Elvitted a gyereket az óvodába, de mire parkolóhelyet találsz, pont elkésel a reggeli értekezletről. A megbeszélés közben jut eszedbe, hogy az ebéded az anyósülésen maradt, ezért mikor végre van két perc szabadidőd, leugrasz érte. Ám a kocsid kulcsa az ülésről néz vissza rád. A központi zár kinyitása kulcs nélkül nem megy, így nem csak az ebéded fog megromlani, de haza sem jutsz majd délután. Mit lehet ilyenkor tenni? Kész rémálom, ugye? De ne ess pánikba, attól ugyanis sajnos nem fog kinyílni az az autó központi zárja. A helyzet nem egyszerű, mert így még el sem lehet vontatni a legközelebbi szerelőhöz, de természetesen nem megoldhatatlan! Mit tegyél ilyen szorult helyzetben? Ha bárki felajánlja a környezetedben, hogy kinyitja az autó központi zárját kulcs nélkül, valami házi praktikával, nagyon kérünk, ne hidd el neki! Számtalan olyan tipp található meg a világhálón, melyek nemhogy nem működnek a gyakorlatban, de a legtöbbnek még valóságalapja sincs. Hidd el, sem...

Feltöltő: Brigittta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
És még egy jótanács tőlem:
Mielőtt felhívnád Szabó Dénest, gondold át, nem éri-e meg inkább a következőt tenni: taxiba vágni magad, és hazamenni (vagy oda ahol az található) a pótkulcsért?
Foka
@nemkati: Ezt mindenképp érdemes mérlegelni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.