qxy

Megszólalt Kis Grófo a múlt heti balesetéről!
@silber13: ezt el kell mesélnem. Országos zenész találkozó, sok ügyes, , jó jobb , kiváló zenész. Na meg el jött a,? .- Húúú bazzeg húú itt van élőbe. huuuuu .Na közös zenélés, minden remek, és eccer csak, az egyik zenész azt mondja. .- és most meg kérjük a mélyen tisztelt blabla bla, urat hogy ezt a Neoton számot együtt adjuk elő és kérjük hogy ő kezdje el,mi meg bekapcsolódunk kis impróval. Na , nem volt meg a " cédén " ez a zene és élőbe kellett játszani. Valami kurva szar mellé nyúlások, hamis akkordok, csak álltunk, néztük, hogy huuu bazzeg itt van a a a a " tököm"
Vagyis, ha nem tudsz élőbe elő adni olyan zenét amit épp tőled kérnek, és ott áll melletted és együtt énekelni zenélni. Szerintem ez a tudás. Na én sem tudok zenélni csak szeretek. Mert olyan ember nincs aki tud.
Megszólalt Kis Grófo a múlt heti balesetéről!
Győzike, kisgrofó. Tudjátok hogy semmi hallásuk?? Győzike? az meg hajaz mindenkit. de ha van stúdió, akkor akár Bocselli is lehecc Kissé hosszadalmas kijavítani a kórnyíkálást, de amikor kész a " cédé, " Jáj de sukár hanja van di csak.
Palvin Barbara szexi homorítására nincsenek szavak
Tudjátok a " fotoshop meg a számítógép, csodákra képes. Bárkiből lehet olyan menyecskét varázsolni hogy ihaj. Pl. Győzike. Ha haknizik, kurva jó hangja van. már mint akinek tetszik. amúgy, semmi hallása egy buta cigány. de ha van stúdió, mindenki lehet sztár. Nem egy hú de jól néz ki mádámot láttam élőben smink nélkül. kissé részegen. De amikor rá dől a piperepolc, fél kiló kencefice, " hú bakker de jó nő.
A Fidesz által bevezetett adók
@simmering73: Mert el vannak vakítva.Nekem is volt egy kollégám. azt mondta.
Én is haza akarok menni és olyan maradandót alkotni mint Orbán. Majd ki ugrottam a kocsiból pedig én vezettem. .- Mi??? Mondj már egy valami maradandót azon kívűl hogy semmink sincs csak a Fidesznek, te áááálat. Mi volt a válasz? .- Hááát nem tudom mit tett de szerintem jó ember. . Azt sem tudja mit tett de jó ember és olyan akar lenni. Na tipikus Fidesz .Ja, diplomás hülye gyere.
A Fidesz által bevezetett adók
De a vén fasz a kaszinós az ugye nem adózik Hála Istennek. úgyis olyan szegény nem? Miniszter úr: csapjam arccal a marha szarba De nyakon vágnám ezt a kis kokerót.
Fáklyás tüntetést hirdetett meg Vona Gábor most péntekre
Nem fáklyás tüntetés kell gyújtsd fel és állj oda mellé és ti lesztek a " tűzről pattant lófaszok."
Egy nap alatt 9 millió forintot gyűjtött be adományokból a Jobbik
@gulyasgyula: Mondom én a megoldást kérem. haza megyek, az Ukránnak ha adok 500 Eurót bárkit legyílkolász. Kell egy távcsöves pityu, oszt jónapot. Majd össze hívni a sok nyalókát.
.- Uraim, ki akar miniszter lenni? Sajnos aki volt így járt mert mélyre nyúlt . Na igaz azt nem garantálom hogy az utódára nem fognak oda figyelni mit csinál, Épp ezért saját érdekükbe csak azok jelentkezzenek aki becsületesen tudják az országot irányítani.Szerintem soha nem lenne Magyarországnak minisztere.
Így kerüli ki Mészáros Lőrinc a rossz utat – helikopterrel jár bélmegyeri vadászkastélyába
De nagy lesz a bukás ha bukik Orbán. Aztaszéégyönt. A fején látszik hogy sugárzik az értelem belőle. Valósággal dől belőle mint tehénből a gané.Buta paprika Jancsi.
Palvin Barbara szexi homorítására nincsenek szavak
Tessék. a fotó alapján ha valaki meg azt írja hogy bele verném, vagy akármi, akkor meg ki van akadva hogy zaklatva van? Rossz pénzéhes buta kurva.
Nem tudom az ilyen bele gondol abba pld. Gyereke van, suliba jár, beszélgetnek, ,.- Ki is a te anyukád? .- hát az a a a .- Ja tudom aki úgy homorít mint egy bagzó macska ? nem is tudtam hogy kurva a te anyád is.
Egy nap alatt 9 millió forintot gyűjtött be adományokból a Jobbik
@gulyasgyula: Tudod, egy így van beállítva a választók a rosszak. Pedig eccer kiderűl hogy nincs is választás. mind kamu. Előre meg van minden. Tudod hogy a részeg politikus mennyi mindent kikotyog ha űberelni akarja a másikat? Kurva egy aljas söpredék mind.
Egy nap alatt 9 millió forintot gyűjtött be adományokból a Jobbik
@Eladott Ország: Tudod, ezek előre gondolnak és már akkor kiépítik. mint ennél a szemét Orbánnál. Kádár agyalta ki ő kezdte bontogatni ennek a szemétnek a szárnyát.Melyik suliba kikkel, járjon kikkel barátkozhat kik lesznek a lakó társai a kollégiumba. Minden ki volt agyalva . Na ez mind ott nyalják egymást és szipolyoznak.
Megoldás,.- távcsöves és durr.
Ma kipróbálja az erejét a teljes ellenzéki összefogás
Na segítek egy kicsit. .- A cím folytatása. .- és a nép mellé állva A kilakoltatásokat beszüntette . Majd felszólította a Magyar törvényt hogy minden ember akinek bevétele van az adó köteles és a kaszinók bevételének adóját visszamenőleg behajtották.Az ügyészséget felelősségre vonták.
Ha ez volna a folytatás, nem kellene aggódni meg lesz e a szavazás. Mindenki tudná hogy kire adja a voksot. De szarnak a népre . a haszon a haszon a haszon az számít csak a többi le van szarva
Egy nap alatt 9 millió forintot gyűjtött be adományokból a Jobbik
@gulyasgyula: Gondolod Vona azért akar miniszter lenni mert szivén viseli az ország dolgait? Faszát. Ki nem szeretné azt amit A kis Csuti cigány amit meg tehet és ennyi pénzzel jár?Becsületes Magyar politikus? Na az van messze nem a karácsony.
Szijjártó szerint boszorkányüldözés folyik Magyarország ellen
Péter, hülye vagy. Ülj le egyes. Holnap küld be anyád, beszélni akarok vele.
Egy nap alatt 9 millió forintot gyűjtött be adományokból a Jobbik
AJAJ,. ez olyan mint a stadionban Kurva sokan voltak, valóba meg nem sokan.
Politikus? na ne má hogy igaz legyen. Szerintem a harmadik füles után a negyede se lenne.
Havas Henrik keményen visszavág Baukó Évának, közben újabb híresség vádolja zaklatással
@herczeg0210: Igazad van. Volt egy párttitkár ,Lipcsei " evtás. Az is, minden felszólaló után felállt, és ezzel kezdte. .-Én csak azt akarom hozzá fűzni, hogy ,??? és ami megmaradt a kis agyába, el mondta még egyszer. Mindenki meg tapsolta ( muszáj volt. ) Vörös diploma, minden szarral, amúgy meg hat elemije volt csak.
Ja, na meg , nem várja meg ám hogy befejezd a mondatot, áá ki van csukva bele dumál a Havas úr. Egyszer le is basztam. Tanár úr. Ha netán figyelne egy kicsit igaz nem az erőssége. De még én beszélek.Hogy kii nevette ki? Mindenki.
10 éven át volt szexrabszolga a nevelt kislány – enyhítették zalai férfi fegyházbüntetését
Nekem volt egy kolléga nőm, az apja is ilyen volt. Nagy nehezen elárulta a lány hogy ez történt. Na kapóra jött egy cikk a lapokban ami erről szolt és oda mentem az apjához, mert minden nap hozta vitte a lányt hogy senkivel ne találkozzon. és mondom az apjának. .- Na. Nézd meg. Nem értem ezeket az embereket . De egyszer adná az Isten hogy találkozzak egy ilyen faszival, lenyeletném vele a saját faszát az tuti. Két nap múlva jön a lány dolgozni, nyakamba ugrik és össze vissza puszilt sírva és oda súgta .- köszönöm Kukszi köszönöm köszönöm. Lehet hogy hatottam az apjára egy kicsit?
Nyugdíjasok százezreit terelné vissza a kormány a munkaerőpiacra
Terelje a bikát Orbán arra aki elébe baszta a meleg lábast és azt mondta neki .- Na egyé má moré.Meg vagy zakkanva ? meg verjelek?
Kulcsár Edina mellében újabb csomókat találtak
Tudja e a kedves cikk író hogy mennyi nő mellében van csomó? Mi a frász ebben a hír. Menjen dokihoz, oldja meg Ki ügye?? Na . te meg gyere ide egy fülesért .
Havas Henrik keményen visszavág Baukó Évának, közben újabb híresség vádolja zaklatással
Ez a Hír mind kacsa. Valami más van a levesbe. Az Éva is tényleg azt mondta , őtet nem zaklatta senki most meg ,.- Ja ,,, a Havas. Na fel is rúgnám az évikét mint a fagyos lószart. azt jelentsen fel engem is zaklatásért.
A másik meg . Kinézem Havasból hogy beszólt egy két ilyen kurvának hogy .- - Nem szopnál le?? vagy ehhez hasonló. Mert nagyon beképzelt és el van szállva magától pedig egy nagy nulla csak jó a beszélőkéje. Mondtam is egyszer neki. Ha ennyi állása volt, ennyi posztot töltött be életében,akkor egy oka lehet. Nem ért semmihez és mindent meg próbált. De vannak olyan emberek mint a babér levél." Mindenben jó." De azt is ki teszik a tényér szélére.
Az állampolgár visszaír
Levél a Magyar néphez Verjük agyon a politikusokat.
Nemzeti Korcsolyázó Központ épül Budapesten
Nemzeti??? mi a faszom? Jégpálya. úúútálom. úúútálom.
Szegeden a szocijllizmusban voltak ezek az ujjítási hónapok meg minden. Exportoztam a Pick nél. A gépházban az egyik haver régen repülőgép szerelő volt, de gépész lett . mert öreg lett. Mindegy. Kiagyaltam hogy legyen Szegeden műjég pálya. el mondtam a havernak az ötletem. Ő meg segített hogy a hűtőház kapacitása holt idényben mennyi energia hűtés fűtés, mindegy, meg hól legyen, mi? de nincs pénz rá, és jött az ötlet hogy Szeged besegít . " TÉGLAJEGY" és mindenki veszi és ebből el lehet kezdeni.Na be is adtam. Sajnos nem fogadták el azt mondták ez marhaság. Egy hónap múlva egy főmérnök, be adta és elfogadták neki. Még annyi esze sem volt hogy a terveken lévő Márta István nevet leradírozza. Meg valósult. Reklamáltam, kivertem az ajtót de pártunk és kormányunk válasza az volt. Értse meg István, egy hentesnek nem lehet ennyi esze. Amúgy is ugye a kislánya a cég óvodájába jár ugye? Ugye nem szeretné ha jönne egy levél és abban az állna hogy sajnos nincs hely és ki kell venni a kislányát? Na meg mi el tudjuk az ön életét úgy lehetetleníteni hogy ebben az országban éhen fog halni.Így is tettek. Voltam maszek, jól kerestem, 80 % os adót vetettek ki rám. Igen. igen. Bármit elkezdtem, jól ment, el elvették és ezért szerettem csinálni a rendezvényeket mert ott a sok gecinek beugathattam, le keverhettem egy két főlest és beszólhattam mindenkinek.
Balog: 9-10 százalékkal emelkedett a nyugdíjak vásárlóértéke, de ez még nem elég
Zolikám drága kis pöcsöm öccse. arról is besszéjjé a kis száddal hogy a ti fizetésetek mennyivel emelkedett a lakosság kárára .Ugye van testvéred, mert egyedül ekkora marha nem lehetsz.
Kell egy füles?
Már a villanyszerelőket is elérte a munkaerőhiány
@maci0427: Na ezt el kell mesélnem. Szeretek villanyászni, . egyszer otthon olvasom az apróhírdetést.-Flott kft vállalkozókat keres, Szakképzett telefon szerelőket bekötésre.kereseti lehetőség, 200 000 Ft. és ez 1998 ba. Ami nem semmi volt. Azt mondtam, ó ennyi pénzért az vagyok. El is mentem , meg( amúgy hentes vagyok ) meg kérdezték. Maga szakképzett tel... Bele vágtam a szavába kissé mérgesen.- Gondolja uram ha hentes lennék itt állnék? .Elnézést kért, fel is vettek,. öt eres kábel, kültéri, beltéri egység összekötni, jelet keresni , kész. Erikson cég . két évig csináltam. Napi 20 telefon bekötés, 1200 Ft . darabja. Na meg ha kellett a kis konyhába , ide is oda is az mind zsebbe.2006 ban már rég kint dolgoztam és pont szabin voltunk otthon, csörög a telefon, Matáv. Csak az én nevem volt a gépbe aki aktiválni tudja az Erikson rádió hullámos vezetékes telefont. Hívtak hogy van egy készülék , meg csinálom e. .- Természetesen, hisz ezért vagyok. Ki is mentem, meg csináltam.
Vagyis, nem az a papír fontos hogy ezt a sulit el végezted. Ha értesz hozzá, akkor az vagy.
Már a villanyszerelőket is elérte a munkaerőhiány
@gulyasgyula: Na . le a kalappal előtted . sajnos kevés ilyen ember van . aki tesz is valamit hogy pénze legyen. A többség csak azon agyal , " hogy kellene pénzt szerezni" Nem azon hogy mit kellene csinálnom hogy pénzem legyen. Ha mi ketten össze fognánk, Meg csinálnánk a világ vállalkozását. Mi lenne?
Egy város rész vagy falu ami ki van halva, bekamerázni, és nyugalmazott kiképző tiszteket idegen légiósokat felkérni hogy képezze ki a mi kis csapatunkat. Ha kést a " Verhetetlen cigány sereg, mert azok lennének,Ki szivárogtatni hogy van egy város ahol lehet a cigányokat gyilkolni . és indulhat a festék patronos " ADD NEKI " Hogy lenne e elég jelentkező aki cigányt szeretne lelőni? Szerinted? De közbe képezném tovább az én embereimet és bele verném hogy , " Ne hadd már hogy ez a kis geci kicsináljon, mutasd meg hogy te jobb vagy" Az ország, őrző védő navos meg minden rendész hozzánk jönne .
A Fidesz azt állítja: 2 301 463-an vettek részt a nemzeti konzultáción - Városi Kurír
Hazudnak hazudnak agyon kellene verni Orbánt és a többitől meg kérdezni . .- Na gyerekek mennyi is volt az a szám??? Rég ki kellett volna már taposni a belét. Vagy mint Toldi a farkasokkal. Gyurcsányt felkapni a lábánál fogva és azzal agyon verni Orbánt.
Már a villanyszerelőket is elérte a munkaerőhiány
Tudjátok, amikor otthon voltam, Voltam villanyász maszek. A sok villanyász ki volt akadva hogy ennyi eszem cvan? hisz nekik sincs elég munka mit akarok.
Na egy reklám, a napilapokba .- hívástól számított fél órán belűl házhoz megyek a nap minden szakában. Mert ugye,? haza megy a faszi, fél öt vagy hat, basszus,nincs áram. semmi gond hívok egy villanyászt. telefon, fel veszi a villanyász, mit mond,?uram, ma már nem megy, de holnap maga az első . Én meg leszarom hogy holnap amikor nekem most nincs áram.Na én ezt céloztam meg.Négy alkalmazottam volt és kétszer háromszor annyit kerestek nálam mint egy másiknál. Volt is kurva anyád. minden nap munka éjjel nappal. váltásban. Olyan villanyászokat kerestem akik keresni akarnak. jöttek is és ha hajnal egykor szóltak hogy gebasz van, nem volt olyan hogy sajnos nem mert berugtam, diszkó vagy épp benne van a farkam. Ma sincs ennyi eszük a vállalkozóknak soknak hogy így futtassa a munkáját. pedig, megérné.
Mit csinál szex után? – tették fel a kérdést Rubint Rékának
@Csizmás Kond: ez a csöcsi nagyon ott van a szeren. ezt ahogy egy könyvben olvastam régen, .- Meg másznám Gülgoá hegyét,meg kongatnám a mennyei harangogat és a Jozafát völgyében csodákat mívelnék. Utána meg nagyon meg kefélném.
Durván kiosztotta Facebookon a vásárlókat egy magyar bolti eladó
@Mézike: Sajnos így van. Én is amikor a hiper szuper boltban dolgoztam, be jött egy vásárló akit már rég láttam. Sajnos csak nekem tűnt fel ott álltunk négyen . és kérdeztem, mi az oka hogy nem láttuk? beteg volt? mire nagy nehezen elárulta hogy azért nem jön hozzánk, mert én vagyok az egyetlen a boltban aki foglalkozik is a vásárlóval és mindenkihez van egy jó szava. Sajnos, utána is csak én egyedül szégyelltem el magam. 8 vagy tíz SPÁR volt vagy van Szegeden és a leg messzebb lévő Spár mellől is hozzám jártak húsért a vásárlók. Kérdezték is .- Mondja István. Ha mindenkinek szép húst adott, akkor mit csinált a csúnyával? .- Tudja kedves, nekem nem volt csúnya hús soha. Hozzám le jöttek a gyerek is cetlivel hogy hús kellene rizses húshoz és tőlem azt is kapott.Reklamáció? Az a nagy szatyor minden hétvégén ami összejött. sőr, pezsgő házi pálinka csoki bonbon,süti hegyek sok puszi,sok kedvesség.Nem igen fogadtam el de le tették a pult mellé.
Mit csinál szex után? – tették fel a kérdést Rubint Rékának
Volt egy kollégám az azt mondta a nejének.. Baszóggyá meg neked is annyi időd van rá mint nekem. " húzzzzá bele azt neköd is jó lösz Azi kinézem a kis Norbitból hogy meghajtja Rékát mit az ú szöget. .