szaboria1

Korábbi igazságügyi miniszterek figyelmezetik Palkovicsot
A Palkovics azt hiszi ő mindent megtehet. Öt még az sem zavarja, hogy évekig vett fel pénzt az MTA-ól amiért meg sem dolgozott.
BvOP: Nem hibázott a felügyelő, akinek elvette fegyverét egy elítélt
Csak egy kis érdekesség. Nálunk állomásoznak katonák és vámosok. A boltban előttem állt egy vámos egyenruhás lány a pisztolyát könnyű szerrel meg lehetett volna szerezni mert épp a pénztárcájában matatott. Mivel anno az MHSZ -nél jártam lőgyakorlatokra így igen meg lepő volt a látvány a lazasága miatt.
Döbbenetes felvétel: disznójával közösült egy dunaharaszti gazda
Szerintem aki a videót készítette azt zavarta netán az állatok hangja és netán a szaga. Kihasználta a pillanatot amikor az öreg épp a disznó mögött állt.
Novák Katalin bocsánatkérésre szólította fel a svéd szociális minisztert kritizáló Twitter posztja miatt
@Nessy: Megint a nagy ígérgetések, hogy az EU választáshoz embereket tudjanak magukhoz szédíteni.
Novák Katalin bocsánatkérésre szólította fel a svéd szociális minisztert kritizáló Twitter posztja miatt
@Eladott Ország: Pontosan pénzügyi elemzők mondták le tegnap az RTL híradóba, hogy a közmunkások és a minimálbéresek valamint 230000.-/ft nettó alattiak sem igen kapják meg.
család - és ifjúságügyért felelős államtitkárát
Ja az igazság az fáj igaz Novák asszony.
Tegnap ép azt fejtették ki elemzők, hogy megint sikerült félre értelmeztetni a támogatást. Sem a közmunkások sem a minimálbéresek labdába sem rúghatnak megint az új támogatásra.
Soha nem került ennyibe a nagybevásárlás – méregdrága lett a krumpli
Én bizony már november óta csak azt tapasztalom, hogy ugyanazok alapvető élelmiszer amit egy hónapban egyszer veszek meg folyamatosan havonként emelkedik. A tisztító szerek ára is igen csak elkezdett drágulni.
Soha nem került ennyibe a nagybevásárlás – méregdrága lett a krumpli
@Shikari: Érdekes akkor miért csökkent megint a fidesz tábor? 32% támogatásuk mára már csak 23% lett. Mert már most jobban érzik az emberek a pénztárcájuk révén nem az van amit mondanak. A kormány által fizetett kutatók sosem adják le az igazságot.
Egy új kutatás szerint mégsem annyira ártalmatlan az e-cigaretta
Van benne valami mert a szomszédasszonyom fia 3 évig ezt szívta és tavaly gége és nyelv rák miatt hunyt el. Igaz előtte meg lánc dohányos volt de nem volt a tüdeje beteg.
Felavatta Mészáros Lőrinc üzemét Orbán Viktor – képek
MOSTANI HÍR ÉPP A TV2 MONDTA BE DRÁGUL A KENYÉR ÁRA MERT A MALMOK FELEMELIK A LISZT ÁRÁT.
Minek most olyan gyárat építeni amikor kevés búza termet, hogy a gázszerelő búzakeményítőt gyártson.
Nyilvánosan mutatkozott Habony Árpád, Orbán Ráhel mögött pislogott
Ha jól nézegetjük a képeket akkor a fele résztvevő család tagokból állt.
Rengeteg pénzt öntenek Orbánék a gyerekvállalókra
@tudode: Kapott a Hold utcába egy úgynevezett tanácsi lakást ami 135 m2 volt potom pénzért 574000.-ft megvettek és 63 millióért el is adtak. De előtte havi 1000 dollárért bérbe adták. És van pofája azt állítani, hogy Ő vagyontalan.
Nyártól kérhetik az állami ingyenpénzeket a családosok
Ja majd csak nyártól addig megvárják miként alakul a fidesz számára az EU választás.
Rengeteg pénzt öntenek Orbánék a gyerekvállalókra
@Shikari: Egy szónak is száz a vége ez csak ígéret Orbánék ígértek már sok minden ők ígértek 14 havi nyugdíjat is. Pedig ugye dübörög a gazdaság szerintük. Nekem mint nyugdíjasnak valahogy nem a reál értéken emeltek. Az a 2,7% még a megemelt élelmiszerekre sem elég. Ráadásul olyan jó rendelet lett megalkotva, hogy hiába dolgoztam 10 évig úgy, hogy nappal 8 órát irodában dolgoztam este heti 4 - 5 alkalommal 5 órától 10 vagy 11 óráig vizsgáztattam és annak a levont járuléka már nem lett beszámítva mert az 1994 előtt volt. Akkor hoztak egy olyan rendeletet csak 1988- tól az adózott évek számítanak.
Rengeteg pénzt öntenek Orbánék a gyerekvállalókra
@Shikari: A különbségre kell figyelni pl. egy 230000.-ft/hó fizetésű nyer 34500.-ft/hó míg aki havi 1.000000.-Ft az már 150000.-ft nyer. Akkor ki is tud könnyeben gyermeket nevelni? Tudod évek tapasztalat mondja velem ez sem így fog működni amit tegnap az Orbán bedobott. Mert ugye ez még nincs rendeletben bevezetve? Emlékszel e még vagy akkor még netán hátul gombolós voltál amikor az első ígérete a 3 szoba 4 kereék volt.
Rengeteg pénzt öntenek Orbánék a gyerekvállalókra
@Shikari: Nézzük csak kik is nyernek megint. A gyermek utáni SZJA eltörlése megint a gazdagoknak fog kedvezni lásd Orbán feleségét neki sem kell fizetni holott évi jövedelme se semmi. Miért nem családi pótlékot emelik meg? Még a csok is sok embernek azzal sem lesz elérhető, hogy használt lakást vegyen, mert a keresete a minimálbér körül alakul és abból hitelt törleszteni gyermekeket nevelni sem könnyű.
Kocsis: Gyurcsány Ferenc egy címzetes hazudozó
Mátéka te beszélsz akkor te egy világ hazudozója vagy az egész életed egy hazugság.
Börtönbe mehet Oszter Sándor
Korára való tekintettel majd 5 évre felfüggesztik.
Kerényi Imre mellé temetik Andy Vajnát
@simmering73: De mégsem oda lett temetve nem a művész parcellába. A 19-es be. A 42-es a művészek parcellája.