A kormányátalakítás adta lehetőséget megragadva önálló minisztériumot hoztak létre a mesterséges intelligenciával kapcsolatos ügyek előrelendítésére és kezelésére az Egyesült Arab Emírségekben. Sejk Mohamed bin Rasid al-Maktum kormányfő a 27 éves Omar bin Szultán al-Olamát nevezte ki államminiszternek a csütörtökön végrehajtott kormányátalakításkor.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tompikának sem ártana valami hasonló

„A kormányátalakítás adta lehetőséget megragadva önálló minisztériumot hoztak létre a mesterséges intelligenciával kapcsolatos ügyek előrelendítésére és kezelésére az Egyesült Arab Emírségekben.”

Ahogy arról a média beszámolt „Sejk Mohamed bin Rasid al-Maktum kormányfő a 27 éves Omar bin Szultán al-Olamát nevezte ki államminiszternek a csütörtökön végrehajtott kormányátalakításkor.”
Természetesen al-Olamát egyáltalán nem ismerem (LinkedIn profiljától sem lettem okosabb), de azt tudom, hogy a mi derék Tompikánknak ez, egy hasonló poszt nagyon jó jönne. A „Digitális jólét program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos” –ként történő tündöklése sem piskóta, de a mesterséges intelligencia hozzárendelése számára is hasznos lehetne. Felületes szemlélő azt is hihetné, hogy valami ragad rá! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.