szaboria1

Baljós jelek a magyar bankoknál: elkezdtek bedőlni a hitelek
Még egy dolog sokan mondták már el itt is nem volt kötelező fel venni a hitelt. De a bankok is benne voltak nyakig. Mert a deviza hitel buktatóit nem igazán magyarázták el. Sokan azt sem tudták mi az árfolyam kockázat ezt pedig szóban nem igazán említették meg. Emlékszem milyen sokan voltak akkoriban a bankokban és ügyintézők csak arra koncentráltak van e keresete az illetőnek és az ingatlan fedezetként szolgál. A közjegyzők is ludasak voltak, mert Ők is gyorsan megcsinálták a kötelező okmányt az ügyfél meg a komoly közjegyzői díjat is befizette és kész is volt.
MÁV: Reméljük, hamarosan gondozottabbak lesznek a vasútállomások
Régen az állomások mellet voltak az úgy nevezet bakter házak amikbe családok laktak és azok tartották rendben az állomásokat. Öröm volt nézni amikor egy állomáson megállt a vonat milyen szép rendezett volt. Most csak azt látni lepukkantak és a virágok helyett a gaz virágzik.
Baljós jelek a magyar bankoknál: elkezdtek bedőlni a hitelek
Csak emlékezni kellene a devizahitelt is Orbánék találták ki az emberek persze, hogy azt választották mivel annak 4% volt a kamata míg a forinté 13.7%. Mire az emberek elkezdtek gondolkozni a hitelek felvételéről addigra már nem Orbánék voltak hatalmon de akárki akár mit mondanak Ők vezényelték le ezt a hitel konstrukciót. Most is trükkös hitelek felvételére buzdítják az embereket amit ha nem fognak tudni teljesíteni akkor megint egy csomó ember befog dőlni.
Dunai Mónika szerint "Gyurcsányék mindig csak megnehezítették a családok életét" – videó
A kormány most a háttérben lévőket küldi hírmondónak, mert ezekkel biztos már nem nagyon fog számolni a közeljövőben.
Nem Gyurcsányozni kell már 10 után hanem pl. emelni csp.-ot.
Orbán Viktor fia bevonult a hadseregbe
Ez a fiú is már minden akart lenni. Fociedző Afrikában, jogász, hittérítő most katona. Lehet, hogy Orbán nagypapa lépett közbe mert az apját is igen csak megregulázta anno.
Halász: Meg kell akadályozni az ellenzéket, hogy kimenekíthesse a köztörvényes bűnözőket
A kis Halászt megint bevetették. Olyan jól tudja előadni a hazugságokat, hogy a szeme sem rebben.
Az egykori szerencsekerekes műsorvezető indul a Fidesz színeiben
Ez is olyan ember aki mindenbe belefogott már. Legutóbb síeléssel kapcsolatban halottam róla.
Szanyi megnevezte az EP-választási bukás felelőseit
Tibike egy kicsit kevesebb tütüt kell inni és akkor talán rájönne, hogy saját érdekében rosszul kampányolt.
Ötezer forintot ért egy fideszes szavazat? Miskolci romákat videóztak gyanús helyzetben
Ott ahol a roma lakosság van többségben ott általában egy roma vezető egyben a pm. is. Mivel tudja ha azt akarja, hogy idejében megkapják az önkormányzati pénzt akkor bizony így megfoghatók arra, hogy Fideszre kell szavazni.
Tízezer forinttal több nyugdíjprémium járna
Orbán és bandája már az első megválasztás óta nagy ívben átveri a nyugdíjasokat. ből Anyukám zsebéből 1999-tól 2013-as haláláig kiszámoltam 1.500.000.-f vett el.
Nemrég Orbán a hősének nevezte, most mindenki magára hagyta Salvinit
Az olaszok a saját hazájukban sem tudnak hosszú kormányt alkotni. Most is forrongás van pont SALVINI MIATT miniszterek nem beszélnek egymást közt már több mint két hónap óta. Ezt unta meg a miniszterelnök.
Napi 126 forinttal nő a nyugdíj
@dr. prédikátor: A rossz minőségű már nem párizsinak nevezet felvágott még bele fér. Kormányunk már így készül arra kevesebb nyugdíjast tartson el.
Napi 126 forinttal nő a nyugdíj
Már ez a 126.- ft 1 db zsömlére 5 dkg felvágottra épp hogy elég lenne és akkor hol van a többi felemelt árak.
Szanyi Tibor nem jutott ki Brüsszelbe – komolyan eldurrant az agya
Szanyi már évek óta küzd, hogy nagyobb pozícióba legyen az MSZP-ben 5 éve a párt úgy szabadult meg tőle kiküldte Brüsszelbe. Most is az jár a fejében ha nem mehetett ki akkor indulni akar a párt elnöki címéért. Ma már biztos nem nyerne a XIII. kerületben sem.
Hiába a tiltakozás: benyújtják az Akadémia elleni törvényjavaslatot
@Shikari: Nekem a megdolgozott magyar nyugdíjból kell megélnem. Nem vagyok egy pártnak sem tagja csak nyitott szemmel nézem a dolgokat.
Hiába a tiltakozás: benyújtják az Akadémia elleni törvényjavaslatot
@Shikari: Akkor ezek szerint neked a fizetésed nem magyar forintban van és nem itt élsz. Viszont ha ez így van akkor kár neked itt írogatnod.
Méregdrágán árulják a cseresznyét
@Eriksson: Azért nem árulták kilószámra mert befőtt lett belőle télire. Én még arra emlékszem, hogy milyen csereberéket csináltunk a szomszédokkal, mert az egyiknek körte fája volt a másiknak szilva. Közösen főztük be a befőtteket meg a lekvárokat és szépen elosztottuk egymásközt.
Latinovits lekussoltatta Korda Györgyöt
@almalibre: Sok darabot láttam vele drámát és vígjátékot nagy alakítások voltak. Ruttkaival igazi élvezet volt a játékuk.
Latinovits lekussoltatta Korda Györgyöt
Emlékszem amikor elvették Latinovits jogsiját olyan cirkuszt csinált az ATI épületében mert újra kellett volna vizsgáznia elméletből és gyakorlatból. Azzal fenyegetőzött ha nem kapja vissza a jogsiját leugrik az emeletről. Rá egy hétre öngyilkos lett. Cserhalminak írt levelében már depresszióról panaszkodott.
Hiába a tiltakozás: benyújtják az Akadémia elleni törvényjavaslatot
Most leszek igazán kíváncsi Áderre, mert párnapja az nyilatkozta az Akadémiához nem szabad nyúlni. Vajon aláírja e a törvényt?
Jön a válság? A fizetés egy részét megtakarítási számlára utaltatná az ÁSZ elnöke
@Eriksson: Vannak olyan területek amit csak ritkán látni mert nagyon a település határain vannak műveletlenül pedig ha lenne aki kutakodna ki é is a föld akkor lenne meglepetés mert olyanoké mint a műkörmösé. Akik életükben földműveléssel sosem foglalkoznak csak az EU támogatást veszik fel. Az igazi gazdálkodóktól meg elvették azzal, hogy a licitálásnál neki volt pénzük a gazdáknak meg alig.
Akár kétezer forint is lehet a cseresznye kilója
@Levendula: Ugyan ez lesz a meggyel is. Ez nem más mint a válság jele árú lesz csak meg kell keményen fizetni.