szaboria1

A katolikus iskolák javára gyűjtenek ma a templomokban
Én meg azt nem értem, hogy ahol egy városban már csak egy iskola volt akkor miért adták az egyháznak. Jövőre már nem lesz első osztályba egy osztályra való sem. Az egyház megkapott egy 100 milliónál többet érő ingatlant amire két éve még milliókért az önkormányzat napelemet is telepítettet és tatarozták. Először is csak 5 osztálytól akarták be indítani de legalább ebbe nem ment bele az önkormányzat. Egy pár év múlva vajon mi lesz ezzel az épülettel? Mert tanulók már alig lesznek. A környező városok jobb helyzetbe vannak.
Haris Éva válaszolt Szanyi Tibornak: Add át a terepet azoknak a fiataloknak, akik képzettebbek, intelligensebbek, elegánsabbak és józanabbak mint te
Szanyi is észre vehetné magát azért indították EU képviselőnek ne itthon zavarja a vizet a pátján belül. Amennyiben úgy érezte, hogy más mozgatja a Momentumt akkor minek gyűjtött nekik aláírást. Ezt nevezem én képmutatásnak.
„A büdös életben nem térül meg” a Budapest–Kelebia vasútvonal felújítása
@nyanya001: Igaz Kecskemét fele kerülővel is leget utazni borsos díjért mert csak intercity van.
„A büdös életben nem térül meg” a Budapest–Kelebia vasútvonal felújítása
Meg kell hagyni nagyon lepukkant állapotba van az a vasút vonal. Mivel csak egy vágányú volt rá példa, hogy eltört a sin és Csengődnél leszállítottak miket így potom reggel 5 órától délután 14 órára értem be a Keletibe. Ráadásul ha nappal kell egy teher vonatott elindítani akkor is több perces késéssel tud csak Pestre befutni a vonat.
Kettős játszma: Magánrendelésről állami kórházba – és vissza
Én szemésszel tapasztaltam meg. Sajnos a látásom egyre romlik és etettek, hogy Ők minden szemet megtudnak javítani. A vége kórházba fogok menni májusba.
Esély sem volt a látványterven látható Dagály megépítésére
Nekem megint úgy néz ki mint a Brazilok egyik épülete mintha molinóval lenne körbe véve. De ezt csak a kép látványa lapján érzem. Megnéztem valaki megint ezzel az átváltoztatott ötlettel nagyot kaszált. Az eredi sokkal szebb lett volna. Kérdésem vajon ez a kivitelezés hány évig fog kitartani?
Gusztustalan szendvicsekkel is akarták etetni a határvédő rendőröket
@Szókrakész: A CAMEMBERGEN nemes penész van. Nem pedig növényi alapú műsajtokból.
Lázár: Budapestnek nem kellett az olimpiára az ezer milliárd forint fejlesztési forrás, így abból a vidék fejleszthető
Lézer Janóka Budapestnek kell az ezer milliárd de nem Olimpiára hanem sokkal fontosabb dolgokra. Metró felújítás, Kórházak, Utak rendbe tételére.
Gundel szerint hülyét csinálnánk magunkból, ha visszalépünk az olimpiától
Meg kell hagyni csalódás lett a Gundel is mert még egy hete azt nyilatkozta azért hagyta ott a Király tévét mert nem értett egyet velük. Mint kiderül más volt a háttérben. Most aztán nézheti mihez kezd magával.
A magyarok járnak a legtöbbet orvoshoz az Európai Unióban
Ma azért van még több beteg magyar országban, mert az élet színvonalunk a nyugatihoz viszonyítva a béka segge alatt van.
Ekkorát még tényleg soha nem ígért Gyurcsány Ferenc
@Béla333: Valamiról azért el feledkezel mert egy a 2008-as gazdasági válságért nem a Gyurcsány a felelős kettő amikor Bajnai átadta a Kormányt növekedésnek indult az ország és ezt még akkor Orbán is elismerte csak hát már akkor már a nyakán voltak a követelőzők akik addig támogatták. A Bajnai feltette az internetre az átadást amit aztán gyorsan töröltettek is nehogy az emberek tudják az igazságot. A legnagyobb bajt az MSZP belső harca okozta.
Ekkorát még tényleg soha nem ígért Gyurcsány Ferenc
@Béla333: Ajánlom nézd végig az Orbán Gyurcsány vitát Orbán azóta nem mer kiállni senkivel sem vitára. A kettő közül még mindig a Gyurcsány jobb.
Tényleg bóvlival etetnek, vagy csak újabb ködszurkálásba bonyolódunk a multikkal?
Épp ma döntöttem megint magam csinálok kolbászt. Mert vettem egy lángoltnak mondott kolbászt potom 1600.-ft/kg és csupa mócsing.
Berki: nem csak intelligens, művelt is vagyok
Milyen érdekes vele miéért nem foglalkozik a NAV MEG A RENDŐRSÉG mikor milliókat lenyúlt a Fraditól.
Tényleg bóvlival etetnek, vagy csak újabb ködszurkálásba bonyolódunk a multikkal?
Az itthon gyártott termékkel is foglalkozzanak az árak mennek fel a minőség meg romlik.
Ekkorát még tényleg soha nem ígért Gyurcsány Ferenc
@Béla333: Kapaszkodj meg az M1 -esen reggeli híradó előtt pont akkor kapcsoltam be a tv-t. Nem tudom kivolt a pali mert már nem volt kiírva a neve.
Ekkorát még tényleg soha nem ígért Gyurcsány Ferenc
@karma1: Az élet körülményünk miatt már nem akar minket itt hagyni.
Szakdolgozat, amit Orbán is el akart olvasni
Ja csak el akarta olvasni, de lehet nem az Ő nyelvezet szerint íródott.
Kósa szerint is vissza kell vonni az olimpiai pályázatot
Hü ha ez már akkor nem semmi ha már Lali királyt sem győzi meg a pár nappal ezelőtti nyilatkozata, hogy Budapestnek kell dönteni az az Tarlóséknak.