szaboria1

Strasbourgi bíróság: közel milliárdos kártérítést kell fizetni egy kisegyháznak Orbánék vallásügyi törvénye miatt
Viktorke ezt jól beszopta ráadásul az Iványi Gábor vezette egyháznak most aztán fizethetnek.. Ráhelka meg Gazsika keresztelő papjának.
Igazi rabszolgalét: még a hétvégéket is elvennék a dolgozóktól az új jogszabály szerint
@1magyar: Nem kellene, hogy listáról jussanak be képviselők csak azok akiket meg is választottak.
Igazi rabszolgalét: még a hétvégéket is elvennék a dolgozóktól az új jogszabály szerint
@karma1: Ma nem az a divat, hogy szakemberek legyenek a minisztériumokban hanem a haveri kör és azt hangoztassák amit a főnök mond.
Kósa: Magyarország gyengítésén dolgozik Soros György
@Sziszifusz: Így igaz nem mást akarnak csak erre figyeljenek az emberek ne arra, hogy megint kirabolják a választás elött az országot. ARRA ÉPÍTENEK, HOGY A NÉP MÁR ÍGY ELFELEJTETI A 2002-ES RABLÁSUKAT. KAJA IBRAHIM ÉS TÁRSAI NEVÉBEN GAZDAGODOTT MEG SOK FIDESZES.
Igazi rabszolgalét: még a hétvégéket is elvennék a dolgozóktól az új jogszabály szerint
Elképesztő amit ezek csinálnak saját maguk sem tudják már milyen rendeleteket hoztak eddig. Mert tök ellentéste amit most akanak csinálni.
Demcsák Zsuzsa 9 év után mondott fel a TV2-nél
Egy beképzeltebb kevesebb. Lézerke csak nem válni fog.
Döbbenetes mennyiségű arany került elő Győzikéék széfjéből
Azt amit a NAV mutatott az nem volt 12 kiló . Megint csak egy nagy csúsztatás a bulvár laptól meg a Ripostol.
A Fidesz szerint Soros Brüsszelben lobbizik, hogy nyomást gyakoroljanak Magyarországra
Az állandó Soros emlegetése miatt már a dili szoba felé haladnak. Lassan már teljesen bediliznek. Szilárdnask is szét fog durrani a feje a tulnyomástól.
Hofi Géza Orbán Viktorról (Videó)
Hofi jó látnok volt mert előre megjósolta a mai helyzetet.
Botrányt csinált Hosszú Katinka férje az úszó ob-n
Lám lám megint sikerülr a Borsnak egy olyan eseméynt felhozni amiről semmit sem tud. Akivel netán veszekedett a férj az nekik dolgozik. Mivel csak hallomásból tud a Borsaz ügyről így nem biztos, hogy igaz is.
Orbán Viktor Grúziába utazik
@nyanya001: És ez képvisel minket a világban. Erre mondják a származás mindent elárul. Hiába járt egyetemre amit otthon tanult viselkedésből azt nem tudja elfelejteni. Cigány szokás a szotyizás is. Még a Grúzok is kifütyülték.
Jár-e a modern rákgyógyszer 75 év felett?
Min a cikkben is szerepel akinek nincs hozzá tartozója az nem biztos, hogy mentő eljárásban részesül.
Bizony ezt alá is tudom támasztani. Édesanyám 92 évesen gyomorvérzést kapott amit mi akkor még nem tudtuk. Mikor a mentő bevitte a kórházba az orvosnak nem az volt a kérdése mi baja van hanem hány éves is a néni. Mikor meg mondtam akkor azt kérdezte akkor most mit csináljon. Akkor mérgesen azt mondtam talán meg kéne vizsgálni. Sajnos még azt is a fejéhez vágtam anyukám 30 évet egy elfekvő kórházban volt ápolónő és nem azt nézte ki hány éves. Erre fel kapta a telefont és mily érdekes egyből jött egy szakorvos aki megállapította gyomorvérzése van egy hét kezelés után egészségesen vissza kaptuk és még élt 3 évet rá.
Mészáros Lőrincnek hányingere van a Jobbik plakátjaitól
Már nem is tudja mit kell mondani, mert a sok felvásárlásból nem tudja mi is az Ővé és mi a gazdájáé.
Mi ez? – Ízekre szedték a nagykövetek a kormánypropagandát
Lázár megint bunkó volt nagykövetek kérdésére nem válaszol hanem kivonul a teremből. A Holland nagykövet frappáns választ adott az Állítsuk meg Brüsszel plakátjára.
A CÖF vezetője elárulta, hány tízmilliót kaptak a Fidesz pártalapítványától
Csizmadia is egyre feledékeny lesz. Pedig az internet világában már nem volna szabad. 3 milliárd forint szétosztásáról Ők döntöttek.
Rétvári: a Fidesz-kormány alatt csökkentek a gyógyszerkiadások
Rétvárikám nem kívánom, hogy netán a családodban két szívbeteg legyen. Mert amit ti csináltatok a jó szívgyógyszerekkel az mind kikerült a vénykötelesből. Amit olcsón lehet kapni az magyarán sz...rt sem ér. A kardiológusunk is azt mondja nem akar költségbe verni minket de a jó gyógyszer drágább lett. Ugyanis az olcsókban olyan szintetikus anyagok is vannak amit az én szervezetem nem tud feldolgozni. Mert nem csak a hatóanyagon múlik egyes gyógyszerek hatása hanem a vivőanyagok közre játszanak pl. sok hasmenést okoz. Kár volt dicsekedni inkább hallgatni kellet volna mert akkor talán bölcs maradt volna.
800 millióért bérelhetnek autót a Paks II. Zrt. dolgozóinak
Még meg sem épülta Paks II. de már van vagy 50 vezetője. Ez aztán a tempó.
Orbán Viktor: "Marhaság" a Fidesz és az Európai Néppárt szakítása
Észre vehetné már magát mennyi ellenséget szerzet, a Néppárt is haragszik rá. Nagyon megfog lepődni ha kizárják Őket a Néppártból.
Pedagógusi végzettség nélkül is lehetne tanítani az új jogszabály szerint
Szegény dédapám és nagyapám forog a sírjában. Igaz a minap hallottam kevesen válasszák a PEDAGÓGUS PÁLYÁT.
Kézi gránátvetőt és elfogóhálót kap Kövér házőrségehttp://index.hu/belfold/2017/04/19/uj_kenyszerito_eszkozok_kover_fele_hazorseg/
Nagyon úgy néz ki, hogy Kövér élni fog a 33/2014 (IV.24)BM rendeletnek a véleményezési határidejével amely 2017.04.26-ig érvényes.