. Lájcsi az anyja mellé és oda szól.
.- Édösanyám? kendé ez a nagy picsa?
.- Enyim hát.
.- No akkor húzza kend odébb mert az én faszom nem ismer rokonságot.
Ismét várandós Orbán Viktor legnagyobb lánya
@Mézike: várjámáá. De kitől van a purdé? a naggya az apjától az apraja a naggyától?
Ismét várandós Orbán Viktor legnagyobb lánya
@Mézike: hírtelen úgy olvastam, " Mennybe. " Na mi van A végén lesz másik kis Jézus? Jogilag, meg van ez is fizetve és ha kell törvényt is hozhat rá, meg teheti.
Orbán 2030-ig tervez
Meg is teszi. ilyen nyomoronc ellenzék mellett, ez egy nyugdíjjas állás.
Tüntetni, azt haza menni, azt másik héten megint tüntetni de szaladjunk mert esik az eső és ez a banda akar egy országot át venni? NOOOORMÁLIS??
Nem védem Orbánt, de ilyen ellenzék mellett tényleg azt csinál amit akar. és??? Igaza van bakker.
Hadházy: Orbánt el kell zavarni, akár polgári engedetlenséggel is
Maraggyámá Kis táska. Nem védem Orbánt, mert egy fasz. De akkor téged meg a romák közé egy napra kellene be tenni hogy szokd azt is mert azok is Magyarok. Te beszélsz? Rég nyakon kellett volna baszni téged is .
Kelemen Anna bevállalta "natúrban" – várja a véleményeket
Igen, a szépség belülről fakad. De mi köze ehhez Kelemen Annának? Az hogy így néz ki, az nem meg felelő meg fogalmazás hogy szép. Mit mondjak. ? Ez , a nő a pinán egy olyan kinövés akivel baszás közben el lehet beszélgetni? Beszélgetni?? Na ezt még meg gondolom.
Megpróbáltunk szobát foglalni a fideszes képviselő családjához köthető, 17,9 milliós uniós támogatással felújított vendégházba, ez történt
@Commenter: Tudod, ecccer a nagy tiszteletre méltó x , oda szól.- Na nem meg dugni a csajomat ám. két óra múlva x úr a hányásába fexik a csaja meg meztelen áll a lépcső felső fokán, tök részegen és kiabál.- héééééé engem ki fog meg baszniiiiiiiiiJa , Ma is mind a kettő feszít a parlamentbe. és nagy nagy okosságokat mondanak.
Megpróbáltunk szobát foglalni a fideszes képviselő családjához köthető, 17,9 milliós uniós támogatással felújított vendégházba, ez történt
Tényleg. Lehet hogy ez is olyan szabadidő központ jellegű pároztató mint a szociban. Vége a nagy gyűlésnek, Nem kellene haza menni azaszonyhozmég,?? kell egy hely ahol eszünk iszunk bebaszunk és minden van mit a mesébe és senki. nem tud semmit.
Rendkívüli hír: Élő rendőrsorfal lesz a kordonok helyett a Parlamentnél május 8-án!
@gulyasgyula: Nem mindenki kilőni. Nem ezt mondom. Drasztikus váltás. egy kettőt nyakon lőni, vagy agyon verni. Hadd lássa a többi aki miniszter akar lenni mit vállal. Ha nem ez a váltás lesz, belel lehet szarni az egészbe. Mit fog csinálni a következő? Ugyan ezt, mert MEG TEHETI. Ez lenne a lényeg. Megállítani a szabad rablást.Vagy ti nem ezt akarjátok? Akkor tüntessetek. Ha én lennék Orbán???.- Tüntessetek a faszom bánja. de attól még rátok verem az adót amit el is teszek gyertek tüntessetek minden hétvégén Ki nem szarja le? de hétfőn mész dolgozni és marad minden.
Rendkívüli hír: Élő rendőrsorfal lesz a kordonok helyett a Parlamentnél május 8-án!
@csak úgy...: Tudod, Otthon amikor dolgoztam harcoltam a cicvarekek ellen sok mindent meg tettem sokan álltak mögöttem. De amikor ott volt az idő hogy na akkor most el lehet mondani és.. . . Tudod kik voltak mögöttem? SENKI. Mindenkinek dolga volt. Meg csináltam egyedűl, nyertem. Utána jöttek a csali madarak hogy így kell ezt meg mi meg együtt és össze fogva meg mi. Nem tetszett nekik hogy el küldtem mind a kurva anyjukba . Három alkalommal jártam így. Sajnos tudom milyenek a Magyarok. Szeretem a hazámat De a Magyar nemzet harcolni még saját maga érdekében is lusta és gyáva.é Én kibasztam az ajtón anno a kisgazdapárt vezetőt is úgy hogy nyekkent. Nem féltem én egy politikustól sem. Ma sem félek. de ötletem van hátha van kis vér valakinek a faszába és nem kalappal el kell verni , hanem egyet oda baszni a Francia kulccsal.
Hazacsalogatná a Nyugat-Európába távozott fiatalokat a nemzetpolitikáért felelős államtitkár
Haza csalogatni? Na ez az barátom. Nem csalogatni meg csalni kell hanem tenni valamit hogy ne menjen ki a gyerek. te kis buta . Jártál iskolába kis táska? ülj le egggyes hülye vagy Küld be anyádat beszélni akarok vele.
Orbán szeretné, ha "Soros árnyékhadserege feljönne a fényre"
@csak úgy...: azért lehetne találni egy kis " luknyit " Mondjuk, Menekülés közbe saját magát tarkón lőné.
Rendkívüli hír: Élő rendőrsorfal lesz a kordonok helyett a Parlamentnél május 8-án!
@gulyasgyula: Tudod kilővetném és meg kérdezném a többi nyúlványt.- Uraim, ki szeretne miniszter lenni? Ja az előbbi?az a zsebére gondolt nem a népre. Azt hogy ön is így fog járni, Magán múlik. Na ez után nem tudom lenne e egy fasza gyerek aki miniszter akarna lenni. Drasztikus váltás kellene mert ha nem az akkor ez soha nem ér véget csak lopnak és lopnak törvényesen. De ha van egy példa, hogy bakker, ezt kinyúvasztották,??? akkor talán vissza fogja magát a következő pocegér.
Rendkívüli hír: Élő rendőrsorfal lesz a kordonok helyett a Parlamentnél május 8-án!
Mondom én. Polt Pétert lapátra tenni a jog miatt és már nem is lenne joga Orbánnak hogy uralkodjon. Mert a Minisztert is meg a legfőbb ügyészt is le lehet váltani. Ha Orbán csinálhatott puccsot, akkor mi csak azt tesszük amit tőle láttunk. Vagyis ha az törvényes volt akkor ez is az lenne.
444.hu: a kormányzat alá rendelik a bírói igazságszolgáltatást
Vagyis, amit a Fidesz mond,az lesz az igaz és a jog és ezt védi. Ugye Polt Péter?
Ezért mondom. Nem tüntetni. kipicsázni a törvény jog emberét, és utána neki vágni az igazságért. de ha nem ezzel kezd akkor szar az egész. Tüntetés? Én lennék Orbán?.- Tüntess barom. mit érsz vele? Ki az úr? vedd már észre hogy ami szabad Jupiternek,... Vagyis Drasztikus, legyen vagy szarjunk bele.
Reagált a vádakra a Fenyő-ügyben meggyanúsított főügyész védője
Kurvára más dolgok vannak itt csak ugye nem igen szabad el mondani mi is ez valójába és kiknek is ártott volna a dolog. Mint amikor Szegeden autó bomba robbant és szegény apuka árvákat hagyott hátra. De arról nem volt szó hogy miért is robbant fel és miért is tették ezt vele? kiknek a levesükbe is arat bele köpni? Hogy tudtak e erről a rendőri szervek? Naná, csak ez rád nem tartozik.
Reagált a vádakra a Fenyő-ügyben meggyanúsított főügyész védője
Itt olyan szálak vannak hogy az Isten nem tudja kibogozni ki kivel van és mennyire. A gordiuszi csomó ehhez képest egy sima masni De sajnos ide nem kard kell hanem sok pénz és kéz kezet mos. Ez olyan mint amikor el kaptak bennünket az Ifával mert hoztuk a téglát minden nap és senki nem kaphatott mert kevés volt Ki kellett várni a sorát mindenkinek Na rendőrség, kihallgatás, a nagy eszű az asztalra csap és azt kiabálja.- " Neveket akarok neveket akarok"
Erre én.- Ne kiabálj bazdmeg. Neveket akarsz? mondok én neked ha kell nem is egyet, de hogy holnap már az utcán fújod a kurva sípod az biztos. Szerinted egy szegény paraszt fizette le a cuccost? Agyaljá kisgyerek..- Halkan azt felelte. " Elnézést hogy feltartottuk az urak tevékenységét. és kikísért bennünket. Na így van ez kérem, csak tudni kell ki áll a hátad mögött. és bízhatsz e benne. Mert az nagyon fontos.
Kelemen Anna teljesen pucéran terpesztett be, hogy játékra invitálja követőit – fotó
De most tényleg. Ez akkor egy kurva nem?? Ha így kínálja a trüsmüst nem? az meg nem büntetendő ??